Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Ice^Ice^Baby
Само да ви питам има ли някой който да събира на едно място вашите клепчета, да ги подрежда и т.н. Може да се организирате и някъде да ги качвате, който иска защото на някои места са за кратко и др.
Bloody_Tears
Олееее Наси клипчето е ВЕЛИКО! Вече е едно от любимите ми! Малее, супер еее!
БРАВООО! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Mrs.Ackles
Цитат(James towel keeper @ May 13 2007, 21:06) *
Стеф - е не!!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif ГЕНИАЛНА СИ! Наистина, не го казвам просто ей така - ИСТИНА СИ Е! Значи първо прочетох описанието ти и се хванах за главата! Помислих си че на мен лично би ми било невъзможно трудно да реализирам такава идея! И така изгледах клипчето, заинтригувана до смърт.... И след това сигурно половин час съм седяла без да правя никакво движение!!!! НАИСТИНА СТРАХОТНО!!!!! Много много много много ми хареса!!! Всичко е страхотно - историята кърти мивки, песента е огън, направо съм шашната!!! Още веднъж ме изнененада приятно!!!!!!!! bigarmhug.gif

Вилии... wub.gif wub.gif Страшно съм щастлива, че мислиш така.. rolleyes.gif
Най-много ме радва факта, че клипът се харесва и от такива големи мултимедийни таланти.. поласкана съм! blush.gif blush.gif Мнението ти е важно за мен. bigarmhug.gif

Цитат(devon @ May 13 2007, 23:11) *
Стеф просто останах изумена след последния ти клип...Незнам аз просто наистина нямам думи да изразя възхищнието си от работата,която свършила...Направо се чувствам неудобно,че немога да намеря начин да ти кажа колко е перфектен клипът ти кото и да кажа не е достатъчно...И ме фаща много яд на тая моя безмълвност,след като съм гледала твое клипче шот се опитвам всячески да намеря точните думи ама немога няма такива...И да ти кажа разбирасе чакам ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 4.gif

Жании, нали знаеш, че и твоето мнение is very important to me? rolleyes.gif happy.gif Трябва вече да престанете с тия хвалби, че ще взема мн да се възгордея.. biggrin.gif blush.gif Мерсии emoticon1 (45).gif bigarmhug.gif

WorZy, благодаря ти и на теб. smile.gif

Цитат(devon @ May 13 2007, 23:11) *
Благодарско на Стеф,че ми помогна с нея wink.gif

Е.. аз всъщност нищо не успях да направя... unsure.gif Но се радвам, че все пак си се оправила! 4.gif Не можеш да си представиш как се изкефих, като видях, че клипчето ти е именно със "Sex Bomb" 3.gif Аз отдавна мислих да правя на Бруки с тая песничка, но не ми остана никакво време... както и да е, справила си се ОТЛИЧНО! wub.gif Много се изкефих на всичките моменти, които впрочем си подбрала идеално! happy.gif Бравоо, надявам се скоро пак да ни зарадваш с нещо ново.. rolleyes.gif
Цитат(*PeyT* @ May 13 2007, 23:31) *
Брукито си е истинска сексбомба, няя к`во да си говорим! happy.gif

Agree icon_peace.gif
susito
Еееехе Жани...страхотно клипче!Бруките си е много секси-няма спор!!!Ама наистина Жани супер ти се е получило!Не знам кой клип ти е подред,но предполагам,че занапред ще стават по-хубави и по-хубави!Пък и аз уважавам хората,които работят с Ulead-a(сигурно щото аз я нямам biggrin.gif).

Наси клпа ти на Нейтън в момента ми е в челната тройка сред любимите клипове(не че кой знае какво,но просто споменавам!)Обожавам я тая песен,а клипа е толкова перфектно направен,че колкото пъти да гог ледам винаги ме оставя без думи!
devon
Аз набързо да благодаря на Мартиту,Стефиту и Суситу за коментарчетата не съм очаквала някой да го коментира изобщо шот тва си ми е можеби най-слабия клип ко имам изобщо силен де 18.gif .Но все пак да ви благодаря шот много се зарадвах обичкам си ви всичките bigarmhug.gif
Brookie
http://youtube.com/watch?v=V3kVRsNQ3Ag

Ето едно клипче и от мен wink.gif happy.gif happy.gif
Nasi
Пиша по един много не приятен за мен повод.

Преди малко си влезнах в youtube акаунта и съвсем случайно чрез таговете стигнах до видео на Нейтън със песента, която аз бях изпозвала. В това няма нищо лошо естествено, гледах секунди иизведнъж нещо дзапочна да ми се вижда познато и продължих да гледамл Оказа се, че този човек, който го е постнал е взел голяма част от моето видео.
Аз го качих там в събота, а това видео е качено вчера, което ми дава основания да мисля, че не става въпрос за никакво съвпадение, а чиста кражба.
Страшно гадно е, защото аз го правих със страшно много усилия и сега изведнъж някой го преправя и представя за свое.
ако някой иска да види, ето го http://www.youtube.com/watch?v=yHXIu_2_SMw

ужасно много съм ядосана. И това още повече убива желанието ми да правя още клипове.

