Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
kelly_93
*PeyT* страхотно клипче си направила и много добре си подбрала всички моменти!Много ме радва приятелството на Брук и Пейт,така че няма как да не харесам клипа!А даа и песничката ми е една от любимите!Айде стига съм се обяснявала...клипчето е супер smile.gif smile.gif smile.gif
dudenceto
Клипчето е върховно много ми харесва happy.gif
Обаче искам да питам дали Jensen и Sophia са двойка или са били laugh.gif blush.gif ?
[dEs]
Искам да попитам за едно клипче, което е на Брук и Лукас. Долу - горе сюжета е: те много се обичат, но Брук си тръгваобаче след това се връща те се женят и тя е бременна.
Ако някой се сеща може ли да даде линк? Днес съм разгледала половината тема, но не можах да го намеря, но съм сигурно, че съм го гледала тук. Ако някой се е сетил и ми даде линк ще съм му много благодарна.
eL
8.gif Ей, великолепната двойка таланти(Март,Стеф) ... личи си че сте изцвъкани с подобни гени biggrin2.gif Изумителни са, гледала съм ги минимум по 10 пъти всяко. Ефекти, колъринг, въздействаща музика ... You Girlss RuLlzz ...(хъггсс) Много ми липсваха вашите творения. Ако не сте вие, кой ще утеши жалкия мултимедиен фен ? smile.gif

p.s. Мимс ако попаднеш на т'ва, значи съм си пуснала нета 18.gif ... скачай в Скайп !
Mrs.Ackles
Мими, Ели, благодаря ви много и на двете. blush.gif emoticon1 (32).gif
Няма смисъл да коментирам клипа на сестра ми, защото така или иначе вече съм й казала какво мисля, но все пак - едно от най-любимите ми нейни творения! Страшно сладки моменти е избрала. happy.gif
Цитат(dudenceto @ Jul 26 2007, 23:38) *
Обаче искам да питам дали Jensen и Sophia са двойка или са били laugh.gif blush.gif ?

Не.

П.С. Жива душа няма напоследък, мн е гадно.. sad.gif
Brookie
http://youtube.com/watch?v=IWpW3ebpqVk
susito
Марти края на Брук/Пейтън клипа беше убийствен!Напоследък забелязвам,че сменянето на различни моменти (и то няколко секунди от тя) много ми харесва!Справила си се перфектно,както винаги!

И ето един мой много стар клипкойто не искаше да се качи във Vbox7,а в Sned Space стоя 1 ден и линка после не работеше....затова го качих в Ю Туб,за да може тези,които не са го видяли, да го видят!Не е нищо особено,но е най-доброто ми за момента!
http://youtube.com/watch?v=9zdMX4VnK2c
brooke_scott
като изклю4им 4е клипа е за Лукас и Пейтън ми хареса, а песни4ката е мн мн хубава, една от любимите ми на Блу
Brookie
http://youtube.com/watch?v=vbfOAihhmOI
*PeyT*
kelly_93 , Ели , Сис, тенкс ъ лот фор дъ суийт коментс! biggrin2.gif blush.gif 18.gif Много ми се прави още едно веселко БП видео, но почти не ми останаха неизползвани моменти.. wacko.gif а не обичам да се повтарям.. unsure.gif

Сис, готино клипче! 4.gif Още като го постна, го изгледах и ти написах коментарче в ютуб. happy.gif Продължавай да твориш. 10.gif

Brookie, твоят клип също е хубав, а и песента много я обичам! 4.gif Само едно съветче - Предполагам, че щом слагаш клипчетата си тук, във форума, го правиш с цел да ги гледат останалите видеомейкъри, както и всички останали, които обичат да посещават темичката; предполагам, че очакваш мнения.. похвали, критики.. и т.н. (поне аз с такава цел си слагам моите.. иначе за какво.. huh.gif ) Та моят съвет е поне да пишеш кои персонажи си включила, каква песен си използвала, да загатнеш нещо от сюжета.. Така, мисля че ще привлечеш повече внимание и клиповете ти ще станат достояние на повече хора.. Не знам за другите, но аз доста често не съм обръщала внимание на творчеството ти, точно поради факта, че постовете ти тук, в повечето случаи, съдържат само копнат линк и нищо повече.. А попринцип си влизам редовно в тази тема и се стремя да не изпускам нито един мултимедиен продукт на наш съфорумец.. rolleyes.gif
Ти си решаваш дали да послушаш съвета ми.. smile.gif Аз винаги съм обичала да давам акъл на хората.. ама не ми си нрави мното на мен да ми се бъркат, (biggrin2.gif) така че се извинявам, ако думите ми са ти прозвучали грубо.. или нещо подобно.. blush.gif
Brookie
Мерси за съветчето rolleyes.gif worthy.gif вече ще съм примерна и ще пиша, каквото ми каза worthy.gif
Ice^Ice^Baby
Лелеле Какво сте направили ?! shocking.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif ....и т.н.
Много хубави клипчета

