Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
ALeX4e7y^
Малко късно ,но БЛАГОДАРЯ ЗА ХуБАВИЧКИТЕ КОМЕНТАРИ на всички!!!!!!!!!!! Copy of wub.gif emoticon1 (56).gif
Обичкам си ви всички!!!
susito
ВТОРИЯТ МИ КЛИП

ЛЕЙТЪН
U MAKE ME WANNA-BLUE

send space
чакам новия линк,щото явно стария не работи
Bloody_Tears
Сис, клипчето е хипер сладурско! Браво, чудесна работа! Искам още biggrin.gif
nadezhda_had
Ето го и най-новото ми клипче с песента Димана - Някой друг.Това е първият ми клип с чалга песен. wacko.gif wacko.gif
Историята в него е:
Брук си спомня за някои от връзките си.Централно място заема Брукас.Брук разбира че Лукас е най-подходящия за нея и накрая те осатават заедно.Незанм дали го разбрахте ,но да се надяваме че от клипа ще добиете предсатав.

devon
Сис Наде много хубави клипчета сте направили сега съм на работа и немога да ви кажа нищу повече щот бързам да не ма фанат,че съм седнала на компа...Само исках да ви кажа че сте се справили страхотно!!!
susito
Мерси много Жанс(ако може да ти казвам така де).Мимси и на теб ти благодаря...след малко почвам друг клип!
fenka_lucas_i_brooke
Сис ,Наде много сладурски клипове!Наде мн ми хареса идеята бравос!!!
nadezhda_had
Жаки и Жана мерси много
**Sophia**
нади прекрасно клип4е mrgreen[1].gif .браво-както винаги страхтна работа wub.gif ...
сис мн ми се иска да гледам твоето клип4е,но нещо не мога да го изтегля sad.gif ,но не се съмнявам в теб-сигурно е супер 3.gif .
Brookie
Надееее, страхотно клипчеее, лелеее, как точно си пасват текстът и действиетооо worthy.gif wub.gif супер, особено пък щом е и за Брук и ЛУкас bigarmhug.gif
*PeyT*
Сис, Над , много хубави клипчета! 4.gif 4.gif

И понеже гледам темичката малко позамря, (До-скоро почти всеки ден имаше някое прясно мултимедийно творение.. rolleyes.gif) реших да ви покажа едни от моите най-любими клипове.. гледала съм ги над 10 пъти, просто са уникални! Повечето, които често се ровичкат из youtube може и да са ги виждали, но тези, които не са - мисля, че ще бъдат приятно изненадани! happy.gif

1. What Goes Around... - Peyton/Lucas/Brooke/Nathan/Haley ---> Неслучайно има толкова рейтинга... .. Песента ми е слабост и мания.. откакто я чух за първи път не мога да спра да я слушам music.gif А клипът е изпипан до съвършенство.. Перфектен е просто... worthy.gif Влюбена съм в това видео! wub.gif

2. One Tree Hill - I Feel Good ---> Заслужава си да се гледа! Невероятно навързване на музика с моменти.. Не знам колко време е правено, но съм сигурна, че никога няма да се навия да се захвана с подобно нещо.. Нямам толкова нерви 18.gif Просто си го пуснете, убедена съм, че ще ви хареса - смея да твърдя, че е най-хубавото OTH fun видео, което съм виждала! emoticon1.gif

3. Naley ---> Това е един от най-страхотните Нейли клипове.. не мога да повярвам, че успя да ме разреве.. Просто е ужасно въздействащ.. побиват ме тръпки направо.. worthy.gif Краят е.. cry.gif

Съжалявам, просто не се сдържах и реших да споделя с вас тези творения... по мое мнение са убийствени! worthy.gif
Скоро може да постна още една порция... ако тези са ви харесали де.. rolleyes.gif happy.gif
Bloody_Tears
Клипчетата са невероятни, *PeyT*. Права си smile.gif
qwe123
Цитат(*PeyT* @ Apr 16 2007, 18:41) *
1. What Goes Around... - Peyton/Lucas/Brooke/Nathan/Haley ---> Неслучайно има толкова рейтинга... .. Песента ми е слабост и мания.. откакто я чух за първи път не мога да спра да я слушам music.gif А клипът е изпипан до съвършенство.. Перфектен е просто... worthy.gif Влюбена съм в това видео! wub.gif

