Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Brookie
http://www.youtube.com/watch?v=NeQsT5Uptsg
devon
Набързо само искам да ви похваля за чудесните клипчета 1clap[1].gif

И специално да кажа на Елс,че се влюбих в клипчету за двойките....Немога да спра да го гледам напрау ми взе очичките!!!!!
DaniEl

TouTube
SendSpace
julia1990
Peyton Sawyer много ми харесва клипа ти Umbrella emoticon1 (11).gif Нищо,че не знам едната 2ка пак много ме кефи biggrin.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мило сладко мое Елс!Както и ти така и аз не се бях вясвала отдавна ама така е като съм на работа!както и да е да преминем по същество!Клиповете ти са уникални много кефят особенно Чадъра biggrin2.gif Браво мило продължавай да ни радваш!!!
**Sophia**
Намерих едно невероятно клипче на Тъжните моменти на OTH,мен много ме натъжи,но и прекрасно направено.Искам да го спосделя с вас,надявам се да ви хареса.Вече стана едно от любимите ми.

http://youtube.com/watch?v=wfPNYaEy6KU#
DesiTo
Ели, bigarmhug.gif както винаги си се справила страхотно. 1clap[1].gif

Песента 'Umbrella' наистина е хубава, обаче вече като я чуя и ми става лошо, толкова много и на толкова много различни места все нея пускат, омръзва. Но пък много добре пасва с моментите, които си подбрала, идеята е добра. Много ми харесаха ефектите. Също и двойките - Брукас, Нейли и JaSam, за които за първи път чувам, но пък не са лошо, макар че и аз пък какво мога да разбера от няколко общи сцени ... но всеее пак - не са лоши. biggrin2.gif 20.gif
'Story Of My Life' - много хубава песен. music.gif А идеята за клипа е оригинална + това много добре си се справила и с реализацията. То че е важна идеята - важна е, но пък и резултата трябва да е на ниво.

Общо взето и давата клипа са мнооого добри, така че продължавай в същия дух. bigwink[1].gif
orhideya
Елс,клипчетата ти са велики много ми харесаха!
А за клипа на Даниел нямам думи! worthy.gif
Brookie
http://www.youtube.com/watch?v=6vdxQybdsfk
Mrs.Ackles
Ох, и аз най-накрая да се завърна... happy.gif Има доста нови клипчета като гледам..
Ще коментирам само три (по реда, в който са постнати), защото адски ме мързи да пиша, пък и ми е леко странно.. загубила съм си темпото.. 16.gif

Анито със свежа идейка, разбира се. 4.gif Знаеш колко чаках този твой клип и той определено оправда всичките ми очаквания! 3.gif Краят е мн хубав, пък и моментите, които си подбрала са наистина адски сполучливи, браво! 13.gif

Вили, разби ме тотално! Винаги съм очаквала всичко от теб, но това е върхът! shocking.gif Творението ти е просто зашеметяващо, сериозно! Както писах в youtube за първи път гледам Brooke/Logan клипче (пък може и преди да съм попадала, но щом не си спомням, значи не е било нищо особено emoticon1 (36).gif )... Справила си се повече от перфектно! Незнам какво друго да кажа, зашеметена съм! Абсолютно всеки момент е изпипан до съвършенство, поздравления за което! emoticon1 (12).gif

Ели, клипчето с "Umbrella" е невероятно! Ох.. като се сетя в началото колко мразех тази песен.. все пак още изпитвам противоречива чувства.. 1 (4).gif След многократното слушане навсякъде, както ти каза, нямаше начин да не я харесам. dunno[2].gif За жалост манията по песента не престана и сега отново ми е леко противна.. Но просто нямаше начин да не ти гледам клипчето! rolleyes.gif Нейли и Брукас - сладури както винаги. Другата двойка (аз също не ги бях чувала преди) също мн ми хареса. Незнам защо мъжът нещо все ми убягваше от кадър и не можах да го скивам много добре, но мацката беше супер. happy.gif Ефектите ти както винаги бяха страхотни! worthy.gif

