Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 11 2007, 10:40)

А стига бе.За малко да изпусна темата и вече се е напълнило с клипчета!Как ще смогна да ги изтегля всичките и да коментирам

Сигурна съм,че на всички са страхотни,но после ще ги коментирам,първо да си ги изтегля

Започвам ссъс Сашка.Клипчето на мен ми харесва,единственото,което не ми хареса толкова беше това,че песните и гласовете им се преплитат.Имам в предвид,докато тече някоя песен и се чува глас.После гласът изчезва...
nadezhda_had...Клипчето просто е невероятно.Наистина щях да се разплача,страхотно е!
*PeyT*,твоето също много ми хареса,но да си призная,че само частта с Брукас.Някак си частта с Чейс и Брук не ме развълнува толкова,но на Брукас моментите бяха невероятни!
Страхотни клипчета сте направили хора,бравоооо!!!HUGS!
'dqvol4e7o_mims' , уважавам мнението ти, но смятам, че клипа на *PeyT* трябва да бъде оценен доста повече като се има предвид, че Чейз и Брук нямат толкова много моменти заедно...Освен това замисълът е бил да покаже, че Брукас са се обичали, но Лукас я е наранил и тя е страдала страшно много от това...И както се разбира от песента "I Will Love Again" ,
въпреки болката, един ден тя намира някого, който е точно като нея. Някой, който я заслужава и видимо (поне за момента, докато Smarty Mark не реши друго) между тях нещата се получават. Верно е, че Брукас-ите си искат Брукас (аз самата също съм Брукас) , но сега Брук продължава напред и смятам, че това е добре за нея...Лукас също. Накрая да..вероятно ще са заедно, но сега гледаме Брук и Чейз/Лукас и Пейтън, а за огромно съжаление няма много Брук/Чейз моменти (нека не подхващаме темата за това кой Марк пренебрегва и кой не, защото ще задръстим темата), но смятам, че това, което *PeyT* е избрала е готино и се връзва с песента перфектно. Разбира се това не са най-трогателните сцени, тъй като те нямат много такива, но Март е дала всичко от себе си, за да ни покаже идеята.
P.S. *PeyT*, забравих да те поздравя за клипа за Лейтън на фона на песента на Графа...Така че - поздравявам те
Музиката беше супер и клипчето беше изпипано

Искам едно такова за Брукас след време