Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
James towel keeper
Ели - наистина си НЕВЕРОЯТНА, знаеш ли!?!!!!!!! bigarmhug.gif Клипчето е БОЖЕСТВЕНО - толкова прекрасно и нежно... rolleyes.gif Едва не се разплаках, наистина е страхотно!!! Начина по който си отразила гледната точка на Брук е изумителен - направо усещам всичката болка която усеща и тя... happy.gif Да не говоря за това, колко въздействащи са самите реплики, които казват героите!!! Вързали са се идеално с песента.... Обожавам работата ти - знаеш, че Брук и Лукас са ми слабост, а това клипче ми е сред любимите... 4.gif Не е за вярване, колко талант има в теб! Още щом видях първите няколко секунди разбрах колко много време ти е отнело да го направиш - но крайния резултат е ИЗУМИТЕЛЕН!!!! 1clap[1].gif Браво, продължавай все така да ни радваш!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Ели, страхотен клип! 8.gif
Направо нямам думи. shocking.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз мойто мнение го казах доста отдавна,но пак ще се повторя-AMAZING!!!!Просто ти си уникат,който не е за испускане~Клиповете ти са ненормално влудяващи и зарибяващи!И мога само да кажа адмирации и много поздравленияИ продължавай все така да ни радваш!!!
Nasi
Eли поздравления, клипчето е страхотно. Песента е една от любимите ми, дори скоро си я бях качила на mp3-то.
извода от таво, невероятно направено, клипче е ясен. He is a FOOL. И то голям.

Чудесна работа. Чакаме още.
eL
После що съм киснела(туй нз дали така се пише happy.gif или изобщо съществува като глагол.. ) понякога с часове във форума (реплика на майка ми наскоро emoticon1 (102).gif 18.gif) Е как ? rolleyes.gif Имам си страхотни приятели, нали? 8.gif Благодаря ви Стеф, Мимски, Вили и Жакс bigarmhug.gif Току що прозрях нещо... щом само няколко ваши изречения са способни да ми оправят настроението(имах мн кофти ден; осра ме чайка хах.. 18.gif базикам се) значи все пак цялото ни това стоене не е дотам напразно. Love yaaemoticon1 (32).gif
Menna
Няма да навлизам много в подробности, че отиде 1-2 през нощта happy.gif
и все пак........

Nothing Compares To You, Елс!
13.gif 13.gif 13.gif
Подчертано, с цвят болд и удивителна накрая(както казваше една екранна шматка)
happy.gif

Предполагам се досещаш, че ми е харесало видеото biggrin2.gif , и все пак да го кажа: Трогателен, Умопомрачителен, Невероятно въздействащ, Очарователен (те май повечето са синоними, ама речника ми е беден за туй чудо, постнато по-горе) 8.gif
Най-много ми хареса кадъра с Брук и Чейс в ресторанта, хапвайки някакъв недъгав фасул huh.gif и изведнъж Лукас, нагъващ парче мазна пица. И аз да съм, ще избера калориите. 050.gif
Разбира се смисъла на флашбека беше съвсем различен happy.gif , затова спирам с простотиите 20.gif , та исках да кажа, че е много трогващ момент, както впрочем и цялото видео. 8.gif

BUT He is a FOOL 0106[1].gif Тъкмо щях да ти се оплача, че надписа не е достатъчно голям, ама това "Go The Нell" просто ме разби отвсякъде . 18.gif

Елчо-хубавелчо bigarmhug.gif стигнах до извода, че си един скрит фен на Брук и Лукас, ама не искаш да си го признаеш все още. 15.gif Гледай ся какви чудесии правиш happy.gif , чак срамота, че не си най-големият им shiper passifier.gif (абе май не се пишеше така, ама кой го е грижа дали сме неграмотни или не) 18.gif

Нелс , диване такова. bigarmhug.gif Пиши по-често. Клипа ти е страхотен пък и тази песен ми е слабост. Copy of wub.gif