Май тоя пост го пиша доста дълго време.. Btw тези дни ще почвам клип с Брук и Дийн (усещам, че вървя по стъпките на Вилито tooth.gif ) в стил "Пърл Харбър" обаче ( 18.gif ) с една песен, която меко казано обожавам! wub.gif Жалкото е само, че ще се наложи да включа и трети човек (най-вероятно Лукас), което не ми се нрави много.. dry.gif Но пък винаги мога да му тегля един/два куршума, нали така... 4potrivam[1].gif emoticon1 (107).gif

П.С. Извинявам се на останалите, които клипчета не успях да гледам днес, но утре ще си наваксам...
orhideya
Здравейте на всички!Как сте? Сега ви показвам най-новото ми клипче, старах се за него май не стана много както го исках, но се надявам да го харесате.Историята можете да я прочетете на сайта
Brucas- When you are gone

song by Avril Lavigne
link: http://www.youtube.com/watch?v=Icp7ujtTviE
fenka_lucas_i_brooke
Зори мен ми хареса клипчето Браво
ludoto_mimi
Зори, аз вече ти казах, много е хубаво клипчето. Свършила си много добра работа. 4.gif
Mrs.Ackles
За к'во съвпадение.. biggrin.gif Вчера почнах клипчето на Д/Б (за което вече споменах) със същата песен на Avril Lavigne... Добре че поне не е на Брукас.. wacko.gif Както и да е...
Зори, много добре си се справила. Да не говорим, че песента не мога да спра да я слушам, откакто я чух по ТВ-то.. wub.gif music.gif Много ми хареса клипчето, самата идея също.. wink.gif Бравос! emoticon1 (111).gif
Brookie
http://youtube.com/watch?v=8gD1C3_oH5M
Gossip Girl
Зори, клипчето е страхотно..Много ми харесва как е направено, а и песента е хубавка
@Brookie, твоето клипче също ми харесва wink.gif
James towel keeper
Елинце - ти си върхът знаеш ли!!!!! Пиша наистина с огромно закъснение, но трябва да отбележа че аз съм се 'абонирала' за твоите клипове и веднага щом направиш нещо имам огромната чест да научавам за него worthy.gif 10.gif И сега, освен по ред за да не забравя или пропусна нещо:
* София и Чад.... След като изгледах клипа ми идваше да намеря e-maila на Чад или просто по някакъкв начин да го накарам да гледа клипа, защото 10000000000000000% щеше да разбере каква връзка е похабил!!! И още нещо, щеше да каже, че това е най-страхотното клипче EVER!!! wub.gif Аз винаги ще си съжалявам че двамцата не са заедно, но твоят шедьовър ми показа, че спомена няма да умре, и че докато такива таланти като теб продължават да упорстват и да им показват какво е същност са имали - те винаги ще са си заедно за нас smile.gif smile.gif smile.gif Благодаря ти за това клипче bigarmhug.gif
* Дъждовните двойки (laugh.gif) - нещо наистина невероятно!!! Песента се превръща в абсолютен хит на сезона, а това клипче определено става абсолютен мой фаворит!!! Признавам че едната двойка не сйм я чувала blush.gif но определено клипа показва, че са много сладки и че имат страхотни моменти заедно!!! Не знам какво да кажа, освен пак да се повторя и да кажа БРАВО, защото без да ги знам, започнах да ги харесвам, и то САМО заради един клип, е божествен, който съм гледала с тях! Другите две двойки няма какво да ги коментирам, то се знае мнението ми за тях - bigarmhug.gif bigarmhug.gif Като цяло Елс ще ти кажа, че обичкам теб и всичко което правиш, и че ще очаквам още!!!!! bigarmhug.gif

Даниел - това клипче наистина е много добро!!!! много ми харесва ще изпипано по песента, всеки момент отговаря на текста! Евала човече, като видео мейкър знам че това е нещо много трудно, и че трябва да мислиш за толкова много неща за да стане този ефект... но при теб е станало брилянтно!!!!!! Изумителен клип!!! 4.gif worthy.gif

Зори - клипа е супер!!! Точно тази песен я бях слушала по МТВ и много ми хареса, сега освен самата нея имам още една причина - КЛИПА ТИ! Наистина много красив и нежен...... Брук и Лукас - радвам се че все още се правят техни видеота, за мен те си бяха една страхотна двойчица и никога няма да ги забравя! bigarmhug.gif Браво на теб - невероятна работа!!!!! worthy.gif worthy.gif 4.gif wub.gif

Eто и нещо мое - съвсем прясно!!!

