Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 27 2005, 01:57 AM) *

Единодушни сме напълно Инче ..е като излючим моята оценка rolleyes.gif ...
10х 4.gif biggrin2.gif Надявах се така да се почне smile.gif сега вече няма начин някой да каже че не му харесва happy.gif biggrin.gif ... Пускам веднага клипчето ....до утре наобяд тряя да се е изтеглило dry.gif ... но мога да кажа отсега, без съмнение , че ми харесва ... най-вече защото имам всичките ти "творби" и те наистина са повече от сполучливи 4.gif

Оу мерси трогната съм от положителната ти оцнека, дано наистина клипчето оправдае очакванията ти biggrin.gif
_HriS_TinA_
Ели сега гледах клип4ето ти и направо останах без ума и дума biggrin2.gif ... Нееее просто немога да повярвам - бе6е адски въздеиства6 и силен , направо те признавам отвсякъде 4.gif ...и тази нежна музика , кадрите леле ..... rolleyes.gif
Наистина заслужава6 едно огромно БРАВО!
_HriS_TinA_
ааа Ralna аз в момента дърпам клип4ето ти и аз съ6то съм на мнението на П.С. 4е 6те бъде супер уникално 4.gif ....4акам с нетърпение да го гледам wink.gif
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 27 2005, 02:22 AM) *

Ели сега гледах клип4ето ти и направо останах без ума и дума biggrin2.gif ... Нееее просто немога да повярвам - бе6е адски въздеиства6 и силен , направо те признавам отвсякъде 4.gif ...и тази нежна музика , кадрите леле ..... rolleyes.gif
Naistina zasluvawa6 edno ogromno БРАВО!

Много, много ама много ти благодаря за чудесния коментар ХРИС tongue.gif biggrin.gif Вече наистина се възгордях ... направо ще се пукна от КЕФ 3.gif ... Супер се зарадвах че си го харесала wub.gif biggrin.gif още веднъж thank you 4.gif
Aууу нета ми се пооправи ... чак не можах да повярвам, че клипчето се изтегли blink.gif ...
та по темата ... сууупер ме кефят началните кадри Инче worthy.gif .. аа и също... Нейтън на забавен кадър wub.gif ... пича си е супер на баскет няма какво да говорим 4.gif ... като цяло мога да кажа ...клипчето ти НаПъЛнО оправда очакванията ми 10.gif biggrin2.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 27 2005, 02:33 AM) *

Много, много ама много ти благодаря за чудесния коментар ХРИС tongue.gif biggrin.gif Вече наистина се възгордях ... направо ще се пукна от КЕФ 3.gif ... Супер се зарадвах че си го харесала wub.gif biggrin.gif още веднъж thank you smile.gif

Ами как да не го харесам като той просто е велик ... немога да си кривя душицата , тва е !!!! wink.gif Мммм бтв..малко реклама който не си го е дръпнал изоб6то да не се 4уди малък/голям хард ...тва не6то е велико и трябва да се види ..хахах ама и аз колко съм си упорита 10.gif не ама наистина дърпайтее biggrin2.gif
Ralna
.........
Да питам не му е тук мястото, но имам едни клипчета от Баскетболния мач на NBA в който участва Джеймс, някой иска ли ги?
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 02:40 AM) *

.........
Да питам не му е тук мястото, но имам едни клипчета от Баскетболния мач на NBA в който участва Джеймс, някой иска ли ги?

ааа ми за6то да не му е тука мястото biggrin2.gif !!! Ми аз по принцип Джейк не го уважавам много - много ..ама 6те ми е много интересно да го видя като игра4 от НБА така 4е ако може6 мятаи гиии ... Супер 6те е 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 27 2005, 02:50 AM) *

ааа ми за6то да не му е тука мястото biggrin2.gif !!! Ми аз по принцип Джейк не го уважавам много - много ..ама 6те ми е много интересно да го видя като игра4 от НБА така 4е ако може6 мятаи гиии ... Супер 6те е 4.gif 4.gif 4.gif

Не Джейк, Джеймс или по-познат като Нейтън 16.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 02:53 AM) *

