Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, сезон 7 - епизод #5 "Action"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
MaHeKeHa
Жителите на Смолвил са развълнувани, когато разбират, че в града ще се снима филмът базиран по комикса "Воинът Ангел" След като главната актриса Рейчъл Дейвънпорт изпълнява каскада с кола и отрязани спирачки, Кларк трябва да се намеси, за да спре връхлищата кола. За нещастие, обсебен фен става свидетел на геройската постъпка и решава, че Кларк е истински герой, която приятелка Лана Ланг трябва да бъде елиминирина, за да може Кларк да изпълни съдбата си. През това време Лекс намира баща си в сграда.

В епизода участват още: Allison Mack, Erica Durance, Aaron Ashmore, Laura Vandervoort и John Glover.

(Торент - Замунда)

Връзка: Smallville.S07E05.HDTV.XviD-XOR

(Торент - АренаБГ)

Връзка: (N/A)
MaHeKeHa
Много силен и въздействащ епизод, но хайде, да не влизам в подробности. Вие сами ще го видите.
sonofsparda
Господи, боже мой! Какъв епизод! Какъв неповторим епизод! Ееей, мама му стара, обикновено след всеки великолепен за мен епизод на Смолвил, казвам че съм видял изкуство и все пак винаги след това има нещо, което да ме впечатли дори повече, много повече. Сериозно, не ми е и минавало през ума, че епизод, към чийто първоначални данни съм подходил песимистично, би оставил у мен емоции, подобни на тези докато гледах "Rosetta". Wow, just wow! Никога досега според мен не е имало толкова оригинален епизод на Смолвил, толкова верен на комиксовата митология и на главната цел на сериала - съдбата на Кларк. По какъв великолепен начин беше разказан сюжета в този епизод само. Как историята на Warrior Angel и Devilicus буквално отразяваше тази на Кларк и Лекс. КОЛКО ПЪТИ просто в този епизод казаха, каква трябва да е(и ще е) съдбата на Кларк. Много, много ми хареса коментара на Лана, когато каза, че вероятно възспира Кларк от бъдещите му велики дела и че рано или късно ще трябва да го пусне - това беше нещо грандиозно, нещо което винаги съм чакал да видя . Не, не, не знам просто какво да кажа...за Бога, Кларк Кент ЛЕТЕШЕ в този епизод, да му се не види! Не, не беше точно свободно падане - видяхте стойката му докато падаше и как набра скорост, за да стигне Лана - типичният Кал-Ел-ски полет. Е този път вече в буквалния смисъл нямам думи - седя от половин час на това изречение и се чудя какво да напиша. Не смятам отново да възхвалявам актьорите(и гост-звездите), защото това би било нещо напълно безсмислено. Имайки предвид стандартите на този епизод, според мен би било някакси глупаво и адски ненужно да описвам колко всички ми харесаха(сериозно, дори Грант не ми беше толкова антипатичен) тук. А последната сцена, според мен беше една от най-великите сцени в този сериал. Целият този епизод крещеше с пълно гърло: "Супермен!" Но най-великолепният момент за мен от този епизод, при който имаше шумно ръкопляскане и насълзени очи(ако щете вярвайте), беше цитатът на титаничния Александър "Лекс" Лутър - "Когато ти е писано да спасиш света, ти е писано да бъдеш сам." Това е, приятели, аз като фен на комиксовата индустрия и на този сериал, просто нямам какво друго да добавя, освен, че това е може би вторият ми любим епизод след "Rosetta". 5 от 5.
Enchanted
worthy.gif Нямам думи,чак сега мога адекватно да коментирам епизода,гледах го много рано сутринта,но все още съм под напрежение!
Това което очаквах найстина беше за нещо голямо,но когато епизода свърши си казах това не беше нещо голямо,а беше нещо найстина грандиозно!Всеки момент найстина казваше ''СуперМен'' и то не как да е ,а крещеше ''СуперМен'',
когато Кларк спаси Лана,не мога да ви опиша как се израдвах,усмивката ми стигна до учите и започнах да се търкалям по леглото,като малко кученце....
Незнам според мен за този епизод каквото и да кажа още,ще е излишно!
Странотен епизод беше(сигурно го казвам за 10-ти пък,но съм толкова впечатлена,че незнам какво друго да кажа worthy.gif)
lyubenski
Не мога да опиша и аз емоциите си от този епизод. Кристина Милиан беше просто муцка smile.gif !!! Но това е най-малкото от епизода, който си беше първия за Супермен wink.gif. Краят на епизода ме развълнува особено много, когато Кларк остави наметалота да се рее от вятъра - беше уникално smile.gif. 5/5
toho
3/5

