Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
devon
Много се радвам че клипчето ви е харесало само забравих да искажа специални благодарности на Надето,която специлно ми направи колажчетата на 5-те момичета 4.gif Наденце мерси много ако не беше ти незнам какво щях да правя smile.gif
*PeyT*
Браво на вас, уникални клипове правите! worthy.gif DaniEl, много ме зарадва Лейтънското клипче, невероятно е13.gif!
devon... worthy.gif worthy.gif LoF_Chad и Мимс, вашите също са много готини! 4.gif 4.gif nadezhda_had, за твоето вече казах какво мисля, но ще повторя -страхотно.. направо е странно, че ми хареса толкова при положение, че не съм фенка на Нейли... rolleyes.gif
И сегааа.. моето 2-ро творение за тази седмица! 10.gif Ама колко съм продуктивна, не е истина! 18.gif Доста се потрудих и този път.. Общо взето оползотворих си ваканцията в правене на клипове, а не използвах ценното време, за да уча.. На училището майната му, ама с домашните за уроците нз как ще наваксам(12-ти клас съм biggrin2.gif )... wacko.gif Ще се оправя някак предполагам! rolleyes.gif Та да минем по същество.. biggrin.gif Клипът е с една от любимите ми песнички, надявам се да ви хареса! Искам коментари! happy.gif Аааа и да не забравя - използвала съм два невероятни wallpaper-а, чийто автори не са ми известни, но много им благодаря! worthy.gif

http://www.youtube.com/watch?v=y5-bzX5FNTA Enjoy! smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Както ти казах Мартинкеее СТРАХОТЕН КЛИП!!!!!По-старите съфорумци знаят че първите ми клипове въобще не струваха,а твойте са страхотниииии!Просто тоя клип е страшен,перфектно подбрани моменти,с перфектната песен, и най-вече с перфектните двойки!!!
БРАВОС!Продължавай само така!!!

А за училището.....ще го оправиш и него перфектно!!! rolleyes.gif
*PeyT*
blush.gif blush.gif blush.gif Жаки bigarmhug.gif Много се радвам, че ти харесва толкова, но естествено си има и кусури... особено един момент не го уцелих точно blush.gif , но сега не ми се занимава да го оправям! wacko.gif Както и да е, следващият предполагам ще стане по-добър! biggrin2.gif
devon
Мартиииииии много хубав клип си направила наистина е невероятен продължавай се така worthy.gifПросто неможе да се разбере че от скоро се занимаваш Браво worthy.gif
Bloody_Tears
Наистина клипчето е невроятно!Много ми харесва,страхотно си се справила!Сигурна ли си,че в предишният си живот не си била режисьор smile.gif
Моето ново клипче,естествено на Пейт mrgreen[1].gif

http://www.sendspace.com/file/y06l12
Song:Vertical Horizon-Echo
By:dqvol4e7o_mims

Echo, echo...
We come, we go-woah
No I don't want to be just another
Echo, echo...

Everywhere I go
There's something that I really need
Everyone I know
Is someone I want to be
Even though
I don't really know me

I better pick it up
Before I let it slip away
I better stick it out
Before I take another day
Into mouth
Every single word I say fades out

Echo, echo...
We come, we go-woah
Echo, echo...

Can I open up your eyes?
Only when the clouds break?
Can I feel alive?
Even though the world shakes
Every night,
Here in my quiet satellite

Can I hold you close?
Until we're out of focus
And everything I know
I don't even notice
When it all falls through
I'm here and I hear you

Echo, echo...
We come, we go-woah
Echo, echo...

Do you hear me?
Do you hear me?
Cause I need to, just to reach you
Can you hear me?
Coming clearly?
Am I hollow?
Just an echo

Echo, echo...
We come, we go-woah
Echo, echo...
Echo, echo...
We come, we go-woah
Echo, echo...

It's just another day
And every single word I say fades out...
*PeyT*
Жана, Мимс.. мерси! blush.gif Честно казано, няям идея каква съм била в предишния си живот.. 18.gif(то оставаше и да имам biggrin2.gif ), но не вярвам да съм била режисьор, по-скоро трябва да е било свързано с едно друго изкуство, което ми е много повече на сърце... happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мимс почвам да го тегля супер песен е това от 2 дена не спирам да я слушам!Довечера ще го гледам и ще ти кажа мнение!!!
Nasi
Не съм влизала тук от страшно много време, много клипове сте напарвили, продукцията върви в пълна пара, много се радвам.