Ей това съм го гледала!!!Невероятно е!!!Веднага влезе в любимите ми!!!Наистина си заслужава да се гледа worthy.gif А другите не съм,но сега ще ги изгледам happy.gif
nadezhda_had
What Goes Around... - Peyton/Lucas/Brooke/Nathan/Haley това клипче ме впечатли много ,страхотно е
eL
Въй откога не съм се разписвала тука 16.gif ; я да поправим тази грешчица, че имам много да наваксвам с хвалебствените речи. 10.gif
Започвам с Жакито - Мило обещах ти да ги коментирам, като ги изгледам(задачата ми не беше проста, щот' имах да наваксвам с цели 6 броя shocking.gif ). Сега ако кажа за всичките НеЩо ОбЩо може да си помислиш, че не съм им обърнала достатъчно внимание, и понеже това не е така ги почвам подред biggrin2.gif :
1.Отх ФЪн 1 - ммм...супер песничка! Ама такива сладурести моменти си подбрала, че по едно време, като я слушах(гледах) си викам : "Брей тия които не са гледали ОТХ к'ви са нещастници" 18.gif
2. OTH Fun Part 2 - като изключим факта, че Give it up to me на Sean Paul ми беше мелодия на GSM-a за повече от месец и ми беше фтръснала до припадък(за което ти естествено нямаш никаква вина happy.gif ) клипчето ти е убиец! 4.gif Много готини моменти, които ми оправиха настроението на мига...и особено тези от епизода с предизвикателствата 18.gif ...то няма такъв смях!Благодаря ти Жакс! wub.gif
3.Lucas and Nathan - We will rock you е т'ва е песента!Обожавам я (повече в изпълнение на Queens но все пак.. rolleyes.gif ) - зарежда те с енергия, хъс, надъхва те със всяка секунда за победа (Жани загрявай с т'ва за волейбола на лято, ще ги смачкаме пак 12.gif ). Браво за идеята,невероятно се е получило. Ефекта е "УАу" ohmy.gif (ей тия реклами не ми влияят добре, щом ги вмъквам в изречения... 16.gif )
4.Celine Dion-It's all coming back to me now - тука вече имаш моят "Поклон"! 8.gif Сюжетна линия - блестяща! Музика - сълзливо-любовно-меланхолична(походяща happy.gif ) ...Абе просто много ме зарадва с този клип; Дъ Бест си! Много свежа идейка + добро съчетание с текста...Супер е!
5.Nick Lachey-What's left of me(Sophia Bush) - Ах, любимата ми песен на Никчо...Права си,много й ходи "What's left of me" на Софито. Клипът е меко казано божественярски. 3.gif Продължавай все така да ме кефиш с новите си творения Жаки ... пък скоро време може и да се пристрастя.
6. Haley and Nathan-Always and Forever - абе момиче, какво ти ти имаше на тебе, НЕ СЕ СПИРАШ! За една седмица(докато ме нямаше) 6 клипа!! Да ме убиеш ли искаш ?! 36_6_4[1].gif Ама т'ва на Нейли си беше наистина невероятен клип...Great, great Jaks just GREAT!
Видя ли Жаки УсПях! fun.gif bigarmhug.gif
В момента ми е адски трудно да коментирам другите неща, защото ме заболяха пръстите, но искам да поздравя special - Надето,Вилито,Вилито 2, Мартито, и Стеф за великолепните им творения, които напълниха душата със светли чувства. angel1.gif Благодаря шматароци, че ви има! Справяте се страхотно! Искам още ...

Марти мерси за клипчетата, наистина си заслужават гледането. bigarmhug.gif

Сега и аз ще си позволя да се включа след дълго бездействие с нещо новичко...Както винаги ще получите подробна информация, която най-вероятно ще ви е напълно излишна happy.gif , но просто имам нужда да напиша нещо...
Слушали сте "Вечерай Радо" на Слави и компания, нали? rolleyes.gif Няма начин да не сте, защото това е песента с най-красивата мелодия на света. Тъжна, но същевременно изключително силна и въздействаща. Copy of wub.gif Нежна(гласът на Десислава Добрева няма равен 8.gif ), но и чувствена; ИсТиНска. Откога се каня да направя нещо на нея, но работата беше там, че колкото и да харесвам гласа на Деси не мога да го използвам в клипа. dry.gif Съгласете се, че някак не върви - "Вечерай Радо, мари вънка излизай" и кадър примерно с Пейтън, излизаща от къщата си 18.gif ...нека не разваляме българското хХаха 18.gif . Така че нарязах песента(използвах само мелодията) и то взе че се получи страхотен фон за клип. Само че измислих нова история, без да намесвам излишния, до болка познат триъгълник Лукас/Пейтън/Брук ... Войсоувърите преобладават, все пак е само мелодия(неразбиращите английски да не ме псуват много blush.gif ).

LP story

Линк : http://www.youtube.com/watch?v=i3cI-zLvPK8
Сюжет : Клипът проследява постепенно зараждащата се любов м/у Пейтън и Лукас, която в началото е само платонична. Пейтън го пренебрегва постоянно и се старае по всякакъв начин да не допуска никой до себе си, но Лукас неусетно успява да разруши тази стена и да влезе в сърцето й. Когато най-после осъзнава, че от страх може да загуби любовта на живота си решава да му признае какво чувства ... но дали няма да е прекалено късно? Краят е ... (хахах няма да ви кажа пък)
ааа забравих да кажа че и двамата си имат приятели с привилегии (демек без чувства happy.gif ) - тя е с Джейк, а той с Брук.

Надявам се да ви хареса ...
Музика : Слави Трифонов и Куку Бенд - Вечерай Радо (инструментал-мое творчество happy.gif )

п.с. Пфууу ... пак стана 'постище'. То повечето хора успяват само с няколко изречения да кажат т'ва което искат, ама на мен незнайно защо винаги ми трябва повечко пространство ;Рр
*PeyT*
Елс ...... shocking.gif В момента физиономията ми е точно такава, не спираш да ме изумяваш.. В момента съм леекоо безмълвна, но все пак няма как да не напиша коментар на това разтъсващо творение! emoticon1 (27).gif emoticon1 (68).gif Значи почвам:
Първо - клипът е с любимата ми двойка и поради този факт ме разчувства още повече! 1crying[1].gif
Второ - песента ми харесва страшно много (благодаря, че ми я припомни 3.gif ) и спомага невероятно за въздействието на сцените, които си избрала!
Трето - перфектно подбрани моменти с перфектна последователност.. Историята просто ме грабна! wub.gif През цялото време гледах като замаяна.. Мн тъжно ми беше през цялото време, но най-много накрая.. 1crying[1].gif
Ами... какво повече мога да ти кажа.. аз твой клип, който да не ми хареса не съм гледала до сега... Имаш възхитетелната дарба да караш хората, гледащи творчеството ти, да се откъсват напълно от всичко и да се потапят в това, което си създала... Абе като магия е.. не знам как точно да го обясня.. emoticon1 (63).gif
Огромно БРАВО имаш от мен, благодаря, че сподели последното си чудо с нас! emoticon1 (12).gif

bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

П.П. Как имаш нерви да пишеш такива грамадански постове.. 18.gif Ама, наистина много кефат да знаеш.. 4.gif 4.gif
susito
Елчо-хубавелчо happy.gif как може да няма линк във sendspace при положение,че клипа е ЖИСТИКУЛЯРЕН(свръхготин)!!!Твоите клипове винаги са перфектни...моите двете подобия на клипове dry.gif са нищо в сравнение с твоите....тц тц тц хич не ми се отдава работата с дългите обяснения rolleyes.gif !Както и да е само исках да знаеш,че клипа съчетан с мелодията е ПЕРФЕКТЕН.

