Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Nasi
Ново страхтно видео на Нейтън и Брук:

Музика: No angels - washes over me

brooke and nathan were dating until haley caught his eye. now brooke is hurting and remembers the time with nathan( good and bad ).
she imagines his life without her: would he think of her?would he miss her?
...and then what might have been wahses over her..

Линкове:

http://youtube.com/watch?v=an7YFWVJR44

http://www.sendspace.com/file/8ys4m6

nadezhda_had
QUOTE(Nasi @ Nov 5 2006, 12:40) *

Ново страхтно видео на Нейтън и Брук:

IPB Image

Музика: No angels - washes over me

brooke and nathan were dating until haley caught his eye. now brooke is hurting and remembers the time with nathan( good and bad ).
she imagines his life without her: would he think of her?would he miss her?
...and then what might have been wahses over her..

Линкове:

http://youtube.com/watch?v=an7YFWVJR44

http://www.sendspace.com/file/8ys4m6

клипчето се е получило суперрр ,страхотно е ,браво
Menna
Преди малко се разрових из добрия стар Youtube и попаднах на нещо,което веднага ме грабна. biggrin.gif

Brooke/Peyton - "Far Away"

Героите във видеото са Брук и Пейтън,а самия клип е ФеНоМеНаЛеН 8.gif
Всяко кадърче е изпипано до най-малка подробност и е свързано перфектно с текста. 3.gif
Лично аз се пристрастих към клипа,а за песента да не говорим. passifier.gif
Сигурна съм,че всички фенове на Breyton go_team.gif ще му се зарадват изключително много,стига да отделят 4 минути за да го гледат. happy.gif Уверявам ви,че няма да съжалявате. 4.gif

ПС:Авторката на видеото е правила и предишния невероятен клип с Брук и Пейтън с песента "Lucky",който беше пуснат тук преди няколко месеца. biggrin2.gif
ludoto_mimi
Даре, невероятно е клипчето. 3.gif bigarmhug.gif

Мерси, че го сподели. Страшно много ми хареса, мисля да изгледам и другите, които е качило това момиче. 4.gif
James towel keeper
Даре - благодаря ти душко че сподели това наистина прекрасно клипче с нас! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Останах като зашеметена - наистина всичко е изпипано - аз тази песен на Nickleback е повече от подходяща! 4.gif
Това пак ме накара да се замисля, какво красиво приятелство разруши Лукас... Как спи нощем това момче след като знае какво е направил?!
Брук и Пейтън са истински приятели - ДАНО да преодолеят Lady Azis и да си заживеят както преди! laugh.gif
ludoto_tedi
хей вижте какви сладки клипчета намерих на Бетани:

http://youtube.com/watch?v=-jEmbX6_jig

http://youtube.com/watch?v=8y8jR9gbqgU
Bloody_Tears
(Menna @ Nov 6 2006, 21:19) *

Преди малко се разрових из добрия стар Youtube и попаднах на нещо,което веднага ме грабна. biggrin.gif
Brooke/Peyton - "Far Away"

Абсолютно права си!Клипчето е невероятнооо!Страхотно е,направо е върхът. 3.gif worthy.gif worthy.gif
Мерси ужасно мноооооого! worthy.gif emoticon1 (119).gif bigarmhug.gif
scandalous_girl
Клипчето беше много хубаво smile.gif ! Преди малко изгледах отново другото клипче на това момиче- Lucky и не ми харесва толкова много. За мен от голямо значение песента да ми въздейства( а Far Away наистина го прави,защото е една от любимите ми песни на една от любимите ми групи happy.gif ),а тази песен Lucky ми се стори безлична. И все пак не съм убедена,че Far Away е най-подходящата песен за Брук и Пейтън, свързана е с любов,но с една по-различна от приятелската. Моментите наистина съвпадаха с текста,но имаше и такива,които не бяха свързани с тях двете,но просто се връзваха с текста huh.gif . Но в крайна сметка това е един от малкото клипчета на Брук и Пейтън,които съм харесала( трудно е да ми се угоди biggrin.gif ).
DavidSilveria
Искам да попитам някой има ли песента от последния епизод на ОТХ ( с 04 е 06 ) , песента от ринга с Пейтън и брат и ...

