Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Jordan
(Peyton Sawyer @ Sep 23 2006, 10:36) *

много жалко че Марк не е успял да влючи речта й .... епизода нямаше да има равен 13.gif

той и сега си няма равен, ама с тая сцена щеше да стане още по-драматичен blush.gif
ludoto_tedi
Благодаря за поправката Мим.... е на мен повече си ми харесваше с Бад Мен ама щом казваш 18.gif
eL
Aйде народе ... на следващите изтрити сцени от DVD-то на 3 сезон 3.gif ...
Първата е от 15 епизод с нашите сегашни младоженци Нейт и Хейлс ....

DeletedNH315scene.wmv

http://i77.photobucket.com/albums/j56/Kasi...NH_24_513lo.jpg
http://i77.photobucket.com/albums/j56/Kasi...5NH_4_446lo.jpg
http://i77.photobucket.com/albums/j56/Kasi...NH_33_337lo.jpg
http://i77.photobucket.com/albums/j56/Kasi...NH_42_335lo.jpg

Втората е от 17 еп - Брукас

DVD317BLdeleted.wmv
Третата е от 4 епизод - Нейтън и Пейтън

DeletedNPscene304.wmv

Четвъртата е от 3ти епизод - Девойките Брук и Пейт happy.gif
DeletedBP303.wmv

ENJOY 10.gif

п.с. Нинче + другите Phatan фенове happy.gif ... ние тряя да сме мноооого доволни - сцената м/у Нейт и Пейт е направо разбиваща 4.gif
^HiLaRy_DuFF
Мерси за клипчетата,жалко че са отрязли някои сцени.
eL
Oще открития 3.gif ... коментарите на Марк и актьорите за 22 серия (всъщност това са София и Лий) ... Аудио формат biggrin2.gif
Страхотни са, изобщо не предполагах че тези изумителни червени рокли са били толкова тясни, че чак двете с Хил не можели да дишат в тях 18.gif
Доста ме разчувства мнението на Соф за сцената с Лукас в последния епизод ... слушайте и ще разберете какво имам впредвид 8.gif rolleyes.gif

3.22audio commentary - BL 'Why won't you just ever let me all the way in' scene
3.22 audo commentary - Brooke's speech

3.22 audio commentary BP slap and bridesmaids dresses issues
3.22 audio commentary - Joy talk
stanislava
Ели,мерси супер много за всичките неща worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Nasi
Мерси много Ели!!!!! Страхотни са, жалко, че някой от сцените са ги отрязали.

Вижте ОТН Рodcast е обновен.
Има и нови видеота, едното е Behind the Scenes - 3.22 /но в момента не се отваря/, а другото видео е страхотно:
CW Hype нещо като представяне на ОТН.
eL
10х Наси 4.gif Аз тъкмо си тегля клипчетата ... има реклама на ДВД-то, представяне на стаите на Лукас, Пейтън, Брук и т.н. абе изобщо готини работи, които заслужават внимание biggrin2.gif

Вече знам защо никой не чука на вратата на Пейтън 18.gif 18.gif
Nasi
(Peyton Sawyer @ Sep 24 2006, 13:13) *

10х Наси 4.gif Аз тъкмо си тегля клипчетата ... има реклама на ДВД-то, представяне на стаите на Лукас, Пейтън, Брук и т.н. абе изобщо готини работи, които заслужават внимание biggrin2.gif

Вече знам защо никой не чука на вратата на Пейтън 18.gif 18.gif

Да тези са доста интересни, 4.gif 4.gif 4.gif но са още от пролетта. Дано продължат да качват! smile.gif smile.gif
eL
(Nasi @ Sep 24 2006, 14:02) *

Да тези са доста интересни, но са още от пролетта. Дано продължат да качват

Aуу ... т'ва не го знаех.blink.gif Предполагах че повечето са нови, нали уж обновили сайта ... хмм ...
да бе, вярно някои съм ги виждала сега като се замислих 16.gif , ама преди време нямах QuickTime и не можех да ги зяпам happy.gif
Те че ши качат е ясно, ама май няя да е скоро Наска, като съдя по предните dunno[2].gif

