Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Mai4et0
Мн мн мн ме радва Brathan клипа blush.gif blush.gif blush.gif Браво, уникален е ! smile.gif
Mrs.Ackles
Много ви благодаря. blush.gif
Gossip Girl
ОМГ, Стеф, клипа е невероятен. Наистина един от най-добрите кросоувъри, които съм гледала. Страхотна работа!!
ani4ka_89
Стеф, ти знаеш, че аз съм ти абсолютен фен. Клипчето, както винаги, се е получило страхотно, много романтично. Мислех аз да правя клип с тая песен, ама е по-добре, че ти си го направила, защото аз щях да оплескам нещата. Между другото от теб чакам едно друго клипче и ми е интересно до кога ще ме тормозиш. biggrin2.gif
kelly_93
worthy.gif worthy.gif worthy.gif  Клипчето е просто уникално!!!Велико е!!!А за песента да не говорим,една от любимите ми!Наистина страхотен клип!Браво smile.gifСпоред мен Брейтън са супер двойка ( все пак и двамата са ми любимци) smile.gif
Mrs.Ackles
Жани, Ани, kelly_93.. мерси много и на трите. smile.gif
Цитат(ani4ka_89 @ Sep 9 2007, 18:00) *
Между другото от теб чакам едно друго клипче и ми е интересно до кога ще ме тормозиш. biggrin2.gif

Хехе, мисля, че знам за какво точно става въпрос, но по-добре да поговорим в скайп. biggrin2.gif
WorZy
Клипчето на Брук и Нейтън е най-доброто, което съм гледала досега wink.gif Радвам се, че се завърна към гроите от Три Хил, просто не съм почитателка на Дийн, но пък не мога да си изкривя душата и да отрека, че й клипчетата с него си ги бива smile.gif

Шанс скоро да видим от теб Брукас клипче?
Bloody_Tears
Жена мииии, невероятен клип, любов! worthy.gif wub.gif Супер се е получило, браво! 36_1_32v[1].gif
Mrs.Ackles
Цитат(WorZy @ Sep 11 2007, 01:03) *
Клипчето на Брук и Нейтън е най-доброто, което съм гледала досега wink.gif Радвам се, че се завърна към гроите от Три Хил, просто не съм почитателка на Дийн, но пък не мога да си изкривя душата и да отрека, че й клипчетата с него си ги бива smile.gif

Благодаря ти. smile.gif Амии, всеки с предпочитанията си.. Аз не съм се отказала от Брук и Дийн, ни най-малко.. blush.gif .. но мисля, че ще е добре да разнообразявам някой път.. както сега например. tongue.gif
Цитат(WorZy @ Sep 11 2007, 01:03) *
Шанс скоро да видим от теб Брукас клипче?

Амии, възможно е, но нз кога.. Мисля да направя едно, обещано вече, клипче след около месец.. Тогава може да стане и това на Брукас, но не казвам със сигурност. unsure.gif Благодаря още веднъж. smile.gif

Любоов, мерси мноого и на теб! emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif
James towel keeper
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 8 2007, 17:20) *
Song: Daughtry - It's Not Over (една от най-любимите ми)
Brooke & Nathan

Sendspace
Youtube

Hope you'll like it. smile.gif

OMG!ЛЕЛЕ... Вече съм без думи!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif Това клипче е СТРАХОТНО!!! Наистина е най-доброто което съм гледала!!! wub.gif wub.gif wub.gif Няма какво да кажа наистина ти си КРАЛИЦА НА МАНИПУЛАЦИИТЕ!!!!!!!!!! Обожавам го!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(James towel keeper @ Sep 11 2007, 13:24) *
OMG!ЛЕЛЕ... Вече съм без думи!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif Това клипче е СТРАХОТНО!!! Наистина е най-доброто което съм гледала!!! wub.gif wub.gif wub.gif Няма какво да кажа наистина ти си КРАЛИЦА НА МАНИПУЛАЦИИТЕ!!!!!!!!!! Обожавам го!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif rolleyes.gif 4.gif 4.gif

