Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Nasi
Вили нали знаеш, че обичам всичките ти неща!!!! Невероятно е!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Мисля, че преди няколко дни теглих едно клипче от тук, на devon - беше много добро. 4.gif

Жаки, много са хубави, ти си знаеш, че ги харесвам.

stanislava клипчето е много готино, въпреки, че е с ужасно качество и е доста кратичко:

http://www.sendspace.com/file/w5eva9

едит:
Видео за Коледа с участието на актьорите на ОТН/ София, Бетъни, Хилари, Джеймс и Чад.

MERRY CHRISTMAS from the CW
stanislava
Насиииии,не можеш да си представиш колко съм ти благодарна worthy.gif 3.gif worthy.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Въобще не очаквах някой да се заеме с моята "поръчка" happy.gif Сега си го свалям,да го видя най-после и аз това клипче.Още веднъж-ГОЛЯМО МЕРСИ
4.gif
devon
Тва клипче на Нейтън е направо страхотно!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif .Браво Вили!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif невероятна си.А тва за коледата е просто е върха!!!!!!Наси как си го намерила незнам но много ти благодаря!Клипът е супер!!!
orhideya
Всичките ви клипчета са дъ бест smile.gif
Та сега ето нещичко и от мене за новата година
http://www.youtube.com/watch?v=B2TUVVNkf7Y
fenka_lucas_i_brooke
Жана,Вили,Зори клиповете са страшни ох май пропуснах някой но още спя!Но много ми харесаха особенно това на Вили!Браво браво на вас!

ПС:Радвам се че ви харесват и моите клипове! blush.gif
alex.iv
Можете ли да ми предоставите клипчетата , онези последните със зеленото отзаде huh.gif
fenka_lucas_i_brooke
Кое клипчеconfused.gif
julia1990
Вили,Браво за клипчето на Нейти!!!! 4.gif 8.gif Както винаги много ми хареса как си се справила emoticon1 (11).gif wink.gif
alex.iv
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Jan 7 2007, 13:15) *

Кое клипчеconfused.gif

Ами от новата им фотосеия , дето промото свършва с нея.

П.П.:Може ли линкк за сваляне на промото за 11 епизод
DaniEl
Има тема за 11 епизод съответно там има и промото,но ето все пак:
клик
woshia
еето едно клипче, което направих за лукас и пейтън
амм в момента много бързам.. така чеее.. дано ви хареса smile.gif

http://woshko.data.bg/oth%20trailer%201.mpg
fenka_lucas_i_brooke
Многоооооооооо добро клипче!Супер!Браво!!!
iskri4ka
Хей сладури,страхотни творения ! 4.gif

а ето нещо и от мен..едно клипче за вечната любов...или поне такава каквато ние феновете искаме да бъде....То е първата ми "творба" и се надявам да ви хареса..за по-лесно е качено в YouTube..

...а песента е просто невероятна happy.gif Depeche mode-Freelove!!!

soPhiA & Chad -Freelove.video
Bloody_Tears
woshia клипчето е повече от страхотно!Браво,много добре си се справил!
iskri4ka,първо добре дошла smile.gifНаправо се влюбих в клипчето.И песента наистина е невероятна
Браво и на двама ви!!!!!
*PeyT*
woshia, може ли да го качиш някъде другаде, защото в дата-та нещо не ми се отваря, а мн искам да го гледам! rolleyes.gif smile.gif
^`^KimBeRly^`^
Вчера направих първото си клипче не е кой знае какво но искам да го споделя с вас smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Надявам се да ви хареса 4.gif 4.gif

Peyton

Ето и още едно клипче от мен

LeYtOn

---mod edit:
Не пиши поредни постове, а използвай бутона Промени.
ALeX4e7y^
Клипчето на Лейтън е яко 4.gif
^`^KimBeRly^`^
Поиграх си още малко неска и направих едно ново надявам се да ви хареса и то 4.gif

OneTreeHill
alex.iv
QUOTE(orhideya @ Jan 5 2007, 20:40) *

Всичките ви клипчета са дъ бест smile.gif
Та сега ето нещичко и от мене за новата година
http://www.youtube.com/watch?v=B2TUVVNkf7Y

МОже ли директен линк , че мн искам да си направя аваар rolleyes.gif
Bloody_Tears
Ето едно мое клипче на Лейтън
http://www.sendspace.com/file/vx90hd
DaniEl
(dqvol4e7o_mims @ Jan 18 2007, 19:57) *

