Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
ALeX4e7y^
Зори клипчето ти ми хареса доста,а за клипчето на Жаки на Пейт-Who's that girl мога да кажа,че е върха 4.gif 4.gif 4.gif Мимс и твойто е мн яко!!!
*PeyT*
Зори, клипчето на Брук и Пейтън е страхотно! worthy.gif Мимс, твоето също страшно ми хареса, продължавай в същия дух! 4.gif LoF_Chad, струва ми се, че леко се обиди от коментара ми за предишното ти клипче... Това, което исках е просто да кажа какви са ти грешките според мен... Нали целта е да се усъвършенстваме! rolleyes.gif Аз също се нуждая от критики, така че както ти, така и всички други, можете съвсем спокойно да споделите какво не ви харесва в моето творчество! biggrin2.gif
И ето третия ми клип! biggrin2.gif Искам мнения! На мен специално ми харесва по-малко от другите, защото е направено само за едно денонощие, по молба на една приятелка! blush.gif
BL - Don`t speak
ALeX4e7y^
Цитат(*PeyT* @ Feb 9 2007, 13:39) *
Зори, клипчето на Брук и Пейтън е страхотно! worthy.gif Мимс, твоето също страшно ми хареса, продължавай в същия дух! 4.gif LoF_Chad, струва ми се, че леко се обиди от коментара ми за предишното ти клипче... Всичко

Не съм споко!Все пак не случайно пиша винаги Маля за коментари,за да видя къде ми е грешката и да я оправя!Е естествено,че сте ми стане по-добре когато ми каже някой,че го хареса,но все пак искам да си видя и грешката! biggrin2.gif
orhideya
Благодаря много на всички,коита са харесали клипа ми smile.gif
vivata123
леле,Зорииии,невероятни клипове... shocking.gif много са яки,моите поздравления,миличка!мн са добри 0106[1].gif 4.gif 8.gif
Nasi
Зори, клипчето е много добро. Благодаря ти!!!

Жаки, изгледах го още снощи.....браво миличка, началото ми хареса много.

Снощи гледах и клипчето на Брукас на LoF_Chad, супер е.

Сега ще видя и другите клипове, които не съм изгледала.

ще пусна няколко клипчета правени от Инка/Ralna/. От доста време не е писала тук, но миналата година направи доста уникални клипове. Без съмнение едни от най-добрите, които съм гледала. Изтеглете ги....няма да съжалявате.

Haley-"Lucky" by Inka (един от най-добрите клипове за Хейли)
"BasketBoys" by Inka (Лукас, Нейтън и баскетбол)
OTH-HBP by Inka (момичетата на Три Хил-думите са излишни)
OTH-CAST - "Don't speak" by Inka(невероятен клип за 16 епизод на 3-ти сезон)

Клипче от Нели/~Bruk~/:

"Pain" - OTH CAST-by Nelly(Невероятно е!!!!)

Клипче на Jordan:

"Halo"- by Jordan (Абсолютно професионално направен клип! THE BEST)
Bloody_Tears
Наси,сега ги пуснах всичките да се теглят.И мерси на всичи smile.gif*PeyТ* клипчето е невероятно!МНого ми хареса!
ALeX4e7y^
Наси клипчето на Нели - Pain е мн яко 4.gif 4.gif 4.gif
*PeyT*
Ralna, ~Bruk~ и Jordan worthy.gif worthy.gif worthy.gif GREAT JOB! 4.gif

П.П. Искам критики за последното клипче, щото довечера мисля да се захвана да го оправям! wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз съм гледала сичките клипове които Наси пусна но пак казвам че са СТРАХОТНИ!
А колкото до твоя клип Мартинке мен си ми харесва-все пак е на Брукас,а ти си правиш мн хубави клипове!!!
*PeyT*
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 9 2007, 14:51) *
*PeyТ* клипчето е невероятно!МНого ми хареса!

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 9 2007, 18:35) *
А колкото до твоя клип Мартинке мен си ми харесва-все пак е на Брукас,а ти си правиш мн хубави клипове!!!

