Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
vIkToRsHeFa
Свалям го ето тук : ftp://ftp.ggbit.info/viktorshefa/movies/ do няколко часа ще е свалено !
ludoto_mimi
Мога ли да попитам защо в първия пост има хем линк към всичките клипчета в дата.бг, хем и поотделно линк за всяко? dry.gif blink.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 4 2006, 01:38 PM) *

Мога ли да попитам защо в първия пост има хем линк към всичките клипчета в дата.бг, хем и поотделно линк за всяко? dry.gif blink.gif

Копирах всички линкове давани в темата там.. незнаех, че на едно място са събрани всичките..
ludoto_mimi
Ами само последните няколко не са качени, защото не бях в Пловдив и нямах възможност да ги кача, но след няколко дена ще го направя. smile.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Jan 4 2006, 12:57 AM) *

Ето още едно мое клипче:
One in a million-Брук и Лукас

Супер клип4е музиката съ6то е невероятна , абе просто Браво на тебе wink.gif

10x Nasi 4.gif
Buhti4ka
А може ли да ми кажете как ги гледате тези клипчета в megaupload.com. Аз отварям линка и нищо не става, нищо няма, как точно да го изтегля?
Menna
QUOTE(Buhti4ka @ Jan 5 2006, 12:55 AM) *

А може ли да ми кажете как ги гледате тези клипчета в megaupload.com. Аз отварям линка и нищо не става, нищо няма, как точно да го изтегля?

Значи като отвориш линка на мегаъплоулд,изчакваш около 30 секунди(зависи,може и по-малко).След това горе вдясно ще ти се появи едно квадратче,на което му даваш Close( т.е. натискаш кръстчето) и под него ти излиза Click here to download и си готова-започва да ти тегли 10.gif
Надявам се да си разбрала,ако не,питай пак 10.gif 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Buhti4ka @ Jan 5 2006, 12:55 AM) *

Даунлоудваш ги с някаква програма, аз ги свалям със Флашгет, защото на Save as не ми харесва wink.gif
Дано да съм помогнала, ако има още въпроси - питай wink.gif

ПП:Ееее, и аз веднъж да помогна на хората и ще ме изпреварят. dry.gif
Buhti4ka
Благодаря ви и на двете, справих се 4.gif
Не бях разбрала, че трябва да се затвори онзи прозорец ама и те така са го скрили линка за даунлоуд.
Menna
Направих ново музикално видео 10.gif
Nazareth- "Love hurts"

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=3EITX5W...373S3CJOG6DH1G7

Само да кажа,че на последните 10 секунди от него няма нищо,понеже програмата ми блокира и не успях да го довърша,както и да е -дано ви хареса 10.gif 10.gif
Nasi
Даре поздравления клипчето е страхотон!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Подпрала си интересни моменти-найстина любовта боли.
Ralna
Дареееееееееее клипчето е прелестно браво мила върхът е.

Ето едно клипче не е мое, правило го е едно момиче от един чужд форум, но е великолепна, много е хубаво
http://www.4shared.com/file/678261/d01b913..._live_0002.html
Mimi
QUOTE(Menna @ Jan 8 2006, 12:00 AM) *

Направих ново музикално видео 10.gif
Nazareth- "Love hurts"

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=3EITX5W...373S3CJOG6DH1G7

Само да кажа,че на последните 10 секунди от него няма нищо,понеже програмата ми блокира и не успях да го довърша,както и да е -дано ви хареса 10.gif 10.gif

10х за клипчето супер е. wink.gif Много яко е станало. 4.gif
Ralna
QUOTE(Mimi @ Jan 8 2006, 11:08 AM) *

10х за клипчето супер е. wink.gif Много яко е станало. 4.gif

Да и песента е убиец
_HriS_TinA_
Лелеле Даре клип4ето е стра6но worthy.gif много е въздейства6то ..... изпипано е до последен детаил ... 4.gif 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Много,много мерси хора!!Направо сте БОГОВЕ 4.gif Стра6ни клип4ета правите само дето...горко му на pc-то ми 3.gif хахах ве4е се препълни!Мойе ли само някои да каже коя е програмата 4е и аз допринеса кам ОГРОМНАТА колекция biggrin.gif
~Bruk~
Всички клипове наистина са се получили страшно добре 4.gif 4.gif Браво на всички много ми харесват. biggrin2.gif smile.gif Ето едно мое на Люк и Брук..Програмката ми доста зацикляше mad.gif и затова не е много дооправено dry.gif

