Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
fenka_lucas_i_brooke
А Стеф клипчето е много яко!Песента честно не ме кефи особенно,но замисъла и сюжета и изпълнението на тази задача е супер професионално!Браво!!!!Айде някой да ни зарадва с клип на Брук!!!
devon
Стеф клипчету е станало супер няма как да стане по хубаво и песничката,която си избарала е просто идеална за самисъла,който си вложила...Едно голямо БРАВО от мен и чакам още от теб и от всички останали smile.gif
ludoto_tedi
Всъщност аз тази песен в бг варианта я пратих на Марти и я помолих да направи клипче на Пейтън ,но и ти си се справила чудесно с анг вариант и моментите ... не ми харесва ,че и Дерек присъства ,но... си се справила чудесно
Mrs.Ackles
Жаки, Жани, благодаря ви и на двечките! emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif
Впрочем на мен адски много ми се прави клип на Брук, но не мога да измисля песен... Жакито ако има някви идеи да дава насам.. happy.gif

Цитат(ludoto_tedi @ May 5 2007, 15:47) *
Всъщност аз тази песен в бг варианта я пратих на Марти и я помолих да направи клипче на Пейтън ,но и ти си се справила чудесно с анг вариант и моментите ... не ми харесва ,че и Дерек присъства ,но... си се справила чудесно

Така ли? Хмм, тя сестра ми ми каза, че за първи път е чула песента, когато аз я свалих преди няколко дни.. wacko.gif Както и да е, може и да съм се объркала.. Мерси все пак.
Brookie
http://youtube.com/watch?v=KSsNGb2p26M happy.gif happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Бравооо и двете ти клипчета Brookie много ми харесаха
Ice^Ice^Baby
браво на всички....много са хубави. Преди и аз се опитвах с клипчета но моите са нищо в сравнение с тези които правите. Имате голям талант момичета smile.gif)) Давайте още....

Има някой много хубави...но за жалост май не се свалят от You Tube:(
Brookie
http://youtube.com/watch?v=dH-kt1iCS_4
Ice^Ice^Baby
С каква програма ги правите?
**Sophia**
Хубаво клипче Brookie,явно ти доставя голямо удоволствие да правиш клипчета emoticon1 (5).gif ,защото мн често ни поднасяш нови и нови.Браво за желанието smile.gif .Добро е клипчето 4.gif
Mrs.Ackles
Съгласна съм със **Sophia** happy.gif Явно имаш голямо желание да правиш клипове, което е много хубаво! Продължавай в същия дух, готино ти се получават! 4.gif

Цитат(Ice^Ice^Baby @ May 6 2007, 19:43) *
С каква програма ги правите?

Аз лично правя с Ulead Video Studio wink.gif

П.С. Аз имам ново клипче, направено специално за един човек от форума, но ще го слагам по-късно, щото ся ме мързи.. 16.gif 18.gif
DeSeRt^RoSe
Гледах клипчета в YouTube и попаднах на едно което от деня в които са снимали в Тексас вижте го готино е
http://www.youtube.com/watch?v=DhdK77MWU-U
Mrs.Ackles
Ох.. като направя клип не мога да не го сложа във форума веднага.. ако не го направя нещо ме човърка отвътре.. dunno[2].gif Попринцип исках да го сложа по-късно, но... rolleyes.gif

Такааам.. да отбележа, че е направено специално за Жакито (тя ми каза песничката, която впрочем мноого ми хареса 4.gif ) Историята се върти около Брукасите, но е от гледната точна на Брук - води се клип на Брук и Брукас 16.gif

Brooke/Brucas

Song : Heart - Alone

Sendspace и Youtube

Жакс вече сподели мнението си, за което много й благодаря! emoticon1 (56).gif С голямо желание го правих! bigarmhug.gif