П.С.Днес отново гледах клипа OTH victims около 20-15 пъти подред wacko.gif rolleyes.gif този клип е наистина най-най-най- любимият ми worthy.gif Благодаря ти,че го създаде happy.gif
**Sophia**
Въйй Ели клипчето е върховно wub.gif .Прекрасна мелодия си избрала.Клипчето започва неверотно 8.gif ,още от началото си личи колко си се старала.Наистина си избрала мн силни моменти mrgreen[1].gif ,всичко си пасва точно и клипчето си направо превъзходно bounce.gif .За пореден път прояви таланта си!Поздравления отново за невероятното,красивото,очарователното клипче emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif !!!
SeMiNi
Елиии страхотен клип!Всички твои клипове стават някакви шедьоври и хитове(незнам дали е мн удачно сравнение но.. happy.gif ) и този не е изключение.След дълго отсъствие се завърна с един наистина велик клип! 15.gif
Супер е ..и моментитe са страхотни,мн хубаво начало rolleyes.gif ..а краят е мнноого изненадващ, shocking.gif не бих се сетила за това попринцип-наистина е мн оригинален и от епизода със стрелбата беше мн тъжно..и въздействащо. closedeyes.gif Войсоувърите със мелодийката се връзват чудесно..невероятен клип. bigarmhug.gif и аз "Искам още" emoticon1 (5).gif
nadezhda_had
Ели страхотно клепче си направила ,браво
fenka_lucas_i_brooke
Оуууууу първо искам да БЛАГОДАРЯ на МОЙТО ЕЛС за страхотните отзиви за мойте клипове,които сравнение с нейните са НИЩО!
Е сегаааааа-таратарам
Мнение за клипа на Елс:
Страхотен замисъл,страхотно изпълнение на този замисъл,музиката,войсовърите всичко е перфектно изпипано и направено!Просто няма вече НЯМА думи които да опишат моето преклонение пред твоето творчество,което е ВЕЛИКОЛЕПНО!!!Няма второ като него!Винаги успяваш да разплачеш(в случая) феновете на ОТН дори тези дето не харесват дадената двойка!А края на клипа е уникален ама по дяволите защо винаги убиваш Пейтън unsure.gif вземи убий един път и Лукас! rolleyes.gif Шегувам се!!!Страхотен клип,страхотна работа както винаги!Вдъхновяваш ме Елс,да знаеш!Кисес и Ай лов ю!!!
emma_r
Леле Ели страхотно еее!!!Поклон worthy.gif !Изуми меее....А края...леле много мозък има нужда за да се измисли такъв шедиовър 4.gif !!!Супер си!!! wink.gif
Mrs.Ackles
shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Ели, каквото и да кажа, няма да бъде достатъчно.. Клипът ти е ВЪРХОВЕН!!! Не, наистина.. всяко твое творение ме оставя без думи! worthy.gif worthy.gif То, след такива изчерпателни коментари по-горе, аз каквото и да добавя няма начин да не се повторя с тях.. rolleyes.gif Определено таланта ти е безграничен! 3.gif Нямам думи, просто.. Незнам какво друго да кажа, освен Продължавай Да Правиш Такива Прекрасни Творенийца! worthy.gif blush.gif
devon
Елссс малеееееееее ааааааааа вааааааааааааа не не не не немога просто да повярвам,че има такъв талант тука сред нас не не не немога просто....Всяко твое клипче е убийствено зашеметяващо страхотно перфекциозно грабващо сетивата абе изобщо има ли думи,с които мога да опиша творчеството ти...мисля,че няма...То моментите са си изпипани песента ми е толкова любима толкова е емоционална,винаги плача на нея и ся като гледах клипа нямаше как да не ревна...Аз все повече се изумявам при всяко едно твое творенице...Просто останах безмълвна след такова нещо,че незнам повече какво да ти кажа освен ти си знаеш СУПЕР СИ!!!!!!ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
seduction_55
Ето един много хубав клип на Брук/Джес~Питър(Milo Ventimiglia).Клипът е направен много хубаво,ако някой харесва актьора нека го гледа,няма да съжалява. http://www.sendspace.com/file/oldzuy
Брук с кой ли не я сватосват по клиповете и мога да кажа че с който и да е със всеки ужасно много си отива.

ПП:Поздравявам всички за прекрасните клипове които правите. worthy.gif
ПП2:Не смея да гледам още клипа на Елс.. unsure.gif (може току виж да стана Лейтън 18.gif ...)После ще го гледам,но по отзивите и по другите й клипове не се съмнявам че е невероятен 4.gif
*PeyT*
ЕЛи, знам, че ти коментирах вече клипчето, но се налага да спомена, че страшно много го заобичах wub.gif и съм го гледала над 10-15 пъти.. и всеки път ме разчувства.. Наистина, знаеш си, казвала съм ти, но ще се повторя - НЕВЕРОЯТНО Е! worthy.gif

Оххх.. аз снощи се чудих какво да правя и реших да почна ново клипче.. Песента съм си я харесала отдавна и още като я чух, знаех, че някога щe сътворя ЛП видео с нея.. абее все едно е писана за тях направо! tongue.gif Не си давах мн зор и не се старах достатъчно... естествено резултатът не беше особено обнадеждаващ.. направо щях да повърна като го видях.. 18.gif Само един човек е имал нещастието да го гледа ( Ели, как успя да стигнеш докрая..?! 16.gif ).... Мисля да го изтрия, не мога да си позволя да стане достояние на повече хора.. rolleyes.gif ... Таааа.. тази сутрин то оправих и подобреният вариант се получи сравнително добре..Е, определено не е сред най-хубавите ми и честно казано не ми харесва особено (не го казвам от излишна скормност или за да се правя на интересна.. наистина е така wink.gif ), но досега съм ви предоставяла всичките си творения... така че... надявам се да не си развалите мн мнението за мен... rolleyes.gif 18.gif Спокойно може да критикувате и да кажете какво не ви харесва.. даже ще ви бъда благодарна, ако го направите! happy.gif
Трябва да отбележа, че е специално за ТеДиТо ...мн несериозна се оказах, защото отдавна съм й обещала да направя ЛП клипче с една от две други песнички и все отлагах и отлагах... blush.gif няколко пъти опитвах и все не ми тръгваше както трябва работата.. unsure.gif Въпреки това няма да се откажа, ето пред всички си давам думата, че ще направя всичко възможно рано или късно да изпълня обещанието си.. emoticon1 (32).gif Сегашното ми творение е компромисният вариант.. Теди, дано поне мъничко ти хареса.. emoticon1 (116).gif bigarmhug.gif

