Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
fenka_lucas_i_brooke
Елинко сладинко миличко лелелеле сега ги пускам да се теглят!Довечера чакайте опстойни мнения за всеки клип по отделно!!!
Alex_Love_Lucas
Клипчетата са просто невероятни 3.gif Бравооо worthy.gif wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууч
Още съм под въздействие на СТРАХОТНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ клипове!
МАЙКО МИЛА!!!Взе ми и акъла и думите и всичко!
Така започвам!!!

Каризма-Не сега-СТРАХОТНО клипче
Глория-Приятелко ти моя най-добра-ти случайно да не си ми чела мислите и да знаеш какъв клип с коя песен да направиш ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Просто тоя клип ме разби тотално от всякъде,дори се разревах-знаеш ми причините-просто е НЕВЕРОЯТЕН!!!
Чад и София-е това вече тотално ме разби толкова на място снимки,интервюта и всичко просто е станало плашещо добро!!! blush.gif
Брук и Нейтън-мммммммм това щеше да е много интересно ако имаше такава връзка във филма!Много добро и много професионално е направено!Най-вече колажите суперски си ги направила!!!
И накрая но не на последно място Дийн и Брук-просто тези два клипа изискват доста голяма фантазия и просто мога да кажа че си готова за професионална работа с Фото Шоп и сички други тем подобни!!!

БРАВО БРАВО БРАВО!!!
1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
James towel keeper
(Peyton Sawyer @ Jan 29 2007, 23:55) *

5)
Dean & Brooke - Жива рана
обработка на снимки...изпуши ми главата. 16.gif Накрая ми писна и използвах няколко готови манипулации, но искам да кажа че всичко е преработено и нищо не е взето наготово. Даже 2те които взех бяха толкова нереално измислени, че трябваше да ги правя наново.

Същност
http://img.photobucket.com/albums/v486/Sar...ymate_hq010.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v486/Sar...aymate_2ver.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v486/Sar...maxim20042v.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v486/Sar...xim2004ver2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v486/Sar...maxim2004v2.jpg
+ там всичките които използваш в началото съм ги правила аз wink.gif Доста се учудих когато ги видях в клипчето, още повече от този пост, защото аз поне не виждам преработване или поне причина за такова - така или иначе използваш чужд труд, поне го остави в оригинал, както е решил автора....

Иначе клипчетата са много хубави! happy.gif 4.gif
sydney
biggrin.gif клипчетата са върхът biggrin.gif особено този на "Не сега" sad.gif sad.gif sad.gif много беше хубав и тъжен unsure.gif unsure.gif браво 4.gif 4.gif 4.gif
Tutor_Girl
Страхотни клипчета!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Аз имам още едно ново клипче.Не е изцяло за ОТХ ами за всичките ми любими двойки,включително Нейли и Брукас.Песента е Collide на Howie Day.

Дано ви хареса!

http://www.youtube.com/watch?v=Bvq2OtYhTRs
ludoto_mimi
Цвети, много е готино клипчето, наистина супер си го направила. Жалко, че не харесваме едни и същи двойки. 18.gif Освен Р/Х и Брукас донякъде. biggrin2.gif

Елииии, сега гледах онова на Брук и Нейтън. Много е готино, и за него почти повярвах, че е истинско! 4.gif 4.gif Продължавай в същия дух!
eL
dqvol4e7o_mims,Alex_Love_Lucas,sydney,Tutor_Girl, Мимски и Жаки едно голямо : БЛАГОДАРЯ на всичките blush.gif Радвам се че са ви харесали, това ми беше целта все пак 4.gif 4.gif
Tука стана мазалото Вилиmrgreen[1].gif ... "използвах няколко готови манипулации, но искам да кажа че всичко е преработено и нищо не е взето наготово.''
Думата манипулации в речника ми е със странно значение и означава : преработени клипчета на двойки, които не са заедно. В моето изречение изобщо не ставаше дума за снимките ти. Имах впредвид няколкото сцени на Dean и Alec от Dark Angel, които използвах защото нямах достатъчно клипов материал за работа. Иначе ... за снимките, сега разбирам че са твои Вили. Една приятелка ми ги прати преди време, когато й казах че си правя клипче с Дийн и Брук. Незнаеше кой ги е правил, а мен за момента това ме устройваше идеално happy.gif Малко грубо звучи, но в края на краищата никъде не съм споменавала че СНИМКИТЕ са мои ... това естествено не ме оправдава, че ги използвах така нагло без да се поразровя за автора; Няма значение, защото това не променя факта, че се старах 1 седмица и половина ... wacko.gif
(James towel keeper @ Jan 30 2007, 21:41) *
аз поне не виждам преработване или поне причина за такова - така или иначе използваш чужд труд, поне го остави в оригинал, както е решил автора....
Това че не виждаш, не означава че няма Всичко което съм използвала е обработено с PhotoImpact тена на лицата, цветовете, фона и други джаджи ... Нямаше как да го оставя в оригинал, не съм екстрасенс за да знам кой е автора и как го иска. 10.gif Съжалявам ако си се обидила, предупредих че съм използвала някой чужди неща ... ако знаех че са правени от наш човек веднага щях да те сложа в кредит-а.
Сега остава само да ми простиш, да си променя поста от вчера и да те сгънчам в една топла прегръдка