Пиша го, за да гледате и вие, защото много лесно някой може да се хвали с вашият труд.
James towel keeper
Цитат(Nasi @ May 16 2007, 16:27) *
Пиша по един много не приятен за мен повод.

Преди малко си влезнах в youtube акаунта и съвсем случайно чрез таговете стигнах до видео на Нейтън със песента, която аз бях изпозвала. В това няма нищо лошо естествено, гледах секунди иизведнъж нещо дзапочна да ми се вижда познато и продължих да гледамл Оказа се, че този човек, който го е постнал е взел голяма част от моето видео.
Аз го качих там в събота, а това видео е качено вчера, което ми дава основания да мисля, че не става въпрос за никакво съвпадение, а чиста кражба.
Страшно гадно е, защото аз го правих със страшно много усилия и сега изведнъж някой го преправя и представя за свое.
ако някой иска да види, ето го http://www.youtube.com/watch?v=yHXIu_2_SMw

ужасно много съм ядосана. И това още повече убива желанието ми да правя още клипове.

Пиша го, за да гледате и вие, защото много лесно някой може да се хвали с вашият труд.

ЛЕЛЕ Наси сега го видях това нагло съществоооо!!!!!!!! mad.gif mad.gif mad.gif Ебаси хората има веднага написах коментар просто нечовешко, айде хора напишете и вие там да се види mad.gif
Mrs.Ackles
Т'ва е ужасно!!! Вече писах коментар в youtube - използвали са 99% от моментите на Наси, всичко съвпада! dry.gif
~●R@Li●~
mad.gif Егати човека,как може такава наглост! Явно неможе да направи и един хубав клип и иска да си преписва чужди заслуги!Все едно аз да взема на някой клипа и да го представя за мой huh.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ама че съм тъпачка!Наси аз преди 100 години ти гледах клипа казах какво мисля и забравих да го напиша тук!!! blush.gif blush.gif blush.gif
Страшно много ми хареса!Просто втори като Нейтън комбина с Наси за клип НЯМА-Велико е!БРАВО СЛЪНЧО!И недей да се ядосваш тоя дето ти е взел клипа е т...к
Nasi
Мерси за подкрепата.

bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Наси, не се ядосвай за някой глупак, който дори не заслужава капка от вниманието ти! Има толкова такива хора... Недей да си хабиш нервите за някъф си изрод, който се възползва от труда и таланта ти! Пфф, чак и аз се ядосах smile.gif Но не трябва да ни учудва това, пълно е с идиоти по света dry.gif
ani4ka_89
Наси, наистина не си заслужава да се ядосваш заради такива хора. Клипчето ти е супер и ние знаем, че имаш талант и колко труд си положила.
Mrs.Ackles
Махнали са гоо 4part[1].gif 13.gif emoticon1 (33).gif
Nasi
Найстина не си струва, но все пак е гадно.

Сега видях, че го е махнала и вижте какво ми отговори

I have removed the video..... even though it was all my work

ОК, да го забравим случая. Чакам ваши нови клипове. smile.gif
devon
Аз май изтървах да го видя ама по добре щот и аз щях да се ядосам...Щом го няма значи глупакът,който го е сложил го е махнал вече...Май го е фанало шубету...Направо се изумявам,че има такива хора,които даже да си помислят да земат нещу чуждо...Ама то простотията не ходи по гората нали знаете wink.gif
Brookie
Ей тука са всичките ми клипове, ако някой иска да ги гледа и 4акам мнения rolleyes.gif happy.gif happy.gif
http://youtube.com/profile?user=brookkkkk
Ice^Ice^Baby
Искам да питам някой който прави клипове с UleadVideoStudio- С тази програма ли си правят едни малки написчета, които се изписват или преминават през екрана..
Mrs.Ackles
Цитат(Ice^Ice^Baby @ May 18 2007, 20:05) *
Искам да питам някой който прави клипове с UleadVideoStudio- С тази програма ли си правят едни малки написчета, които се изписват или преминават през екрана..

