Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
fenka_lucas_i_brooke
Марти,Елинко,Силве мерси много за хубавите коментари много се радвам че ви харесва клипа!Отдавна ми се въртеше тази идея в галавата и реших да го направя този клип,е са не стана перфектен ,в смисъл не е кой знае какво можеше много по добре да стане,ама аз не съм много по измислените историй,не мога много да ги съчетавам!Имам само 2 клипа единя е на Лукас-Пейтън-Джейк и този,но щом казвате че ви харесва аз поне се радвам че отзивите са добри!!!Благодаря сладури!!!Keep on с производството на клипове!!!
devon
И така първу да кажа тъп тъп тъп смотан интернет!!!!!Чак преди около час имах възможността да си изтегля новото клипче на Жаки,което както винаги е станало супер направо е невероятно не съм се и съмнявала,че няма да се представи на ниво worthy.gif worthy.gif Давай момиче все така!!!
И искам да благодаря специално на Ели,че удовлетвори молбата ми и да й кажа че съм и много задължена.От половин час имам клипчету и немоа да спра да го гледам
*PeyT*
Тази вечер се чудих какво да правя и... реших да почна клипче.. biggrin2.gif Учудващо, но дори успях да го завърша.. rolleyes.gif Отново е на Лейтън, само че този път от Lucas`s point! happy.gif Песничката е K-CI & JoJo - All my life. С голямо желание и старание го направих и се надявам да ви хареса.. blush.gif Моля за коментари, било то положителни или отрицателни! smile.gif

Sendspace

Youtube

Artist: K-C & Jojo
Song: All My Life

I will never find another love sweeter than you,
Sweeter than you
And I will never find another lover more precious than you
More precious than you
Girl you are
Close to me you're like my mother
Close to me you're like my father
Close to me you're like my sister
Close to me you're like my brutha
You are the only one my everything and for you this song I sing

And all my life
I've prayed for someone like you
And I thank God that I, that I finally found you
All my life
And I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too

I said you're all that I'm thinkin' of.....baby

Said, I promise to never fall in love with a stranger
You're all I'm thinkin' of, I praise the Lord above
For sending me your love, I cherish every hug
I really love you

And all my life, baby, baby, I've prayed for someone like you,
And I thank God that I, that I finally found you, baby
All my life I've prayed for someone like you
Yes, I pray that you do love me

You're all that I ever known
When you smile, on my face, all I see is a glow
You turned my life around
You picked me up when I was down
When you smile on your face all I see is a glow
When you smile on your face all I see is a glow
Yes I pray that you do love me too

All my life

П.П. НаДее, не мога да спра да гледам клипчето ти с Лукас и Хейли... blush.gif Невероятно е! worthy.gif
la_belle_helene88
ОЛЕ МАРТ (*PeyT*), В МОМЕНТА ЯКО ЗАКЪСНЯВАМ ЗА ПЪРВИ ЧАС, ОБАЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ТЪЙ КАТО
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДЪРЖАХ АЗ ДА СЪМ ПЪРВА ТОЗИ ПЪТ И АКО ТРЯБВА ИЗОБЩО НЯМА ДА ХАДЯ НА ДАСКАЛО,
НО ЩЕ КОМЕНТИРАМ КЛИПА ТИ...ТА ЕТО И ТОВА КОЕТО СМЯТАМ...
КЛИПЪТ Е ПОВЕЧЕ ОТ СТРАХОТЕН...АЗ СЪМ БРУКАС, ОБАЧЕ ТОВА ИЗОБЩО НЕ МИ ПРЕЧИ ДА ГО ОЦЕНЯ ПОДОБАВАЩО!!!
МАРТ, СПРАВИЛА СИ СЕ ОТЛИЧНО И ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО СЪМ ГЛЕДАЛА ОТ ТЕБ...НАИСТИНА ПОЗДРАВЛЕНИЯ 13.gif
С ВСЕКИ НАПРАВЕН КЛИП СТАВАШ ВСЕ ПО-ДОБРА!!! НАИСТИНА БРАВО 1clap[1].gif 8.gif

