Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
*PeyT*
3.gif ЕЛи, много държах на твоето мнение и няяш идея колко ме зарадва... 10.gif blush.gif Песента и на мен ми беше омръзнала... но в момента поради разни причини ми е много близка до сърцето.. rolleyes.gif Наистина, когато вкарваш собсвени емоции, клипът се получава много по-добре.. Пример - Твоето видео с "Не сега".. просто си личи, че е почувстван.. wub.gif ... Още веднъж мерси за готиния коментар! bigarmhug.gif
МиМс, меерси и на теб! bigarmhug.gif blush.gif

П.П. Днес раздавам толкова много прегръдки, защото наистина ми пооправихте скапаното настроение, за което би благодаря мн! smile.gif
sophia__
*PeyT*,мн мн хубаво клипче!браво и от мен,поздравявам те,страхотно се е получило-попринцип не пиша мн в тази тема,правя го само когато нещо наистина мн ме е впечатлило wink.gif
а онова с Брук и Пейт направо ме разби хахаха biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
След дълъг ден състоящ се от училище,шофъорски курсове и репетиций дойде и моят момент да изгледам клипа на Мартито и да си кажа мнението!
Ами какво да кажа то няма мнение,всъщност няма думи с които да опиша това което чувствам спрямо този клип,защото той директно заминава В ТОП НАЙ-ДОБРИ КЛИПОВЕ!!!
МАртинке страхотен клип!Просто УНИКАЛЕН!!!!!ПРОСТО НЕ НЕ ПРОСТО УАУ!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Страхотен подбор на музика а съчетаването на моментите с песента са УНИКАТ!!!
До сега е имало много малко клипове които са ме впечатлявали така и това са били клипове на Елс,Наси,и на теб!100% пропускам някой но ТОЗИ ТВОЙ клип ме разби тотално!Разби разбирането ми за страхотен клип защото той е отвъд страхотен!Продължавай все така!Този клип ми напълни душата!!!!
SeMiNi
Цитат(ludoto_tedi @ Mar 7 2007, 10:50) *
С тази песен panic! at the disco-lying is most fun a girl can have without taking her clothes off аз имам клипче на компа обаче е на Б/Л/П и е много готино.изнамерих го в youtube-то.ето и линка: http://youtube.com/watch?v=eJv70lNVEsE

А ето едно клипче което ме грабна отвсякъде :"Peyton - No morе drama" - http://youtube.com/watch?v=8cYgCgNd5fM

'ludoto_tedi' ...Много хубво клип4е.Бих казала че е интерестно...Има както и гадни,така и не чек толкова гадни моменти.В клипчето Пейтън е много хубава и сладка.Мерси за клипчето отново! biggrin2.gif
haley james scott
Ето го моето ново (второ 18.gif ) клипче:Нейтън & Хейли Очаквам вашите коментари blush.gif
sanuvam
Цитат
Ето го моето ново (второ ) клипче:Nathan & Haley Очаквам вашите коментари

Едно голямо благодаря !!!

Най-красивата любов във филма wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

П.П1...Уаууу клип4ето е невероятно!
П.П2...Истинска Нейли фенка..!
П.П3 ... Песента на клипа insensible ли се казва..?
nadezhda_had
Ето и първото ми клипче с българска песен Сантра - Без теб.Клипчето е на Хейли,Брук и Пейтън.Надявамсе да ви хареса и приятно гледане rolleyes.gif unsure.gif rolleyes.gif

Youtube

sendspace

*PeyT*
haley james scott (кажи как се казваш, че така ми идва малко дългичко rolleyes.gif 18.gif ) нз какво да ти кажа, освен УАУ shocking.gif ... Имаме си нов мултимедиен талант! 3.gif Много ми хареса клипчето ти(и за пореден път ще отбележа, че попринцип не съм Нейли фенка) - харесаха ми моментите, връзването им с песента, ефектите.. Много е добро за второ клипче!! 4.gif А мога ли да знам кое ти е първото, че съм го пропуснала, или не си го поствала тук... unsure.gif

НаДе, твоето ново видео също ми хареса мн, както винаги си с справила страхотно! biggrin2.gif Любима ми е частта с Джейтън.. просто на т`ва място мн яко са се навързали моментите с песента! happy.gif Браво.. дадох ти рейтинг в youtube! smile.gif

П.П1 ЖакС, много благодаря за големия, трогващ, червен коментар..(няяш идея колко ме зарадва wub.gif ) blush.gif bigarmhug.gif

