Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Mrs.Ackles
Вики, Рали, Жана, Наси, благодаря ви страшно много! smile.gif blush.gif Жана, клипчето ти както винаги е мн готинко, моментите са страшно сладки.. всичко е супер! emoticon1 (11).gif emoticon1 (11).gif 3.gif Дори ти праснах и едно коментарче в youtube! happy.gif bigwink[1].gif icon_peace.gif biggrin2.gif
devon
Наси,Мони,Наде,Стеф много се радвам,че ви е харесало не стана кой знай какво но просто исках да го споделя тука вв форума...Благодаря ви много за коментарчетата.... smile.gif
susito
никой не прави клипове с най-тъжните моменти и за т'ва реших първия ми клип да е именно такъв...като за начало бих искала малко тъжни("разплакани") снимки на Пейт,Брук,Рейчъл,Хейли и на всички останали...тенкс предварително...

П.С.нз дали тука беше мястото да искам снимки,но така реших smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Душко аз доста отдавна направих такъв клип ама е само на 1,2 и 3 сезон сега съм замислила и на 4 да направя!
ето го клипа
http://www.youtube.com/watch?v=cS0VbFtB8V4
Иначе ето от тука можеш да си набавиш снимки-мисля
http://www.othfan.org/gallery/index.php?cat=4
ludoto_mimi
Има и друг такъв клип. wink.gif

Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 24 2007, 19:35) *
ОТХ victims

линк : http://www.youtube.com/watch?v=pqt8g1CH4ak
So much sadness on beautiful faces ... Does this DARKNESS have a name? Is it your name ?
музика : afi- prelude 1221
fenka_lucas_i_brooke
Да правилно Мимс аз съм егоистче и се сетих само за моя rolleyes.gif

Мими: Нп, аз пък изпуснах твоя, почнах да пиша поста преди теб, но се заблеях. happy.gif
susito
аз за този на Елито знам smile.gif Жаки сега ще видя и твоя.Аз предполагам,че е имало такива клипове преди,но искам първия ми клип да е свързан с настроението ми-и за т'ва реших тъжно клипче!Пък и неща свързани с ОТХ никога не са излишни wink.gif

П.С.Жаки мерси за снимките wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Сис моля аз сега ще правя весело клипче тъй че ти действай по тъжната част!
А и хорааааааа Стеф и сички останали СТРАШНИ клипчета!!! biggrin2.gif
Nasi
Леле какво е станало с мен, че не съм го видяла преди това невероятно творение на Елс.
Благодаря ти Мимс, че го пусна отново, не го бях гледала.

Ели, душице, СТРАХОТЕН Клип!

Ето още едно видео с тъжни моменти на всички, напарвено от Нели. Едно от най-любимите й видеота.

Pain-OTH CAST-by Nelly.wmv
susito
е вие направо ме отказахте...още малко и сменям тематиката на клипа....толкова хубави тъжни клипчета,че то моето ще стои и ще бледнее...
**Sophia**
Стрхотни клипчета сте направили и открили.Сега аз ще пусна едно клипч,което го намерихи ми стана едно от любимите emoticon1 (119).gif .

Клипчето е от 1 сезон,1 епизод..мн е хубаво 3.gif .Супер е за мен. emoticon1 (11).gif Надявам се и на вас да ви хареса така както и на мен..мн хубави и запомнящи се моменти 4.gif .

One Tree Hill 101 Pilot - Music video
fenka_lucas_i_brooke
Айде сладури ето го и моя клип!Надявам се да ви хареса!!!Най-веселите моменти в ОТН!!!!

The Funiest in Tree Hill
Song by:Nelly Furtado&Timbaland&Justin Timberlake-Give it to me
Made by:Jaki

OTH Fun-Sendspace
OTH Fun-Youtube

ENJOY!!!
Mrs.Ackles
Мерси, че пуснахте за припомняне такива невероятни клипове! worthy.gif ОТХ victims на Елито е едно от любимите ми нейни! blush.gif Вики, това от 1-ви сезон е наистина страхотно!

