Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
^HiLaRy_DuFF
много е сладко клипчето само дето Дан не се вписва в картинката
Mai4et0
(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 20:59) *

(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 20:02) *

(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 19:52) *

(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 17:04) *

Ето нещо от мен One Tree Hill season 4

на кои герои е клепчето или има на всички confused.gif?

На всички е wink.gif Под всички имам предвид - Нейтън, Хейли, Рейчъл, Пейтън, Лукас и Брук unsure.gif

мерси много ,много ми се иска да си го сваля ,но нещо неможе да ми се свали от линка ,можешли да ми го пратиш на пощото или да ми дадеш др. линк

Ето друг линк
DaniEl
Ето друг линк

Много ми хареса А и песента е убиец
eL
Maйче клипчето ти е станало супер готино 4.gif ... Много ми харесват войс-оувърите, които си подбрала(малии ... 16.gif ... този инглиш, как все по-настоятелно обсебва ограничения ми речник happy.gif ) Очаквам с нетърпение и други твои мултимедийни изяви bigwink[1].gif

Виждам, че феновете на хмм ... Дибрук , Брукин или Бруийн 18.gif станахме доста. banana.gif Я да пусна едно уолче, да изплакнем очички wub.gif :

(Наси @ Oct 14 2006, 11:26) *
Според последното интервю на Чад...има надежда Брукчето и Дийнчо да се срещнат ... Чад имал желание да направят oth/supernatural crossover
хех biggrin2.gif идеята на Чад е много добра. rolleyes.gif Той е голяма дружка с Джаред и Дженсън. 4.gif Изглежда даже сценаристите на "Supernatural" са си го харесали ...18.gif
Сам : Какво прави в Калфифорния?
Мег : ... а и срещнах в един бар, как му беше името ... нещо си Майкъл Мъри ...
Сам и Дийн : Кой?!

Незнам защо, но си мисля че дори и да се направи crossover между двата сериала, Пейтън пак ще е ''свързана'' емоционално с избранника на Брук. happy.gif Ето защо (клипче/цъкайте в/у банера ) :

(едно от най-добрите манипулационни клипчета, които съм гледала 8.gif )

Имам и още едно страхотно клипче на Брук и Дийн wink.gif Правено е доста отдавна, но е на една от любимите ми песни на Evanecsence 3.gif и съм убедена, че ако го гледа някой, който не познава сюжета на ОТХ веднага ще се заблуди че са заедно tongue.gif :

Enjoy 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ооооооооооооооо Елиииииииииииииииииииииии страхотна сииииииииииииии!Леллелеллеле как им се кефа на тези двамкатааааа!ммммм да ги изпапка човек!Дано Пейтън да не им се пречка!хаххаха!сега си тегля клиповете!Майче както ти казах и по скайп клипа ти много ама много ми хареса!Бравос!
DaniEl
Някой може ли да ме светне кой е Дийн и защо искате да го сватосате с Брук dry.gif
fenka_lucas_i_brooke
Дийн участва във филма Supernatural и просто са много сладки като двойка та за тва искаме да ги сватосаме!Да се надяваме ако се съберат Дженсън-всъщност във филма Дийн да не изневери на Бруки с някоя като Парис Хилтон?! 9.gif
Nasi
Eли, Ели...мерси.... и аз имам богата колекция от Дийн и Брук.

Ето го първият клип с двамата, той е на Алек и Брук...Алек е героят на Дженсен от сериалът му Dark Angel...след този клип дойде идеята за двойка Дийн/Брук. Голяма част от всички клипове са дело на едно момиче от Франция, Аурели ...май така се казваше.