Ма не Джейк, Джеймс или по-познат като Нейтън 16.gif

Хахахахахахахахахахах 18.gif ДОБРЕ ве ...лелелей ами какво иска6 3 4аса но тва не ме оправдавa в слу4ея ..може да ми препоръ4ат о4илца хммм няма да ми отиват...нооо както и да е де 6том е на James Lafferty (слу4аино да не си помисли6 4е не му знам името )наистина ги даи насам !!!! ОБОЖАВАМ ГО особено когато играе баскет4e 10.gif
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 27 2005, 02:36 AM) *

Ами как да не го харесам като той просто е велик ... немога да си кривя душицата , тва е !!!! wink.gif Мммм бтв..малко реклама който не си го е дръпнал изоб6то да не се 4уди малък/голям хард ...тва не6то е велико и трябва да се види ..хахах ама и аз колко съм си упорита 10.gif не ама наистина дърпайтее biggrin2.gif

biggrin2.gif Хрис реших веднага ... взимам те за рекламен агент 10.gif ... по-добра Реклама на клипчето и аз не мога да си направя happy.gif хех в такива случай оставям без думи и единственото , което мога да направя е да ти благодаря ... ПАК :Р

p.s. Инче мн. ще съм ти благодарна ако ги качиш някаде 4.gif Отдавна искам да го видя тоя мач ...
Ralna
Заповядайте и да не кажете, че нищо несъм ви дала 10.gif
James in NBA 1
James in NBA 2

Той е с познатият ни вече номер 23, и е голям баскетболист, тук играе за Лейкърс, който впрочем е любимият му отбор, затова насладете се 4.gif За жалост клипчетата са около 2 мин, не цял мач, ама само толкова има, аз ще потърся още и ако намеря веднага ще ви ги дам biggrin.gif
eL
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 03:03 AM) *

Той е с познатият ни вече номер 23, и е голям баскетболист, тук играе за Лейкърс, който впрочем е любимият му отбор, затова насладете се 4.gif За жалост клипчетата са около 2 мин, не цял мач, ама само толкова има, аз ще потърся още и ако намеря веднага ще ви ги дам biggrin.gif

Ще кажа единствено : УРАаа ...тегля 10.gif и ако намериш други - лепвай ги на megaupload.com ... Споко : aудитория за Джеймс винаги ще се намери happy.gif smile.gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 27 2005, 03:08 AM) *

Ще кажа единствено : УРАаа ...тегля 10.gif и ако намериш други - лепвай ги на megaupload.com ... Споко : aудитория за Джеймс винаги ще се намери happy.gif smile.gif

Повече филмчета не намерих, но попаднах на следното:

James Lafferty will take part in the 6th Annual NBA Celebrity Shoot Out in Phoenix, Arizona during the weekend of January 14th.
The event will be followed by an exhibition located at the America West Arena.
To get tickets and find out about the cause benefiting from the event, visit http://www.sunsnitehoops.com/

тази новина е от 12 декември, значи пз януари, Джеймс пак ще играе в мач на NBA
_HriS_TinA_
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 01:29 AM) *

Така и аз направих още едно клипче, скоро нямаше да правя защото ми свърши пробния срок на програмата, но днес успях да я излъжа, че съм платила и вече ми е напълно легална пълна версия, и затова скалъпих ново клипче 10.gif
То е за Нейтън, Лукас и Баскетбола, дет се вика три в едно, и тва едно е BasketBoys
Бон Апети biggrin.gif
IPB Image

Клип4ето е СТРАХОТНО ... ама наистина е много хубаво, и музиката съ6то много ми хареса и е супер подходя6тa biggrin2.gif !!! Абе вси4ко е на ' 6 ' 4.gif
Nasi
Peyton Sawyer 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif сега най-после си изтеглих клипчето "Колко ми липсваш" за Пейтън и Лукас!!!!
Невероятно е!!!!!!!! Избрала си страхотни моменти!!!!!!!! Много ми харесва и затова ще си го пусна пака, докато тегля клипчето на Инчето.

Междудругото имам едни снимки на Джеймс от благотворителен мач. Страхотен е!!!!!! wub.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 01:29 AM) *

Така и аз направих още едно клипче, скоро нямаше да правя защото ми свърши пробния срок на програмата, но днес успях да я излъжа, че съм платила и вече ми е напълно легална пълна версия, и затова скалъпих ново клипче 10.gif
То е за Нейтън, Лукас и Баскетбола, дет се вика три в едно, и тва едно е BasketBoys
Бон Апети biggrin.gif
IPB Image

Инче Страхотно е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Фантастично!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Не мога да спра да го гледам. smile.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Dec 27 2005, 11:07 AM) *

Инче Страхотно е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Фантастично!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Не мога да спра да го гледам. smile.gif

Много се радвам, че ти харесва Наси, знаеш колко ценя мнениетто ти blush.gif
Menna
Хора,клиповете са невероятни biggrin.gif 10.gif 10.gif 10.gif Нямам думи просто.