П.П2 РаЛи(надявам се нямаш против да ти казвам така emoticon1 (116).gif ) ,Мерси мн, оценявам и твоето мнение... Радвам се, че ти е харесало клипчето! blush.gif
devon
Смятам да почна по ред..Мартииииииииии още един твой клип,който буквално ме заплени.Останах зашеметена следкато го гледах.И колко странно как това твое видео ме накара да харесвам тази песен,която просто ненавиждах преди.Определено имаш голям потенциял и то много голям worthy.gif.
haley james scott клипчету на Naley е страхотно и как няма да ми хареса като това си ми е любимата двойка в сериала и любимите ми 2 персонажа изобщо 4.gif 4.gif .
И накрая да си кажа мнението и за Надето...Наде,както знаеш аз съм голям фен на твоето творчество,което се повече ме изумява.Както винаги един перфектен клип с една невероятна песен.Определено имаш усет за тея работи и винаги ги изпипваш нещата.С нетърпение чакам и други твои клипчета,защотп просто си заслужава да ги гледаш 2thum[1].gif 1clap[1].gif
nadezhda_had
Марти и Жана мерси много ,рдавам се че ви хареса клипчето ми

haley james scott клипчето ти е невероятно,само като видях Нейли душата ми се сгре,много ми хареса и продължавай да правиш клипчета
eL
Миссс haley james scott biggrin2.gif справила си се СтРаХотНо... 1clap[1].gif Ти дори и да продължаваш да криеш самоличността си ( happy.gif)аз със гордост ще продължавам да те наричам такаа ... Личи си че е правено от "изпипани-Нейли ръчички". smile.gif Щот' просто видеото ти е perfect. 8.gif Много ми хареса ... и наистиина Нейлито е тази - истинската, красивата, изпепеляващата любов в сериала ... Аххх пък колко обичам тази песен wub.gif ... или по-точно младежа който я изпълнява ... Дарън Хейс (някой казват че имал писклив женствен глас, ама аз си ги харесвам такива ... Лий от Блу, Джъстин ... аууу пак се отплесвам яко 16.gif) Таа ... супер готина песен, супер изпипан клип 4.gif

Надеее... bigarmhug.gif Йеее..Супер е !! Знаеш че съм ти фен отдавна(всичко мултимедийно направено от теб се превръща в шедьовър bounce.gif) ... нахално ли ще прозвучи т'ва : "Малко ми е. Искам още поне 10-тина" happy.gif Сериозно, Фаштай Фотошопа или Муви Мейкъра ... аз ще покачам колкото трябва ... ще си заслужава smile.gif
haley james scott
Много се радвам ,че ви е харесало клипчето.Безкрайно съм ви благодарна за коментарите. blush.gif
П.П казвам се Вили.
Mrs.Ackles
Надее, клипчето е страхотно, много ми хареса! worthy.gif blush.gif Всичко е супер!!! 13.gif 13.gif
Вилии, не мога да повярвам, че ти е второ! 3.gif 3.gif Просто великолепно! 1clap[1].gif 4.gif worthy.gif
Sister-a ми знае мнението за новия й клип, както винаги не успях да спя за пореден път, заради честите й изблици на муза... wacko.gif 10.gif 18.gif Все пак, по мое мнение, се е справила много добре... happy.gif
И аз понеже се старая да следвам стъпките й (надявам се скоро да догоня броя на клиповете й), таа... имам ново видео... again... 16.gif Незнам какво ми става, не мога да си го обясня, но продължавам да правя на Брукас?! wacko.gif wacko.gif Не мога да престана!
Иии все пак се надявам да ви хареса! rolleyes.gif

BrucaS
Song : Ann G - Не вярвам

Линк : Youtube и Sendspace

P.S. Не се изненадвайте, че в youtube накрая пише "Made by: Stefan"... 18.gif 18.gif Така се е получило, иначе, държа да отбележа, че съм го правила аз! 16.gif 20.gif
*PeyT*
Попринцип мисля, че е тъпо да си коментираме клиповете, имайки предвид роднинската ни връзка( biggrin2.gif ) и това, че използваме един и същи комп и т.н.. 18.gif НО този път държа да съм първата, която ще си каже мнението и искам да отбележа, че това е най-доброто ти клипче досега и че обожавам песента и моментите, които си използвала! wub.gif Great job, Stef!!! 4.gif
ludoto_tedi
Ох момичета всички клипове са страхотни ,но моля ви дайте нещо на Лейтън плсссссссссссссссссссс ;(
SeMiNi
Ето едно клипче на Лейтън ,което намерих..не съм го правила аз blush.gif