Елс, насдявам се , че не се сърдиш, че чак сега пиша, просто покрай всичките изпити и се опитвам да стоя, колкото се може по-надалеч от клиповете, защото са заразни, спомням си миналата година бях направила над 30 18.gif А сега николко.
Клипчетата ти са посто невероятни, имаш талант, еднf не изгледах, надявам се, че ще ме разбереше - това на НБ, знаеш, че съм им голям фен, имам много тяхни клипове, но в момента те са в графата почти за триене. Времето щ епокаже ккаво ще стане с тях. А твоя ще го гледам обещавам.

Клипчето на Дийн и Брук е ВЕЛИКО, едно от най-добрите, които съм гледала, артчетат на Вили също са невероятни, тя в това отношение има огромен талант.
Сега ще го гледам отново.

Жаки, Жаки....извинявам ти се, за това, че тея няколко седмици не ти гледах страхотните клипчета, занеш, че ги харесвам страшно много! Сега не мога да си избера кое ми харесва повече.

Изключително много ми харесаха клипчето на Нейтън и Хейли. Благодаря ви, че ги правите.

На Брук имаше също страхотни!

Хареса ми едно клипче на Братята, много добро беше.

dqvol4e7o_mims,*PeyT*,devon, LoF_Chad, nadezhda_had страхотни са, браво, доста време ми отне да ги гледам!
Дано не съм забравила още някой.
Nasi
Пиша двоен пост, за да се види от всички, какво измислих, дано ви хареса.

Имам една идея да съберем всички любими български килпове/тоест правени от нас/, за да ги сложим в първият пост, за да са по-достъпни, вече виждам, че всеки има по-доста клипчета , а страниците нарастват и после откриването им ще става баво.

Затова предлагм, всеки който има желание да избере тези, клипове които е правил и му харлесват най-много, да ги качи някъде за постоянно, и да ми прати линковете с иманата на песните и изпълнителите, и героите на клиповете, за да ги сложа там smile.gif И всеки път като се прави нов клип е, достатъчно добър ще го слагаме най-отгоре при другите!
Bloody_Tears
Идеята е супер Наси.И на мен много ми харесва.Имам само едно мое любимо клипче,но можеш ли да ми кажеш къде трябва да го кача така,че да е за постоянно.Аз моите ги качвам в sendspace.com,но там не е за постоянно unsure.gif
nadezhda_had
*PeyT* много се радвам ,че харесваш клипчето ми .Кега гледах твойто много добре се си справила харесами много ,великолепно е и песента е супер

аз също имом няколко любими клипчета ,които са страхотни
ALeX4e7y^
Мимс клипчето ти на Пейт е мн яко!Най ме кефи когато удря брат си Дерек! 4.gif 4.gif 4.gif

Я някой да ми каже как да си качвам клипчетата в youtobe
nadezhda_had
Цитат(LoF_Chad @ Feb 5 2007, 18:51) *
Я някой да ми каже как да си качвам клипчетата в youtobe

ми трябва да се регистрираш,после има едно upload video и от там ще можеш да качиш видео.След това трябва да изчакаш няколко чаша ,за да може да ти се гледа клипчето
ALeX4e7y^
Ахам мерси!Ще опитам някой път.

Ето новото ми клипче на Брук и Пейт.Моля за коментари!

Hard to say I'm sorry !!!

http://www.sendspace.com/file/gs3y24
DaniEl
Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 12:16) *
Дано не съм забравила още някой.

Без да съм нахален rolleyes.gif Държа много на твоето мнение mrgreen[1].gif Следвах плана който ти ми беше давала и май стана по-добре.Таа ако не представлява проблем разбира се драсни ми един - два реда angel_not.gif

Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 12:19) *
Имам една идея да съберем всички любими български килпове/тоест правени от нас/, за да ги сложим в първият пост

Идеята наистина си я бива,но и аз не знам къде мога да ги кача без линка да изчезне след време unsure.gif

Нанесох някои поправки върху клипа ,за да му предам по-завършен вид.И мисля ,че така стана добре rolleyes.gif
Цитат(DaniEl @ Feb 4 2007, 14:55) *
Ето и новия ми шедьовър. 18.gif

линка за Download е върху картинката rolleyes.gif
emoticon1 (106).gif Leyton emoticon1 (106).gif
Happy Together
Song By: Simple Plan

Няма да коментирам новите клипчета на dqvol4e7o_mims и *PeyT* те си знаят работат rolleyes.gif

LoF_Chad сега ще изтегля твоето
Nasi
DaniEl извинявай, че съм те пропуснала, сега ще го видя пак с промените и ще ти пиша мнение! Радвам се, че си следвал стъпките, които бях написала.

