Вие ме разбивате, честно

.... Толкова творчество изгледах, че сега ми се омешаха впечатленията.

Незнам откъде да започна ... предвиждам че поста ми ще е дълъг.
По ред на номерата
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
:
Жакс, казвала съм много пъти -
You are the Master of OTH Brookas clips 
Keep the good work!!(кратка съм, защото си ме познаваш достатъчно добре...мисля че вече нямаш нужда от излишните ми 200-реда възхваляващи лигавщини

Това глупаво изречение

на което незнам дали схвана смисъла,защото може би такъв нямаше

....исках да кажа, че няма нужда да те хваля, защото в очите ми ти вече си доказан творец

)
dqvol4e7o_mims Клипчето ти на Брук е жестоко!

Много ми хареса...София е такава сладурана, всяка нейна физиономийка е сУуупер-дууупер яка, после как да не я харесваш Брукито

А музиката и текста които си подбрала са перфектни за нея просто ....
nadezhda_had тука сега мога да се изявя с личния си запас от "възхваляващи думички" като : Яко, КъРти,СтРеЛя, БоЖеСтВеНярСко, ПеРфеКцИозНо...блаблабла .... да продължавам ли с думите или разбра колко ми хареса Unbelievable
DaniEl много бих искала да го видя твоя клип, ама нещо Интернет-Експлорер-а ми се е бъгнал

ще ми пратиш ли PM с точния адрес на клипа, че няма как да го отворя с цъкане в/у снимката.....
Ааааа
Марти(Peyt) теб за малко да те пропусна ....

.... Не ми се пише вече, умаляха ми пръстчетата ще сложа само т'ва -

Мисля че е достатъчно показателна жвъчка

Ще следя с огромен интерес развитието на таланта ти. А ти определено го имаш.... Още вторият ти клип

а аз съм влюбена в творчеството ти. (пфф а уж нямаше да пиша)....
НАСИ и
ХРИС (inlove

*не мога да отварям и някой емотикони

)... вие изкрейзали девойки ... сладки малки гургулици....нямате си и представа колко ви се нарадвах на мненията. Подкрепям напълно НАс за идеята

Класацията ще е дълга ....
п.с. Хрис, мило качвай клипчета си щот' иначе аз ще ги кача

п.с.2. Току що изгледах и клипчето на
Devon 
Суперско е !!

Отива при подбраната ми колекция от favourites