Мерси! blush.gif Все пак аз си знам, че е по-зле от предишните два и за т`ва исках да ми кажете къде според вас са ми грешките, за да го пооправя малко! rolleyes.gif Както и да е.. скоро най-вероятно ще видите подобрената версия, ако не ме домързи, де! biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Това е новия ми клип,койно е само от сезон 4 епизод 13 и ги има всички главни!Надявам се да ви хареса!Има няколко песни вътре!Моля за коментари biggrin2.gif

http://www.sendspace.com/file/c5wcpt
*PeyT*
Eто новия ми клип! rolleyes.gif Моля за коментари.. unsure.gif Мисля, че стана по-добре от предния! blush.gif

http://youtube.com/watch?v=ZlmemPVwYXo

http://www.sendspace.com/file/38scie

"I Will Love Again"

Did I ever tell you how you live in me
Every waking moment, even in my dreams
And if all this talk is crazy
And you don't know what I mean
Does it really matter
Just as long as I believe

I will love again
Though my heart is breaking, I will
love again
Stronger than before
I will love again
Even if it takes a lifetime to get over you
Heaven only knows, I will love again

People never tell you
The way they truly feel
I would die for you gladly
If I knew it was for real
So if all this talk sounds crazy
And the words don't come out right
Does it really matter
If it gets me through this night

I will love again
Though my heart is breaking, I will
love again
Stronger than before
I will love again
Even if it takes a lifetime to get over you
Heaven only knows, I will love again

If I'm true to myself, nobody else can take the place of you
But I've got to move on, tell me what else can I do

I will love again
One day I know, I will love again
You can't stop me from loving again, breathing again
Feeling again
I know, one day, I'll love again

П.П. LoF_Chad, сега тегля новия ти клип, после ще коментирам! biggrin2.gif
nadezhda_had
Ето го и моя нов клип.Чакам мнения smile.gif

Us5 - Best Friends

SENDSPACE
la_belle_helene88
Оле, Март (*PeyT*) , за пореден път поздравления 1clap[1].gif
Невероятно е клипчето 4.gif punk.gif icon_peace.gif
Моментите, които си избрала, съвпадат с текста от песента и се е получило страхотно 36_1_55[1].gif
И страшно много благодаря...ти си знаеш за какво wink.gif wink.gif wink.gif
Продължавай все така - вече си се усъвършенствала в бранша wink.gif
Давам ти 11 от 10 2thum[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(LoF_Chad @ Feb 10 2007, 22:44) *
Това е новия ми клип,койно е само от сезон 4 епизод 13 и ги има всички главни!Надявам се да ви хареса!Има няколко песни вътре!Моля за коментари biggrin2.gif

http://www.sendspace.com/file/c5wcpt

Lof_Chad Съжалявам че ще го кажа,но на мен не ми харесва клипа!!!
Значи тъпо е станало хем музиката хем те да говорят-съвет-ако толкова искаш да се чуват как говорят намали музиката!И другото което е недей да мешаш толкова музика щото става няква мешаница,и се обезмисля клипа,пък и другото не специялно за този клип,ами за ....Брукас-I'll always love you просто си нахвърляла някакви 5 техни момента които просто не се връзват с текста!Гледай като правиш клипове да слагаш така моментите че да се навръзват с текста!И другото последно правиш лексикални грешки по английски blink.gif
Съжалявам ако съм те обидила но исках да си кажа мнението!
Просто напоследък доста хора почнаха да правят клипове и винаги отзвуците са-Супер,Невероятно,и не знам си какво, а по някога не са такива,та за това реших да бъда честна!
Просто като правите клипове,гледайте поне да са качествени а не любимите ви моменти с любимата ви песен,дори да нямат нищо общо помежду си!Да не си помислите че имам някакво самочувствие че правя супер клипове-напротив и мойте не са кой знае какво но се опитвам да следвам точно това което обясних по-горе,ако се опитвате и вие мисля че ще се получи доста сполучлива работа!Пък и говоря от личен опит,първия ми клип е ужасен,просто си наслагах ей така хиляди моменти с любимата ми песен,но дали имаше смисъл между тях-едва ли!
За това пак казвам ИЗВИНЯВАМ СЕ че си казах мнението,но предпочитам да ми се сърдите,от колкото да получаваш суперлативи за клиповете ти,като съм сигурна че с малко повече фантазия и работа можеш да направиш доста добър клип!!!
УСПЕХ!!!
*PeyT*
Жаки, съгласна съм! И аз се опитах да обясня същото - всеки тръгва отнякъде, никой не се е родил научен, но все пак трябва да се усъвършенстваме с всеки следващ клип, а не да тъпчем на едно място... Най-важното в един клип е текстът да се връзва поне г/д с песента.... Нищо лично към LoF_Chad, просто се опитахме да сме честни.... Няма смисъл от хубави, но неискрени коментари... unsure.gif

Ели(la_belle_helene88 ), наистина съм трогната, че ти харесва толкова! blush.gif blush.gif