Ето едно мое клипче на Лейтън
http://www.sendspace.com/file/vx90hd

Имах честта да гледам първи това невероятно клипче.И ще кажа само че много ми хареса.Лейтън моментите са страхотни.Аз каквото имах да ти казвам вече ти го казах Мимчо emoticon1 (5).gif
Bloody_Tears
Мерси Дани.Но ти какво само коментираш я дай и ти някое клипче.Сигурна съм,че ще е много хубаво.Ето предишното ти беше супер.Направи пакккк,плс sad.gif smile.gif
devon
Мимееее много яко клипче си направила направо е страхотно worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Давай само така.Чакам още твои клипчета а и на всички останали 10.gif
Bloody_Tears
Благодаря и на теб devon. smile.gif
Направих още едно клипче,което не ми харесва много,но ето все пак.
http://www.sendspace.com/file/5dxkx4
DaniEl
(dqvol4e7o_mims @ Jan 19 2007, 07:24) *

Мерси Дани.Но ти какво само коментираш я дай и ти някое клипче.Сигурна съм,че ще е много хубаво.Ето предишното ти беше супер.Направи пакккк,плс sad.gif smile.gif

Ейде Мимсчо специално за теб bigwink[1].gif
Пейтън
Извинявам се за лошото качество
fenka_lucas_i_brooke
Всички клиповееее са суперскииии!Дани сега тегля твойто а като гледам е с една от любимите ми песни очаквам да е суперско!
Bloody_Tears
(DaniEl @ Jan 21 2007, 22:35) *

(dqvol4e7o_mims @ Jan 19 2007, 07:24) *

Ейде Мимсчо специално за теб bigwink[1].gif
Пейтън
Извинявам се за лошото качество

Мерси! happy.gif blush.gif 3.gif
Веднага го пуснах да се тегли,сега е на 50%.Но за жалост тряа да тръгвам на даскало.Като се прибера първото нещо ще е да видя клипчето. 4.gif 3.gif biggrin.gif Знам,че ще е супер!Е,аз тръгвам,че май пак ще закъснея! happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Браво Дани много хубаво клипче!!!
Bloody_Tears
Олеее Даниии.Направо се влюбих в него!Страхотно клипче,невероятно е!Простооо...взел си най-страхотните моменти а Пейтън!Клипчето е невероятно!!! ohmy.gif 8.gif 13.gif
DaniEl
fenka_lucas_i_brooke и dqvol4e7o_mims много ви благодаря!И се радвам че ви е харесало emoticon1 (5).gif
susito
първо искам да благодаря на всички за готините клипчета.Страхотни са!THX!!!
ето малко готини клипчета,само дето са само за гледане,а не за теглене(за съжаление):
http://youtube.com/watch?v=Nz_g9jZ1yq8&...ted&search=
http://youtube.com/watch?v=SdtfjB6Zkwc
http://www.youtube.com/watch?v=uDHh2-TIgxs...ted&search=
http://www.youtube.com/watch?v=4nWwUApcgnE

Alex_Love_Lucas
wub.gif ААААААА, клип4етата, които сте правили са невероятни wub.gif Може ли някой да ми каже с какви програми се правят, щото и аз искам да се пробвам passifier.gif
Bloody_Tears
Аз моите си ги правя с Windows Movie Maker. tongue.gif
Alex_Love_Lucas
Мерси много worthy.gif са и аз ще се хвана да направя едно, да видим какво ще стане passifier.gif
*PeyT*
(dqvol4e7o_mims @ Jan 28 2007, 16:38) *

Аз моите си ги правя с Windows Movie Maker. tongue.gif

С тая програма не се ли правят клипчета само със снимки...? huh.gif Щото аз се пробвах и видео файлове май не могат да се отворят... wacko.gif Моля, препоръчайте ми няква свястна програма за клипове, че много съм се надъхала да правя, супер мноо идеи ми дойдоха! biggrin2.gif biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ulead Video System!!!И с Movie Maker може да се прави!Клипа се накъсва на по-малки клипове за това може да не си схванала! rolleyes.gif
ludoto_tedi
всъщност има програма ,с която могат да се тяглят клипчета от youtube-то wink.gif
*PeyT*
(fenka_lucas_i_brooke @ Jan 29 2007, 09:50) *

Ulead Video System!!!И с Movie Maker може да се прави!Клипа се накъсва на по-малки клипове за това може да не си схванала! rolleyes.gif