п.с. Ровех се за нови музикални клипчета и намерих едно, което лично на мен много ми хареса ... Брук се измъчва с любовна дилема happy.gif
Title:In Love With Two
Song: “So In Love With Two” By Mikaila
Couple: Nathan/Brooke, Lucas/Brooke
Awards: (3)
Description: Brooke is in love with Lucas and Nathan. She's having a hard time deciding between the two. I decided to do this video as it's a little more fun and flirty then my other NB vids.
_HriS_TinA_
МмммMмм най-накрая и аз да се разпи6а ... откога не бях го правила 16.gif blink.gif ohmy.gif ...

Хехехх ве4е си довър6их клип4ето над което висях от месеци .... Leyton - ADDICTED ... МММмм 4естно казано това е най-разли4ното ми от тези който съм правила досега ... всмисъл в него Лукас е обсебва6тият образ .. този който е прелъстил Пейтън до такава степен 4е тя неможе да се отърве от мислите си за него .. преследва я в съни6тата й мислите.. абе изоб6то навсякъде е .. тя се нуждае от него за да бъде пълноценна ... любовта е като дрогата .. хлътне6 ли веднъж няма отърване ..хахах зву4и странно но може би е вярно ...

Айде EnJoY : LEYTON - ADDICTED ili tuk Addicted v MEGAUPLOAD

KELLY CLARKSON

"Addicted"

It's like you're a drug
It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time
And I know I let you have all the power
It's like the only company I seek is misery all around
It's like you're a leech
Sucking the life from me
It's like I can't breathe
Without you inside of me
And I know I let you have all the power
And I realize I'm never gonna quit you over time

It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me

It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone
And I know these voices in my head
Are mine alone
And I know I'll never change my ways
If I don't give you up now

Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me

I'm hooked on you
I need a fix
I can't take it
Just one more hit
I promise I can deal with it
I'll handle it, quit it
Just one more time
Then that's it
Just a little bit more to get me through this
I'm hooked on you
I need a fix
I can't take it
Just one more hit
I promise I can deal with it
I'll handle it, quit it
Just one more time
Then that's it
Just a little bit more to get me through this

Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me

Айде Finish.... 18.gif ...
fenka_lucas_i_brooke
Хрисиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии лелеллелелелеллеел
страхотно еееееееееееееееееееееее
нямам думиииииииииииииииииииииииии
лелелелеле много ми харесваааааааааааааааааа
лелелелеллелел
направо е страхотно
лелелеллелелелелелеел взе ми акъла и думите и си глътнах и езика и направооооооооооооо

Най-Добрите клипове които съм гледала до сега са
Наси-Брукас-Pretty Girl
Ели-Лейтън-Твоите очи
Хриси-Addicted

Просто и 3-те клипа са с любими песни от любими хора направени сичко е съчетано перфектно!

1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
eL
3.gif Downloading ....
Празно място за коментар 18.gif

ХРИС, МИЛОооуу ТИ РАЗТЪРСИ СВЕТА МИ !!!! 3.gif Сериозно !!!! Този клип е НЕВЕРОЯТЕН .... сега си изпроси дълъг коментар ... просто е повече от задължително :

Първо трябва да те похваля за идеята - знаех си че ще ме изненадаш приятно с някоя оригинален сюжет, но ти буквално ме заби в земята 8.gif Текста, кадрите които си подбрала ... ефектите ... абеее не мога да си довършвам изреченията 18.gif През повечето време гледах с тая физиономия - ohmy.gif

Второ - ефектите rolleyes.gif Много на място си ги използвала, всичко е изпипано до такава степен че ми е трудно да коментирам защото мозъка ми зацикля само в/у думата : ВЕЛИК,ВЕЛик, велик happy.gif

Трето - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предстои постване във ФФ biggrin2.gif Ще им скрием шапките на заблудените американчета 18.gif