Сис, няма нищо, че има и др клипчета с тъжни моменти.. почвай бързо да правиш и ти! С нетърпение очаквам да видя първия ти клип! 2thum[1].gif 4potrivam[1].gif 0106[1].gif

И сега идва ред на Жакито.. 3.gif Преди мъничко гледах новото ти творение и адски мн ми хареса! emoticon1 (119).gif Страшно весело, а да не говорим, че песничката е върха - мн добър избор! emoticon1 (116).gif
**Sophia**
Жаки bounce.gif мн хубаво и весело 7липче си направила emoticon1 (119).gif .
Наистина е мн смешно и забавно.Мерси че го пусна.Има хубави и сладки моменти и песента мн се връзва..
Супер е 1 (4).gif
*PeyT*
Eeee, най-после някай да направи забавно клипче.. happy.gif Браво, Жу! Напоследък все някакви сърцераздирателни, драматични... то няма лошо де, ама трябва да има и весели, на които да се порадваме малко!
Песента е страшна, моментите са мн добре подбрани, мн ме кефи!! 3.gif Както винаги си се справила страхотно!
nadezhda_had
Жаки много забавно клипче браво
susito
иееее клипче на ЖакитУУУу....Първо да кажа,че песента я обожавам,а сега за клипчето:много е забавно...браво на тебе-страхотни моменти са подбрани...СТРАХОТНО е клипчето!
Mrs.Ackles
Може би мястото за това не е точно тук, но искам да помоля някой да ми каже точната серия, в която Хейли си отива (когато замина с Крис) и точната серия, в която се връща! unsure.gif Мисля да правя клипче на Нейли (крайно време беше 16.gif ) и адски мн ми е нужна помощта ви!
fenka_lucas_i_brooke
Сладури радвам се че ви харесва!И понеже една песен не ми стигна очаквайте продължение на Give it to me!!!Само че нз кога защото сега по някаква сулчайност имам нет тъй като не съм го платила ни сигурно утре вечерта ще го довърша!!!Чао за сега!!!
DeSeRt^RoSe
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Mar 31 2007, 19:00) *
Може би мястото за това не е точно тук, но искам да помоля някой да ми каже точната серия, в която Хейли си отива (когато замина с Крис) и точната серия, в която се връща! unsure.gif Мисля да правя клипче на Нейли (крайно време беше 16.gif ) и адски мн ми е нужна помощта ви!

Хейли заминава в 13 епизод сезон 2 и се връща 23 епизод пак 2 сезон wink.gif
Mrs.Ackles
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Apr 1 2007, 11:32) *
Хейли заминава в 13 епизод сезон 2 и се връща 23 епизод пак 2 сезон wink.gif

Благодаря ти много! worthy.gif rolleyes.gif
James towel keeper
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 31 2007, 00:36) *
Айде сладури ето го и моя клип!Надявам се да ви хареса!!!Най-веселите моменти в ОТН!!!!

The Funiest in Tree Hill
Song by:Nelly Furtado&Timbaland&Justin Timberlake-Give it to me

OTH Fun-Sendspace
OTH Fun-Youtube

ENJOY!!!

OMG!!!!!!
ЖАКИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!Е не ти си дъ бест честноооооо!!!!!!! Невероятно ЯКО, СТРАХОТНО, ПРЕВЪЗХОДНО, ИДЕАЛНО!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Толкова ми беше яко като го гледах, страшно забавничко и весело е, откога не бях гледала такова клипче!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
devon
Жакииии клипчету ти е станало страхотно!!!!!!По-идеално няма как да стане и все пак как няма да е суперско щом ти си го правила всичките ти клипчета са невероятни аи аз бегам да го гледам пак,че страшно много ми хареса 4.gif
ani4ka_89
Аз да ви се оплача, че веднъж реших и аз да направя клипче. Тъкмо бях готова и натиснах Save и тъпият ми компютър се бъгна и клипчето ми се запази до половината sad.gif sad.gif sad.gif Затова се отказах от други опити
Bloody_Tears
Сашето (LoF_Chad) е направила едно клипче, обаче има проблем с компа и не може да отваря никакви интернет страници. Затова ми го изпрати. Клипчето е страхотно, а моментите в него са.... blush.gif Ето го:
(made by me) blush.gif 18.gif 18.gif 18.gif (каква скромност само) mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
=====>>>>Lucas & Peyton<<<<=====
Made by: LoF_ Chad
Song by: Backstreet Boys- I Want It That Way