П.С. DeSeRt^RoSe, клипчето веднага ми отиде в любими - страхотно е, големи сладури са всички! happy.gif Мерси, че го сподели с нас!
fenka_lucas_i_brooke
Такаааааааа само чаках и се надявах да не си го постнала по рано защото нямаше как да напиша мнение първа!А аз искам да съм първа,защото ТОВА КЛИПЧЕ Е НЕЩО УНИКАЛНО и НЕСРЕЩАНО ДОСЕГА!Просто няма по-перфектен клип за тая песен!Знаех си че казвам песента на правилния човек!Всички моменти са така перфектно и брилянтно изпипани,че просто няма повече накъде!Държа да отбележа че веднага щом Стефи ми го прати си го пуснах и не спрях да го гледам в рамките на половин час и че още при първото гледане аз се разревах!Дали защото песента е с много сантиментално значение за мен,дали моментите на Брукас(или това че техните моменти ми напомнят за мои лични) нз но цялото клипче така ми въздейства,че когато въпросния мой Лукас се обади реши че съм яко сдухана-не че беше лъжа де!Просто това клипче отиде на 1 място по любими клипове на Брукас с любими песни!АДСКИ МНОГО ти благодаря Стеф че го направи за мен толкова бързо и толкова професионално!Нямам думи,ако нямаше цензура-а в скайп няма-ти сама ми чу първите реплики-започнах да говоря глупости защото толкова бях развълнувана,потресента,разчувствана,удивена и впечатлена,че хубавите думи от моя речник се загубиха някъде по пътя на мисълта и започнах да ръся глупости!
И пак за финал

УНИКАЛНО,НЕВЕРОЯТНО,ВПЕЧАТЛЯВАЩО ДО БОЛКА И СЪЛЗИ,ПЕРФЕКТНО ИЗПИПАН СЮЖЕТ И НАВЪРЗАН ПО ВСЕВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН КОЙТО СЪЩЕСТВУВА!!!!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ СТЕЕЕЕЕФ!!!
devon
Стеф клипчето беше повече от перфектно...Едно от най-изпипаните и майсторските,които някога съм гледала направо останах без думи....Незнам наистина какво да ти кажа,освен можеби че се справяш страхотно невероятно давай все така и наистина ни радваш всички нас с клипчетата си wink.gif
nadezhda_had
Стефи отново и отново ме изпенаднавш с неверотно изпипан клин.Песента и моментите са страхотно свързани.Продължавай все така да ни засипваш с качествени клипчета
haley james scott
Стефи,клипчето е Перфектно!!!!!!!! Удивително е, мога само да ти благодаря,за прекрасното творение 3.gif 3.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
seduction_55
_NathaN_FenkA` това е невероятен Брукас клип. 3.gif 4.gif Наистина от много време клип не ме беше трогвал така.Продължавай в същия дух. happy.gif
SeMiNi
Стефи клипчето е с една дума-УНИКАЛНО 13.gif ..Прекрасно е,Браво..мн яки ефекти си използвала с началото...като стават моментите челно-бели(и аз нз как да се изразя 16.gif 18.gif ).Мн добри моменти си подбрала..клипчето е супер bigarmhug.gif просто..Поздравления! emoticon1 (11).gif
Mrs.Ackles
3.gif Хора, страшно много ме трогнахте, не можете да си представите просто..
Жаки, досега не ми бяха писали такъв коментар! ohmy.gif Никой отзив към мой клип не ме е разчувствал толкова! Страшно много ти благодаря, направо незнам какво да кажа.. Наистина не мога да повярвам, че ти е харесал толкова (т'ва нз за кой път ти го казвам вече.. 18.gif ).. rolleyes.gif МЕРСИИИ! bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Жани, Наде, Вили, Таня (ако мога да ти казвам така blush.gif ), Мони, ъъъ... wacko.gif Вече ми се изчерпа речника, не е честно.. sad.gif Незнам с какви думи да ви благодаря за милите коментари! emoticon1 (32).gif emoticon1 (32).gif Ох, така искам да измисля нещо по-оригинално, ама не става.. 16.gif 2.gif Много съм ви благодарна на всички! emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif Зарадвахте ме изключително много! emoticon1 (44).gif
*PeyT*
Пфффф тъкмо написах някакъв грамадански коментар и нещо натиснах и се изтри всичко.. 19.gif Сега пак наново тряя да се обяснявам, мамка му, мн се нервя... 14.gif Тааа.. ще пробвам...
Първо искам да отбележа, че макар да не съм писала от доста време тук, следя творчеството ви и съм впечатлена... Вили, Нейли видеото с испанската песничка е вълшебно... много е сладко! blush.gif Както винаги си се справила великолепно, dear! bigarmhug.gif Brookie, готини клипчета... мн добър старт 4.gif Представям си след време какви шедьоври ще правиш.. happy.gif Стеф, знаеш ми мнението..но айде, не мога да те пропусна.. biggrin2.gif Пърфект!!! worthy.gif Пффф.. задминаваш ме вече.. dry.gif
Ааа.. мм... хмм.. blush.gif цяла седмица творя ново клипче, което ми изпи силичките.. wacko.gif Нали знаете какви ги правя попринцип... няк`ви завъртяни истории, 83435934 войсовъри, където ми падне.. драми... простотии.. Ами и този път е нещо подобно, не съм изневерила мн на стила си.. biggrin.gif Е, доближава се до реалността в сериала, не е кой знае колко измислено, но все пак... rolleyes.gif Нескромно ще прозвучи, но мн си го харесвам.. blush.gif Може би защото и песента и двойката ми въздействат по един и същи начин - карат ме да настръхвам! Има си и кусури, разбира се, не може без тях.. и страшно благодаря на човекът, който имаше 'честта' да го види пръв, че беше напълно обективен! bigarmhug.gif
Такаам ... Лукас и Пейтън - тръпка, флуиди, магия, страхове, недоизказани мисли и чувства, болка... надежда.... Това е само част от емоциите, които се опитах да пресъздам... Е, не беше особено трудно, те просто си извират от героите.. rolleyes.gif
Ай хоуп ю енджой ит! biggrin2.gif