Ако ти кажа ОЩЕ 10 пъти че е ВЕЛИК, ще се убедиш ли ... чакай за всеки случай happy.gif :
СтРаХоТеН, ВъЗдеЙстВаЩ, СиЛен, ПеРфеКтЕн, ОрИгиНаЛен, ИзКлючиТелНо ДоБре НаПраВен, ЛюБиМ, МайСтоРсКи ... аууу речника ми разполага само с това, но мисля да завърша с многоточие .....................
Nasi
Just like the song I can't breathe. I'm addicted to this Amazing, Awesome, Fabulous, Fantastic, Gorgeous, Excellent clip!!!!!

Ако някой ме беше видял как го гледах щеше да каже. че сънувам.

Хриис ВЕЛИК Е!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Никога до сега не съм виждала нещо толкова ОРИГИНАЛНО !!!

Трето - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предстои постване във ФФ Ще им скрием шапките на заблудените американчета

Absolutely!!!!

Ако знаеш колко се радвам, че не е останал на 830МВ, но и тогава щше да си заслужава свалянето.

2thum[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif 1clap[1].gif 2thum[1].gif

Great work!!!

PS: пускам го отново worthy.gif
_HriS_TinA_
Леелеееее мили4киии нямам думи да ви опи6а колко щастлива ме направихте ГУШШШШШ и ЦУННН за вси4киии стра6но ви оби4каммм .... Еллллл .. Жаккии .. Нассииии 3.gif 3.gif 3.gif толкова ме зарадвахте 4е направо немога да ви опи6а ... 10х за коментар4етата ... надявах се да ви допадне за6тото наистина накрая си помислих 4е съм го направила малко прекален хахахаха ... ноо 6том вие го харесахте не ми пука много много какво 6те кажат от ФФ .. оба4е 6те се престра6а и утре най-вероятно 6те им го метна и там 18.gif 18.gif ... и така .... СЛАДУРКИИИиии би4кам ви

bigarmhug.gif wub.gif bigarmhug.gif
scandalous_girl
Клипчето е страхотно,Христина! worthy.gif Това е едно от най-хубавите правени някога! Тези ефекти,тези цветове, тази музика-всичко е съвършенно! Много е въздействащо и беше единственото клипче,което съм гледала 3 пъти подред! Едно голямо БРАВО от мен 4.gif и да се надяваме,че скоро ще направиш пак някое нетрадиционно и невероятно клипче!
ludoto_mimi
Хрис... Хрис.. Хрис. shocking.gif shocking.gif 3.gif 3.gif

Най-после го изгледах тоя клип. Ти кога ми го прати, аз кога го изгледах. 18.gif 18.gif Трябваше преди няколко (доста) часа, но ... то сложна работа. biggrin2.gif

Да ти кажа страхотен е, невероятен, много му се нарадвах. 3.gif Ше си го сложа в личната колекция, в която попадат най-хубавите клипчета, като се има предвид, че аз много не свалям, освен ако Наси не ми ги пробута. 18.gif Песничката също е страхотна, още от началото ме изкефи. Я кажи коя е да си я сваля, че не ми се търси сега. happy.gif ... Аа ти си писала, Келито. 16.gif

И още нещо. Поне знаем, че на Чад му стои добре тъмен грим. 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
мисля че останалите са казали всичко и че няма какви други думи да добавя само едно огpомно Благодаря
Menna
Тук не съм се разписвала отдавна,НО мисля,че вече е време. happy.gif
На първо място огромни прегръдки,целувки и благодарности на Елито и Насито за предоставените кадри от изрязаните сцени. bigarmhug.gif

Ех,че с хубави кадърчета са ни ощетили....особено това:
(Peyton Sawyer @ Sep 23 2006, 22:28) *
п.с. Нинче + другите Phatan фенове ... ние тряя да сме мноооого доволни - сцената м/у Нейт и Пейт е направо разбиваща
Мхм 0106[1].gif Жалко,че не е включена в епизодите. ermm.gif

Поздравления за всички неуморими творци,които правят УДИВИТЕЛНИ неща!!! 13.gif

Ел,оценка на твоите клипове отдавна съм дала,те са ми от най-любимите bigarmhug.gif ,въздействат ми ужасно много и ме трогват до N-та степен. 3.gif А факта,че са с български песни(да не забравя ХУБАВИ Български песни) ме кара все повече и повече да ги обожавам. 3.gif
И двете видеота са просто Великолептни.........(Дайте и някое друго прилагателно,че си ги поизчерпах 18.gif ).