НАЙ-МНОГО МИ ХАРЕСА ГЛАСЪТ НАКРАЯ blush.gif blush.gif blush.gif ВЪОБЩЕ НЕ ГО ОЧАКВАХ И СЕ Е ПОЛУЧИЛО МНОГО МНОГО ДОБРЕ 8.gif 4.gif ИМА КЛИПОВЕ, В КОИТО СЪЩО СЕ ГОВОРИ, ОБАЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО КАЗВАТ СЕ РАЗБИРА ЕДВА НЯКАКВИ СИ 30-40% И ПОВЯРВАЙТЕ МИ ТОВА НЕ Е ПОРАДИ СЛАБО НИВО НА АНГЛИЙСКИ... 10.gif ПРОСТО ТЕ НЕ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ tongue.gif tongue.gif 15.gif ...А МАРТ, ТИ СИ ТРЪГНАЛА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА wink.gif 4.gif
ДРУГО КОЕТО МНОГО МИ ХАРЕСА И МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ СА МОМЕНТИТЕ, КОИТО СИ ИЗБРАЛА cool.gif
СИГУРНО ДОСТА СИ ТЪРШУВАЛА ДОКАТО ГИ ИЗБЕРЕШ ТЪЙ КАТО ТОВА НЕ СА МОМЕНТИТЕ, КОИТО СА НИ ДО БОЛКА ПОЗНАТИ ВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ КЛИПОВЕ ЗА ЛЕЙТЪН...НЯКАКВИ ПО-НЕПОЗНАТИ СА И ПОЧТИ НЕИЗПОЛЗВАНИ ДОСЕГА.
ТАКА ЧЕ ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА УСИЛИЯТА И ВОЛЯТА, КОИТО СИ ВЛОЖИЛА 8.gif 1clap[1].gif ... А СЪЩО И ЗА БЕЗСЪННИТЕ ЧАСОВЕ, КОИТО СИ ПРЕКАРАЛА ТЪРСЕЙКИ НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО 13.gif НО СЕГА ВИЖДАМ, ЧЕ ИМА РЕЗУЛТАТ...КЛИПЪТ НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТЕН...МНОГО ДОБРЕ НАПРАВЕН (СПОМЕНАХ ЛИ, ЧЕ МИ Е ЛЮБИМИЯТ blush.gif 10.gif )

ОХ...ИЗЛЯХ СИ ДУШАТА...ДАЖЕ МАЛКО СЕ И ПОУВЛЯКОХ...АМА ЗА ТАКЪВ КЛИП МАЙНА..НЯМА КАК 10.gif tongue.gif
МАРТ, ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА 4.gif ГОРДЕЯ С ТЕБ blush.gif wink.gif
АЙДЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ТРЪГВАМ ЗА ДАСКАЛО ЧЕ БАБАТА ПО ****** ЩЕ СЕ СЪРДИ ЧЕ ЗАКЪСНЯВАМ 18.gif 18.gif 18.gif 15.gif
МАРТ, СТРАШНА СИ wink.gif 8.gif 11.gif
devon
Марти незнам просто незнам какво да ти кажа...Клипчету ти е станало страхотно ставаш все по добра една от малкото която от самото начало й фана цаката на тая работа определено имаш талант и се надявам да продължаваш да ни радваш с яки клипчета 4.gif 4.gif
amiorkov
Ето първото ми клипче по тази тема рне е кой знае какво но аз много си го харесвам надявам се и на вад за ви хареса
http://www.youtube.com/watch?v=Rta8u9SPl_w
fenka_lucas_i_brooke
Сигурен ли си че този клип е твой?!Защото аз съм 1000000000000000% сигурна че не е защото съм го гледала може би преди година и знам че не е твой!!!

И да Марти клипа ти е много хубав Go Girl!!!Ставаш все по добра и по добра!Въпреки че Давам всичко за теб многооооооооооооооооооо далеч повече ми харесва от този! rolleyes.gif
*PeyT*
EЛи... мерси много, направо си се оляла с похвалите.. 18.gif чак толкова не заслужавам rolleyes.gif , но все пак за пореден път ме трогна! blush.gif Ако тая по физика ти беше писала закъснение, щях да те убия, че си се забавила само за да напишеш коментара! emoticon1 (5).gif Благодаря ти,че толкова ме поущряваш! bigarmhug.gif
ЖаНи, мерси и на теб! bigarmhug.gif
ЖаКи, твоето мнение, като професионалист, наистина беше важно за мен и се радвам, че поне малко ти харесва! bigwink[1].gif blush.gif Много ти благодаря, че беше обективна! emoticon1 (44).gif

Ще се радвам, ако и другите многоуважавани от мен видеомейкъри споделят впечатлението си от клипчето, за да разбера кое ми куца и да се стремя да се усъвършенствам! emoticon1 (7).gif emoticon1 (116).gif
amiorkov
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 26 2007, 20:43) *
Сигурен ли си че този клип е твой?!Защото аз съм 1000000000000000% сигурна че не е защото съм го гледала може би преди година и знам че не е твой!!!

И да Марти клипа ти е много хубав Go Girl!!!Ставаш все по добра и по добра!Въпреки че Давам всичко за теб многооооооооооооооооооо далеч повече ми харесва от този! rolleyes.gif

Леле мале ,мога да те УВЕРЯ че е лично мое ама лично мае ,и да гледал си го миналата година както казах това е първото ми клипче .
Немога да повярвам ,че ме обвиняваш за това да сложа чуждо клипче и да казвам че е мое ,мое е това клипче и преди го бях линквал в този форум някъде ама преди много време .
fenka_lucas_i_brooke
А ок съжалявам тогава просто го бях гледала преди и реших че може да си сбъркал я линкове я наистина да си решил да сложиш чужд клип!Съжалявам!