............................LuCas and PeYtOn-FeElinG a MoMenT

**Sophia**
Ето пускам ви едно СТРАХОТНО клипче.Много е хубаво.преклрасно е .И е специално за феновете на БРУКАС...
http://www.youtube.com/watch?v=NJ2MhP8yJ6w
devon
Най-накрая и аз завърших клипчету,което започнах от незнам колко време насам...Искам и коментарчета 10.gif
YouTube за който го мързи да го сваля а който иска да си го свали Sendspace
Надявам се да ви хареса 10.gif
Bloody_Tears
Малеееее,ти ме уби...НЕВЕРОЯТЕН КЛИП!Просто останах без думи...казвам ти,страхотен е!Направо се разплаках....Обожавам тази песен,а стози клип е станала простоооо....БРАВО!Това определено е едно от любимите ми кличета на ОТХ!
ohmy.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif
*PeyT*
ЖаНииии , адски много ми хареса... Нямам думи просто.. Сега си спомних колко обичам тази песен.. Copy of wub.gif А трябва ли да ти кажа колко перфектно се връзват моментите с нея... emoticon1 (119).gif 3.gif emoticon1 (109).gif emoticon1 (12).gif За малко да ме разплаче, сериозно! rolleyes.gif Страхотно си се справила, с нетърпение очаквам още от теб!!! worthy.gif Отивам да ти пиша коментарче в youtube! biggrin2.gif
nadezhda_had
Жана супер клипче,личи си че си се постарала много и си го изпипала.Всеки твой клип става невероятен ,а и момемтите се връзват перфектно с песента
devon
Мерси много за милите думички bigarmhug.gif .Много се радвам,че ви е харесало.Досега не съм чувствала такова удовлетворение след като съм правила клипче а до него стигнах благодарение на вашите коментарчета и още веднъж да ви кажа БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО bigarmhug.gif
*PeyT*
ЖаНс, няма защо да ни благодариш, наистина си си справила перфектно и заслужаваш вс тези похвали! 4.gif bigwink[1].gif Айде, чакам ново клипче.. искам ощеее! tooth.gif При първа възможност почвай.. happy.gif
DeSeRt^RoSe
Лелеее това е невероятно клепче супер мн ме изкефи 4.gif продължаваи в сащия дух
James towel keeper
Оооо хорааа - страхотни клипове сте направили!!!!!!!! Направо ме разбивате от всякъде - всички в този форум са страшно талантливи!!!!! worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif
Ето и от мен последното ми творение....
Брук и Дийн естествено...

Brooke & Dean- "Un-break my heart"

LINKS:
sendspace - http://www.sendspace.com/file/tblrhj
youtube - http://www.youtube.com/watch?v=sQ0mFWV8dBI
MUSIC - Toni Braxton
PLOT: Дийн е влюбен в Брук, но осъзнава че докато са заедно я поставя в голяма опасност. Затова той къса с нея. Брук не му вярва и се опитва да проумее нещата. Но когато си спомнят всички техни моменти и двамата осъзнават това което винаги са знаели - че са влюбени един в друг.

Надявам се да ви хареса, повече от месец работя върху него, и искам да изкажа специални благодарности на julia1990, която ми помогна за репликите на двамцата - наистина ти благодаря Юлеее! bigarmhug.gif
И така това е, дано ви хареса smile.gif smile.gif smile.gif
julia1990
Вили,за пореден път ще го кажа,но което си е така си е така - Супер Си!!! 4.gif
Това клипче просто надмина всичко,което съм гледала досега,невероятно е!!! Страшно добре са съобразени и история,и моменти,и музика и...Всичко!!!
А за репликите страшно много се радвам,че съм успяла да ти помогна ( макар че трябва да отбележа за останалите от форума,че клипчетото ти дори без моята помощ беше перфектно,а моите корекции са минимални наистина) wink.gif
А и ти си знаеш за теб Винаги!!
Бравооо 8.gif 13.gif 8.gif
devon
Вили клипчету е зашеметяващо worthy.gif worthy.gif .Направо ти се възхищавам на таланта и търпението което си имала докато си го правила.Сигурно се досещаш какво ще ти кажа:ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА!!!Невероятна си!!!!
DaniEl
Peyton & Jake

Guns 'N Roses -Dont Cry
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(devon @ Mar 17 2007, 00:46) *
Най-накрая и аз завърших клипчету,което започнах от незнам колко време насам...Искам и коментарчета 10.gif
YouTube за който го мързи да го сваля а който иска да си го свали Sendspace
Надявам се да ви хареса 10.gif

Цитат(James towel keeper @ Mar 17 2007, 20:19) *
Оооо хорааа - страхотни клипове сте направили!!!!!!!! Направо ме разбивате от всякъде - всички в този форум са страшно талантливи!!!!! worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif
Ето и от мен последното ми творение....
Брук и Дийн естествено...