Lucas & Peyton
Song : Lennny Kravitz - Believe in me
Youtube
Sendspace

P.S. Предисторията e лееееко дългичка(войовърите в началото).. дано не ви отегчи мн.. blush.gif
Menna
Еее, Март... само като прочетох заглавието на клипа и веднага ми се разтуптя сърчицето. wub.gif
Лени Кравиц е един от малкото, който успява да го направи, а тази песен значи толкова много за мен, че нямаше как да пропусна да гледам. 5angel[1].gif Абсурд е да не усетиш тръпката на видеото , докато звучи тази песен. worthy.gif

Това не е първият твой клип, който гледам, но определено е любимият ми. 8.gif
Избрала си много силни и трогващи моменти. Особено тези от ранния първи сезон и Пейтън - 9ти и 10ти епизод на втори сезон. За мен това ca най-силните сцени, които Хилъри някога е правила. 8.gif
Да не забравя да отбележа и наличието на ефектите и войсоувърите, които му придават един особен чар. angel1.gif

Още веднъж, страхотен клип! 13.gif
susito
Ето това се казва уникален,невероятен,супер готин клип!Сюжета и войсоувтрите съчетани с тази страхотна песен се получава брилянтен клип..и ти си успяла!Видеото е интересно...има клипове без сюжет-хващаш еидн герой и правиш клип(като мен например)...но това е нещо уникално!!!Браво Март...а да и особено това,че си избрала Лейтън ме радва още повече!!!
fenka_lucas_i_brooke
Март Март Март страхотнооооооооооооооооооо видео
Едно от най-добрите Лейтънски и най-добро твое biggrin.gif -на Лейтън
Страхотно е войсовърите кадрите замисъла сичко
Перфектноооо бравоооо
Nasi
Марти, клипчето найстина е станало страхотно. Дарето ме посъветва да го ледам снощи, не го направих, но сега го изгледах и страшно много ми харесва. Обикновенно не гледам Лейтън клипове, но този с повече моменти от първи сезон страшно ми въздейства. По-принцип аз ги харесвам единствено тогава и сегашният сезон не мога да ги приема. Песента също е супер 4.gif

Справила си се невероятно, продължавай с още клипове, въпреки че сега предполагам нямаш особенно време за тях.
*PeyT*
Даре, Сис, Жу, Наси ... blush.gif Много ви благодаря за готините коментари! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Нямате идея колко ме зарадвахте... наистина, мн се надявах този път да се получи нещо по-добро от всички предишни, защото не е хубаво да се тъпче на едно място.. rolleyes.gif Страшно се радвам, че ви е въздействало по някакъв начин, защото вложих мн чувство, като го правих.. emoticon1 (116).gif Още веднъж - Мерси и на четирите! emoticon1 (32).gif

Цитат(Menna @ May 10 2007, 00:47) *
тази песен значи толкова много за мен...