малка грешка напрай с темата съжалявам
sacrifice
има едно клип4е с лукас и пейтън "hopeless" някои знае ли на кои е тази песен от него? плс плс хелп
ludoto_mimi
(sacrifice @ Nov 10 2006, 20:41) *

има едно клип4е с лукас и пейтън "hopeless" някои знае ли на кои е тази песен от него? плс плс хелп

Big Dume - Hopeless.
Пиши на кирилица.
sacrifice
да де ама някои има ли я??съжалявам навик
ludoto_tedi
клипчето ли искаш или песента ,защото ако искаш песента си има специална тема smile.gif
ludoto_mimi
(sacrifice @ Nov 13 2006, 18:26) *

да де ама някои има ли я??съжалявам навик

Тук. Следващия път като ти трябва песен пиши в тази тема.
sacrifice
не става мерси все пак и съжалявам отново smile.gif
blush.gif
BrOOke&LuCaS
Направо е върховно това Far away! И песента е яка и клипа е як...спомних си толкова хубави моменти с Пейтън и Брук...дано отново станат приятелки защото въпреки всичко силичи че мн се обичат и държат една на друга!
[eternity]
Ами ще ви дам и моя клип да изгледате.Не е кой знае какво,тъй като ми е първият
За мен тази серия е важна и се помъчих да я събера е 5 мин......
Приятно гледане
сезон 3,еп 16
BrOOke&LuCaS
Ми на мен пък много ми хареса клипа ти... а песничката коя е?
[eternity]
Благодаря!!!
Песента е на Mary J Blige "No more drama"
*PeyT*
Току що, ровейки се из youtube намерих едно мн яко LP видео с много интересна storyline! happy.gif Според мен е измислено доста интересно... заслужава си да се гледа! biggrin2.gif Цък
Menna
Отново се рових из Youtube и попаднах на нещо невероятно. 3.gif

The Girls of ONE TREE HILL KILL the men

Уверявам ви,че клипа е напълно откачен и ненормален 3.gif ,а гласовете на Карън и Пейтън рулират. 18.gif Задължително трябва да се гледа. 18.gif
mirka
(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 23 2006, 09:43) *

Ей сладури много се радвам че ви харесва клипа!За това ще ви зарадвам с още един! rolleyes.gif
Вчера докато си пиех кафето изтеглих страхотна песен на Kelly Clarkson и просто веднага почнаха да ми се навръзват идей за клипа!хах правих го до 2 часа посред нощ Еми ми е свидетел! Та стига съм говорила ето го и самия клип,100% вече се досещате че е на Брукас! blush.gif

B.Davis&L.Scott in Anytime by Kelly Clarkson

Brooke&Lucas-Anytime

Има ли начин да го качите в youtube-то,че много искам да го гледам, пък вече е изразходван лимита sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
ето линк 10.gif
http://download.yousendit.com/4AC5D9B70F3710C7
elly
Leyton
Naley

това също доста ми хареса -> one tree hill

P.S. имаше някой, които мн харесваше тази песен на Пинк, т.ч. се надявам да му хареса smile.gif
Ice^Ice^Baby
Хей ...преди бяхте качили едни клипчета на Дийн и Брук-някой може ли да ги качи пак
nadezhda_had
QUOTE(elly @ Nov 28 2006, 16:52) *

Leyton
Naley

това също доста ми хареса -> one tree hill

P.S. имаше някой, които мн харесваше тази песен на Пинк, т.ч. се надявам да му хареса smile.gif