Alec & Brooke

А в Supernatural споменават не само Чад Майкъл Мъри, а и нашата "любимка" Парис Хилтън...не си спомням точната реплика, но беше на Дийн 18.gif

Две клипчета, които са страхотни... някой ако има желаие да ги види да казва wink.gif :
A Brooke and Dean Video - "Planets" by Adema
Dean & Brooke - "Here by me"

И едно артче, което направих сега:
seduction_55
(Nasi @ Oct 16 2006, 16:12) *

Две клипчета, които са страхотни... някой ако има желаие да ги види да казва wink.gif :
Аз искам да ги видя happy.gif

И едно артче, което направих сега:

Браво Наси страхотно е 3.gif ..много си отиват като двойка 4.gif
ludoto_mimi
Аз тези на Насито съм ги виждала. Отдавна ми ги пробута. A Brooke and Dean Video - "Planets" by Adema е страхотно. 3.gif
Сега свалям първото на Елито, че второто ме мързи. 18.gif
Nasi
(seduction_55 @ Oct 16 2006, 17:17) *

Аз искам да ги видя happy.gif

http://www.sendspace.com/file/maztsi

http://www.sendspace.com/file/toix0q

Тези видеота за Бетъни Джой са:.... Невероятни...просто фанстастични....приказни...едни от най-великите !!!!!!!!

Кликва се върху текста:

eL

Eли, Ели...мерси.... и аз имам богата колекция от Дийн и Брук.

Няма защо Нас , за теб винаги bigarmhug.gif

Голяма част от всички клипове са дело на едно момиче от Франция, Аурели ...май така се казваше.

Мхм ... Aз току що открих акаунта й в you tube ... и чак тогава установих, че клипчето което съм постнала е нейно. 18.gif Има много дoбри попадения ... всъщност всичките й клипове са добри 18.gif bigwink[1].gif
http://youtube.com/profile_videos?user=Babss1610

Сега свалям първото на Елито, че второто ме мързи

И аз го имам този проблем Мимс, много е досадно ... ама поне т'ва си заслужава happy.gif

БлАгОдАрЯ за КлипЧеТата NaSii ... downloading ... 3.gif

п.с. Има ли нужда да казвам колко ме кефи банерчето ти wub.gif ... супер е, както обикновенно ....
kikota15
здравейте аз съм нова тук и вног се кефя на one tree hill най вече на leyton а това е едно клипче не е много хубаво щото ми е първото ама се постарах 3 часа го мъчих
fenka_lucas_i_brooke
Ей ей ей страшни клипове както винаги!Ето сега и едно от мен!Цял ден го правя веднага след като изгледах 4 епизод което беше някъде къв 8 сутринта се залових!Просто много ме кефи песничката с която е клипа и веднага ми дойдоха идейки!Надявам се да ви хареса!!!

There is Only One Tree Hill
Song by:Placebo-Post Blue
Made by:Jaki

nadezhda_had
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 19 2006, 15:41) *

Ей ей ей страшни клипове както винаги!Ето сега и едно от мен!Цял ден го правя веднага след като изгледах 4 епизод което беше някъде къв 8 сутринта се залових!Просто много ме кефи песничката с която е клипа и веднага ми дойдоха идейки!Надявам се да ви хареса!!!

IPB Image

пак не вога да го драпна това клипче от тоя сайт а много искам да го гледам
fenka_lucas_i_brooke
Сега ще го кача в един друг сайт и след малко ще дам линк! rolleyes.gif
ludoto_tedi
Аз пък вече го гледах хихихих много е яко страхотно е {}
nadezhda_had
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 19 2006, 20:55) *

Сега ще го кача в един друг сайт и след малко ще дам линк! rolleyes.gif

мерси ще чакам
fenka_lucas_i_brooke
http://www.megaupload.com/?d=PF9JVYKO

ето го rolleyes.gif
ludoto_mimi
Жаки, много е хубаво, наистина. Хареса ми как си го направила, а и песента е страхотна. Поздравления. 4.gif happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Мимс!
Идеята ми беше не чак толкова за моментите ами самите ефекти да се навържат с песента!Не знам вие как мислите ама мен си ме кефи колкото и нескромно да звучи! blush.gif rolleyes.gif
nadezhda_had
клипчето е немероятно ,а и песента е върхааааа
Nasi
Страхотен клип Жаки...обожавам песента. 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
DaniEl
Е fenka_lucas_i_brooke клипчето е страхотно ,а и песента е убиец браво браво rolleyes.gif
Твоето също е хубаво kikota15 10.gif
eL
Жакс, да не си помислиш, че чак сега гледах клипа ти ... rolleyes.gif .... всъщност ти няма откъде да разбереш, така че ще трябва да го приемеш на доверие ... 18.gif