Дъ Сейм хир! 57.gif Още първият път когато я чух, се влюбих.. wub.gif Много е въздействаща.. направо ме отнася.. music.gif

Цитат(Nasi @ May 10 2007, 17:57) *
продължавай с още клипове, въпреки че сега предполагам нямаш особенно време за тях.

Мхм, абсолютно... Нямам време за нищо напоследък и в близкия месец и половина няма и да имам.. dry.gif Даже не трябваше да се захващам и с този клип, но просто не се сдържах.... песента е виновна 15.gif 18.gif..Все пак не вярвам тоолкова дълго да не почна нещо ново, защото имам доста идеи.. и въпреки, че не е редно да се занимавам точно в момента с такива измишльотини и да си губя 'ценното' време, може би до края на месеца пак ще изскоча с прясно творение.. 16.gif Трябва някой да ми скрие кабела за компютъра! 18.gif
Brookie
Аз както винаги съм си на вълна Брук и Лукас, затова ето едно клипче, дано ви хареса rolleyes.gif
http://youtube.com/watch?v=AUqibScgKp8
susito
Brookie много хубав клип....досега си направила страшно много клипове и то много бързо...очевидно ти доставя удоволствие!

Ам тази прогама Ulead Video Studio(май така беше)..сега си тегля 10.0...вие с нея ли я правите!Ако не сте с нея да спирам тегленето пък ми кажете с коя!Или то има една версия...нз!Ох вече много го завъртях тоя пост за т'фа се спирам!
Mrs.Ackles
Цитат(*PeyT* @ May 10 2007, 00:12) *
Стеф, знаеш ми мнението..но айде, не мога да те пропусна.. biggrin2.gif Пърфект!!! worthy.gif

Е, как ще ме пропуснеш, бе.. няма начин biggrin.gif Мерсии rolleyes.gif
Цитат(*PeyT* @ May 10 2007, 00:12) *
Пффф.. задминаваш ме вече.. dry.gif

Шш, ей.. стига глупости dry.gif

Охх, и аз не мога да те пропусна, нали знаеш, че обожавам клипчетата ти wub.gif Пък и след като видях колко се стара и как доизпипваше всеки един момент (btw понякога ставаше лееко досадна 1 (4).gif ), не мога да не отбележа, че цялата тази работа с войсоувърите наистина ме впечатли! rolleyes.gif

Цитат(susito @ May 12 2007, 12:38) *
Ам тази прогама Ulead Video Studio(май така беше)..сега си тегля 10.0...вие с нея ли я правите!Ако не сте с нея да спирам тегленето пък ми кажете с коя!Или то има една версия...нз!Ох вече много го завъртях тоя пост за т'фа се спирам!

Моята версия е 9.0 wink.gif

Brookie, клипчето ти е хубаво, но щеше да ме радва повече, ако песента беше друга.. unsure.gif

И сеегаа.. guess what? biggrin2.gif Имам нов клиип.. 18.gif 18.gif Този път и на Брукас, и на Лейтън rolleyes.gif Песничката ме грабна веднага и още не мога да спра да я слушам! shocking.gif

Историйката:

Лукас ходи и с Пейт и с Брук едновременно - и двете са влюбени в него. След като той си заминава (не ме питайте защо.. и аз нз 16.gif 18.gif ), и двете са съкрушени и незнаят как ще се справят без него. НО.. съдбата се намесва и Брук среща Нейтън, а Пейтън среща Джейк.. В крайна сметка Люк се връща, но нищо не е както преди (така му сe пада 15.gif )

Song : Laura Pausini - It's Not Goodbye
Made by : Me 18.gif icon_peace.gif

Youtube <--> Sendspace

П.С. Много благодаря за коментарите в youtube за предишния ми клип на Жакито, Елито, Надето и Вилито Оценявам го bigarmhug.gif
На Жакс и благодаря и за страхотния коментар за новото ми 'творение', мн ме зарадва! emoticon1 (32).gif emoticon1 (45).gif

П.С. 2 Скоро няма да правя клипове... да не ви разправям к'ва лекция ми дръпна днес майка, заради тъпите изпити, които наближават.. 14.gif dry.gif
Ice^Ice^Baby
Страхотно клипче.....много добро и затрогващо smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Стеф нужно ли е пак да казвам че клипа ти направо ме разбри тотално!Ей момиче не мога да разбера какво ти става ти правиш шедъовър след шедъовър!!!Просто клипа ти направо ме разби тотално!!!А края стана уникален!Ох погледни започнах да се повтарям тъй като останах без думи!ЕМИиииии ще чакам нов клип!!!!А аз май скоро няма да правя въпреки че днеска направо ми дойде перфектната идея,но програмата ми се развали и квото и да инсталирам неще да тръгне!Ще чакам преинсталация на уиндолса!!!
ani4ka_89
Цитат(_NathaN_FenkA` @ May 12 2007, 19:43) *
В крайна сметка Люк се връща, но нищо не е както преди (така му сe пада 15.gif )

Колко си права само.