Brooke & Dean- "Un-break my heart"

LINKS:
sendspace - http://www.sendspace.com/file/tblrhj
youtube - http://www.youtube.com/watch?v=sQ0mFWV8dBI
MUSIC - Toni Braxton
PLOT: Дийн е влюбен в Брук, но осъзнава че докато са заедно я поставя в голяма опасност. Затова той къса с нея. Брук не му вярва и се опитва да проумее нещата. Но когато си спомнят всички техни моменти и двамата осъзнават това което винаги са знаели - че са влюбени един в друг.

Надявам се да ви хареса, повече от месец работя върху него, и искам да изкажа специални благодарности на julia1990, която ми помогна за репликите на двамцата - наистина ти благодаря Юлеее! bigarmhug.gif
И така това е, дано ви хареса smile.gif smile.gif smile.gif

Жана-просто перфектния клип!Поздравления и Адмираций!!!!Не може да бъде по добър клип направен!Страшно добре си се справила!Влиза моментално в папка любими клипове!!!
Вилинко-страшно много ме изкефи и този клип!Много си отиват като двойка продължавай така!А ако направиш за мен един клип на Сам и Брук ще те обичам още повече!Продължавайте така сладури,аз скоро няма да мога да се включа!Но за сметка на това вие ме радвате с вашите творения!
Даниел-дърпам го твоя!
**Sophia**
Вили,просто нямам думи.Наистина клипчето е срахтно.. 4.gif .Много добре
си го направила.И двамата там са прекрасни.Всичко е съчетано много добре.. 3.gif Наистина няма какво да
кажа,само че клипчето е 2thum[1].gif
devon
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 18 2007, 12:38) *
А ако направиш за мен един клип на Сам и Брук ще те обичам още повече

Жаки,първу мерси за милите думички много се радвам че ти е харесало....И второ и аз се присъединявам към тази твоя молба и аз бих искала да видя Сам и Брук заедно в клипче и смятам ,че Вили е човека,който може да го направи,тъй като досега всичките и манипулации са перфектни...
И Дани сега да кажа няколко думи за клипчето ти...Справил си се страхотно worthy.gif .Една невероятна песен,която се връзва идеално с клипчету.Смятам че имаш голям потенциял и това съм го забелязала не само в този клип.И този път(както при клипчету ти за Пейтън) изтръпнах цялата докато гледах...Продължавай само така 4.gif 4.gif
*PeyT*
Олееее, хора, вие ме изумявате, честно.. 3.gif 16.gif Напроаво с чудя как може да има събрани толкова много невероятни таланти на едно място, чак не е реално! 10.gif Охх изчерпах се вече с похвалите, но не мога да не изкажа за пореден път възхищението си... happy.gif
ВиЛииииииииииИиИиИииииииии, миличка, какво да ти кажа, освен че се справяш все по-перфектно! Просто ме разбиваш.. страхотен фен съм на творчеството ти и ме караш все повече да заобиквам Брук и Дийн заедно!! 15.gif Продължавай да ни радваш все така с невероятните си клипове! worthy.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Аз имам една мъничка молба към теб, която подозирам, че няма да изпълниш, поради лични съображения, но все пак ще си кажа.. rolleyes.gif Не знаеш колко ще те обичам ако направиш клипче на Лейтън, просто предчувствам, че би станало стахотно..! biggrin2.gif Знам, че ги мразиш.. просто някой ден ако ти се занимава.. много ще се радвам! blush.gif
Даниееел, страхотно видео, за втори път ме оставяш без думи! 3.gif 3.gif Ставаш все по-добър, макар, че клипчето на Пейт си ми остава любимо! happy.gif Обожавам песничката, хиляди пъти съм ревала на нея... перфектно избрани моменти, наистина, много ми хареса! worthy.gif Продължавай в същия дух! 4.gif

Аз имам някви идейки, но не знам кога ще имам достатъчно свободно време, за да ги осъществя! rolleyes.gif Все пак в близката седмица мисля да го почна и дай боже и да го завърша... biggrin2.gif макар че с тоя мързел малко се съмнявам..18.gif
James towel keeper
Благодаря на всички bigarmhug.gif
DaniEl - СТРАХОТЕН КЛИП!!!!!! Браво наистина!!!

