dqvol4e7o_mims,
Alex_Love_Lucas,
sydney,
Tutor_Girl,
Мимски и
Жаки едно голямо : БЛАГОДАРЯ на всичките

Радвам се че са ви харесали, това ми беше целта все пак
Tука стана мазалото
Вили![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
...
"използвах няколко готови манипулации, но искам да кажа че всичко е преработено и нищо не е взето наготово.'' Думата манипулации в речника ми е със странно значение и означава : преработени клипчета на двойки, които не са заедно. В моето изречение изобщо не ставаше дума за снимките ти. Имах впредвид няколкото сцени на
Dean и
Alec от
Dark Angel, които използвах защото нямах достатъчно клипов материал за работа. Иначе ... за снимките, сега разбирам че са твои Вили. Една приятелка ми ги прати преди време, когато й казах че си правя клипче с Дийн и Брук. Незнаеше кой ги е правил, а мен за момента това ме устройваше идеално

Малко грубо звучи, но в края на краищата никъде не съм споменавала че
СНИМКИТЕ са мои ... това естествено не ме оправдава, че ги използвах така нагло без да се поразровя за автора; Няма значение, защото това не променя факта, че се старах 1 седмица и половина ...
(James towel keeper @ Jan 30 2007, 21:41)

аз поне не виждам преработване или поне причина за такова - така или иначе използваш чужд труд, поне го остави в оригинал, както е решил автора....
Това че не виждаш, не означава че няма

Всичко което съм използвала е обработено с
PhotoImpact тена на лицата, цветовете, фона и други джаджи ... Нямаше как да го оставя в оригинал, не съм екстрасенс за да знам кой е автора и как го иска.

Съжалявам ако си се обидила, предупредих че съм използвала някой чужди неща ... ако знаех че са правени от наш човек веднага щях да те сложа в кредит-а.
Сега остава само да ми простиш, да си променя поста от вчера и да те сгънчам в една топла прегръдка
п.с. Да не си помисли че ще се откажа от клипа?

Като разбрах че е "с нечист произход" си го харесвам още повече...Сега поне знам, че друг съотечественик ми е помагал докато го правя.
п.с.2.
Цвети, току що изгледах клипчето ти

Страхотно е .... няма значение че само при Майкъл и Сара/Нейли сме се улучили

Много професионално е направено

Вече си ми в Favorites