... biggrin2.gif Брук и Люк biggrin2.gif ...
eL
QUOTE(~Bruk~ @ Jan 12 2006, 06:36 PM) *

Всички клипове наистина са се получили страшно добре 4.gif 4.gif Браво на всички много ми харесват. biggrin2.gif smile.gif Ето едно мое на Люк и Брук..Програмката ми доста зацикляше mad.gif и затова не е много дооправено dry.gif

... biggrin2.gif Брук и Люк biggrin2.gif ...

biggrin2.gif ~Bruk~ вече го тегля.Сигурна съм че е станало супер. 3.gif biggrin.gif Все пак като го изгледам ще дам коментарче 10.gif Аз пък какво клипче намерих ... направо съм влюбена в него. Слушах го 4 пъти и още не ми е омръзнало. happy.gif Направено е мн. майсторски, а музиката е повече от страхотна (ако някой е гледал филмчето "10 неща които мразя у теб" от там е песничката и се казва Even Angels Fall ... изтеглете си го ... гаранция че ще останете изумени ) 4.gif 4.gif
IPB Image
Lucas&Brooke-Even Angels Fall
ludoto_mimi
Ели, песничката е супер, аз съм я слушала, но не си спомнях, че е от 10-те неща biggrin2.gif Иначе аз имам нещо ново... не знаех къде трябва да е и реших тук. Имам запис на предаването по MTV "The Diary of..." happy.gif Както се досещате е със актьорите от ОТХ и в него те описват всекидневния си живот и този на снимачната пощадка wink.gif Само да предупредя, че качеството е под всякаква критика.

Цъкни тук 10.gif
Nasi
MTV "The Diary of..." много е интересно...аз съм го гледала!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
10x Мими , и аз много се кефя на "The Diary Of ...." но не съм гледала този ...е сега е момента о6те веднъж благодаря wink.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Jan 8 2006, 01:46 AM) *

Даре поздравления клипчето е страхотон!!!!!!!!!!! Подпрала си интересни моменти-найстина любовта боли.

10.gif Мерси за коментарчетата rolleyes.gif Наси,боли,но без нея не може 18.gif

Хихи,подред 18.gif
Мими-мерси за линкчето 4.gif
Ели супер си 4.gif много ти благодаря за клипчето на Брук и Лукас,не стига,че обожавам песента,но и клипа е невероятен 3.gif 3.gif

Нелси- 10.gif 10.gif клипчето е страхотно-нямам думи, и си подбрала моменти,за които бях забравила,жестоко е 3.gif 3.gif
Ralna
Ето новото ми клипче на Нейт и Хейли, ако някой иска да го гледа
http://www.megaupload.com/?d=FWX5B6IR
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Jan 22 2006, 01:10 PM) *

Ето новото ми клипче на Нейт и Хейли, ако някой иска да го гледа
http://www.megaupload.com/?d=FWX5B6IR

Тъкмо мислех, че сте я забравили тази тема... 18.gif Ей сега го сФалям 10.gif

btw някои клипчета, които са качени в yousendit.com не мога да ги сваля, защото траят само 7 дни. Та това са Nazareth - Love hurts, For_Blue_Skies_LP.wmv и Sixpence None The Richer - "Kiss Me". Ако някой може да ги качи на megaupload ще съм много благодарна. Какво да направя сега, мързел съм, късно се сещам... blush.gif 18.gif
А и онези многото клипчета за Джеймс също не мога да ги сваля изобщо... unsure.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 22 2006, 02:08 PM) *

Тъкмо мислех, че сте я забравили тази тема... 18.gif Ей сега го сФалям 10.gif

btw някои клипчета, които са качени в yousendit.com не мога да ги сваля, защото траят само 7 дни. Та това са Nazareth - Love hurts и Sixpence None The Richer - "Kiss Me". Ако някой може да ги качи на megaupload ще съм много благодарна. Какво да направя сега, мързел съм, късно се сещам... blush.gif 18.gif