Мисля, че се сещам за какво говориш, но по-добре да ти обясня на лично smile.gif

Оох, аз казах, че скоро няма да правя клипове, ама доколко съм го изпълнила т'ва нз... oops.gif 5angel[1].gif
От много време се канех да направя подобно нещо, но все не ми оставаше време, пък и не ми се занимаваше много.. rolleyes.gif Мислих, че ще ми е хипер трудно да си избера моменти (на Дийн), но в крайна сметка се оказа, че времето не ми стигна за всички, които бях намислила...
Винаги съм знаела, че е трудно, но сега се уверих - голяма играчка е! Записах го няколко пъти.. даже от прекалено вълнение реших да го сложа веднага в youtube, но добре че беше сестрата да ми отвори очите - имах прекалено много грешки.. blink.gif
Много се радвам, че намерих сили да го довърша (вече имам два започнати клипа и много се нервя 19.gif )
Очаквам критики и ще съм благодарна, ако има такива (за всеки случай - ако случайно реша някой ден пак да правя нещо подобно... emoticon1 (115).gif )

Dean/Brooke/Jo
(който е гледал "Supernatural" и по-специално 2-ри сезон ще знае коя е Джо smile.gif )

Song : Daughtry - Over You (след като слушах "What About Now" и "It's Not Over" реших да си изтегля всичките им песни - до една са уникални worthy.gif )

Sendspace --- Youtube

Ох, 5 часа се качва в youtube.. wacko.gif Дано се пуска..

Надявам се тези, които правят crossover-и да го гледат и да изкажат мнение - ще ми е от голяма полза! smile.gif

П.С. Аз забравих да обясня историйката... 16.gif

Дийн и Бруки ходят, но изведнъж (отново си нямам и на идея защо blink.gif ) тя го зарязва.. Той среща въпросната Джо и започва да си вижда с нея. Накрая естествено Брукито се осъзнава (как ше изпусне такъв мъж huh.gif blush.gif ) и разбира каква огромна грешка е направила..

П.С. Ох, пак забравих да напиша нещо.. 16.gif Края го променях 8957460 пъти - в началото идеята ми въобще не беше такава.. blink.gif 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Такаааа аз имах наглоста да ми пратиш клипа и аз чак след 1 час да го изгледам но това е по простата причина че правех диск!За което искренно съжалявам и най-вече съжалявам че не го изгледах на момента!Защото Стеф клипа просто е НЕВЕРОЯТЕН!За първи опит за некви такива врътки си се справила повече от перфектно!Аз вече нямам и думи всеки път когато трябва да давам мнение за твой,на сестра ти,на Елс,на Наси или на някъв такъв подобен masterpiece maker направо вече ме е срам че ми толкова беден речника!Ужас!
Не аз наистина нямам думи!Просто е УНИКАЛЕН!Песента и аз я дръпнах след като чух What about now и наистина и тази песен е многооо добра!Историйката е много готина а и присъствието на Джо супер!Е видях си и моя любимец Сами за 2 секунди,но нищоооо следващия ти клип ще е с него и Брукито плииииис!!! blush.gif blush.gif blush.gif
И отново слънчо НЕВЕРОЯТНО ПЕРФЕКТЕН И СТРАХОТЕН клип!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
eL
Стеф това просто ме омагьоса! Получих сърдечен удър Уникален клип! Манипулацийте са станали удивително реални. wub.gif Песента е убиец, да не говорим за 3-мата действащи лица - т'ва беше най-красивият любовен триъгълник който съм гледала 8.gif (фенче на Джо happy.gif ). Аз не искам да се слагам до crossover-мейкърите, че моят опит е мижитурен (един клип), но трябва да ти кажа - Изумителен е. 3.gif Продължавай да ни радваш...
bigarmhug.gif
nadezhda_had
Стефи туко що гледах клипа ти и направо съм замаяна .страхотно въздействие си постигнала.Изработила си го невероятно.Заслужавало си е да го чакаш да се качва толкова време в youtube за да можем да го видим и да му се насладим.Отново поздравления , страхотна работа .
devon
Стеф страхотно видео!!!!Просто нямам думи(както винаги)...Справила си се страхотно!Определено ставаш все по добра и по добра...И довършвай тия двете дет си ги почнала да им се радваме и на тях wink.gif
susito
Абе само аз ли не харесвам Дженсън huh.gif confused.gif Ми аз СН не гледам(и нямам такова намерение),ама клипа наистина се е получил добре!!! 4.gif Малко тази Джо не ми се връзва в цялата картинка,ама карай biggrin2.gif Перфектно са съчетани моментите от двата филма worthy.gif Абе както всеки твой клип и този е чудесен mrgreen[1].gif

П.С.Гледах всичките ти качени клипове в ю туб и останах ей така shocking.gif ...всички са перфектни!Давай още 3.gif
ani4ka_89
Стеф, след малко, като успее да ми зареди клипа ще ти напиша един много дълъг и обстоен коментар

Иначе и аз съм се хванала да правя клип, но ми трябва малко помощ. Ако може някой, да ми каже в кой епизод Нейли се скараха за хапчетата и в кой епизод катастрофира Нейт. Мерси предварително
**Sophia**
Наси,клипчето ти е върховноОоО 8.gif !!Малее такова клипче не съм гледала преди-просто е великo 13.gif 3.gif ,нямам думи..Абсолютно всички моменти на Нейт са невероятни wub.gif ,а за песента да не говорим-Перфекта за клипчето,и воабще за всичко 4.gif !