Насето също не може да се размине без мое коментарче. bigarmhug.gif Ей на това му казвам истински професионалист."Pretty Girl" е СТРАХОТНО.То тя си знае,но аз да повторя,потретя ........ worthy.gif

Стигнах до основната причина да пиша точно сега:
Хрис,душко bigarmhug.gif ......Ти ми скри шапката. shocking.gif Този клип е просто ВЕЛИК.
Не знам откъде да започна,може би от това,че вече съм ТОТАЛНО пристрастена към видеото 3.gif и няколко пъти вече ми се завъртя в листата.
Просто го ОБОЖАВАМ.Такова чудо гледам за първи път.Очите ми останаха на него. 8.gif Сюжета,песента,ефектите.........
Можеш да си представиш скоростта с която пиша този пост(вече врътнах 40 минутки 18.gif ),та...мисълта ми е че през цялото време се наслаждавам и на клипа. happy.gif

(_HriS_TinA_ @ Sep 24 2006, 19:40) *
Хехехх ве4е си довър6их клип4ето над което висях от месеци ....
Леле,милото то bigarmhug.gif както писа някой по-горе Майсторска му работа.

Хора,да ви кажа,вече си претрупах харда с какво ли не и скоро време ще започна да си трия епизоди от сериала ,НО вашите клипове няма да пипам! happy.gif

ПС2:Хванах му цаката как черно-белия ми пост,да изглежда по-шарен,имайки предвид и цензурата на емотики.

ПС3:Искам да се извиня,че за всички останали клипчета нямам коментари,поради простата причина,че не съм ги гледала. blush.gif

Devil^Rose^^
(Menna @ Sep 25 2006, 18:40) *

Ех,че с хубави кадърчета са ни ощетили....особено това:
(Peyton Sawyer @ Sep 23 2006, 22:28) *
п.с. Нинче + другите Phatan фенове ... ние тряя да сме мноооого доволни - сцената м/у Нейт и Пейт е направо разбиваща
Мхм 0106[1].gif Жалко,че не е включена в епизодите. ermm.gif

Taka айде и аз да се разпиша biggrin2.gif
Първо огромно БЛАГОДАРЯ за отрязаните кадри worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Изгледах ги с огромно удоволствие happy.gif ... и разбирасе ме хвана много яд че са ми отрязали Патъна 14.gif 19.gif 18.gif а тази сцена си е повече от доволна 0106[1].gif слушал й подкаста аааа...., тука има много голям подтекст 2039[1].gif но за да не ми се карат че бъркам много темите ще добавя само че има още една резната сцена на Н и П blink.gif има снимков материал в темата им, от епизода с партито на плажа. Веденага да ми я издирите 3_7_11v.gif .... така де ако можете blush.gif

И да си дойдем на думата все пак mad.gif тия ваши клипове са неприлично великолепни, завладяващи и водещи до пристрастяване, уникално изживявае за всеки фен, зареждат на макс, какво повече да кажа !!! 3.gif happy.gif ( малко прилагателни и от мен 10.gif ) Ели, Хрис, Наси само така (дано не изпускам някой ) !!!

П.п. Даре и аз много обичам да праскам емоцийки и чак сега я усетих тая цензура dry.gif ( ся щях да му
ударя едно хилене, ама не дават :/ )
Nasi
I have a confesion to make biggrin2.gif ...Даре, Нинче не съм изгледала Pathan сцената, от три дни ми е на десктопа и чака да си я пусна wink.gif 15.gif

Хрис въпреки пристрястяването ми към ГГ/ Мимс най-добре знае/ днес съм изгледала клипа няколко пъти и всеки път не престава да ме изумява. Никога не бях гледала подобно нещо. ще се повторя...но е невероятен.