Юле - напротив много ми помогна, и ти си го знаеш както и това, че винаги можеш да разчиташ на мен за каквото и да било bigarmhug.gif
Жакиии - мерси и на теб!!! Супер си, радвам се че ти харесва!!! bigarmhug.gif Явно и Сам и Брук имат фенове и заради вас двечките които ме помолихте ще опитам да направя нещо и на тях smile.gif Не обещавам нищо, но ще се постарая!!!
Марти - благодаря ти!!!! blush.gif Много благодаря за милите думи!!! И само да кажа, че не мразя Лейтън 10.gif Не ги харесвам много, но да ги мразя - неее 9.gif И как мих могла happy.gif rolleyes.gif Ще е опитам да направя и техен клип в скоро време, сърце не ми дава да те разочаровам! bigarmhug.gif
eL
Имайте малко милост бе хора! От толкова перфектни клипове ми докарахте силно сърцебиене, недостиг на въздух, липса на слюнна течност и т.н. 18.gif (Точих локвички лиги, по 3-те клипа- на ЖанитУ, на ВилитУ и на Даниел[не ти слагам -Ty да се отличаваш от женската част, пък и честно ... не можах да го измисля happy.gif ])
Тъйй...по ред на номерата :

ЖАНИ - клипът ти е страхотен! emoticon1 (11).gif Това е една от любимите ми песни на г-н Трифонов и компания. Просто тази песен винаги ме е зареждала с много положителни емоции, защото те кара да се замислиш върху простичките неща от живота, и колко значими са те всъщност - приятелите ЪФ корС ... удоволствието ми обаче беше двойно : хем слушам хем виждам ... демек - колкото си обичам песента, толкова се влюбих и в клипчето ти. Твоите нещица винаги са ме кефили, не само защото са супер майсторски направени, но и защото умееш да им придадеш тази нотка на жизнерадостност и позитивност,(Нейли, клипа на Брук) която липсва в повечето клипове(мойте например са безкрайно отегчително-драматични)Та благодаря ти, за чудесните клипчета!

ВИЛИ - каквото и да кажа ... малко ще ти е! 8.gif Знаеш че съм ти МеГа-Фен ... и то как няма! Вие с julia1990 сте били *баси тандема. Сериозно! Т'ва с репликите беше ГЕНИАЛНО 1clap[1].gif 1clap[1].gif НяМам ДуМи! Охх...Тони Бракстън .... охх кеф banana.gif ... охх ревв cry.gif Toва е най-нежната...и същевременно най-тъжната любовна песен която някога съм чувала...ОБОЖАВАМ Я! Страхотен избор, както винаги bigarmhug.gif А какво да кажа за сюжета? Перфектната история(абе да вземем да сформираме един фен клуб на Дийн и Брук. Тия са родени един за друг ... ЪЪъ кой беше тоя Лукас? happy.gif ) ... краят ти е СУууперр, много ми хареса wub.gif Гледай ся как ми се накъса речта. 18.gif Не мога да се изразявам както трябва, когато съм емоционално зашеметена smile.gif Очаквай коментче в youtube ... бтв клипчето ти ми е в favorites biggrin2.gif
Наш'та тайфа обаче няма равна. go_team.gif Всички сме мултимедийни фурии emoticon1 (119).gif
ДАНИЕЛ клипчето на Джейк и Пейтън ми въздейства изключително много. По-принцип не съм тип - 'подсмърчи-девойка', като сестра ми happy.gif , но щом ми се насълзиха очите, работата е сериозна. ohmy.gif ПАК ме впечетли с избора ти на песен - Guns N' Roses rullzz ... КЛАСИКА!! 8.gif ВЕЛИКА ПЕСЕН!.... КЛИПЪТ ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТЕН! Отива веднага в папката ми с любими клипчета ... Чакам още ... rolleyes.gif

п.с. Днес завърших мойто 'нещо' на Брук и Лукас. Казвам нещо ... щот' е 5 мин и нещо ... Мини филм... колкото серия на Сънчо 18.gif Имам още малко work по него, ако воабще става гледане накрая happy.gif
DaniEl
Благодаря на всички ви за хубавите отзиви не мислих че ще ви хареса толкова много. Иии все пак имам още доста да се уча. smile.gif
Nasi
Вили, миличка НЕВЕРОЯТНА СИ! Този клип е просто, как да се изразя не знам, думи не ми останаха. Страшен е, както вече ти казах - скри ми шапката. Направен е майсторски. Тук видях, че си сложила и линкче към сендспейс, веднага ще го изтегля за да го подтретя.