Наде, клипът ти е страхотен! Много ми хареса! worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наде ето това мога да кажа че е мн хубав клип и страшно мн се навръзва с песента!По принцип не слушам баш такъв стил музика но песента ми хареса заедно с клипа,и моментите са подбрани доста добре!!!Браво!!!Keep on!!!
nadezhda_had
Марти , Жаки мерси много,радвам се , че ви хареса.Само да попадна на някоя песен дето да става за клипче веднага ще направя пак.
dreamyyy
Цитат(*PeyT* @ Feb 11 2007, 00:54) *
Наде, клипът ти е страхотен! Много ми хареса! worthy.gif

Напълно съгласна сам.Накраме да се просълзя,честно.
devon
Наде клипчето е страхотно 1clap[1].gif 1clap[1].gif Незнам какво друго да ти кажа освен да продължаваш да правиш още клипчета защото определено се справяш перфектно 2thum[1].gif
Bloody_Tears
А стига бе.За малко да изпусна темата и вече се е напълнило с клипчета!Как ще смогна да ги изтегля всичките и да коментирам wacko.gif Сигурна съм,че на всички са страхотни,но после ще ги коментирам,първо да си ги изтегля smile.gif
Започвам ссъс Сашка.Клипчето на мен ми харесва,единственото,което не ми хареса толкова беше това,че песните и гласовете им се преплитат.Имам в предвид,докато тече някоя песен и се чува глас.После гласът изчезва...
nadezhda_had...Клипчето просто е невероятно.Наистина щях да се разплача,страхотно е!
*PeyT*,твоето също много ми хареса,но да си призная,че само частта с Брукас.Някак си частта с Чейс и Брук не ме развълнува толкова,но на Брукас моментите бяха невероятни!
Страхотни клипчета сте направили хора,бравоооо!!!HUGS!
la_belle_helene88
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 11 2007, 10:40) *
А стига бе.За малко да изпусна темата и вече се е напълнило с клипчета!Как ще смогна да ги изтегля всичките и да коментирам wacko.gif Сигурна съм,че на всички са страхотни,но после ще ги коментирам,първо да си ги изтегля smile.gif
Започвам ссъс Сашка.Клипчето на мен ми харесва,единственото,което не ми хареса толкова беше това,че песните и гласовете им се преплитат.Имам в предвид,докато тече някоя песен и се чува глас.После гласът изчезва...
nadezhda_had...Клипчето просто е невероятно.Наистина щях да се разплача,страхотно е!
*PeyT*,твоето също много ми хареса,но да си призная,че само частта с Брукас.Някак си частта с Чейс и Брук не ме развълнува толкова,но на Брукас моментите бяха невероятни!
Страхотни клипчета сте направили хора,бравоооо!!!HUGS!

'dqvol4e7o_mims' , уважавам мнението ти, но смятам, че клипа на *PeyT* трябва да бъде оценен доста повече като се има предвид, че Чейз и Брук нямат толкова много моменти заедно...Освен това замисълът е бил да покаже, че Брукас са се обичали, но Лукас я е наранил и тя е страдала страшно много от това...И както се разбира от песента "I Will Love Again" ,
въпреки болката, един ден тя намира някого, който е точно като нея. Някой, който я заслужава и видимо (поне за момента, докато Smarty Mark не реши друго) между тях нещата се получават. Верно е, че Брукас-ите си искат Брукас (аз самата също съм Брукас) , но сега Брук продължава напред и смятам, че това е добре за нея...Лукас също. Накрая да..вероятно ще са заедно, но сега гледаме Брук и Чейз/Лукас и Пейтън, а за огромно съжаление няма много Брук/Чейз моменти (нека не подхващаме темата за това кой Марк пренебрегва и кой не, защото ще задръстим темата), но смятам, че това, което *PeyT* е избрала е готино и се връзва с песента перфектно. Разбира се това не са най-трогателните сцени, тъй като те нямат много такива, но Март е дала всичко от себе си, за да ни покаже идеята.