Lyrics:

Yeah

You are my fire
The one desire
Believe when I say
I want it that way

But we are two worlds apart
Can't reach to your heart
When you say
That I want it that way

[Chorus:]
Tell me why
Ain't nothin' but a heartache
Tell me why
Ain't nothin' but a mistake
Tell me why
I never wanna hear you say
I want it that way

Am I your fire
Your one desire
Yes I know it's too late
But I want it that way

[Chorus]

Now I can see that we're falling apart
From the way that it used to be, yeah
No matter the distance
I want you to know
That deep down inside of me...

You are my fire
The one desire
You are
You are, you are, you are

Don't wanna hear you say
Ain't nothin' but a mistake
(Don't wanna hear you say)
I want it that way

Tell me why
Tell me why
Ain't nothin but a mistake
Tell me why
(Don't wanna hear you say it)
I want it that way
I want it that way

Жакиииииииииии, клипчето е великолепно! Направо нямам думи! Справила си се страхотно! Малееее, велико е!
SeMiNi
СаШ клипчето е наистина мнооого хубаво! 3.gif Страхотно се е получило!И моментите са мн хубави.А в началото замисъла(ако съм го схванала happy.gif ) е мн добър.А и песента не остава по-назад-връзва се със всичко и си е супер! 15.gif
fenka_lucas_i_brooke
Лелеле много се радвам че така ви хареса клипчето!Направо съм зашеметена от хубавите ви коментари!Много ми стана мило!И сега понеже обещах ПРОДЪЛЖЕНИЕ-та ето го и него
Вики,Стефи,Марти,Наденце,Сис,Мимс,Жанче rolleyes.gif и не напоследно място ВИЛИ МЕРСИ МНОГО за мненията-много се радвам че ви е харесал клипа!Надявам се с продължението да съм оправдала очакванията ви!!!

OTH Fun Part 2
Song by:Sean Paul-Give it up to me

OTH Fun Part 2-Youtube
OTH Fun Part 2-Sendspace

Нядявам се да ви хареса!!!
siska
Ихаа клипчето е страхотно happy.gif браво 13.gif 8.gif
devon
Малииии Жакииии клипчету е станало суперско немога да определя първата или втората част повече ми харесва,можеби защото са и двете са невероятни и супер майсторски направени worthy.gif worthy.gif ....Направо оствам без думи след всяко твое клипче....И двечките са ми влезли в папката с любими ОТХ клипчета и нямат мърдане от там...С нетърпение чакам още твои творенийца,които да ми изпълнят душичката,както последните две...Давай момиче все така...Супер си!!!

П.С Обожавам аватара ти страхотен е просто Брук и Сам wub.gif
susito
ОЛЕЕЕЕЕ ЖАКИИИИ...СТРАХОТНО Е,НЕВЕРОЯТНО,НЕПОВТОРИМО,УНИКАЛНО,СУПЕР ГОТИНО Е...много ме радват твоите клипчета Жу...това е също толкова готино,като първата част!
Mrs.Ackles
Саше, клипчето ти е много сладко! blush.gif Поздравления - за избора на двойка rolleyes.gif , за подбора на моменти, за музиката и за всичко останало! emoticon1 (11).gif Ааа.. и поздравления на Мимс за банера! happy.gif
Жаки, втората част не отстъпва по нищо на първата! emoticon1 (63).gif 4.gif Отново много весели моменти, готина музика music.gif ... blush.gif Страхотно е, браво!
*PeyT*
ЖаааКс emoticon1 (44).gif , както вече казаха преди мен - Втората част по нищо не отстъпва на 1-та! happy.gif Много готино клипче, гледах го 3 пъти вече и не се сдържах и ти написах коментарче в youtube! rolleyes.gif biggrin2.gif Песента от 1-то повече ме кефи попринцип, но наистина не мога да реша кое от 2-те видеота ми е по-любимо... dunno[2].gif Поздравления за подбора на моменти! emoticon1 (7).gif Наистина, супер е, бравос! passifier.gif

