Уоу.. каква работна атмосфера цари тук.... Хора, вие ме убивате направо.. 3-4 часа да ме няма и
Ама все едни мултимедийни таланти сме се събрали тук (за колко скромна

).. Значи, пригответе се за доста дълъг пост ( Може би няма да е толкова дълъг и увлекателен, каквито ги пише
Елито, но ще гледам да не съм мн отегчителна
.gif)
)... съжалявам, просто няма как да не изкоментирам всичкоо..
Първо малко благодарности:
Жакс , твоето мнение е мн важно за мен и знам, че винаги си обективна, така че страшно ти благодаря за милите думи
.gif)
Мерси също и че се опита да ми помогнеш в записването, оценявам жеста!
Иве, радвам се, че ти харесва! Благодаря и на теб за коментара!
Жанс, нз дали моите клипчета те разчувстваш, но ти определено ме трогваш страшно много винаги!
.gif)
Благодаря ти!
Вики, мерси и на теб миличка!
Наистина, за пореден път ме накарахте да се изчервя, да се чувствам удовлетворена от труда си и да се амбицирам да се усъвършенствам..
.gif)
Мерси, че ми оправихте настроението!
Сега започвам подред на номерата

:
Стеф, знаеш, че се гордея с теб! Задобряваш с всеки следващ клип! Струваха си всичките усилия, които положи - резултатът е възхитителен!
Вили 2, от предишния ти клип на Лейтън, който ме разби тотално, съм заклет фен на твоето творчество!

Новото също мн ми харесва.. но просто песента не ме грабна нещо..

Мисля да го гледам пак обаче!

Иначе отново си се справила мн добре, НО миналият ти клип си ми остава по-любим!
Жаки (и в двете графи те има

), ти си най-голямата фабрика за клипове, която съществува, направо ме изумяваш!

Как го правиш.. как имаш достатъчно нерви да се занимаваш?

Тази ваканция си във вихъра си!

Таа.. има ли смисъл да ти казвам.. вече се изчерпах с похвалите... страхотно е, а песента я обожавам! Бравоо!

Бтл, сега като свърша поста ти пускам клипчетата.. ще си правя маратон!

Като реша пак да се занимавам с глупавата програма, може да ми помогнеш малко да доразвия идейката за видео с онази песничка, дето ти я пратих... че музата ми почна да се изпарява нещо..
Сис.. сигурна ли си, че това ти е 1-ви клип?!

Страшен е, възхитена съм!
.gif)
В теб има хляб, усещам!

Само, ако можеш го качи някъде другаде, че в тоя vbox качеството е отвратително и не можах да му се насладя напълно!
И, радвайте се, свърших!

Това беше... май не стана кой знае колко дълго, а?

Ем, нз, ама ме заболяха пръстчетата вече.. пфф, май казах всичко, което имах да казвам..

Още веднъж браво на всички видеомейкъри... да знаете - ю рулз!