MaHeKeHa
Oct 26 2007, 05:33
Много силен и въздействащ епизод, но хайде, да не влизам в подробности. Вие сами ще го видите.
sonofsparda
Oct 26 2007, 06:25
Господи, боже мой! Какъв епизод! Какъв неповторим епизод! Ееей, мама му стара, обикновено след всеки великолепен за мен епизод на Смолвил, казвам че съм видял изкуство и все пак винаги след това има нещо, което да ме впечатли дори повече, много повече. Сериозно, не ми е и минавало през ума, че епизод, към чийто първоначални данни съм подходил песимистично, би оставил у мен емоции, подобни на тези докато гледах "Rosetta". Wow, just wow! Никога досега според мен не е имало толкова оригинален епизод на Смолвил, толкова верен на комиксовата митология и на главната цел на сериала - съдбата на Кларк. По какъв великолепен начин беше разказан сюжета в този епизод само. Как историята на Warrior Angel и Devilicus буквално отразяваше тази на Кларк и Лекс. КОЛКО ПЪТИ просто в този епизод казаха, каква трябва да е(и ще е) съдбата на Кларк. Много, много ми хареса коментара на Лана, когато каза, че вероятно възспира Кларк от бъдещите му велики дела и че рано или късно ще трябва да го пусне - това беше нещо грандиозно, нещо което винаги съм чакал да видя . Не, не, не знам просто какво да кажа...за Бога, Кларк Кент ЛЕТЕШЕ в този епизод, да му се не види! Не, не беше точно свободно падане - видяхте стойката му докато падаше и как набра скорост, за да стигне Лана - типичният Кал-Ел-ски полет. Е този път вече в буквалния смисъл нямам думи - седя от половин час на това изречение и се чудя какво да напиша. Не смятам отново да възхвалявам актьорите(и гост-звездите), защото това би било нещо напълно безсмислено. Имайки предвид стандартите на този епизод, според мен би било някакси глупаво и адски ненужно да описвам колко всички ми харесаха(сериозно, дори Грант не ми беше толкова антипатичен) тук. А последната сцена, според мен беше една от най-великите сцени в този сериал. Целият този епизод крещеше с пълно гърло: "Супермен!" Но най-великолепният момент за мен от този епизод, при който имаше шумно ръкопляскане и насълзени очи(ако щете вярвайте), беше цитатът на титаничния Александър "Лекс" Лутър - "Когато ти е писано да спасиш света, ти е писано да бъдеш сам." Това е, приятели, аз като фен на комиксовата индустрия и на този сериал, просто нямам какво друго да добавя, освен, че това е може би вторият ми любим епизод след "Rosetta". 5 от 5.
Enchanted
Oct 26 2007, 08:31

Нямам думи,чак сега мога адекватно да коментирам епизода,гледах го много рано сутринта,но все още съм под напрежение!
Това което очаквах найстина беше за нещо голямо,но когато епизода свърши си казах това не беше нещо голямо,а беше нещо найстина грандиозно!Всеки момент найстина казваше ''СуперМен'' и то не как да е ,а крещеше ''СуперМен'',
когато Кларк спаси Лана,не мога да ви опиша как се израдвах,усмивката ми стигна до учите и започнах да се търкалям по леглото,като малко кученце....
Незнам според мен за този епизод каквото и да кажа още,ще е излишно!
Странотен епизод беше(сигурно го казвам за 10-ти пък,но съм толкова впечатлена,че незнам какво друго да кажа

)
lyubenski
Oct 26 2007, 10:14
Не мога да опиша и аз емоциите си от този епизод. Кристина Милиан беше просто муцка

!!! Но това е най-малкото от епизода, който си беше първия за Супермен

. Краят на епизода ме развълнува особено много, когато Кларк остави наметалота да се рее от вятъра - беше уникално

. 5/5
3/5
Повече не мога да му дам. Незнам за другите, ама според мен този "комиксов герой" го бяха направили ужасно, изглежаше много глупово. И тоя дебелак дето го бяха сложили да го играе... Това доста силно утвръждава мнението ми че комиксовите герои не трябва да бъдат с костюмчета и наметалца в игрални филми и сериали, само на анимации и тем подобни.Единственото което наистина ми хареса, беше как Лайнъл беше окован за леглото от тази Мерелин в стил "Мизъри" на Стивън Кинг, това наистина беше добре направено. Сцената накрая с наметалото как Кларк беше оставил на оградата да се вее беше ефекна, признавам но този сезон и в частност този епизод прекалиха с тези загатвания за СМ, то бива едно и също да да се повтаря във всеки епизод 7 сезона ама то вече става банално и много изтъркано.
Очаквам много повече от следващия епизод.
didssy
Oct 26 2007, 13:04
нямам думи да опиша как ме израдва този епизод ... обърна ми стомаха наобратно поне 3 пъти

