Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
**Sophia**
Жаки,клипчето е невероятно.Просто нямам думи.Страхотно е ..толкова хубави моменти си избрала..стана ми страшно тъжно най вече за Джейтън и Нейли.Прекрасно клипче,много ми въздейства. worthy.gif И песента е страхотна-Селин Дион..Това ми е едно от любимите клипчета.Браво!

sophia__
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 6 2007, 16:19) *
Новото клипче на Сашето (LoF_Chad). Много е хубаво, вижте го!
Someone's waching over me

трябва да отбележа,че това клипче мн ме впечатли,мн е хубаво и песничката е страхотна! 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Сладури мерси за мненията-хич не очаквах да ви хареса!В смисъл нито се води по текста нито по нищо,просто реших че ще го направя и че само на мен сигурно ще си ми харесва rolleyes.gif Пак благодаря за мненията!
А както ви казах-дойде ли почивка,ваканция-аз се развихрям и ставам фабрика за клипове-през времето в което не съм имала време да правя клипове са ми идвали на ум какви ли не щуротий и ако искате ми вярвайте но имам на ум поне още 3 или 4 вече не помня-трябва да си записвам -клипа-даже единя ми е като идея още от зимната ваканция!
Та стига съм говорила днеска нямаше какво да правя и както си се ровех по компютъра ми видях че имам прекалено много снимки и видео материял на Софито-та реших да си спретна нещо ей така щото нямаше какво да правя!Мен си ме радва клипа-не е нищо ама нищо нищо особенно даже не очаквам и коментари тъй като предполагам хич няма да ви впечатли ама аз все пак го пускам за да го споделя с вас!!! rolleyes.gif

Та ето го и самия клип:
Sophia Bush
in
Nick Lachey-What's left of me

Sophia Bush-Youtube
Sophia Bush-Sendspace

PS:Знам че песента няма ама нищо общо със София но на мен ми хареса самото звучене като за клип и за това е с нея unsure.gif
James towel keeper
Запоочваааам rolleyes.gif

ЖАКИ!
Клипчето на ОТХ - FUN2 - ме разби от всякъде!!! Наистина съм се смяла от сърце, да не говорим, че тази песен винаги ми е напомняла някакси за ОТХ... Използвала си едни от най-хубавите-забавни моменти, наистина ми е на сърцето, вече ми е в любими, писах и коментари но нз защо в ютюб не излизат нещо.... ГЕНИАЛНА си, това клипче РУЛИРА!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif

Клипчето за трите двойки - Нейли/Брукас/Джейтън - БОЖЕСТВЕНООООООО!!!!!!! 4.gif 3.gif 3.gif worthy.gif worthy.gif wub.gif wub.gif 1clap[1].gif Самият начин по който си го представила - с капсулата на времето и Хейли свиреща на китарата - наистина е много въздействащоо! Очарована съм от това клипче - има най-яките моменти и на трите двойки - и песента е уникат, толкова е нежна и разкрива наистина прекрасната любов на трите двойчици - това са ми най-любимите разпраделения по двойки, наистина това клипче мога да го гледам по цял ден!!! Браво, БОЖЕСТВЕНО, ИДЕАЛНО - НАИСТИНА ПРЕКРАСНО!!!!!!!!!

Нейтън/Лукас - тук вече съм без думи!!!!!!!! Тази песен, ритмичните действия - ПЕРФЕКТНО Е! Даже и брат ми го загледа и каза, че е супер! rolleyes.gif Наистина аз много се кефя на клипчета на двамцата, наистина имат супер яки моменти, да не говорим за баскетбола, ВСИЧКО е супер наистина, много си талантлива Жаки!!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif

И остана клипчето на София Буш - ще ме извиниш, вече започвам да се повтарям--- ДЪ БЕСТ!!!!! 4.gif 4.gif worthy.gif Леле никога на бях гледала нейно музикално клипче, да си призная, и много се радвам, че точно ти, реши да направиш!!! bigarmhug.gif worthy.gif worthy.gif Много е хубаво, използвала си много сладки снимчици и моменти!!!! Има и от Джон Тъкър - там наистина София е супер, мн ти благодаря ЖАКИ, че си толкова СТРАХОТНА!!! За песента, трябва да кажа, че винаги се сещам за София като я чуя и затова съм ти страшно благодарна и за това!!!!! Сещам се за нея, защото на наградите Teen Choice София връчваше наградата за най-добра песен, и спечели Ник Лачей точно с тази!!!!!!!!!!!! Затова за мен това клипче е направо като по поръчка!!!! СТРАХОТНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif wub.gif wub.gif wub.gif
*PeyT*
ЖаКс и двата клипа са супер яки! 4.gif 4.gif 4.gif
В първият страшно ми хареса идеята - мн оригинална! happy.gif Също така подборът на моменти е страхотен... имаше и такива, които бях забравила и с удоволствие си припомних.. доста си се старала, личи си! emoticon1 (56).gif А за песничката.... да кажа ли колко я обичам.. wub.gif
Второто клипче също е мн готино(eй, ама как си уцелила все мои любими песни 3.gif music.gif ) 13.gif Такова обаяние и очарование има това същество (София), че останах като зашеметена.. blush.gif Мн се зарадвах на моментите, които не бях виждала досега.. 3.gif
Браво, наистина! icon_peace.gif

