Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
*PeyT*
Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 18 2007, 00:22) *
най-важното според мен е ЕМОЦИОНАЛНАТА нишка biggrin2.gif ... да си личи че си почувствала всеки ред, всеки такт на песента

Абсолютно съгласна! happy.gif Жаки, клипчето е невероятно!!! Останах без думи докато гледах... 3.gif Перфектна работа! Наистина си най-добрата! worthy.gif Очаквам с огромно нетърпение да сбъднеш следващите си идеи, защото от това, което подразбрах съм сигурна, че ще са страхотни! blush.gif Great job!!! emoticon1 (12).gif
DaniEl
Преди вребе бях направил един клип на Пейтън със същата песен ,но не стана както исках 16.gif ТА тази вечер имамх малко свободно време и реших да го използвам както трябва mrgreen[1].gif Клипчето уж е на Пейтън ,но май попракалих с лейтън моментите rolleyes.gif Само да отбележа за протокола ,че на *PeyT* клипчето е разкошно rolleyes.gif На другите не съм ги гледал все още.
Peyton Sawyer

Evanescence-Bring Me To Life
Bloody_Tears
Оооо Дани,веднага го пускам да се тегли.И междодругото съм ти сърдита,че не ми каза! happy.gif
Оле човек,страхотно еееееее!Пряз цялото време гледах с отворена уста. ohmy.gif ohmy.gif Направо ме изуми!Това клипче определено ми е любимо!БРАВООО! 8.gif 8.gif 8.gif bigarmhug.gif 36_1_32v[1].gif 36_1_32v[1].gif
ALeX4e7y^
Оле Даниел клипчето те е върховно!!Прастооо нямам думи!Браво 4.gif
ALeX4e7y^
Ето го новото ми клипче на Лейтън!Мисля,че се получи тоя път,ама очаквам и вие да кажете!

Лейтън
Графа-Слънце в очите ти

http://www.sendspace.com/file/bw7dww
*PeyT*
Олееееееееееееее DaniEl, клипът ти е УниКаЛееееееен... още съм в шок просто, направо ме разтърси, нямам думи! shocking.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Наистина, невероятен е! 3.gif
Brucas_Forever
На мен клипчето на fenka_lucas_i_brooke много ми хареса страхотно,уникално и аз нз кво да кажа.Супер е !!!!!!!!!! worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Сладури много се радвам че ви харесва клипа!Даниел и твоя клип ама адски много ме изкефи!Страшен е!!!Lof_Chad сега ще го дръпна но утре ще напиша мнение че лягам!Очаквайте скоро нещо от мен!!!
DaniEl
Благодаря на всички за положителното мнение.Не вярвах ,че ще ви хареса чак толкова.
LoF_Chad до преди малко теглех твоето ,но ми спря и сега го тегля отново.После ще си редактирам поста.
Успях да го изгледам.И мога да кажа ,че определено се е получило нещо.Песента и кадрите са съчетани много добре
Цитат
На мен клипчето на fenka_lucas_i_brooke много ми хареса страхотно,уникално и аз нз кво да кажа.Супер е !!!!!!!!!!

Ммм тя Жаки кога е правила нещо лошо? Far Away още ме държи rolleyes.gif Днес реших да си истегля малко и от старото й творчество.Няма какво друго да кажа освен,че всичките й клипове са страхотни.Особено Who's That Girl rolleyes.gif Само It’s Raining Man – OTH girls не можах да гледам линка не ми се отваря dry.gif
orhideya
Хей,ето един мой не толкова стар и не много нов клип,но аз искам много да го видите и да си кажете мнението.

http://www.youtube.com/watch?v=B2TUVVNkf7Y
*PeyT*
ЗоРи, много хубаво клипче! 3.gif 4.gif
devon
Просто нямаше как да не коментирам клипа на Даниел.Докато го гледах цялата настръхнах worthy.gif А песента нямам думи за нея как си я избрал само 1clap[1].gif Веднага отиде в колекцията ми с любими клипчета на ОТХ
orhideya
Цитат(*PeyT* @ Feb 19 2007, 13:19) *
ЗоРи, много хубаво клипче! 3.gif 4.gif