Повече не мога да му дам. Незнам за другите, ама според мен този "комиксов герой" го бяха направили ужасно, изглежаше много глупово. И тоя дебелак дето го бяха сложили да го играе... Това доста силно утвръждава мнението ми че комиксовите герои не трябва да бъдат с костюмчета и наметалца в игрални филми и сериали, само на анимации и тем подобни.Единственото което наистина ми хареса, беше как Лайнъл беше окован за леглото от тази Мерелин в стил "Мизъри" на Стивън Кинг, това наистина беше добре направено. Сцената накрая с наметалото как Кларк беше оставил на оградата да се вее беше ефекна, признавам но този сезон и в частност този епизод прекалиха с тези загатвания за СМ, то бива едно и също да да се повтаря във всеки епизод 7 сезона ама то вече става банално и много изтъркано.
Очаквам много повече от следващия епизод.
smallville_f
"In the comic book world when you're destined to save mankind, you're destined to be alone" ... Това ми беше напълно достатъчно, за да спре дъха ми ... Само че в случая на нашия Superhero тази реплика важи beyond the comic book world ... Жалко, но е истина... Друго - Лана е повече Лутър отколкото сама осъзнава, но тези лъжи и отвличания не я издигат в очите ми, защото за разлика от Лекс и Лайнъл, тя не прави мръсотии с финес, а пет за четири ... Както и да е .. Да, Кларк наистина ЛетешЕ!!! И то не като Ламер, а както Ванката се изказа "типичният Кал-Ел-ски полет" ... [Междодругото в момента съм напълно зациклила от кеф mrgreen[1].gif ] Сцената с наметалото и достойната походка на Кларк, когато се отдалечаваше, беше много добра! Лана няма да я коментирам повече... Джон Глоувър се завърна със страхотна игра worthy.gif
А да спомних си какво исках да ви споделя - държанието на Грант ми намирисва...В един спойлер се казваше, че ще има герой, който ще е на страната на Лекс още от началото на сезона, без никой да подозира и осъзнава това... А сетете се аз кой си мисля, че е това?! Бинго ! Уцелихте Джакпота - г-н Грант в днешния епизод се държа доста подозрително като опреше до Лутърови, и не мисля че е заради Лоис... Но както и да е, ще разберем в последствие mrgreen[1].gif
Това е от мен ... 5/5 естествено wink.gif

П.С.@toho, защо да е банално и изтъркано?! Сериалът все пак е за Младия Супермен! Ако ги нямаше тези загатвания кой би го свързал с Мъжа от Стомана?! Пък и те ги правят, за да гъделичкат феновете smile.gif А и не се повтарят, намеците се различават и всеки сам по себе си е ... уникален ... smile.gif
toho
Цитат(smallville_f @ Oct 26 2007, 12:23) *

П.С.@toho, защо да е банално и изтъркано?! Сериалът все пак е за Младия Супермен! Ако ги нямаше тези загатвания кой би го свързал с Мъжа от Стомана?! Пък и те ги правят, за да гъделичкат феновете smile.gif А и не се повтарят, намеците се различават и всеки сам по себе си е ... уникален ... smile.gif

Аз не казвам че не трябва да има, просто в предишните сезони бяха по малко сега от началото на настоящия сезон вероятно са повече отколкото 2-ри 3-ти сезон взети заедно. Повтарят едно и също съдбата та съдбата леле за 5 епизода тва го чухме стотина пъти да не говорим за другите референции. Нека има но да не прекаляват, във всяки втори диалог да се споменава едно и също.
smallville_f
Цитат(toho @ Oct 26 2007, 12:32) *
Цитат(smallville_f @ Oct 26 2007, 12:23) *
...

Аз не казвам че не трябва да има, просто в предишните сезони бяха по малко сега от началото на настоящия сезон вероятно са повече отколкото 2-ри 3-ти сезон взети заедно. Повтарят едно и също съдбата та съдбата леле за 5 епизода тва го чухме стотина пъти да не говорим за другите рефернции. Нека има но да не прекаляват, във всяки втори диалог да се споменава едно и също.