LP - Lost without you

Youtube
Sendspace

Сюжет: Пейтън се чувства изгубена без любовта на Лукас и отчаяно се нуждае от него.... biggrin2.gif (за колко подробно обяснение 18.gif )

Текст:
Delta Goodrem - Lost without you

I know I can be a little stubborn sometimes
A little righteous and too proud
I just wanna find a way to compromise
Cause I believe we can work things out

I thought that I had all the answers
never givin in
but baby since you've gone
I admit I was wrong

All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
how am I gonna be strong without you
I need you by my side
if we ever say we'd never be together
in the end you wave goodbye
dunno what I'd do
im lost without you

I keep trying to find my way
and all I know is im lost without you
I keep trying to face the day
I'm lost without you

How am I ever gonna get rid of these blurs
baby I'm so lonely all the time
everywhere I go I get so confused
your the only thing thats on my mind

On my bed so cold at night
I miss you more each day
only you can make it right
no I'm not too proud to say

I'm not gonna lie
I need you by my side
dunno what I'd do
I'm lost without you

and all I know is I'm lost without you
I'm lost without you

If I could only hold you now
make the pain just go away
can't stop the tears from running down my face (ho)

I'm not gonna lie
I need you by my side
dunno what I'd do
I'm lost without you

and all I know is im lost without you
an all I know is
I'm lost without your love
and all I know is
I'm lost without you (ho)
I'm lost without you
fenka_lucas_i_brooke
Не знам защо си решила че клипа не си струва кой знае колко?!???Напровит мен адски много ме впечатли и както ти казах-Amazing!!!
Браво сладур!
Много ми хареса, а песента е омагъосваща,още когато ми я прати се влюбих в нея и чаках с нетърпение клипа ти върху нея!
Великолепно клипченце!
Браво мило мое отново!!!Адмираций worthy.gif mrgreen[1].gif
devon
Марти както винаги перфектно клипче и песничката много ми хареса за първи път я чувам и страшно много ми допадна ся се чувствам тотално изтощена след дългия ден(тва даскало и работа трудно са праи) но все пак исках да ти кажа колко много ми хареса клипчету ти....Справила си се невероятно smile.gif давай все така чакам още от теб wink.gif
eL
ЛЕлееее как съм пропуснала да ви багодаря .. ужас 16.gif ... мислех че отдавна съм го направила.
Думи нямам да ви опиша колко щастлива ме направихте! 8.gif То този клип не беше кой знае какво - някви сцени с почти доловима музика ... но фактът, че на толкова много хора им хареса няма как да не ме трогва! wub.gif Благодаря ви АДСКИ много за хубавите думи! 10x на Мартиту, Систу, Викиту, Надету, Жакиту, Емиту, Стефиту, Жаниту и Танчету! (май т'ва бяха шушумигите happy.gif ...дано да не съм пропуснала някой unsure.gif ).

Ето линкче, някой ако иска да си го изтегли : цък smile.gif

Цитат(*PeyT* @ Apr 20 2007, 21:53) *
( Ели, как успя да стигнеш докрая..?! ).... Мисля да го изтрия, не мога да си позволя да стане достояние на повече хора... Спокойно може да критикувате и да кажете какво не ви харесва.. даже ще ви бъда благодарна, ако го направите!

Марти не идвай скоро към Варна, защото си заслужи да не те фрасна с една тухла четворка по главата!! bangin.gif
НЕ САМО ЧЕ УСПЯХ ДА СТИГНА ДО КРАЯ...но ако не го беше постнала, аз лично щях да го направя 15.gif Сега ще ме накараш да си изровя коментара в Скайп - "Не бъди скромна ... винаги съм си казвала че скромноста е за хора, които нямат други качества ..." Вземи го запомни т'ва най-после ... нали искаш критика - имаш я. happy.gif
Първо, колкото и да искаш, да твърдиш и упорстваш че клипа ти няма сюжет - ТОЙ има! Т'ва че се води по текста на песента малко ли се вижда? huh.gif Освен това винаги съм казвала, че ти си от малкото хора които влагат много емоция и чувство в нещата си и те стават наистина въздействащи! Демек - тръпката я има, а т'ва е важното за мен. Другото което искам да ти кажа е ... Отлична работа с музиката...всеки такт и ритъм са вързани ... нещо което на мен ми е супер трудно. И хех аз ти казах, но - сцената от 14 еп и после Пейтън фанала чаршафа .. мн ориджинъл 0106[1].gif Клипът ти е СТРАХОТЕН!

Taнче дори целия форум да те засипе с ЛП клипчета силно се съмнявам да предадеш фронта. happy.gif
Мерсаж за клипчето - Невероятно е! 3.gif Благодаря ти че го сподели с нас..а Milo Ventimiglia е wub.gif
*PeyT*
Жааки, Жаани, много ви благодаря и на двечките! bigarmhug.gif Не очаквах ... но естествено страшно се радвам, че ви е допаднало! blush.gif Песничката и мен мн ме кефи, наистина все едно за ЛП е писана! happy.gif К`во ле щеше да прави Пейтън без Лукас постоянно около нея, да я спасява, да й помага и т.н... Преди да се появи брат й да я нахъсва, наистина си беше lost without Бат Лукчо.. biggrin.gif

Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 21 2007, 17:21) *
Цитат(*PeyT* @ Apr 20 2007, 21:53) *
( Ели, как успя да стигнеш докрая..?! ).... Мисля да го изтрия, не мога да си позволя да стане достояние на повече хора... Спокойно може да критикувате и да кажете какво не ви харесва.. даже ще ви бъда благодарна, ако го направите!

