Такам.. това лято не бях от най-продуктивните.

Имах свободно време в излишък, просто не ми се занимаваше с мултимедийна дейност, защото знам, че не ми се отразява добре на нервната система...

Отворя ли програмката, значи задължително ми се очертават няколко денонощия, прекарани нон-стоп пред компа..

И този път нещата стояха по абсолютно същия начин.. Преди една седмица го почнах клипа, вчера си поставих за цел да го довърша.. резултатът - легнах в 6 сутринта, станах в 10... и вече е готов.

Както винаги ... оказа се, че очакванията ми за крайния продукт са били прекалено големи.. С ръка на сърцето казвам, че не съм доволна от това което се получи, а страшно се старах..
Линкове: Sendspace // YoutubeМалко инфо : Персонажите са Лукас и Пейтън, песента е "Far away" на Nickelback, историята.. хмм.. няма кой знае какво за обясняване, мисля, че се разбира... 
П.П. Знам, че има 8843024583538 ЛП клипа с тази песен, но не ми пука, аз наистина от много отдавна искам да направя, но все се канех и се отказвах после.. В крайна сметка накрая се реших... Специално внимавах да не повтарям моменти от чужди творения, за да не бъда обвинена в плагиатство после.. но ако случайно откриете съвпадения, държа да отбележа, че изобщо не са били преднамерени.
П.П2 Обръщение към тези, които се навият да гледат клипа : По-добре го свалете, защото в ютуб много гадно се размазват някои ефекти..
П.П3
Вили, току-що ти видях коментара..

Мерси много, миличка.
П.П4
ava_89, по-късно ще изгледам и 2-те клипчета и ще коментирам, обещавам.