Абе пак се извинявам тези дни съм много раздразнителна и като го видях този клип и си викам я ама аз тоя клип го знам от 1 година!
Все пак искам да кажа че клипа много ми харесва и да знаеш че е качен на диск заедно с всички други клипове на ОТН!
И отново извинявай!!!!
James towel keeper
Така почвам подред, дано само не изпусна някои happy.gif
Ели - какво да кажа - БРАВО!!!! Макар и да не съм фенка на Лейтън, този клип определено ми е сред любимите!!!!! Справила си се НЕВЕРОЯТНО!!!! Харесва ми много, много!!! Браво мила! 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif worthy.gif А колкото до предното недоразумение - аз така и не писах, защото след това бяха постнати още много клипчета, и да не правя флууд - на искам да ги кажа, че няма проблем, чак след това разбрах за какво говорим в същност 18.gif Съжалявам ако съм звучала грубо или нещо такова - искам да ти кажа, че дори и да беше говорила за снимките - след като изгледах клипчето ти, веднага щях да забравя - това на ДБ също си го прибавих в колекцията - знай че аз съм им огромна фенка, а твоя шедьовър ме зарадва много!!!!!!!! 4.gif rolleyes.gif rolleyes.gif worthy.gif
*PeyT* - Браво и на теб!!! Клипчета ти са убийствени - в истинския смисъл на думата!!! Седях като гръмната!!!! Любимото ми е на Лейтън (звучи грубо, но попринцип мразя тази двойка, та щом ти казвам, значи клипчетата наистина са ми направили ОГРОМНО впечатление) с песента "Не вярвам" worthy.gif 4.gif 4.gif 10.gif Наистина беше страхотно...
Жаки - както обикновено, - ДЪ БЕСТ мила!!!!!!! Имала си страхотна идея за клипчето БЛ и ПН - и си я осъществила още по-брилятно!!!!! Това клипче беше много ама много хубаво, и наистина майсторски направено!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif Надявам се скоро да ме зарадваш с ново на любамата ни двоючица БЛ rolleyes.gif happy.gif happy.gif 10.gif

ВСИЧКИ друго, които са поствали клипчета (много бавно става поотделно) - наистина сте се справили отлично, направо едва смогвам да свалям всичко - но резултатите са перфектни, и всички клипове божествени!!! Браво продължавайте със същата продуктивност както досега!!!!!!! 4.gif 4.gif 10.gif 10.gif

И така... Ето и едно клипче от мен...то е на Брук и Дийн, не стана кой знае колко добре, ззащото се опитвах да правя сама всички моменти - нещо което в последствие разбрах че не умея... 18.gif Та така опитах се да създам някакви измислени моменти, защото както вс знаят те двамата нямат никакви..... И все пак го поствам, времето което ми отне не ми позволява друго happy.gif

BROOKE & DEAN - "There you'll Be" - by vili

SENDSPACE - http://www.sendspace.com/file/iw8yff
YOUTUBE - http://www.youtube.com/watch?v=DP7f09JjUCk
julia1990
Вилиии....страхотно клипче на Брук и Дийн!!! 4.gif
За пореден път си свършила мноого добра работа 8.gif Бравоо! emoticon1 (11).gif
П.С. Мерси много,че си се постарала и си дала линкове и за теглене и за онлайн гледане! bigarmhug.gif
*PeyT*
Вили(надявам се, че може да ти казвам така rolleyes.gif ), наистина е страхотно! worthy.gif Просто по-перфектно от това не виждам как може да стане.. 4.gif Сигурно ти е отнело адски много време да нагласиш всичките моменти, но наистина всичко се връзва идеално! 3.gif Oтива във Favorites веднага! biggrin2.gif Бтл Дийн и Брук наистина биха били много сладка двойка... blush.gif blush.gif

П.П.Мерси за коментара! blush.gif
amiorkov
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 26 2007, 22:45) *
А ок съжалявам тогава просто го бях гледала преди и реших че може да си сбъркал я линкове я наистина да си решил да сложиш чужд клип!Съжалявам!

Абе пак се извинявам тези дни съм много раздразнителна и като го видях този клип и си викам я ама аз тоя клип го знам от 1 година!
Все пак искам да кажа че клипа много ми харесва и да знаеш че е качен на диск заедно с всички други клипове на ОТН!
И отново извинявай!!!!