P.S. *PeyT*, забравих да те поздравя за клипа за Лейтън на фона на песента на Графа...Така че - поздравявам те wink.gif 13.gif
Музиката беше супер и клипчето беше изпипано 8.gif Искам едно такова за Брукас след време tongue.gif tongue.gif tongue.gif wink.gif
Bloody_Tears
la_belle_helene88,знам какво е искала да покаже.Не съм казала,че клипчето й е лошо или,че е избрала лоши моменти на Чейс и Брук,знам,че и без това са малко.Но просто ми харесват моментите на Брукас.Избрала е много хубави моменти,но не съм виновна,че ми харесват повече Брукас smile.gifИ всъщност оценявам даже много трудът й,знам,че не й е бил лесно да направи толкова хубаво клипче,с толкова много сцени и знам,че много се е трудила.Даже нейните клипчета винаги ми харесват и ги гледам с голямо удоволствие.Не е недооценена от моя страна smile.gif
devon
Айде и аз съм готова с новото ми клипче нешу обаче не се получи май като хората уж ги подбирах моментите с песента ама щом на мен самата не ми действа начи има нещу не както трябва и все пак искам коментарите ви и да ми кажете каде съм сбъркала,че не ми са получи ефекта който исках
Brucas_One Love
*PeyT*
Eли, мерси за страстната защита! 10.gif 18.gif bigarmhug.gif Наистина, много мило беше и се радвам, че толкова харесваш видеото, но в крайна сметка всеки си има право на мнение и не може всички да мислят точно като теб... rolleyes.gif А и аз няма от какво да се чувствам обидена в случая.. Мимс, мерси за коментарчето! happy.gif

Жана, току-що изгледах клипчето ти и по мое мнение е страхотно! 4.gif 4.gif Не знам защо мислиш, че си объркала нещо... blink.gif
Bloody_Tears
devon,сега си пускам клипчето ти да се тегли smile.gifПосле ще коментирам smile.gif
nadezhda_had
Мерси много на всички

Жана, клипчето е супер нищо ,че не си го харесваш много много
Bloody_Tears
Клипчето е страхотно.С една страхотна песен!Бравооо!Много ми харесва!
nadezhda_had
"Pain" - OTH CAST-by Nelly може ли някой да ми каже как се казва песента и кой я изпълнява
Bloody_Tears
Последното ми клипче на Нейли mrgreen[1].gif
http://www.sendspace.com/file/os3vpv
Надявам се да ви хареса,но дори и да не ви хареса не ми пречи,защото критиките винаги са от полза за мен biggrin2.gif така ми помагате още повече biggrin2.gif
(:ive7{}:)
Цитат(nadezhda_had @ Feb 11 2007, 00:18) *
Ето го и моя нов клип.Чакам мнения smile.gif
Us5 - Best Friends

SENDSPACE

Ей ся гледах тва клип4е малеееее невероятно е!!!! worthy.gif
За малко да се разпла4а

Мимс и твойто на Нейли е мн добро 1clap[1].gif
nadezhda_had
Миме клипчето ти е супер
Bloody_Tears
Миси хора,много сте мили smile.gif
ALeX4e7y^
Етого новото ми клипче на

Leyton-Minavash prez men
http://www.sendspace.com/file/bnac9c

Моля за коментари!

Вкусна като чаша мартини,
с малко лед и много маслини,
виждам как минаваш край мен всеки ден.

Скръп таб дара-ра-ра.

Ууу, стоиш отсреща ме поглеждаш,
щом усещаш как ти говоря с очи
след тебе бавно питам сладко, горчиво.

Минаваш през мен като вятър...
Минаваш през мен като вятър...

Пролет, лято, есен и зима,
минават през мен, когато минаваш край мене.

Скръб раб дан дарнаиии...

Отдавна с поглед ме следиш,
аз се усмихвам а ти мълчиш,
непозната може би за теб,
но не и когато...

Минаваш през мен като вятъра.
(Ууу свещ и вятър по особен)
минаваш през мен като вятъра
(нещо в тебе ми напомня)
пролет, лято, есен и зима
(всички тези сезони се сменят, когато)
Минават през мен, когато минаваш край мен.
Минаваш край мен.

Есен, лято нещо се променя в мене, когато...

(Днес денят е по особен)
(Нещо в тебе ми напомня...)

Пролет, лято, есен и зима.
(всички тези сезони се сменят, когато)
Минават през мен, когато минаваш през мен.
(минваш през мен)
Минаваш през мен.
(минваш през меееен)

Нещо се променя в мене, когато...
(минаваш през мен) минаваш през мен (минаваш край мен).
PoLiTy'
Браво,много е готино smile.gif
ani4ka_89
Мимс, ей сега гледах клипчето на Нейли - страхотно е! Просто нямам думи! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bloody_Tears
Мерси много Ани smile.gif
Сашке и аз преди малко гледах кличпето ти,въпреки,че тази песен вече ми е малко тъпичка СТРАХОТНО си се справила!Всички моменти се връзват с текста!Браво,невероятно е!!!!!!
*PeyT*
Мимс, много сладко видео! happy.gif LoF_Chad, сега свалям твоето, утре ще коментирам! wink.gif
Преди малко завърших новото си клипче(тази седмица беше доста натоварена и използвах петък вечер ползотворно biggrin2.gif)и реших да използвам, че още не ми се е приспало прекалено и да го сложа тук rolleyes.gif .. Утре 100% ще стана най-рано към 1-2( 18.gif 16.gif ) и ми се иска като се събудя да има някое друго коментарче, за да разбера дали съм си свършила добре работата! 10.gif biggrin.gif Май напоследък доста пренебрегнах любимата си двойка, дано с това се реванширам на Лейтънчетата! blush.gif
Sendspace
Youtube

Моля, коментирайте!

