Въй откога не съм се разписвала тука

; я да поправим тази грешчица, че имам много да наваксвам с хвалебствените речи.
Започвам с
Жакито - Мило обещах ти да ги коментирам, като ги изгледам(задачата ми не беше проста, щот' имах да наваксвам с цели 6 броя

). Сега ако кажа за всичките НеЩо ОбЩо може да си помислиш, че не съм им обърнала достатъчно внимание, и понеже това не е така ги почвам подред

:
1.
Отх ФЪн 1 - ммм...супер песничка! Ама такива сладурести моменти си подбрала, че по едно време, като я слушах(гледах) си викам : "
Брей тия които не са гледали ОТХ к'ви са нещастници"
2.
OTH Fun Part 2 - като изключим факта, че
Give it up to me на
Sean Paul ми беше мелодия на GSM-a за повече от месец и ми беше фтръснала до припадък(за което ти естествено нямаш никаква вина

) клипчето ти е убиец!

Много готини моменти, които ми оправиха настроението на мига...и особено тези от епизода с предизвикателствата

...то няма такъв смях!Благодаря ти Жакс!
3.
Lucas and Nathan -
We will rock you е т'ва е песента!Обожавам я (повече в изпълнение на Queens но все пак..

) - зарежда те с енергия, хъс, надъхва те със всяка секунда за победа (Жани загрявай с т'ва за волейбола на лято, ще ги смачкаме пак

). Браво за идеята,невероятно се е получило. Ефекта е "УАу"

(ей тия реклами не ми влияят добре, щом ги вмъквам в изречения...

)
4.
Celine Dion-It's all coming back to me now - тука вече имаш моят "Поклон"!

Сюжетна линия - блестяща! Музика - сълзливо-любовно-меланхолична(походяща

) ...Абе просто много ме зарадва с този клип; Дъ Бест си! Много свежа идейка + добро съчетание с текста...Супер е!
5.
Nick Lachey-
What's left of me(Sophia Bush) - Ах, любимата ми песен на
Никчо...Права си,много й ходи "What's left of me" на
Софито. Клипът е меко казано божественярски.

Продължавай все така да ме кефиш с новите си творения Жаки ... пък скоро време може и да се пристрастя.
6.
Haley and Nathan-Always and Forever - абе момиче, какво ти ти имаше на тебе, НЕ СЕ СПИРАШ! За една седмица(докато ме нямаше) 6 клипа!! Да ме убиеш ли искаш ?!
![36_6_4[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/36_6_4[1].gif)
Ама т'ва на Нейли си беше наистина невероятен клип...
Great, great Jaks just GREAT!
Видя ли Жаки УсПях!
В момента ми е адски трудно да коментирам другите неща, защото ме заболяха пръстите, но искам да поздравя
special -
Надето,
Вилито,
Вилито 2,
Мартито, и
Стеф за великолепните им творения, които напълниха душата със светли чувства.

Благодаря шматароци, че ви има! Справяте се страхотно! Искам още ...
Марти мерси за клипчетата, наистина си заслужават гледането.
Сега и аз ще си позволя да се включа след дълго бездействие с нещо новичко...Както винаги ще получите подробна информация, която най-вероятно ще ви е напълно излишна

, но просто имам нужда да напиша нещо...
Слушали сте "
Вечерай Радо" на
Слави и компания, нали?

Няма начин да не сте, защото това е песента с най-красивата мелодия на света. Тъжна, но същевременно изключително силна и въздействаща.

Нежна(гласът на Десислава Добрева няма равен

), но и чувствена;
ИсТиНска. Откога се каня да направя нещо на нея, но работата беше там, че колкото и да харесвам гласа на Деси не мога да го използвам в клипа.

Съгласете се, че някак не върви - "
Вечерай Радо, мари вънка излизай" и
кадър примерно с Пейтън, излизаща от къщата си

...нека не разваляме българското хХаха

. Така че нарязах песента(използвах само мелодията) и то взе че се получи страхотен фон за клип. Само че измислих нова история, без да намесвам излишния, до болка познат триъгълник Лукас/Пейтън/Брук ... Войсоувърите преобладават, все пак е само мелодия(неразбиращите английски да не ме псуват много

).
LP story
Линк :
http://www.youtube.com/watch?v=i3cI-zLvPK8 Сюжет :
Клипът проследява постепенно зараждащата се любов м/у Пейтън и Лукас, която в началото е само платонична. Пейтън го пренебрегва постоянно и се старае по всякакъв начин да не допуска никой до себе си, но Лукас неусетно успява да разруши тази стена и да влезе в сърцето й. Когато най-после осъзнава, че от страх може да загуби любовта на живота си решава да му признае какво чувства ... но дали няма да е прекалено късно? Краят е ... (хахах няма да ви кажа пък)
ааа забравих да кажа че и двамата си имат приятели с привилегии (демек без чувства
) - тя е с Джейк, а той с Брук. Надявам се да ви хареса ...
Музика : Слави Трифонов и Куку Бенд - Вечерай Радо (инструментал-мое творчество

)
п.с. Пфууу ... пак стана 'постище'. То повечето хора успяват само с няколко изречения да кажат т'ва което искат, ама на мен незнайно защо винаги ми трябва повечко пространство ;Рр