Извинението е прието ,и съм полъскан че си сложила моето клипче сред другите гениални клипчета за мен които са линкнати тук ,а и също да кажа много яки клипчета има тук поздравления на създателите им и също сериала е супер последната серия направо ме уби със този краи [сцената където отвря вратата да посрещне Лукас но .....]
devon
Вилиииии справила си се перфектно клипчету е мн добре направено а и песента просто ми е една любимите.Давай все така(тва вече май е доста изтъркано 18.gif)
eL
Е няма как да не коментирам след ТАКЪВ КЛИП!! Да, Вили ... това просто ме омагьоса. 8.gif Незнам откъде да започна( happy.gif ) :

ВЕЛИК! ПЕРФЕКТЕН! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР! В момента не мога да мисля ... зациклям само върху тези думи. Само повече да не съм ги чула/прочела тия : "Не ги умея, дрън..дрън" ИЗВИНЯВАЙ - ТО АКО ТИ НЕ ГИ УМЕЕШ,ТО НЕЗНАМ КОЙ! Манипулацийте ти са станали удивително реални. emoticon1 (7).gif Аз като един начинаещ crossover-мейкър със завидно малък стаж в бранша 18.gif, все пак знам колко много търпение, упоритост и желание ти трябват за да постигнеш желания резултат. Не смея и да попитам колко време ти е отнело да го направиш ... Но наистина съм влюбена в клипа ти. emoticon1 (11).gif И не само в това - предният път когато използвах така нагло снимките ти, бях направо ИзУмЕна от професионалната им изработка, толкова РЕАЛНИ МИ ИЗГЛЕЖДАХА! 3.gif Изобщо не съм предполагала че са правени от наш човек, талант на който изчерпаните америнански пубери могат само да завиждат! emoticon1 (5).gif И адски много се радвам че си била ти - няма да се поколебая да се обърна към теб за съвет относно фотошопа. Брой ме заклет фен №1 на твойтУ творчество. Сегаааа случайно да съжаляваш за това че ми каза? 15.gif
Фейт Хил доколкото си спомням изпълняваше тази песен(от страхотния Пърл Харбър) ... ОБоЖаВаМ ТАзИ ПеснЯя!! а сега с Дийн и Брук в нея ОЩЕ ПОВЕЧЕ...няма такава перфектна двойка..няма и такъв перфектен клип

п.с. Трябва да изгледам и другите нови нещица. Виждам че машината за клипове работи с пълна пара. Yeah! Keep the good work guуs biggrin2.gif

п.с.2. Току що изгледах и новото клипче на Мартито. biggrin2.gif Знам колко е важно ... именно когато си в началото да получиш някаква оценка - била тя положителна или отрицателна, просто за да знаеш дали е правилна посоката в която вървиш. Също така си спомням, колко много се ядосвах защо не ми се получават някои от нещата и се радвах когато някой ми покажеше грешките, или ми дадеше съвет ... в този случай обаче оставам без КРИТИКА! Не защото обичам да казвам на хората колко са "велики",даже напротив - не умея да мълча, когато нещо не ми харесва ... 15.gif ... Отговора ми всъщност е много простичък : "Талант" ... То просто има някой неща които не се УЧАТ!

[редактирано на 28.02 - 14.53 happy.gif ] Марти качих си клипчето което искаш тук mrgreen[1].gif
*PeyT*
ЕлИ, много ти благодаря за коментара, защото наистина имах нужда от мнението на хора, които от доста време са в тази индустрия(как звучи само тази думичка 10.gif ) и са се професионализирали! emoticon1 (111).gif Като начинаеща обективността и критиката са особено важни за мен, за да разбера дали има смисъл да продължавам и дали имам някакво развитие, или тъпча на едно място! unsure.gif Ако трябва да бъда честна засега нямам клипче, което много да си харесвам.. просто защото съм си ги гледала всяко по минимум 7423743843 пъти 16.gif wacko.gif и съответно откривам доста грешки и моменти, които съм можела да изпипам по-добре.. dry.gif Изводът - Не правете същата грешка! 9.gif Колкото повече пъти си гледате клиповете, толкова повече кусури ще си намерите... А това много затормозява, особено ако те мързи и нямаш нерви да ги оправяш.. 18.gif Не съм предполагала, че правенето на clips може да се окаже такава зарибявка и че ще ме кара редовно да си лягам към 5-6 часа сутринта.. и като се събудя към 10, макар и в това състояние- emoticon1 (81).gif , усърдно да продължавам с работата! blink.gif dunno[2].gif За ква маниачка просто.. дори почнах да ги сънувам тея клипове.. 18.gif Хубава занимавка си е т`ва, но трябва времето, което се отделя ежедневно за нея, да е в рамките на нормалното happy.gif .., че иначе не е много на хубаво... 3prozqvka[1].gif Таа.. не знам защо ги говоря ся всички тези глупости... просто така ми дойде отвътре ermm.gif Надявам се, че не съм ви отегчила многа.. bigwink[1].gif Едно голямо МЕРСИ на всички, които са изказвали мнение за творенията ми и по този начин са ми дали стимул да продължавам да се занимавам с това! bigarmhug.gif Дано някога постигна съвършенството... "Сюжет, Хармония и между текст и музика и Емоционална нишка".. Наистина много точно казано, много ме амбицира! fun.gif
С нетърпение очаквам още клипове От Ели, Жаки, Вили, Жани, Надето, Зори, Дани Мимс.. Надявам се, че не съм изпуснала някого, ако съм - съжалявам unsure.gif Просто има толкова много хора, които се справят страхотно, че чак не мога да ги запомня всичките... emoticon1 (12).gif Хора, продължавайте да работите все така усърдно, резултатите са супер! worthy.gif