Mrs.Ackles
или Стефани ако мога така да ти казвам...Клипчето на Дийн и Брук е върховно.....много много добро.Иска ми се и аз да мога така де unsure.gif rolleyes.gif Не обичам кросоувъри но това беше....Нямам думи !!!!!Направо ми влизате в сърчицето с тези творения blush.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Aug 9 2007, 23:15) *
Mrs.Ackles или Стефани ако мога така да ти казвам...Клипчето на Дийн и Брук е върховно.....много много добро.Иска ми се и аз да мога така де unsure.gif rolleyes.gif Не обичам кросоувъри но това беше....Нямам думи !!!!!Направо ми влизате в сърчицето с тези творения blush.gif

Таня (винаги съм те наричала така, без да те питам дали ти е приятно, за което ще ме извиняваш rolleyes.gif ), много ти благодаря. Страшно се зарадвах, че клипчето ми ти е направило впечатление. blush.gif
Казвай ми Стефани, нп. biggrin.gif
ladysunshine
Цитат(susito @ Jul 29 2007, 17:41) *
Марти края на Брук/Пейтън клипа беше убийствен!Напоследък забелязвам,че сменянето на различни моменти (и то няколко секунди от тя) много ми харесва!Справила си се перфектно,както винаги!

И ето един мой много стар клипкойто не искаше да се качи във Vbox7,а в Sned Space стоя 1 ден и линка после не работеше....затова го качих в Ю Туб,за да може тези,които не са го видяли, да го видят!Не е нищо особено,но е най-доброто ми за момента!
http://youtube.com/watch?v=9zdMX4VnK2c

Страхотен клип. Браво, супер си го направила!!! Моментите са подбрани много добре, а Лукас и Пейт са страхотни. Бравос smile.gif
ludoto_tedi
Мога ли да помоля някой да направи клипче на Лейтън а песента на Руши и Карла - Лъжи ме smile.gif Мерси предварително
Brookie
http://youtube.com/watch?v=hmevH8UrFac Tова е новото творение:) клипчето е на Брук и Лукас wub.gif за да не забравяме никога колко много се обичаха и колко бяха сладки заедно wub.gif надявам се да ви хареса, подбрала съм едни от наи-сладките им моменти заедно:) а и песничката мисля, че добре се връзва wub.gif wub.gif wub.gif
brooke_scott
Цитат(Brookie @ Aug 13 2007, 00:51) *
http://youtube.com/watch?v=hmevH8UrFac Tова е новото творение:) клипчето е на Брук и Лукас wub.gif за да не забравяме никога колко много се обичаха и колко бяха сладки заедно wub.gif надявам се да ви хареса, подбрала съм едни от наи-сладките им моменти заедно:) а и песничката мисля, че добре се връзва wub.gif wub.gif wub.gif

мн е хубаво клип4ето с-р е worthy.gif
Mrs.Ackles
Brookie, много добро клипче, браво! Ти обаче не предаваш Брукас - само тяхни клипове твориш. biggrin.gif В това лошо няма, но ще е хубаво някой ден да направиш и на някой друг от ОТН. wink.gif
Ice^Ice^Baby
Хахаха и аз се завырнах при Брукас......Не6то в момента ми е му4но за тях wink.gif wink.gif И ве4е имам ново не6ти4ко-сори 4е пи6а така ама тая фонети4на сувсем отка4и biggrin.gif 6те го ка4а дове4ера
N@det0
Вижте на какво клипче попаднах biggrin2.gif Клик
Ice^Ice^Baby
Ето моето новичко клипче дано ви хареса и както казах е за Брук и Лукас
Песента е новичка- The way I are
pls кажете нещичко после

http://www.zazz.bg/play:4b85fe64
Mai4et0
На мен не ми тръгва shocking.gif sad.gif
Gossip Girl
Цитат(Mai4et0 @ Aug 21 2007, 01:35) *

Тръгва, бе любов моя...

@Ice^Ice^Baby много е хубаво клипчето.
Mai4et0
Цитат(Prinston Girl @ Aug 21 2007, 02:42) *
Цитат(Mai4et0 @ Aug 21 2007, 01:35) *

Тръгва, бе любов моя...