Много е готин, 3.gif браво! 13.gif Ефектите са много на място използвани и добре изпипани ... абее всичко е на 6 както се казва 4.gif
Post Blue е страхотен избор за песен ... Не случайно я пускат в два последователни епизода ... явно не само сценаристите, или ... Ония там дет се занимават с подбора на музиката имат добър вкус ... biggrin2.gif Очаквам скоро(по-)нови твои музикални клипчета ... wub.gif
Mai4et0
Жаки, както ти казах клипчето е великолепно! А песента не спирам да я слушпам!Страхотен избор 4.gif worthy.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ей сладури много се радвам че ви харесва клипа!За това ще ви зарадвам с още един! rolleyes.gif
Вчера докато си пиех кафето изтеглих страхотна песен на Kelly Clarkson и просто веднага почнаха да ми се навръзват идей за клипа!хах правих го до 2 часа посред нощ Еми ми е свидетел! Та стига съм говорила ето го и самия клип,100% вече се досещате че е на Брукас! blush.gif

B.Davis&L.Scott in Anytime by Kelly Clarkson

Brooke&Lucas-Anytime

Anytime you feel like you just can’t hold on
just Hold on to my love and I’ll help you be strong
But you’re so afraid to lose, and baby I can’t reach your heart
I can’t face this world that’s keeping us apart
Now I can be the one to show you
Everything you missed before
Just hold on now, cause I can be the one to give you more
Let you know

Anytime you need love baby I’m on your side (hey)
Just let me be the one I can make it alright (I can make it alright)
Anytime you need love baby you're in my heart
I can make it alright

I look into your eyes, and I feel it coming through
And I can’t help but want you more than I want to
So baby take all of your fears, and cast them all on me
'Cause All I ever wanted is just to make you see
That I could be the one to give you
All that you’ve been searching for
Just hold on to my love, and baby let me give you more
You know, Anytime

Anytime you need love baby I’m on your side (I'm on your side)
Just let me be the one I can make it alright (I can make it alright)
Anytime you need love baby you're in my heart (You're in my heart)
I can make it alright

And now there’s no way out
And I can’t help the way I feel
'Cause baby you’re the fire and I’ll be waiting right here
You know my love is real, baby
Yeah yeah yeah yeah

Anytime you need love baby I’m on your side (You know)
Just let me be the one I can make it alright (I can make it all, make it all, make it alright)
Anytime you need love baby you're in my heart
I can make it alright

Yeah, yeah, yeah, yeah

Anytime you need love baby I’m on your side (I'm on your side)
Just let me be the one I can make it alright (Let me be the one, let me be the one, let me be the one alright)
Anytime you need love baby you're in my heart (You're in my heart)
I can make it alright

Oh yeah, yeah,(Fade with this)

Надявам се да ви хареса!!!
orhideya
Жакс,клипа беше невероятен!!! 4.gif Чак ме разплака!много беше хубав!Браво {}
_HriS_TinA_
Жаки ,душичко, какво да кажа възхитена съм простоо!!!!!!!!!!!!!!! shocking.gif shocking.gif shocking.gif

.... Това видео е страхотно ..песента е просто брилянтна веднага ми стана любима ....!!!!!! тОзи клип както вече ти казах наистина е най-добрият ,които си правила според мен ... и един от най-добрите сред Брукас клиповете изобщоо....ммм великолепен е ли4и си 4е е правевн с много любов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Жакс остави ме без думи продължавай в съ6тият дух откъдето да го погледна тва видео ме кефи ... гледах го ве4е 2-3-4 пъти незнам колко 18.gif 18.gif 18.gif ....