За качването на клипчета за постоянно: Разбрах от Мими, че при регистрация в sendspace, клиповете се запазват запостоянно. Така, че предлагам всеки, които има желание да си ги качи там или в youtube и да ми прати линковете с иманета на песните и героите в клиповете. В сряда имам изпит и до тогава няма да мога да редактирам първия пост, но след това ще го направя. Ще включа всичко което ми пратите. т.е. да си изберпете, нещта, които найстина си заслужават.

Едит:
Даниел, хареса ми, как си свързал текста на песента и сцените, това според мен е най-важното в един клип. Харесаха ми моментите от първи сезон. Аз си харесвам много Simple Plan. Само да попитам защо на банерчето пише, че Пейтън обича Джейк? сега го забелязах....

Като първи опити за правене на клип, е найстина страшно сполучливо 4.gif , като си припомня моите първи клипове...бяха ужасни.

Едит 2:

Хрис...твоите велики клипчета, задължително трябва да се пуснат отново!!!!!! Виждам, че си тук.
DaniEl
Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 23:21) *
Само да попитам защо на банерчето пише, че Пейтън обича Джейк? сега го забелязах....

В сайта в който го намерих на всички снимки пишеше peyton_loves_jake2 unsure.gif Много ти благодаря за коментара rolleyes.gif

Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 23:21) *
Хрис...твоите велики клипчета, задължително трябва да се пуснат отново!!!!!! Виждам, че си тук.

На Христина клиповете са върха!Винаги много са ми харесвали.Особено онова за Пейтън и Лукас с песента на Kelly Clarkson-Addicted worthy.gif
eL
shocking.gif Вие ме разбивате, честно shocking.gif .... Толкова творчество изгледах, че сега ми се омешаха впечатленията. 18.gif Незнам откъде да започна ... предвиждам че поста ми ще е дълъг. biggrin2.gif
По ред на номерата mrgreen[1].gif :
Жакс, казвала съм много пъти - You are the Master of OTH Brookas clips biggrin2.gif Keep the good work!!(кратка съм, защото си ме познаваш достатъчно добре...мисля че вече нямаш нужда от излишните ми 200-реда възхваляващи лигавщини happy.gif Това глупаво изречение16.gif на което незнам дали схвана смисъла,защото може би такъв нямаше18.gif ....исках да кажа, че няма нужда да те хваля, защото в очите ми ти вече си доказан творец 4.gif )
dqvol4e7o_mims Клипчето ти на Брук е жестоко! 4.gif Много ми хареса...София е такава сладурана, всяка нейна физиономийка е сУуупер-дууупер яка, после как да не я харесваш Брукито 18.gif А музиката и текста които си подбрала са перфектни за нея просто .... smile.gif
nadezhda_had тука сега мога да се изявя с личния си запас от "възхваляващи думички" като : Яко, КъРти,СтРеЛя, БоЖеСтВеНярСко, ПеРфеКцИозНо...блаблабла .... да продължавам ли с думите или разбра колко ми хареса Unbelievable biggrin2.gif
DaniEl много бих искала да го видя твоя клип, ама нещо Интернет-Експлорер-а ми се е бъгнал wacko.gif ще ми пратиш ли PM с точния адрес на клипа, че няма как да го отворя с цъкане в/у снимката.....
Ааааа Марти(Peyt) теб за малко да те пропусна .... 16.gif .... Не ми се пише вече, умаляха ми пръстчетата ще сложа само т'ва - worthy.gif Мисля че е достатъчно показателна жвъчка 18.gif Ще следя с огромен интерес развитието на таланта ти. А ти определено го имаш.... Още вторият ти клип shocking.gif а аз съм влюбена в творчеството ти. (пфф а уж нямаше да пиша)....
НАСИ и ХРИС (inlove rolleyes.gif*не мога да отварям и някой емотикони 18.gif)... вие изкрейзали девойки ... сладки малки гургулици....нямате си и представа колко ви се нарадвах на мненията. Подкрепям напълно НАс за идеята 4.gif Класацията ще е дълга ....