А за този нещастник,недей се тревожи 9.gif ..въпреки че и аз щях да съм уникално ядосана!
ние всички знаем че си номер 1,так че не се безпокой! bigarmhug.gif

Стеф още не съм ти изтеглила клипчето unsure.gif ,нещо не става! sad.gif
Mrs.Ackles
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Благодаря виии! blush.gif blush.gif Коментарите ви с всичките тези хвалби... значат много за мен! emoticon1 (32).gif Аз пък си мислих, че няма да имам почти никакви отзиви, защото за пръв път правя нещо подобно и нямаше начин да стане толкова добре, колкото ми се искаше.. Както и да е.. сега си го харесвам повече! rolleyes.gif Много ви благодаря на всичкии! wub.gif emoticon1 (45).gif

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 18 2007, 23:26) *
Е видях си и моя любимец Сами за 2 секунди

18.gif 18.gif Мислиш ли, че ще те пропусна - та аз за теб го сложих този момент! biggrin2.gif emoticon1 (44).gif

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 18 2007, 23:26) *
но нищоооо следващия ти клип ще е с него и Брукито плииииис!!! blush.gif blush.gif blush.gif

Хах, ако имам нерви.. с удоволствие! happy.gif

Цитат(Peyton Sawyer @ May 18 2007, 23:52) *
(фенче на Джо happy.gif )

Me too smile.gif

Цитат(Peyton Sawyer @ May 18 2007, 23:52) *
Аз не искам да се слагам до crossover-мейкърите, че моят опит е мижитурен (един клип), но трябва да ти кажа - Изумителен е. 3.gif

И то какъв? blink.gif Най-красивият клип на Брук и Дийн ever! worthy.gif Благодаря ти, Елс, много съм щастлива, че ти е харесал... rolleyes.gif bigarmhug.gif

Цитат(susito @ May 19 2007, 19:11) *
Абе само аз ли не харесвам Дженсън huh.gif confused.gif

Даааа! shocking.gif Can i ask you a question? Are you blind?!!? shocking.gif Joke happy.gif emoticon1 (45).gif Всеки си има мнение.. smile.gif

Цитат(susito @ May 19 2007, 19:11) *
П.С.Гледах всичките ти качени клипове в ю туб и останах ей така shocking.gif ...всички са перфектни!Давай още 3.gif

Мерси, поласкана съм blush.gif , ама чак пък всички.. emoticon1 (42).gif

П.С. Ани, мога да ти помогна наполовина... Знам само серийката, в която Нейт катастрофира - сезон 2, епизод 19
А момента на Нейли с хапчетата и аз много го търсих преди... unsure.gif

Цитат(**Sophia** @ May 19 2007, 20:34) *
Стеф още не съм ти изтеглила клипчето unsure.gif ,нещо не става! sad.gif

Кое по-точно не става?
devon
Ани кавгата за хапчетата е в 3 сезон 11 епизод wink.gif
ani4ka_89
Първо, мерси за помощта и на двете! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Второ, Стеф, най-после успях да изгледам клипа ти до края и знам, че бях обещала дълъг коментар, ама той ме остави без думи. 3.gif Но обещаното си е обещано, така че започвам. Мнението ми за Дийн го знаеш wub.gif wub.gif wub.gif Джо не я харесвам чак толкова, но в клипа ти пасва много добре. Как за толкова кратко време стана толкова добра в правенето на клипове? confused.gif Ако не гледах и двата сериала, щях да помисля, че наистина и сниман такъв сериал с Брук, Дийн и Джо. Между другото любовният триъгълник е много добре замислен 4.gif Браво!!! А относно песента - страшна е и като гледам май и аз ще си изтегля всички песни на Daughtry happy.gif
Аз в момента работя върху един клип, но работата върви много бавно, така че не го чакайте скоро, а и не се знае какво ще се получи 16.gif
elly
Цитат(Brookie @ May 18 2007, 12:13) *
Ей тука са всичките ми клипове, ако някой иска да ги гледа и 4акам мнения rolleyes.gif happy.gif happy.gif
http://youtube.com/profile?user=brookkkkk