fenka_lucas_i_brooke
Така аз пак ще ви досаждам с мой клип!Лятото направих клипове на Хейли,Пейтън,Брук и Лукас и на 3 -те момичета заедно и на всички севъзможни двойки но не и на Нейтън-не че този клип е само за него де!Та онзи ден си преслушвах песните и попаднах на песента We will rock you в изпълнение на Five!И си помислих-хм идеална песен за баскетболен клип!Тъй че сега ви предоставям най-новото си произведение,в което главни герои са Лукас и Нейтън!!!Надявам се да ви харесва-чакам коментарчета!!!

Lucas and Nathan

Five-We will rock you

Lucas and Nathan-Sendspace
Lucas and Nathan-Youtube
orhideya
Ауу,Жакс много готино клипче.Песента не я бях чувала в този вариант,но много ми харесва,а и клипчето е уникално
ani4ka_89
Жаки, клипчето е страхотно. worthy.gif worthy.gif worthy.gif Нямам думи!!!!
Mrs.Ackles
1clap[1].gif 1clap[1].gif Отново шедьовър на Жакито! 3.gif Браво, браво.. голяма фенка съм ти, да знаеш! blush.gif Страхотна идейка.. песничката е много зарибена! punk.gif И хубаво, че някой се сети да направи клипче на Scott Brothers.. bigwink[1].gif
susito
ЖАКИиИиИиИиИиИиИ...това беше...нз просто как да се изразя...това беше(и сега е) един от най-готините клипове,които съм гледала...И факта,че е на Лукас и Нейтън е страхотен...време беше за клип на братята rolleyes.gif К'во ли пиша и аз-твоите клипчета винаги са уникално готини!Поздравления,продължавай все така със тези чудесни клипчета и...успех!Чакам още biggrin2.gif

П.С.може би се повтарям,ама след такъв хубав клип ми е леко слаб речника blush.gif worthy.gif
nadezhda_had
Жаки клипчето е много ЯКО
**Sophia**
ЖакииИ мн хубвав клип си направила.Страшен е. worthy.gif. Наистина отдавна не бях гледала такива клипчета с баскет.Всички ми харесват,явно защото мн обичам този спорт-наистина го обожавам wub.gif .Клепа е наистина супер,страхотен е. 3.gif Браво Жаки че си сетила да направиш нещо по-друго. blush.gif
Bloody_Tears
Новото клипче на Сашето (LoF_Chad). Много е хубаво, вижте го!
Someone's waching over me
*PeyT*
Жу, талантче мое.. 10.gif bigarmhug.gif Уондърфул както винаги! 4.gif 4.gif 4.gif Те, хората преди мен доста изчерпателно са се изказали и нз к`во да добавя просто... Суперско клипче, наистина имаше нужда от малко разнообразяване на героите и сюжета... все на Брукас и Лейтън правим.. rolleyes.gif Много готина идейка и песничката е готина! 57.gif Като гледам каква муза имаш напоследък, мн ти се радвам.. С нетърпение очаквам бъдещите проекти... Не се съмнявам, че ще са страхотни! bigwink[1].gif Продължавай в същия дух!!! emoticon1.gif

LoF_Chad, напредъкът ти е очевиден, задобряваш определено! tongue.gif Леееко не понасям Хилари Дъф ( sick1.gif sick1.gif ) и може би ако беше избрала друга песен, понвече щеше да ми хареса клипа, но и така се е получило добре! wink.gif

P.S. Имам мн яка идейка и може би скоро и аз ще се включа с нещо ново... biggrin2.gif
susito
Саше много хубаво клипче си направила...задобряваш определено.Пожелавам ти комап скора да се оправи и да видиш коментарите за клипа!!!

