Ох, и аз най-накрая да се завърна...

Има доста нови клипчета като гледам..
Ще коментирам само три (по реда, в който са постнати), защото адски ме мързи да пиша, пък и ми е леко странно.. загубила съм си темпото..
Анито със свежа идейка, разбира се.

Знаеш колко чаках този твой клип и той определено оправда всичките ми очаквания!

Краят е мн хубав, пък и моментите, които си подбрала са наистина адски сполучливи, браво!
Вили, разби ме тотално! Винаги съм очаквала всичко от теб, но това е върхът!

Творението ти е просто зашеметяващо, сериозно! Както писах в youtube за първи път гледам Brooke/Logan клипче (пък може и преди да съм попадала, но щом не си спомням, значи не е било нищо особено
.gif)
)... Справила си се повече от перфектно! Незнам какво друго да кажа, зашеметена съм! Абсолютно всеки момент е изпипан до съвършенство, поздравления за което!
Ели, клипчето с "Umbrella" е невероятно! Ох.. като се сетя в началото колко мразех тази песен.. все пак още изпитвам противоречива чувства..
.gif)
След многократното слушане
навсякъде, както ти каза, нямаше начин да не я харесам.
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
За жалост манията по песента не престана и сега отново ми е леко противна.. Но просто нямаше начин да не ти гледам клипчето!

Нейли и Брукас - сладури както винаги. Другата двойка (аз също не ги бях чувала преди) също мн ми хареса. Незнам защо мъжът нещо все ми убягваше от кадър и не можах да го скивам много добре, но мацката беше супер.

Ефектите ти както винаги бяха страхотни!
Май тоя пост го пиша доста дълго време.. Btw тези дни ще почвам клип с Брук и Дийн (усещам, че вървя по стъпките на Вилито

) в стил "Пърл Харбър" обаче (

) с една песен, която меко казано
обожавам!

Жалкото е само, че ще се наложи да включа и трети човек (най-вероятно Лукас), което не ми се нрави много..

Но пък винаги мога да му тегля един/два куршума, нали така...
П.С. Извинявам се на останалите, които клипчета не успях да гледам днес, но утре ще си наваксам...