Леле, Вилии.. не знам какво да кажа. blush.gif blush.gif Знаеш колко ценя мнението ти.. Наистина останах изумена и страшно щастлива от коментара ти. rolleyes.gif Ужасно много ти благодаря. blush.gif emoticon1 (32).gif
nadezhda_had
Стефиии клипчето е невероятно,може да съм Нейли фенка ,но обожавам и Брейтън.Получило се е супер,песента е страхотна ,а клипа е ПЕРФЕКТЕН.БРАВОО
fenka_lucas_i_brooke
Стефи Стефи Стефи Стефи Стефи лелле останах без думи уникално добър клип,по.добър не бях гледала страхотен е!Много ми хареса много се радвам че го направи заради мен пък и песента е една от любимите ми!БРАВО НАПРАВО ми скри шапката страхотен е отново го повтарям!!!!
[dEs]
Ето го второто ми торение.
Brooke i Lucas - Stay with me
Историята е: Брук и Лукас се влюбват от пръв поглед. След няколко месеце се женят.Но след това идват проблемите и те се разделят. и той заминава с Пейт, но след врем се осъзнава и иска да се върне при Брук, но нея вече я няма.
Песнта е Danity Kane - Stay With Me.
Надявам се да ви хареса.
Найстина сте направили много хубави клипчета. Но това на Брук и Нейтън най - много ми харесва.
Mrs.Ackles
Изчервих се. blush.gif Отново благодаря.. Наде, Жаки.. мерси много за милите думи. blush.gif Жакс, радвам се, че съм улучила песен, която да ти харесва... след като се наложи да сменя тази, за която се бяхме разбрали.. unsure.gif
desitoo_91, мерси. Сега ще гледам Брукас клипчето. smile.gif
Edit: Гледах го.. Може ли да направя две забележки, ако ми позволиш. rolleyes.gif
1. Надписа "Marry me" в началото се сменя много бързо и трудно се прочита.
2. Катастрофата в края също става прекалено бързо. Смисъл.. става ясно, че Брук умира, но би било по-добре, ако беше отделила малко повече време около цялата история със смъртта. smile.gif Иначе е хубаво, браво.
Извинявам се, че се наложи да разкажа края на клипа. 16.gif
[dEs]
Радвам се че ти е харесало. А за забележките радвам се, че и тях ми каза следващия път ще се постарая повече.
brooke'n'lucas
Стефи(акоможе да те наричам така), клипчето на Брейтън е невероятно, страхотно..нямам думи. БРАВО!!! Страхотни кросоувъри правиш. worthy.gif

desitoo_91-много хубаво клипче smile.gif

Аз два дена се мъчих над 1 клип. Ето го и него.

Брук и Лукас-Love In December
Няма история..просто Брукас smile.gif
YouTube
♥Didito♥
Габи,клип4ето е невероятно,страхотно е,нямам думи,песента ми е една от любимите,справила си се 4удесно,това клип4е мога да го гледам с 4асове,наистина е много хубаво,Браво 1clap[1].gif
Tedds
Омг,Габи клипчето е страхотно!Многоми хареса..това е Брукас--любовта!Уникално е песента също е страхотна!Браво!
VeRonICa^^
Браво Габи,клип4ето е страхотно,просто нямам думи !!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
[dEs]
brooke'n'lucas клипчето ти е много хубаво, а песента е страхотна.
susito
пффф Брукас ми липсват...много!почвам да тегля 3-ти сезон!Много ви се радвам,като правите техни клипове...а и ги правите страхотни!Габи,Деси-страхотна работа сте свършили!
Tedds
И аз направих едно клипче.

Линк- http://www.youtube.com/watch?v=k7MnL4Zsz-o

Клипа е за Брукас,песента е на Дженифър Лопес-Aint and Funny
Това ми е първо клип4е,но се надявам да ви хареса все пак.
[dEs]
Клипчето ти е много хубаво. Като за първи път е много добро даже.
♥Didito♥
Клип4ето е много хубаво,Теди Браво.
Tedds
Благодаря и на двете smile.gif
Gossip Girl
Габи и Теди(ако мога така да ви наричам), и двете сте направили страхотни клипове. Шапка ви свалям. Подбрали сте хубави песни и хубави моменти на Брук и Лукас.
Не, че имам нещо против, но не станаха ли много Брукас клипове?! В смисъл аз много ще се изкефя, ако някой направи клип с по-луда музика и екшън моментите от филма. Сериозно, ако някой направи такова нещо...Евала, ще му кажа 8.gif 8.gif
Brookie
http://www.youtube.com/watch?v=uqjELV6gIYk
Още едно клипче на Брук и Лукас... не мога да спра да правя клипчета за тях... надявам се да ви хареса... Just Brucas... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
sanuvam
Цитат(Mrs.Ackles @ Sep 8 2007, 17:20) *
Много хубави клипчета, браво.
Таня, Майче, Жена ми, прекрасна работа сте свършили! bigarmhug.gif
Аз най-накрая се завърнах с нещо ново.. Отдавна искам да направя клип на Брук и Нейт и... ето го и него. biggrin2.gif Не си мислете обаче, че манията към Дийн и Брук е свършила! tongue.gif
А сега към клипа.. Правен е за Жакито (наложи се да променя първоначалната песен, за което й се извинявам).
Song: Daughtry - It's Not Over (една от най-любимите ми)
Brooke & Nathan