P.S. Моето клипче все още упорито продължава да не се записва... 14.gif Снощи стоях да 4 и опитах почти вс възможно.. нз какво мога да направя повече.. dunno[2].gif Спира на 74% и тва е.. cry.gif cry.gif cry.gif Няма да се откажа, но наистина ми се изчерпаха идеите вече... А и май няма да стане някой др да ми го запише.. unsure.gif sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ауууу Вилинко мерси за дългото и супер мило мнение!Напълни ми душата просто!!!! emoticon1 (17).gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (55).gif wub.gif Страшно много се радвам че така са ти харесали клиповете!А колкото до клипа на София-тази песен я чух в една приятелка вчера и много ми хареса и след което докато се ровех в сайта на София прочетох че точно тя му е връчвала награда на Ник Лачей за тая песен и си казах-е това е знак тази песен е за Софито! emoticon1 (119).gif Мартинко мерси и на теб-знаеш че твойто и на още няколко хора от тука мнението за мойте клипове е доста важно така че много ти благодаря и на теб и стискам палци клипа да се запише!!!Ох нямаш си напредстава как може едно такова и още няколко подобни мнения да ми върнат усмивката и да ме направят щастлива!както каза ЕЛс преди няколко страници-тука има много истински приятели,който ме правят щастлива!!!БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
*PeyT*
Няма защо да ни благодариш, Жу! Талантът си е талант и което си е хубаво, си е хубаво! happy.gif Наистина правиш чудесни творения!
А това, че хубавите коментари могат да ти оправят настроението и могат да върнат усмивката на лицето ти, си напълно права! 4.gif Усещането, че някой оценява труда ти и харесва това, което правиш е мн приятно! blush.gif
bigarmhug.gif
ВииилС emoticon1 (44).gif ти се завърна! 3.gif Чакам премиерата на клипчето, за да имам възможност още веднъж да ти кажа колко мнооого ми харесва! worthy.gif
susito
Ей,като видя клип на Жакито и изобщо не си правя труда да го гледам в Ю Туб,а веднага го тегля,защото знам,че ще е перфектен! rolleyes.gif
1-во:клипа БРУКАС/НЕЙЛИ/ДЖЕЙТЪН
Този клип ме изуми....не аз направо нз какви думи да използвам,за да опиша колко много ми харесва...и тази песен:"...When you kiss me like this.When you hold me like this..." и при този момент от песента напрау ми идва и аз да почна да пея с нея blush.gif И всички моменти са подбрани перфектно.Честно казано с пояснението към клипа малко се обърках и не схванах идеята rolleyes.gif ,но като го гледах и всичко ми се изясни biggrin2.gif Незнам как ти е дошло на ум да го направиш това видео,но наистина е ЧУДЕСНО,ПЕРФЕТНО,НЕВЕРОЯТНО,УНИКАЛНО,СТРАХОТНО!!!

2-ро:клипа на Sophia Bush
незнам как изобщо може да си помислиш,че няма да ни хареса blink.gif Клипчето е страхотно....има моменти от най-хубавите и филми,сладки моменти с Чад и другите от ОТХ!Чудесно е...и колко бързо си го направила-направо не ми стига умът да си представя как успяваш wacko.gif И да наистина песента и на мен много ми напомня на София и браво,че си я избрала! worthy.gif

П.С.1Жаки чакам още клипчета biggrin2.gif
П.С.2Моя клип е напълно готов,но не може да се запази 14.gif 19.gif
Mrs.Ackles
Жакии, клипчетата ми харесаха страшно много! happy.gif Първото - с трите двойки е уникално замислено 3.gif , как си се сетила да го направиш точно по такъв начин? Това как всички си спомнят в капсулата на времето е много оригинално, браво! 1clap[1].gif 8.gif За това на София Буш пък просто нямам думи - невероятно сладко клипче! wub.gif wub.gif Поздравявам те за подбора на снимки и... за всичко останало! rolleyes.gif worthy.gif emoticon1 (12).gif Определено си много голям талант! emoticon1 (116).gif emoticon1 (109).gif

П.С. Някой забеляза ли до колко часа седя? 16.gif 18.gif Добре, че поне успях най-накрая да си довърша клипчето на Нейли.. biggrin2.gif 4part[1].gif Сигурно утре ще го постна, защото сега просто няма и капчица животец в мен.. 3prozqvka[1].gif 3prozqvka[1].gif
*PeyT*
Охххх.. доживях да ви представя и моето ново творение.. biggrin.gif Вече два дни се пробвам да го запиша и все зацепва на 74% и бъгва програмата... Направо ме измъчи.. wacko.gif Накрая успя да се запише, но др формат и стана цели 122 mb shocking.gif ohmy.gif За щастие успях да го оправя и вече е нормален! happy.gif Наистина, може да се каже, че това е най-изсраданият ми, в буквален смисъл, клип.... 18.gif Дори сестра ми страдаше покрай мен, горката и все не можеше да се вреди да си довърши нейното клипче, което между другото вече е готово и скоро очаквайте премиерата му! happy.gif biggrin.gif Какво продуктивно семейство сме само... 18.gif
Стига съм се обяснявала.. Моля, ако решите да изгледате клипчето ми, споделете впечатленията си, за да знам дали са си заслужавали всичките ядове и нерви.. и времето, което загубих, за да се получи този краен продукт... rolleyes.gif 18.gif Само ще кажа, че е на Брукас и е с една от най-любимите ми поснички... Сюжетът мисля, че се разбира.. wink.gif

BL - Забрави за мен

Sendspace
Youtube

Enjoy! 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
Сладуркоооооооооооооооо
както вече ти казах
клипа е:Уникален,Великолепен,Перфектно изпипан,Просто зашеметяващ,Оставащ Брукас феновете без думи!Просто си се справила Уондърфул!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Заслужаваше си времето и мъчението което ти се стовари на главата!Много съжалявам че не можах да ти помогна с намаляването на размера ,но виждам че си се справила!!!!Отново ВЕЛИКОЛЕПЕН клип!!!
(:ive7{}:)
наистина истанах безмълвна пред клип4ету ти
НЕВЕРОЯТНО Е !!!!!
явно си е струвало цялото мъ4ение smile.gif
аааа и браво за песента мн е подходяща и хубава
devon
Малеееееееее тва да ходиш на работа си е направо наказание като гледам колко невероятни клипчета са се събрали...Все нямах време да ги дръпна или поне да ги гледам и най-накрая когато дойде времету и за моя почивен ден седнах и почнах наред...Останах без думи...Със всяко едно клипче бях по-зашеметена...И да почна по ред...