п.с. Хрис, мило качвай клипчета си щот' иначе аз ще ги кача 15.gif

п.с.2. Току що изгледах и клипчето на Devon 4.gif Суперско е !! 4.gif Отива при подбраната ми колекция от favourites biggrin2.gif
Bloody_Tears
Ели много ти благодаря. smile.gif
И няма как да пропусна да коментирам клипчетата на Сашка и Данито.Незнам от къде да започна,но смятам с дамите първо happy.gifЗначи Сашке клипчето беше страхотно направено,вече то е едно от любимите ми клипчета на Пейтън и Брук.Моментите са много сладички,песента е яка,просто е супер!
Сега за подобренията в клипчето на Даниии bigarmhug.gif С промените клипчето ми стана любимо на Лейтън.Песента е перфектна за тях!Много ми харесва как започва!Отбрал си най-страхотните им мигове,просто е съвършенно!Бравоо emoticon1 (11).gif emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мимс ,Саше страшни клипове!Просто вече ми се изхаби запаса от думи за да кажа на всички че имате страхотни клипове!Браво!Продължавайте в същия дух!!!
ALeX4e7y^
Мерси,Жаки

Ето новото ми клипче на

Leyton

No me ames-Не ме обичай
http://www.sendspace.com/file/i749rd

Моля за коментари!
fenka_lucas_i_brooke
Оооооо супер песееееееен!Тегля веднага!!!
nadezhda_had
LoF_Chad страхотно клипче
Mrs.Ackles
Мерси, радвам се, че клипчето ви хареса! Скоро няма да правя други, но вие правите невероятни неща.. продължавайте в същия дух! 4.gif
*PeyT*
LoF_Chad, хубаво е клипчето, песента също мн ми харесва... но съвсем честно казано в някои моменти не намирам мн връзка с текста на песента! unsure.gif Не разбирам особено испански, но съдя по английския превод, който съм чела... Иначе идеята е готина! smile.gif Ся не се изявявам като някакъкв авторитет, щото съм доста нова в тази област.. просто нали целта е да бъдем обективни! smile.gif
ALeX4e7y^
Да бе няма проблем.Аз заради това искам мнения.Някой път като не ми е дошла музата и прая не точно това ,което съм мислила,но няма значение biggrin2.gif
DesiTo
LoF_Chad, много хубаво клипче, браво. smile.gif
ALeX4e7y^
Еми мерси на тея дето им харесва worthy.gif biggrin2.gif
orhideya
Ауу,колко много клипове!!Сега започвам да тегля и да гледам.Междувременно ето и вие да се "насладите" на нещо мое.Исках да включа много моменти,обаче песента ми свърши,така че скоро втора част mrgreen[1].gif

http://www.youtube.com/watch?v=2WmRUiW3bvE
_HriS_TinA_
Лелеее Зори ,миличкаааААА ...видеото ти е повече от завладяващо ...БРАВО!! ..и продължавай все в същия духх ... велико е сериозно shocking.gif ... гледайте го хора и песничката е супер... ТАРА-ТА-ТАааа mrgreen[1].gif blush.gif
Menna
Въобще не минавам често от тук,НО колко много нови клипове!!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif

Ел,Жаки и всички останали....ужасно много материал за сваляне ми предоставяте. 13.gif passifier.gif

Още сега ще се заема със dowlnload-а. Как ще смогна,не знам. 16.gif biggrin2.gif
Bloody_Tears
Зори,веднага пускам клипчето да се тегли и после пиша мнение smile.gif
Menna
София Буш
Няма друга такава откачалка. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
Определено! 18.gif
А,Зори!Сега гледах клипчето.Страхотно е!Просто няма думи да го опиша колко е хубаво! БрАвО!!!
*PeyT*
Зори, клипчето е невероятно, супер много ми хареса и песента сщо е уникална! worthy.gif Браво!!! 13.gif 13.gif
Аз уж няяше да се захващам с ново скоро.. 2 за една седмица стигат 18.gif НО днес ми дойде една идея.. този път ще е на Брукас! biggrin2.gif
ludoto_mimi
Зори, супер е видеото, сега го гледах! wink.gif
Чакаме още. smile.gif
orhideya
Много ви благодаря!Много сте мили!Не вярвах,че толкова много ще се хареса blush.gif
Скоро очаквайте нещо ново! wink.gif
Nasi
Зори, как си? Клипчето найстина е страхотно! Браво, много, много ми хареса. Искам още!!!