Всички останали видео-творения не съм гледала все още wqd.gif , но съм убедена че бг-генерацията няма равна go_team.gif
*PeyT*
Каквото и да турнем след последното мултимедийно творение, ще бледнее просто ( Ели , Nothing compares to It, да знаеш icon_peace.gif ), но и аз все пак реших да се завърна в индустрията! biggrin2.gif От една седмица съм почнала да правя клипче, но или съм на легло, или нямам муза, или ми липсва време, или резултатът от работата не ми харесва... изобщо все нещо куцаше.. dry.gif Но, аз нали съм си инат и снощи си казах, че няма да легна, без да съм го свършила! 16.gif Естествено стоях пак до към 5 - 5:30 с клюмнала над клавиатурата глава и червен подпухнал нос ( последното се дължи на хремата ми и на 3-те пакетчета и поломина салфетки, които изхабих, докато мъдрувах върху видеото ( emoticon1 (36).gif ---> смея се на себе си 18.gif )... на всичкото отгоре по едно време взе да ми става супеер студено.. emoticon1 (15).gif .. Сигурно пак съм вдигнала температура... То от толкова нерви и старание... големи напъни бяха dry.gif 18.gif Обожавам песента попринцип, но незнайно как успя само за една вечер да ми дотегне толкова много, че в близките няколко дни да не искам да я чувам ( сигурно ще си гледам клипа без звук 16.gif 18.gif ).... Наистина имах неистово желание да се получи нещо сносно... донякъде осъществих замисленото, но нали знаете- Винаги може да се желае повече! biggrin2.gif ( Тази фраза често я използвам и може би звуча банално... нз.. аз съм на принципа, че трябва да сме максималисти... критиката амбицира и помага да се стремим да задобряваме happy.gif ) А тъпите, смахнати voiceover-и ме съсипаха тотално... защо ли се захванах... 16.gif shocking.gif dry.gif Ще видите какви експерименти съм си правила.. 10.gif Аааа качи се в сендспейс.. начи да спирам да се обяснявам! emoticon1 (115).gif

LP - Right here waiting

Youtube --->
Цъъъъък
Sendspace ---> Цъъъъъъъък

Няма да описвам сюжета... дано да ми хванете идеята.. biggrin.gif После да кажете дали се разбира! biggrin2.gif

ТеКсТ:

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
Whatever it takes
Or how my heart breaks

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
Whatever it takes
Or how my heart breaks
fenka_lucas_i_brooke
Мартинке ти искаш да ядеш бой с тия твои творения ме езумяваш!Бравоооооооооооооооооооооооо
много ми хареса!Браво не не наистина браво!!!!
Поздравления
Аз мисля скоро -утре може би-да спретна един клип тъй че ако някой е замислил клип с песента на Графа-Ако има рай-сори запазена марка за Брукас клип biggrin2.gif biggrin2.gif Айде до скоро

ПС-чакам си творението на мойто скъпо Вили,което прави страхотни неща вижте само какъв аватар и подпис си имам вижте й предните клипове и си правете изводи
eL
Марти .... ти си гений.1clap[1].gif 1clap[1].gif Гледах и слушах със зяпнала уста и още не мога да проумея как го направи това ЧудО! Великолепно е. И как улучи коя ми е любимата песен на Ричард Маркс ? 3.gif Само като я чуя и ми се разхлопва сърчицето от кеф. Вече си я тананикам 15 минути...emoticon1 (115).gif - ти си виновна!!
А какво да кажа за историята ? То не бяха войсовъри, ефекти, гласове в пространството(така и не се научих как става)флашбеци, катастрофи ... драма + въздействаща музика = перфектния клип. Твоя определено е такъв!
Хич не ми ги пробурвай тия с : "твойте еди какви си били" ... ти ако ми видиш първите клипове ще паднеш от стола от смях! 16.gif По нищо не могат да се сравнят с твоите шедоври. 8.gif Искам да ти кажа да продължаваш да ни радваш с нови и нови вълшебства, защото нямаш равна в това!

п.с.
Даре разбиваш ме всеки божи път като се разпишеш по-обстойничко! хахаха 18.gif коментара ти ми напълни душата...това с shiper-ите няма да го коментирам emoticon1 (107).gif Обичам си те шматич emoticon1 (44).gif

Жакс то и аз го чакам с интерес творението на Вилито. bigarmhug.gif Със сигурност ще е повече от страхотно... wub.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Mar 22 2007, 00:06) *
Най-много ми хареса кадъра с Брук и Чейс в ресторанта, хапвайки някакъв недъгав фасул huh.gif и изведнъж Лукас, нагъващ парче мазна пица. И аз да съм, ще избера калориите. 050.gif

Само за храна мислиш. 18.gif 18.gif

Марти, клипа е наистина много хубав. Аз чак сега го гледах, не мога да ви изгледам всички произведения, а и да мога не мога да изпиша толкова много впечатления. Хич не съм по писането. Но ти продължавай в същия дух! 4.gif
devon
Просто е нужно да отбележа колко си мразя нета днеска.....Вече и аз забравих отколко време се опитвах да си сваля клипчету или поне да го гледам в ютубиту и нестаа неще да зарежда и тва е...И че най накрая ми се изтегли и поне мога да заявя,че определено си заслужаваше чакането
Мартииииииии мила ти ме разбиваш с всяко твое клипче worthy.gif ...Какви идеи само ви пораждат главиците хора направо съм изумена....Песента няма нужда да я коментирам...един вечен хит,който си ме изпълва с толкова спомени,че така се разчувствам като го чуя и наред с клипчету което си измайсторила мога да кажа,че определено си ми докосна сърчицето...И в тебе си има някаква магия дето малко хора успяват да я сътворят...И кво ми остава друго да кажа освен,че си страхотна и всичко,което правиш е страхотно и продалжаваи да страхотничиш,защото радваш всички ни тука worthy.gif
П.С. Ели чакам си линкче да си изтегля клипчету
*PeyT*
emoticon1 (32).gif

