Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Video & Music Clips
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
_HriS_TinA_
Мммм хора сега пък аз съм наред .... само 4е аз измаисторих клип biggrin2.gif ....ммм не6то като THE BEST OF PEYTON SAWYER ... е дано да ви хареса , доста се потрудих rolleyes.gif ... в датата е ка4ен на - http://hristii.data.bg/ тва е от мен байййй 4.gif !!!!!!
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 14 2005, 09:58 PM) *

Мммм хора сега пък аз съм наред .... само 4е аз измаисторих клип biggrin2.gif ....ммм не6то като THE BEST OF PEYTON SAWYER ... е дано да ви хареса , доста се потрудих rolleyes.gif ... в датата е ка4ен на - http://hristii.data.bg/ тва е от мен байййй 4.gif !!!!!!

клипчето ти е страхотно Хрис biggrin2.gif много се изкефих че си го направила точно за Пейтън wub.gif малко ми беше писнало само от тия Нейтъновци и Бкуковци ... biggrin.gif личи си че доста труд си хвърлила ... вързала си отлично музиката със ставащото в клипа ( което според мен е най-трудното, не само да гледаш разни кадри дето се сменят wacko.gif ) абе изобщо - СУПЕР Е ! 4.gif и тия кадри с Лукас ...малии много им се наКЕФих laugh.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 15 2005, 01:13 AM) *

клипчето ти е страхотно Хрис biggrin2.gif много се изкефих че си го направила точно за Пейтън wub.gif малко ми беше писнало само от тия Нейтъновци и Бкуковци ... biggrin.gif личи си че доста труд си хвърлила ... вързала си отлично музиката със ставащото в клипа ( което според мен е най-трудното, не само да гледаш разни кадри дето се сменят wacko.gif ) абе изобщо - СУПЕР Е ! 4.gif и тия кадри с Лукас ...малии много им се наКЕФих laugh.gif

Ммм мерси blush.gif мнооого се радвам 4е ти харесва wink.gif
Nasi
_HriS_TinA_ клипчето найстина е страхотно!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
rusi4kata^
аз съм на същото мнение 4.gif браво хриси,супер си 13.gif
Ralna
Да да много е добро браво 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
Нaправих ново клип4е !!! Леле най-накрая .... изкрезох ве4е smile.gif .... та така клип4ето се казва Tree Hill и проследява жиеота на вси4ки персонажи във филма ....или най-важните не6та който им са се слу4или , можете да го дръпнете пак от тук... http://hristii.data.bg хахахх сигурно съм единствената луда , която стой до сутринта и прави клип4ета biggrin2.gif ....карай поне мисля се стана добре happy.gif ili pyk cyknete tuk http://www.badongo.com/vid.php?file=Tree+H...7_Tree+Hill.wmv ili http://www.badongo.com/vid.php?file=Tree+H...ill.wmv&s=black i taka ve4e stava 6toto ne6to v datata ne se polu4i mnogo wink.gif aide i posle kaje kakvo mislite
ludoto_mimi
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 17 2005, 03:41 AM) *

Нaправих ново клип4е !!! Леле най-накрая .... изкрезох ве4е smile.gif .... та така клип4ето се казва Tree Hill и проследява жиеота на вси4ки персонажи във филма ....или най-важните не6та който им са се слу4или , можете да го дръпнете пак от тук... http://hristii.data.bg хахахх сигурно съм единствената луда , която стой до сутринта и прави клип4ета biggrin2.gif ....карай поне мисля се стана добре happy.gif

Споко, клипчето е супер! И поне не си като мен да стоиш по цяла нощ, да гледаш клипчета да ги подреждаш и бла-бла 18.gif Бтв предишното ти клипче го добавих към колекията, сега и това ще сложа happy.gif
Menna
Поздравления за клипчетата 4.gif 4.gif
Ехаа,колко богата колекция стана само 4.gif 10.gif ,страхотно!
Menna
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 17 2005, 03:41 AM) *

ili pyk cyknete tuk http://www.badongo.com/vid.php?file=Tree+H...7_Tree+Hill.wmv ili http://www.badongo.com/vid.php?file=Tree+H...ill.wmv&s=black i taka ve4e stava 6toto ne6to v datata ne se polu4i mnogo wink.gif aide i posle kaje kakvo mislite

10.gif Сега го изгледах,клипчето е страхотно и музичката и всичко smile.gif 4.gif Само да попитам тези,които го изгледат след това дали могат да си го дръпнат или само се гледа онлайн ?unsure.gif
Nasi
Аз го изтеглих от Датата но не мога да го гледам, а от другте два линка нищо не разбирам.
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Dec 17 2005, 06:10 PM) *

Аз го изтеглих от Датата но не мога да го гледам, а от другте два линка нищо не разбирам.