Жаки нямаш си и представа колко много ми харесаха и 4-те клипчета...Така това за заавните моменти 2-та част по нищу не отстъпва на 1-та невероятно си се справила...За Лукас и Нейтън клипчету беше страхотно а за песента нямам думи не я бях чувала в този вариант и чесну да ти кажа многоми допадна сега се сещам как и аз на времету бях направила подобно клипче само че за баскетбола като цяло в сериала и си ми е любимо можеби защото това си ми е една от любимите части в сериала цялата тази история свързана с този спорт(един от любимите ми) но да ти кажа твойто просто ме остави без думи...Специално го пуснах на майка да го гледа тъй като от време на време си й пускам клипчетата,които са ми направили впечатление и да ти кажа тя остана не по малко въодушевена от мен...За двойките клипчету....е тука нямам думи просто каквото и да кажа няма да е достатъчно и няма да опише възторга ми след като го бях гледала...Вече се чудя тоя твоя талант от де го вадиш ама който го има си го има...И дойде време и за любимото ми клипче от тази твоя серия...София...Ах тази София...Нямаше как да бъде по перфектно от това,което си сътворила...Моментите,снимките,песента и най-вече София...Всичко това съчетано с огромния ти талант е довело до едно незнам и аз какво силно прилагтелно да измисля можеби защото няма такова,което да покаже всъщност колко великолепен е клипа...Абе момиче нямам думи просто....Мега добра си в правенето на клипчета...Невероятна,страхотна,перфекциозна....

Мартииии аз вече просто се изчерпах но винаги мога да намеря още за да коментирам твойте клипчета...Таланта,който имаш го развиваш все повече и повече и все правиш някви невероятни и удивителни клипчета,които винаги така силно ми докосват душичката,че вече се чувствам уязвима докато ги гледам...Винаги така се разчувствам,че вече се изумявам на себе си...Твойте творенийца винаги са ме карали цялата да настръхна...Ти си някъв уникат...Това,което постигаш много малко хора го правят...И малко егоистично от моя страна но искам ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ клипчета...Чакам с нетърпение следващия ти шедьовър...
fenka_lucas_i_brooke
Сладур мерси за дългото и изерпателно мнение!Многоооо ми стана мило!И да Мартииии след като ти искаш от мене по-бързо с клипа ми-няма да кажа кой mrgreen[1].gif -тогава и аз искам ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕ

Така де скоро очаквайте нещо от мен biggrin2.gif
**Sophia**
ЕЕее най-сетне и аз да се изкажа.Извинете ме че се забавям толкова sorry.gif ,и днеска като се връщам от село,заварвам сумати нови клипчета 16.gif ..нека да започнем от:

Жаки emoticon1 (109).gif браво за клипчето на София-просто е супер wub.gif ,мн хубаво си го направила(винаги ги правиш невероятни 13.gif )наистина го гледах с очарование.Отново поздравления за страхотното клипче 3.gif .

Марти bounce.gif ...на теб също ти казвам едно голяма БРАВО banana.gif ..мн хубаво клипче и ти си направила.Моментите мн си съвпадат с думите от песента shocking.gif .Страхотна работа..поздравления fun.gif -.
Mrs.Ackles
Аз след толкова и такива коментари незнам дали въобще да си слагам клипа... rolleyes.gif То, със сестра ми малко се посдърпахме кой да си го сложи пръв във форума, но след всичките премеждия, които тя преживя трябваше да отстъпя... 16.gif
Иначе доста отдавна го бях замисляла този клип, но чак сега успях да го завърша.. unsure.gif Песничката е много въздействаща (поне за мен) и се надявам и клипчето да е такова.. Попринцип исках да е нещо по-веселко, но не се сетих за друга песен..

Историйката е следната:
Нейтън и Хейли са женени, но един ден той я вижда с Крис Келър и си отива. Тя е ужасно тъжна, защото той много й липсва.. Опитва се да оправи нещата м/у тях, но нищо не се получава..
Края ще ви го спестя, за да е по-интересно10.gif

Song by:Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart
Nathan & Haley

Youtube Sendspace

Много се надявам да ви хареса!
haley james scott
ХОРА клипчетата ви са вълшебни. worthy.gif worthy.gif worthy.gif Жаки всички те ти творения са удивителни!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но да си призная любимото ми е на Лукас и Нейтън. Марти и Стефи клиповете ви са убийствено добри ,просто неворятени,, и песните са страхотни. 4.gif 4.gif 4.gif Всички сте изключително талантливи.
Това Brooke е моето ново клипче( от 5 дена се мъча с него и накрая не се получи много) ,но се надявам да го гледате. ПЕсента е на Марая Кери -I don't wanna cry.
ani4ka_89
Стеф, чак сега успях да гледам твоето клипче shocking.gif и останах без думи worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Страхотно е, песента и всичко, много ми харесва
fenka_lucas_i_brooke
Стефи клипчето е много разчувствено(нз дали има такава дума mrgreen[1].gif ) но на мен страшно много ми хареса!Само ...то даже не е забележка-надписите много бързо се махат и не могат да се прочетат прави ги по дълги rolleyes.gif -ама кво говора като и на мойте клипове ги скъсявам вместо да ги удължавам biggrin2.gif
Както и да е клипа доста ми въздейства с много хубава песен и моментите са супер а историята е измислена доста добре и е направена доста добре!Поздравления!
Вили-2 mrgreen[1].gif
Бравос и за твойто клипче и то много ми хареса!
А и на двечките с Вики ви благодаря за мненията за мойте клипове!За това сега ще ви досадя с още един от тях! shocking.gif