ПП1 Специално искам да изразя възхищението си от 2 клипа, които снощи изгледах в youtube и не знам как съм пропуснала да ги гледам преди, при положение, че обстойно съм разглеждала тази тема.. emoticon1 (42).gif Единият е на Menna ( Brooke Davis - I am), другият на Nasi(Brookas - Hero)... Просто са уникални, не мога да спра да ги гледам... Определено се добавят към най-любимите ми! worthy.gif Great job! 57.gif

ПП2 Eлии, щях да забравя пфф... плс може ли линкче на Лейтънското клипче с "Твоите очи", защото много искам да си го сваля, а не знам точно къде съм забутала програмата за сваляне ot youtube... unsure.gif
James towel keeper
Благодаря Ви МНОГО!!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Юлия - много ти благодаря за подкрепата, и се радвам, че ти е харесало клипчето! bigarmhug.gif Знаеш, че много ти ценя мнението!!!!
Елиии -леле нямаш на идея колко ме трогна с това коментарче!!! blush.gif blush.gif happy.gif rolleyes.gif Много ти благодаря - наистина ми стана много яко! Абе то и на мен това ми е второто клипче "crossover" тъй, че има много неща които да се стремя да постигам... Дано в бъдеще се науча по-добре 10.gif А за колажите ми - много ти благодаря, аз се вдъхновявам от всичко свързано със София и Дженсън, и сега съм много ГОРДА, че те са в твоето божествено клипче!!!!!!!! Давай в същия дух да им покажем, че българите сме номер 1!!! (това се отнася до всички тук)
Марти (надявам се и ти нямаш против да те наричам така 10.gif ) - благодаря и на теб! Аз съм съгласна с това което си написала - аз съм по абсолютно същия начин 18.gif Колкото повече го гледам - толкова повече не ми харесва... 18.gif Намирам си всевъзможни грешки и само си казвам "Ох, абе май тоя момент не се връзва" или "Дали да не ги разменя" 18.gif Ужас е - само някой който е правил клипче може да ни разбере! 10.gif 10.gif

БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ други който са изказали мнението си - много се радвам, че клипчето ви харесва! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вилииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
ауууууууууу
страхотен клиииииип
страхотна песен-любимата ме песен
просто направо съм още зашеметена!!!!!!!!!!!!!
Браво!
Много добре ти се отдават клиповете!!!
susito
олееееееееее клипчетата ви са невероятни бе хора!Особено т'ва на Дийн и Брук!Тука ся малко от 3 дена тегля клипове като луда и две не виждамо.О-влязъх в директория с 93 клипа и имам още 80 и няколко,щото нета чезне!!!Така де по-темата-страхотни клипове правите всички...като почнем от първата до последната страница всички клипове,които сте пуснали са супер!!!

П.С.Тей,като съм голям инат и искам и аз да си прая клипчета искам някъв съвет за програмка-дайте някой линк да си дръпна,щото аз търся,търся не намирам sad.gif
**Sophia**
До сега търсих клипчета на one tree Hill и попаднах на едно много
хубаво клипче biggrin2.gif .Ще го пусна за да видя дали ще ви хареса. blush.gif
Надявам се да ви хареса ...Малко рязко спира музиката,ама нищо. dry.gif

.....................[color="#FF0000"]one tree hill love........................

......................http://www.youtube.com/watch?v=VfJGWdsb8Cc

Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 23 2007, 16:08) *
Качих и последното си клипче на Пейт във [b]Youtube.com
http://youtube.com/watch?v=qLRDvhwHlyQ

'dqvol4e7o_mims' 2hi[1].gif
Клипчето е перфектно 4part[1].gif .Много
е хубаво. blush.gif
Браво на теб !И другите по.старите клипчета
също са прекрасни. 4.gif Поздравления! biggrin2.gif

Вили клипчето е просто Невеероятно..Ей сега преди малко го гледах и супер много ми хареса..Явно наистина си голям творец-правиш страхотни неща!!Още един път браво и продължи да ни радваш с твоите творения! 1clap[1].gif
Mrs.Ackles
Страхотна работа сте свършили, бравос!!! 1clap[1].gif 13.gif 4.gif 3.gif Аз пак се забравих и не съм писала, но гледам всяко едно клипче със сестра ми (повечето коментари на тази тема са и от двете ни rolleyes.gif happy.gif )...