Марти не идвай скоро към Варна, защото си заслужи да не те фрасна с една тухла четворка по главата!! bangin.gif
НЕ САМО ЧЕ УСПЯХ ДА СТИГНА ДО КРАЯ...но ако не го беше постнала, аз лично щях да го направя 15.gif Сега ще ме накараш да си изровя коментара в Скайп - "Не бъди скромна ... винаги съм си казвала че скромноста е за хора, които нямат други качества ..." Вземи го запомни т'ва най-после ... нали искаш критика - имаш я. happy.gif
Първо, колкото и да искаш, да твърдиш и упорстваш че клипа ти няма сюжет - ТОЙ има! Т'ва че се води по текста на песента малко ли се вижда? huh.gif Освен това винаги съм казвала, че ти си от малкото хора които влагат много емоция и чувство в нещата си и те стават наистина въздействащи! Демек - тръпката я има, а т'ва е важното за мен. Другото което искам да ти кажа е ... Отлична работа с музиката...всеки такт и ритъм са вързани ... нещо което на мен ми е супер трудно. И хех аз ти казах, но - сцената от 14 еп и после Пейтън фанала чаршафа .. мн ориджинъл 0106[1].gif Клипът ти е СТРАХОТЕН!

Ели, аз говорих за онова първото, което ти го пратих, че мисля да го изтрия... rolleyes.gif Не можеш да си кривиш душата, че имаше много недоизпипани и дори смешни моменти... wacko.gif Ако не бях направила подобренията, наистина нямаше да го постна... emoticon1 (16).gif Моля те, не ми фраскай тухла четворка в главата.. blush.gif 18.gif Иначе мерси страшно много за изчерпателния коментар bigarmhug.gif и знаеш, че много ме радва факта, че ти харесва, защото мнението ти е мн важно за мен, а и ти винаги си обективна.. Все пак си държа на думата - не ми харесва особено rolleyes.gif , както ти се беше изразила веднъж - не скачам от радост като го гледам.. 16.gif bounce.gif Тва за скромността наистина е вярно happy.gif .. еми.. май май няям други качества кат се замисля.. 18.gif Още веднъж мерси мн! emoticon1 (44).gif
nadezhda_had
Марти клипчето ти ме впечатли много.Чудесно си се справила.Музиката,текста и моментите са супер преплетени и е станало невероятно
devon
Така...Днес реших да си дам почивен ден не смятам че съботите са за да хоиш на даскало класната ше ма извинява много болна съм била rolleyes.gif и както и да е реших най-накрая да си направя клипчету,което е снай най най любимата ми песничка...Но освен него искам да ви покажа и едно друго,което вече е много ама много старо нямам спомен да съм го пускала във форума,щот помня че не си го бях харесала ама днес кат го гледах и си викам "Абе аи ше го пусна ко толкова и друг път съм правила кофти клипчета "...И че така та това старото е на една чалгия(също любима моя песен може да е чалга ама ме кефи) и незнам дали ще ви хареса но все пак вижте го ако имате желание...Клипчету е за Лейтън песента е на Вероника "Голямата любов"
youtube
sendspace

И след като сте се посмяли нека ви дам повод пак да го направите...Няма да ви разказвам каква е историята вижте я а само да кажа,че песничката е на Whitesnake "Ain't No Love In The Heart Of The City"
youtube
sendspace

Еми тва са дано да ви харесат ако не здраве да е biggrin2.gif
nadezhda_had
Цитат(devon @ Apr 21 2007, 22:25) *
И след като сте се посмяли нека ви дам повод пак да го направите...Няма да ви разказвам каква е историята вижте я а само да кажа,че песничката е на Whitesnake "Ain't No Love In The Heart Of The City"
youtube
sendspace

Еми тва са дано да ви харесат ако не здраве да е biggrin2.gif
[/color][/b]

Малее Жане отново ме изненада с това клипче.Събрала си най-тъжните любовни моменти в ОТХ.Песента се връзва напълно с моментите,небях я слушала до сега ,но ми хареса.То не е само музиката и 3 двойки които си избара са чудесни Нейли ,Брукас и Джейтън.Клипчето завършва с плачещата Брук – неверотно тъжен момент и перфектен за края.Продължавай в същият дух и когато имаш време и желание направи ново клипче.
Mrs.Ackles
Жани, супер готини клипчета! 1clap[1].gif 1clap[1].gif Съгласна съм с Надето, че трябва скоро да направиш и нов, определено! 4.gif 8.gif Незнам кое от двете ми хареса повече, обаче.. 2thin[1].gif Това с Лейтън е изключително сладко, включила си прекрасни моменти.. wub.gif wub.gif зарадва много ЛП феновете! happy.gif За другото мога да кажа, че много ме разчувства.. cry.gif Поздравления и скоро чакам нов, да знаеш! rolleyes.gif

Ще е много тъпо със сестра взаимно да вземем да си коментираме клиповете.. 16.gif 18.gif .. но не мога да не напиша поне едно изречение за новото й творение.. blush.gif Страшно много ми харесва! Песента е идеална за тях.. също така.. обожавам края! rolleyes.gif wub.gif

Аз обаче мисля да ви подосаждам още малко.. biggrin2.gif Това е последният ми клип - с Пейтън! smile.gif Отдавна исках да направя, но не можах да избера песничка.. unsure.gif НО.. след като чух Try на Nelly Furtado веднага реших, че това ще да е песента! biggrin2.gif Просто е невероятна, страшно тъжно ми става като я чуя.. cry.gif
Клипът го записах 3 пъти, на 3-ят се получи.. 18.gif Много се надявам да ви хареса, въпреки, че според мен е леко объркан.. Приемам всякакви критики! happy.gif

