Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
**Sophia**
Стефи клипчето е прекрасно wub.gif ,просто нямам думи,моментите си пасфат супер..все едно е наистина 13.gif .за съжеление тонколоните са ми развалени и затова сам гледах клипчето,без да чувам музика 17.gif ...но и без и със-клипчето е уникално 8.gif .браво! 3.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 23 2007, 23:16) *
Лелеле миличка супер много съжалявам че чак сега пиша,но знаеш как е днеска-даскало,курмуване,работа и чак сега се прибирам!Но държа да отбележа за всички че още снощи гледах клипа и бях не просто УДИВЕНА ами нз няма такава дума!И както казах на Стеф този клип ми стана нейния любим клип като изключим Brucas-Heart-Alone ама той по други причини!Нененеенее тоя клип ме разби а края беше уникален!Просто Стеф УНИКАТ И ПОЛОВИНА!!!!Чакам още!!!Благодаря ти много че се зае да правиш този клип заради мрънкането ми!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Жакии, мерси, че намери време да ми пишеш и тук - като се има предвид колко работа имаш в момента... unsure.gif Благодаря ти много! emoticon1 (32).gif Аз мисля, че малко попрекалих с някои ефекти, но щом на теб ти харесва... emoticon1 (44).gif rolleyes.gif Ох.. искам да измисля нещо по-оригинално, но не мога... 2.gif Едва ли само едно благодаря ще свърши работа, но се надявам в скоро време да си обогатя малко речника.. dry.gif rolleyes.gif

Цитат(ani4ka_89 @ May 23 2007, 22:23) *
Наистина е голяма зарибявка biggrin2.gif Аз имам предложение, да вземем да направим един общ клип - crossover, разбира се, ама за това друг път и ако ти харесва предложението.

Аз вече ти писах на лично да се разберем, ама карай... happy.gif За сега не можем да кажем нищо със сигурност, защото и двете сме заети, но се надявам да имаме общ crossover. 3.gif

Цитат(ani4ka_89 @ May 23 2007, 22:23) *
О, Стеф, и мерси за коментара в youtube.

Няма проблем! smile.gif Аз също ти благодаря.. сега видях, че си ми писала.. blush.gif

Вики, адски мило от твоя страна.. да изгледаш клипа без звук! shocking.gif Но ти благодаря, че си си направила труда, и че си имала търпението.. rolleyes.gif emoticon1 (45).gif emoticon1 (45).gif
Nasi
Изгледах сега на Брук/Сам и Хейли/Дийн 4.gif

Браво, много са хубави и интересни идеи. 4.gif worthy.gif
James towel keeper
Такам, след тези невероятни клипове, моят не знам дали въобще ще се забележи - но все пак уважавам месеца прекаран над него и го поствам laugh.gif

DEAN & BROOKE - "Everytime"

YOUTUBE

Ето го и сюжета:
Дийн и Брук се обичат, затова Дийн предлага брак на Брук и тя приема. Но за съжаление, 3 месеца след сватбата психопатът Дерек убива Брук, а Дийн е на "лов" и не може да и помогне. Когато научава за станалото той не може да си прости... Започва да живее само със спомена за нея, и с въпросите които трябва да и зададе... Той постепенно си припомня един момент който му показва, че тя е била бременна. Това още повече увеличава мъката му. Скоро той не може да различи спомен от истински момент... Брук винаги остава любовта на живота му. (обърнете внимание на последните няколко секунди за да разберете всичко)

Този път направо съм се престарала с мъката май, но исках нещо ново и макар че ми беше малко гадно на убия Брук за каузата всичко laugh.gif
Ice^Ice^Baby
Леле....тази идея със смесените клипчетата е много добра- някой преви ли клипчета различни от OTH/supernatural...Би ми било мн интересно да гледам нещо подобно, ако някой се сеща да пише или да дае линк..

