Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
nadezhda_had
вили клипчето ти на Брукас е много яко ,справила си се чудесно.Няма твой клип до сега който да не ми е харесъл
ludoto_tedi
Браво на ВСИЧКИ!!!(Кратка ама ясна ) tongue.gif
devon
Вили първу мерси ного за коментарчету bigarmhug.gif и сега почвам да та фаля...

Първу искам да ти кажа страхотна работа както винаги worthy.gif .Клипчету ти определено ме разчувства...Тея дни само като чуя името Слави Трифонов и ми се пълнят очичките със сълзи а какво остава като чуя някоя негова песен cry.gif и като включим и моментите,които си подбрала и изобщо цялата същност на творението ти бях тотално разгромена емоционално....Прекалено много ми дойде...Но изключетелно много се радвам че си избрала именно тая песен защото ми е една от любимите и е една от най-красивите според мен на Слави cry.gif ох пак се разчувствах и нещо виждам размазано вече и смятам да спра да пиша но просто съм длъжна пак да ти кажа,че си се справила повече от перфектно ако е възможно...Чакам още от теб а пък аз ше си го пусна пак че тъй и тъй вече ревнах още малко да си поплача cry.gif
Adorkable
James Towel Keeper (може ли да ти казвал Вили ?)-Клипът е невероятен 3.gif .Хвана ме носталгията,искам си Брукас(пък 10.gif ).Песента е една от любимите ми,а моментите са много добре подбрани.И наистина ме натъжи накрая.Велик клип с две думи worthy.gif .
Brookie
Лелеле, страхотно клипчееееее, бравооо worthy.gif Брук и Лукас са просто един за друг, плсссс, правете повече техни клпчета, защото трябва да си спомняме колко хубаво беше, когато бяха заедно wub.gif wub.gif wub.gif
Nasi
Първо искам да се извиня за найстина голямото ми отсъствие от тази тема, която ми е сред любимите във форума. Благодаря на Дарето, която ме подсети да намина. Но си имам оправдание, найстина последните седмици ми бяха доста заети покраи лекции и т.н. + проблами с компютъра ми.

Като гледам творческият процес върви непресттано, което старшно много ме радва. Доста талантливи хора има тук, което си е страхотно. Не се й съмнявам, че клиповете на всички са повече от страхотни. При първа възможност още утре започвам да гледам творенията ви.

Разбрах, че Ели е направила ново клипче, ще е престъпление от моя страна ако не го гледам.

Вили, нямма търпение да го изгледам, знаеш колко много ценя творчеството ти, и не само клиповете, всичко като цяло.

Жаки, на теб искам да се извиня, защото си спомням, че един път щеше да ми показваш нещо, а аз не се появих.

И като стана дума за клипове сега ще сложа няколко нестандартни, които съм си запазила в my favorites преди време.
Те са по-различни, но направени с доста труд, ако ги пуснете ще видите защо. Това са трейлъри, тоест клипове правини по сценария, трейлъра на филм.
Идеята ще я осетите, ако сте гледали филмите. Някои от тях са уникално забавни:

първо с трейлър от филма "Аз, ти и Дюпри" в оригинал с участието на Оуен Уйлсън:
Oth-You,Me & Dupree-Lucas,Haley & Nathan Trailer уникално е.

След това: филма In The Land Of Women с участието на Адам Броуди. В клипа участват всички герои от ОТН.
In The Land Of Women - One Tree Hill Style

"Raising Helen" - този филм все още не съм го гледала, но мисля да го направя скоро време, В клипчето участва Брук и още персонажи от ОТН.
OTH- "Raising Helen" Trailer

Едит от любимите ми филми Тристан и Изолда, уникално добър филм, който не го е гледал да го направи. Клипа е за Нейтън и Хейли, кратичък - само 20 секунди , но найстина успява да си изпълни задачата. Участва и Крис Келър.
Tristan and Isolde/Naley Trailer

И като за финал, клип, но не от ОТН. В него са използвани невероятни ефекти, повечето от които си нямам и идея как са направени, но са уникални.
http://www.youtube.com/watch?v=eBqO71dqYfw

Утре ще гледам вашите клипчета, дано не пропсуна някои, от толкова много клипове. wink.gif