Peyton Sawyer-наистина си избрала невероятни моменти 4.gif worthy.gif 4.gif
Инче твоя клип от снощи съм го изгледала поне 20тина пъти,адски добър е worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Dec 27 2005, 11:20 AM) *

Инче твоя клип от снощи съм го изгледала поне 20тина пъти,адски добър е worthy.gif worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Много се радвам Даре blush.gif А да ти обяснявам ли за Улеатът?
Menna
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 11:23 AM) *

Много се радвам Даре blush.gif А да ти обяснявам ли за Улеатът?

Ако можеш,ще съм много благодарна 10.gif (ако искаш на рм-че rolleyes.gif )
Да попитам-тези клипчета,които правите сега,дали се качват в също в папката с клипове от ОТН на дата.бг?
solenka
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 03:03 AM) *

James in NBA 1
James in NBA 2

Лелеее!!! Инче, супер готини клипчета! А и Джеймс wub.gif wub.gif wub.gif направо нямам думи за него. Наистина играе много добре. А и е толкова готин като играе баскет. 0106[1].gif
Ralna
QUOTE(solenka @ Dec 27 2005, 02:04 PM) *

Лелеее!!! Инче, супер готини клипчета! А и Джеймс wub.gif wub.gif wub.gif направо нямам думи за него. Наистина играе много добре. А и е толкова готин като играе баскет. 0106[1].gif

Дам като играе баскет е супер, направо да го изядеш 4.gif
eL
QUOTE(Nasi @ Dec 27 2005, 10:43 AM) *

Peyton Sawyer сега най-после си изтеглих клипчето "Колко ми липсваш" за Пейтън и Лукас!!!!
Невероятно е!!!!!!!! Избрала си страхотни моменти!!!!!!!! Много ми харесва и затова ще си го пусна пака, докато тегля клипчето на Инчето.

Мерси НАСИ biggrin.gif Мноого се радвам че ти е харесало ... тва ми беше целта все пак biggrin2.gif
Peyton Sawyer-наистина си избрала невероятни моменти

Много ти благодаря и на теб ДАРИ 4.gif Вече наистина ме стимулирахте да направя още ... Но пък ако трябва да бъда честна ... е Супер лесно да вържеш текста с отделните клипченца (все пак не си губиш времето в това да слушаш и да превеждаш песента) ... идеята ми беше дори хора които не са гледали ОТН да са наясно горе-долу със отношенията м/у Люк и Пейтън ...... от това което казват Галя и Миро гледах да съвпада с това което правят те двамата ХАхах как го обясних ... като за бавноразвиващи huh.gif 16.gif 10.gif ... важното е че ви харесва ... tongue.gif Спирам да дрънкам .. направо ще литна от радост angel1.gif

П.С. Джеймс ... worthy.gif Оо ти разбивачо на сърца .. наистина е божествен когато играе баскетбол 4.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 27 2005, 02:26 PM) *

Вече наистина ме стимулирахте да направя още . 4.gif

10.gif Супер-много се радвам 4.gif
Такам,сега пускам едно мое творение,което не вярвах,че ще види бял
свят,защото програмата ми блокираше постоянно и съвсем се измъчих тези две
седмици-както и да е 10.gif wacko.gif
Клипчето е на Брук и Лукас -нещо ново и различно за мен -Дано ви хареса 10.gif 10.gif 10.gif

http://www.megaupload.com/?d=5DAUDNL7
IPB Image
Nasi
Нямам търпение да го изгледам!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
Даре веднага ще си го дръпна, но съм сигурна, че е страхотно 4.gif 4.gif
Nasi
4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Даре страхотно е клипчето!!!!!!!! Суперско е!!!!!!!! Заслужаваси си времето!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Dec 27 2005, 10:44 PM) *

Лелеле Даре страхотен клип си направила направо е невероятен !!! 4.gif 3.gif 4.gif
eL