Мале супер клипчета бравооо 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif 10.gif 4.gif worthy.gif
devon
Имам една наистина много голяма молба към вас...Немога да си сваля нито едно клипче от тука ама нито едно или ми изписва че файла вече е изтрит или някоя друга простотия.Относно клипчетата които са качени в папките ви в датата незнам как да си ги сваля.Наистина ще съм ви много благодарна ако някой успее да ми помогне цяла вечер се опитвам и нищу 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif .Много,много,много ама наистина много ви моля да ми помогнете.Прерових всичките 57 страници само чета колко са хубави клипчетата а немога да си сваля нито едничко.В един момент даже равнах и ми идеше да фърля компа.Отново много ви моля ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ice^Ice^Baby
Това се получава защото файловете са временно качени и ги трият след 1-2 седмици.Аз затова пак ще помоля който има клипчетата с Дийн иБрук-вие си знаете
acm_pippo
http://www.youtube.com/watch?v=SdtfjB6Zkwc
Някой може ли да ми каже как се казва песента от клипчето? Благодаря предварително. wink.gif
Menna
(acm_pippo @ Dec 2 2006, 21:13) *

Някой може ли да ми каже как се казва песента от клипчето? Благодаря предварително. wink.gif

То си пише там.... Sugarcult - "Pretty girl" smile.gif
acm_pippo
QUOTE(Menna @ Dec 2 2006, 21:16) *

QUOTE(acm_pippo @ Dec 2 2006, 21:13) *

То си пише там.... Sugarcult - "Pretty girl" smile.gif

Мерси, не бях забелязал.
DaniEl
И аз направих едно не е хубаво като вашите ,но все пак ми е първото.Надявам се да ви хареса smile.gif

My One Tree Hill

Avril Lavigne-Complicated

Uh uhuh, life´s like this
Uh uhuh, uh uhuh, that´s the way it is
Uh, la la la la, Cause life´s like this
Uh, la la la la, that´s the way it is

Chill out whatcha yelling for?
Lay back it's all been done before
And if you could only let it be
You will see

I like you the way you are
When we're drivin' in your car
And you're talking to me one on one but you've become

Somebody else round everyone else
You're watching your back like you can't relax
You're tryin' to be cool you look like a fool to me

Tell me
Why you have to go and make things so complicated?
I see the way you're
Acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this you
And you fall and you crawl and you break
And you take what you get and you turn it into
Honestly you promised me i'd never gonna find you fake it
No no no

You come over unannounced
Dressed up like you're somethin' else
Where you are and where it's at you see
You're making me

Laugh out when you strike your pose
Take off all your preppy clothes
You know you're not foolin' anyone
When you've become

Watching your back, like you can't relax
Trying to be cool you look like a fool to me

Tell me
I see the way you're
Life's like this you
Honestly promised me i'd never gonna find you fake it
No no no

Chill out whatcha yelling for?
Lay back, it's all been done before
And if you could only let it be
You will see

You're watching your back, like you can't relax
You're trying to be cool, you look like a fool to me

Tell me

I see the way you're
Life's like this you
Honestly promise me i'm never gonna find you fake it
No no

I see the way you're
Acting like your somebody else gets me frustrated
Life's like this you
You fall and you crawl and you break
Honestly promise me i'm never gonna find you fake it
No no no
sacrifice
добре де всички клипчета са много яки ама откъде мога да си ги тегля смисъл да си ги гледам по-често smile.gif
Nasi
DaniEl браво...радвам се, че си се опитал да правиш. Обаче 50МВ доста е големичко.
Bloody_Tears
Дани супер ееее много е якоооо!
sophia__
HoLd OuR LoVeRs CLOSE
това ми е любимото клипче с Лукас и Брук,а и песничката също е яка wink.gif
DaniEl
(Nasi @ Dec 3 2006, 16:16) *

DaniEl браво...радвам се, че си се опитал да правиш. Обаче 50МВ доста е големичко.

Незнам обаче защо.И как мога да го оправя.За първи път пипам това чудо наречено Movie Maker 16.gif

(dqvol4e7o_mims @ Dec 3 2006, 16:30) *

Дани супер ееее много е якоооо!