много хубаво клипче, а ще може ли да ми пратиш песента, защото мн мн ми харесва rolleyes.gif unsure.gif blush.gif
Brookie
Мерси blush.gif естествено, че ще ти я пратя, ама коя песен по-точно smile.gif
Ice^Ice^Baby
http://store4.data.bg/amberland/?NI=1
Eтто тук съм качила моето Нейли клипче...Не ми е първо но отдавна не бях правила. Ами- няма особен сюжет-просто съм събрала любимите си моменти на Нейт е Хейли.-
Песента е на Atomic Kitten-if you come to me (според мен е мн романтична е хубава)
EDIT- Не знам защо е толкова голямо ще го архивирам сегичка
ani4ka_89
Моето клипче най-после е готово. И тo е crossover и аз не знам защо реших това да ми е първият клип. Както и да е, не стана така, както го бях планирала... Нещо имам проблеми с качеството на картината confused.gif 14.gif

Dean&Haley

Fading like a flower

YouTube

Не искам да разказвам сюжета, защото предпочитам сами да се досетите, но ако много се затрудните ето го в кратък вид
Дийн и Хейли са заедно, но се скарват и се разделят. И двамата съжаляват и потъват в спомени...Колкото и да се съпротивляват, те знаят, че не могат един без друг. Дийн се решава да и се обади... и дори отива при нея...
Чакам коментари и не се смейте 9.gif
Mrs.Ackles
Ани, първо да ти благодаря за хубавото коментарче.. wub.gif И хич не беше кратко! blush.gif bigarmhug.gif
После... първият ти клип се е получил учудващо добре (аз като се сетя за моя първи опит и.. dry.gif ). Песента много я обичам, страхотен избор! В крайна сметка единственото, което не ми хареса бяха многото (по мое мнение) снимки в началото, но това не беше причина да не му се наслаждавам докрай rolleyes.gif wub.gif Хубаво си го измислила.. някак си ми беше странно да ги гледам двамцата (като се има впредвид, че всички сме свикнали да гледаме Дийн с Брук happy.gif ), но ми хареса! Много смел опит като за начало, но си личи, че си дала всичко от себе си! 13.gif Поздравления за всичко и скоро чакам още! rolleyes.gif emoticon1 (44).gif

Таня, тази сутрин се опитах да изтегля клипчето ти, но нещо не ми се получи... добре, че сега стана. smile.gif Честно казано не обичам такива сладникави песни, но тази ми допадна.. Моментите, които си използвала бяха дооста, което е много хубаво (не обичам клипове с по 4/5 сцени на кръст.. wacko.gif ). Ефектите, които си използвала също ми харесват (правено е с Ulead-a, нали?) Браво!
orhideya
Ами хайде и аз да си постна последното клипче.Незнам дали стана добре това вие ще го кажете.И ето го и клипа

http://www.youtube.com/watch?v=Kc9zwza9nlI
Ice^Ice^Baby
ОО Зори мн хубав клип....Тези на Пейтън особено ми харесват а и според мен песента я бива за такова клипче. И все по обичам клипчетата от най-старите епизоди. Май ще си изгледам наново.....Супер клипче :Р
White_tulip
Цитат(Ice^Ice^Baby @ May 21 2007, 20:50) *
ОО Зори мн хубав клип....Тези на Пейтън особено ми харесват а и според мен песента я бива за такова клипче. И все по обичам клипчетата от най-старите епизоди. Май ще си изгледам наново.....Супер клипче :Р

Съгласна съм с Тан! Клипчето е супер, добре са подбрани моментите, а пък за музиката да не говорим! worthy.gif
Ice^Ice^Baby
Тук качих още едно клипче, което е преправено старо и е посъкратено. Този път е Брукас
Песента е на

Jason Donovan- sealed with a kiss

'Tho we gotta say goodbye for the summer
Darling I promise you this
I'll send you all my love
Every day in a letter
Sealed with a kiss

Guess it's gonna be a cold lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Every day in a letter
Sealed with a kiss

I'll see you in the sunlight
I'll hear your voice everywhere
I'll run to tenderly hold you
But darling you won't be there
I don't wanna say goodbye for the summer
Knowing the love we'll miss
Oh let us make a pledge to meet in September
And seal it with a kiss...........

Sealed with a kiss blush.gif
**Sophia**
Зори..БравоОо 13.gif ..мн добро клипче..наистина ми хареса.А песента е супер-за нея няма какво да говорим wub.gif .Продължавай все така! rolleyes.gif
Другите клипчета също са страхотни 3.gif .
ani4ka_89
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 21 2007, 15:20) *
Ани, първо да ти благодаря за хубавото коментарче.. wub.gif И хич не беше кратко! blush.gif bigarmhug.gif
После... първият ти клип се е получил учудващо добре (аз като се сетя за моя първи опит и.. dry.gif ). Песента много я обичам, страхотен избор! В крайна сметка единственото, което не ми хареса бяха многото (по мое мнение) снимки в началото, но това не беше причина да не му се наслаждавам докрай rolleyes.gif wub.gif Хубаво си го измислила.. някак си ми беше странно да ги гледам двамцата (като се има впредвид, че всички сме свикнали да гледаме Дийн с Брук happy.gif ), но ми хареса! Много смел опит като за начало, но си личи, че си дала всичко от себе си! 13.gif Поздравления за всичко и скоро чакам още! rolleyes.gif emoticon1 (44).gif