Справяте се все по-добре и продължавайте

EDIT4e : Стефи клипчето е мн добро...вече ще спра да гледам че ще стана параноична на тема клипчета....Ефектите са мн добри tongue.gif
Mrs.Ackles
Такаам... много се радвам, че аз ще напиша първия коментар за новото гениално творение на Вилито! 3.gif 13.gif Още, когато видях, че пишеш в темата си помислих, че най-вероятно имаш клип, така че го изгледах в youtube още преди да напишеш коментара си тук.. rolleyes.gif Не знам как си измислила самия сюжет - невероятно хрумване! worthy.gif Обожавам всички моменти, които си използвала, като истински са! Много се изкефих на един (мисля, че беше някъде в началото), в който Дийн е до една кола и вижда Брук... Края незнам с какви думи да го опиша.. Аз преди много време мислих да правя нещо подобно, но никога не биха ми хрумнали такива идеи! Клипчето е наистина много тъжно (в комбинация с тази песен.. cry.gif ) Ти си една от най-добрите crossover майстори, които съм виждала! Вчера гледах за кой ли път едно друго твое клипче (Dean/Brooke/Sam - Breathe Easy), което е също толкова прекрасно, както и останалите! Припомних си и тази невероятна песен на Blue... Дано коментара ми е достатъчно изчерпателен.. незнам още какви суперлативи да използвам.. blush.gif Определено си е струвало времето, което си отделила за направата на клипа... Поздравления и чакам от теб още мноого Brooke/Dean творения! wub.gif bigarmhug.gif

Цитат(James towel keeper @ May 24 2007, 12:10) *
Този път направо съм се престарала с мъката май, но исках нещо ново и макар че ми беше малко гадно на убия Брук за каузата всичко laugh.gif

Хаха, е.. ще преживеем един път и Брукито да умре - няма да трепем само горкия Лукас.. 18.gif

П.С. Таня, мерси. blush.gif
Цитат(Nasi @ May 24 2007, 12:00) *

Като се има предвид, че първото е мое - мерси много. smile.gif
nadezhda_had
Вили туко що гледах клипчето ти.Песента е точно за него ,а и моментите са супер.както винаги си се справила отлично ,продължавай все така
ani4ka_89
Цитат(Nasi @ May 24 2007, 12:00) *

blush.gif blush.gif blush.gif Щом ти го казваш blush.gif blush.gif blush.gif Вече наистина ми почервеняха ушите.

Вили, как можа дори за миг да си помислиш, че клипчето ти ще остане незабелязано, при положение, че всички знаем какви шедьоври създаваш, а и като прочетох сюжета не можах да се стърпя, докато не го изгледах. А пък след това останах без думи. Вили, справила си се страхотно, времето, което ти е отнело, си е струвало, наистина е много въздействащ. Браво! worthy.gif
devon
Вили клипчету ти ме остави без думи...Немоа спра да го гледам ся съм на работа и само ми са карат ставай ко са занимаваш еми как мога да спра да гледам такъв ШЕДЬОВЪР както винаги си се справила повече от перфектно!!!!!Просто и идеята си е идея талантът си е талант напрау съм възхитена...И ся както винаги много ме е яд на кухата ми главица,че немога да напиша точните думи,с които да изразя възхищението си от този твой клип...Мога само да ти кажа продължавай да ни радваш с яки клипчета!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Gossip Girl
Вили, честно клипа е невероятен..Направо...Наистина е Шедьовър
fenka_lucas_i_brooke
Ох Вилс бързам за работа но не мога да те пропусна!Клипа беше невероятен!Много ми хареса!Страшотен беше biggrin2.gif Зашеметяващ!И въпреки това There you'll be най-ме накефи worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
James towel keeper
Благодаря на всички!!! Страхотни сте!!! Ето заради това си заслужава да правя клипове! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Jordan
Боже, Вили, каква фантазия blink.gif е БРАВО! Станало е невероятно просто, адски аригинално и мноооого добре направено biggrin2.gif
но имам въпросче...кой е Дийн... wacko.gif
DesiTo
Цитат
но имам въпросче...кой е Дийн...

Участва в Supernatural. Актьора изпълняващ ролята на Дийн се казва Jensen Ackles.
Mai4et0
Направих клипче на Брукас преди, но не можах да го кача така, че ето сега blush.gif

Brucas/Emilia - Do smurt da me obichash

Емилия - До смърт да ме обичаш

Аз бях виновна, че те обичах.
Аз бях виновна, че те проклех.
Сега умирам бавно, сега умира любовта.

Припев:
До смърт да ме обичаш, до смърт ми обеща.
До смърт да ме обичаш, но всичко е лъжа.
Измамено сърцето, виж цялото кърви.
Измамена душата, теб вечно ще следи.