БРАВО МИЛИЧКА РАЗБИФФФААААШШШШШ 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Anytime you need love baby I’m on your side walkman.gif walkman.gif walkman.gif

av-2500.gif

36_1_55[1].gif

ЛоФ йA
bigwink[1].gif ... biggrin2.gif
eL
emoticon1 (44).gif Какво мога да кажа друго Жакс, освен че клипа ти е - СТРАХОТЕН !!!! emoticon1 (119).gifТова несъмнено е най-емоционалния Брукас клип който съм гледала. 8.gif
Песничката е толкова затрогваща, точно в стила на Келито...а и текста е много истински и завладяващ ... №1 просто 3.gif
Искам да те похваля за дежаву моментчето ... rolleyes.gif ... как си го представила, в онова малкото квадратче долу ... напълни ми душичката с кеф 1clap[1].gif ... и както каза Хрис :
ли4и си 4е е правен с много любов
Сега ние я даваме на теб, защото я заслужаваш bigarmhug.gif wub.gif
Mai4et0
Жакс, клипчето е НЕВЕРОЯТНО Несъмнено най-трогателния клип на Брукас, който съм гледала worthy.gif Песента е просто перфектна и клипчето е превъзходно 4.gif Продължавай все така shocking.gif blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Eeeee сладурииии много се радвам че ви е харесал клипа!наистина е правен с много любов но не толко любов колкото вие ми дадохте!обичаам ви сичктееее!
Ice^Ice^Baby

Ами това е едно клипче което направих защото песента е от любимите ми и всеки път когато я слушах се сещах за Брук и Лукас.Не може да се сравнява с страхотните ви клипове но мн ще се зарадвам ако някой изобщо го изгледа

sealed with a kiss
ThePinkDuck
(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 19 2006, 15:41) *

Хах, да не повярва човек, че Пласибо могат така добре да се вържат с ОТХ. Мнооого яко клипче! Ефектите...още са ми пред очите.
А песента на Кели Кларксън все едно за Брук и Лукас е писана. Кели няма нужда да и прави клип - вече си има. 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
(Ice^Ice^Baby @ Oct 23 2006, 21:30) *

Ами това е едно клипче което направих защото песента е от любимите ми и всеки път когато я слушах се сещах за Брук и Лукас.Не може да се сравнява с страхотните ви клипове но мн ще се зарадвам ако някой изобщо го изгледа

sealed with a kiss

Аз го гледах бравос!Песента също много ми хареса и се връзва за тези двамката! 4.gif 4.gif 4.gif Keep on!
Nasi
Жаки, Жаки още вчера сутринта го видях...невероятно е...страшно много ми хареса и всичките ефекти и движещият текст...браво на теб. 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif

Извинявай, че чак сега си давам коментара, мислих че съм го направила вече wink.gif

Edit: сега видях еднов идео Брук/Сара/Майкъл...зе феновете на Призън Брейк smile.gif
Интересно е. То е на същото момиче, което прави клиповете за Брук и Дийн.

Link on Youtube или yousendit

Song: Far Away by Nickelback
Characters: Brooke Davis, Michael Scofield, Sara Tancredi
Story:
Sara is dead. Just before having her overdose, she called her sousin Brooke and told her everything about Michael... Michael, made some reseach about Brooke because she was really close to Sara and decides to watch her. He found her in Tree Hill and soon Brooke is feeling spied on.. She finds out it's Michael Scofield and decides on revenge for what he did to Sara. At the end, she decides to talk to him and invites him over. During all the video, the two of them remind Sara and what she was in her life...
seduction_55
Ice^Ice^Baby и аз гледах клипчето,много е хубаво и сполучливо 4.gif