Уау,много се радвам,че ти харесва blush.gif
Bloody_Tears
Направих едно клипче на Пейт mrgreen[1].gif .Надявам се да ви харесва.песента е на Placebo разбира се mrgreen[1].gif и се казва Mads biggrin2.gif

http://www.sendspace.com/file/oqtnh6
fenka_lucas_i_brooke
Мимс много яко клипче много ме изкефи!!!Lof_Chad -забравих да си кажа мнението-ставаш по добра с всеки следващ клип!Браво!!!
Bloody_Tears
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 20 2007, 20:14) *
Мимс много яко клипче много ме изкефи!!!Lof_Chad -забравих да си кажа мнението-ставаш по добра с всеки следващ клип!Браво!!!

Мерси Жаки blush.gif Твоето мнение е много важно за мен! mrgreen[1].gif blush.gif
*PeyT*
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 20 2007, 20:14) *

4.gif 4.gif 4.gif
devon
Миме клипчету ти е станало супер чак ся успях да си го изтегля и да го гледам и малко е касну но немога да се сдържа да не напиша коментар.Музиката ме изкефи тотално а изобщо всичко си е на място справила си се перфектно worthy.gif
Bloody_Tears
Много ви благодаря.Не очаквах толкова да ви хареса,но това означава много за мен smile.gif
ludoto_tedi
Мога ли да ви помоля за нещо - качвайте клипчетата и някъде другаде ,ако може ,защото си пускам да се теглят и ми се дърпат до 93-94% и спират и не мога да ги изгледам ,а имам огромно желание.Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.
DaniEl
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 21 2007, 00:11) *
Мога ли да ви помоля за нещо - качвайте клипчетата и някъде другаде ,ако може ,защото си пускам да се теглят и ми се дърпат до 93-94% и спират и не мога да ги изгледам ,а имам огромно желание.Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена.

Специално за ludoto_tedi rolleyes.gif Ако ти се гледа...
Само тука мога да го кача.Ако не ти върши работа съжалявам.

Е не много съм тъп вместо да пиша Peyton Sawyer аз съм песал Peyton Sawye 18.gif Това беше поради липса на сън rolleyes.gif
Bloody_Tears
Качих си клипчето в yousendit.com.Сега ще ти дам линкчеmrgreen[1].gif
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...8951FAB512A5B7E

А ето и старото ми реших да го кача в youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=SISg2zvqle0
ludoto_tedi
Благодаря ви много хихихих youtube ми върши перфектна работа благодаря
Bloody_Tears
Качих и последното си клипче на Пейт във Youtube.com
http://youtube.com/watch?v=qLRDvhwHlyQ
ALeX4e7y^
Ето го новото ми клипче на Лейтън,ама от гледната точка на Пейтън[има някои места ,на които картината е мн лоша и на мястото на някои сцени се появяват други!това почти винаги става когато си правя клипче и ,ако някой ми каже как да го оправя ще съм мн благодарна]

Лъжа е
http://www.sendspace.com/file/dd5ayg

Ако поискаш бягай ти,
не си мисли, че ме боли.
Какво очакваш-да заплача ли?
Така говоря ти сега,
но само думи са това,
за да запазя гордостта си.

Припев:
Лъжа е, не чуваш ли, спри се...
лъжа е, почакай върни се..
лъжа е, сърцето ми стене лъжа е,
че мога без тебе лъжа е...

От теб сега съм по-добре,
светът е пълен със мъже.
Нима се мислиш за единствен ти?
Така говоря ти сега,
но само думи са това,
за да събудя ревността ти...

Припев:
Bloody_Tears
Оле Сашке,клипчето е великооооооо!Определено вече ми е едно от любимите на Лейтън!Браво,според мен това е най-хубавото ти клипче!Направо е върха,супер еееее!!!!! ohmy.gif 8.gif 8.gif 8.gif 1clap[1].gif
devon
Ето и моя нов клип надявам се да ви хареса.Очаквам коментарчета.
Brooke Davis
Сашке ся го тегля твойто да го гледкам
*PeyT*
ЖаНа, много сладко клипче! Моментите и песента са супер.. happy.gif Брук наистина е доста палава... 15.gif rolleyes.gif
devon
Сашке клипчету е станало много хубаво и аз съм на мнение че това е най-хубавото ти клипче ставаш все по добра worthy.gif
Марти мерси много радвам се че ти харесва
nadezhda_had
Жана , клипчетоти е много весело и хубаво worthy.gif много ама много ми хареса