Стеф, клипчето е невероятно shocking.gif Просто е брилянтно, не знам от къде го извади този талант. Песничката много ми хареса worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Най-много ми хареса краят biggrin2.gif Браво!
Nasi
Цитат(*PeyT* @ May 10 2007, 23:22) *
Мхм, абсолютно... Нямам време за нищо напоследък и в близкия месец и половина няма и да имам.. dry.gif Даже не трябваше да се захващам и с този клип, но просто не се сдържах.... песента е виновна 15.gif 18.gif..Все пак не вярвам тоолкова дълго да не почна нещо ново, защото имам доста идеи.. и въпреки, че не е редно да се занимавам точно в момента с такива измишльотини и да си губя 'ценното' време, може би до края на месеца пак ще изскоча с прясно творение.. 16.gif Трябва някой да ми скрие кабела за компютъра! 18.gif

Знам какво е, миналта година по същото време имах страшно много идеи, н оникакво време. След като ми минаха изпитите имах време, но не ми се правише нищо. Дано ти не си забравиш идеиките. 4.gif

Но скоро ме помолиха и нямаше как да откажа, направих клип. Чак не мога да повярвам. Посветен е на 500-тната тема във ФФ на Нейтън/Джеймс.

Клипчето си няма история, тоест няма сюжет. Нямах достатъчно време да избирам песен или да мисля нещо по-интересно затова направих една компилация от моменти с Нейтън и никой друг.

Download:
"Remember the Name"
Song By: Fort Minor

PS: _NathaN_FenkA` сега ще гледам и твоето клипче. Звучи интересно. smile.gif
ludoto_mimi
Наси, много е хубаво, ти си знаеш. Както и всички твои. smile.gif emoticon1 (56).gif
*PeyT*
Наси, наистина е страхотно клипчето! 3.gif 8.gif Песничката не бях я чувала досега, но мн ми допадна... супер готини моменти си избрала, мн яко се връзват... Попринцип не съм заклета фенка на Нейтън Скот, но тряя да си призная, че точих лиги, докато гледах творението ти.. emoticon1 (5).gif blush.gif Great work! 4.gif Мисля да си сваля песничката! biggrin2.gif
По-често тряя да ни радваш с твои клипчета, ако имаш време и желание, разбира се! smile.gif

P.S. Идеята за съвместен проект се отложи засега, поради липса на време.. може би лятото ще я осъществим с човека, с когото сме я замислили... rolleyes.gif Другите неща, които са ми щукнали... хммм може би след бала.. wacko.gif
P.S.1 Стеф, знаеш си го - блестящо си се справила, както винаги! happy.gif 8.gif
Brookie
Стефи, клипчето е супер, бравооо worthy.gif worthy.gif worthy.gif
~●R@Li●~
Наси,страхотно е клипчето! worthy.gif Просто още не мога да му се нарадвам blush.gif
Стефи, и твоето клипче е станало много яко,добре замислен сюжет,от тебе ще стане един много добър СЦЕНАРИСТ или РЕЖИСЬОР happy.gif
Bloody_Tears
Оооо Наси, веднага пускам да се тегли. Щом е на Fort Minor песента и е на Нейт клипчето....wub.gif Чудесно съчетание! smile.gif
Стеф, невероятно клипче, любов моя biggrin.gif Както винаги си се справила ПЕРФЕКТНО!
П.С. Наси, не може да ми се изтегли sad.gif sad.gif sad.gif Може ли да го качиш някъде другаде? smile.gif
susito
хех тъкмо днес разказвах на братовчедка ми,че ше прая клип 'Нейтън,Лукас и баскетбола' с remember the name и хоп Насито изкача с перфектния клип!Еми нищо и без т'фа имах и друга идея за клип!КАкто и да е...Наси исках само да те поздравя за чудесната работа,която си свършила и да ти кажа,че клипа наистина е страхотен!