@Ice^Ice^Baby много е хубаво клипчето.

aaa.... отвори се любов biggrin2.gif Виж ти кат каза, че се отваря и то се отвори 18.gif 18.gif 18.gif

PS. Ох... щях да забравя да изкажа мнение biggrin2.gif Хареса ми, браво smile.gif blush.gif
brooke_scott
да и на мен ми хареса наистина е мн хубаво smile.gif
Mai4et0
Ето нещо ново на Брукас blush.gif

Brucas - After all

Песен : Delerium - After All
[dEs]
Ами това е моя първи клип. Надявам се да ви хареса. Всъщност не е кой знае какво няма никаква история, но все пак....
Песента е на Анелия и Миро - Завинаги.
Ето тук

И между другото Mai4et0 клипа е много готин, но песента просто кърти от всякаде.
Mai4et0
Мерси desitoo_91
Ето линк към YouTube
Bloody_Tears
Ехааааа, толкова много клипове! ohmy.gif И то един от друг по-хубави worthy.gif Страхотна работа! Ако помните, и аз преди правех клипове, но ми се прецака програмата и спрях да правя. Сега си я оправих и да чукна на дърво, за сега нямам никакви проблеми с нея. Направих клипче, ест. не толкова добро, колкото вашите, но трябва да се вземе на предвид, че аз от мнооого отдавна не съм правила клипчета и съм позабравила доста неща. Клипчето е за Пейтън и Дерек. Песента е на Red- Breathe Into Me (благодаря на жена ми, за тази песен. Сега ми е една от любимите happy.gif) Та ето го клипчето. Държа да коментирате, каквото чувствате. Искам да знам, дали наистина ви е харесало. Търпя всякъква критика, даже ще ми е много приятно да ми кажете какви са ми грешките, за да се поуча от тях, нали така трябва smile.gif
Peyton vs Derek
Song: Red- Breathe Into Me
By:Bloody_Tears
Ето и линкче към youtube- http://youtube.com/watch?v=IMOZ7e5Jnpg
susito
олееее Мимс клипа е убийствено зашеметяващо невроятно готин!Винаги съм била фенка на съчетанието м/у музика и даден момент,а ти определено го постигаш...браво!
♥Didito♥
Ice^Ice^Baby много ти е хубаво клип4ет БРАВО песни4ката е супер 2thum[1].gif
Bloody_Tears
Сусинце, миличко, мерси много. bigarmhug.gif Радвам се, че поне на теб ти е харесало. Изглежда тея дни съм на вълна клипчета biggrin.gif Естественно, клипа е на Пейт. Музиката е на Слави-Толкова. Ето го и клипчето smile.gif
Tolkova-Peyton Sawyer -sendspace
Tolkova- Peyton Sawyer -youtube
Song: Слави- Толкова
By: Bloody_Tears
Enjoy smile.gif
Gossip Girl
Мимс, Майче клиповете ви са невероятни. Мимс особено твоето Peyton Vs Derek е страхотно и музиката също, но на Слави не съм фенка, а обичам и клипа и песента да ме изкефят.
susito
Миииииимс клипа е страхотен...довечера чакам още 2-3,шот катУ гледам си много бърза!Клипа както казах е страхотен,моментите са яко съчетани,ама тая песен 1-во че не ми харесва и 2-ро-не ми се връзва с клипа!
mimi_k5
Ice^Ice^Baby клипчето е страхотно 2thum[1].gif 2thum[1].gif върховно едно от най яките 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif
Bloody_Tears
Мерси Жани и Сус bigarmhug.gif Сега се чудя, дали да правя клипче, нещо днеска не ми се прави толкова happy.gif Ама може по някое време да направя. smile.gif нямам никаква идея за клип unsure.gif
П.С. Теди, аз си правя моите клипчета с Windows Movie Maker, попринцип всеки компютър (XP) я има. Много лесно се работи с нея bigwink[1].gif Иначе мерси blush.gif happy.gif
Tedds
Със каква програма правите клип4етата?Иначе всички са страхотни,Мимс браво за готиното клипче на Пейт срещу Дерек много ме изкефи!А всички клипове на Брукас са велики,че те Брукас са велики де smile.gif)))
nadezhda_had
Миме свалих си клипчето ти невероятно е ,много ми хареса ,БРАВО
**Sophia**
Мимиии...чак сега виждам че си направилаа клипчета...такаммм..Първо да почнем с кличето...

Peyton vs Derek-супер яко клипче бе душа worthy.gif ...а песента е точно за клипчето..пасват си страхотно! wub.gif наистина
справила си се отлично както винаги..Поздрави! emoticon1 (56).gif

Peyton-Мими това клипче ме разби..наистина е мн хубаво..нямам думи smile.gif ..по принцип не съм фен на Слави
и на музиката му,но тази песничка беше хубавичка,така нежна..и беше съчетана супер с клипчето fun.gif ..избрала си
страхотни моменти..