Даре, Софито ...найстина е много щуричка. За това я обичаме.

Така имам едно клипче на Брук и Лукас, правих го миналия юни, но има доста грешки в него и за това не съм го пускала. Единствено Жаки го е виждала, но сигурно вече не си го спомня. Песента е Sway - Purishers. От саундтрака на ОТН, ВМ и ОС.

Brooke & Lucas - "Sway"

историята: Лукас е наранил Брук и сега се опитва да я накара да му прости, като и обещава, че никога повече няма да я нарани, а през това време се опитват да са приятели, но въпреки всичко любовта им побеждава.

Надявам се все пак да ви хареса wink.gif
Bloody_Tears
Наси,клипчето е страхотноо!Очаквам още твои клипчета smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
И си мислиш че не го помняяяя та нали съм си го качила на диска със всички останали 150 клипа на ОТН mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Страшен си е клипа!!!
*PeyT*
Nasi, страхотен клип! worthy.gif
lp^girl
Цитат(orhideya @ Feb 7 2007, 15:54) *
Ауу,колко много клипове!!Сега започвам да тегля и да гледам.Междувременно ето и вие да се "насладите" на нещо мое.Исках да включа много моменти,обаче песента ми свърши,така че скоро втора част mrgreen[1].gif

http://www.youtube.com/watch?v=2WmRUiW3bvE

Зори много готино клипче worthy.gif Поздравления mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Зори забравих да кажа мн готино клипче!Вече не помня но ...абе на всички са мн готини клиповетее!!!
orhideya
Благодаря ви много,Майче,Жакс!
А сега реших да ви зарадвам с още едно клипче,но този път на Брейтън

http://www.youtube.com/watch?v=WUcLfi_Tqs8
fenka_lucas_i_brooke
Айде и аз да ви зарадвам с новия ми клип!!!

Lucas&Peyton
Song:Nobody wants to be lonely
Made by:Jaki

Lucas&Peyton-Nobody Wants To Be Lonely

Искам мненияяяя!
Зори многоооо хубаво клипчеее! biggrin2.gif worthy.gif
Bloody_Tears
Оле Жаки,ти напрао ме закопа!Това е най-невероятното клипче на Лейтън,което някога съм виждала!Просто нямам думи,определено ще го гледам поне още 10000000000 пъти!нямаш си на представа колко много ми хареса,страхотно си се справила!!!!!!!!!!!!!!!
*PeyT*
Жакииии, мило, клипът е страхотееееееееееееен, невероятен, перфектен.. просто си свършила отлична работа! worthy.gif worthy.gif Определено се прибавя в графата на най-любимите ми Лейтън клипчета! blush.gif blush.gif Заслужаваш едно огромно БРАВО!!! bigarmhug.gif
Bloody_Tears
Новото ми клипче.Преди малко го завърших и се надявам да ви хареса.
http://www.sendspace.com/file/vynrln
Clip by:dqvol4e7o_mims
Song by:D2-Тук И Сега

Пак събуждам се на сън
и отново съм навън
дали съм аз снимка с номер във анфас
объркан ум във мен крещи
паднал ангел пак лети
как искам да се преродя.

Ако не виждаш бряг
и си сам във мрак
не се губи съвсем
огледай се за мен
ако една стена разбиваш със глава
днес е твоя ден
поглени към мен.
Тук и сега

Наблизо съм
къде си ти
падаща звезда гори
не мога сам да се преродя
както вчера и преди
ще бъда тук бъди и ти
сънувам, пътувам.

Ако не виждаш бряг
и си сам във мрак
не се губи съвсем
огледай се за мен
ако една стена разбиваш със глава
днес е твоя ден
поглени към мен.(3)

(Тук и сега опитай пак
повярвай знам какво е сам
тук и сега)
ALeX4e7y^
Новото ми клипче

Broocas
Whitney Houston-I will always love you

http://www.sendspace.com/file/dxs8ir

Моля за коментари били то и лоши!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.