п.с. Да не си помисли че ще се откажа от клипа?Като разбрах че е "с нечист произход" си го харесвам още повече...Сега поне знам, че друг съотечественик ми е помагал докато го правя.
п.с.2. Цвети, току що изгледах клипчето ти worthy.gif Страхотно е .... няма значение че само при Майкъл и Сара/Нейли сме се улучили rolleyes.gif Много професионално е направено 4.gif Вече си ми в Favorites biggrin2.gif
susito
Peyton Sawyer(ако може да ти викам Ели)страхотни клипчета си направила.Невероятни са.Браво страхотна работа си свършила! 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
И аз се завръщаааам!!! rolleyes.gif

Brooke and Lucas
in
Bon Jovi-I'll be there for you
Made by:Jaki

Brooke&Lucas-I'll be there for you

Използвала съм няколко банера и уолпейпъри,вече не помня от къде съм ги взела,но благодаря на хората дето са ги направили!!! worthy.gif

Ето го и текста на песента!Надявам се ди ви хареса клипа,искам мнения после!!!

I'll Be There For You
Bon Jovi
I guess this time you're really leaving
I heard your suitcase say goodbye
Where as my broken heart lies bleeding
You say true love, it’s suicide

You say you've cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore

I pray to God you'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
I'd steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

I know you know we've had some good times
Now they have their own hiding place
Well I can’t promise you tomorrow
But I can buy back yesterday

And baby you know my hands are dirty
But I wanted to be your Valentine
I'll be the water when you get thirsty, baby
When you get drunk, I'll be the wine

I'll be there for you
I'll be there for you
I'll be there for you

Solo

I wasn't there when you were happy
And I wasn't there when you were down
I didn't mean to miss your birthday, baby
I wish I'd seen you blow those candles out

I'll be there for you
I'll be there for you
I'll be there for you
eL
Жакс 3.gif нямам търпение да видя клипа ти. Имам една молба - ще го качиш ли в yousendit.com или sendplace.com защото в megaupload редовно линковете позволени за България са заети ... rolleyes.gif
*PeyT*
Eли, страхотни клипчета! worthy.gif worthy.gif Цвети, твойто също е невероятно! 4.gif 4.gif Жаки, моля те качи го някъде другаде, защото от Megaupload не мога да го изтегля... unsure.gif
И ето моето първо клипче, правено с огромно желание в продължение на 2 безсънни нощи! biggrin2.gif laugh.gif Доста се старах и г/д може да се каже, че съм доволна от крайния резултат! wacko.gif Мислех да го сложа в youtube, но ме домързя да се регистрирам... biggrin.gif И добрият стар Sendspace върши работа... biggrin2.gif
Leyton - Davam vsichko za teb
Bloody_Tears
Веднага го пускам да се тегли.После ще го коментирам smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 1 2007, 08:54) *
И аз се завръщаааам!!! rolleyes.gif

Brooke and Lucas
in
Bon Jovi-I'll be there for you

Brooke and Lucas

Използвала съм няколко банера и уолпейпъри,вече не помня от къде съм ги взела,но благодаря на хората дето са ги направили!!! worthy.gif

Ето го и текста на песента!Надявам се ди ви хареса клипа,искам мнения после!!!