Стефи и твоето клипче е уникално готино!И аз като Жу не мога да разбера как успяваш да направиш шедьовър след шедьовър :^) Нямам думи да опиша колко много ми харесва клипа ти!Само едно БРАВО мога да ти кажа!!!
seduction_55
Стефи.......дори не мога да намеря подходящи думи.Клипчето е невероятно и много оригинално като сценарий.Избрала си много хубави и подходящи моменти и на двете двойки.Най много ми хареса края...как Лукас остава с пръст в уста... 18.gif 18.gif 18.gif Браво на теб. 4.gif
Марти,аз отдавна гледах клипа ти,но нямах време да коментирам.Справила си се блестящо,и има голямо въздействие клипа ти happy.gif (въпреки че не ги харесвам като двойка).Продължавай в същия дух. 4.gif

Наси,твоят клип го свалям в момента,знам че ще е хубав,макар и да не съм фенка на Нейтън. 15.gif
Mrs.Ackles
Такаам, първо искам страшно много да благодаря на Ice^Ice^Baby, Жакс, Ани, сестрата, Brookie, Рали, Мимс, Сис и Таня wub.gif blush.gif blush.gif Много ме трогнахте с тези хубави коментари, благодаря ви! bigarmhug.gif emoticon1 (32).gif bigarmhug.gif
Цитат(~●R@Li●~ @ May 13 2007, 18:32) *
от тебе ще стане един много добър СЦЕНАРИСТ или РЕЖИСЬОР happy.gif

Хах, не се целя точно там, но мерси мн! rolleyes.gif

Послее...
Наси, клипът ти разбива тотално! shocking.gif 3.gif За песента мога да кажа само, че е уникална!!! 8.gif Не я бях чувала досега, но е върха! punk.gif punk.gif От всичко най-много ми хареса как един момент е разделен на 2 части, като първата е безцветна.. после втората продължава по-дълго, едната е забавена, третата забързана... wacko.gif Абе, не мога и аз да го обясня.. 16.gif Само искам да те поздравя, мн ми хареса! smile.gif
П.С. Също си припомних хубавите времена, когато Нейтън все още беше хубав.. wub.gif unsure.gif
eL
Ох бях се зарекла да не влизам известно време при мейкърите. Щот' ми дотегна да пиша едни и същи необосновани коментари като : Яко, рулз, велико, кърти и т.н. 18.gif
Обаче виждам, че някой от мойте шушомиги са натворили егаси мултимедийните ШедьоВри! 8.gif И сега как да не напиша 2-3 реда хвалби? то просто отвътре ме ровичка.... happy.gif

Стеф ти буквално ми скри шайбите с последните две. Поклон! 8.gif Просто отвсякъде си личи, че си невероятен талант...Но най-много ми харесва това,че винаги добавяш нещо от себе си, а не само до болка познатите сцени... Ама как ги измисляш тия несъществуващи сцени? Гениални са, винаги!
Цитат(seduction_55 @ May 13 2007, 19:19) *
Най много ми хареса края...как Лукас остава с пръст в уста...
Именно 0106[1].gif Най-правдоподобния край който може да съществува...
Творец си отвсякъде ... въображението, елементЪ на изненада - ейй т'ва е ценното за мен! Имаш ги в големи количества и с такова желание сядам да гледам нещо твое...Просто знам крайния резултат - че ще ме изпълни с КЕФ! 3.gif Продължавай само така, нямаш грешка!