За песента няма да говоря, Хита си е Хит.

Брук и Дейн....голяма слабост са ми, вече една година ми са №1 след невъжможните двойки. е как иначе и двамата са такива сладури. Не ми се мисли, ако по някоя случайност ги видим в бъдещ прокет/София и Йенсен (аз още си му викам Дженсен)/.

Безспорно имаш голям талант, днес дори ти гледах произведения, клипове, от преди няколко години и още тогава бяха страшни.

Поздравение и да не забравиш за обещанието ....СХ. *ще чакам*

Виждам в тамата отново са се събрали много клипове и съм доста назад в гледането, скоро ще го направя, не се й съмнявам, че всички ще са много добри.
nadezhda_had
Вили клипчето ти е невероятно .Гледах го първо в youtube и ми хареса толкова много ,че реших да си го изтегля
~Bruk~
Въпреки, че не пиша често в тази тема гледам повечето видеота и са наистина страхотни..Особено ми харесват измислените видеоклипове, смисъл тези които не отговарят на истинския сюжет на филма. Сега последно гледах на Вили клипчето и наистина много ми хареса- нищо че не гледам Supernatural- просто ми харесва замисъла biggrin2.gif worthy.gif Иначе ето и едно мое видео пак измислено, имах малко по-различна идея, но като цяло не се получи много зле

http://www.youtube.com/watch?v=_IdfyYTMBC0

Сюжет: Пейтън предизвиква катастрофа, в която Лукас умира. Видеото проследява живота на Брук и колко много и липсва Люк. В началото обвинява Пейтън, а после се опитва да преживее Лукас като тръгне с Чейс, разбира че още е прекалено рано и затова се разделят.Въпреки,че прощава на Пейтън накрая Брук трябва да продължи живота си сама

Музика: Avril Lavigne-Slipped away

Надявам се да ви хареса rolleyes.gif
Nasi
Нели bigarmhug.gif много се зарадвах като видях, че си пуснала клипче. Страхотно е. Много добре си го измислила, историята е интересна, а комбинацията с "флашбеци" се е получила страшно сполучливо. Ще очаква още твои произведения, за да ни радваш

Gossip Girl
Данииииии клипа е много готин , бравоо.Не ъсм очаквала по - малко
susito
Цитат(DaniEl @ Mar 18 2007, 09:48) *

Guns 'N Roses -Dont Cry

т'ва е един от най-готините клипове,които съм гледала!Идевята, и моментите са неверотни!ПЕРФЕКТЕН клип worthy.gif worthy.gif worthy.gif
devon
Нели,клипчети си е напрво страхотно worthy.gif.Идеята,която си вложила наред с песента и моментите са довели до създаването на един наистина ПЕРФЕКТЕН клип...Надявам се скоро да видим още твои неща
btw Ели мерси за кометарчету радвам се че ти е харесало smile.gif
Mai4et0
Аз днес имах свободно време и направих едно клипче happy.gif с Брук - Лукас - Нейтън.Исках да е само на Брукас но песента беше такава.... да си призная само заради нея направих клипа 10.gif Надявам се да ви хареса smile.gif

Craig David - Thief in the night

Текста на песента : CrAiG DaViD - ThIeF In The NiGhT
**Sophia**
Даниел... 2hi[1].gif клипчето ти е върха.Наистина много ме разчуства wub.gif ..Много добре с се справил.Браво blush.gif !Беше Супер...

Нели:) emoticon1 (7).gif ...Сюжета или Историята(няма значение) си я измислила чудесно blush.gif .Имахме нужда от малко по вече разнообразие.Радвам се че си се сетила за това..Наистина клипчето е много хубаво-Чудесно бих казала 1clap[1].gif .Аз съм луда фенка на Брукас,и с тези моменти които са прекарали заедно rolleyes.gif ,наистина ме развълнува.Много интересен,сполучлив и СУПЕРСКИ КЛИП си направила 1eyeb[1].gif

Майче...определено клипчето ми хареса rolleyes.gif .Почти всички моменти са сполучливи,особено там когато Брук гледаше снимката,наистина си беше направено майсторско 2thum[1].gif .Браво на теб blush.gif !
eL
Всички нови клипове са ужасно добри. worthy.gif
Нели - поздравления за интересния сюжет, страхотен клип си измайсторила! Драмата беше пълна... cry.gif ...за малко да ревна!
Майче твоето клипче също е суперско; Крейг Дейвид ми е любимец ... продължавай все така да ни радваш! 13.gif