Ок явно му е времето за Нейли клипове!Аз пък отдавна си бях харесала една песен за тях няма история в смисъл нещо да се разделят и тн,а просто е клип за Хейлито и Нейтънчо и за самата им връзка!Абе нз вие ще кажете дали ви харесва!Та с този клип затварям временно фабриката за клипове че дойде време за училище,но не забравяйтееее имам още 3 идей за клипове mrgreen[1].gif rolleyes.gif
та ето го и клипчето!

Haley and Nathan-Always and Forever
Song by:Brayan Adams-Have you ever loved a woman
Made by:Jaki

Haley and Nathan-Sendspace
Haley and Nathan-Youtube

Държа да отбележа-банера съм си го правила аз mrgreen[1].gif
многооо отдавна rolleyes.gif
казах ви че не може да се сравнява с вашите

Цитат(susito @ Apr 8 2007, 11:19) *
Ей,като видя клип на Жакито и изобщо не си правя труда да го гледам в Ю Туб,а веднага го тегля,защото знам,че ще е перфектен! rolleyes.gif
1-во:клипа БРУКАС/НЕЙЛИ/ДЖЕЙТЪН
Този клип ме изуми....не аз направо нз какви думи да използвам,за да опиша колко много ми харесва...и тази песен:"...When you kiss me like this.When you hold me like this..." и при този момент от песента напрау ми идва и аз да почна да пея с нея blush.gif И всички моменти са подбрани перфектно.Честно казано с пояснението към клипа малко се обърках и не схванах идеята rolleyes.gif ,но като го гледах и всичко ми се изясни biggrin2.gif Незнам как ти е дошло на ум да го направиш това видео,но наистина е ЧУДЕСНО,ПЕРФЕТНО,НЕВЕРОЯТНО,УНИКАЛНО,СТРАХОТНО!!!

2-ро:клипа на Sophia Bush
незнам как изобщо може да си помислиш,че няма да ни хареса blink.gif Клипчето е страхотно....има моменти от най-хубавите и филми,сладки моменти с Чад и другите от ОТХ!Чудесно е...и колко бързо си го направила-направо не ми стига умът да си представя как успяваш wacko.gif И да наистина песента и на мен много ми напомня на София и браво,че си я избрала! worthy.gif

П.С.1Жаки чакам още клипчета biggrin2.gif
П.С.2Моя клип е напълно готов,но не може да се запази 14.gif 19.gif

Това чак сега го видях че нещо самия форум ми се бъгваше!Мерси многоооо много се радвам че ти харесват клиповете-каза че чакаш още еми ето в по-горните редове постнах още един клип-последен за ваканцията но не и за мойто творчество mrgreen[1].gif Просто си взимам малко отпуска хахахх
susito
Жакс всичките ти клипове са страхотни worthy.gif и банера на Нейли също е много хубав rolleyes.gif

Та ето го моя първи клип.Уголемявам "първи" за да не се чудите що е толкоз тъп клипа blush.gif Не съм го качвала в Send Space,щот знам,че няма да искате да си хабите мястото в компа за тъпотий....НО ако на някой му хареса може и да го кача rolleyes.gif .Качеството му е по-хубаво,но във v box7 се губи пък в Ю Туб не мога да го кача dry.gif Стига съм писала ето го и него...

So much Sadness on a beatiful saces

http://www.vbox7.com/play:b5e50f01

пак казвам,че ми е първи този клип-НЕ СЕ подигравайте ей !!!

П.С.Марти и Стефи и ваще клипчета са мноу готини
Bloody_Tears
Малеее Сис, ти ме уби! Клипчето е върховно! С тази песен простооо... свързва се точно с текста, моментите са мноу тъжни... настръхнах докато го гледах biggrin.gif Велико е, браво май френд! 36_1_55[1].gif 36_1_32v[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_32v[1].gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif emoticon1 (32).gif emoticon1 (44).gif

Стеф, клипчето е страхотно! Нейли са ми любимата двойка и си сложила всичките ми любими моменти с тях! И историята е много интересна и много добре се е получило всичко! Браво! bigarmhug.gif bigarmhug.gif emoticon1 (32).gif
Жаки, твоето клипче също е страхотно! Подбрала си също най-хубавите моменти, а и със супер песен! 36_1_32v[1].gif bigarmhug.gif
И за край- БРАВО! СУПЕР СТЕ СЕ СПРАВИЛИ!
susito
УОУ хареса ти !?!? Радвам се и съм много горда...скоро очаквайте още
**Sophia**
Жаки banana.gif отново си направила суперско клипче..вече нз как да се изразя-всичко беше СТРАХОТНО bounce.gif .Браво Жаки и продължавай все така emoticon1 (109).gif .

Сусиии прекрасно клипче,браво emoticon1 (11).gif ...Недей така да скромничиш...страхотно е клипчето emoticon1 (5).gif -не го казвам да ти се подмазвам,а наистина го мисля.Супер клипче е emoticon1 (32).gif ..