Lucas/ Brooke/ Dean

ludoto_mimi
Вили, браво за клипа. Много добре си се справила. 4.gif 4.gif 4.gif
Песничката също много ми харесва, за това видео е супер. wink.gif
nadezhda_had
Зори клипчето ти е супер,песетна много ме кефи и за моментите ,които си избрала е супер.продължавай все така и скоро да напрваиш ново клипче

orhideya
Благодаря страшно много на всички, които са харесали клипа ми. worthy.gif Много се радвам, че ви е харесал
*PeyT*
Тц, тц.. тотално съм зашеметена.. какво правите бе хора? shocking.gif Всъщност никога не съм се съмнявала в уникалния ви талант и неизчерпаемите идеи, но т`ва ваш'то е нечовешко.. 3.gif Чак се радвам, че отсъствах толкова време, за да видя накуп толкова невероятни творения! 10.gif Попринцип не мислех тази вечер да пиша, защото съм прекалено вглъбена в правенето на нов клип wacko.gif , но програмата ми взе, че бъгна и сега, докато я чакам да се оправи, ще използвам свободните минути, за да ви похваля! happy.gif
ВиЛиии emoticon1 (44).gif и как се бях затъжила само за твоите кросоувъри не е истина! emoticon1 (109).gif Новото видео е страхотно, направо ме остави без думи.. wub.gif Отново перфектно замислен сценарий и подбор на моменти.. Не знам какво повече да ти кажа, ти си знаеш колко си добра.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif Продължавай със същата пара.. това лято искам ощее мнооого клипчета от теб! 0106[1].gif bigarmhug.gif
Елиии emoticon1 (44).gif и ти заслужаваш доста поклони и ето, получаваш си ги - worthy.gif worthy.gif worthy.gif Супер влюбена съм и в двете клипчета.. wub.gif и как иначе, знаеш, че съм пристрастена към твоето творчество.. 5angel[1].gif Много се радвам, че въпреки тая цялата дандания около изпитите, си намерила време да измайсториш такива приказни шедьоври! emoticon1 (11).gif Накара ме отново да заобичам 'Чадъра' На Рияна biggrin2.gif .. а толкова ми беше станала противна тая песен.. 18.gif Справила си се перфектно, както винаги! Love ya bigarmhug.gif
Зори.. изчерпаха ми се похвалите вече.. blush.gif Ти също си сътворила страхотно видео, браво! emoticon1 (11).gif emoticon1 (11).gif Песничката, която си избрала, ми е сред любимите! wub.gif Трябва по-често да ни радваш с нови неща, защото наистина си страшен талант. happy.gif

P.S. Даниел, твоето клипче ще го изгледам утре и обещавам след това да коментирам! smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вилс душко клипче е супер готино!Песента я чувам за 1 път но ме изкефи!И въпреки всичко избирам Дийн за Брук!!! biggrin2.gif Продължавайте в същия дух сладури!
Mrs.Ackles
Вили, отново ме остави без думи.. 3.gif Новото ти творение е невероятно! worthy.gif Песничката е готина, а самото клипче е мн свежо. happy.gif Незнам как винаги подбираш толкова подходящи моменти.. Продължавай все така! emoticon1 (44).gif Съжалявам, че съм толкова кратка, но просто не знам какво друго да ти кажа.. rolleyes.gif
*PeyT*
Даниел, клипът ти е страхотен! worthy.gif Не съм се и съмнявала, че ще е такъв де.. след Bring me to life, който тотално ме зашемети, съм ти фен! biggrin2.gif Btw да не забравиш и него да ъплауднеш в ютуб, защото трябва да си го сложа във фейворитс. happy.gif Та, още веднъж, много готино видео, а и песента страшно много ми хареса, макар че я чувам за първи път. Продължавай все така! 8.gif