Иначе... ето го и вторият ми дългоочакван ( biggrin2.gif ) клип, но ако трябва да съм честна, веднага щом свърших първият се заех с няколко, докарах ги до половината и ги оставих, така че в скоро време може и да ги довърша... wacko.gif rolleyes.gif

Надявам се да ви хареса все пак!
Идеята е горе-долу следната : Брук и Лукас са само приятели, но тя е тайно влюбена в него и си представя какво ли би било, ако са заедно. Той обаче незнае за цялата тази работа, а тя се страхува да му признае чувствата си. Въпреки това, накрая се решава и... biggrin.gif

Brooke and Lucas
Song: Jamelia - Something about you

Линкче в: Sendspace и Youtube

I could talk to you for days
You make me laugh one thousand ways
Not realising (you for me)
Like hot water (and my tea cup)

I'm enchanted by your smile
I must admit took a while
For me to see that (this was something)
More than (he's my friend, it's nothing)

I hope to God, you feel the way I feel
Cause this could be amazing
Something so super real

There's something about you
And you don't even know it
I'm telling you now that you got me good
And I can't help but show it
Damn it you got me good
Now I'm not alone
With you I'm home, I've gotta let you know
You got me good

Your style, your voice, your points of view
The good the bad and ugly too
Boy I'll take it (give it to me)
I'll be careful (give it to me)

Addiction don't dome close to this
Official is what this sh- is
Still I can't say
No I can't say that (I'm in love)

I hope to God, you feel the way I feel
Cause this could be amazing
Something so super real

Damn it you got me good
Now I'm not alone
You got me good

I just wanna
Be your all and all
I just wanna be the one to make you fall
I wanna take you away
I want you to be with me
I want you here with me forever
Be my holiday

Let me take you away

Damn it you got me good
Now I'm not alone
You got me good
fenka_lucas_i_brooke
Стефи бравос много хубаво клипче,разплака ме накрая да знаеш!Не я знам песента но замисъла на клипа е доста добър!Продължавай само така!!!
nadezhda_had
СТефи и на мене много ми хареса клипчето браво
Mrs.Ackles
Wow, благодаря ви много! blush.gif blush.gif Радвам се, че се разбира горе-долу замисъла...
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 4 2007, 13:50) *
Не я знам песента

Тя е нова. wink.gif
Сега обаче мисля да си сложа и най-новото творение (отново на Брукас happy.gif ), като се надявам да не ви отегча.. rolleyes.gif То впрочем беше започнато преди мноого време, но нали вчера имах муза.... реших да го завърша.. Мисля, че този опит се оказа най-споучлив... smile.gif

Първият ми клип с българска песен

Brucas

Song:Крум - Докога

Sendspace ; Youtube
Menna
"You touch my boob"

Това определено трябва да се види!
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
eL
Цитат(Menna @ Mar 4 2007, 20:22) *

ХАхахХАХ 18.gif 18.gif 18.gif OMG!!! Е нямат право! Баси простащината .... умрях от смях 18.gif Отдавна не съм се смяла така, със сълзи. (10х Дарс emoticon1 (44).gif)Тази мацка я уважавам ...определено. Фантазията й работи на 1000 оборота; никога не бих се сетила за нещо подобно.
**Sophia**
Mennaхаха това е супер смешноо.... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif "...you grab my boob" 15.gif
Благодаря ,че го сподели с нас! happy.gif
ludoto_mimi
Хахах, Даре, тоя клип направо ме разплака от смях. 18.gif 18.gif
SeMiNi
Стефи и двата клипа на БрУкАс са много хубави!Много добре са се получили!! 2thum[1].gif

П.С....за клипчето на Брук и Пейт мога да кажа само едно- 18.gif 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
Хахахахаххаа.Menna,това клипче беше простоооо.....някой напълно НЕНОРМАЛЕН,подчертавам НЕНОРМАЛЕН човек го е направил.Ама ме размаза от смях! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
*PeyT*
shocking.gif E, не, не моа просто... 18.gif 18.gif 18.gif Голяма изобретателност, браво на момичето.. а и как се вживява! 10.gif 18.gif Мн яко, отивам да го гледам за 3-ти път! happy.gif
ALeX4e7y^
Да бе маса е яко biggrin2.gif
susito
оле Дарии тоя клип ма омаза! Хахаха ха ха ах!!!!МАлиии голям смях!Тоя дет го е праел тоя клип има някви супер добри умения с програмите за гласове!!!!
Bloody_Tears
Оффф,мисля,че ми се прецака Movie Maker-а.Направих си клипче доста отдавна,обаче не иска да ми се сейва в компютъра.Или ми иска прекалено много гигабайти,или когато го пусна,не иска да зареди и си седи все на 0% sad.gif(((Ако някой знае защо е така,ПЛС да помогне!!!! sad.gif
DesiTo
James towel keeper, клипчето на Дийн и Брук е невероятен. 3.gif 3.gif Манипулацийте са направени много добре, доста реално се е получило. Песента "There you'll be" също ми харесва, а и мисля, че е подходяща. Да не говорим за двойката, ще е хубаво ако някой ден се съберат, защото много си подхождат /поне на мен ми харесват/. Сигурно ти е отнело много време, но пък си е заслужавало - клипа е страхотен.
Определено това вече е един от любимите ми клипове на Дийн и Брук. Заедно с този на Peyton Sawyer - "Жива рана". wub.gif И двата клипа са много въздействащи. Браво. happy.gif

