Първоначално мислех да наваксам, като изтегля по-новите клипчета и ги коментирам, но за съжаление отсъствах толкова дълго, че повечето линкове са невалидни или с изтекал срок. Така че ...
ПЛС Жаки, прати ми по-старите ти клипчетата по Скайп или ми напиши едно PM-че че да се нарадвам и аз на красотите ти.
Сега по същество : Нека да кажа само, че днеска ще ви занимавам само с
Брук. Казано по-точно, качих и
5-те си клипа с нейно участие ...
Брук,
Брук,
Брук,
Брук...таа чак да ви писне да я гледате.

Малко ме е яд че ви ги изтърсвам всичките наведнъж, защото някои от тях съм правила седмици, но трябваше да се реванширам на някои любими форумки от другия лагер

(Брукасите) ... Надявам се да ви харесат (
Мимски,
Наси,
Дари,
Жаки,
Теди и
Йордански - вашите мнения са ми просто задължителни, така че не ми се скатавайте...

)
"Вечерта на Брук"
започва :
1)
Брук и Лукас(
КариZma - не сега) - В момента, който чух тази песен се влюбих в нея...в текстът, музиката, пианото... Незнам защо много хора не я харесват, смятат я за скучна и лигава песен... За мен си е най-добрата песен на Каризма
ИзОбЩо, караше ме да настърхвам докато я слушам(случвало ли ви се е? Мн е готино

)Малко са песните, които са ме обсебвали така (то това е на лична основа,свързвам го с определен човек така че...стига съм приказвала празни приказки

) Стана ми нещо като традиция да правя клипчета на техни песни...Но това тук е къде-къде по-добро ... И тук идва големия
Х, защо Брукас? Емиии ... както и да го погледнеш тия двамата се обичаха. И то много. Когато човек обича, преживява болезнена раздяла,страда,боли го...няма как да не му съчувстваш. Когато направих този клип бях в същата любовна депресия и единствената двойка, която си пасна с текста и музиката бяха Брукас. Освен това са сладури...а и не бях правила техен клип...охх написах го
2)
BPL love triangle(
Brooke point) -
Глория -
приятелко ти моя най-добра...Не харесвам Глория, нито песните й. Но текстът на тази песен отключи въображението ми...и резултата е ясен. Не ме разбирайте погрешно, не съм против Пейтън("кръстила" съм се на нея все пак

)Лично на мен този клип не ми е от любимите, ама на вас може да ви хареса.
Brooke point ...
3)
Chad & Sophia - една вечер, разчиствах пс-то от редовните "боклуци" и попаднах на снимките и интервютата на Чад и София. Казах си "
Пффф толкоз много съм ги насъбрала, цял клип мога да си направя" И хоооп - лампичката светна.

Доста се постарах, има снимки и части от интервютата които са давали докогато са били заедно. Плюс това, опровергах факта че правя клипове Само на български песни, тази е
I'll never break your heart на
Backstreet Boys ... Все пак мога да си преведа на български : сърце, душа, тяло и болка ... то друго не ти трябва, за да направиш клип...Хахаа

...причината да НЕ използвам английска музика е друга...
4)
Brooke & Nathan -
Unbreakable - това е най-прясното ми творение...на 3 дена е :Р
Сюжет :
Нейт и Брук са били заедно известно време. Но скоро в картинката се намесва Лукас и Брук зарязва Нейт. Въпреки че не са заедно и двамата все още изпитват чувства един към друг. Нейтън от своя страна страда и ме може да понесе факта, че никога няма да бъде с Брук. Песента е на
Westlife.
5)
Dean & Brooke -
Жива рана*
Снимките от началото на клипа са правени от Вили, наша съфорумка 
Страхотни са нали?
Стигнахме до кулминацията

... ето това чудо тук го правих 2 седмици и половина. То не бяха рязания на клипчета, правене на манипулации, обработка на снимки...изпуши ми главата.

Накрая ми писна и използвах няколко готови манипулации, но искам да кажа че всичко е преработено и нищо не е взето наготово. Даже 2те които взех бяха толкова нереално измислени, че трябваше да ги правя наново. Поради липса на епизоди на
Supernatural ми се наложи да използвам това което имам...а тоя Дийн във почти всяка сцена или се зарибява с някоя
РУСА, или кърви, или е прострелян,обладан от дух, крещи и размахва патлак, а брат му Сам е личния му бодигард - почти няма сцена без неговото дишане във врата ... част от текста :"
И до кръв прехапвам устни аз затова, че не целувам отново теб" пасва идеално ... Ще видите сами....

п.с. Мимски, поредното постище ааам? Определено се върнах ХАхахаах

п.с.2. За по-мързеливите(като мен

) линкове в
youtube.com :
Chad&Sophia - I'll never break your heartKariZma - Ne segaDean & Brooke - Jiva ranaBrooke & Nathan - Unbreakable