Мерси мн за програмката, Жаки! Веднага ще я потърся! 4.gif happy.gif А с Movie Maker-a наистина нещо не зацепих как точно става, а и попаднах на някакви инструкции за ползването му, в които пишеше, че могат да се правят клипчета само със снимки... wacko.gif Както и да е, неопитна съм все още, ще се науча.. все се почва отнякъде! biggrin2.gif rolleyes.gif

(ludoto_tedi @ Jan 29 2007, 12:19) *

всъщност има програма ,с която могат да се тяглят клипчета от youtube-то wink.gif

3.gif Знаеш ли коя е? rolleyes.gif smile.gif
eL
(*PeyT* @ Jan 29 2007, 12:36) *

Знаеш ли коя е? rolleyes.gif

Youtube Grabber Ето ти линк
пишеш пътя до клипчето, което искаш да изтеглиш ....

.... натискаш >grab< и готово. happy.gif

Файливете се свалят, в .FLV формат, но можеш да ги гледаш с FLV плеър или да си ги конвертираш smile.gif
*PeyT*
(Peyton Sawyer @ Jan 29 2007, 15:01) *

(*PeyT* @ Jan 29 2007, 12:36) *

Знаеш ли коя е? rolleyes.gif

Youtube Grabber Ето ти линк
пишеш пътя до клипчето, което искаш да изтеглиш ....

.... натискаш >grab< и готово. happy.gif

Файливете се свалят, в .FLV формат, но можеш да ги гледаш с FLV плеър или да си ги конвертираш smile.gif

Мерси много!! 8.gif 8.gif
ALeX4e7y^
Яко е! 4.gif

Ето клипчета от мен

Tова клип4е е на Пейтън
http://www.sendspace.com/file/85c26s
Dance girl-Рей4ъл
http://www.sendspace.com/file/apv8ga
Crazy GiRls
http://www.sendspace.com/file/ybmeos
eL
Първоначално мислех да наваксам, като изтегля по-новите клипчета и ги коментирам, но за съжаление отсъствах толкова дълго, че повечето линкове са невалидни или с изтекал срок. Така че ... ПЛС Жаки, прати ми по-старите ти клипчетата по Скайп или ми напиши едно PM-че че да се нарадвам и аз на красотите ти.
Сега по същество : Нека да кажа само, че днеска ще ви занимавам само с Брук. Казано по-точно, качих и 5-те си клипа с нейно участие ... Брук,Брук,Брук,Брук...таа чак да ви писне да я гледате. 18.gif Малко ме е яд че ви ги изтърсвам всичките наведнъж, защото някои от тях съм правила седмици, но трябваше да се реванширам на някои любими форумки от другия лагер (Брукасите) ... Надявам се да ви харесат (Мимски,Наси,Дари,Жаки,Теди и Йордански - вашите мнения са ми просто задължителни, така че не ми се скатавайте... )

"Вечерта на Брук"
започва :

1)
Брук и Лукас(КариZma - не сега) - В момента, който чух тази песен се влюбих в нея...в текстът, музиката, пианото... Незнам защо много хора не я харесват, смятат я за скучна и лигава песен... За мен си е най-добрата песен на Каризма ИзОбЩо, караше ме да настърхвам докато я слушам(случвало ли ви се е? Мн е готино)Малко са песните, които са ме обсебвали така (то това е на лична основа,свързвам го с определен човек така че...стига съм приказвала празни приказки) Стана ми нещо като традиция да правя клипчета на техни песни...Но това тук е къде-къде по-добро ... И тук идва големия Х, защо Брукас? Емиии ... както и да го погледнеш тия двамата се обичаха. И то много. Когато човек обича, преживява болезнена раздяла,страда,боли го...няма как да не му съчувстваш. Когато направих този клип бях в същата любовна депресия и единствената двойка, която си пасна с текста и музиката бяха Брукас. Освен това са сладури...а и не бях правила техен клип...охх написах го wink.gif

2)
BPL love triangle(Brooke point) - Глория - приятелко ти моя най-добра...Не харесвам Глория, нито песните й. Но текстът на тази песен отключи въображението ми...и резултата е ясен. Не ме разбирайте погрешно, не съм против Пейтън("кръстила" съм се на нея все пак 18.gif )Лично на мен този клип не ми е от любимите, ама на вас може да ви хареса. Brooke point ...

