Имайте малко милост бе хора!

От толкова перфектни клипове ми докарахте силно
сърцебиене,
недостиг на въздух,
липса на слюнна течност и т.н.

(Точих локвички лиги

, по 3-те клипа- на
ЖанитУ, на
ВилитУ и на
Даниел[не ти слагам -Ty да се отличаваш от женската част, пък и честно ... не можах да го измисля

])
Тъйй...по ред на номерата :
ЖАНИ - клипът ти е страхотен!
.gif)
Това е една от любимите ми песни на г-н Трифонов и компания. Просто тази песен винаги ме е зареждала с много положителни емоции, защото те кара да се замислиш върху простичките неща от живота, и колко значими са те всъщност - приятелите ЪФ корС ... удоволствието ми обаче беше двойно : хем слушам хем виждам ... демек - колкото си обичам песента, толкова се влюбих и в клипчето ти. Твоите нещица винаги са ме кефили, не само защото са супер майсторски направени, но и защото умееш да им придадеш тази нотка на жизнерадостност и позитивност,(Нейли, клипа на Брук) която липсва в повечето клипове(мойте например са безкрайно отегчително-драматични)Та благодаря ти, за чудесните клипчета!
ВИЛИ - каквото и да кажа ... малко ще ти е!

Знаеш че съм ти МеГа-Фен ... и то как няма! Вие с julia1990 сте били *баси тандема. Сериозно! Т'ва с репликите беше ГЕНИАЛНО
![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
НяМам ДуМи! Охх...Тони Бракстън .... охх кеф

... охх ревв

Toва е най-нежната...и същевременно най-тъжната любовна песен която някога съм чувала...ОБОЖАВАМ Я! Страхотен избор, както винаги

А какво да кажа за сюжета? Перфектната история(абе да вземем да сформираме един фен клуб на Дийн и Брук. Тия са родени един за друг ... ЪЪъ кой беше тоя Лукас?

) ... краят ти е СУууперр, много ми хареса

Гледай ся как ми се накъса речта.

Не мога да се изразявам както трябва, когато съм емоционално зашеметена

Очаквай коментче в youtube ... бтв клипчето ти ми е в favorites
Наш'та тайфа обаче няма равна.

Всички сме мултимедийни фурии
ДАНИЕЛ клипчето на Джейк и Пейтън ми въздейства изключително много. По-принцип не съм тип - 'подсмърчи-девойка', като сестра ми

, но щом ми се насълзиха очите, работата е сериозна.

ПАК ме впечетли с избора ти на песен - Guns N' Roses rullzz ... КЛАСИКА!!

ВЕЛИКА ПЕСЕН!....
КЛИПЪТ ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТЕН! Отива веднага в папката ми с любими клипчета ... Чакам още ...

п.с. Днес завърших мойто 'нещо' на Брук и Лукас. Казвам нещо ... щот' е 5 мин и нещо ... Мини филм... колкото серия на Сънчо

Имам още малко work по него, ако воабще става гледане накрая