ЖаКи, мерси за коментарчето! bigarmhug.gif С нетърпение чакам появата на новото ти клипче.. айде прави го по-бързо, че нямам търпение! passifier.gif

ЕлИ bigarmhug.gif имаш навика да караш усмивката да не слиза от лицето ми, докато чета писанията ти! emoticon1 (109).gif Как го правиш?! emoticon1.gif За по-обстойни и изчерпателни коментари не мога и да мечтая! rolleyes.gif Много похвали, много нещо... чак толкова не заслужавам! blush.gif biggrin2.gif Най-гадното е, че този клип ми е вече 8-ми и още малко и оправданието, че съм още в началото няма да минава.. glare.gif Трябва от сега нататък да сте по-критични! 10.gif

МиМи, мерси и на теб! blush.gif

Жании... да знаеш, накара ме да се изчервя много сериозно blush.gif blush.gif Какво да ти кажа, освен, че страшно се радвам, че ти харесва творчеството ми, ласкаеш ме! emoticon1 (32).gif

П.П. ВиЛииИ emoticon1 (5).gif всички тръпнем в очакване на твоето ново творение! happy.gif Имам усещането, че отново ще останем зашеметени от него... emoticon1 (119).gif
Bloody_Tears
Цитат(DaniEl @ Mar 18 2007, 19:28) *
Иии все пак имам още доста да се уча. smile.gif

Имаш ти... 9.gif Дъ бест си! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Всеки път невероятни клипчетааааа! Страхотна песен, страхотни моменти, простооо...абе има ли какво да говоря?! Все пак клипчето е от теб, нормално smile.gif Много гушита и цунки, върха е клипчето!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif 3.gif icon_peace.gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
SeMiNi
Въпреки,че не съм фенка на Лейтън(това в момента няма значение happy.gif ) мога за кажа,че клипчето ти е УнИкАлНо! 8.gif Наистина е страхотно направено..със всичките ефекти..А музиката е невероятна-избрала си я наистина точно-пасва си със целия замисъл на клипчето,със всичко. music.gif Моментите,които си включила също са от най-емблематичните и запомнящи се от връзката на Лейтън! wub.gif

Честно казано не виждам нищо отрицателно което мога да кажа!Страхотно си се справила МарТи отново показа,че си невероятен пРоФеСиОнАлИсТ bigwink[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
И такаааааааааааааа
дойде и моят ред
отдавна не се бях проявявала в тази тема за това сега мисля да се включа с новото си произведение!!!
Та както казах бях си запазила Ако има рай на Графа!
Е стига съм говорила ами да ви представя на кратко за какво иде реч в този мой клип,колкото и нищожен да е пред вашите творения!

Брук и Лукас са заедно,НО Лукас умира в катастрофа,и Брук страда за него,не спира да плаче,да си спомня,и да сънува за него!Но в крайна сметка решава че ще продължи напред-тук се включва Нейтън като заместител,но винаги когато е с Нейтън,независимо какво правят тя си спомня за Лукас!ТА следователно това е клип за ЕДНА НЕУМИРАЩА ЛЮБОВ!!!
Надявам се да ви хареса направих го с мноооого желание и любов!Сигурно се питате защо реших да убия Лукас-защото така му се пада mrgreen[1].gif
Та стига приказки ето го и самия клип!

Brooke and Lucas-Ако има рай
Brooke&Lucas-Sendspace

Brooke&Lucas-Youtube
*PeyT*
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 23 2007, 22:39) *
Е стига съм говорила ами да ви представя на кратко за какво иде реч в този мой клип,колкото и нищожен да е пред вашите творения![/b][/color]

Eй, да не съм те чула повече да говориш така! 9.gif Ти си един от най-най-големите таланти тук, а Брукас клиповете ти нямат равни просто! worthy.gif Така че забрави я тази гадна думичка "нищожен"! Тя става за всичко друго но не и за определение към твойте клипчета! rolleyes.gif
И сегааа за новото ти прекрасно творение! happy.gif Вече си казах впечатленията от него, но мога да сдържа да не ги споделя и тук! blush.gif Както винаги - СтРаХоТНо видео, ЖаКс! emoticon1 (119).gif emoticon1 (44).gif Песничката е една от любимите ми на Графа (Този човек е цар на баладите просто 3.gif ), а в съчетание с невероятно подбраните моменти и вложените емоции се получава нещо уникално! blush.gif Включената мисъл също пасва идеално! 4.gif А частта с Брейтън заедно с флашбеците с Брукас е много сполучлива! emoticon1 (111).gif Бравос, мило, Great Job за пореден път! bigarmhug.gif 8.gif Вие с ЕлиТо с тези възхитителни творения ме карате да се кефя на двойка, на която попринцип не съм голям фен! emoticon1.gif emoticon1 (7).gif