Е това е!*Гушки* bigarmhug.gif

Tedds
Като гледах клип4ета в youtubeeедно на Брукас доста ме раз4увства,не съм го правила аз нощегосложа тук,дано ви хареса.

http://youtube.com/watch?v=eHWu7Rr8E0Y
Bloody_Tears
Цитат(**Sophia** @ Aug 27 2007, 15:28) *
Мимиии...чак сега виждам че си направилаа клипчета...такаммм..Първо да почнем с кличето...

Peyton vs Derek-супер яко клипче бе душа worthy.gif ...а песента е точно за клипчето..пасват си страхотно! wub.gif наистина
справила си се отлично както винаги..Поздрави! emoticon1 (56).gif

Peyton-Мими това клипче ме разби..наистина е мн хубаво..нямам думи smile.gif ..по принцип не съм фен на Слави
и на музиката му,но тази песничка беше хубавичка,така нежна..и беше съчетана супер с клипчето fun.gif ..избрала си
страхотни моменти..

Е това е!*Гушки* bigarmhug.gif

Мерси много blush.gif
Сега почнах да правя на Лейтън клипче mrgreen[1].gif
Brookie
Не ми се спеше и затова направих клипче на Брук и Лукас happy.gif wub.gif wub.gif wub.gif песента е малко тъжничка - 3 Doors down - here without u... Разказва се за това как Лукас си спомня всички прекрасни моменти, изживени с Брук, колко много я е обичал и продължава да я обиача... дано да ви хареса happy.gif
http://www.youtube.com/watch?v=YBtNjxVVZXM
Катeто
Brookie клипчето ти е страхотно worthy.gif подбрала си най-хубавите моменти на Брук и Лукас,браво на теб happy.gif
Ice^Ice^Baby
ОО мерси на всички които го изгледаха и казаха хубави думи.... blush.gif Нямаше ме иначе чного по-рано щях да ви кажа ThanX rolleyes.gif

BTW Brookie...Много много яко клипче worthy.gif

Mrs.Ackles
Много хубави клипчета, браво.
Таня, Майче, Жена ми, прекрасна работа сте свършили! bigarmhug.gif
Аз най-накрая се завърнах с нещо ново.. Отдавна искам да направя клип на Брук и Нейт и... ето го и него. biggrin2.gif Не си мислете обаче, че манията към Дийн и Брук е свършила! tongue.gif
А сега към клипа.. Правен е за Жакито (наложи се да променя първоначалната песен, за което й се извинявам).
Song: Daughtry - It's Not Over (една от най-любимите ми)
Brooke & Nathan

Sendspace
Youtube

Hope you'll like it. smile.gif
susito
олееееее Стеф това е един от най-страхотните и перфектни кросоувъри,които съм гледала(те другите пак са твои май)!Уникално съчетание на всички моменти..чак ти се възхищавам на моменти!Песента я търся от около 2-3 месеца и сега най-неочаквано благодарение на теб разбрах коя е...тенкс!За мен ти си най-добрата в правене на кросоувъри...тези на Дийн и Брук са страхотни,но тях не ги харесвам,като двойка...докато Брейтън са страхотни!
Mrs.Ackles
Цитат(susito @ Sep 8 2007, 17:38) *
олееееее Стеф това е един от най-страхотните и перфектни кросоувъри,които съм гледала(те другите пак са твои май)!Уникално съчетание на всички моменти..чак ти се възхищавам на моменти!Песента я търся от около 2-3 месеца и сега най-неочаквано благодарение на теб разбрах коя е...тенкс!За мен ти си най-добрата в правене на кросоувъри...тези на Дийн и Брук са страхотни,но тях не ги харесвам,като двойка...докато Брейтън са страхотни!

Сиис, адски ти благодаря. blush.gif Наистина много мило, мерси.
Радвам се, че съм ти помогнала в откриването на песента. smile.gif
П.С. Много гадно става в тоя youtube.. Някои ефекти се размазват, а и, съвсем накрая на клипа, ми резна много гадно песента.. sad.gif
♥Didito♥
Уауу, Стеф,клипа наистина е невероятен,Брейтън са ми 1 от любимите двоики,наистина си се справила перфектно,както винаги smile.gif,още веднъж моите поздравления,клипът е страхотен.
Tedds
Оле Стеф клипа е защеметяващо як!Уникален е!Остави ме без думи.Страхотно си се справила!
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Sep 9 2007, 10:50) *

Оле Стеф клипа е защеметяващо як!Уникален е!Остави ме без думи.Страхотно си се справила!

напълно се съгласявам worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.