Всички други клипчета също са прекрасни,поздравления на всички fun.gif !
*PeyT*
Уоу.. каква работна атмосфера цари тук.... Хора, вие ме убивате направо.. 3-4 часа да ме няма и shocking.gif
Ама все едни мултимедийни таланти сме се събрали тук (за колко скромна biggrin2.gif 18.gif ).. Значи, пригответе се за доста дълъг пост ( Може би няма да е толкова дълъг и увлекателен, каквито ги пише Елито, но ще гледам да не съм мн отегчителна emoticon1 (116).gif )... съжалявам, просто няма как да не изкоментирам всичкоо.. rolleyes.gif
Първо малко благодарности:
Жакс , твоето мнение е мн важно за мен и знам, че винаги си обективна, така че страшно ти благодаря за милите думи emoticon1 (44).gif Мерси също и че се опита да ми помогнеш в записването, оценявам жеста! blush.gif

Иве, радвам се, че ти харесва! Благодаря и на теб за коментара! blush.gif

Жанс, нз дали моите клипчета те разчувстваш, но ти определено ме трогваш страшно много винаги! emoticon1 (32).gif Благодаря ти! bigarmhug.gif

Вики, мерси и на теб миличка! blush.gif

Наистина, за пореден път ме накарахте да се изчервя, да се чувствам удовлетворена от труда си и да се амбицирам да се усъвършенствам.. emoticon1 (32).gif Мерси, че ми оправихте настроението! bigarmhug.gif

Сега започвам подред на номерата biggrin2.gif :

Стеф, знаеш, че се гордея с теб! Задобряваш с всеки следващ клип! Струваха си всичките усилия, които положи - резултатът е възхитителен! worthy.gif

Вили 2, от предишния ти клип на Лейтън, който ме разби тотално, съм заклет фен на твоето творчество! 8.gif Новото също мн ми харесва.. но просто песента не ме грабна нещо.. unsure.gif Мисля да го гледам пак обаче! happy.gif Иначе отново си се справила мн добре, НО миналият ти клип си ми остава по-любим! worthy.gif

Жаки (и в двете графи те има biggrin2.gif ), ти си най-голямата фабрика за клипове, която съществува, направо ме изумяваш! shocking.gif Как го правиш.. как имаш достатъчно нерви да се занимаваш? emoticon1.gif Тази ваканция си във вихъра си! rolleyes.gif Таа.. има ли смисъл да ти казвам.. вече се изчерпах с похвалите... страхотно е, а песента я обожавам! Бравоо! 8.gif Бтл, сега като свърша поста ти пускам клипчетата.. ще си правя маратон! 59.gif Като реша пак да се занимавам с глупавата програма, може да ми помогнеш малко да доразвия идейката за видео с онази песничка, дето ти я пратих... че музата ми почна да се изпарява нещо.. unsure.gif

Сис.. сигурна ли си, че това ти е 1-ви клип?! shocking.gif shocking.gif Страшен е, възхитена съм! emoticon1 (99).gif В теб има хляб, усещам! tongue.gif Само, ако можеш го качи някъде другаде, че в тоя vbox качеството е отвратително и не можах да му се насладя напълно! rolleyes.gif

И, радвайте се, свърших! biggrin2.gif Това беше... май не стана кой знае колко дълго, а? huh.gif Ем, нз, ама ме заболяха пръстчетата вече.. пфф, май казах всичко, което имах да казвам.. rolleyes.gif Още веднъж браво на всички видеомейкъри... да знаете - ю рулз! 1sun[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
mrgreen[1].gifСис Клипчето многоооо ми допадна!Много добре си се справила!Бравос!Продължавай само така!
susito
Ето и линк да и го свалите biggrin2.gif Ако искате де...са не ви задължавам blush.gif
http://www.sendspace.com/file/dei1nn
Mrs.Ackles
Благодаря ви много на всички! emoticon1 (44).gif emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif blush.gif Наистина се старах и се радвам, че ви харесва и въобще, че ще си направили труда да го гледате.. rolleyes.gif

ВиЛи 2 - Клипчето на Брукито е много тъжно.. sad.gif Страшно трогателно, моментите са добре подбрани.. само песничката нещо и на мен не ми хареса много.. unsure.gif

ЖаКи - Май наистина сега е времето на Нейли клипчетата! biggrin.gif Хареса ми, много е сладко! 1clap[1].gif Поздравления за избора на песен!

СиС - Като за първи опит е наистина страхотно! 8.gif Много ме радва! Добре, че сложи линк към sendspace, защото в vbox7 качеството наистина е отвратително!

П.С. Жаки, приемам критиката. happy.gif Това всъщност ме нерви най-много в клипа ми.. ще се постарая в бъдещите ми проекти да правя надписите по-дълги.. mellow.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Apr 9 2007, 22:39) *
ЖаКи - Май наистина сега е времето на Нейли клипчетата! biggrin.gif Хареса ми, много е сладко! 1clap[1].gif Поздравления за избора на песен!