П.П. Монии, мерси много за готиното коментарче! blush.gif Страшно се радвам, че толкова ти е харесал клипа! emoticon1 (32).gif
devon
Жакииии клипчету ти както винаги е станало чудесно worthy.gif...Ти определено си спец щом става дума за Брукас клипове...В момента седя като една пълна шматка(каквато съм си biggrin2.gif ) и се чудя какво друго да ти кажа...В моя случай май определено си останах без думи след като ти гледах клипчету...Вече сиурну сте ми научили репертоара наизуст и не ми остава друго освен за финал да ти кажа...Давай момиче все така СТРАХОТНА си чакам още твои творенийца 10.gif
**Sophia**
Първо нека започна с похвалите..

Първа е Марти...Страхотно клипче си направила,наистина страшно мнго ми хареса 4.gif .Голям си майстор,да знаеш.Има страхтни моменти в клипчето.Абе СУПЕР Е ...БРАВО,ОТНОВО emoticon1 (12).gif .А за песента да не говорим-върховна е !!! 2thum[1].gif

ДОЙДЕ РЕД и на Жакито.. bounce.gif клипа е невероятен наистина.Много хубава историика си измислила.Лич че си дала всичко от себе си,и наистина този клип ме разчуства cry.gif cry.gif ,и не мога да си представя какво щеше да се случи с Брук ако Лукас беше умрял.Гадност,а?но за клипчето не мога да кажа нищо повече само че е въхът emoticon1 (11).gif .
nadezhda_had
Жаки спарвила си се отново невероятно ,поздравления ,браво
James towel keeper
Марти - момиче не спираш да ме изумяваш!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif Това клипче е УБИЙСТВЕНО, в истинския смисъл на думата!!! И песента е така нежна и толкова добре пасва! Невероятно се е получило, знаеш колко много харесвам творенията ти и това определено отива в любимите ми!!! bigarmhug.gif

Жакии - БРАВО!!! Спря ми дъха докато гледах това произведение на изкуството!! Аз много добре знам, колко е трудно да направиш клипче по измислена история - и са много малко тези които успяват да се справят! Но ти за пореден път доказа, че си един невероятно талантлив човек!!! Не знам колко време ти е отнело... но крайният резултат е зашеметителен!!! Наистина.... rolleyes.gif Друго нещо - този знаменит цитат на Лукас... Не знам как ти е хрумнало да го сложиш - НО си е точно на мястото!!! Историята му пасва идеално, песента още повече.. . Когато този който гледа клипче стигне до него направо изтръпва. Не мога да опиша това чувство - но е велико при всички положения!!!! bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
УАУ сладури НАИСТИНА МНОГО БЛАГОДАРЯ за милите думи!Не очаквах да ви хареса толкова много!Аз лично бях решила да направя нещо което до сега не съм и това да бъде найй-добрия ми клип до сега,но като се замисля можеше и по-добре се пак не съм като Вилито която прави страхотни клипове на невъзможните хора,нито като Елс и Марти и Наси ама се постарах и го направих от сърце!Благодаря ви отново за искренните думи!!!
направихте ме наистина щастлива!Както Елс беше казала няколко коментара могат да ти оправят скапаното настроение което те ръчка цял ден!Благодаря ви сладури!!!!
*PeyT*
ВиКи , мерси много! blush.gif

ВиЛииии emoticon1 (44).gif твоето мнение като истински професионалист е особено важно за мен и страшно много се радвам, че ти харесва клипа! blush.gif Да знаеш, че очаквам новото ти творение с огромно нетърпение.. надявам се да го завършиш скоро, а ако вече е готово да ускориш премиерата му! bigwink[1].gif bigarmhug.gif

Жу (Т`ва ми звучи много готинко, може ли вече да ти казвам така rolleyes.gif), не бива да се подценяваш! Самокритиката попринцип е хубаво нещо, особено когато е градивна, НО Талантът ти е неоспорим, а страхотните идеи, емоцията и старанието, които вкарваш, са очевАдни! Ако не друго, поне по коментарите трябва да съдиш колко си добра! emoticon1 (99).gif Аз си имам лична класацийка с най-любими видеомейкъри и от 3-те първи места, едното е твое! tongue.gif bigarmhug.gif