едит: в момента гледам видеота и найстина има страхотни попадения. Браво, не мога да кажа имена, защото вече не си спомням кое на кой е, но доста ми харесаха. 4.gif Продължавам...
Mrs.Ackles
ВиЛи, не мога да мисля повече похвали.. unsure.gif Клипът ти отново е върхът! wub.gif worthy.gif Още снощи го гледах, но беше много късно и не успях да ти напиша коментар.. Не ми се иска да минавам от другия отбор, но ако направиш още няколко толкова прочувствени клипчета на Брукас.. може и т'ва да стане... rolleyes.gif rolleyes.gif Каквото и да кажа за творчеството ти (било то клипове, банери и т.н.) няма да е достатъчно.. Поздравления отново и.. ако може по-често се включвай с нещо ново.. smile.gif

П.С. Благодаря ти за коментара! blush.gif
Аниии, на теб също! bigarmhug.gif

Nasi, трейлърите, които сподели с нас наистина си заслужават! 3.gif Най-много ми хареса първото - от филма "Ти, аз и Дюпри", наистина е уникално! Края много ме стресира.. shocking.gif Някой гений го е правил..
*PeyT*
Насиии, уникални клипове си изнамерила.. shocking.gif Първият и вторият направо ме изумиха, страхотни са... особено 1-вият... Как може да им хрумват такива гениални идеи на тези хора 3.gif 16.gif Никога няма да ги достигнем.. unsure.gif

Последното видео го изгледах най-вече заради песничката (не съм голяма почитателка на Star Wars rolleyes.gif ), една от най-най-любимите ми е.. wub.gif (хубаво, че беше една обичана от мен съфорумничка да ми я прати, иначе може би нямаше да я чуя скоро..и щеше да е голяма загуба, защото е уникална blush.gif worthy.gif ) А ефектите наистина са възхитителни.. shocking.gif ... С коя ли програма е правено? 2thin[1].gif
James towel keeper
Оооо милинки, благодаря вииии!!!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Не знаете колко значат тези думи за мен!!! Благодаря страшно много, наистина ме зарадвахте!!! blush.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

НАСИИИИ!!! Благодаря че сподели тези страхотни клиповее!!! Направо са брилянтни, определено има страшно много гений на този свят!!!! Няма да издавам още, но аз също бях започнала да правя подобно промо, на една героиня от отх, обаче никога не бих се сетила да използвам готово shocking.gif Много съобразителни хора!!!
Колкото до последния клип на МВ, лелелелееее, обичам Падмакин и това видео е наистина красиво!!! bigarmhug.gif Мерси много!!! rolleyes.gif rolleyes.gif

Иначе най-сетне успях да завърша едно видео на което отдавна се заканвам smile.gif
И най-сетне на моите любимци - Нейтън и Хейли rolleyes.gif Не е кой знае колко хубаво, песента съм почти сигурна че не сте я чували, но тя значи много за мен - имам страхотни спомени - сигурна съм, че Наси и Дарeто ще се намесят тук tongue.gif bigarmhug.gif E това е общо взето, дано ви допадне smile.gif

Нейтън и Хейли - "Fiera Inquieta"

LINK: YOUTUBE
Nasi
"Fiera Inquieta" Еее ВИЛИ....душицо златна bigarmhug.gif мерси много за страхотния клип, сега се прибирам и ти така хубаво да ме зарадваш. Как да не се сетя за тази песен, хаха покрай нея се запознахме така да се каже. 18.gif Супер идея, а самият клип е страшно красив то няма и как иначе, това са едни от най-красивите моменти в ОТН, великолепни са. А песента е страшно нежна и красива, хаха Мими трябва също да япознае, аз скоро май й пращах тези песнички, като се замисля за Лукас ще пасне перфектно "Vete"- "Измамник" 18.gif
Bloody_Tears
Вили клипчето е велико! Много му се зарадвах! хах, бях я забравила тая песен smile.gif Мисля, че беше от Трима братя, три сестри, ако не се бъркам huh.gif happy.gif Много го обичах този филм преди smile.gif А песничката супер много подхожда на Нейли! Браво, много ме изкефи! smile.gif
П.С. И песничката не само я знам, ами я знам на изуст biggrin.gif
julia1990
Иии най-новото творение на Вили е вече при нас и естествено е перфектно както винаги! 13.gif 13.gif 8.gif Вили, ти си знаеш какъв фен съм ти и ти отново ми потвърди мнението с най-новото ти клипче на нашите любимци Нейли wub.gif Прекрасна 2ка,прекрасни моменти,прекрасна песен!Браво! bigarmhug.gif
ani4ka_89
Вили, клипчето е страхотно, много му се зарадвах! От всички творения успях само него да гледам и се извинявам на останалите
~●R@Li●~
Еее,просто сте невороятни worthy.gif Какво ви става?...хаха... Творите прекрасни неща emoticon1 (11).gif