Даре, благодаря ти за клипчето. Такава простащината никъде просто няма, голяма смях е. 18.gif 18.gif
N@det0
Клипчетата са невероятни.Браво на всички.Продължавайта да използвате български песни-получава се много добре smile.gif
SeMiNi
Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 25 2007, 14:28) *
Жанс(туй е ново няк'во tongue.gif) ето ти клипчето : ОТH victims
за Жаки : Този филм

Много искам да си го имам това клипче OTH victims в комп. но нещо не ми се отваря.нз защо така. excl.gif

"This file has expired."

ако можеш да дадеш друг линк? rolleyes.gif
eL
Цитат(SeMiNi @ Mar 6 2007, 11:24) *
Много искам да си го имам това клипче OTH victims в комп. но нещо не ми се отваря.нз защо така. excl.gif
"This file has expired."ако можеш да дадеш друг линк? rolleyes.gif

Изписва ти го защото срокът в yousendit e една седмица.
Заповядай : цък smile.gif
SeMiNi
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 6 2007, 18:41) *

Много мерси,сега го тегля
rolleyes.gif
susito
хора змаислила съм едно готино според мен клипче на Пейтън!
по няколко причини не мога да го напрая:
1-като гледам сезон го трия,щтото нямам достатъчно памет=>нямам епизоди с Пейт
2-нищо не схващам от Мууви Мейкъра!!!
та идеята ми:
песента е на panic! at the disco-lying is most fun a girl can have without taking her clothes off
....такам....

Is it still me that makes you sweat?
Am I who you think about in bed?
When the lights are dim and your hands are shaking as you're sliding off your dress?

целувки и прегръдки с Лукас
Then think of what you did
And how I hope to God he was worth it.
When the lights are dim and your heart is racing as your fingers touch your skin.

някой скандал в който участва
I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better *цензура*
Than any boy you'll ever meet, sweetie you had me
Girl I was it, look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?
No, no, no, you know it will always just be me

тука са моменти с Пийт
Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
So testosterone boys and harlequin girls,
Will you dance to this beat, and hold a lover close?

докато танцуват с Устата на маскения бал
So I guess we're back to us, oh cameraman, swing the focus
In case I lost my train of thought, where was it that we last left off?
(Let's pick up, pick up)

тука Пейт ,като е готова вече с тоалета си на ангел и се изправя и си опрая роклята и гледа плахо нагоре и е мноу сладка
Oh now I do recall, we were just getting to the part
Where the shock sets in, and the stomach acid finds a new way to make you get sick.
I hope you didn't expect that you'd get all of the attention.
Now let's not get selfish

докато говори на хората от нета
Did you really think I’d let you kill this chorus?

кат се дрогира

моменти с Брук
Dance to this beat
Dance to this beat
Dance to this beat

докато танцуват мажореткита,ама някой танц дет са вижда Пейтън
Let's get these teen hearts beating. Faster

малко плач и рев
I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better *цензура*

целувка с Нейтън
Than any boy you'll ever meet, sweetie you had me
Girl I was it, look past the sweat, a better love deserving of
Exchanging body heat in the passenger seat?
No, no, no, you know it will always just be me

моменти в които рисува

тука се сменят различни нейни снимки:контрастиращи да са-смях,плач,целувка,докат спи и последната снимка да е като ангел на смъртта
So testosterone boys and harlequin girls
Dance to this beat
So testosterone boys and harlequin girls
Dance to this beat
And hold a lover close
Let's get these teen hearts beating. Faster

и тука в 9-ти и 10-ти епизод на 3-ти сезон доколкото си спомням-Пейтън,като ангел на смъртта се дразни с Пейтън

ако не ви се занимава недейте-аз ще продължавам да се мъча с тоя Мууви Мейкър...песента е дълга,ама вий сте професионалисти...
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 25 2007, 14:28) *
Жанс(туй е ново няк'во tongue.gif) ето ти клипчето : ОТH victims
за Жаки : Този филм

"This file has expired."