Жаки току що гледах Брукас клипчето emoticon1 (44).gif ....направо нямам думи bigarmhug.gif ...невероятно е и много ми стана тежко,като знам че повече няма да ги видим заедно 1crying[1].gif ...но поне си имаме хубави спомени emoticon1 (119).gif emoticon1 (11).gif
А предното ти клипче на всички е страхотно,направо ей така гледах 3.gif Много ми хареса 4.gif happy.gif

Наси много ти благодаря за Брук/Майкъл/Сара... bigarmhug.gif emoticon1 (44).gif
Menna
(Nasi @ Oct 24 2006, 20:36) *
Sara Tancredi

Тази пък за какъв дявол се появи? sick1.gif Язък за клипа,ако въобще си струва,но при наличието на горепосоченото недорaзумение,съмнявам се. emoticon1 (26).gif emoticon1 (2).gif

Жакс,Ice^Ice^Baby,заемам се с тегленето на клиповете ви. happy.gif emoticon1 (32).gif
seduction_55
(Menna @ Oct 24 2006, 23:21) *

Sara Tancredi
Язък за клипа,ако въобще си струва,но при наличието на горепосоченото недорaзумение,съмнявам се. emoticon1 (26).gif emoticon1 (2).gif sick1.gif

18.gif И аз така викам 18.gif Някои хора са излишни и незнам за какво ги слагат където не са желани emoticon1 (35).gif Хубаво е клипчето,но няма нищо общо между Брук и Майкъл mad.gif
fenka_lucas_i_brooke

Жаки, Жаки още вчера сутринта го видях...невероятно е...страшно много ми хареса и всичките ефекти и движещият текст...браво на теб. 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif

Извинявай, че чак сега си давам коментара, мислих че съм го направила вече wink.gif

Edit: сега видях еднов идео Брук/Сара/Майкъл...зе феновете на Призън Брейк smile.gif
Интересно е. То е на същото момиче, което прави клиповете за Брук и Дийн.

Link on Youtube или yousendit

Song: Far Away by Nickelback
Characters: Brooke Davis, Michael Scofield, Sara Tancredi
Story:
Sara is dead. Just before having her overdose, she called her sousin Brooke and told her everything about Michael... Michael, made some reseach about Brooke because she was really close to Sara and decides to watch her. He found her in Tree Hill and soon Brooke is feeling spied on.. She finds out it's Michael Scofield and decides on revenge for what he did to Sara. At the end, she decides to talk to him and invites him over. During all the video, the two of them remind Sara and what she was in her life...

Насенце радвам се че ти харесва клипа!!!
А този на Брук с Майкъл нещо много не му хванах смисъла ама карай! 4.gif мерси и за него
Ice^Ice^Baby
Ей хора с каква протрама правите клепчетата- примерно това на Placebo- Only One Tree Hill мн ме заинтригува.Преди това гледах едно Лейтън подобно
fenka_lucas_i_brooke
Ulead Video Studio 9 или 10 4.gif
Ice^Ice^Baby
мерси
nadezhda_had
Направих едно слипче на Нейтън и Хейли ,надявам се да ви хареса

I`m with you
Mrs.Ackles
(nadezhda_had @ Oct 29 2006, 22:00) *

I`m with you

Бравоооо! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 4.gif worthy.gif Супер е, мн ми хареса! happy.gif blush.gif
nadezhda_had
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Oct 30 2006, 15:44) *

QUOTE(nadezhda_had @ Oct 29 2006, 22:00) *

I`m with you

Бравоооо! 1clap[1].gif 1clap[1].gif 4.gif worthy.gif Супер е, мн ми хареса! happy.gif blush.gif

Стефи ,мерсиии
Ice^Ice^Baby
Ето още нещо от мен....Направено е мн набързо.

http://www.sendspace.com/file/zrns6u
rolleyes.gif Дано ви хареса
Ice^Ice^Baby
Никой ли не изгледа клипчето ми dry.gif blink.gif
CheerFuL-F
аз немога да го изгледам незнам що huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.