Снощи довърших последното си 'творение' . smile.gif Много съм щастлива, че най-после успях, вече направо ми беше писнало да се занимавам... wacko.gif Макар че, правейки го, доста си убивах времето, а това е хубаво, защото по-бързо минават дните, оставащи до заветния момент, в който ще ми махат гипса (ъъъ.. чупих си крака.. май не съм се похвалила още.. 16.gif ). Та.. да не ви занимавам с моите проблеми.. Идеята ми беше просто да сложа клипа, но както винаги, не мога да спра да ес обяснявам.. 18.gif Предлагам направо да разкажа историйката и после да праскам линковете, няя смисъл да ви отегчавам с излишни приказки. rolleyes.gif

Сюжет: Пейтън и Лукас са влюбени един в друг, но и двамата знаят, че нямат бъдеще, защото тя е омъжена за Джейк и има дете от него. Те са имали кратка връзка, но Пейтън я е прекъснала точно заради семейството си. Изобщо цялата история се върти около това как Люк и Пейт страдат един за друг, спомят си времето, прекарано заедно и не могат да се примирят с това, че любовта им е невъзможна. rolleyes.gif

Песен: P.Diddy feat. Keyshia Cole - Last night ( worthy.gif music.gif worthy.gif Най-любимата ми песен от доста време насам Copy of wub.gif )

Lucas/Peyton/Jake - Last night

Sendspace ; Youtube

Текст:
Last night, I couldn't even get an answer
I tried to call, but my pride wouldn't let me dial
And Im sitting here, with this blank expression
And the way I feel, I wanna curl up like a child

I know you can hear me
I know you can feel me
I cant live without you
God please make me better
I wish I wasn't the way I am

If I told you once, I told you twice
You can see it in my eyes
Im all cried out, with nothing to say
You're everything I want it to be
If you could only see, your heart belongs to me
I love you so much, Im yearning for your touch
Come and set me free, forever yours I'll be
Baby wont you come and take this pain away

Last night
(Ooh last night)
I couldn't even get an answer
(Ooh baby what you wanna do to me)
(Why wouldn't you disturb me babe)
And I'm sitting here, with this blank expression
(Dont say that baby, no no)
The way I feel, I wanna curl up like a child
(I'm so alone, Im so lonely baby)

Tell me what, there is to say
To make you come back, and break me like that
And if it matters
I'd rather stay home,
With you I'm never alone,
Don't wanna wait till your gone
Dont ever leave me
Just don't leave me

Last night, I couldn't even get an answer
(Couldn't get an answer baby Oooh)
I tried to call,
(Call me baby)
but my pride wouldn't let me dial
(Why couldn't you just dial me baby, baby, baby, baby, baby, baby)
And I'm sitting here with this blank expression
(Dont sit there, noo)
(Im so alone, Im so lonely baby)

I need you, and you need me
This is so plain to see
And I will never let you go
And I will always love you so, I will
If you could only see
Your heart belongs to me
I love you so much
I'm yearning for your touch
Come and set me free
Forever yours I'll be
Baby wont you come and take my pain away

Last night, I couldnt even get an answer
(I coulda need you baby)
(Why couldnt you just dial me baby, baby, baby, baby, baby, baby, baby)
And I'm sitting here, with this blank expression
(don't sit there, Noo)
(I'm so alone, I'm so lonely)

Why dont you pick up the phone
And dial up my number
And call me, up baby
Im waiting on you...
devon
Ау ау леле колко съм изтървла тука...Такиа клипове сте напраили...Зеха ми очичките...Всичките са страхотни...И ся понеже тайно си чаткам от компа в работата и ко ма фанат тежко ми горко смятам да бъда много кратка...Само искам да ви похваля да ви кажа,че сте супер талантливи и

Марти тва ти клипче ми стана любимо...
DaniEl
Цитат(*PeyT* @ Jul 4 2007, 12:47) *
Btw да не забравиш и него да ъплауднеш в ютуб, защото трябва да си го сложа във фейворитс. happy.gif