3)
Chad & Sophia - една вечер, разчиствах пс-то от редовните "боклуци" и попаднах на снимките и интервютата на Чад и София. Казах си "Пффф толкоз много съм ги насъбрала, цял клип мога да си направя" И хоооп - лампичката светна. Доста се постарах, има снимки и части от интервютата които са давали докогато са били заедно. Плюс това, опровергах факта че правя клипове Само на български песни, тази е I'll never break your heart на Backstreet Boys ... Все пак мога да си преведа на български : сърце, душа, тяло и болка ... то друго не ти трябва, за да направиш клип...Хахаа 18.gif ...причината да НЕ използвам английска музика е друга...

4)
Brooke & Nathan - Unbreakable - това е най-прясното ми творение...на 3 дена е :Р
Сюжет : Нейт и Брук са били заедно известно време. Но скоро в картинката се намесва Лукас и Брук зарязва Нейт. Въпреки че не са заедно и двамата все още изпитват чувства един към друг. Нейтън от своя страна страда и ме може да понесе факта, че никога няма да бъде с Брук. Песента е на Westlife.

5)
Dean & Brooke - Жива рана*Снимките от началото на клипа са правени от Вили, наша съфорумка 4.gif Страхотни са нали? rolleyes.gif
Стигнахме до кулминацията ... ето това чудо тук го правих 2 седмици и половина. То не бяха рязания на клипчета, правене на манипулации, обработка на снимки...изпуши ми главата. 16.gif Накрая ми писна и използвах няколко готови манипулации, но искам да кажа че всичко е преработено и нищо не е взето наготово. Даже 2те които взех бяха толкова нереално измислени, че трябваше да ги правя наново. Поради липса на епизоди на Supernatural ми се наложи да използвам това което имам...а тоя Дийн във почти всяка сцена или се зарибява с някоя РУСА, или кърви, или е прострелян,обладан от дух, крещи и размахва патлак, а брат му Сам е личния му бодигард - почти няма сцена без неговото дишане във врата ... част от текста :"И до кръв прехапвам устни аз затова, че не целувам отново теб" пасва идеално ... Ще видите сами....

п.с. Мимски, поредното постище ааам? Определено се върнах ХАхахаах 18.gif
п.с.2. За по-мързеливите(като мен happy.gif ) линкове в youtube.com :
Chad&Sophia - I'll never break your heart
KariZma - Ne sega
Dean & Brooke - Jiva rana
Brooke & Nathan - Unbreakable
ludoto_mimi
ООО, Ели, пускам последния да се сваля. Онзи на Брукас го гледах, когато бяха разследванията на Тедито. 18.gif Много ми харесва, сега ще го видим и този. За другите просто нямам време да ги свалям, но като имам веднага ще ги чекна. Този на Брук и Нейт звучи добре. emoticon1 (107).gif
ludoto_tedi
айде и аз ги налазвам,после ще коментирам макар ,че на Брукас клипа си дадох вече "ценното мнение".и ест без позволение го разпространих тук преди официалната премиера хахаха biggrin.gif
ludoto_mimi
AAAAAaaaaa, Ели, ей сега го гледах! Велико е, велико! 8.gif 8.gif 8.gif
Направоо, замалко да повярвам, че е истиско! 3.gif
ludoto_tedi
кой кой?? на мен още ми се дърпа на Б/Л/П и почвам да се дразня колко ми е бавна връзката sad.gif
ludoto_mimi
(ludoto_tedi @ Jan 30 2007, 00:19) *

кой кой?? на мен още ми се дърпа на Б/Л/П и почвам да се дразня колко ми е бавна връзката sad.gif

Онзи на Брук и Дийн. wub.gif
ludoto_tedi
оооооо аз вчера го изгледах а и обожавам песента .. направо ме разтапят - Ели... нямам думи колко са велики
eL
Ели, ей сега го гледах! Велико е, велико!Направоо, замалко да повярвам, че е истиско

Мерси МИМСКИиии ... СУпер се радвам че ти е харесало 3.gif Бях се побъркала по едно време, мислех си че никога няма да го завърша happy.gif Но щом съм те накарала да се усъмниш - МИСИЯТА ИЗПЪЛНЕНА !! Yeahhh ...

направо ме разтапят - Ели... нямам думи колко са велики

TEeDss и на теб една ГОоляма прегръдка Не се подценявай, твоето мнение е special нали си Лейтънче, виждаш нещата обективно
Bloody_Tears
Ели за сега можах да изгледам само клипчето на Брук и Дийн.Страхотнооооооо ееее!Прекрасноо,великолепнооо.Браво!!!!
Сега изгледах и това за Лукас,Пейтън и Брук.Невероятно ееее,оле Ели как ги правиш толкова хубавииии?!Страхотни саааа!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.