Sendspace
Youtube

Hope you'll like it. smile.gif

Клипчето ми харесва.Много добре си се справила. Но магията между Нейтън и Брук липсва. Ако Хейли беше на мястото на Брук ,би ми въздействало много по-силно. wink.gif
*PeyT*
Браво на всички. smile.gif Отдавна не съм писала тук, но понадниквам отвреме навреме в темичката и ви гледам творенията. 10.gif
Няма да коментирам всеки по отделно, защото бързам в момента, но искам да се обърна специално към Brookie:
Наистина задобряваш. 4.gif Избрала си страхотна песен (именно с нея мислех в скоро време и аз най-после да се включа с нещо новичко.. ама на Лейтън ше е, спокс rolleyes.gif ), доста сполучливи моменти, както и няма как да пролусна наличието на войсоувъри. 3.gif Keep the good work, girl! 4.gif
Brookie
Мерсииии много bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ava_89
Ето едно клипче направено от мен на Брукас, дано ви хареса
http://youtube.com/watch?v=gtEQyIKMmGM

Ето и още едно, но ако се заслушате малко сам променила репликите biggrin.gif
http://youtube.com/watch?v=M5WKJNHcYyE

Надявам се, че ще ви харесат smile.gif И също се надявам да коментират wink.gif
♥Didito♥
ava_89 много хубаво са се полу4или и двете smile.gif
Tedds
И на мен много ми харесаха,страхотни са smile.gif)))
*PeyT*
Такам.. това лято не бях от най-продуктивните. biggrin2.gif Имах свободно време в излишък, просто не ми се занимаваше с мултимедийна дейност, защото знам, че не ми се отразява добре на нервната система... wacko.gif Отворя ли програмката, значи задължително ми се очертават няколко денонощия, прекарани нон-стоп пред компа.. blink.gif И този път нещата стояха по абсолютно същия начин.. Преди една седмица го почнах клипа, вчера си поставих за цел да го довърша.. резултатът - легнах в 6 сутринта, станах в 10... и вече е готов. biggrin.gif Както винаги ... оказа се, че очакванията ми за крайния продукт са били прекалено големи.. С ръка на сърцето казвам, че не съм доволна от това което се получи, а страшно се старах.. sad.gif

Линкове:
Sendspace // Youtube

Малко инфо : Персонажите са Лукас и Пейтън, песента е "Far away" на Nickelback, историята.. хмм.. няма кой знае какво за обясняване, мисля, че се разбира... wink.gif

П.П. Знам, че има 8843024583538 ЛП клипа с тази песен, но не ми пука, аз наистина от много отдавна искам да направя, но все се канех и се отказвах после.. В крайна сметка накрая се реших... Специално внимавах да не повтарям моменти от чужди творения, за да не бъда обвинена в плагиатство после.. но ако случайно откриете съвпадения, държа да отбележа, че изобщо не са били преднамерени. smile.gif
П.П2 Обръщение към тези, които се навият да гледат клипа : По-добре го свалете, защото в ютуб много гадно се размазват някои ефекти.. 14.gif
П.П3 Вили, току-що ти видях коментара.. blush.gif Мерси много, миличка. bigarmhug.gif
П.П4 ava_89, по-късно ще изгледам и 2-те клипчета и ще коментирам, обещавам. wink.gif
ludoto_mimi
Абе не ти харесвало, я се стегни! Много си е хубаво видеото, много ми харесва как си променила цветовете - браво! smile.gif
Радвам се, че го направи. 4.gif emoticon1 (56).gif
susito
е не..Март тоя клип е уникален!Като махна Лейтънските си пристрастия па си остава уникален...всеки момент е страхотно съчетан и песента е супер....браво на теб!
`BruKas`
Жакиии мн са ти яки клиповете ..продължаваи все така!!!БРаво smile.gif
[dEs]
Цитат(*PeyT* @ Sep 27 2007, 19:34) *
.. С ръка на сърцето казвам, че не съм доволна от това което се получи, а страшно се старах.. sad.gif

Леле аз , ако правех нещо, каквото ти си направила ще бъда много доволна от себе си. Просто не знам, защо не ти харесваconfused.gif Може би си на принципа може и повече? Но найстина клипа е страхотен, не съм Лейтън фенка, но определено след като го изгледах се замислих защо?
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(`BruKas` @ Sep 28 2007, 13:58) *
Жакиии мн са ти яки клиповете ..продължаваи все така!!!БРаво smile.gif

Мерси ама линковете още ли работят пък и скоро не съм правила клипове развали се програмата!

