kelly_93 ,
Ели ,
Сис, тенкс ъ лот фор дъ суийт коментс!

Много ми се прави още едно веселко БП видео, но почти не ми останаха неизползвани моменти..

а не обичам да се повтарям..
Сис, готино клипче!

Още като го постна, го изгледах и ти написах коментарче в ютуб.

Продължавай да твориш.
Brookie, твоят клип също е хубав, а и песента много я обичам!

Само едно съветче - Предполагам, че щом слагаш клипчетата си тук, във форума, го правиш с цел да ги гледат останалите видеомейкъри, както и всички останали, които обичат да посещават темичката; предполагам, че очакваш мнения.. похвали, критики.. и т.н. (поне аз с такава цел си слагам моите.. иначе за какво..

) Та моят съвет е поне да пишеш кои персонажи си включила, каква песен си използвала, да загатнеш нещо от сюжета.. Така, мисля че ще привлечеш повече внимание и клиповете ти ще станат достояние на повече хора.. Не знам за другите, но аз доста често не съм обръщала внимание на творчеството ти, точно поради факта, че постовете ти тук, в повечето случаи, съдържат само копнат линк и нищо повече.. А попринцип си влизам редовно в тази тема и се стремя да не изпускам нито един мултимедиен продукт на наш съфорумец..
Ти си решаваш дали да послушаш съвета ми..

Аз винаги съм обичала да давам акъл на хората.. ама не ми си нрави мното на мен да ми се бъркат, (

) така че се извинявам, ако думите ми са ти прозвучали грубо.. или нещо подобно..