Вили,просто нямам думи да ти опиша колко му се радвам на клипчето на Naley blush.gif Страхотно е emoticon1 (119).gif
Mrs.Ackles
ВиЛи, клипчето на Naley много ми хареса! blush.gif Песничката е супер сладка.. добре, че беше ти да ми я припомниш.. rolleyes.gif Въпреки, че не схванах и думичка от текста, моментите, които си избрала са много добре подбрани! 4.gif Браво!
seduction_55
Снощи имах малко излишно свободно време и гледах клипчета на.......Лейтън.... 18.gif ...това си е самата истина,даже и ми добаднаха доста.Гледах на Елс някои стари Лейтън клипове,които не бях гледала и новия естествено го гледах няколко пъти...което ме накара да се зачудя къде изчезна тази магия между Л/П от първи сезон? huh.gif Както и да е... Ели,направо нямам думи,през твоите очи клиповете са върховни и любовта е по-силна и от най-хубавите любовни сцени happy.gif Мога само да те поздравя за невероятния талант и старанието което полагаш в правене на творчество.
Марти гледах и твоето последно клипче(за другите още не съм намерила време) и съм направо изумена.Песента пасваше идеално,подборъ на сцени беше много сполучлив и личеше че си го правила с любов и не си никак безразлична към Л/П.
И не на последно място Вилито с нейното ново творение за Брук и Лукас.Вилинце направо всеки твой нов клип ми става любим.Моята най-любима двойка в телевизионния свят. happy.gif Твоите клипове винаги допринасят за това моята любов към тях да расте,и времето когато бяха двойка да ми липсва ужасно много. sad.gif
Общои взето всички вършите прекрасна работа.Радвам се,че го споделяте с нас и продължавайте в същия дух.
Много искам да изгледам на всички клипчетата,но времето не ми позволява това да стане наведнъж,затова гледам по малко blush.gif 18.gif

За заключение слагам две много хубави клипчета на Брукито.

Brooke Davis Stand Still Look Pretty

Brooke Davis -Maneater -
Brookie
Здрасти, неска направих едно клипче на Брук и Лукас с Movie Makerр, но не знам как да го запазя като avi или нещо подобно, за да се отваря с Bs player примерно, защото се запаметява катоMSWMM.. плсссс, ако някой може да помогне да ми каже... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
като avi го запази rolleyes.gif и ще се отваря Bs Player!
Brookie
не става....... само ония формат приема.... MSWMM, някаква друга идеяconfused.gif?
fenka_lucas_i_brooke
А да ми с този то си става
nadezhda_had
Цитат(Brookie @ Apr 27 2007, 17:18) *
Здрасти, неска направих едно клипче на Брук и Лукас с Movie Makerр, но не знам как да го запазя като avi или нещо подобно, за да се отваря с Bs player примерно, защото се запаметява катоMSWMM.. плсссс, ако някой може да помогне да ми каже... worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ми подавати го в MSWMM формат защото ти го запаметяваш в този формат и запаметяваш не клипа а проекта за клипа.За да го сайфаш виж кактинката
Brookie
Ето го и мойто клипчеее, дано да ви хареса... аммммм за първи път правя клипче, така че не будете мн критично настроени worthy.gif biggrin2.gif