Ето и моето ново клипче на Нейтън (след като Хейли замина на турне)
Youtube
Sendspace

3 doors down - Here Without You

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go

I think about you baby
And tonight girl its only you and me

Everything I know, and anywhere I go
It gets hard but it wont take away my love
And when the last one falls
When it's all said and done
It gets hard but it wont take away my love

I think about you baby
And tonight girl its only you and me
*PeyT*
Наде, браво, страхотен клип! 4.gif 4.gif
Скоро очаквайте ново включване и от мен emoticon1 (116).gif ..само да ми се отвори малко свободно време, че с т`ва учене... wacko.gif

П.П. Наде, ако не се бъркам имаше едно клипче с Люк и Хейлс... Става ли да го качиш и него в youtube, че много ми се иска пак да го гледам, а не помня къде съм го свалила вече.. rolleyes.gif
nadezhda_had
Цитат(*PeyT* @ Feb 24 2007, 17:49) *
Наде, браво, страхотен клип! 4.gif 4.gif
Скоро очаквайте ново включване и от мен emoticon1 (116).gif ..само да ми се отвори малко свободно време, че с т`ва учене... wacko.gif

П.П. Наде, ако не се бъркам имаше едно клипче с Люк и Хейлс... Става ли да го качиш и него в youtube, че много ми се иска пак да го гледам, а не помня къде съм го свалила вече.. rolleyes.gif

Марти мерси много ,радвам се че ми харесваш клипчето

ще ти дам линк за клипчето малко по-късно че бавно се качва
sophia__
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 23 2007, 16:08) *
Качих и последното си клипче на Пейт във Youtube.com
http://youtube.com/watch?v=qLRDvhwHlyQ

страхотно е!адски мн ми хареса,ако ми кажеш коя е песента ще е супер happy.gif
devon-мн мн хубавко клипче на Брук,мн хубави моменти и готина песничка wink.gif
eL
Хмм ... човек без работа какво да прави? Ще му кажа : да тегли клипчета и коментира. emoticon1 (5).gif В това число и аз ... Супер джиджъни творения хорЪъ. emoticon1 (7).gif Много ме радват.

DaniEl - твоето клипче на ПеЙтън е направо феноменално! Изпълни ми душичката със светли чувства. И колко майсторски е направено - ефекти, едно-друго ... сюжет, драма. На това му казвам аз "Amazing JoB" ! 8.gif Само така мъжки, определено ти се отдава т'ва начинание...

Марийче последното на Пейт много ми хареса! Само че имам едно въпросче - как се казва песента която си ползвала? huh.gif Много ме кефи, типично Пейтънска. Обзалагам се че е на Placebo. АмЪ сега като незнам как се казва.. 16.gif Плийс спести ми ровичкането из нета и ми напиши едно ПМ

LoF_Chad - Не съм фен на Преслава(и този тип музика yuk.gif ), но клипът ти ми хареса. Личи си че си работила доста по него. Продължавай в същия дух(ох колко го мразя т'ва клише 18.gif ). Мисълта ми е, че се справяш все по-добре и това ме радва. По въпроса с картината - предполагам използваш Movie Maker-а. Ако е така, наистина съм в голям Х, защо ти се получава този проблем confused.gif На мен не ми се е случвало туй чудо. Пробвай различните видове transitions. Може и да се оправи така...

devon - КЛИПЧЕТО Е PERFECT! И как няма : СОФия БУШ - този небесен ангел с невероятно красиви,чаровни тръпчинки, които всеки път ме карат да се усмихвам. wub.gif Брукито е такава ШмаТка - луда, шантава скумрия. Беше ми писнало да гледам само клипове с лудите драми покрай нея. ... Твоят обаче определено ме изкефи + това Ricky Martin RuLlzz !! Kakто и ти! Пускам си го пак...

Надеее...ЪЪЪъъъъ...ААаааа...ООооо...рядко загубвам дар слово. emoticon1 (33).gif Обикновено това ми се случва когато се развълнувам или превъзбудя(това незнам защо го казах 18.gif )Както и да е. Нещо не ми харесва посоката по която клони мнението ми...хах... 18.gif как си улучила точно любимата ми песен на 3 doors down?! Просто ВЕЛИКОоо е станало. Написах ти коментарче в youtube ...