Заявам публично, че засега се оттеглям от индустрията, защото пропилях много ценно време и трябва да си наваксвам с ученето, че съм до никъде! ermm.gif Е, не обещавам де... кой знае каква идейка пак може да ми щукне 16.gif .. но колкото и да не ми се иска, ще се наложи да се отдам на по-важни занимания! dry.gif Но вие продължавайте в същия дух, защото се справяте страхотно и обожавам творенията ви! emoticon1 (12).gif
susito
Жаки 3.gif Идеята ти е невероятна,а клипа още по-невероятен...аз съм във няква еуфория след гледането на клипа! mrgreen[1].gif Наистина много хубав е 4.gif
James towel keeper
Марти, Жаки - супер сте, ей! bigarmhug.gif Но не съм съгласна с някои неща - ВИЕ ПРАВИТЕ МНОГО по-хубави клипчета от мен!!! Аз съм възхитена от всички ваши творби! Не е имало случай в който да сте направили клипче и да не ми е харесало!! Брилянтни сте.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Марти, много ще съм разочарована ако спреш да правиш клипчета sad.gif Няма да го приема - моля те, знам че училището SUCKS от 'сякаде, ама наистина ще е много гадно ако спреш.... smile.gif Развии таланта си!!! worthy.gif

И така.... Ето това клипче е специално за Жакито bigarmhug.gif . Никой да не се засяга, естествено то е специално за всички, но в случая имам предвид, че тя ме помоли да направя crossover на Брук и Сам (от Свръхестествено). Жаки, сега ще видите сами, но наистина не успях да направя това клипче кой знае колко добре.... sad.gif Първото нещо, може би беше факта, че не знаех откъде да започна... Досега не бях мислила за техен общ проект и нямах никакви определени идеи. И все пак, знам, че много ги харесваш затова се постарах. Enjoy smile.gif

Brooke & Sam - "Because you live"

Музика: Jesse McCartney - "Because you live"
Сюжет: Сам и Брук започват да излизат. Постепенно и двамата се влюбват, но се боят да признаят чувствата си. Връзката им преминава през сълзи и смях, но накрая побеждава истинската любов.

LINK: YOTUBE

SENDSPACE
fenka_lucas_i_brooke
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Леллелелеллееееееееееееееееееее страхотно еееееееееееееееееееееееееееее
Божееееееееееее ОБИЧАМ ТЕ!!!
УАУАУА не мога да кажа нищо просто не не не страхотен клип със страхотни манипулаций! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Мерси много мила лелелел просто ми взе ума и дума!Страхотен е !
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!!!!!!!!
*PeyT*
Eй, ВилС, няма по-добър crossover мейкър от теб, да знаеш! 3.gif Направо вече се чудя как да изразя с думички колко ме изумяват клипчетата ти! shocking.gif worthy.gif Попринцип не харесвам изобщо Джаред и съответно героя му Сам ( rolleyes.gif ), но след това невероятно видео май ще почна да му симпатизирам.. happy.gif Наистина, страшно много ми хареса... песничката е супер сладка, а моментите си ги изпипала идеално както винаги! 4.gif Определено съм заклет фен на творчеството ти, и как да не съм, като си един от най-големите таланти тук.. 8.gif 8.gif 8.gif По-горе споменах за класацията ми - ти също заемаш първото място, поделяйки си го с Елито и Жу! Продължавай все така да ни радваш, Вили!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Цитат(James towel keeper @ Mar 24 2007, 20:29) *
Марти, много ще съм разочарована ако спреш да правиш клипчета sad.gif Няма да го приема - моля те, знам че училището SUCKS от 'сякаде, ама наистина ще е много гадно ако спреш.... smile.gif Развии таланта си!!! worthy.gif

Аз казах, че ще спра ЗаСегА! biggrin2.gif Имах предвид, че в близките седмици няма да се занимавам, което за мен би било напредък.. защото откакто съм си изтеглила програмката (в началото на февруари някъде), досега, не съм се спряла просто.. почти всяка свободна минута си джътках нещо.. 16.gif 18.gif Добре, че тези дни получих факс ( biggrin.gif ) и осъзнах, че трябва да се постегна малко.. все пак изпит ще държа а у.. Няма да е зле да стана студентка все пак 18.gif 18.gif Така че, не унивайте (то не че ше е чак толкова голяма загуба за вас де 10.gif ), абдикирам за кратко... и в близкия месец най-вероятно ще се завърна в бизнеса! 18.gif