http://www.youtube.com/watch?v=BDOgc3ZKEjc
devon
Brookie лично на мен много ми хареса 4.gif Още повече,че това ти е първи клип и смятам че си се справила отлично и даже съм на мнение че в теб има потенциял и се надявам да не спреш до тук ами да ни покажеш че можеш още и още...С нетърпение чакам следващото ти клипче...И аз пак да ти кажа страхотна работа клипът е СУПЕР давай така и за напред и съм убедена,че ше станеш майстор emoticon1 (117).gif
Nasi
Brookie като първи клип е супер, браво и песента ми хареса много 4.gif
Brookie
ООО, мерси многоооооо worthy.gif worthy.gif worthy.gif още днес, като се прибера 6те направя още едно клипче, но ще се постарая да го доипипам пове4е biggrin2.gif
DesiTo
Brookie, хубав клип. Добре си се справила като за първи път. Песента за първи път я чува, но пък е хубава. happy.gif Браво. smile.gif

Вили - клипчето ти на Нейтън и Хейли "Fiera Inquieta" е страхотно. 2thum[1].gif 1clap[1].gif Едни от най-хубави моменти на Нейли си избрала. Песента също е хубава, много е нежна + красивите моменти на Нейли се получава нещо невероятно. 4.gif Краят също ми хареса - Always and Forever. Както винаги си се справи повече от добре. smile.gif
Другото ти клипче на Брук и Лукас ... нямам думи, 10.gif какво и да кажа, ще е малко. Слави Трифонов - "Реквием за една мръсница" една много-много хубава песен, която обожавам. wub.gif wub.gif Много хубави моменти, че как иначе това е любимата ми двойка от ОТХ. Отново, много добра работа, с всеки следващ клип ставаш все по-добра, браво!

*PeyT* - много хубаво клипче на Лейтън - "Lost without you". По принцип не харесвам Лейтън и затова много, ама много рядко гледам техни клипове, но този път реших да изгледам твоя, след като видях коя песен си избрала, а именно на Delta Goodrem, една страхотна песен, много е въздействаща. wub.gif Хубаво е, че няма много-много моменти от 4-ти сезон, защото и без това не ги харесвам заедно, но пък поне в първи сезон имаше горе-долу химия м/у тях. 10.gif Както и да е, като цяло клипа ти наистина ми хареса, справила си се много добре, браво. 1clap[1].gif
haley james scott
Поздравявам всички за красотите, които сте сътворили. blush.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ето го моетто ново клипче двама с теб завинаги. То е за моите любимци Нейтън и Хейли, надявам се да ви хареса поне малко. biggrin2.gif
sanuvam
sad.gifsad.gifsad.gif На мен ми изписва Sorry, there was an error. The file may have already been deleted or it may be in use.
nadezhda_had
Цитат(haley james scott @ Apr 28 2007, 22:40) *
Поздравявам всички за красотите, които сте сътворили. blush.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ето го моетто ново клипче двама с теб завинаги. То е за моите любимци Нейтън и Хейли, надявам се да ви хареса поне малко. biggrin2.gif

сложила си линка за триене на клипчето
haley james scott
Много съжалявам ,чак сега го видях. 16.gif 16.gif 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif Мерси че ми казахте worthy.gif Ето го новия линк Нейли.Както пишеше горе е на песента "Двама с теб завинаги".

Извинявам се за двойния пост, Моля да бъде изтрит
haley james scott
Много съжалявам ,чак сега го видях. 16.gif 16.gif 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif Мерси че ми казахте worthy.gif Ето го новия линк Нейли.Както пишеше горе е на песента "Двама с теб завинаги".
nadezhda_had
Вили клипчето ти е станало невероятно ,моментите се връзват страхотно с текста и това че е на Нейли още повече ме радва ,защото вече все по-рядко се появяват техни клипчета.Продължавай все така и скоро нов клил да направиш ,зощото можеш и ще се хареса много.
Nasi
haley james scott worthy.gif worthy.gif worthy.gif Страхотен клип, УАУ, страшно много ми хареса. Песента и кадрите които си избрала бяха перфектни. Много ме зарадва това клипче, искам да правиш още.4.gif 4.gif 4.gif Последната сцена ме вдъхнови да си сменя аватара wub.gif !
~●R@Li●~
Цитат(haley james scott @ Apr 28 2007, 23:21) *

