Brookie, хубав клип. Добре си се справила като за първи път. Песента за първи път я чува, но пък е хубава.

Браво.
Вили - клипчето ти на
Нейтън и Хейли "Fiera Inquieta" е страхотно.
![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
Едни от най-хубави моменти на Нейли си избрала. Песента също е хубава, много е нежна + красивите моменти на Нейли се получава нещо невероятно.

Краят също ми хареса - Always and Forever. Както винаги си се справи повече от добре.
Другото ти клипче на
Брук и Лукас ... нямам думи,

какво и да кажа, ще е малко. Слави Трифонов - "Реквием за една мръсница" една много-много хубава песен, която обожавам.

Много хубави моменти, че как иначе това е любимата ми двойка от ОТХ. Отново, много добра работа, с всеки следващ клип ставаш все по-добра, браво!
*PeyT* - много хубаво клипче на
Лейтън - "Lost without you". По принцип не харесвам Лейтън и затова много, ама много рядко гледам техни клипове, но този път реших да изгледам твоя, след като видях коя песен си избрала, а именно на Delta Goodrem, една страхотна песен, много е въздействаща.

Хубаво е, че няма много-много моменти от 4-ти сезон, защото и без това не ги харесвам заедно, но пък поне в първи сезон имаше горе-долу химия м/у тях.

Както и да е, като цяло клипа ти наистина ми хареса, справила си се много добре, браво.