ами ни6то няма за разбиране гледа6 го онлaин wink.gif P.S. - Sorry za neudobstvoto ... happy.gif
RoXXy_
QUOTE(Nasi @ Dec 17 2005, 06:10 PM) *

оф и аз така...и го изтеглих и не тръгва sad.gif ммммм значи онлайн само
а другите линкове като ги отворя ми пише нещо май от рода на Video not found!

confused.gif smile.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(RoXXy_ @ Dec 17 2005, 06:52 PM) *

оф и аз така...и го изтеглих и не тръгва sad.gif ммммм значи онлайн само
а другите линкове като ги отворя ми пише нещо май от рода на Video not found!

confused.gif smile.gif

леле хора сега го видях ставаше преди dry.gif значи сега го качвам на http://megaupload.com/ ....и като го прехвърля давам линк хахах ако вече не сте се изнервили което е малко вероятно biggrin2.gif айде още по веднъж сорри wink.gif
Menna
Ето линкче към клипчето на Хриси- 4.gif smile.gif-тя ме помоли да го прикача и дано се е получило както трябва unsure.gif 10.gif

http://www.megaupload.com/?d=0G7B779X (Tree Hill)

според мен е много сладурско 10.gif

ПС:Същото клипче,само че от друг ъплоулд сайт-
http://rapidshare.de/files/9345266/Tree_Hill.wmv.html
Nasi
Хриси сега ще си изтегла клипчето.
Даре мерси много и на теб!!! 4.gif
eL
QUOTE(Menna @ Dec 17 2005, 08:10 PM) *

Ето линкче към клипчето на Хриси- 4.gif smile.gif-тя ме помоли да го прикача и дано се е получило както трябва unsure.gif 10.gif
http://www.megaupload.com/?d=0G7B779X (Tree Hill)
според мен е много сладурско 10.gif

мерси за линкчето Дари biggrin.gif Малко ми е кофти нета и чак сега успях да го гледам ... wink.gif
Хрис ... ОтноВо си се справила отлично 4.gif ... как побра почти всичко най-запомнящо се в един клип не ми е ясно biggrin2.gif ...и после тая песничка ... I Dare You to Move ... Велика е !! mrgreen[1].gif мисля че е напълно излишно да казвам каквото и да е повече... 10х again happy.gif Хрис ....
Welcome to the planet
Welcome to existence
Everyone's here....
Everybody's watching you now
Everybody waits for you now
What happens next ...

I dare you to move(2)
I dare you to lift yourself up off the floor
I dare you to move(2)
Like today never happened
Today never happened before

Welcome to the fallout
Welcome to resistence
The tension is here
Between who you are and you could be
Between how it is and how it should be

Maybe redemption has stories to tell
Maybe forgiveness is right where you fell
Where can you run to escape from yourself?
Where you gonna go?(2)
Salvation is here
4.gif
_HriS_TinA_
Ейй много се радвам 4е ти е харесало отново...ми аз клип4ето го правих то4но по текста на песента -много се връзва6е със слу4илите се не6та в сериала пък и DARE YOU TO MOVE ми е една от лиубимите песни4ки 4.gif 10x на Дарито за линкът супер сиии wink.gif следва6тият клип зимната ваканция biggrin2.gif ве4е съм го намислила и него айде байййй!
~Bruk~
3.gif 3.gif 4.gif Лелее колко клипчета rolleyes.gif rolleyes.gif Мерси на всички 10.gif happy.gif
Nasi
Хриси клипчето Tree Hill е страхотно!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много е хубво...моментите и музиката са супер!!!!!!!
4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
Хрис, клипчето е страхотно, поздрави и от мен. Дръпнах го от дата.бг ама нещо не тръгваше, после от megaupload и найсетне през 100 перипетии го изгледах, наистина много хубаво си го направила, страхотни моменти и музиката също е много яка. тая песен ми е една от любимите...
Nasi
Ето едно клипче, което го правя от миналата седмица:

Natha & Haley-Sail Away-The Rasmus
_HriS_TinA_
Лелеле ама то е супер 4.gif 4.gif 4.gif ....ммм много ми харесва тази песни4ка , и тва с колата като пътува6е по дъжовното време и дъжда се сти4а6е по стъклата ...ммм страхотно wink.gif абе много добре си ги съ4етала харесва миии и о6те веднъж песента е супер просто biggrin2.gif една от лиубимите ми
Nasi
много се радвам, че ти харесва smile.gif
Jordan
Еййййй Nasi велика си worthy.gif наистина много яко клипче и песничката също е страхотна, не я бях чувал но мноооооого ми хареса и ще си я сваля да си я слушам. Къде го намирате това време да правите тея неща...струва ми се, че отнема много време.... blush.gif
Ейййййй тая песен е велика....и в съчетание с това супер сладко клипче всичко става божествено.....еййййй хораааа обичам виииииии....
Nasi
QUOTE(Jordan @ Dec 19 2005, 07:50 PM) *

[Къде го намирате това време да правите тея неща...струва ми се, че отнема много време.... color]

Ами не отнема много време..зависи от момента и какво искаш да направиш. А това клипче ми отне доста време, защото програмата ми блокирваше.
Jordan
продължавайте в същия дух, нали трябва да има какво да гледам зимната ваканция. аз да си призная още ония 92 не съм изгледал всичките... blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
оле тая песен Sail Away много ме накефи, слушам я за около 20ти път откакто я свалих преди половин час... blush.gif blush.gif blush.gif
_HriS_TinA_
Мии аз пък 4естно да си призная го правя дълго време изпипвам си го ала-бала 10.gif хахаха та така де на4и да Nasi е права много зависи и от това дали програмата 6те ти блокира и такива не6тица ама по принцип не ми мърдат 10-12 4аса (може и на 4асти) wink.gif
Brooke_Davis
Ей здравейте.Вече успях да си изтегля няколко от клипчетата и са направо невероятни.Браво на хората, които са ги правили.Шапка ви свалям,като ги гледам ми пълнят душата.сега продължавам да свалям 4е те са доста като гледам. biggrin.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Dec 19 2005, 09:52 PM) *

оле тая песен Sail Away много ме накефи, слушам я за около 20ти път откакто я свалих преди половин час... blush.gif blush.gif blush.gif

Определено тази песен е невероятна аз откакто я чух я слушам постоянно.

Да найстина понякога отнемат доста време. smile.gif
Jordan
QUOTE(Brooke_Davis @ Dec 19 2005, 09:54 PM) *

Ей здравейте.Вече успях да си изтегля няколко от клипчетата и са направо невероятни.Браво на хората, които са ги правили.Шапка ви свалям,като ги гледам ми пълнят душата.сега продължавам да свалям 4е те са доста като гледам. biggrin.gif

хехе, ще има да сваляш. аз ги свалях два дни... blush.gif
ludoto_mimi
Ммм... супер, два дена ме няма и вие веднага с клипчета се хванахте. smile.gif
eL
QUOTE(Nasi @ Dec 19 2005, 03:29 PM) *

Ето едно клипче, което го правя от миналата седмица:

Natha & Haley-Sail Away-The Rasmus

Наси Клипчето ти е супер .. аправо съм изумена 3.gif 4.gif с такъв кеф си го слушам ... продължавай в същия дух да ни радваш biggrin2.gif А за песента няма какво да добавя ... с Тhe Rasmus си улучила точно в 10ката 2thum[1].gif icon_peace.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 19 2005, 11:49 PM) *

Наси Клипчето ти е супер .. аправо съм изумена 3.gif 4.gif с такъв кеф си го слушам ... продължавай в същия дух да ни радваш biggrin2.gif А за песента няма какво да добавя ... с Тhe Rasmus си улучила точно в 10ката 2thum[1].gif icon_peace.gif

4.gif 4.gif Така е-клипчето си заслужаваше чакането от бавното сваляне 10.gif 10.gif
_HriS_TinA_
Мммм имам не6то ново ......Brooke & Peyton - Best Friends ....разказва за приятелството, раздялата им и после про6ката и събирането им отново и вси4ко това през о4ите на Пейтън biggrin2.gif http://hristii.data.bg дано този път да стане от дата 4е... wacko.gif aaa btw pesni4kata e na Hilary Duff i se kazwa Fly

Any moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of your yesterday.