Това е първия път, когато пиша две мнения за клип. smile.gif smile.gif smile.gif

И нещо за последно...има сцена от 3,05 с Хейли и Лукас.../ако си спомняте някой беше пуснал една снимка тогава и се чудихме какво ще става, но така и не видяхме сцената/. Сега ще търся линк wink.gif
ludoto_mimi
(Nasi @ Sep 25 2006, 21:06) *

И нещо за последно...има сцена от 3,05 с Хейли и Лукас.../ако си спомняте някой беше пуснал една снимка тогава и се чудихме какво ще става, но така и не видяхме сцената/. Сега ще търся линк wink.gif

Онази, за която спорехме колко епизода Хейли не се е къпала и защо ходи само с един потник ли? 18.gif 18.gif
Nasi
хихи същата и някой каза, че Хейли може да си тръгва, защото има чанта 18.gif 18.gif 18.gif

Не мога да го намеря този клип, май беше в темата за спойлери, но след като вече не ги чета ще помоля Дарето да го издири sad.gif smile.gif biggrin.gif
orhideya
Хееей,гледам нови клипове,това-онова.Искам да кажа на Хрис,че клипа и е повече от страхотен!!Браво,Хрис!
Menna
(Nasi @ Sep 25 2006, 21:06) *
въпреки пристрястяването ми към ГГ
Поне да пишеше във форума. dry.gif
Иначе сега ще го издиря туй чудо happy.gif
Devil^Rose^^
(Nasi @ Sep 25 2006, 20:06) *

I have a confesion to make biggrin2.gif ...

Ме too rolleyes.gif ....аз пък не изгедах тази на Брукас sleep.gif angel_not.gif (тази ми е много любима, ама изобщо не съм я ползвала biggrin2.gif )

П.п. Сега като гледам пак клипчето на Хрис и момента в началото, пее се "It`s like u`re a demon" е много хубаво направен, Люк е много готян 15.gif
eL
AУуу 10х 10Х 10ХХ НаСии bigarmhug.gif
mirka
ХаХа-вижте какво клипче намерих-може и да е пускано,ама не ви пречи пак да се похилите 10.gif
Ice^Ice^Baby
Ей ето ви и още едно мое клипче което не може да се сравняна с прекрасните които всички правите...Къде ми е ума да ви ги показвам 16.gif 18.gif

http://www.sendspace.com/file/efdh7y
Ако ви интересува нз как точно да го определя.Не е мн любовно просто съм сглобила любимите си моменти.Дано да ви харесва. Песента е The Mixed Type
Нарекла съм го Only One..( от репликата There is only one tree hill)

Браво бе никой не пише тук. И съм нервна щото освен че некой не видя моя клип вече и вие не слагате а аз искам ощееееееееееееее
Ice^Ice^Baby
Няма ли клипче не новия сезон
nadezhda_had
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 11 2006, 23:50) *

Айде и от мен едно клипче че отдавна не съм пускала!
Както казах преди няколко поста то е на Нейли!

Nathan&Haley in Only Hope by Mandy Moore
IPB Image
http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...246A3674DD51210

Enjoy

Искам мнения после!

можеш ли да ми пратиш това клипче на пощатаа че нещо ми показва че го няма hope_h@abv.bg
fenka_lucas_i_brooke
На пощата не но ще го кача и ще ти дам линк happy.gif
nadezhda_had
добре и така става
fenka_lucas_i_brooke
Заповядайййй
http://download.yousendit.com/3A866D2468ABC228
nadezhda_had
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 5 2006, 21:06) *

