Цитат(Ice^Ice^Baby @ May 18 2007, 20:05)

Искам да питам някой който прави клипове с UleadVideoStudio- С тази програма ли си правят едни малки написчета, които се изписват или преминават през екрана..
Мисля, че се сещам за какво говориш, но по-добре да ти обясня на лично
Оох, аз казах, че скоро няма да правя клипове, ама доколко съм го изпълнила т'ва нз...
От много време се канех да направя подобно нещо, но все не ми оставаше време, пък и не ми се занимаваше много..

Мислих, че ще ми е хипер трудно да си избера моменти (на Дийн), но в крайна сметка се оказа, че времето не ми стигна за всички, които бях намислила...
Винаги съм знаела, че е трудно, но сега се уверих -
голяма играчка е! Записах го няколко пъти.. даже от прекалено вълнение реших да го сложа веднага в youtube, но добре че беше сестрата да ми отвори очите - имах прекалено много грешки..
Много се радвам, че намерих сили да го довърша (вече имам два започнати клипа и много се нервя

)
Очаквам критики и ще съм благодарна, ако има такива (за всеки случай - ако
случайно реша някой ден пак да правя нещо подобно...
.gif)
)
Dean/Brooke/Jo(който е гледал "Supernatural" и по-специално 2-ри сезон ще знае коя е Джо

)
Song : Daughtry - Over You (след като слушах "What About Now" и "It's Not Over" реших да си изтегля всичките им песни - до една са уникални

)
Sendspace ---
YoutubeОх, 5 часа се качва в youtube..

Дано се пуска..
Надявам се тези, които правят crossover-и да го гледат и да изкажат мнение - ще ми е от голяма полза!

П.С. Аз забравих да обясня историйката...
Дийн и Бруки ходят, но изведнъж (отново си нямам и на идея защо
) тя го зарязва.. Той среща въпросната Джо и започва да си вижда с нея. Накрая естествено Брукито се осъзнава (как ше изпусне такъв мъж
) и разбира каква огромна грешка е направила..П.С. Ох, пак забравих да напиша нещо..

Края го променях 8957460 пъти - в началото идеята ми въобще не беше такава..