Насее знаеш много добре отношението ми към творчеството ти. Казвала съм ти го и преди ... аз съм ти заклет Фен още от началото на творческата ти кариера! emoticon1 (107).gif
Този клип определено отива в "Любими", не само защото е на бате Джеймс, ами защото наистина спира дъхЪ! emoticon1 (7).gif Страхотен замисъл, страхотен Джеймс, просто нямам какво повече да кажа ... Ааа да не говорим за песничката - бях гледала един клип на Степ Ъп преди време(не помня дали Форт Минор са включени в саундтрака на филма dunno[2].gif ) и още в първия момент ме зашемети! smile.gif Супер надъхваща...
bigarmhug.gif
Mrs.Ackles
Цитат(Peyton Sawyer @ May 13 2007, 20:05) *
Стеф ти буквално ми скри шайбите с последните две. Поклон! 8.gif Просто отвсякъде си личи, че си невероятен талант...Но най-много ми харесва това,че винаги добавяш нещо от себе си, а не само до болка познатите сцени... Ама как ги измисляш тия несъществуващи сцени? Гениални са, винаги!
Най много ми хареса края...как Лукас остава с пръст в уста...
Именно 0106[1].gif Най-правдоподобния край който може да съществува...
Творец си отвсякъде ... въображението, елементЪ на изненада - ейй т'ва е ценното за мен! Имаш ги в големи количества и с такова желание сядам да гледам нещо твое...Просто знам крайния резултат - че ще ме изпълни с КЕФ! 3.gif Продължавай само така, нямаш грешка!

Ох, Ели.. не трябваше да го пишеш тоя коментар - тъкмо мислих си лягам.. 18.gif Най-гадното е, че нз с какви думи да ти благодаря.. не ми е толкова богат речника за съжаление.. unsure.gif Не можеш да си представиш колко се радвам, че клиповете ми са ти харесали.. даже ми е малко странно.. blink.gif rolleyes.gif
Цитат(Peyton Sawyer @ May 13 2007, 20:05) *
Но най-много ми харесва това,че винаги добавяш нещо от себе си, а не само до болка познатите сцени... Ама как ги измисляш тия несъществуващи сцени? Гениални са, винаги!

Точно такъв ефект исках да постигна, радвам се, че се е получил.. rolleyes.gif В първите ми няколко клипа (в началото на кариерата ми 18.gif 18.gif ) повтарях все едни същи моменти и адски много се ядосвах, че ме мързи да си търся нови.. Но сега отварям по една/две произволни серийки и винаги успявам да си намеря нещо, което може да ми послужи. happy.gif
Както и да е.. не съм свикнала да пиша постове, по-дълги от 1/2 [в най-добрия случай 3/4] реда.. 16.gif
Искам само да ти кажа едно голямо, голямо БЛАГОДАРЯ! wub.gif wub.gif emoticon1 (45).gif
James towel keeper
Стеф - е не!!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif ГЕНИАЛНА СИ! Наистина, не го казвам просто ей така - ИСТИНА СИ Е! Значи първо прочетох описанието ти и се хванах за главата! Помислих си че на мен лично би ми било невъзможно трудно да реализирам такава идея! И така изгледах клипчето, заинтригувана до смърт.... И след това сигурно половин час съм седяла без да правя никакво движение!!!! НАИСТИНА СТРАХОТНО!!!!! Много много много много ми хареса!!! Всичко е страхотно - историята кърти мивки, песента е огън, направо съм шашната!!! Още веднъж ме изнененада приятно!!!!!!!! bigarmhug.gif

Наси - ЕВАЛАТА!!!!!! Не знам какво да кажа!!! Първо много се радвам че са те помолили да направиш клипчето, защото никой друг не би се справил по-добре!!! Това ми е любимото Нейт клипчеее!!!!! Много ми харесва песничката, много ми харесват моментите и как се връзват самооо!!! Наси страхотно е, божествено!!! И много ритмично - напоследък всеки се е заел да прави някакви изтъркани клипове на Нейт с някакви бавни песни, които на погребение даже не стават laugh.gif Наистина си направила правилен избор!!!!!!! Totally in love with it!!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
*PeyT*
Марти,аз отдавна гледах клипа ти,но нямах време да коментирам.Справила си се блестящо,и има голямо въздействие клипа ти happy.gif (въпреки че не ги харесвам като двойка).Продължавай в същия дух. 4.gif

Мерси мн, Танче! bigarmhug.gif Радвам се, че ти харесва.. rolleyes.gif Макар че след като вече съм си го гледала 7848234 пъти осъзнавам, че предисторията е лееко огелпена, защото войовърите прекъсват мн рязко..и не само това, има още доста недоизпипани неща, но ест няма да тръгна да го променям.. пък и е тъпо ся да се вманиачавам толкова.. К`вото е тва... wink.gif Иначе.. сестрата е права, че не е хуу да използваме все едни и същи моменти.. така, че поздравления, че има търпението да си намира все нови и нови и да си ги наглася ня`кво измислено.. наистина доста оригинално се получава! 4.gif Аз нямам нерви да се занимавам толкова и точно поради тази причина резултатът никога не ме задоволява напълно.. или не и за дълго.. Както и да е.. rolleyes.gif Наси, още веднъж БРаВо за клипчето, знам, че вече го коментирах, но просто е ъмейзинг и няма как да се сдържа да не спомена отново, че страшно мн ми харесва... Плюс т`ва се зарибих и по песничката.. happy.gif
Nasi
Еее много ви благодаря, радвам се че ви хареса. blush.gif blush.gif blush.gif