Благодаря ти smile.gif
Menna
(DaniEl @ Dec 3 2006, 18:41) *
Незнам обаче защо.И как мога да го оправя.За първи път пипам това чудо наречено Movie Maker 16.gif

Ако искаш прегледай Тази страница. 4.gif
Ел преди няколко месеца беше правила клип и имаше същия проблем,но бързо го оправи. biggrin2.gif
ludoto_mimi
50MB е нищо, помните ли 70MB-овия на Jordan. shocking.gif Побелях докато го изтегля. 18.gif

Daniel, хубав е клипа, но на повечето моменти нямаше връзка м/у текста на песента и кадрите. Поне за мен.
DaniEl
Мисля ,че дължа едно огромно благодаря на Menna 57.gif
ето нов линк
(ludoto_mimi @ Dec 3 2006, 18:57) *

Daniel, хубав е клипа, но на повечето моменти нямаше връзка м/у текста на песента и кадрите. Поне за мен.

Тук си права.Грешката ми беше ,че първо събрах кадрите и тогава избрах песента.Да се надяваме ,че следващите ми опити да са по сполучливи rolleyes.gif
Nasi
(DaniEl @ Dec 4 2006, 23:54) *

Тук си права.Грешката ми беше ,че първо събрах кадрите и тогава избрах песента.Да се надяваме ,че следващите ми опити да са по сполучливи rolleyes.gif

Това найстина еголяма грешка....препоръчвам ти да следваш този модел.
1. Избираш си песента.
2. Четеш внимателно текста и обмисляш на кои думи биха били паснали по-подходящи сцени.
3. След това започваш да сълбираш моментите спрямо песента и нейният текс.

Крайният резултат е доста смислен и става приятно за гледане. 4.gif

успех и очакваме още клипове. 4.gif
nadezhda_had
QUOTE(DaniEl @ Dec 4 2006, 23:54) *

ето нов линк

клипчето е супер ,браво
James towel keeper
Ето едно клипче и от мен - не е кой знае какво, но може да се каже че не съм правила подобно досега laugh.gif То е на Брук и Дийн - малко беше гадно че нямат общи моменти, но дано да ви допадне!

"Here without you" - Brooke & Dean
N@det0
(DaniEl @ Dec 4 2006, 23:54) *

ето нов линк

Клипчето е страхотно.Браво smile.gif

В началото на темата имаше един линк към клипче на Лейтът с песента "Колко ми липсваш".Страшно му се зарадвах понеже песента е много готина,обаче нещо не можа да ми се изтегли.Та ако някой има врема и желание моля да направи клипче с тази песен или някоя друга хубава българска балада blush.gif
ludoto_mimi
(N@det0 @ Dec 9 2006, 19:48) *

В началото на темата имаше един линк към клипче на Лейтът с песента "Колко ми липсваш".Страшно му се зарадвах понеже песента е много готина,обаче нещо не можа да ми се изтегли.Та ако някой има врема и желание моля да направи клипче с тази песен или някоя друга хубава българска балада blush.gif

Това?
N@det0
(ludoto_mimi @ Dec 9 2006, 19:52) *

(N@det0 @ Dec 9 2006, 19:48) *

Това?

Да,само че при разархивирането ми изписва файлът е повреден sad.gif
Nasi
(James towel keeper @ Dec 9 2006, 18:29) *

Страхотно е!!!!!!!!! както казах вече ...много добре направено. 4.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif

Сега да изкажа огромни благодарности на Жаки, която последните месеци посттоянно ме караше да направя някой клип. Реших се и направих...клипчето беше готово преди няколко седмици, но трябваше да изчакам , за да го покажа.
Средното е моето. Изгледайте и останалите, страшно добри са:

Кликва се върху надписите!
ludoto_mimi
(N@det0 @ Dec 9 2006, 20:57) *

Да,само че при разархивирането ми изписва файлът е повреден sad.gif

Ще го кача пак и ще едитна този пост.

Edit: Ето го.
ludoto_tedi
Nasi мерси ,че го качи и тук.Аз нали съм мързел и не влязох да го потърся във ФФ.Сега го дърпам ,ще пиша после коментар,но не се съмнявам ,че ще е великолепно!
James towel keeper
Оооо Наси, аз вече ти казах ама - ВЕЛИКОЛЕПНО е клипчето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 3.gif 3.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Невероятно!!! Майсторско направено - изпипано от всякъде!
Бравос! 10.gif rolleyes.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.