Мислех да не ви затормозявам с мои "нови" творения. emoticon1 (116).gif Но бях обещала на Жакс да постна последното, когато го завърша. За какво ста'а въпрос аджеба(бабина думичка happy.gif ) : Мислих, мислих и един ден родих следното dfgv.gif : "Ще си направя клип за драмата в ОТХ. За всички онези гадости дето им се случиха." ... Дотук добре ... но идва проблема с музиката - първоначално бях запланувала 3-4 песни, които да нарежа и да използвам отделни части от тях. Нооо...и това не се осъществи, защото нямах време и нерви да се занимавам. В последствие реших да са няколко клипа, защото не можех да събера всичко което искам в 4 мин. После ... пък ... хаха 18.gif ... айде стига съм се обеснявала, най-добре да го видите в завършен вид че ...blabla[1].gif.... няма спиране! 15.gif
ОТХ victims

линк : http://www.youtube.com/watch?v=pqt8g1CH4ak
So much sadness on beautiful faces ... Does this DARKNESS have a name? Is it your name ?
музика : afi- prelude 1221

p.s. Само туй чудо със снимките в началото ми отне 1/2 час 16.gif
p.s.2. Ако някой си го ареса да ми прати ПМ и ще му го пратя biggrin2.gif
ludoto_mimi
Ели, клипа е страхотен, както и песента към него! 8.gif
ALeX4e7y^
Мимс,devon,Peyton Sowyer радвам се ,че ви харесва клипчето ми!Мерси мн!
*PeyT*
Наистина невероятен клип! 4.gif worthy.gif Аз го гледах в youtube още преди няколко дена! biggrin2.gif Btw Ели (ако мога така да те наричам rolleyes.gif ) искам да ти поздравя и за Лейтънското клипче с "Този филм", адски много ми хареса! blush.gif
Bloody_Tears
Ели,сега гледах клипчето ти,страхотно е!Много ми харесва.И мерси за коментарчето happy.gif
nadezhda_had
Ели клипа е зашеметяващ избрала си страхотини моменти. 1clap[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif

Много се радвам ,че хареса клипчето ми

Марти ето ти клипчето което искаше youtube
*PeyT*
Мерси мн! bigwink[1].gif
susito
новите ви клипове са нИвИрУяТнИ...нашата Пейтън се е справила чудесна...Хилари Бъртън,ако разбере ква наследница има само може да се възгордее...клипа ти е страхотен...Саше ако смениш песента клипа стаа супер!!!
eL
Мерси на всички за хубавите думи. bigarmhug.gif Да си призная изненадах се, когато видях че сте го харесали. Не скачам от гордост, като го гледам. (както обикновенно правя с другите си клипове *joke 18.gif) Даже до последно се чудех дали изобщо да го поствам. Плюс това е едно такова кратичко, недовършено... mrgreen[1].gif ...
Мартито(длъжна си да ми викаш на малко име щот' аз започнах без да те питам blush.gif) ме разконсперира набързо... и откри Лейтънското ми клипче. Ейй..нищо не може да остане скрито-покрито happy.gif
Ako някой проявява интерес :

Линк в youtube : http://www.youtube.com/watch?v=jnyr5eagVvo
Само нещо да добавя(сефте happy.gif ) : Текстът на песента е в поетична/лирична форма. Направих клипа, както го разбирам...

