Пфффф тъкмо написах някакъв грамадански коментар и нещо натиснах и се изтри всичко..

Сега пак наново тряя да се обяснявам, мамка му, мн се нервя...

Тааа.. ще пробвам...
Първо искам да отбележа, че макар да не съм писала от доста време тук, следя творчеството ви и съм впечатлена...
Вили, Нейли видеото с испанската песничка е вълшебно... много е сладко!

Както винаги си се справила великолепно, dear!
Brookie, готини клипчета... мн добър старт

Представям си след време какви шедьоври ще правиш..
Стеф, знаеш ми мнението..но айде, не мога да те пропусна..

Пърфект!!!

Пффф.. задминаваш ме вече..
Ааа.. мм... хмм..

цяла седмица творя ново клипче, което ми изпи силичките..

Нали знаете какви ги правя попринцип... няк`ви завъртяни истории, 83435934 войсовъри, където ми падне.. драми... простотии.. Ами и този път е нещо подобно, не съм изневерила мн на стила си..

Е, доближава се до реалността в сериала, не е кой знае колко измислено, но все пак...

Нескромно ще прозвучи, но мн си го харесвам..

Може би защото и песента и двойката ми въздействат по един и същи начин - карат ме да настръхвам! Има си и кусури, разбира се, не може без тях.. и страшно благодаря на човекът, който имаше 'честта' да го види пръв, че беше напълно обективен!
Такаам ... Лукас и Пейтън - тръпка, флуиди, магия, страхове, недоизказани мисли и чувства, болка... надежда.... Това е само част от емоциите, които се опитах да пресъздам... Е, не беше особено трудно, те просто си извират от героите..
Ай хоуп ю енджой ит!
Lucas & PeytonSong : Lennny Kravitz - Believe in meYoutubeSendspaceP.S. Предисторията e лееееко дългичка(войовърите в началото).. дано не ви отегчи мн..