10.gif Супер-много се радвам 4.gif
Такам,сега пускам едно мое творение,което не вярвах,че ще види бял
свят,защото програмата ми блокираше постоянно и съвсем се измъчих тези две
седмици-както и да е 10.gif wacko.gif
Клипчето е на Брук и Лукас -нещо ново и различно за мен -Дано ви хареса 10.gif 10.gif 10.gif

IPB Image

Ayy Дари ей сега ще си го дръпна ... и аз нямам търпение да го гледам biggrin.gif 10.gif Сигурна съм че ще е велико... mrgreen[1].gif
RoXXy_

IPB Image

fun.gif вече го гледах, и честно казано е суууупер як.Ако направим конкурс за най-готин клип този 100% ще е в 3ката biggrin2.gif много ми хареса как си го съчетала с песента
100х 8.gif
продължавай в съшият дуХ
Menna
blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif 10.gif Хихи,благодаря,много се радвам че ви харесва rolleyes.gif 10.gif
eL
QUOTE(Menna @ Dec 28 2005, 08:34 PM) *

blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif 10.gif Хихи,благодаря,много се радвам че ви харесва rolleyes.gif 10.gif

УХааа worthy.gif това клипче е страхотно бе Дари ... 4.gif ще ми се окаже беден речника да ти опиша колко МНноого ме кефи 8.gif и как си го вързала с песента ... БРЕХ ... сега още веднъж си го пускам Шшшшт walkman.gif 57.gif и Роби като запее "she's the one" се побърквам :Р "..
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 28 2005, 08:44 PM) *

УХааа worthy.gif това клипче е страхотно бе Дари ... 4.gif ще ми се окаже беден речника да ти опиша колко МНноого ме кефи 8.gif и как си го вързала с песента ... БРЕХ ... сега още веднъж си го пускам Шшшшт walkman.gif 57.gif и Роби като запее "she's the one" се побърквам :Р "..

10.gif 10.gif 10.gif Мерси много за думите 10.gif -като благодарност за феновете на Люк и Пейтън ето едно според мен жестоко клипче 3.gif worthy.gif worthy.gif
For_Blue_Skies_LP.wm

http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=074H7GW...O81K4NN4CA21EB9
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Dec 27 2005, 11:26 AM) *

Да попитам-тези клипчета,които правите сега,дали се качват в също в папката с клипове от ОТН на дата.бг?

Емии... rolleyes.gif в момента много не се качват защото съм на село и нямам възможност, но като се прибера ще ги насвалям всичките и ще ги кача обещавам happy.gif
_HriS_TinA_
Имам нов клип, той е много по-разли4ен от преди6ните ми...казва се Rachel Gattina – The New High School Cheerleader !! Хмм на мен ли4но много ми допада песента по която го правих а ето и текста й ....

Benassi Bros-Make Me Feel

You're gonna be my man
You know it baby
You're gonna be my friend
Oh baby

So darling take my hand
Don't leave me waiting
Don't wanna lose my friend
No no no no baby

Why don't you understand
And just say maybe?
My heart is in your hand
Oh baby

Don't make me wait too long
Don't make me crazy
Don't wanna be alone
No no no no

Make me feel ohohoh baby
Make me feel ohohoh baby
Make me feel ohohoh baby
Make me feel ohohoh baby

This love's a funny game
It's so amazing
I'll never be the same
Oh baby

You really turn me on
You know I'm ready
You make me lose control
No no no no baby

Now won't you let me stay?
And be your lady
Cause you can light my way
Oh baby

You really make me strong
My fear is fading
I know it can't be wrong
No no no no

Make me feel ohohoh baby
Make me feel ohohoh baby
Make me feel ohohoh baby
Make me feel ohohoh baby

Надявам се да ви хареса ,ако е така драснете по един комент ...а ако не както Елито и аз приемам критика wink.gif

Тааа ето и линка : http://www.megaupload.com/?d=TP0Y7S12

P.S- Може скоро да направя рекорд за най-късен пост ...хихик 4е с тия клип4ета rolleyes.gif
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 29 2005, 04:51 AM) *

Имам нов клип, той е много по-разли4ен от преди6ните ми...казва се Rachel Gattina – The New High School Cheerleader !! Хмм на мен ли4но много ми допада песента по която го правих а ето и текста й ....
Benassi Bros-Make Me Feel
Надявам се да ви хареса ,ако е така драснете по един комент ...а ако не както Елито и аз приемам критика wink.gif