П.С. Жаки, приемам критиката. happy.gif Това всъщност ме нерви най-много в клипа ми.. ще се постарая в бъдещите ми проекти да правя надписите по-дълги.. mellow.gif

Мила мерси радвам се че ти харесва!
Не тва не беше критика ами съвет защото нали ти казвам и на мойте клипове-най-вече личните ми клипове с мои си работи мн бързо се махат надписите и почти нищо не се разбира!За това ти го казах и на теб rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Apr 9 2007, 23:00) *
Не тва не беше критика ами съвет защото нали ти казвам и на мойте клипове-най-вече личните ми клипове с мои си работи мн бързо се махат надписите и почти нищо не се разбира!За това ти го казах и на теб rolleyes.gif

Ахам, ок smile.gif Аз сега като се замисля май и на предишните ми клипове пак толкова бързо се махат надписите.. 2thin[1].gif Все пак.. ти ми отвори очите biggrin2.gif , мерси! happy.gif
devon
Аз първо да кажа,че съм много ядосана,щот днес тамън да си пусна коментарчету вече го бях замислила и написала и нещу ми заби форума...Но както и да е поне ся ше ги коментирам всичките на един път...
Стеф вече е ясно едно...освен яки авчета правиш и невероятни клипчета двете със сестра ти определено сте големи таланти...Но сега става дума за теб и трябва да ти кажа,че песента наистина е много въздействаща но не само тя...Клипчето ти и цялата идея можеби ми въздействаха повече...Справила си се повече от перфектно...Много ще се радвам ако по-често правиш клипчета и ги споделяш с нас...Определено трябва и тука да развиваш таланта си защото поне мен твойте клипчета много ме радват и някак си ми действат много положително...Даже мисля,че със сестра си трябва да се обедините и да направите нещо заедно определено ще си заслужава гледането 4.gif ...Така че помислете за един общ проект ,защото мисля ще ни зарадва всички нас...

Вили клипчету наистина се е получило страхотно много добри моменти си подбрала и идеята е добре замислена само че и аз мисля,че песента не е от най-внушителните но да ти кажа поради тематиката на целия клип много много не й обърнах внимание тъй като си бях запленена от идеята,която си вложила...

Абе Жаки ти момиче нямаш спиране....Тея твои клипчета ше ми заемат цялата памет на компа....Тва на Нейли си е просто невероятен клип...Ама да ти кажа давай още щот немога да им се нарадвам....

Сис клипчету се е получило много добре но незнам дали е от качеството(тъй като го гледах само в бокса)нещо сякаш му липсва без да се обиждаш просто искам да съм искрена но все пак като за 1 път мога да ти кажа че си се справила страхотно,не че моя първи клип(не е изобщо на тема ОТХ) беше хубав даже е голяма боза тва нит песента да се връзва нит нищу докато твоя се е получил изненадващо добре и съм убедена,че със всяко твое клипче ще ставаш все по добра и по добра...Както каза Марти в теб определено си има хляб...Малко са тези които с още първия клип да се усети таланта който крият докато в теб си пролича и ще е много хубаво ако го развиеш защото ще е срамота тва не го казвам ся за да избия думите по горе а защото наистина го мисля...Така че чакам още твои неща убедена съм че ще са по перфектни и завладяващи
susito
Цитат(**Sophia** @ Apr 9 2007, 20:55) *
Сусиии прекрасно клипче,браво emoticon1 (11).gif ...Недей така да скромничиш...страхотно е клипчето emoticon1 (5).gif -не го казвам да ти се подмазвам,а наистина го мисля.Супер клипче е emoticon1 (32).gif ..

Цитат(*PeyT* @ Apr 9 2007, 21:21) *
mrgreen[1].gifСис Клипчето многоооо ми допадна!Много добре си се справила!Бравос!Продължавай само така!

Цитат(_NathaN_FenkA`)
СиС - Като за първи опит е наистина страхотно! 8.gif Много ме радва!

Цитат(devon @ Apr 10 2007, 00:10) *
Сис клипчету се е получило много добре но незнам дали е от качеството(тъй като го гледах само в бокса)нещо сякаш му липсва без да се обиждаш просто искам да съм искрена но все пак като за 1 път мога да ти кажа че си се справила страхотно,не че моя първи клип(не е изобщо на тема ОТХ) беше хубав даже е голяма боза тва нит песента да се връзва нит нищу докато твоя се е получил изненадващо добре и съм убедена,че със всяко твое клипче ще ставаш все по добра и по добра...Както каза Марти в теб определено си има хляб...Малко са тези които с още първия клип да се усети таланта който крият докато в теб си пролича и ще е много хубаво ако го развиеш защото ще е срамота тва не го казвам ся за да избия думите по горе а защото наистина го мисля...Така че чакам още твои неща убедена съм че ще са по перфектни и завладяващи [/b]

благодаря ви много на всички..наистина няколко такива коментара могат да ми оправят настроението за цял ден!Обещавам ви,тъпата математичка,като даде по-малко доашна ще направя още rolleyes.gif !!!И пак:Благодаря ви!!! worthy.gif
qwe123
Стеф,ти абсолютно ме уби!!!!Как си го направила това чудо!!!Браво!Обичам Нейли!Веднага си го сложих в любимите smile.gif Наистина супер е станало!!!
Малее,Сис,побиха ме тръпки докато ти гледах видеоцето!Браво и продължавай все така!!!
Mrs.Ackles
Жании, адски много ти благодаря за изчерпателния коментар! blush.gif blush.gif bigarmhug.gif Аз още снощи го видях от account-а на сестра ми, но ми мрънкаха да ставам от компа, понеже съм първа смяна.. dry.gif
Аз първо да кажа,че съм много ядосана,щот днес тамън да си пусна коментарчету вече го бях замислила и написала и нещу ми заби форума...

Дам.. аз видях, че нещо пишеше.. rolleyes.gif На мен също ми е ставало много пъти така - супер изнервящо е! 14.gif Незнам как си намерила сили да напишеш тоя дълъг пост отново.. wacko.gif 8.gif НО.. ме зарадва изключително много! blush.gif
...Даже мисля,че със сестра си трябва да се обедините и да направите нещо заедно определено ще си заслужава гледането 4.gif ...Така че помислете за един общ проект ,защото мисля ще ни зарадва всички нас...