Мими,аз ги бях качвала и в мегаъплоулд,така,че ето линкчета 10.gif

Nazareth - Love hurts
http://www.megaupload.com/?d=J39PXAVB

Sixpence None The Richer - "Kiss Me"[/
http://www.megaupload.com/?d=MB39ZKJL

Инче,веднага започвам да го дърпам 10.gif 10.gif -Нямам търпение да го гледам

For_Blue_Skies_LP.wmv
Мими ,ето го клипчето на Пейтън и Лукас smile.gif
http://www.megaupload.com/?d=DWKG9PMM
ludoto_mimi
Дари, благодаря ти много, на опашката за сваляне са вече. 4.gif 8.gif
_HriS_TinA_
Ralna ей сега 6те изтегля клип4ето 1000% 6те е SUPER 4.gif !!! Аз от доста време работя по едно клип4е и Мими не сме я забравили тази тема воб6те biggrin2.gif .....тааа клипът е на Lucas & Peyton и се казва HEAR ME

Kelly Clarkson-"Hear Me"

Hear me
Hear me

You gotta be out there
You gotta be somewhere
Wherever you are
I'm waiting
'Cause there are these nights when
I sing myself to sleep
And I'm hopin' my dreams
Bring you close to me
Are you listening?

Hear me
I'm cryin' out
I'm ready now
Turn my world upside down
Find me
I'm lost inside the crowd
It's getting loud
I need you to see
I'm screaming for you to please
Hear me
Hear me

Hear me
Can you hear me?
Hear me

I used to be scared of
Letting someone in
But it gets so lonely
Being on my own
No one to talk to
And no one to hold me
I'm not always strong
Oh, I need you here
Are you listening?

Hear me
I'm cryin' out
I'm ready now
Find me
It's getting loud
I need you to see
Hear me

I'm restless and wild
I fall, but I try
I need someone to understand
Can you hear me?
I'm lost in my thoughts
And baby I've fought
For all that I've got
Can you hear me?

Hear me
I'm cryin' out
I'm ready now
Find me
It's getting loud
I need you to see
Hear me
Hear me
Hear me
Hear me
Can you hear me?
Hear me
Hear me
Hear me
Can you hear me?
Oh, oh, oh, oh...
Hear me
Hear me
Hear me

Ето линк4е wink.gif : http://www.megaupload.com/?d=JEVDKPW2
rusi4kata^
Хрис,ей ся почвам да го дърпам,ама като си знам нета къв е бъгав...кой знае колко дълго ще го тегля wacko.gif мммм Лукас и Пейтън-любимите ми клипчета biggrin2.gif Thanks so much smile.gif smile.gif smile.gif
Menna
Момичета,сега ви гледах клипчетата и мога само да кажа,че са невероятни 3.gif 3.gif 3.gif
Очите ми останаха на тях 18.gif 3.gif
Хрис да те питам нещо?Значи има два кадъра с Пейтън,за които не мога да се сетя откъде са wacko.gif (Значи те са точно от 2:30 до 2:37 от клпчето.Знаеш ли откъде са точно,въобще не се сещам? wacko.gif )
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Jan 22 2006, 07:10 PM) *

Момичета,сега ви гледах клипчетата и мога само да кажа,че са невероятни 3.gif 3.gif 3.gif
Очите ми останаха на тях 18.gif 3.gif
Хрис да те питам нещо?Значи има два кадъра с Пейтън,за които не мога да се сетя откъде са wacko.gif (Значи те са точно от 2:30 до 2:37 от клпчето.Знаеш ли откъде са точно,въобще не се сещам? wacko.gif )