ако можеш да дадеш друг линк? rolleyes.gif

Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 6 2007, 18:41) *

Мило мое и на мен не ми работи линка unsure.gif
ludoto_tedi
С тази песен panic! at the disco-lying is most fun a girl can have without taking her clothes off аз имам клипче на компа обаче е на Б/Л/П и е много готино.изнамерих го в youtube-то.ето и линка: http://youtube.com/watch?v=eJv70lNVEsE

А ето едно клипче което ме грабна отвсякъде :"Peyton - No morе drama" - http://youtube.com/watch?v=8cYgCgNd5fM
susito
оле чувствам се много комплексирана от клипа П/Л/Б!!!Толкова професионално никога няма да го напрая!Очаквайте моята пумия наречена клип в края на събота-началото на неделя!!!!
*PeyT*
Снощи завърших последното си клипче и бих желала да разбера какво е мнението ви... unsure.gif
Този път работата вървеше с лекота.. не ми стана ясно дали става по-лесно, защото имам напредък или просто защото състоянието ми в момента е доста сходно с песента и сюжета на клипа... Може да се каже, че досега, това е най-изстраданото ми видео.. biggrin2.gif Идеята, съвсем на кратко, е, че всеки се е влюбил в неподходящия за него човек и се измъчва, заради несподелените си чувства.. Брук обича Лукас, но той е влюбен в Пейтън, а пък тя от свая страна обича Джейк! wacko.gif Малко объркано звучи, но мисля, че наистина има доста такива странни, верижни ситуации в живота... Доста вложих от себе си в този клип и се радвам, че постигнах един от ефектите, които исках - може да ме разреве.. cry.gif Ама, то може и да е, защото попринцип не съм мн ок тия дни.. 18.gif Както и да е... Ето ви клипчето, дано ви хареса... unsure.gif

Falling asleep - LP, BL, JP ( Youtube)

Eто и за ентусиастите, които искат да го свалят 10.gif ---> Sendspace

П.П. СиСи, с нетърпение очаквам твоето творение! 4.gif
ludoto_tedi
Март не мисля че всички комплименти и поздвавления а страхотно свършената работа на целия свят ще ми стигнат!!!! Обожавам го..... Бравус
James towel keeper
Цитат(*PeyT* @ Mar 8 2007, 10:02) *

Falling asleep - LP, BL, JP ( Youtube)

Eто и за ентусиастите, които искат да го свалят 10.gif ---> Sendspace

OMG!
Момичееее....!!!!! Това клипче е ПЕРФЕКТНО!!!! worthy.gif shocking.gif shocking.gif О Боже мой, гледах го 20 пъти сигурно, невероятно е! Не знам как си успяла - сюжета е неверятен, всичко се връзва идеално с песента - да не говорим за моментите когато самите герой казват по нещо - не знам как си успяла и колко време ти отнело но е БРИЛЯТНО направено!!!!!!!!!!!!
Браво!!! worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
*PeyT*
ТеДи, ВиЛи, мерси и на двечките! blush.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Много съм щастлива, че ви е харесал клипът! emoticon1 (32).gif
eL
МАРТИии .... wub.gif Това клипче е самата ПЕРФЕКТНОСТ И УНИКАЛНОСТ!! 8.gif Отдавна не бях гледала толкова въздействащо направен клип. Трябваше да видиш доволната ми физиономия докато го гледах => biggrin2.gif Сега ще го коментирам до най-малката подробност(съжалявам, но когато се влюбя в нечий клип ставам много разговорчива blush.gif )
Харесва ми всичко в него - сюжета(най ме радват преплетените любовни четири+едно...незнам какви точно*реплика на Брук 18.gif)...ефектите(бъзата смяна на сцени и страхотната съвместимост с текста на песента... 3.gif УАУ)музиката(тази песен на Моранди е великолепна; Въпреки че ми беше безкрайно втръснала...все още не е изгубила чара и уникалността на звученето си)войс оувър-а или работата с гласовете(нещо което за мен ми се отдава адски трудно, поради смесването на различните мелодии във фона и ми се налага да си подбирам все сцени в които няма музика ... а в почти всички драматични сцени има happy.gif );
Като цяло(мразя обобщаващи отговори, но вече започнах да се изчерпвам 18.gif ) Марти искам да ти кажа, че отдавна ми надхвърли онези обяснения за "хармоний, емоционални нишки.." и т.н. Просто резултатът е зашеметяващ! GREAT WORK!! 4.gif

p.s. Сис я горе главата...Cheer up!! emoticon1.gif Сигурна съм че ще се справиш с клипчето.
Bloody_Tears
Олееее *PeyT*...ти ме изуми,такова невероятно клипче.Почти се разплаках!малееее,чудесна работа,невероятни моменти,просто всичко е ВЕЛИКООО!!!Върха е!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.