Мартинке а ти ще ядеш бой!Клипа-не съм Лейтън-ама е уникално добър!Много ми хареса!Как може да не си доволна!!!Искам още!!!
[dEs]
Така и аз направих едно клипче. Не е нито на Брукас нито на някоя друга двойка, а на подбрани моменти от сериала Незнам колко се е получило, защото за първи път правя клип с такава тема и доста се поозорих. Май нещо кадрите са доста по омешани blush.gif Песента е на EVANESCENCE - Bring Me To Life. Надявам се да ви хареса и да го коментирате
http://www.youtube.com/watch?v=uEwlEor9L_o
*PeyT*
desitoo_91, готино клипче. =}
Мерси на всички, похвалили до ся (не)заслужено творението ми. biggrin2.gif
И защото мразя да ме разбират погрешно, държа да обясня, че в никакъв случай не съм написала, че не съм във възторг от него и не си ог харесвам особено, за да си прося опровержения и т.н..
Ето грешките, които ме мързеше и не ми се занимаваше да оправям:
1. Шрифтът в началото е меко казано смешен. biggrin.gif
2. Някои моменти не почват точно когато трябва, а други са прекалено бързи.. wacko.gif
3. Ефектите много се размазват <особено в ютуб 14.gif >
Таа.. ето причините. biggrin2.gif Хахха, сега, след това ми изказване, 100% никой друг няма да се залъже да го гледа. 18.gif tongue.gif
`BruKas`
Деси супер е клипа!!браво!!!
ava_89
*PeyT* Клипа ти е много добър 4.gif И аз макар да не съм Лейтън фен, просто признавам клипа, направен е много добре заедно с ефектите си и с всичкото си....

desitoo_91 Видях и твойто клипче, също е много хубаво, макар да са събрани едни от най- тъжните моменти wink.gif

[dEs]
ava_89 , `BruKas` и *PeyT*, мерси за коментарите. Радвам се че ви харесва.
rali4kata
http://www.youtube.com/watch?v=O829IAGYZeo...ted&search=

нещо което намерих и ми се стори много сладко.Особенно Хейли и нейтън със малките rolleyes.gif
Незнам до колко ще е истина за 5-ти сезон но реших да го пусна.
Въпреки че не съм фенка на Джейк и Пейтън.По ми харесва Пейтън и Люк ама каквото стане във сериялчето ще го гледам все пак това е One tree hill wub.gif
Катeто
Леле Марти(надявам се д а няма проблем да те наричам така smile.gif ) влюбих се в този клип и си го изтеглих,страхотно си се спраеила,супер е че някой все още се сеща за Лейтън фенчетата rolleyes.gif дори бих те посъветвала да птодължаваш да ни радваш с твои творения 4.gif

susito
Деси събрала си страхотни моменти(едни от любимите ми),но според мен щеше да е по-яко,ако беше съчетала моментите с музиката...лично мнение..иначче е много готино клипчето!
[dEs]
Ам радвам се, че ти харесва. А за музиката и за моментите.... просто не се сетих за песен и тази ми се стори много подходяща, ама явно не е била...

Edit: Значи имам нов клип, който е доста отдавна направен, но чаках за за субтитри... И историята е за Брук и Лукас.
Долу 0 горе се разказва: Как отначало са много щастливи, но на Люк нещо му става и скъсват. След малко флирт и закачки те тръгват, но все пак той прави гаф. И зада разберете повече трябва да го изгледате.
SENDSPACE
Песента е Toni Braxton - Unbreak My Heart.
Искам да се извиня, че малко буквите не се виждат, но като беше с добро качество клипа е много голям и не можа да се качи в сайта. Надявам се дави хареса и да коментирате.
susito
не..уф ама и аз как се оплетох...наистина това е една от най-подходящите песни за такъв вид филм...исках да кажа,че моментите да са съчетани с текста или мелодията...но все пак клипа си остава готин!Новия също е добър...продължавай да ни радваш с твои клипове!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.