I'll Be There For You
Bon Jovi
I guess this time you're really leaving
I heard your suitcase say goodbye
Where as my broken heart lies bleeding
You say true love, it’s suicide

You say you've cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore

I pray to God you'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
I'll be there for you
I'll be there for you

I know you know we've had some good times
Now they have their own hiding place
Well I can’t promise you tomorrow
But I can buy back yesterday

And baby you know my hands are dirty
But I wanted to be your Valentine
I'll be the water when you get thirsty, baby
When you get drunk, I'll be the wine

I'll be there for you
I'll be there for you
I'll be there for you

Solo

I wasn't there when you were happy
And I wasn't there when you were down
I didn't mean to miss your birthday, baby
I wish I'd seen you blow those candles out

I'll be there for you
I'll be there for you
I'll be there for you

Подновен линк!!!
CheerFuL-F
Жаки клипчето е страхотно smile.gif браво
Jolly_GirL
И на мен ми хареса,бравос!
*PeyT*
Жакиии, супер сладко е клипчето! 3.gif Наистина мннн ми хареса! worthy.gif Моето най-после го качих в youtube за тези, които ги мързи да свалят! biggrin2.gif Много държа на коментари, защото все пак ми е първо и искам да си видя грешките! rolleyes.gif Ето:
http://www.youtube.com/watch?v=wbO_x29fcM4
Sladura
*PeyT* едно голямо БРАВО от мен.Лейтън клипчето е повече от Невероятно 4.gif Пълно е само с хубави моменти ,а песента е една от любимите ми mrgreen[1].gif Много добра работа си свършила. biggrin.gif Продалжавай все такива хубави Лейтън клипчета да правиш , а като се има и впредвид , че ти е първото , другите ще стават все по-добри и по-добри. smile.gif
eL
Както си и мислех...... rolleyes.gif .........Жакс, милУу клипчето ти е СУПЕР ДОБРО!! 4.gif 4.gif Вижда се че много си се постарала с ефектите, great job biggrin2.gif Знаеш, че това което не ми харесва си го казвам, но повярвай ми този път нямаше за какво да се захвана. Много добре си го комбинирала с музиката и текста, абее всичко е Perfect. 4.gif
*PeyT* току що изгледах и твойто клипче. Мога да ти кажа само едно - Не мога да повярвам че ти е ПЪРВОТО shocking.gif Страхотно е .... Признавам си, не съм фен на Графа, но песента и текста са доста стойностни(ох с какви мъки го казах т'ва ако знаеш 18.gif ) Та мисълта ми е - щом ме накара да напиша похвално изречение за Графа, значи клипът ти със сигурност ме е трогнал 4.gif 4.gif
*PeyT*
Благодаря ви и на двамата! blush.gif blush.gif Аз btw толкова съм се вманиачила, откакто си свалих хубава програма, че направо денонощно с т`ва се занимавам.. не мога да се откъсна! wacko.gif shocking.gif И колкото повече пъти го гледам, толкова повече кусури си намирам! rolleyes.gif Сега имам още една прясна идейка, но ще я осъществя по-късно, когато имам достатъчно време, щото наистина си е голяма играчка т`ва правене на клипове... а преди си мислех, че е лесно! 16.gif 18.gif
ludoto_mimi
Наистина клипчето е много хубаво, аз чак сега го изгледах. От мързелите съм, чаках youtube. biggrin2.gif
Да не повярва човек, че ти е първото, супер си го направила и много хубаво си навързала сцените, а песента на Графа, колкото и да не го харесва Елито, е много хубава. Тъй трябва да се правят с готини български песни. smile.gif

Относно идеята за ново клипче, ако сега си нямаш работа - сядай и го прави или поне го започни, защото после ще ти избяга музата. Аз като правих първия си банер/уолпейпър (знам, че не е същото - клипчетата са по-трудни, но...) ми отне доста време, защото си мислех, че ще е лесно и идеята ми изглеждаше лесна, а то какво се оказа. wacko.gif Но пък го правих доста време и накрая бях много доволна от себе си. mrgreen[1].gif Така че и ти ще си много доволна като го свършиш, колкото и кусури да му намираш.
Bloody_Tears
Аз съм забравила да го коментирам бее 16.gif happy.gifИ се чудя половин час къде изчезна моя пост biggrin.gif Клипчето е супер,Жаки.Много,много,много,много ми харесва!!Прекрасно е,уцелила си страхотни моменти.Личи си,че ти се отдава.Продължавай в същият дух душичко и прави все такива страхотни клипчета! 8.gif 4.gif 3.gif 8.gif
fenka_lucas_i_brooke
Еййй сладури много се радвам че ви е харесал клипааа!!!Марти твоя клип сега ще го гледам и ще си кажа мнението веднага виждам че има доста положителни мнения!!
Скоро очаквайте пак мое клипче! blush.gif

МАРТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ леллеле това твое клипчееее ли еее лелеле не не не суперско е!Исках да кажа с това "Твое клипче ли е" че не мога да повярвам че това ти е първия клип!СТРАХОТЕН Е!НЯМАМ ДУМИ просто!
*PeyT*
blush.gif Не очаквах чак толкова хубави коментари, наистина адски много се радвам, че ви е харесал! bigwink[1].gif Поласкана съм, че не вярвате, че ми е първи клип! blush.gif Оххх май ще почвам още от днес другия, не мога да се сдържа... rolleyes.gif Не съм учила цяла седмица, почти не съм спала( 18.gif ) и т.н... но тоолкова съм се зарибила и толкова идеи имам, че няма начин да го зарежа за по-нататък! wacko.gif Жаки, с нетърпение чакам следващото ти клипче! 4.gif 4.gif 4.gif
ALeX4e7y^
Ето клипчета и от мен

Peyton Sower

http://www.sendspace.com/file/t14eu2

The Brother Scott

http://www.sendspace.com/file/9omocq

DesiTo
Добре, че повечето ги качвате в youtube. biggrin2.gif

Peyton Sawyer, всичките клипчета са много добри. Най-много ми хареса това на Dean & Brooke - страхотен е. 4.gif Много ми харесва песента, манипулации също, както и самата двойка. 10.gif Вижда се ,че доста си се трудила по този клип. Наистина много, много добър клип. 3.gif Определено вече ми от любимите клипчета.
Другия, които също много ми хареса е за любовния 'триъгълник'. Глория - Приятелко ти моя най-добра, тази песен за първи път я чувам, но определено много подхожда на самия клип. 4.gif Много добре си съчетала моментите.

*PeyT*, като за първо клипче много добре си се справила. По принцип не харесвам Лейтън, но признавам, че клипчето е добро. А за песента нямам думи, невероятна е. wub.gif

Tutor_Girl и твойто клипче е много хубаво. Добре съчетано с хубави моменти на любимите ти двойки.

И на последно място /но не и по важност/ - Жаки - клипчето е страхотно. 3.gif Песента, ефектите ... абе всичко. БРАВО. 4.gif

Като цяло, всички правите много добри клипчета. Продължавайте все така. happy.gif
Bloody_Tears
Сашкеее,клипчето на Пейт просто ме разби тоталноо.Страхотно е,много,много,много ми харесва!Бравооо!
А клипчето на Лукас и Нейт също не е лошо,но просто се влюбих в това на Пейт. happy.gif
ALeX4e7y^
Мерси,Мимс![и м/ду другото новия ти подпис е супер] 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Hey, guys! rolleyes.gif От мнооого време не съм влизала във форума, даже нз дали още ме помните ( 16.gif ), но си имам основателна причина (тоя 7-ми клас е страшна работа... wacko.gif )... Все пак намерих време да си направя клипче след като сестрата (*PeyT*) свали една програма, пък и без т'ва от доста време исках... Като за първи клип не избрах особено лесна песен, но както и да е... smile.gif Надявам се да ви хареса!

L P J - How Could You
fenka_lucas_i_brooke
Така първо да кажа Lof_Chad -много готини клипчета особенно това на Пейтън!
Стефи-Nathan_fenka твойто също много ме изкефи със сестра ти имате талант!Много готин замисъл има клипа,както ти казах има неща за дооправяне,ама как го казах като че ли аз правя перфектните клипове blush.gif ,мисълта ми беше че за 1-ви клип е много добър!!!

И сега идва ред на мойто ново клипче както обещах нов клип на Брук и Лукас!!!

Brooke and Lucas
Song:Far Away
by:Nickelback

Brook&Lucas-Far Away

Искам задължително после мнения rolleyes.gif

А ето го и стихотворението посветено на тях,което е и включено в клипа!!!