Една сълза не пророни,не каза сбогом дори!!!
Една лъжа ми остави, вечно да кърви!!! (x2)

Не ме оставяй да стена от болка,
не ме оставяй да плача сама.
Изгубих вече всичко, изгубих всичко на света.

Припев:
До смърт да ме обичаш, до смърт ми обеща.
До смърт да ме обичаш, но всичко е лъжа.
Измамено сърцето, виж цялото кърви.
Измамена душата, теб вечно ще следи.

Една лъжа ми остави, вечно да кърви!!! (x2)

Една лъжа ми остави, вечно да кърви!!!

ludoto_mimi
Вили, много е хубав клипа на Брук и Дийн.! 4.gif 4.gif
Gossip Girl
Майче..Бравоооо 8.gif 8.gif 8.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Много е хубаво клипчето..
Jordan
Цитат(DesiTo @ Jun 2 2007, 10:49) *
Цитат
но имам въпросче...кой е Дийн...

Участва в Supernatural. Актьора изпълняващ ролята на Дийн се казва Jensen Ackles.

ахаа....май розовото пате ми е го е хвалила...май blush.gif
DesiTo
Цитат(Jordan @ Jun 3 2007, 09:23) *
ахаа....май розовото пате ми е го е хвалила...май blush.gif

Ами, ако наистина ти е го хвалила има защо, заслужава си. biggrin2.gif

Преди малко изгледах клипчето на Вили - Brooke & Dean - "Everytime". Каквото и да да кажа ще е малко. 1clap[1].gif
Отново се е справила перфектно! Страхотни манипулации, песента ... всичко е направено изключително добре. Имаш страхотни идеи, които още по-добре реализираш и се получават невероятни клипчета. Отново, браво, Вили. bigarmhug.gif
ludoto_tedi
Намерих едно много забавно клипче хахаххахахха 18.gif
http://www.youtube.com/watch?v=5ejofTZJ6qg...ted&search=
WorZy
Ааа супер е клипчето 18.gif 18.gif 18.gif
Bebz
Цитат(WorZy @ Jun 6 2007, 01:03) *
Ааа супер е клипчето 18.gif 18.gif 18.gif

Эащо немога да свалям клипчетата?confused.gif?
Ice^Ice^Baby
Ми щото са за гледане а не за сваляне.... То има и програми за сваляне от YOutube ако искаш толкова
Bebz
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 9 2007, 10:53) *
Ми щото са за гледане а не за сваляне.... То има и програми за сваляне от YOutube ако искаш толкова

Престависи и от там, пробжах и пак неще
Ice^Ice^Baby
Цитат(Bebz @ Jun 9 2007, 10:59) *
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 9 2007, 10:53) *

Престависи и от там, пробжах и пак неще

Представи_си.....проБвах и не_ЩЕ
Ми аз откъде да знам-казвам каквото измислих

Only One...

Това е едно старо клипче което качих във VBox- в случай че някой иска да го гледа smile.gif
ani4ka_89
Имам ново видео, което пак е crossover

Dean-Brooke
Against All Odds

YouTube/Sendspace
Ice^Ice^Baby
Bring me to life - Tова е едно много яко клепче което намерих но НЕ е мое -Leyton клипче

Кукла
Музиката е на Атлас-Кукла
За Пейтън е.... biggrin2.gif После чакам мнения
[dEs]
Ice^Ice^Baby клипчето на Пейтън е мноого хубаво страшно много ми хареса и песента е много подходяща. Браво страшна работа.
Ice^Ice^Baby
Цитат(desitoo_91 @ Jun 13 2007, 22:50) *
Ice^Ice^Baby клипчето на Пейтън е мноого хубаво страшно много ми хареса и песента е много подходяща. Браво страшна работа.

Не е чак страшна..... biggrin2.gif Мерси много че го гледа
[dEs]
Моля. Е за мен е страшна по простата причина, защото аз и това н мога да направя. Супер беше.
James towel keeper
УОУ shocking.gif shocking.gif Ice^Ice^Baby - страхотни клипове!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Особено това на Пейтън!!!!! 4.gif 4.gif 10.gif 10.gif 10.gif БРАВООО!!!!