Тези дни имах повечко свободно време и реших че ще правя КЛИП happy.gif ... Като бях лапе(то не че сега не съм, ама ... ся да не навлизам в подробности 18.gif ) излезе една много нежна балада, от която обаче незнайно защо ме побиваха тръпки. И то всеки божи път гокато видех клипа, умирах от страх и превключвах веднагически канала. emoticon1 (15).gif Клипът представляваше нещо такова - едно красиво младо момиче с тъжни очи, се разхожда с някво черно манто(ала Нео-Матрицата 18.gif ) в ГРОБИЩАТА!!
Сетихте ли се ? rolleyes.gif Аааа май трябваше да спомена че т.нар. девойка е подстригана горе-долу първи номер, като за казарма... 18.gif Същинско момченце си беше ... 15.gif

От това няма начин да не сте се сетили, че става въпрос за Sinead O'Connor и песента й "Nothing Compares To You".

Сега, нито тя нито клипа й ме стряска особено - това ще е заради няколко появили се гънки на мозъчното ми вещество happy.gif или ... просто защото вече не се плаша от момчета! 18.gif
Та причината поради която се обеснявах толкова надълго и нашироко е че - ТАЗИ ПЕСЕН Е УНИКАЛНА! 8.gif Поне за мен. Слушах я преди няколко дена и съвсем импулсивно започнах да цивря, без абсолютно никаква конкретна причина. Просто се развълнувах. И наистина доста време трябваше да мине, за да порасна и да я рабера, да я почувствам истински.
Ох да го карам по-сбитичко, че съвсем се отклоних от първоначалния си замисъл. 16.gif

Клипът който направих на ТАЗИ ПЕСЕН е на Брук и Лукас. Надявам се да ви хареса...

Brooke and Lucas - Nothing Compares To You:youtube.com; sendplace - чакам линк ;Р

Сюжет : Клипът представя гледната точка на Брук : Блян,копнеж,болка,нещастие,изневяра,сълзи,любов - и едно име което обединява всичко това ЛУКАС smile.gif
Lyrics : Nothing Compares To You
It's been seven hours and fifteen days
Since you took your love away
I go out every night and sleep all day
Since you took your love away
Since you been gone I can do whatever I want
I can see who ever I choose
I can eat my dinner in a fancy restaurant
But nothing
I said nothing can take away these blues
'Cause nothing compares
Nothing compares to you

It's been so lonely without you here
Like a bird without a song
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby where did I go wrong
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you

I went to the doctor guess what he told me
Guess what he told me
He said girl you better try to have fun
No matter what you do
But he's a fool
'Cause nothing compares
Nothing compares to you