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing?
And take control,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

All your worries, leave them somewhere else,
Find a dream you can follow,
Reach for something, when there's nothing left,
And the world's feeling hollow.

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing?
And take control,

Fly
You can shine,
Time to fly.

And when you're down and feel alone,
Just want to run away,
Trust yourself and don't give up,
You know you better than anyone else,

Any moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of yesterday,

Fly
You can shine,
And start to try,
Fly
Time to fly.

In a moment, everything can change.
Nasi
Мерсиииии, почвам да го тегля!!!!! Сигурна съм, че ще е супер!!!!!!!
Текста на песента е много хубав 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
lele ne pak nestawa mad.gif prenaso4vam se kym drug sait
Menna
Хриси,обаче знаеш ли,че отново не ми тръгва клипчето,свалих го обаче нищо не става unsure.gif sad.gif -незнам дали проблема е само при мен или е попринцип? unsure.gif

ПС:А ти си ми изпреварила отзива 10.gif -ок ще чакам друго линкче 4.gif
_HriS_TinA_
ееее наи-накрая го ка4их wacko.gif бе6е ми ужасно скапана връската тази ве4ер и стра6но много се забавих , но сега ето го - http://www.megaupload.com/?d=UVGZPR68 (Brooke & Peyton- Best Friends biggrin2.gif ) дано ви хареса wink.gif
Jordan
Хрис, клипчето е страхотно! 3.gif 4.gif 3.gif
имам само едно въпросче, коя е песента от видеото?Прилича ми на Хилари Дъф но хич не съм сигурен.... huh.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Jordan @ Dec 21 2005, 03:30 PM) *

Хрис, клипчето е страхотно! 3.gif 4.gif 3.gif
имам само едно въпросче, коя е песента от видеото?Прилича ми на Хилари Дъф но хич не съм сигурен.... huh.gif

Дам съ6тата , я виж по-горе написала съм и името на песни4ката - Fly и текста съм дала rolleyes.gif хихик радвам се 4е ти харесва biggrin2.gif
Nasi
Хриси клипчето е невероятно!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Dec 21 2005, 04:53 PM) *

Хриси клипчето е невероятно!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

4.gif 10.gif 4.gif Абсолютно,много ми хареса и на мен 10.gif
Menna
Намерих едно клипче с Дан,Лукас и Нейтън smile.gif -на мен много ми допадна,защото е по-различно от другите клипчета с двойките 10.gif 10.gif

Ето линкче

IPB Image

http://21-things.net/crafty/mvids/OTH-NLD.zip
Nasi
QUOTE(Menna @ Dec 22 2005, 04:45 PM) *

Намерих едно клипче с Дан,Лукас и Нейтън smile.gif -на мен много ми допадна,защото е по-различно от другите клипчета с двойките 10.gif 10.gif

Ето линкче

IPB Image

http://21-things.net/crafty/mvids/OTH-NLD.zip

Мерсиииии!!!!
Почвам да го тегля 4.gif
boy_07
http://info.datacom.bg/peak4/Tzvetelina%20...lip%202005).avi