p.s. sophia__ песничката съм я написала rolleyes.gif ... ако ми говориш за оная "фаца" в началото ... там е saving Peyton. Мелодията я има в темата за Музика. 4.gif
Зори мерси за Якия Комент bigarmhug.gif
susito
Ей Ели ако ми кажеш и коя е песента към клипа в който се влюбих ще те обичам още повече!!!
ALeX4e7y^
Ели направо съм влюбена в тази песен и като си сложила и мн хубави моменти към нея направоо муцка е станало! 4.gif
devon
Надеееее клипчету е станало невероятно както винаги си се справила перфектно а песента просто ми е една от любимите и нямаше как да не се влюбя в клипчету ти worthy.gif
Ели просто останах без думи докато гледах клипчету за драмите в ОТХ рядко ми се е случвало да изтръпна докато гледам някой клип а твоя определено постигна този ефект и много искам ако мога де да та помоля да го качиш някъде където мога да го сваля и да си го имам.Също така ми хареса и това на Лукас и Пейтън.Незнам какво още да ти кажа освен че си се справила както винаги зашеметяващо 1clap[1].gif
eL
Сис, Сашке, Жанке(ох тЪй ли е на галено happy.gif ) Благодаря ви и на тричките.
Песента е велика - на аfi е(сцената от 6ти епизод на 4ти сезон, където Пейт налагаше Дерек) ... който я няма задължително да тегли. Ето ви и линкче 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Лелелелелеле колко клиповееее!
Така Саше,Наде,Жана-супер са!!!!!!!!
Нооооо Елиииииииииииииииииииииииииииии страхотниииииииии са!
И двата клипа са невероятни!Още като ми говореше за драм-клипа знаех че ще стане шедъовър и той стана!
А този на Лукас и Пейт-лелеле майко мила-перфектното съчетаване на текст с видео!!!!Страхотни са и двата просто останах без думи!Трябва да ми пратиш Този филм-клипа да си го имам и него!!!!

Таааа дойде и мойто време да се включа!Като постнах клипа на Брук и Лукас-Лъжа казах че съм имала 2-3 идеи,та сега реализирах и втората!!!
Историята на клипа е следната:
Лукас къса с Брук,а Пейтън с Нейтън,за да може те двамата да се съберат,но Нейтън и Брук също се събират!По време на връзките им-Лукас,Брук,Нейтън,Пейтън-осъзнават че не е това което искат,и че не този човек е за тях,и през цялото време си спомнят за миналата им връзка-Лукас за връзката му с Брук-както и самата Брук си спомня и Нейтън и Пейтън за тяхната връзка!На края и двете двойки се разделят,защото осъзнават че не са един за друг и се връщат при ЕДИНСТВЕНИТЕ за тях любими!
Надявам се да ви хареса!Песента е на Слави Трифонов и Софи Маринова-Единствени!Направих го със страшно огромно,голямо,неистово....желание!!!И естествено ще чакам коментари!!!

Брук-Лукас-Пейтън-Нейтън

Слави Трифонов и Софи Маринова-Единствени
BL&PN=Forever

Enjoy!!!
*PeyT*
ЖаКи , както ти казах, за мен клипът е страхотен и идеята - много оригинална! 4.gif Личи си, че доста си се постарала и се е получило наистина супер! happy.gif Песента попринцип не ми е от любимите, но сега като се заслушах... започна да ми харесва! blush.gif Отивам да си пусна пак клипа... passifier.gif emoticon1 (116).gif
eL
Жакссс emoticon1 (7).gif To милуту седяло до 2 часа да прави клипчето ... YAY shocking.gif И то какво клипче ... 8.gif ... тоз с оня, пък душевно с другия, той пък мисли за третия ... тинейджърска му работа happy.gif
Нужно ли е да казвам, колко ми харесва?! То е повече от очевидно bigwink[1].gif Краят беше превъзходен! Ахх този Нейтън/Джеймс да ми падне ...само хубави работи му мисля. 15.gif
Още веднъж страхотно клипче !! 4.gif Едно от най-добрите ти. Не казвам най-добро защото имам пристрастия към едно определено ... ти си знаеш bigarmhug.gif

п.с.
Цитат(devon @ Feb 24 2007, 22:05) *
ако мога де да та помоля да го качиш някъде където мога да го сваля и да си го имам
Жанс(туй е ново няк'во tongue.gif) ето ти клипчето : ОТH victims
за Жаки : Този филм
susito
Жаки клипчето е страхотно!Аз отдавна го изтеглих,ама що не съм писала и аз незнам!Мноо ви са радвам,като прайте такива нагласени клипчета.Нейтън с Пейтън,пък тя обича Лукас,той пък с Брук...дрън дрън дрън!Голяма мешаница става.Песента не ми допадаше особено,но след страхотния ти клип,вече поне я понасям!Много добре си пасват репликите с моментите!Абе страхотна работа си свършила и клипа е чудесен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.