Забравих те,но все така погледът ти ме пленява,
и когато видя те сърцето някак си се озовава
в друг свят изпълнен с мечти,
където любовта ни силно все още тя гори,
и онзи пламък в твоите очи все още пламти,
и изпълва сърцето с неземна сила,с розови мечти,
но когато погледите срещнат се отново,
разбирам че сън било е пак това,
че вече част от мене ти не си,
че любовта вече не гори в твоите все още така изгарящи очи!!!
*PeyT*
Жаки bigarmhug.gif наистина невероятен клип! worthy.gif А за песента и стихотворението нямам думи... вече ти казах, но ще повторя - страхотни са! 4.gif 4.gif Трябва задължително да ми пратиш всички други клипове, да не забравиш! 9.gif 10.gif

Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 3 2007, 02:01) *
Стефи-Nathan_fenka твойто също много ме изкефи със сестра ти имате талант!

biggrin2.gif Нейният е наследство от мен! 18.gif 18.gif happy.gif
Bloody_Tears
Направих едно клипче на Брукито,надявам се да ви ареса. smile.gif

http://www.sendspace.com/file/73k1k4
Песента е на Susie Suh - Recognition
devon
Манееее хора отдавна не бях отваряла тази страница и сега съм направо възхитена worthy.gif .Всички клипчета са направо невероятни просто нямам думи незнам какво да ви кажа освен,че сте се справили отлично.Едвам смогнах да ги изтегля всичките но опредлено си заслужаваше!Жаки клипчету ти е невероятно,направу е зашеметяващо.Миме справила си се страхотно,Ели всичките ти клипчета са перфектни голямо впечатление ми направи това за приятелката,Цвети както винаги си направила един невероятен клип.Стефани наистина много добър клип наистина,Марти изобщо не ти личи,че ти е първи клип справила си се отлично,Lof_Chad и твойте клипчета страшно много ми харесаха.Продължавайте все така!!След като ги изгледах се вдъхнових и аз да напрвя някое ново но все още работя по въпроса скоро ще го пусна тука или по точно ако скоро го завърша де 10.gif И да си дойда на думата макара и да се повтора искам пак да ви кажа,че всички сте се справили невероятно 4.gif 4.gif 4.gif
Bloody_Tears
Благодаря ти devon,очаквам твоето клипче с нетърпение smile.gif
nadezhda_had
Това е второто ми клипче ,доста се потрудих думите да се връзват с моментите.
Чакам мнения

Craig David - Unbelievable

Youtube
sendspace
*PeyT*
nadezhda_had 3.gif worthy.gif, супер сладко беше клипчето, много михареса! blush.gif Попринцип не съм голяма фенка на Нейли, но наистина си избрала мн яки моменти! 4.gif 4.gif
DaniEl
Хъм от къде да започна wacko.gif Ще коментирам в реда по който съм ги гледал
*PeyT* - останах безкрайно очарован от клипа ти.Дори не съм и предполагал ,че песен на Графа би подхождала така добре на клипче за Лейтъните.Бих казал една добре свършена работа rolleyes.gif
_NathaN_FenkA` - Твоето не остава по-доло от това на сестра ти.А и като се има в предвид че това са ви първите клипчета.Наистина не им личи. rolleyes.gif
dqvol4e7o_mims - Мимс bigarmhug.gif На тебе няма какво да ти кажа ти си знаеш работат.Винаги подбираш точните кадри (за разлика от мен 16.gif ) и крайния резултат е супер.До утре искам ново клипче! rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke - Твоя клип определено влиза в моя топ 10 на най яки ОТН клипове 18.gif
nadezhda_had - Ами като се има предвид ,че клипа е на тема Нейтън и Хейли е невероятен.Нейтън се появява доста често в него 18.gif Песента е много хубава,само ако мога да поитам за името на песента и на този който я изпълнява rolleyes.gif
Ето и новия ми шедьовър. 18.gif

линка за Download е върху картинката rolleyes.gif
emoticon1 (106).gif Leyton emoticon1 (106).gif
Happy Together
Song By: Simple Plan
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love,
and hold her tight.
So happy together
If I should call you up
Invest a dime
And you say you belong to me
And ease my mind
Imagine how the world would be
So very fine
So happy together

I can't see me loving nobody but you
For all my life
When you're with me
Baby the skies will be blue
For all my life

Me and you
And you and me
No matter how they toss the dice
It has to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

If I should call you up
Invest a dime (call you up)
and you say you belong to me
and ease my mind (ease my mind)
imagine how the world could be
so very fine (very fine)

so happy together

For all my life
When you're with me
For all my life

For all my life
When you're with me
For all my life

For all my life....