ALeX4e7y^
Мисля,че добре се е получило и песента се връзва мн добре 4.gif
ludoto_tedi
това е едно изумително клипче... и изпълни три мои мечти
1.тази песен я обожавам просто не знам дали го знаеш но съм плакала 10000000000000000 пъти на нея
2.правиш го клипа точно на мойте любими Лейтън
3.отново българска песен
Благодаря ти ужасно много.Аз най-многог те юрках за този клип и исдкам да знае ,че ще го гледам във всяка свободна минута като съм на компа .Мерси отново
fenka_lucas_i_brooke
Мартинкееееее ще те бия!!!Това ми е любимата песен на Деси Слава!Страхотен клип,страхотни моменти!Просто страшно си го направила!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bloody_Tears
*PeyT*,клипчето е просто невероятно!!!!!!!Страхотни моменти,толкова професионално направено,че просто нямам думи!Страхотно си се справила,браво!!!!!
nadezhda_had
Марти клипчето е великолепно ,справиела се си страхотно 1clap[1].gif 1clap[1].gif
*PeyT*
Мерси много на всички! blush.gif Радвам се, че ви харесва, наистина доста се старах! smile.gif Естествено, винаги може и по-добре... но общо взето може да се каже, че съм доволна от резултата... rolleyes.gif
LoF_Chad, определено имаш напредък! bigwink[1].gif повечето моменти се връзват! 4.gif

П.П Тедии emoticon1 (44).gif , много се притеснявах, че няма да е достатъчно хубаво, защото ти обещах хубав подарък и си беше голяма отговорност.. unsure.gif Дано, наистина да съм оправдала очакванията ти! blush.gif bigarmhug.gif
Jordan
Марти, банално ли ще е ако кажа, че последното ти клипче е невероятно blush.gif
Страхотно си го направила- подбрала си перфектните моменти, и една невероятна песен на Деси Слава.
Благодаря ти, че ме радваш biggrin2.gif
*PeyT*
Цитат(Jordan @ Feb 17 2007, 14:47) *
Марти, банално ли ще е ако кажа, че последното ти клипче е невероятно blush.gif
Страхотно си го направила- подбрала си перфектните моменти, и една невероятна песен на Деси Слава.
Благодаря ти, че ме радваш biggrin2.gif

rolleyes.gif blush.gif blush.gif blush.gif
la_belle_helene88
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, МАРТ !!! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
За избора на песента, на моментите...пффф просто перфектно клипче worthy.gif
Справила си се невероятно и усилията и волята ти са възнаградени доколкото съдя по
мненията на колегите 10.gif
Вече си се професионализирала ! 13.gif За малко се зачудих даже да не би да съм Лейтън хихи wink.gif emoticon1 (5).gif 15.gif
Продължавай в същия дух !!!
fenka_lucas_i_brooke
От две седмици бях замислила 3 клипа!И най-накрая осъществих един от тях!Та давам ви линкчето и се надявам поне малко от малко да ви хареса!!! rolleyes.gif

Както обикновенно
Lucas and Brooke
Деси Слава-Лъжа (Brooke point)

Lucas&Brooke-Laja
eL
Жу ... какво да ти кажа - изненадваш ме приятно с всеки следващ клип. rolleyes.gif Както съм ти казвала много пъти, за да ми хареса нещо "мултимедийно" трябва да има сюжет, хармония между текст и музика...но най-важното според мен е ЕМОЦИОНАЛНАТА нишка biggrin2.gif ... да си личи че си почувствала всеки ред, всеки такт на песента. Не просто някакви натъкмени кадри и движещи се обекти в пространството. Това което искам да кажа е, че ТИ си от малкото хора, които за толкова малко време успяха да постигнат всичко това, заедно. И се чувствам искрено щастлива и горда от разултата, защото винаги съм вярвала че ще УСПЕЕШ да станеш ....ТHe BeSt просто ! bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.