Song by : Nelly Furtado - Try

Youtube
Sendspace

В Youtube съм писала за пояснение - Peyton is too lost and too lonely to survive... мисля, че това изцяло описва клипчето! rolleyes.gif

П.С. Отново е драматично.. wacko.gif Няма да взема да направя нещо весело, ми... 16.gif
fenka_lucas_i_brooke
Стефи клипчето е уникално,много ми хареса!супер добре подбрани моменти много ме изрдваааа браво!Тая песен ми е любима!
Жане и твойте клипове много ми допаднаха аз си слушам чалга за това този на Лейтън също много ме изкефи,но другия няма втори!
Браво и на двете!!!!
*PeyT*
Жааани , най-после и ти да се включиш с нещо ново, откога чакам! 3.gif Лейтънското клипче беше мн сладурско, песничката за сефте я чувам, но страхотно си навързала моментите с нея! 4.gif Адски ме зарадва, мерси... наистина са си ГоЛяМаТа ЛюБоВ един за друг! emoticon1 (107).gif blush.gif
Другото клипче също мнооо ми хареса! happy.gif Много обичам такива смесени с много двойки.. Войсовърите ме разбиха, мн добре си ги подбрала, браво! emoticon1 (11).gif Доста тъжно, но наистина страхотно видео! emoticon1 (99).gif
Невероятна работа си свършила, както винаги, но любимото ми твое творение си остава "Един Приятел"... не ме питай колко пъти съм го гледала.. wacko.gif Още не може да ми омръзне! rolleyes.gif Ако можех още 74748873 рейтинга щях да ти дам в ютуб! worthy.gif
Още веднъж браааавоос, Жанс! bigarmhug.gif

И този път няма как да пропусна систър-а... не знам от де я вади тая изобретателност. shocking.gif Последните й клипове ме разбиват тотално.. Определено е по-талантливата от двете ни! 4.gif Кво друго мога да кажа ... май фейворит сонг wub.gif в съчетание с перфектни моменти.. и доста оригинална storyline... blush.gif Обикновено съм страшно критична към нея и доста често й правя забележки... рядко се случва да получи комплименти от моя страна, така че, когато това стане, значи наистина съм впечатлена! happy.gif Стеф, продължавай в същия дух! 4.gif

П.П. НаДе, мерси много за коментара, радвам се, че ти харесва... blush.gif
П.П.1 Жакс, ти скоро няма ли да ни зарадваш с нещо ново... rolleyes.gif свикнах постоянно да гледам твои клипчета... и сега като има малко затишие.. и ми липсват.. rolleyes.gif
**Sophia**
Стеффф клипчето е невероятно wub.gif .-просто е супер.Песетна също е мн хубава...Събрала си мн интерестни,тъжни моменти в клипчето...но наистина си заслужава 8.gif ...Клипчето почва незабравимо....Продължавай все така,чакаме и още клипчета,но този направи ме разби banana.gif .Браво!

Жани клипчето за тъжните мометни в OTH беше просто(нямам думи)...ПРЕВЪЗХОДНО! Copy of wub.gif bounce.gif 13.gif Личи че мн си се постарала..Това за трудните моменти на всички двоки е супер..Мн се разчуствах cry.gif и страшно много ми хареса клипчето миличка biggrin2.gif ..и от тебе искам още клипчета...сигурна съм че няма да ни разочароваш!

Още един Път БРАВО на Жанито bigarmhug.gif и СтефитО bounce.gif за невероятните и майсторски направени клипчета 3.gif ! mrgreen[1].gif (де да можех и аз като вас)
devon
Такам...Първо ше започна с благодарностите...Благодаря ви на всичките за милите думички на Надету,Стефиту,Жакиту,Мартиту и Викиту...Много ме зарадвахте с коментарчетата си bigarmhug.gif ...Особено много се зарадвах,че Мартиту спомена едно друго мое клипче и всичко,което каза за него така ме зарадва...Щастлива съм,че ти е направило такова впечатление...И просто съм толкова изненадана,че са ви харесали клипчетата и незнам какво да ви кажа освен,че всичките много си ви обичкам и съм ви безкрайно благодарна за всичките писания по горе bigarmhug.gif bigarmhug.gif

И така да продължа....Стеффф е ти си си талант от класа...То тва всичкото,което го правиш аватари,клипчета всичките стават повече от перфектни...Клипчету ти на Пейтън определено влиза в колекцийката ми с любими...Отначало бях толкова ядосана като видях,че си пуснала ново клипче не заради друго ами щот бях на работа и тамън да го пусна да го гледам и айде обсипаха ма с работа,нямах време за нищу...Но си заслужаваше чакането определено си заслужаваше...Чакам с нетърпение следващото ти творенийце...И еййшшш кога ше си получа заявката двете със сестрата ти да направите едно заедно...Таланатът ви и на двете събран в един клип...тва ше е велико wink.gif
Mrs.Ackles
bigarmhug.gif bigarmhug.gif Страшно много ви благодаря на всички - Жакс, Жанс, Вики, сестра ми.. rolleyes.gif Много ме зарадвахте с тези коментари, това ме стимулира да правя още и още (все някога ще трябва да спрете, няма начин... 18.gif 18.gif )..