Call you up
ease my mind
ease my mind
ease my mind

For all my life
When you're with me
For all my life

For all my life
When you're with me
For all my life

So happy together (x4)
nadezhda_had
DaniEl песента е Craig David - Unbelievable
_HriS_TinA_
Лелеее...тука фабриката за клипове си е продължила какво ли знам аз ..велики стее ..просто вчера незнаех откъде да почна да дърпам blink.gif wacko.gif ...за да си наваксам но ще карам по ред на номерата щотооо просто ми се напълниха очите с красивви кадри и гениялни отлично изпълнени идей blush.gif ..!!! Велики сте казах ли го вече rolleyes.gif ..мм да май да ..хахах... толкова гузно се чувствам blush.gif ... одавна не съм се разписвала тук пък и на доста други места .. ббб скоро ще трябва да направя нещичко скромно но от сърчице rolleyes.gif ...няма прошка за мързеливите dry.gif ...... 18.gif 18.gif 18.gif ... таа започвам от мойтууу сладкутууу happy.gif ... ЕЛЛЛлллллл-четоо което било правило клипове и клипове и аз чак вчера ги виждам 16.gif ...пфууу че съм сляпа 18.gif huh.gif

ТАаа Еллл цели 5 клипа ли видяха заблудените ми очи shocking.gif ...лелее :

1) Брук и Лукас(КариZma - не сега) - безспорно и на мен тази песен на Каризма ми е най-най-най любима..знаех си че от нея ще се получи страхотен клип ..естествено правен от майстор като тебб е станало НеВеРоЯтНо ДуууБрОО !!!!!!!! shocking.gif

2) BPL love triangle(Brooke point) - хехех готина идея ..блааа и аз не обичам Глория пък и всякакви чалга ритми но с риск да разваля репутаацията си на анти-чалгар ще ти кажа пък че това мног ми хареса mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...хахах невероятно е
наистина дори и на музичката свикнах и взе че ми хареса rolleyes.gif
3) Chad & Sophia - хихик станало е като историята и 4ад и Софи ..никога не бих се сетила да направя подобно нещо от всички тези медиини нещица около тях .. леле получило се е накстина хубаво а и с ефектното преминаване от едно на друго и датите на събитията изобщо много се нарадвах тука... blush.gif

4)Brooke & Nathan - той много ми хареса естествено отвсякъде си личи че можеш да заблудиш всеки които не егледал сериал ..при това толкова убедително че нямам думички просто как ти щрака мозъкът да ги съчетаваш толкова елегантно ..всички тези кадри ..незнам и сюжета е много добро измислен worthy.gif

5) Dean & Brooke - Жива рана - НАИСТИНА СИ БЕШЕ КУЛМИНАЦИЯ НЕВЕРОЯТЕН Е ...АКО ТИ КАЖА ЧЕ ОЧИТЕ МИ СЕ НАСЪЛЗИХА НА НЕГО ЩЕ МИ ПОВЯРВАШ ЛИ? unsure.gif ...НАИСТИНА Е ГЕНИАЛЕН...ВЕЛИК ..ЕФЕКТЕН И ПЕРФЕКТЕН ..МММ НЕМОГА ДА МУ СЕ ННАРАДВАМ НАИСТИНА СИ ЛИЧИ ЧЕ МНООГ ТРУД Е ХВЪРЛЕН ПО НЕГО worthy.gif worthy.gif worthy.gif !!!!! А ТАЗИ ПЕСЕН КАКВО ДА ТИ КАЖА ПРОСТО ПОТРЕПЕРВАМ КАТО Я СЛУШААМ ТОЛКОВА МНОГ ИСТИНА ИМА В НЕЯ ... СЪЧЕТАНА ПО ТОЗИ НАЧИН... Е ПОВЕЧЕ ОТ ВЪЗДЕЙСТВАЩА.... ВЕЧЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛА 3-4 ПЪТИ ... blush.gif

Жакиииииииииииииииииииииииииииииииииииии
гледах голямата доза от красиви кадри на Брукасс в двата ти клипааа и съм наистина очарована .. най-вече от FAR AWAY ....какво да ти кажа с това стихотворенице нежно промъкващо се между кадрите като послание на Люк към Брук е просто перфектно измислено !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сър4ицето ми се разтрепери .. велика сииии хиляди поздравления за клиповете ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ЕДНО ОГРОМНО БРАВО И НА ДВЕЧКИТЕ !!!!