П.П. Не обръщайте внимание на 2-та част от поста ми, разлигавих се! blush.gif Тука имам да пиша няк`во гадно есе с нечовешко тъпа тема и мозъчето ми работи на бавни обороти... wacko.gif
haley james scott
Всички клипчета, които сте сътворили са НЕВЕРОЯТНИ, ПРЕКРАСНИ,ВЪЛШЕБНИ! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ето го моето ново клипче Лукас & Пейтън Надявам се да ви хареса blush.gif
*PeyT*
ВиЛи ( още един талант с това име emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif ), разби ме тотално!!! Влюбена съм в това клипче, невероятно е!!! wub.gif emoticon1 (12).gif emoticon1 (12).gif Навързала си моментите с песента ПеРфЕкТнО!! 8.gif Нямам думи просто... не мога да повярвам, че това ти е едва трето клипче! ohmy.gif Изумяваш ме направо! Свършила си прекрасна работа, определено отива в най-любимите ми! cool.gif 1clap[1].gif worthy.gif
Mrs.Ackles
Такаам, почвам подред :

Жаки, клипа е станал страхотен! wub.gif Много хубав замисъл, инсценирала си смъртта на Лукас идеално! 2thum[1].gif Мисълта, която си включила пасва перфектно с моментите! Бравоо! emoticon1 (109).gif emoticon1 (111).gif

Вили, незнам как правиш всичкo да изглежда все едно Брук наистина е със Сам! confused.gif shocking.gif worthy.gif И то не само в този клип, попринцип (творенията ти с Дийн просто нямат равни 3.gif emoticon1.gif ) Всеки път като гледам нещо твое съм със зяпнала уста! 3.gif biggrin.gif 8.gif 13.gif

Иии... най накрая, но НЕ на последно място :
Другото Вили happy.gif biggrin2.gif Справила си се повече от ИДЕАЛНО! 4.gif 4.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1sun[1].gif И аз като сестра ми не мога да повярвам, че още си в началото (а да знаеш, че в теб има мноооого хляб 59.gif emoticon1 (116).gif ) Изгледах клипчето ти няколко пъти, наистина е страхотно! emoticon1 (12).gif emoticon1 (11).gif

И сега... моят нов (5-ти подред tongue.gif ) клип.. Този път наистина с Лейтън! biggrin.gif

LP - Open Arms
Youtube ; Sendspace

Надявам се замисъла се разбира, но за всеки случай ще си го напиша : 16.gif
Лукас и Пейтън са заедно, но тя си въобразява, че той има нещо с Брук, само защото ги вижда няколко пъти да разговарят. В последствие LP се скарват и се разделят за малко. Накрая Пейт, подтикната от спомени, се сдобрява с Лукас!

... Има доста неща за доизпипване, но е правен малко набързо... rolleyes.gif Все пак дано ви хареса!

Nasi
Мартина, клипчето найстина ти е добро, рядко гледам ЛП клипове, но твоя го изгледах и страшно много ми хареса.

Жаки, Писах ти ПМ-че преди малко. Браво за идеята, песента е много хубава. Невероятна си както винаги.

Вили, миличка всеки ден продължаваш да ме иненадваш. Сега ще го гледам, новото ти произведение. Сигурна съм, че ще е перфектно.

devon
Ей хора човек да излезе за една вечер и вий вече сте пуснали нови клипчета...Нямах мнго време сутринта да ги изгледам легълцето ми силно ме зовеше да го посетя но след дългата ми дрямка дойде и момента,в който имах достатъчно сили да седна и да видя какви чудесии този път сте сътворили...И нека почна по ред....
Вили нямам думи с които мога да изразя възхищението си от клипчето ти :biggrin2...Седях си безмълвно 3 минутки и 14 секунди и можеби още много след като изгледах клипчето ти...Невероятна работа както винаги...И все пак Сам и Брук...двамата много ше си ходят според мен...Както и да е да не се унасям много в писане...давай все така чакам още...И една малка молбичка към теб...Не видях линкче към сендспейса ко може6 да дадеш едничко,щот много искам да си го имам тва клипче...
Другото Вили клипчету ти ме разби...Много обичам тоя Енрике от малка съм влюбена в песните му а ти зе една от най добрите му и сътвори един чудесен клип...Определено ми влиза в колекцийката с любими клипчета...
Стеф май само твойто ми остана...Много добре си се справила 4.gif...Клипчету ти е станало направо чудесно...Давай и за напред така 4.gif
Menna
Цитат(*PeyT* @ Mar 24 2007, 22:55) *
Попринцип не харесвам изобщо Джаред и съответно героя му Сам
Знаех си,че не съм единствената. 18.gif

Вио bigarmhug.gif много не се разписвам в темата, но добре знаеш че обожавам всичките ти знайни и незнайни творения, а факта че изгледах Джаред Падалеки в този клип и че ми хареса blink.gif , говори само за себе си. happy.gif Ужасно талантлива си! Шапка ти свалям! 8.gif 8.gif 8.gif