Мерси много за милия коментар, Стеф. Вземам си бележка за снимките и следващият няма да е такъв, но не се знае кога ще го направя, защото този ми скъса всичките нерви, докато го направя wacko.gif
Другите клипчета ще ги коментирам, когато мога, защото съм болна и ме боли глава, така че не мога да ги гледам сега. Sorry
seduction_55
Стефи,клипчето ти е невероятно. happy.gif 4.gif Изключително интересно и песента пасва идеално.Малко Джо ме изнерви(не съм й никак фенка 18.gif ),и все пак в твоя клип някак не беше излишна.Както и да е.Искам да те поздравя,защото твоите клипове постоянно ме изумяват.Харесва ми че има непредсказуеми неща,както и елемент на мистерия.Ти излизаш от всякакви рамки и не се подчиняваш на клишета,което прави клиповете ти уникални.Продължавай в същия дух и очаквам още Брук/Дийн клипове. 4.gif happy.gif 3.gif
Mrs.Ackles
Цитат(ani4ka_89 @ May 22 2007, 21:54) *
Мерси много за милия коментар, Стеф. Вземам си бележка за снимките и следващият няма да е такъв, но не се знае кога ще го направя, защото този ми скъса всичките нерви, докато го направя wacko.gif
Другите клипчета ще ги коментирам, когато мога, защото съм болна и ме боли глава, така че не мога да ги гледам сега. Sorry

Няма защо. happy.gif Колкото до снимките... опитах се да бъда крайно обективна, това е. smile.gif И да се оправяш бързо, ей! bigarmhug.gif

Цитат(seduction_55 @ May 22 2007, 22:22) *
Стефи,клипчето ти е невероятно. happy.gif 4.gif Изключително интересно и песента пасва идеално.Малко Джо ме изнерви(не съм й никак фенка 18.gif ),и все пак в твоя клип някак не беше излишна.Както и да е.Искам да те поздравя,защото твоите клипове постоянно ме изумяват.Харесва ми че има непредсказуеми неща,както и елемент на мистерия.Ти излизаш от всякакви рамки и не се подчиняваш на клишета,което прави клиповете ти уникални.

Таня, много ти благодаря! emoticon1 (56).gif Ох.. изчервих се.. blush.gif Радвам се, че имаш такова отношение към клиповете ми.. надявам се да постигам такъв ефект и с повече хора. smile.gif Ще се постарая да не развалям мнението ти и да не се излагам от сега нататък.. biggrin.gif Мерси още веднъж.

Цитат(seduction_55 @ May 22 2007, 22:22) *
Продължавай в същия дух и очаквам още Брук/Дийн клипове. 4.gif happy.gif 3.gif

Надявам се, че ще има.. smile.gif Даже мислих да правя точно това, но понеже знам за огромната симпатия на Жу към Сами, утре очаквайте от мен клипче с него и Бруки.. happy.gif rolleyes.gif

Аз не се сдържах повече... ще ви предоставя новият ми клип, за който вече споменах... rolleyes.gif Попринцип исках да изчакам някой друг да пише преди това, но нали знаете - вълнение... emoticon1 (81).gif emoticon1 (63).gif

Такааам....
Цялото клипче се върти около спомените на Сам и Бруки.. Развръзката (тоест защо са се разделили) съм я сложила най-накрая... е, поне има някакво обяснение, не като предишните ми 'творения' 18.gif Само да кажа, че и Лукчо се появява, но той малко по-късно.. За края не мислих да ви говоря, но се е получил адски смешно.. 18.gif Просто трябваше да е нещо по-различно и само това ми дойде на ума.. rolleyes.gif

Brooke/Sam ---> Used to [by Daughtry]

Sendspace --- Youtube

Специално за Жу emoticon1 (56).gif Тя вече изказа мнение, за което мн й благодаря. blush.gif

П.С. Правейки клипа стигнах до разкритието, че и Сами е мн сладък... rolleyes.gif tongue.gif