Вижте и това.Незнам дали го има в темата,но на мене много ми харесва...
eL
Ей хора ... тия дни не съм спала shocking.gif biggrin2.gif ама направих едно клипче с което ЧАК аз си се гордея biggrin.gif като за 1ви опит смятам че направих "НеЩо" 18.gif ... на Лукас и Пейтън е (ах каква изненада) happy.gif ... а песента е на КариZма - Колко ми липсваш ... таа реших да е българска песен, за да мога да свържа най-добре казаното от Миро и Галя ... със това което правят Лукас и Пейтън .. и мисля че се получи ДоСтА добре worthy.gif ... ама и аз каква съм ... сама си се хваля blush.gif 16.gif ... направо предлагам да си го изтеглите и сами да прецените 4.gif пък после драснете нещо че да ме стимулирате да направя още защото е голяма зарибявка (не че няма да направя и без тва) biggrin2.gif Критиците да заповядат ... приемем мнения от всякакъв характер mrgreen[1].gif Клипчето е тук :
http://www.megaupload.com/?d=ZLVETC7Q

p.s. текст на песента няма да пиша .. повечето я знаем наизуст biggrin.gif ... още нещо ... малко е големичко(42мб) за което се извинявам ...ама сцените са доста ... почти всички които имам smile.gif едното се компенсира с другото happy.gif ... така че "хора с големи хардове" помогнете да видя дали наистина съм направила "НЕЩО" 4.gif
Nasi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 26 2005, 11:48 PM) *

Ей хора ... тия дни не съм спала shocking.gif biggrin2.gif ама направих едно клипче с което ЧАК аз си се гордея biggrin.gif като за 1ви опит смятам че направих "НеЩо" 18.gif ... на Лукас и Пейтън е (ах каква изненада) happy.gif ... а песента е на КариZма - Колко ми липсваш ... таа реших да е българска песен, за да мога да свържа най-добре казаното от Миро и Галя ... със това което правят Лукас и Пейтън .. и мисля че се получи ДоСтА добре worthy.gif ... ама и аз каква съм ... сама си се хваля blush.gif 16.gif ... направо предлагам да си го изтеглите и сами да прецените 4.gif пък после драснете нещо че да ме стимулирате да направя още защото е голяма зарибявка (не че няма да направя и без тва) biggrin2.gif Критиците да заповядат ... приемем мнения от всякакъв характер mrgreen[1].gif Клипчето е тук :
http://www.megaupload.com/?d=ZLVETC7Q

p.s. текст на песента няма да пиша .. повечето я знаем наизуст biggrin.gif ... още нещо ... малко е големичко(42мб) за което се извинявам ...ама сцените са доста ... почти всички които имам smile.gif едното се компенсира с другото happy.gif ... така че "хора с големи хардове" помогнете да видя дали наистина съм направила "НЕЩО" 4.gif

Нямам търпение да го изтегля, но със сегашната ми скорост ще чакам до утре

Сигурна съм, че е станало СТРАХОТНО!!! 4.gif 4.gif 4.gif

И аз обмислям едно клипче в момента, скоро ще го пусна smile.gif
Ralna
Така от доста време не съм влизала в тязи папка та започвам по ред на номерата biggrin.gif
Христина клипчето ти е много добро и моментите дето си избрала са трепач
Наси уникално е най-точната дума, най готините моменти и музиката и всичко е супер
Peyton Sawyer суперско е трепач, къртач, с две думи много яко, браво

Така и аз направих още едно клипче, скоро нямаше да правя защото ми свърши пробния срок на програмата, но днес успях да я излъжа, че съм платила и вече ми е напълно легална пълна версия, и затова скалъпих ново клипче 10.gif
То е за Нейтън, Лукас и Баскетбола, дет се вика три в едно, и тва едно е BasketBoys
Бон Апети biggrin.gif
IPB Image
eL
Така от доста време не съм влизала в тязи папка та започвам по ред на номерата biggrin.gif
Христина клипчето ти е много добро и моментите дето си избрала са трепач
Наси уникално е най-точната дума, най готините моменти и музиката и всичко е супер
Peyton Sawyer суперско е трепач, къртач, с две думи много яко, браво

Единодушни сме напълно Инче ..е като излючим моята оценка rolleyes.gif ... малко ми е странно да се самоопределям blush.gif happy.gif
Пускам веднага клипчето ....до утре наобяд тряя да се е изтеглило dry.gif ... но отсега мога да кажа, без съмнение,че ми харесва ... най-вече защото имам всичките ти "творби" и те наистина са повече от сполучливи 4.gif ... Пък и Лукас + Нейтън че и с баскетбол ... оставам без думи 57.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.