Ами сега са повече, защото и сезонът е Седми smile.gif Кларк е израстнал като мъж и като герой, и превръщането му в Супермен и героичното му бъдеще са по-близо от всякога ... И според мене повтарянето на едно и също в диалозите е необходимо за самия Кларк - така ще успее да се откъсне от... корените си [така да се каже] ..Но да отбележим, че това си е моето мнение mrgreen[1].gif
didssy
нямам думи да опиша как ме израдва този епизод ... обърна ми стомаха наобратно поне 3 пъти happy.gif така си е .. Кларк наистина полетя макар и леко надолу ... но полетя .. и бисквитката която тъкмо щях да лапна полетя с него надолу ... и котката почна да си играе на футбол с нея ... кхъм ... така ... много ми допадна цялата история с комикса ... просто като се сетя за епизода и имам чувството че ще литна нагоре . просто играта беше великолепна ... казаха си и го на лана ,че може вече да не е лутър , но от инстинктите на лутърови трудно ще се оттърве ... чудно кога ли кларк ще се усети , че лана не е същата лана ,в която се беше влюбил ?
в този епизод грант наистина се държеше нормално ... явно хорицатапрозряха че ни е като трън в очите и решиха да карат по леко с него 4.gif за което мисля че никой не се оплаква . клои ми изглеждаше доста добре след случилото се с джими и с дофторчето в предишия епизод ...
ПЕТИЧКА от мене ... страшен епизод !!! worthy.gif
CK_sweet
worthy.gif много не пиша в темите тука, въпреки че имам акаунт ...чета редовно обаче и съм от първите фенове на Смолвил смятам и от серия на серия все по - хубаво ми става, но днес ... не помня скоро така нещо да ме е хипнотизирало ... наистина в този епизод Кларк имаше най-близка връзка с порасналия biggrin2.gif Супермен, което за нас феновете е страхотно rolleyes.gif другите герои също вече влизат в крачка - Лоис като журналист,например, преследващ Лекс - гледаш и все повече правиш връзка със Супермен, вече спасяващ света, така както си го знаем ... пък и наметало си има вече mrgreen[1].gif мисля да изгледам серията пак biggrin2.gif
lex's_girl
Evil Лана йеее, и най-якото "не предпазва Кларки as usual" аа просто си е Лутър хооо , няма нищо по-забавно от двойната самоличност biggrin2.gif
Защо се чудя на Лекс никой не му казва истината, *бута последователя на комикс култовете от скала*
Начиии той сега със сигурност ще тръгне след Лана, а Лайнъл май ще каже истината на Кларк- вратите се затварят Лана, тичайй
Най-готини моменти: 1когато Лана фрасна Лайнъл с лопата и 2когато вратата на колата фрасна Кларк в началото! мухаха 18.gif
Краят беше страхотен като Кларк беше оставил наметалото на оградата и си влезе във фермата 10.gif
Aа и на мен ми се стори странно междудругото че Грант не искаше Лоис да се рови в книжата на Лекс,
може и да му е подчинен who knows, вече няма да го гледам под чорап.
Харесвам епизода, въпреки че се бях готвила на топъл огън да го мразя-5 tongue.gif
vikihill96
Цитат(smallville_f @ Oct 26 2007, 12:43) *
... И според мене повтарянето на едно и също в диалозите е необходимо за самия Кларк - така ще успее да се откъсне от... корените си [така да се каже] ...

Абе,Миме, той Кларк не от корените си, а от една друга личност трябва да се отъксне, за да започне да следва съдбата си, но както и да е 18.gif !!! Колкото до епизода- ето , този път ме "забиха в земята" от кеф happy.gif happy.gif !!! Точно , като Кларки се приземи върху колата, държейки Лана. и то след още по страхотната сцена с летенето biggrin.gif biggrin.gif !!! Толкова ми хареса, че даже за малко да ми паднат light saber-ите, дето са на картинката на аватара ми. Този път- заслужена максимална оценка 4.gif 4.gif !!!
MaHeKeHa
Meh...
MaHeKeHa
Hell,

дори са използвали момент от анимираните серии на Супермен, когато Лана пада от сграда и Супермен я хваща:

И разбира се този невероятен момент от епизод 5:

sonofsparda
Аха - митологията преди всичко. smile.gif Емо, чакам да прочета мнението ти за епизода. smile.gif
petkox_ray
Уникален епизод.Браво !
pretty_girl
Бях много изненадана да видя Кристина Милиан в Smallville,но чесно казано ми хареса играта й.Епизода беше както винаги интересен,а и най-накрая Лайнъл се появи,но определено най-много ми харареса тва с пелерината накрая biggrin.gif
Green_Arrow
Абе Лана ту ме кефи ту не ме кефи баси работата ...
Victoria
За тези, които гледат със субтитри -> http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=9626
Enjoy. smile.gif
sonofsparda
Отново страхотна работа. smile.gif Вики FTW. smile.gif
Mr. Winchester
Супер епизод. Този ми хареса най-много след премиерния.
Secretly
Мн як епизод и с участието на Кристина Милан worthy.gif
MaLkIq_MuKi
Чак днес имах възможност да го гледам епизодчето. За мен епизода беше повече от суперскии biggrin2.gif Направо ревнах като Лана падаше отсградата и Кларк я хвана. Беше soooo romantic blush.gif А последната сцена беше повече от уникална. Как остави наметалото и той на заден план *in love* За Супер епизод - Супер оценка 5 biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.