Чакам от теб поредния невероятен клип с по-големия брат. rolleyes.gif На него не мога да му устоя. Copy of wub.gif
James towel keeper
Благодаря ви всички!!! bigarmhug.gif Наистина супер много се радвам че ви харесва!!!
Мнението ви е многоооо важно за мен!!!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif
devon - радвам се че и на теб е харесало - иначе добавих линк за сенд спейс smile.gif smile.gif smile.gif 10x много!!!
seduction_55
Ми аз няма какво толкова да пиша,понеже не съм гледала повечето клипове blush.gif (тоест тези в които я има Пейтън rolleyes.gif ).
Причината да пиша е че искам да кажа на Вилито че последния й клип с Брук и Дийн е най,най,най-хубавия техен клип който някога съм гледала. worthy.gif Вилинце,аз по принцип имам всичките ти тяхни клипчета,както и съм изгледала почти всички тяхни клипове,но втори такъв НИКОГА не съм гледала.Обожавам го,страхотен е,направо нямам думи.Прекрасно изпипан и зашеметяващ.(гледам си го всеки ден и никога няма да ми омръзне happy.gif happy.gif bigarmhug.gif)
Като цяло искам да поздравя всички за таланта и труда който полагате да правите клипчета.Не мога да се сетя кои съм гледала,но всички до един ми харесаха. 4.gif happy.gif
Сега се сетих също за клипа на Елс на София и Чад(тя отдавна го беше постнала),но това беше невероятен клип,който ми е в колекцията любими bigarmhug.gif и също така ми е единствения София/Чад клип.

Също забелязах че няма нито един клип на Хейли/Брук,и ще помоля ако някой има желане да направи едно тяхно клипче. blush.gif

Nasi
Цитат(seduction_55 @ Mar 26 2007, 13:01) *
Също забелязах че няма нито един клип на Хейли/Брук,и ще помоля ако някой има желане да направи едно тяхно клипче. blush.gif

Слушам и изпълнявам, обаче чакам да ми дойде музата, ама аз си я чакам от лятото, така че резултата може да не се види скоро.

Сериозно найстина имам огромно желание да направя клип за тях.
*PeyT*
Цитат(Nasi @ Mar 26 2007, 14:41) *
Цитат(seduction_55 @ Mar 26 2007, 13:01) *

Слушам и изпълнявам, обаче чакам да ми дойде музата, ама аз си я чакам от лятото, така че резултата може да не се види скоро.

Сериозно найстина имам огромно желание да направя клип за тях.

Хех, аз имах същата идейка! Първо си мислих да направя на Брук и Пейт, но като се замислих.. има страшно много техни клипове.. а на Хейлс и Брук, аз специално не съм гледала.. Може би има някъде в youtube, трябва да се разровя.. rolleyes.gif Имам муза, но проблемът е, че нямам време... dry.gif Когато ми се отвори повече свободно, може и да се пробвам... Не вярвам да е скоро........ НаСи, дано да ти дойде вдъхновение, отдавна не сме гледали твое клипче! 4.gif
Nasi
Цитат(*PeyT* @ Mar 26 2007, 15:39) *
а на Хейлс и Брук, аз специално не съм гледала..

Ехе, аз имам няколко страхотни, особенно едното е ВЕЛИКО, сега ще ги прикача, няма да съжалявате, ако ги гледате. Браво на създателите им.

Също така съм голям фен на Дан/Хейли клиповете.

Мартина ще чакам нещо и от теб.

Едит: ето ги клипчета, доста време ги прикачвах, но успях.

The Secret's In The Telling

Доста страшно клипче, като го гледате ще разберете защо. Обаче е направено по един страхотен начин. Песента страшно много ми харесва. Няма да издавам сюжета, сами ще го разберете.

Sisters

Тук Хейли и Брук са сетри, а Каран и Дан са им родителите. Те имат прекрасно семейсттво, но Карън вижда Дан с Деб, и между тях започват проблемите, междувременно Брук и Хейли са много щастливи, но постепенно стават свидетели на караниците между Дан и Каран, и това естествено ги разтройва. Брук решава да напусне къщата им, а малко след това Хейли я последва и двете заживяват заедно. Направено е супер.

I Will Be There For You

Това е първото тяхно клипче, което изтеглих. Както заглавието на песента подсказва, историята е, че двете са най-добри приятелки и инаги се подкрепят в трудните им моменти.

Perfect_HaleyDan

Много завъртян клип, обаче е направен внайстина много добре, Дан си е същият само че Хейли му е дъщеря, и каквото и да прави той постоянно е недоволен, и е дошло времето, когато нещата не могат да се променят към по-хубаво. Текста на песента разказва историята.

You'll Always Be My Baby

текста на песента: Lyrics (клипчето се разказва от текста на песента много е хубава.)