Жани, незнам кога ще успеем да направим съвместно клипче със сестрата.. rolleyes.gif Тя сега се е заела да майстори проект с един човек от форума (няма да издавам с кой, че може да не искат още да се разчува.. 16.gif ), пък аз имам една страхотна идея за клип, въпреки, че незнам дали ще мога да я осъществя.. unsure.gif Да се надяваме обаче, че след това ще си изпълним обещанието към теб.. happy.gif Аа, това, което каза за аватарите и за клиповете.. беше много мило! blush.gif Благодаря ти, много се радвам, че имаш такова отношение към творчеството ми.. rolleyes.gif bigarmhug.gif

П.С. Знам, че мястото за това въобще не е тук, но много спешно ми трябва (за клипа е.. unsure.gif )
Възможно ли е някой добър човечец да ми каже от коя серия е тази снимка : http://img236.imageshack.us/my.php?image=normalsb65af2.jpg
confused.gif unsure.gif sad.gif Моля ви.. за благородна кауза е.. rolleyes.gif
Bloody_Tears
Олеее, Стеф! Клипчето е върховноо! Направо се влюбих в него, невероятно е! Определено влиза в любимите ми клипчета! Браво още веднъж emoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gif
Menna
Както е очевидно, рядко пиша, а факта, че още не съм коментирала и последните творения на Ел bigarmhug.gif , които общо взето никога не подминавам happy.gif не говори никак добре за мен, но обещавам при първа възможност да поправя тази грешка. biggrin2.gif

И понеже така и така съм тук, искам да споделя еднo видео(който не принадлежи на мен със сигурност). Обикновено Хейли и Нейтън рядко ме впечатляват(всъщност почти никога ако трябва да съм честна 18.gif ), но попаднах на един техен видео-клип който ме грабна още от първия път. 8.gif Сюжета е ясен - двама се обичат, трети се намесва, става мацаница, единия страда, другия повече и така до края на света passifier.gif , но пък лично на мен тези истории никога не ми писват. happy.gif Сложили са и Брук в клипа като примамката 18.gif , ама нещо не си свърши работата както си може. 16.gif Добре че присъства и Крис, а всички знаем на какво е способен. 15.gif Абе без да задълбавам в подробности ето го и клипа....
Haley/Nathan - "Apologize" by OneRepublic
Да не забарвя, че песента е страхотна. music.gif

Стеф , почти сигурна съм, че става въпрос за епизода, когато Нейтън катастрофира(Брук я дават във финалните кадри), но може и да греша. При всички положения снимката е от втори сезон. smile.gif
eL
Включвам се в бъзината съвсем накратичко, че нямам време за редовните локуми дето ги ширя обикновено...но някой любими мои същества се разписаха и то просто сърце не ми дава да не драсна 2-3 реда! wub.gif
Първо обаче да не пропусна :
Ах клипчетата на Жанито к'ви к'ви ми хубави, к'ви ми били джиджъни. emoticon1 (7).gif Това Лейтънското ме побърка от радост. Рядко гледам хепи енд на тяхната история, без редовните драми и намесвания на хулю и пулю.happy.gif Ама така си е направо бомбон - захаросан с розов сироп.Ммм...вкусотийка.emoticon1 (47).gif Браво! И как успяваш винаги да ми повдигнеш духа и да ми оправиш настроението не мога да си обесня ...
Знаеш за отношението ми към Whitesnake, оставих ти коментарче в youtube...Мисля да не го коментирам повече защото ще ги нацвъкам едни лигави ...18.gif

Стеф ти ме разби. 8.gif Настъхнах докато го слушах/гледах. Клипът ти в комбинация с тази УБИЙСТВЕНО ЯКА песен = perfect clip! Ефекти, шлашбеци, войоувъри...бла,бла (тресе се на стола 20.gif). Продължавай в същия дух и ще ми докараш емоционална нестабилност и пристрастяване! .. кeep the good work girl! 4.gif

Даре bigarmhug.gif , вземи пиши по-честичко (Наси също ми се губи тия дни dunno[2].gif ) че без вас(+Мимс) не е същото!
Ако знаеш какво удоволствие ми доставя да те чета! Пък ти недей бърза с коментарите на мойте 'творения'. Ама хич...Последното ти предлагам направо да го пропуснеш - не е нищо особено.
За разлика от това което ти си ни постнала. 3.gif Имам го на компа от няколко седмици (не ме питай как се сдобих с него happy.gif ). Всъщност аз имам по новата версия, която е върху ремикса на Apologize. http://www.youtube.com/watch?v=Z7K5PYfHbpU
Пак на същия автор е.Каквото и да кажем за този клип ще е малко.worthy.gif
Мерси че го сподели, заслужава си. Несъмнено. А песента наистина е СТРАХОТНА! (е на мен ремикса повече ми харесва... emoticon1 (107).gif Ето го : пльок biggrin2.gif

п.с. И на това му викам кратко май 18.gif ....
Mrs.Ackles
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 22 2007, 20:00) *
Олеее, Стеф! Клипчето е върховноо! Направо се влюбих в него, невероятно е! Определено влиза в любимите ми клипчета! Браво още веднъж emoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gifemoticon1 (56).gif

Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 22 2007, 22:26) *
Стеф ти ме разби. 8.gif Настъхнах докато го слушах/гледах. Клипът ти в комбинация с тази УБИЙСТВЕНО ЯКА песен = perfect clip! Ефекти, шлашбеци, войоувъри...бла,бла (тресе се на стола 20.gif). Продължавай в същия дух и ще ми докараш емоционална нестабилност и пристрастяване! .. кeep the good work girl! 4.gif

Мимс, Ели, незнам какво да кажа.. blush.gif blush.gif Въобще не мислих, че ще има такива отзиви това клипче.. rolleyes.gif Много ме зарадвахте, наистина.. emoticon1 (32).gif emoticon1 (45).gif emoticon1 (44).gif Мерси още веднъж! blush.gif

Цитат(Menna @ Apr 22 2007, 20:54) *
Стеф , почти сигурна съм, че става въпрос за епизода, когато Нейтън катастрофира(Брук я дават във финалните кадри), но може и да греша. При всички положения снимката е от втори сезон. smile.gif

Много ти благодаря! smile.gif Страшно ми помогна, аз въобще не мога да ги помня тея серии.. wacko.gif 16.gif
Впрочем.. клипът на Нейли, който постна наистина е много хубав, страшно добре замислен! worthy.gif Много ми хареса!
ludoto_mimi
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 22 2007, 23:05) *
Впрочем.. клипът на Нейли, който постна наистина е много хубав, страшно добре замислен! worthy.gif Много ми хареса!