>>тук<<
Клипа от много време го има в YouTube , но не съм го качвал аз smile.gif

*PeyT* клипа ти е много хубав! mrgreen[1].gif

nadezhda_had
Марти поредното ти неверотно клипче.Доста е пленяващо,теска и моментите са супер свързани.БРАВО
Mrs.Ackles
biggrin2.gif Ох, защо ли със сестра ми почти винаги почваме да правим клипове едновременно и свършваме по едно и също време.. dunno[2].gif Аз още вчера мислих да ви покажа новият си crossover, но sister-a ме изпревари.. Малко тъпо е да сипем похвали една за друга, но съм наистина изумена от новото й творение! Веднага бих си го сложила във favourites, но двете сме се разбрали, че каквото и да става няма да паднем на такова ниско ниво.. 18.gif

Такам.. главните действащи лица са Брук и Дийн, а Лукас има малка, но много повратна роля..
Историйката е следната:
Брук и Дийн са заедно, но се налага той да замине за Канзас (родното място на двамцата със Сами) с брат си. Брукито е много самотна без него и си припомня най-различни хубави моменти, които двамата са преживяли. При Дийн е същото. Междувременно се разбира, че Лукас, който попринцип е само фр на Брук, всъщност е влюбен в нея... wacko.gif Когато той й прави това признание, тя си тръгва, защото все още е влюбена в Дийн. wub.gif По-късно обаче той се обажда по телефона и й казва, че не знае докога ще остане в Канзас.. След това, за да не бъде сама, Брук взема едно решение.. (сами се сетете какво е то tongue.gif )
Забравих да допълня, че Дийн и Сам ловуват разни свръхестествени неща, но това сигурно се подразбира.. biggrin.gif

Записах го около 5 пъти.. все поправях по нещичко.. Жалкото обаче е, че чак след като го сложих в Youtube се сетих, че трябва да оправя още един момент... 2.gif
Brooke/Dean (Lucas) - When You're Gone

Sendspace --- Youtube

Надявам се клипът да ви хареса. smile.gif

P.S. Както бях писала преди, със Зорито без да искаме сме използвали една и съща песен...
fenka_lucas_i_brooke
Цццц е тва си е талант -вроден или наследствен нз,но и двете-Стефи и Марти сте направили уникални,великолепни,страхотни просто ужасяващо добри клипове!Удивена съм от вас!Просто песните се връзват перфектно на сюжетите на клиповете!Ефектите са използвани точно на място и по много добър начин!Просто няма какво повече да кажа освен БРАВО 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Направили сте суперски клипове с любимите ми песни!Продължавайте така!!!!
SeMiNi
Стеф,просто съм изумена! shocking.gif Страхотен клип! 3.gif Честно казано мисля ,че е един от най-добрите ти!Страхотно са свързани моментите..и накрая също си го направила много добре! 15.gif Невероятно клипче! 1clap[1].gif
Марти,за теб мога да кажа същото.. 8.gif Никога преди доколкото си спомням..не съм виждала такава история.. 17.gif в смисъл много оригинално си я измислила..че Пейт е омъжена за Джейк..и т.н. biggrin2.gif Те имат достатъчно моменти,за да си помислиш че е истина.. bounce.gif Страхотен,уникален клип!Браво 13.gif
susito
Стефи,МарТ...тази работа със субтитрите определено ми се понрави!Супер оригинално..ама и клиповете си ги бива!Пък песничките(особено на Аврил)......боже колко много обичам кросоувъри-не е истина!
но...нека не пропускам и другите уникални клипове...
Зори нз вече и аз как да го опиша този клип.Речника ми се изпразни,честно казано!Страхотен клип,перфектно съчетани моменти!
Вили клипа на Дийн/Брук/Лукас го гледах около 7-8 пъти и пак ми се гледа!Тази песен не я бях слушала преди...много е готина и пасва страхотно на клипа!И отново кросоувър-любимите ми tongue.gif хах...ми няма смисъл да го коментирам само ще кажа,че пак си го пускам : )
DaniEl-любимата група,любимата песен,лбимата героиня,любимите моменти,любимите ефекти и всичко това в един клип...е как да не ми стане любим този клип!За Peyton Sawyer - Evanescence - Bring Me To Life става въпрос!Края беше (още е) зашеметяващ...тази смяна на моменти и толкова бързо и...абе нз...уникално видео