Това клипче го изтегли съвсем скоро и е невероятно. Дан е съвсем различен, не е злодея, който знаем. Въпреки грешките, който прави хейли той винаги я подкрепя и се отнася с нея много добре, а нейто желание е, след като има деца да ги обича, както нейният баща е обичал нея.
fenka_lucas_i_brooke
Всички клипчета много ми харесаха продължавайте все така!Наси мерси за готините клипчета!Аз скоро няма да правя клипове,но си запазвам една песен за клип и да не ми я пипате mrgreen[1].gif Timbaland&Nelly Furtado&Justin Timberlake-Give it to me!Тъй че може и другата година да е но тази песен си е моя rolleyes.gif Успех на сички с правенето на клипове worthy.gif
ludoto_tedi
aз това клипче на Хейли и Брук го гледах преди много време и много ми хареса .Надявам се и на вас също : http://youtube.com/watch?v=K53ixkfLIyA
Menna
Теди,добре че го сложи. happy.gif Това ми е любимото тяхно видео. rolleyes.gif

ПС:Грешка,това е друго,но е използвана същата песен.... 18.gif
http://youtube.com/watch?v=QivS37DxXww
*PeyT*
Уоооу, колко много Хейли/Брук клипчета! 3.gif Като се прибера от у-ще ще ги изгледам всичките! happy.gif
susito
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 26 2007, 19:02) *
но си запазвам една песен за клип и да не ми я пипате mrgreen[1].gif Timbaland&Nelly Furtado&Justin Timberlake-Give it to me!Тъй че може и другата година да е но тази песен си е моя rolleyes.gif

УОУ с голямо нетърпение чакам клип с тази песен..дори и другата година да е rolleyes.gif
**Sophia**
И двете клипчета на Брук и Хейли на песента "Girl Next Door" са много хубави,
наистина направени супер.невероятни са и двете shocking.gif .Мерси че ги пуснахте rolleyes.gif ..
Mrs.Ackles
devon, благодаря ти! rolleyes.gif blush.gif
Клипчетата на Хейлс и Брук са страхотни, мн ми харесаха! Всички историйки са замислени перфектно! 3.gif

... Много съжалявам ако ви отегчавам с клиповете си... unsure.gif Този най-последния го направих само за 2 дни, но мисля, че стана по-хубав от предишния.. Също се надявам да не сте предубедени.. sad.gif доста дълго мислих дали да го сложа тук, но.. какво пък.. Въпреки всичко наистина се надявам да ви хареса!

Leyton - Every Time
Youtube Sendspace

I'm afraid I'm starting to feel
What I said I would not do
The last time really hurt me
I'm scared to fall in love
Afraid to love so fast
'Cause every time I fall in love
It seems to never last
But every time your love is near
And every time I'm filled with fear
'Cause every time I see your face
My heart does begin to race every time
One half wants me to go
Other half wants me to stay
I just get so all confused
Afraid to love so fast
It seems to never last
But every time your love is near
My heart does begin to race every time
Afraid to love so fast
It seems to never last
Every time your love is near
Could it be that this will be the one that lasts
The fear does start to erase every time
Oh could it be that this will be the one that lasts
For all my times
For all my times
**Sophia**
Хубавичко клипче си направила Стефи.Браво..много е сполучливо blush.gif .Вобще абсолютно всички клипчета които правите са толкова добри,че не мога да намеря думи за да изразя колко ми харесват.Това може да се каже че си е майсторлък наистина happy.gif .Де да можех и аз да правя такива неща като вас.Още веднъж Стефи браво,също пропуснах да отбележа че музиката много се връзва с клипчено 3.gif ...
sophia__
_NathaN_FenkA` мн хубаво клипче happy.gif браво!
devon
Стеффф видеото е супер...Браво чудесна работа си свършила biggrin.gif
И сега...имам ново клипче не е кой знай какво но песента просто я обожавам и се чувствах някак си длъжна да напрая клипче на мойте фаворити в сериала(Нейли) именно на тази песен...
И така песента е на Сър Елтън Джон Can you feel the love tonight(една мисля незабравима песен от едно незабравимо детско филмче)...Едва ли има някой,който не си спомня за малките Симба и Нала,които се залюбиха докато вървеше тази песен...Е този път няма да гледате как 2 лъвчета се гонят biggrin.gif ....Надявам се да ви хареса не се получи перфектно но все пак реших да го споделя с вас...Айде приятно гледане и искам мненийца smile.gif

Youtube

sendspace
Nasi
_NathaN_FenkA` - хубаво клипче.

devon и твоето е много хубаво, песента също. Радвам се, че някой се сеща да направи клипчета на Нейли, в тази тема рядко се срещат. 4.gif
SeMiNi
Наистина devon клипчето ти се е получило много добре..мога да кажа супер! rolleyes.gif Много хубави моменти си избрала и песента си е на мястото.Браво 4.gif
nadezhda_had
Жана супер клипче акто ВИНАГИ ,получило се е страхотно.А и това че е на Нейли много ме радва
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.