P.S- Може скоро да направя рекорд за най-късен пост ...хихик 4е с тия клип4ета rolleyes.gif

хех biggrin.gif За критика и дума не може да става ... шансовете са под 0,000% smile.gif Незнам за другите ама аз ще си го дръпна "моменталически" 4.gif Супер готина идея Хрис ... нали си мой човек,как biggrin.gif Невъзможно е стоенето ти до 5 часа .. да е било напразно smile.gif убедена съм ...
p.s. защо се изказах така ... аз какво правя по това време тука ?? dry.gif 16.gif я да отивам да спа 9.gif happy.gif лека
Menna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 29 2005, 04:51 AM) *

10.gif Хихи,познай кой ще те бие по късен пост ?10.gif
Хриси клипа е невероятен,току що го изгледах-браво worthy.gif 3.gif 10.gif Как денси само тази мацка 18.gif 18.gif 10.gif

Такам-Ето и моето ново творение-дано ви хареса 10.gif
song is by Sixpence None The Richer - "Kiss Me"
Peyton/Lucas Haley/Nathan Brooke/Lucas

http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=30OQLFHZGSIJK27MQ5MGYGZ2M8

ПС:Теди мерси 10.gif -наистина ще е добре всички неща да са на едно място
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Dec 29 2005, 05:21 AM) *

song is by Sixpence None The Richer - "Kiss Me"
Peyton/Lucas Haley/Nathan Brooke/Lucas

http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=30OQLFHZGSIJK27MQ5MGYGZ2M8

Дарииииии страхотно не6то си направила 4.gif 4.gif 4.gif направо супер...а музиката невероятна обожавам я тази песен 10.gif
Nasi
Страхотно е!!!!!!!!!! Сега го гледах за втори път biggrin.gif Много ми харесва!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
eL
Хрис Само ще ти кажа , че след като гледах клипа започнах да харесвам Рейчъл ... мисля че това е достатъчно показателно , за това колко добре си се справила smile.gif 8.gif как танцува малииииии wub.gif А пък музиката идеално и пасва ... Make me feel ...baby av-2500.gif

Дари и твоето е страхотно .... нагледах се на готини целувки 10.gif 3.gif 4.gif
Jordan
Хрисл Дари, много красиви клипчета сте сътворили... worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Специално тва с целувките на Дарето...убийствено е... worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ludoto_mimi
Дарееее.... просто не знам какво да кажа .... не съм гледала още клипчето, не се и съмнявам, че е супер, обаче песентааа wub.gif 4.gif
Nasi
Леле Хриси твоето клипче чак сега го видях...веднага почвам да го тегля!!!!!!

и аз направих едно, но програмата почна да ми прави номера и не се получи. Ако искате да ви дам линк кажете?
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Dec 29 2005, 10:19 PM) *

и аз направих едно, но програмата почна да ми прави номера и не се получи. Ако искате да ви дам линк кажете?

Дам искаме 10.gif ...
Menna
QUOTE(Nasi @ Dec 29 2005, 10:19 PM) *

Леле Хриси твоето клипче чак сега го видях...веднага почвам да го тегля!!!!!!

10.gif Насе клипа ти е разбиващ(вече го гледах),и моментите и музиката rolleyes.gif rolleyes.gif -направо е страхотен 10.gif
Пусни линкче,защото наистина е страхотен
Nasi
Whne you tell me than you love me
Nathan & Haley
Brooke & Lucas

http://www.megaupload.com/?d=7A7AH79E

В един момент песента свършва и почва отново и прекъсва по средата...
Jordan
Йееее хора, велики сте worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
The Black Dragon
Ето ви едно линкче, което реших да споделя с всички фенове на One Tree Hill - понеже и аз съм голям фен smile.gif Вижте го и си кажете мнението smile.gif Изцяло аз съм го правил tongue.gif
Tzvetelina & One Tree Hill - Change The Love For The Song
WarezRu
качи го на фтп-то на ггбит.инфо,плийс smile.gif щото ми дава време на download 30 минути sad.gif
The Black Dragon
QUOTE(WarezRu @ Jan 3 2006, 09:38 PM) *

качи го на фтп-то на ггбит.инфо,плийс smile.gif щото ми дава време на download 30 минути sad.gif

не знам как става rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.