1clap[1].gif Много ми хареса клипчето, все едно песента е правена за това клипче happy.gif
Продължавай в същия дух 4.gif
Brookie
Ето го новото клипче, което направих снощи happy.gif happy.gif мн се въодушевих, дано да ви хареса happy.gif happy.gif happy.gif
http://youtube.com/watch?v=GGLGNKhjMD4
haley james scott
nadezhda_had, ~●R@Li●~, Nasi много ви благодаря за коментарите! blush.gif Радвам се ,че ви е харесало!!! happy.gif smile.gif
sanuvam
Цитат(haley james scott @ Mar 9 2007, 23:14) *
Ето го моето ново (второ 18.gif ) клипче:Nathan & Haley Очаквам вашите коментари blush.gif

Моля ви ... това клип4е наистина е невероятно ... от къде мога да го сваля.... защото го загубих някъде... sad.gif
**Sophia**
James towel keeper(Вили)клипчето е просто невероятно shocking.gif ...Отново си го направила супер. emoticon1 (119).gif А песничкаттаа...преди като го даваха този сериал мн си го гледах и тази пасничка според мен много си пасва с клипчето.Това клипче ме трогна наистина wub.gif ...Мужду другото си избрала страхотни моменти на които и двамата са големи сладури. 13.gif Отново страхотна работа си свършила..Гледането на твойте клипчета е направо удоволствие за мен. emoticon1 (12).gif

Brookie ...клипчето ти на Брук и Лукас е мн хубаво.много ми хареса..ако наистина това ти едно от първите клипчета..не мога да си представя какъв майстор ще си по нататък 3.gif ...А и песничката е хубавка blush.gif .Браво на теб! emoticon1 (117).gif

А пък за теб Вили (haley james scott)искам мн да ти гледам клипчето,но нещо не мога да си го изтегля sad.gif .Съжелявам наистина! cry.gif
Mrs.Ackles
Такаам, на кой не съм коментира клипчето още... 2thin[1].gif

Brookie, изумена съм! 3.gif И двете ти произведения са много хубави, щом са ти все още първи опити, значи имаш огромен талант и трябва да го развиваш! 4.gif Браво!

Вили, отново ме впечатли! rolleyes.gif Моментите, които си избрала са много подходящи, връзват се перфектно с текста! Аз впрочем бях забравила тази песен.. 16.gif Преди много я слушах.. smile.gif Както и да е.. да не се отклонявам.. Хубаво е, че си използвала доста моменти, пък и факта, че е на Нейли много ме радва! happy.gif

Сега реших да ви предоставя моето най-прясно творенийце.. 1 (4).gif Двойката е Нейли, песента едва ли сте я чували, но се надявам да ви допадне! По заглавието се разбира какъв е смисъла на клипа, НО край като този никога не съм имала! biggrin.gif Реших да е малко по-различно от останалите.. happy.gif