Без повече обяснения... надявам се да ви хареса. smile.gif
James towel keeper
СТЕФИИИ - направо не знам какво да кажа, всичко ще звучи малкоооооооо!!!!!!!!!! Невероятна си!!!! Първо клипчето на Брук/Дийн/ДЖо - е не!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Гледах го още като го пусна, но бях в шок и не можах да напиша нищо - КЛИПЧЕТО Е БОЖЕСТВЕНО!!! На мен дори не ми е хрумвало подобно нещо shocking.gif Много хубава идея имаш, и си я осъществила още по-хубаво!!!! наистина е невероятно клипчето bigarmhug.gif
А за новото ти творение - на Брук и Сам wub.gif wub.gif То също е чудесно направо!!!!!!! Аз съм повече фен на ДБ, ама след това клипче не знам и аз вече laugh.gif СУПЕР СА И ДВЕТЕ!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Ани - Браво и на теб!!! Хейли и Дийн са страхотна двока признавам, макар и да предпочитам Брук и Дийн... Може би защото обичам прекалено много нейли пък и не мога да си ги представя поотделно с някой друг laugh.gif Обаче клипа кърти мивки, браво за идеята и за всичко - песента също рулира, абе справила си се ИДЕАЛНО НАПРАВО!!!!!!!!!!!! 4.gif shocking.gif shocking.gif bigarmhug.gif

Ice^Ice^Baby - eeeй!!! много хубаво клипче, много се радвам че още правите клипове на Брукас , тъкмо бях започнала да мисля че ги забравяте нещо!!!!!!! СУПЕР Е!!!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

orhideya - твоето клипче също е супер!!!!!!!!!! Супер моменти си избрала, много ми хареса!!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif worthy.gif worthy.gif

ПП: Жаки сигурно ще ме бие, защото тя сигурно искаше да напише първа коментче за Стефи, ама не се сдържах laugh.gif След тея клипове и тя ще ме разбере laugh.gif
seduction_55
Стефи,пак си надминала себе си.Клипът е невероятен,а финалът е черешката.(личи си че не го тачиш много този Лукас в твоите клипове 15.gif )Уникална си,направо от къде ти идват тези страхотни идеи незнам.А пък Сам е невероятен(аз съм голяма фенка,стига да не трябва да избирам между него и Дийн).Страхотен клип,страхотна песен и типично неочакван и убийствен финал.Браво. 4.gif happy.gif
ani4ka_89
Цитат(James towel keeper @ May 23 2007, 13:50) *
Ани - Браво и на теб!!! Хейли и Дийн са страхотна двока признавам, макар и да предпочитам Брук и Дийн... Може би защото обичам прекалено много нейли пък и не мога да си ги представя поотделно с някой друг laugh.gif Обаче клипа кърти мивки, браво за идеята и за всичко - песента също рулира, абе справила си се ИДЕАЛНО НАПРАВО!!!!!!!!!!!! 4.gif shocking.gif shocking.gif bigarmhug.gif

blush.gif blush.gif blush.gif Мерси много, радвам се, че ти е харесал, а и това ми е първият клип.

Зори, клипчето много ми хареса, много е хубаво, а и песента е страхотна.

Стеф, не знам вече как да ти коментирам клипчетата като всеки път оставам без думи biggrin2.gif Страхотно, както винаги. И ме накара да си спомня каква ми беше в началото идеята за моя - един любовен четириъгълник, но нямах търпението да го направя. Някой път, като ми остане повечко време, може и да се пробвам 16.gif Мерси за пожеланието за оздравяване, мога да се похваля, че вече се чувствам по-добре, което си личи и от километричния коментар, който пиша happy.gif Аууу, аз забравих най-важното, както винаги краят ти кърти... не знаех, че чак толкова не го понасяш горкия Лукас 18.gif Браво, много оригинално хрумване 4.gif
devon
Стеф нямам думи....Клипчету е СУПЕР бая си си поиграла за да го направиш толкова ПЕРФЕКТНО....Изумявам се от таланта,който притежаваш...Малко са хората,които умеят да постигнат тоя ефект на СЪВЪРШЕНСТВО и ти си една от тях....Все повече и повече успяваш да ме накараш да се възхищавам на творчеството ти...И все пак Брукиту и Сам двамката са супер сладури много си ги обичкам и особено се радвам като видя тяхно клипче...И факта,че ти си го правила това тяхно клипче може само да ме радва,тъй като си доказал се професионалист в правенето на клипове...С нетърпение чакам ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ от теб и се надявам скоро пак да видим Самиту и Брук в общ проект,сътворен от теб

Ани като за първи клип мога да кажа само едно СТРАХОТНОООООО....Много добре си се справила останах много изненадана клипът беше суперски...Началото ти е много обещаващо...Ще очаквам нови клипчета от теб...И а да щях да забравя много се радвам,че си избарала Хейли и Дийн за него...Все пак аз съм си фенче на Брук/Сам и Дийн/Хейли...