Ето го и моето ново клипче smile.gif То отново е crossover но сигурно за всеобща изненада не е на Дийн и Брук laugh.gif За пръв път правя на тези двамцата като двойка, не бих казала че стана особено добре - историята е в сайта

ONE TREE HILL / VERONICA MARS
BROOKE DAVIS / LOGAN ECHOLLS

LINK: YOUTUBE
Ice^Ice^Baby
Мeрси и на теб.... А твойто е много яко-....Продължавайте да разнообразявате с различни от Брук/Дийн crossover-чета... Аз колко комбинации съм измислила но пък не съм чак толкова профи
~●R@Li●~
Вили,клипчето на Брук и Лоугън е невероятно worthy.gif
Много ми хареса! Браво!!!
nadezhda_had
Вили клипчето е супер
James towel keeper
Благодаря Ви!!! bigarmhug.gif
Тази идейка ми беше в главата от много време, и се равам че успях да я осъществя smile.gif
Brookie
http://youtube.com/watch?v=jMb3VpUUaaQ rolleyes.gif happy.gif happy.gif
susito
страхотни клипчета сте направили всички!!!Браво!!!ТЕди клипчето с грешките на актьорите е страхотно...смях се доста biggrin.gif

Ето един мой много любим клип.Всъщност два smile.gif
http://youtube.com/watch?v=SdtfjB6Zkwc ----->това ми е най-най-най-най-любимия ОТН клип и като си го пусна и се разтапям
http://youtube.com/watch?v=f-if_EFC-8k&...ted&search= --------->:D

П.П.мисля че не са ги пускали преди...за 2-рото не съм много сигурна!

[dEs]
Това бяха много хубави клипчета. Само susito знаш ли как се казва песента която е на клипчето на Пейт и Люк?
И Brookie как се казва песента натвоето клипче, което междодругото е много хубаво?
Brookie
Радвам се, че ти харесва smile.gif песента е на Димана - Само тебе smile.gif
TuxChYyY
Цитат(Nasi @ Dec 14 2005, 00:30) *
Инче от ТРЛ са много интересни... 4.gif 4.gif 4.gif

Ето посдното ми творение
http://www.megaupload.com/?d=X6CS41BH
Нейтън и Лукас- Runaway-Linkin Park

Ей хора как се тегли от тука confused.gif

айде некой да ми прати клипчетата по Скайпа плс sad.gif

eL
Ехаа..Малко ''cool'' материал за отпочиващата ми изтерзана от зубрене душица. biggrin2.gif
Обожавам я тази тема и всичките й близо 100 стр. (със изтекли линкове на клипове, обеснения и хиляди благодарности happy.gif ). Кара ме да се замисля колко време и енергия хабим за едната добра дума или "Мнение". И си ми е кеф да го правя, колкото и безсмислено да ми се струва... Хаха smile.gif Пак го ударих на 'Размисли и Страсти'. (то няя да съм аз иначе 18.gif )
Отдавна не съм писала коментарчета, пък и нямам никакво време в момента, но днес реших да надзърна какво е натворил народа и ...установих нещо много интересно - "Абе ние сме били много добри!!!" 3.gif

Вили, изумяваш ме( bigarmhug.gif) Мегафеноменално е ! Лоугън и Брук ... тия двамата си ходят като Бони и Клайд, като Пижу и Пенда ... катооо .. деазнам още какво. happy.gif Клипът ти освен, че е супер oригинален е и страшно майсторски направен, изпипан до последния детайл. Браво my girl, напълни ми душата!! Не мога да спра да се възхищавам на таланта ти ... Пускам си го пак. 4.gif

Brookie и твоето клипче ми хареса. Признавам си, не съм голям чалга-фен, пък тая мадама за сефте я чувам ... Амааа се понася (и това как казах, незнам ... та значи доста ми се е понравило всъщност happy.gif ).

Тъйй ... изпиказвах/изписах се...оЛеКна ми. bicycle.gif Сега да ви занимая малко с моите глупости.
Имам си тука двенки никому-непоказвани клипченца; Не са нещо особено, правени са набързо, но искрено се надявам да ви харесат.