Хихи радвам се 4е ти е харесало...сми ест 4е знам първият е от 10 серия 1-ви сезон, а вторият от 13 серия на съ6тият сезон (ами зна4и ако то4но него има6 предвид де там където Пейтон отваря вратата и по4ва да целува Лукас е втроият , а първият където поглежда нагоре ...гледа6е Джейк хахах но на клипа не изглежда то4но така наро4но ...откритият микрофон е това 10.gif
Nasi
Инче клипчето с Нейтън и Хейли с песента на Savage Garden е страхотно!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Хриси сега почвам да тегля и твоето клипче с Пейтън и Лукас 4.gif
eL
Инче клипчето ти е превъзхоно 36_1_55[1].gif...Savage Garden са ми една от любимите групи 8.gifСега пак си го пускам 3.gif ... тия хора имат велики песни ! walkman.gif
Хрис твоето клипче ми изпълни душата!! bigarmhug.gif Лукас и Пейтън ... inlove.gif Страхотно си го наравила ... 4.gif да не говорим как си паснала песничката с клипчето ... възхитена съм. icon_peace.gif tongue.gif А за песента ... какво да кажа ... идеална е biggrin2.gif ...точно все едно за тях 2мата е писана.... много мразя като не мога да се изкажа както трябва, ама като толкова ти е харесало, че не можеш да намериш подходящите думи така се получава happy.gif ...
Ralna
Радвам се, че клипчето ви харесва biggrin.gif

Хрис, клипчето ти е уникално 3.gif много готино си го направила бравооооооо 4.gif 4.gif
Nasi
Хриси клипчето е СТРАХОТНО!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
Ooooo Ел , Ralna ..Nasi много се радвам 4е сте го харесали blush.gif !!!

Лелеле Ralna твоят клип наистина бе6е превъзходен незнам колко пъти го изгледах и изслу6ах и аз оба4е стра6но много му се кефя wink.gif 4.gif wink.gif ! Taa Savage Garden Rock !!!!
Ralna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 23 2006, 05:55 PM) *

Ooooo Ел , Ralna ..Nasi много се радвам 4е сте го харесали blush.gif !!!

Лелеле Ralna твоят клип наистина бе6е превъзходен незнам колко пъти го изгледах и изслу6ах и аз оба4е стра6но много му се кефя wink.gif 4.gif wink.gif ! Taa Savage Garden Rock !!!!

Много се радвам, че ти е харесал Хрис biggrin.gif
rusi4kata^
ммм всички клипчета са супер smile.gif браво на вас хора страхотна работа сте свършили worthy.gif но нали знаете че Лукас и Пейтън са ми слабост banana.gif хаха но и другите са мн хубави 4.gif пийс 10.gif
ludoto_tedi
ето малко клипчета на Naley:1

2

и на Leyton:цък

п.с:клипчетата не съм ги правила аз!
ludoto_mimi
1 не се отваря. Дай линка наново.
ludoto_tedi
я пробвай сега ludoto_mimi.мисля че така ще се отвори.smile.gif
ludoto_mimi
Мда, мерси smile.gif
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 24 2006, 06:43 PM) *

ето малко клипчета на Naley:1

2

и на Leyton:цък

п.с:клипчетата не съм ги правила аз!

Благодаря за линкчетата-сега ще си ги сваля 10.gif

Ето едно клипче,трябваше досега да се занимавам с учебни дела,но това ми се стори по-приятно занимание 18.gif 18.gif

Brooke&Lucas
U2-"One"
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=118SHAM...KG3I761WHP4LSY4

ПС:Малко съм променила сценария накрая,въпреки текста wink.gif
Nasi
Даре както ти казах клипчето е супер 4.gif 4.gif 4.gif

Ето и моеуто нова клипче:
http://rapidshare.de/files/11821391/Guilty..._Haley.wmv.html
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Nasi @ Jan 25 2006, 11:05 PM) *

добре де ама това как се сваля?! blush.gif
boy_07
всички знаеме какви готини клипчета правите.

Искам да помоля ентусиастите ако искат да направят едно клипче на бъдещия хит спорен мене: "Halo" .Ще бъде много готино...
^Mim0zKa^
QUOTE(Nasi @ Jan 25 2006, 11:05 PM) *

Nasi може6 ли само да каже6 как да го свалим от там!Мерси smile.gif
Nasi
След като отворите страницата Кликнете върху FREE.
Тогава ще започнат да текът 20 секунди и после ще се появи линка.

Съжалявам, че е толкова объркващо, но не успях да го прикача никъде другаде.
^Mim0zKa^
Nasi много ти благодаря сега 6те го драпна! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.