Ние сме мислили на тази тема.. надявам се скоро да намерим време.. rolleyes.gif

Цитат(qwe123 @ Apr 10 2007, 12:39) *
Стеф,ти абсолютно ме уби!!!!Как си го направила това чудо!!!Браво!Обичам Нейли!Веднага си го сложих в любимите smile.gif Наистина супер е станало!!!

Дидии bigarmhug.gif , и на теб много ти благодаря! Сега тъкмо се прибирам от даскало и коментара ти ме накара да забравя колко домашни имам.. wacko.gif biggrin.gif

Много се радвам, че клипчето ви е въздействало - това беше идеята! smile.gif Благодаря ви! emoticon1 (44).gif

haley james scott
Благодаря много на всички ви за мненията. blush.gif За мен те са много важни.За следващото клипче ще се постаря още повече. biggrin2.gif И още веднъж БЛАГОДАРЯ ви.
James towel keeper
Март - аз вече го казах, но ще повторя, ако трябва ще се и потретя - КЛИПА Е БОЖЕСТВЕН!!! Наистина уникален, за малко да ме разплаче, наистина е много добре изпипан, толкова много се радвам, че успя да го запишеш!!! bigarmhug.gif Аз като Брукас фен, мога свободно да кажа, че клипа е най-прекрасното творение, описващо една наистина красива любов!!! Благодаря ти за него!!!! wub.gif wub.gif

Стефи- УАУ!!! Не знам само това ми идва в главата сега!!!!! УБИЙСТВЕНО Е!!!! Гледах го десетина пъти, наистина си го направила перфектнооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Давай още насам, брилянтно еее!!! 10.gif wub.gif 1clap[1].gif

Жаки - ти винаги ме оставяш без думи - и този път не пропускаш.... Знаеш, че Нейли са ми най-голямата слабост в ОТХ, а това клипче еее!!! wub.gif wub.gif Наистина много силно въздейства, песента е супер, моментите са страшни също - много хубаво че има и от новия сезон, нз защо много хора не включват техни моменти от 4ти huh.gif Както и да е, увличам се вече - отново, за пореден път - БРАВОООООООООООООООО!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif

Суси и адашката Вили smile.gif - и вашите клипчета са страхотни, наистина уникални!!!!! Определено във форума има невероятно много талантиии!!! Браво момичета, все така ни радвайте и занапред!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 4.gif
Mrs.Ackles
Цитат(James towel keeper @ Apr 10 2007, 18:07) *
Стефи- УАУ!!! Не знам само това ми идва в главата сега!!!!! УБИЙСТВЕНО Е!!!! Гледах го десетина пъти, наистина си го направила перфектнооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Давай още насам, брилянтно еее!!! 10.gif wub.gif 1clap[1].gif

Вили, благодаря тии! blush.gif emoticon1 (32).gif Не мислих, че ще ти хареса! rolleyes.gif
ani4ka_89
Сис, аз забравих да ти напиша едно голямо БРАВО 4.gif 4.gif 4.gif Много ми хареса клипчето!!!
fenka_lucas_i_brooke
Жаки - ти винаги ме оставяш без думи - и този път не пропускаш.... Знаеш, че Нейли са ми най-голямата слабост в ОТХ, а това клипче еее!!! wub.gif wub.gif Наистина много силно въздейства, песента е супер, моментите са страшни също - много хубаво че има и от новия сезон, нз защо много хора не включват техни моменти от 4ти huh.gif Както и да е, увличам се вече - отново, за пореден път - БРАВОООООООООООООООО!!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif

Ох нали знаеш че ме разтапяш с твойте мнения!Мерси мило!Чакам твойто
susito
Ей хора искам да си запзя няколко песни:
Fall Out Boy-Dance,Dance...тука ше са групите гостували в Трик
Mario-Gallery....тука ше са Брукас
Hilary Duff-With Love...клип на Лейтън
D.H.T.-Listen To your heart...и клип на Нейли

аре няма да ги пипате тия песнички biggrin.gif

П.С.Малко съм нахална,ама не мис е сърдете

Btw:Вилс,Диди,Ани-сега видях коментарчетата ви за клипчето ми...МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ....адски много ме зарадвахте : )
*PeyT*
Март - аз вече го казах, но ще повторя, ако трябва ще се и потретя - КЛИПА Е БОЖЕСТВЕН!!! Наистина уникален, за малко да ме разплаче, наистина е много добре изпипан, толкова много се радвам, че успя да го запишеш!!! bigarmhug.gif Аз като Брукас фен, мога свободно да кажа, че клипа е най-прекрасното творение, описващо една наистина красива любов!!! Благодаря ти за него!!!! wub.gif wub.gif

Аз ти благодаря за трогващите коменатари! blush.gif Знаеш, че мн ценя мнението, така че фактът, че ти харесва ме прави изключително щастлива! 3.gif Благодаря ти също за помощта и за времето, което загуби, за да се опиташ да ми помогнеш! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

P.S.Сис, и аз си бях харесала Listen to your heart, но ми беше на мн заден план като осъществяване.. имам по-пресни идеи happy.gif Пък и щом вече си я запази, не мога да ти я взема! rolleyes.gif С нетърпение очаквам бъдещото ти клипче с нея! 4.gif 4.gif

P.S1 Оффф мн ми бъгват тези емотикони, хиляда пъти блокира... 7438473 часа го пиша този мизерен пост заради тях... dry.gif
~●R@Li●~
Гледах,гледах,гледах......и накрая не издържах да не напиша коментар........Да ви кажа на всички ,че сте страхотни и че нямате равни(просото сте перфектни).Казвам на всички едно голямо Браво!(неискам да изброявам имена ,защото ме страх да не забравя някой),просто нямаше клипче което да не ми хареса.. worthy.gif

Естествено най-много ми харесват клипчетата на Нейтън и Хейли(все пак те са ми любимци),а тук такива готини клипчета има тяхни,че направо....умирам от кеф.... така,че на създателите на такива Naley videos много големи Благодарности и Поздравления....