мерси клипчето е супер
fenka_lucas_i_brooke
Моля радвам се че ти харесва!
Сега ще чакаме още някоя и друга серийка и ще направя евентуално клипче happy.gif
eL
Току що във ФФ-а, попаднах на любимата ми комбинация смесени двойки - Дийн и Брук wub.gif Тези двамата ако бяха заедно в някой сериал редовно щях да пия успокоителни 3.gif Взривно сексапилни са ...
Цък в/у банера за download :

Ok guys, this is my first cross-over vid. Its of Brooke and Dean from Supernatural. I've developed an obsession of sorts for these two! Im pretty proud of it, especially since I only had 2 episodes of Supernatural to work with ...I hope you guys like....Basic vid of these two struggling with their emotions, pushing each other away, till they realise they need to be together

Автор : Nathan4Haley Fanforum
you tube link

Таа кой беше Лукас ... я да се му се бутат там Пейт и Брук 18.gif ... на мене ми дайте само Дийн ... rolleyes.gif

p.s. Песничката е супер 4.gif ... много разпространена е за музикални клипчета напоследък bigwink[1].gif
seduction_55
Клипчето е страхотно 4.gif
Наистина много хубаво направено и наистина са много хубава двойка blush.gif
Таа кой беше Лукас
Единствен и незаменим 10.gif ,поне за мен happy.gif
на мене ми дайте само Дийн
на този и аз няма да откажа 3.gif
fenka_lucas_i_brooke
Оооо Елинко тенкю за клипчето обожавам Дийн а с Брук става като фоервейките на нова година!
ако намериш нещо със Сами дай на сам!
Nasi
Ели мерси много. Сташно ги обичам тези двамата. 4.gif 4.gif 4.gif Жаки знае, че събирам такива видеота.
Според последното интервю на Чад...има надежда Брукчето и Дийнчо да се срещнат 18.gif 18.gif 18.gif Чад имал желание да направят oth/supernatural crossover 18.gif 18.gif 18.gif

повече за интервюто в Новини wink.gif
ludoto_mimi
Гледах го видеото напреди, ама чак сега се сетих, че трябва да коментирам. 16.gif Много ми хареса, готино е направено, определено. 4.gif
Е, малко спойлерско, ама аз съм си виновна, че не съм гледала още новите серии. rolleyes.gif
Mai4et0
Ето нещо от мен One Tree Hill season 4
DaniEl
Вече ти казах ,но пак да кажа страхотно е 4.gif
_HriS_TinA_
WoW... наистина е много добро ! 3.gif Браво продължавай все така bigwink[1].gif .. !

4.gif 4.gif 4.gif
Mai4et0
Мерси много blush.gif Скоро може да направя още нещо smile.gif
nadezhda_had
QUOTE(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 17:04) *

на кои герои е клепчето или има на всички confused.gif?
Mai4et0
(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 19:52) *

(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 17:04) *

На всички е wink.gif Под всички имам предвид - Нейтън, Хейли, Рейчъл, Пейтън, Лукас и Брук unsure.gif
nadezhda_had
QUOTE(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 20:02) *

QUOTE(nadezhda_had @ Oct 14 2006, 19:52) *

QUOTE(Brooke 92^ @ Oct 14 2006, 17:04) *

На всички е wink.gif Под всички имам предвид - Нейтън, Хейли, Рейчъл, Пейтън, Лукас и Брук unsure.gif

мерси много ,много ми се иска да си го сваля ,но нещо неможе да ми се свали от линка ,можешли да ми го пратиш на пощото или да ми дадеш др. линк
seduction_55
Ето едно страхотно клипче,което набарах във ФФ biggrin2.gif ,направено от Babss но се гледа само онлайн smile.gif

Characters: Brooke Davis, Michael scott, Dan Scott
Couples: Brooke/Dan dry.gif , Brooke/Michael(От Prison Break,за тези които не го знаят) happy.gif
Story: Michael is in jail and Brooke is with Dan. Michael is accused of being Keith's murderer but in reality it's Dan. Brooke is looking for proofs Dan is the real killer. Finally, she finds them and finds out Dan killed Keith because of her.

http://www.youtube.com/watch?v=djHFBnDqz58

ПП:Само Дан е излишен 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.