е такива таланти,като ги га битските няма никъде tongue.gif Велики сте всички...аз такива неща и една година да се мъча няма да мога да направя ; )

ПП.Скоро очаквайте и от мен клип(вече съм до половината)
ПП.2.знаете ли някаква програма за теглене от You Tube ?
ludoto_tedi
Някой желаещ да направи клип на Лейтън с новата песен на Анелия? smile.gif
DesiTo
Цитат(susito @ Jul 5 2007, 19:55) *
ПП.2.знаете ли някаква програма за теглене от You Tube ?

Тук, след като инсталираш програмата, задържаш курсора върху видеопрозореца и ще се появи малък бутон GetIt.
Mrs.Ackles
Жу, Мони, Сис, мерси мн и на тричките! blush.gif bigarmhug.gif
ani4ka_89
Ето поредния crossover от мен

Brooke and Dean- Home
YouTube

Daughtry - Home
I'm staring out into the night,
Trying to hide the pain.
I'm going to the place where love

So I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old,
So I'm going home.
I'm going home.

Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all,
And then some you don't want.
Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all, yeah.

Oh, well I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old.
I said these places and these faces are getting old,
So I'm going home.
orhideya
Здравейте, сладури! Пак гледам страшни клипове сте направили, много са гоцки mrgreen[1].gif blush.gif
Та, ето го и моето ново творение. Малко е необичайно- направих трейлър за филма Тристан и Изолда в ОТН стил. Надявам се да ви хареса! unsure.gif

за банера благодаря много на лили от ФФ

и ето го и самото видео
http://www.youtube.com/watch?v=Z9-kQtoBfNk
ludoto_mimi
Зори, много е добро. Браво. smile.gif
Mrs.Ackles
Такаам.. когато направих най-новият си клип във форума нямаше жива душа, така че реших първо да го сложа в youtube, а после да го споделя с вас. smile.gif

Опитах се да пресъздам развръзката в отношенията на Дийн и Брук..
Song:Mandy Moore - It's gonna be love

Dean/Brooke - It's Gonna Be Love

Sendspace --- Youtube

P.S. Вили, страшно много ти благодаря на коментара в youtube! blush.gif
P.S. 2 Ани, как можах да забравя... 16.gif Новото ти клипче е страхотно! Поздравления за избора на песен (знаеш, че Daughtry ми е слабост blush.gif ).. за подбора на моменти също! Творението ти е супер! 4.gif
ludoto_mimi
Много хубаво видео. Страхотно си се справила. 4.gif shocking.gif
vivata123
Бтв, аз рядко пиша тук, тъй като почти винаги пиша едно и също. Че ми харесват и бла-бла.. Не, че в повечето случаи не е вярно, но просто вече ми стоеше безсмислено. (оф, винаги се обяснявам 100 часа wacko.gif ) Таа, това последното клипче обаче е невероятнооо.. worthy.gif Всички моменти си пасваха толкова перфектно, че за няколко минути забравих, че Брук и Дийн са от различни сериали.

Наистина, моите поздравления!
1clap[1].gif 1clap[1].gif
**Sophia**
Стефии това клип4е е суперск0..справила си се отличноо-Перфектно е ! emoticon1 (12).gif Всички моменти изглеждат толкова истински и естествени Copy of wub.gif
направо нямам думи emoticon1 (119).gif
Песничката също мн ми харесаа music.gif ..незнам колко време си го правила.
но наистинаа е станало повече от добре. shocking.gif Поздравления! 13.gif emoticon1 (44).gif
ani4ka_89
Стеф, аз вече ти казах мнението за клипчето ти, но пак да си повторя, че е много хубаво, харесват ми както песента, така и моментите. Особено има няколко много сладки момента, които си пасват перфектно. Страшен талант си!
fenka_lucas_i_brooke
леллеле Стеф е тва ти е най-най-най-най-най доброто клипче някога!!!!!!!!!!!!!!!!!страхотно ееее!
Mrs.Ackles
Много ви благодаря на всички! blush.gif Страшно ме зарадвахте! emoticon1 (32).gif emoticon1 (45).gif