За тези, които не могат да го гледат ето линк в youtube:

Remember the Name
devon
Е крайно време е и аз коментирам новите клипове...
Марти абе да ти кажа кото и да напиша ше е малко...То майсторът си е майстор талантът си е талант worthy.gif worthy.gif ...И все шак съм длъжна да ти кажа,че клипчету просто е перфектно...Няма нужда да коментирам музика,която си избрала една от най-любимите ми песни все рева на тази песен,което сигурно ти подсказва,че и клипът ти ме трогна ужасно много...Ей момиче не спирай да ни радваш шот си една от най-талантливите...

Стеф просто останах изумена след последния ти клип...Незнам аз просто наистина нямам думи да изразя възхищнието си от работата,която свършила...Направо се чувствам неудобно,че немога да намеря начин да ти кажа колко е перфектен клипът ти кото и да кажа не е достатъчно...И ме фаща много яд на тая моя безмълвност,след като съм гледала твое клипче шот се опитвам всячески да намеря точните думи ама немога няма такива...И да ти кажа разбирасе чакам ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 4.gif

Наси е тука вече много яко забих shocking.gif .Не не не незнам какво да кажа аз просто съм тотално потресена от вас...Тва клипче направо ме....(ЪъЪ)...и аз незнам коя думичка да метна тука...Няма начин да не го сложа в любими...Тва си е велик клип...Не не аз поече немога наистина нямам думи нямам и ме е яд искам да изразя възхищението си ама се ми се струва,че каквото и да кажа няма да напълно достатъчно....

Абе я да слагам направо лик към моя клип и да не ва занимавам повече...Дълго мислих дали да го пускам шот стана мноо кофти ама ся с една нова програма и още са уча(не че после ше стават по-хубави де)...Благодарско на Стеф,че ми помогна с нея wink.gif ....И айде да го мятам да спирам че колкот по-бързо го сложа толкова по-бързо ше ми мине срама

Youtube

А да само да кажа,че е на Брук...
*PeyT*
Цитат(devon @ May 13 2007, 23:11) *
Марти абе да ти кажа кото и да напиша ше е малко...То майсторът си е майстор талантът си е талант worthy.gif worthy.gif ...И все шак съм длъжна да ти кажа,че клипчету просто е перфектно...Няма нужда да коментирам музика,която си избрала една от най-любимите ми песни все рева на тази песен,което сигурно ти подсказва,че и клипът ти ме трогна ужасно много...Ей момиче не спирай да ни радваш шот си една от най-талантливите...

Уоу.. мерси, ЖаНс, както винаги ме караш да се изчервя... blush.gif emoticon1 (44).gif Мн хепи ме прави фактът, че мислиш така, но не мога да не спомена отново, че клипът е всичко друго, но не и перфектен.. wink.gif Много хляб имам да изям още.. 18.gif Все пак наистина ти благодаря за страхотния коментар! emoticon1 (32).gif

И сеега... току-що изгледах новото ти видео - брилянтно е! 3.gif Много я обичам тая песничка на Том Джоунс и тя съвпада идеално с Брук.. мн свежа идейка.. happy.gif Винаги ме изненадваш супер приятно с тези уондърфул творения.. Трябва по-често да правиш клипчета... Много ми хареса, наистина - перфектните моменти просто! 4.gif Брукито си е истинска сексбомба, няя к`во да си говорим! happy.gif Браво, страшно си се справила, имаш 5 звездички от мен! smile.gif bigarmhug.gif
WorZy
Лелееее клипчетата на Стеф и Наси са просто невероятни, разпратих ги на всичките си познати. Направо сте дяволски добри wink.gif
Brookie
Ауууууу, супер клип4етааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif нямам думи, напраоооо 4.gif давайте само така happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.