Мен от този клип ме впечатлиха само ефектите и музиката. Явно Нейли определено не ме трогват. dunno[2].gif 18.gif
devon
Цитат(Peyton Sawyer @ Apr 22 2007, 22:26) *
Включвам се в бъзината съвсем накратичко, че нямам време за редовните локуми дето ги ширя обикновено...но някой любими мои същества се разписаха и то просто сърце не ми дава да не драсна 2-3 реда! wub.gif
Първо обаче да не пропусна :
Ах клипчетата на Жанито к'ви к'ви ми хубави, к'ви ми били джиджъни. emoticon1 (7).gif Това Лейтънското ме побърка от радост. Рядко гледам хепи енд на тяхната история, без редовните драми и намесвания на хулю и пулю.happy.gif Ама така си е направо бомбон - захаросан с розов сироп.Ммм...вкусотийка.emoticon1 (47).gif Браво! И как успяваш винаги да ми повдигнеш духа и да ми оправиш настроението не мога да си обесня ...
Знаеш за отношението ми към Whitesnake, оставих ти коментарче в youtube...Мисля да не го коментирам повече защото ще ги нацвъкам едни лигави ...18.gif

Ели мерси много...Радвам се че са ти харесали...Тамън си лягах когато прочетох коментарчето ти но нямах никви сили да ти благодаря тогава и да ти кажа си заспах с усмивка на лицето...
Аз скоро няма да ви затормозявам с мои клипчета(много тежка седмица ме чака) но очаквам от вас много особено този съвместен проект на Мартиту,за който спомена Стеф...С нетърпение чакам да го видя и разбирасе ми стана интересну с кой ще го прави но всичките сте ми едни таланти така че съм убедена че ще е страхотен....
ani4ka_89
Стеф, чак сега успях да ти гледам видеото и е страхотно. Веднага отиде в любимите ми. Песента и моментите си пасват много хубаво и се е получило едно страхотно, невероятно и завладяващо клипче 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
James towel keeper
МАРТИ - ее нееее е истинааа!!!! Този клип на ЛП е направо ВЪРХЪт!!! Тази песен я обожавам, макар да не съм им фен, наистина клипа е СУПЕР и моментите не само се връзват, направо пасват!!!!!! Едно от най-красивите техни клипчета EVERRRR!!
worthy.gif

ЕЛИИИииииии!!!! Както винаги - с нова ГЕНИАЛНА идея и БОЖЕСТВЕНО клипче!!!!!! Първо за самата идеика - много много ОРИГИНАЛНА и въздействаща!!!! Незнам от песента ли, от моментите ли, наистина имаше момент в който очите ми се бяха насълзили blush.gif Много ми хареса начина по-който си представила цялата история, песничката за фон е страхотна също, всичко се е вързало перфектно! Незнам от къде имаш всички тези свежарски идеи, но наистина всичките ти клипове се получават повече от ИДЕАЛНО! bigarmhug.gif Каквото и да кажа е недостатъчно просто.... worthy.gif worthy.gif

ЖАНИ - бРАВОООООО!!!!!! Супер, супер, супер!!! НАистина вече съм без думи, вие ми скрихте шапката, не знам какво да кажа.... Песничките са супер, много много ми харесаха и как се връзват с моментите! Не знам освен едно огромно БРАВО друго не се сещам!!!

СТЕФ - Повече от красива творба, наистина прекрасно rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Не вярвах, че има толкова талантливи хора тук, но определено вие ме опровергавате и то как!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Евалата!!!

ДАРЕ - и аз го бях гледала това клипче, но благодаря че го сподели!!! bigarmhug.gif Едно от най-прекрасните Нейли клипчета на вс времена, с една от най-трогващите песни!!! Страхотно е, който не го е гледал да го направи - заслужава си!!!!

Ето и моето последно клипче, специални благодарности на Жакии, която ми препоръча песничката bigarmhug.gif Наистина се надявам да ви хареса, то е на Брукас - моя голяма слабост smile.gif

LINK: SEND SPACE
YOU TUBE
fenka_lucas_i_brooke
Ллелеллелеле Вилииииииииииииииииииииииии
страхотно еееееееееееееее

Болезнено
красиво
великолепно
невероятно
фантастично
перфекциозно
жестикулярно
ужасяващо добро
Всичкото това в едно е ПРОСТО НЯМАМ думи!
Много е добро
и много ти благодаря че го направи за мен
ужасно благодарна съм ти
и страшно много се възхищавам на творчеството ти

МНОГО БЛАГОДАРЯ ОТНОВО
Честно ревнах си едно хубаво на тоя клип че не е истина-имах нужда!Мерси сладур отново!

ПС:Очаквайте след 26-рождения ми ден и 28-купон по случай рожденият ми ден мой нов клип на Брукас за това от сега си запазвам една песен
Деси Слава-Две сърца-не че някой е тръгнал да я пипа точно нея но да поиздам малко сюжета biggrin2.gif
*PeyT*
Уоу, Уоу, Уоу... shocking.gif ВиилС, без думи съм! 3.gif Имах малко проблеми с тегленето.. смисъл лееко бавно ставаше, а нямах търпение.. wacko.gif , но определено си заслужаваше чакането! emoticon1 (109).gif Песничката е уникална, по едно време ми беше любима blush.gif Страхотни моменти си избрала.. emoticon1 (119).gif Знаеш, че не съм Брукас, но когато нещо наистина ми хареса, не мога да си кривя душата.. rolleyes.gif А, и то при твоя талант, на която и двойка да направиш клип, сиилно се съмнявам, че няма да ми въздейства и да ме накара да го гледам поне 5-6 пъти! happy.gif Талантът си е талант, няма какво да си говорим! 8.gif Всичките ти творения са върховни, прекрасни (Жакито е използвала почти всички епитети, за които се сещам в момента...