Хмм ... човек без работа какво да прави? Ще му кажа : да тегли клипчета и коментира.
.gif)
В това число и аз ... Супер джиджъни творения хорЪъ.
.gif)
Много ме радват.
DaniEl - твоето клипче на ПеЙтън е направо феноменално! Изпълни ми душичката със светли чувства. И колко майсторски е направено - ефекти, едно-друго ... сюжет, драма. На това му казвам аз "
Amazing JoB" !

Само така мъжки, определено ти се отдава т'ва начинание...
Марийче последното на Пейт много ми хареса! Само че имам едно въпросче - как се казва песента която си ползвала?

Много ме кефи, типично Пейтънска. Обзалагам се че е на
Placebo. АмЪ сега като незнам как се казва..

Плийс спести ми ровичкането из нета и ми напиши едно
ПМ LoF_Chad - Не съм фен на
Преслава(и този тип музика

), но клипът ти ми хареса. Личи си че си работила доста по него. Продължавай в същия дух(ох колко го мразя т'ва клише

). Мисълта ми е, че се справяш все по-добре и това ме радва. По въпроса с картината - предполагам използваш
Movie Maker-а. Ако е така, наистина съм в голям
Х, защо ти се получава този проблем

На мен не ми се е случвало туй чудо. Пробвай различните видове
transitions. Може и да се оправи така...
devon -
КЛИПЧЕТО Е PERFECT! И как няма :
СОФия БУШ - този небесен ангел с невероятно красиви,чаровни тръпчинки, които всеки път ме карат да се усмихвам.

Брукито е такава
ШмаТка - луда, шантава скумрия. Беше ми писнало да гледам само клипове с лудите драми покрай нея. ... Твоят обаче определено ме изкефи
+ това
Ricky Martin RuLlzz !! Kakто и ти! Пускам си го пак...
Надеее...ЪЪЪъъъъ...ААаааа...ООооо...рядко загубвам дар слово.
.gif)
Обикновено това ми се случва когато се развълнувам или превъзбудя(това незнам защо го казах

)Както и да е. Нещо не ми харесва посоката по която клони мнението ми...хах...

как си улучила точно любимата ми песен на
3 doors down?! Просто ВЕЛИКОоо е станало. Написах ти коментарче в
youtube ...
Мислех да не ви затормозявам с мои "нови" творения.
.gif)
Но бях обещала на
Жакс да постна последното, когато го завърша. За какво ста'а въпрос аджеба(бабина думичка

) : Мислих, мислих и един ден родих следното

: "Ще си направя клип за драмата в ОТХ. За всички онези гадости дето им се случиха." ... Дотук добре ... но идва проблема с музиката - първоначално бях запланувала 3-4 песни, които да нарежа и да използвам отделни части от тях. Нооо...и това не се осъществи, защото нямах време и нерви да се занимавам. В последствие реших да са няколко клипа, защото не можех да събера всичко което искам в 4 мин. После ... пък ... хаха

... айде стига съм се обеснявала, най-добре да го видите в завършен вид че ...
![blabla[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/blabla[1].gif)
.... няма спиране!
ОТХ victims
линк :
http://www.youtube.com/watch?v=pqt8g1CH4akSo much sadness on beautiful faces ... Does this DARKNESS have a name? Is it your name ?музика :
afi- prelude 1221p.s. Само туй чудо със снимките в началото ми отне
1/2 час 
p.s.2. Ако някой си го ареса да ми прати ПМ и ще му го пратя