Nathan & Haley

Song by: Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

Sendspace <--> Youtube
SeMiNi
shocking.gif УАУ! shocking.gif СтеФФФ СТРАХОТЕН,НЕВЕРОЯТЕН,ИЗУМЯВАЩ клип!Мале...направо нямам думи! Преди малко го гледах. mellow.gif Песента аз я знам,даже днеска си я слушах и страшно много ми харесва(особено припева happy.gif ) и много си пасва с всичките моменти.Ясно е че повечето бяха тъжни,за да си вържат с песента. sleep.gif Много ми харесаха ефектите,които се изпoлзвала!Наистина мнооого worthy.gif ..а там където Нейтън беше до мястото където Хейли му преподаваше за първи път..(как го обясних направо не е истина 15.gif ) мн хубаво си го направила как си спомня и после избяга.В края моментите от партито бяха много сладки.. fun.gif а малко по-късно наистина останах с отворена уста!Ти каза че не си очаквала такъв край,ама не бях си представяла чак такова нещо! shocking.gif shocking.gif huh.gif Ха-ха страхотен край! banana.gif Малее обичам ти клипчето! bigarmhug.gif
DesiTo
_NathaN_FenkA` - Клипа ти на Нейли е много хубав. Аз по принцип не харесвам песента на Sunrise Avenue - "Fairytale Gone Bad", но пък тя идеално си пасва с моментите които си избрала. biggrin.gif А те са много тъжни, но пък нали това е идеята за клипчето. Поне има happy end. 10.gif И ефектите който си използвала са хубави. Браво. smile.gif
susito
Стефи супер ти е клипа!Браво!!!Продължавай в същия дух
~●R@Li●~
Стефи,БрАвО на тебе 4.gif !
Много ми хареса клипчето ! Прекрасно! Сюжета е много добре замислен и...нямам думи просто...
Аплодисменти.... 1clap[1].gif
nadezhda_had
Стефи клипчето ти е станало страхотно ,много ми хареса.Впечатли ме края ,страхотен завършек.Справяш се страхотно продължавай все така
ani4ka_89
Откраднах си малко време и гледах клипчетата ви.
Вили (haley james scott), много хубаво клипче, защото първо моментите страхотно се връзват с песента, второ е на Нейли и трето ми напомни за една песен, която бях забравила. 4.gif Браво, продължавай в същия дух happy.gif
Brookie, ти наистина много ме изненада, защото, ако това са първите ти опит, кой знае какви невероятни неща ще правиш в бъдеще. Браво!
Стеф, твоето клипче като го изгледах, останах със зяпнала уста, невероятен край, не го очаквах дори за момент. Песента не я бях чувала, но много ми хареса, а и с моментите се съчетаваха страхотно. И като прибавим факта, че е на Нейли, твоят клип става един от любимите ми happy.gif Ставаш все по-добра, браво worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Mrs.Ackles
blush.gif Мони, Деси, Сис, Рали, Наде, Ани blush.gif .. страшно много ви благодаря! rolleyes.gif Много се радвам, че клипчето ви е харесало! Нз какво да кажа, много сте мили.. emoticon1 (32).gif Мерси много за коментарите! bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ох аз чак сега видях всичко и искам да изкажа поздравленията си на всички,но най-вече на мойте сладурчета ВИЛИ И СТЕФИ страшни клипове сладуриииии
CrAzY_MaSteR
Хей здравеитеsmile.gif Значи супер много искам да ви похваля всички!!!КЛИПЧЕТАТА СА СТРАХОТНИ !
И ...ако може да помоля някой да ми направи услуга супер много ще съм му благодарен ....
Ако може някой от вас да ми направи клипче с Брук и Лукас , на фон на песента "ЕsSkei feat Kelly & G.F.E. - Kolko mechti"
Супер много ми трябва защото се опитвам да впечатля една мацка smile.gif
Мерси предварително и надявам се някои да се отзове на молбата ми smile.gif
Brookie
Ето новото ми клипче happy.gif happy.gif happy.gif

http://youtube.com/watch?v=btnFJNcco8s
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 2 2007, 17:41) *
Ох аз чак сега видях всичко и искам да изкажа поздравленията си на всички,но най-вече на мойте сладурчета ВИЛИ И СТЕФИ страшни клипове сладуриииии

Мерси, Жакс! blush.gif

Такааам.. имам ново клипче.. rolleyes.gif 16.gif Песничката е на Мария Илиева (още щом я чух много ми хареса), а Пейт е главната фигура.. Дерек също взема голямо участие, но работата се върти около нейния страх от него.. Бях чела, че песента е писана специално с/у трафика на жени или нещо такова.. unsure.gif Текста е мн хубав и реших, че си пасва точно с тях двамата..
Надявам се да ви хареса! smile.gif

Song : Мария Илиева - On My Own

Sendspace <--> Youtube

Текст :

Started like a dream come true
just like living in
a fairytale for two
but I had to make one mistake
I put all my faith in you

I'll cary on
keep growing strong
one day at a time
moving on 'till I'm
back where I belong
I'll make it trough
it's all I can do
hold my head up high
pray that I'll get by
on my own
On My Own

Don't go blaming this on me
I was everything you
wanted me to be
but it's just not right
when I fight with you
for a chance to be free

I'll cary on
keep growing strong
one day at a time
moving on 'till I'm
back where I belong
I'll make it trough
it's all I can do
hold my head up high
pray that I'll get by
on my own

I'll make it trough
it's all I can do
hold my head up high
pray that I'll get by
on my own

П.С. Brookie, ще гледам клипчето ти след малко и ще коментирам wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.