П.С.1.10х на МимситУ,че ми обясни муви мейкъра...утре вече предполагам,че ще е готово ; )
П.С.2.Ше може ли една услуга да ми направите...тряабва ми списък с епизодите,в които гостуват групи!Надявам се сте ме разбрали : )
Mrs.Ackles
Саше, много ми хареса клипчето! 4.gif И аз се присъединявам към групичката, която мисли, че определено задобряваш! happy.gif Браво, продължавай все така!
Bloody_Tears
Ще предам комплиментите ви на Сашето happy.gif. Сис, сега започвам да правя списъка, скоро ще ти го кажа по скайп smile.gif
Искам да ви питам нещо, направих си клипче, но защо си седи на 0% постоянно и вижте колко време показва, че остава. Защо става така? Някой знае ли? cry.gif
susito
Ей хора ноу се ядосвам на тоя муви мейкър...прая си аз клипа,стигам до средата и забива....рестарт...после айде пак:прая до половината и забива...ся съм мноу ядосана и нз дали имам нерви да продължа!

BTW:Мимс и аз имах такъв проблем със един стар клип(не е на ОТХ тематика) и не можах да го оправя...не мога да ти помогна...
Mrs.Ackles
Ей, хора... понеже виждам, че имате проблеми с тая програма Movie Maker, предлагам ви друга - Ulead Video Studio (аз лично не съм имала проблеми с нея happy.gif )
fenka_lucas_i_brooke
О да сладури теглете Юлида с него е милиони пъти по лесно!В момента правя клип с Муви Мейкъра и до сега зацепи 5 пъти и изключи но понеже преди половин година само с нея правех клипове та съм й свикнала и на всеки 2-3 мин запаметявам файла за да може като изключи само да си го отворя и да си продължа от където съм стигнала!Ето сега пак зацепи-но съм решила че този клип ще е с тази програма така че очаквайте скоро новото ми творение-знаете че дойде ли ваканция аз се развихрям mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз както споменах вчера правех клип-е вече е готов!Така обаче понеже е малко дългичък ще обясна за какво иде реч в клипа,че може само аз да си го разбера!
Историята е за 3-те двойки в Три Хил-Брук и Лукас,Хейли и Нейтън и Пейтън и Джейк!Всички разказват в капсулата на времето за техните най-силни и болезнени връзки,единствено Хейли я виждаме да си спомня за връзката и с Нейтън докато свири на пиано тъй като тя не е говорила в капсулата на времето.В началото виждаме Брук-тя си спомня както хубавите,така и лошите моменти от връзката и с Лукас и в крайна сметка те двамата се разделят,след което виждаме Хейли,която си спомня само хубавите моменти от връзката й с Нейтън и не на последно място виждаме Пейтън която има приказна връзка с Джейк но той трябва да замине!Свършва историята на момичетата и почват момчетата-първи е Лукас,който си спомня само част забавни моменти от връзката му с Брук,докато Нейтън си спомня всичко хубаво и лошо,включително и изневярата на Хейли довела до неговата катастрофа,но накрая решава че ще й прости и те се оженват!Накрая е Джейк който си спомня също за Пейтън,но в крайна сметка любовта между тях е невъзможна тъй като той трябва да напусне Три Хил!Следователно това е клип за двойките на Три Хил и техните премеждия за да останат заедно,но в крайна сметка единствената двойка която остава заедно са Хейли и Нейтън!
Абе малко доста е завъртяно но аз така се чувствах така го направих!Надявам се да ви хареса!

Celine Dion-It's all coming back to me now
Brooke and Lucas

Haley and Nathan

Peyton and Jake

BL/HN/PJ-Youtube
BL/HN/PJ-Sendspace

ENJOY
Bloody_Tears
Сега ще си изтегля програмката, мерси. Много ми помогнахте. Олеееее Жаки клипчето е великолепно! Почти се разплаках, докато гледах моментите на Нейли! Прекрасно е! Нямам думи да ти опиша колко много ми харесва! Браво!
nadezhda_had
Лелеле Жаки както винаги превъзходна работа ,страхотно се е получило.Постах ти коментар в youtube.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.