П.п.: Не спирайте да творите,защото вашите неща са прекрасни!
James towel keeper
Еееей хораааа bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Eто го и моето ново клипче... Не е нищо особено, до последния момент променях историята направо стана мазало, затова ще обясня и сюжета в случай че не се разбира много laugh.gif

SAM / BROOKE / DEAN

Сюжет: Брук и Дийн са излизали, но Дийн винаги е бил зает с работата си на "ловец" и връзката им не потръгва. Сега Сам и Брук започват да излизат и Дийн започва да осъзнава какво е загубил. От друга страна Сам се чувства несигурен във връзката си с Брук, защото незнае какво чувства тя - и по-точно кого наистина обича. Дийн осъзнава, че все още е влюбен в Брук, скоро и тя също го разбира. Но и двамата знаят, че това ще унищожи Сам... Брук знае, че това ще разруши отношенията на двамата братя, затова двамата с Дийн преглъщат любовта си, а братята Уинчестър си заминават... (малко е объркана сами виждате, но до последно я уточнявах laugh.gif )
Музика: Blue - Breathe easy

LINK:YOUTUBE
SENDSPACE
ani4ka_89
Вили (ако може да ти казвам така), клипчето е невероятно, страхотно, направо ме остави без думи. На някои места моментите са съчетани толкова добре, че чак не можеш да повярваш, че са взети от два абсолютно различни сериала. А всичко се съчетава невероятно с песента. Браво!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Mrs.Ackles
ВилиИ, току-що изгледах новото ти творенийце! 3.gif Избрала си съвсем подходящи моменти (колко ли време си се ровичкала, незнам... wacko.gif ) и се е получило страхотно! Значии... историйката е замислена перфектно и да знаеш, че се разбира и без обяснението ти (с надписите става по-лесно smile.gif ).. Отдавна си и ще си останеш една от най-добрите във форума, пък и извън него също.. worthy.gif Не преставай да правиш клипове, много ни радваш, да знаеш! bigwink[1].gif emoticon1 (11).gif
fenka_lucas_i_brooke
Мило мое сладурче!От кога те ръчках да довършиш този клип и виждаш ли имаше смисъл-хората го харесват,а аз ГО ОБОЖАВАМ!Направо е великолепен!Историята се свързва перфектно с моментите,а банерите които си направила оуууу особенно тези на Брук и Сам!Направо е един от най-професионалните,великолепни,зашеметяващи,разтърсващи,уникални,потресаващи,изкарв
ащи извън релси,докарващи до зяпване ей така shocking.gif и просто това е клипа на клиповете на тройката-Сам/Брук/Дийн!
Браво мило мое!Чакам още творения от теб!Поздравления!
devon
Вили,клипчету е станало страхотно...Идеята,която си вложила много ми допадна и добре си я осъществила с много точни и отговарящи на текста на песента кадри...Трудно можеш да разбереш,че героите са от 2 различни сериала...Песента я обожавам и дори имах идея за нов клип именно на тази песен но ти ме изпревари и да ти кажа хубаво си направила защото нямаше да направя толкова хубав клип...Имаш огромен талант и много се радвам,че го споделяш тук с нас тъй като клиповете ти се харесват на всички във форума...Давай все така и искам ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕ worthy.gif worthy.gif worthy.gif
**Sophia**
Вили превъзходно клипче! 8.gif Песента е уникална,а моментите които си избрала са страхотни.Всичко си пасва точно!Голям професионалист си 3.gif ! мн обичам твоите клипчета.И ме разбиваш с тези на Дийн и Брук или както това на Дийн/Сам/Брук-просто стила ти е страхотен wub.gif и всички клипчета са неповторими. 13.gif Сигурна съм че си положила голям труд,отново браво Вили fun.gif !
nadezhda_had
Вили страхотно ,завладяващо и спиращо дъха слипче отново.Всяко твое клипче става супер.Поздравления отново и продължавай все така .
SeMiNi
Много хубаво клипче си направила, Вили! shocking.gif Но то пък как го казах все едно,че нищо не ме е впечатлило..по точно се направила страхотно,невероятно,безгрешно клипче..наистина като всеки един друг път. 4.gif И самото клипче и артовете са супер!Музиката също си пасва перфектно..не бях я чувала тази песничка,но е мн хубава.Всичките ти клипчета на Брук и Дийн или Брук и Сам са прекрасни и много ми харесват,може би защото и аз вече към фенка на Брук и Дийн. И мисля,че станах такава благодарение на твоите клипчета. happy.gif Браво,жестоко е !
*PeyT*
3.gif 3.gif 3.gif ВиииЛии , възхитена съм! Как ги правиш тези чудеса?? worthy.gif Клипчето е вълшебно, идеята, която си влжила - гениална! Колко ли време си си играла.. моментите са невероятно изпипани! shocking.gif Наистина, нямам думи.. ставаш все по-добра и по-добра.. страшен потенциал има в теб! Моля те, не спирай никога да правиш клипове, нямаш равна! bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.