1) Чад&София - Story Of My Life

Обожавам тази песен, не е кой знае колко известна, което я прави още по-special ;] Исках да включа всички бивши и настоящи изгори на Чад, затова вкарах Парис и Кензи вътре, не че са ми особено лицеприятни, но това е друга тема. 15.gif Какво ви се обеснявам...гледайте го. biggrin2.gif

Link : http://www.youtube.com/watch?v=psMDuSQxJL4

2) JaSam-Brucas-Naley - Umbrella

Link : http://www.youtube.com/watch?v=262fAFs8G30

Има ли някой който все още да НЕ е чул тази песен??? huh.gif Преследва ме...в автобуса, по телевизора, в магазина, по радиото, на центъра, по дискотеките ...Където се обърна - "хоп" Риана мята Чадъри ... 18.gif Това си е живо настаняване в мозъка ... е не че не ме кефи (то имам ли избор? emoticon1 (16).gif ), ама ако не харесвах мулатки 87-ми набор, какво щях да правя?
Както и да е. Песента е готина. Пък и доста понаваля напоследък, това ме накара да се замисля с кой искам да съм под чадърче някаде :РРр

Under my Umrella elaa elaa eeee...(2) 18.gif

2те двойки са ясни - класическата романтична любов под дъжда .. Ехх, луда младост! bounce.gif
Сега ще ме питате сигур. кой аджеба е JaSam. (Джейсън и Сам happy.gif ): това няма да ви хареса (сериалът в който участват Steve Burton и Кеlly Monaco е нещо като "Дързост и Красота" само че с тази разлика, че актьорите не са стари и сбръчкани ами са си доста : Hot! rolleyes.gif Попаднаха ми някакви клипчета, харесах си тази двойка и докато се усетя им станах фен. Нищо че и една серия на General Hospital не съм гледала emoticon1 (118).gif (в него е участвала и Деми Мур...което ще рече - през буйната младост на мама и тати 18.gif ).

Rihanna - Umbrella

You had my heart
We'll never be worlds apart
May be in magazines but you'll still be my star
Baby 'cause in the dark you can't see shiny cars
And that's when you need me there
With you I'll always share because

[Chorus:]
When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh)
Under my umbrella (ella ella eh eh eh eh eh-eh)

These fancy things will never come in between
You're apart of my entity
Here for infinity
When the war has took his part
When the world has delt it's card
If the hand is hard together we'll mend your heart because

You can run into my arms
It's okay, don't be alarmed
Come into me
There's no distance in between our love
So gonna let the rain pour
I'll be all you need and more because

[Outro:]
It's raining (raining)
Oh baby it's raining (raining)
Baby come into me
Come into me
It's raining (raining)
Oh baby it's raining (raining)
You can always come into me

п.с. Теди, мило не съм забравила(ти си знаеш кое). Веднага щом е готово ще пристигне happy.gif ...
ludoto_mimi
Най-накрая го изгледах и аз този чадър. 18.gif
Ели, супер е клипчето, на мен много ми хареса, нали знаеш че съм ти фенка. 10.gif С JaSam си се справила много добре.
susito
Елииии клиповете са....и аз нз как да ги опиша!Страхотни!Клипа Чад&София - Story Of My Life ми хареса повече....честно-много ме зарадва с клипчетата(ти си знаеш,че съм голяма фенка на видеотворчеството ти)
Ice^Ice^Baby
worthy.gif worthy.gif Много добро
[dEs]
Peyton Sawyer много ми харесаха клипчетата, но най - много това на Чад и София. Песента е мнооогооооооооооо готина. worthy.gif
kelly_93
http://www.vbox7.com/play:0caf1799
http://www.vbox7.com/play:187d10dc
http://www.vbox7.com/play:7b0f3298

Eто тези трите са на Брукас!Това са едни от лубимите ми техни клипчета!

http://www.vbox7.com/play:f4142267

А това е на Брук и Пейтън!МНого готино!
Незнам дали сте ги гледали,а да и да знаете че не са мои! smile.gif
Ето две мои,но те са иключително прости!Първото е снимки на ОТХ,по точно отделно със всеки герой и песен,която свързвам с него!А второто еклип на 16-ти епизод от 4-ти сезон,може би само песничката ми харесва!И моляви не бъдете жестоки към клипчетата ми!Все пак съм начинаеща! smile.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

http://www.vbox7.com/play:906a18c0
http://www.vbox7.com/play:a0adf266
::Brooke::Davis::
Криси супер са! Особено Taking Over Me мн ми харесва!
Peyton Sawyer това на Чад и София - Story Of My Life е страхотно! worthy.gif
kelly_93
Мерси Мире!А тва за Чад и София е наистина много добре направено и супер много ме кефи! :0
Ice^Ice^Baby
klip4e

Това е едно много набързо сътворено нещо но пък на мен ми е забавно
nadezhda_had
Ели клипчетата са невероятниииии
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.