Цитат(**Sophia** @ Jul 17 2007, 16:21) *
незнам колко време си го правила

Около седмица... smile.gif
devon
Уоу!!!!Стеф тва клипче ме остави без думи...И наистина незнам какво да кажа...Просто ще си замълча и ще си го пусна отново... 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif
Brookie
Отдавна не съм пускала тук клипче, но днес случайно имах време и ето какво сътворих smile.gif
http://youtube.com/watch?v=Y5kxOaWO3h8
susito
Убийте ме,не ги харесвам Брук и Дийн,като двойка!Е,това не променя фата,че Стеф се е справила невероятно,перфектно,уникално клипа си!Все едно са от един и същи филм двамата!
Mrs.Ackles
Жани, Сис, ааадски много ви благодаря и на вас! emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif

Едно момиче от youtube ме помоли да направя клип на Брук и Дийн с една песничка, но понеже нито тя, нито аз успяхме да я намерим в интернет, се споразумяхме за друга.. happy.gif
Песента не е мн известна, но мисля, че е сладка. blush.gif Клипчето е по-скоро нещо като продължение на "It's gonna be love" - въпреки че историята е различна, се опитах да запазя всичко все толкова романтично.. мисля, че стана дори повече. rolleyes.gif
Да не ви казвам с този проблем със звука, който имам, как се правят клипове...

Brooke & Dean - My Valentine

Song : Martina McBride - My Valentine

Youtube --- Sendspace

Дано ви хареса. smile.gif
П.С. Обещавам, че тази ваканция повече клипове няма да правя! angel1.gif
ludoto_mimi
Браво! Видеото е страхотно! 4.gif 4.gif 4.gif
*PeyT*
Ии значи, много опустя тази тема напоследък... Тука само със сестра ми се редуваме да слагаме някакви клипове.. unsure.gif 18.gif Ама то е очевидно защо другите видеомейкъри не творят толкова често де - някои ходят на изпити, други на почивка, трети на работа.. wacko.gif Рядко се срещат такива побъркани индивиди като нас, които да си стоят нон-стоп вкъщи.. 18.gif Е, аз си имам оправдание де.. biggrin2.gif Така и не успях да се разбера с тия патерици.. dry.gif
Преди да ви представя новото си видео, да поздравя систър-а за перфектната работа.. наистина мн се е усъвършенствала в тея кросоувъри...как и се занимава толкова да изпипва всеки момент й се чудя.. shocking.gif Супер ентусиастка е.. rolleyes.gif Абе талантът си е талант! 4.gif Та като заговорих за таланти... tongue.gif Вили, Ели, Жаки и всички други невероятни творци, с нетърпение очаквам нещо ново от вас!! emoticon1 (44).gif emoticon1 (109).gif
Този път реших клипът да е весел и недраматичен.. rolleyes.gif Уморих се все тъжни моменти да търся.. biggrin.gif Отдавна исках да направя видео с Брук и Пейт... имат толкова сладки и затрогващи моменти заедно.. wub.gif Много пъти съм споменавала каква голяма фенка съм на тяхното приятелство и колко им се радвам! smile.gif Все отлагах и отлагах, защото ми идваше по някоя фантасмагорична идея, тип обичайните измишльотини, които правя, но този път устоях на изкушението и се хванах сериозно с това, което съм си замислила! cool.gif Доста време ми отне.. тъпата програма реши да бъгне супер брутално, така че всеки път, когато исках да проверя дали съответният момент, който съм сложила, почва и свършва където трябва, се налагаше да пускам отначало .. wacko.gif Тези, които правят клипове може би се досещат какво мъчение би било това.. wacko.gif Все пак успях да завърша клипа! fun.gif Ето го и него:
Brooke & Peyton - Because You Loved Me

Sendspace / Youtube

Надявам се да ви хареса! blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.