DaniEl ...ВИДЕОТО НАИСТИНА Е УНИКАЛНО личи си че доста си се постарал ...!!!!!! Браво !!

nadezhda_had - също много въздействащо клипче ...и песента наистина ееее...мммммММ blush.gif

dqvol4e7o_mims - и ти си се справила отлично едно наистина свежо клипче ..

bigarmhug.gif
devon
Надеееееее клипчето е направо невероятно страхотно перфекциозно направо нямам думи.Немога да му се нарадвам 4.gif Айде продължавай да правиш още защото определено си много добра не само в правенето на колажчета но и на клипчета 4.gif
Дани за твойто също нямам думи наистина един невероятен клип worthy.gif
Bloody_Tears
Еййй Даниииии.Страхотно клипче бе душичкооо!!!!!Бравос,върхът ееее!Твоите клипчета винаги са ми харесвали,страхотни кадри си избрал и най-подходящата песничка за тях!Сега още повече си обичам Лейтънчетата! 36_1_32v[1].gif bigarmhug.gif
ALeX4e7y^
Ето новите ми клипчета!!Моля за коментари и дано ви харесат biggrin2.gif

Broocas

http://www.sendspace.com/file/cl6vfw

Brooke

http://www.sendspace.com/file/jq0xj6
Bloody_Tears
Сега ги пуснах да се теглят.После веднага коментирам. smile.gif
devon
LoF_Chad клипчетата и двете ти са страхотни направо остаха без думи особено много ми хареса това за Брук worthy.gif
А ето и моето ново клипче посветено на момичета в One Tree Hill

The girls from OTH have some fun
nadezhda_had
Цитат(devon @ Feb 4 2007, 20:11) *

Жана,клипчето е станало невероятно ,страхотна работа както винги worthy.gif worthy.gif shocking.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ауууу бравооооо на всички страхотни клипове!!!

Наде клипчето е суперско много ме зарадва!!!
Даниел твоето е СУПЕРСКООО
Мимс и твойто е супер за Брукито много е хубаво!
Lof_Chad добри са и двете
и не на последно място Devon-много е хубаво!Просто всички правите страшни клипове!Продължавайте в същия дух!!!
DaniEl
Цитат(devon @ Feb 4 2007, 20:11) *

Проасто не можах да се сдържа да не коментирам твоя клип.Много ми харесва!Като видях че е на тема girls from One Tree Hill си помислих ,че се отнася за Брук,Пейтън и Хейли.Когато видях Бевин и Рейчал в него останах доста изненадан rolleyes.gif .За песента няма нужда да казвам колко е хубава ,една от любимите ми.Gun - Word Up peace1.gif

P.S:fenka_lucas_i_brooke не мога да се спра да гледам твоя клип (Brooke D.&Lucas S.-Far Away) От както съм го изтеглил поне 20 пъти го гледам wacko.gif
А сега с нетърпение чакам новото клипче на *PeyT* mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Даниел много се радвам че ти харесва!С огромно желание го направих!!!
ALeX4e7y^
nadezhda_had клепчето ти се е получило добре!Избрала си мн хубави моменти е писента е мн хубава,ако може ми дай линк от където може да си я сваля.Единственото,което не ми харесва е косата на Нейт 16.gif
nadezhda_had
Цитат(LoF_Chad @ Feb 4 2007, 22:29) *
nadezhda_had клепчето ти се е получило добре!Избрала си мн хубави моменти е писента е мн хубава,ако може ми дай линк от където може да си я сваля.Единственото,което не ми харесва е косата на Нейт 16.gif

Радвам се че ти харесва и на мен прическата на Нейтън не ми харесва много много ,но кво да се прави пак си е супер готин rolleyes.gif

Ето ти песента
Craig David - Unbelievable
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.