All the flowers that you planted, mama
In the back yard
All died when you went away
I know that living with you baby was sometimes hard
But I'm willing to give it another try
'Cause nothing compares
Nothing compares to you
Nothing compares
Nothing compares to you
Nothing compares
Nothing compares to you
**Sophia**
Ели много хубаво клипче си направила.Мисля че всички знаят че наистина съм фенка на Брукас 4.gif и мисля че наистина клипчето си беше много добро.
С тези спомени,и моменти,абе всичко си е супер bounce.gif .Мисля че правиш много хубави неща,и те поздраввам.Незнам дали е тук мястото dunno[2].gif ,но използвам момента за да
кажа че ти си един от любимите ми потребители icon_peace.gif .Наистина мисля че си много мила и правиш страхотни неща emoticon1 (11).gif .Браво!!!
devon
Елинцееееееее манеееееее справила си се както винаги повече от перфектно 1clap[1].gif .Нужно ли е просто да ти казвам колко съм възхитена от клипчету ти...Мисля че все пак си има нужда щот няма как просто да не го коментирам...И просто вече се чувствам задължена да ти благодаря за чудесните клипчета,които правиш,тъй като леко са възползвам от тях в добрия смисъл да не си помисилш нещу друго...Просто от 1 месец някаде съм на диетка и кат са сетя за храна първото нещу,което правя е да си пусна някое твое клипче(обикновенно тва за жертвите или онуй с песничката на Глорията),просто това е единственото нешу,което ма кара да забравя всичко друго около мен и да са потопя в магията,която просто незнам как създаваш...После вече съм някак отвеяна и размечтана и друго не ми остава освен да си ги пусна пак...
Така че мила мога само да ти кажа НЕВЕРОЯТНА СИ!!Давай само така(клише) и чакам следващото ти творение 10.gif
*PeyT*
Оххх... мисля, че каквото и да кажа няма да мога да опиша колко много ми хареса този клип.. адски много се разчувствах.. cry.gif cry.gif ЕЛС , справила си си повече от страхотно, с всяко следващо творение задобряваш все повече и повече, имаш някакакъв невероятен талант и к`вото и да си говорим, мисля, че всички тук ще се съгласят, че си най-добрият видеомейкър измежду нас! 8.gif 8.gif Не се сещам за твой клип, който да не обожавам.. Този обаче ме разби тотално! emoticon1.gif worthy.gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif
Почвам с песента.. Уникална е!!! Нарежда се след най-любимите ми и една от тези, които страшно лесно могат да ме разплачат... emoticon1 (32).gif Текстът е невероятно тъжен .... Помня, че когато бях малка и я хващах по Тв-то, макар че не разбирах точно какво се пее, тъгата в очите на това момиче в съчетание с нежността и невинността, които излъчва ми въздействаха страшно много... Просто убийствена песен, с която си навързала моментите страхотно! Изпипала си всичко.. просто човек няма за какво да се хване да ти направи забележка.. biggrin2.gif Ей, ще ме накараш да заобичам Брук, супер мъчно ми стана за нея.. cry.gif Особено ме впечатлиха флашбеците... когато беше с Чейс и Феликс и си спомняше как е била с Лукас в подобна обстановка и ситуация.. Помня, че нещо беше споменала, че voiceover-те не ти се получават... Сега, мога да ти кажа, че са станали перфектно, поздравления за избора им между другото. Много се зарадвах, че са много.. колкото повече, толкова по-добре.. Много успешно навързване с песента! Браво! emoticon1 (11).gif Имам чувството, че още 2 часа мога да сипя похвали и да изреждам какво ми е харесало, но ме заболяха пръстчетата, а и май пак имам температура и мисля да лягам (егаси тъпия вирус.. ermm.gif ).... Ето емотиконки, които показват много ясно част от чувствата, които предизвика в мен възхитителният ти клип -
8.gif 3.gif 3.gif worthy.gif Copy of wub.gif cry.gif emoticon1 (109).gif emoticon1 (109).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1.gif wub.gif Ели , благодаря ти, че ни радваш! bigarmhug.gif bigarmhug.gif emoticon1 (44).gif emoticon1 (12).gif icon_peace.gif Ще те помоля само да оправиш линка в sendspace, че нещо не ми се отваря! unsure.gif
НеЛи и Майче , клиповете ви са страхотни, обещавам утре да ги коментирам по-обстойно и да изкажа подробно впечатленията си... сега просто съм прекалено изтощена! blush.gif bigwink[1].gif
eL
Аххх...кой не обича да чете такива готини думички blush.gif blush.gif Дано наистина заслужавам нещата, които сте ми написали.
Благодаря ви адски много, нямате си никаква представа колко много ме зарадвахте bigarmhug.gif
Вики горда съм, че имаш такова мнение за мен .... Чувствата ти са споделени emoticon1 (56).gif
Жанс (ХЪъъГггсс)Благодаря ти супер много. Не съм си и помисляла че на някой могат да му въздействат по този начин клиповете ми. Аз си ги правя основно за собствен кеф и има дузина които Никога няма да постна във форума ... защото ...Ъъъ ... са под всякаква критика. Но самия факт че ми го каза това ме накара да се чувствам страхотно. Просто ми се разтуптя сърчицето... wub.gif Благодаря ти още веднъж!
МаРтИии сладко бомбонче мое emoticon1 (44).gif ... пфф... много мразя лиготий 16.gif ама как да се въздържа след такъв коментар 3.gif Знаеш колко много ценя мнението ти, и какво друго да измисля освен - БЛАГОДАРЯ ТИ страшно много ! И да не му се даваш на този грип чу ли? Няма да го позволя ... Оправяй се сладур bigarmhug.gif

п.с. Още не се е качил в sendplace. dry.gif Kaто стане ще дам линк.
п.с.2. готово smile.gif LINK за данлоуд : Brooke & Lucas - Nothing Compares To You
Mrs.Ackles
Ели, клипът ти е уникален!!! worthy.gif worthy.gif 3.gif Страшно много ми хареса, справила си се отлично! Манипулацийките с гласовете са много добре изпипани, абе всичко е перфектно! smile.gif blush.gif wub.gif 1clap[1].gif 8.gif Поздравления!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.