Абе изобщо справили сте се невероятно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrs.Ackles
Много ви благодаряя! blush.gif bigarmhug.gif emoticon1 (45).gif Вили, Таня, Ани, Жани, страшно сте мили! emoticon1 (44).gif blush.gif

Аз съм повече фен на ДБ

Мхм, то и аз.. rolleyes.gif tongue.gif

Цитат(seduction_55 @ May 23 2007, 15:47) *
А пък Сам е невероятен(аз съм голяма фенка,стига да не трябва да избирам между него и Дийн

Дам, ако трябва да избирам.. няма дори да се замисля.. wub.gif Но Сами наистина е много сладък, понякога прави едни такива физиономийки.. blush.gif

Цитат(devon @ May 23 2007, 16:24) *
И факта,че ти си го правила това тяхно клипче може само да ме радва,тъй като си доказал се професионалист в правенето на клипове...

Чак професионалист... emoticon1 (26).gif Но мерси адски много. wub.gif

Цитат(seduction_55 @ May 23 2007, 15:47) *
личи си че не го тачиш много този Лукас в твоите клипове 15.gif

Цитат(ani4ka_89 @ May 23 2007, 16:03) *
Аууу, аз забравих най-важното, както винаги краят ти кърти... не знаех, че чак толкова не го понасяш горкия Лукас 18.gif Браво, много оригинално хрумване 4.gif

Хаха, много сте прави! 18.gif biggrin.gif Незнам защо така се получава.. hmm.gif Не че го мразя толкова много, просто... wacko.gif Все пак се радвам, че краят ви харесва. На мен лично ми е много смешен.. 18.gif

Anyway... благодаря ви за коментарите! bigarmhug.gif Аз впрочем съм решила, че отсега нататък в клиповете ми ще преобладават crossover-и... много е зарибено.. нищо, че е голяма играчка... smile.gif

ani4ka_89
Цитат(devon @ May 23 2007, 16:24) *
Ани като за първи клип мога да кажа само едно СТРАХОТНОООООО....Много добре си се справила останах много изненадана клипът беше суперски...Началото ти е много обещаващо...Ще очаквам нови клипчета от теб...И а да щях да забравя много се радвам,че си избарала Хейли и Дийн за него...Все пак аз съм си фенче на Брук/Сам и Дийн/Хейли...

Много благодаря blush.gif Просто от толкова похвали ми се зачервиха чак ушите blush.gif
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 23 2007, 21:26)
Anyway... благодаря ви за коментарите! bigarmhug.gif Аз впрочем съм решила, че отсега нататък в клиповете ми ще преобладават crossover-и... много е зарибено.. нищо, че е голяма играчка... smile.gif

Наистина е голяма зарибявка biggrin2.gif Аз имам предложение, да вземем да направим един общ клип - crossover, разбира се, ама за това друг път и ако ти харесва предложението. О, Стеф, и мерси за коментара в youtube.
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 22 2007, 23:03) *
Аз не се сдържах повече... ще ви предоставя новият ми клип, за който вече споменах... rolleyes.gif Попринцип исках да изчакам някой друг да пише преди това, но нали знаете - вълнение... emoticon1 (81).gif emoticon1 (63).gif

Такааам....
Цялото клипче се върти около спомените на Сам и Бруки.. Развръзката (тоест защо са се разделили) съм я сложила най-накрая... е, поне има някакво обяснение, не като предишните ми 'творения' 18.gif Само да кажа, че и Лукчо се появява, но той малко по-късно.. За края не мислих да ви говоря, но се е получил адски смешно.. 18.gif Просто трябваше да е нещо по-различно и само това ми дойде на ума.. rolleyes.gif

Brooke/Sam ---> Used to [by Daughtry]

Sendspace --- Youtube

Специално за Жу emoticon1 (56).gif Тя вече изказа мнение, за което мн й благодаря. blush.gif

П.С. Правейки клипа стигнах до разкритието, че и Сами е мн сладък... rolleyes.gif tongue.gif

Без повече обяснения... надявам се да ви хареса. smile.gif

Лелеле миличка супер много съжалявам че чак сега пиша,но знаеш как е днеска-даскало,курмуване,работа и чак сега се прибирам!Но държа да отбележа за всички че още снощи гледах клипа и бях не просто УДИВЕНА ами нз няма такава дума!И както казах на Стеф този клип ми стана нейния любим клип като изключим Brucas-Heart-Alone ама той по други причини!Нененеенее тоя клип ме разби а края беше уникален!Просто Стеф УНИКАТ И ПОЛОВИНА!!!!Чакам още!!!Благодаря ти много че се зае да правиш този клип заради мрънкането ми!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ПП: Жаки сигурно ще ме бие, защото тя сигурно искаше да напише първа коментче за Стефи, ама не се сдържах laugh.gif След тея клипове и тя ще ме разбере laugh.gif

Така и Вилс исках да съм първа но уви сигурно съм последна!Но по-добре късно от колкото никога!И сладур чакам и твои произведения!Младите сте на ред!Старите сме заети!!! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.