така си е .. Кларк наистина полетя макар и леко надолу ... но полетя .. и бисквитката която тъкмо щях да лапна полетя с него надолу ... и котката почна да си играе на футбол с нея ... кхъм ... така ... много ми допадна цялата история с комикса ... просто като се сетя за епизода и имам чувството че ще литна нагоре . просто играта беше великолепна ... казаха си и го на лана ,че може вече да не е лутър , но от инстинктите на лутърови трудно ще се оттърве ... чудно кога ли кларк ще се усети , че лана не е същата лана ,в която се беше влюбил ?
в този епизод грант наистина се държеше нормално ... явно хорицатапрозряха че ни е като трън в очите и решиха да карат по леко с него

за което мисля че никой не се оплаква . клои ми изглеждаше доста добре след случилото се с джими и с дофторчето в предишия епизод ...
ПЕТИЧКА от мене ... страшен епизод !!!
CK_sweet
Oct 26 2007, 14:33

много не пиша в темите тука, въпреки че имам акаунт ...чета редовно обаче и съм от първите фенове на Смолвил смятам и от серия на серия все по - хубаво ми става, но днес ... не помня скоро така нещо да ме е хипнотизирало ... наистина в този епизод Кларк имаше най-близка връзка с порасналия

Супермен, което за нас феновете е страхотно

другите герои също вече влизат в крачка - Лоис като журналист,например, преследващ Лекс - гледаш и все повече правиш връзка със Супермен, вече спасяващ света, така както си го знаем ... пък и наметало си има вече
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
мисля да изгледам серията пак
lex's_girl
Oct 26 2007, 16:09
Evil Лана йеее, и най-якото "не предпазва Кларки as usual" аа просто си е Лутър хооо , няма нищо по-забавно от двойната самоличност
Защо се чудя на Лекс никой не му казва истината, *бута последователя на комикс култовете от скала*
Начиии той сега със сигурност ще тръгне след Лана, а Лайнъл май ще каже истината на Кларк- вратите се затварят Лана, тичайй
Най-готини моменти: 1когато Лана фрасна Лайнъл с лопата и 2когато вратата на колата фрасна Кларк в началото! мухаха
Краят беше страхотен като Кларк беше оставил наметалото на оградата и си влезе във фермата
Aа и на мен ми се стори странно междудругото че Грант не искаше Лоис да се рови в книжата на Лекс,
може и да му е подчинен who knows, вече няма да го гледам под чорап.
Харесвам епизода, въпреки че се бях готвила на топъл огън да го мразя-5
vikihill96
Oct 26 2007, 18:52
Цитат(smallville_f @ Oct 26 2007, 12:43)

... И според мене повтарянето на едно и също в диалозите е необходимо за самия Кларк - така ще успее да се откъсне от... корените си [така да се каже] ...
Абе,Миме, той Кларк не от корените си, а от една друга личност трябва да се отъксне, за да започне да следва съдбата си, но както и да е

!!! Колкото до епизода- ето , този път ме "забиха в земята" от кеф

!!! Точно , като Кларки се приземи върху колата, държейки Лана. и то след още по страхотната сцена с летенето

!!! Толкова ми хареса, че даже за малко да ми паднат light saber-ите, дето са на картинката на аватара ми. Този път- заслужена максимална оценка

!!!
sonofsparda
Oct 26 2007, 22:58
Аха - митологията преди всичко.

Емо, чакам да прочета мнението ти за епизода.
pretty_girl
Oct 27 2007, 19:27
Бях много изненадана да видя Кристина Милиан в Smallville,но чесно казано ми хареса играта й.Епизода беше както винаги интересен,а и най-накрая Лайнъл се появи,но определено най-много ми харареса тва с пелерината накрая
Green_Arrow
Oct 27 2007, 19:54
Абе Лана ту ме кефи ту не ме кефи баси работата ...
Victoria
Oct 27 2007, 20:02
Mr. Winchester
Oct 28 2007, 09:20
Супер епизод. Този ми хареса най-много след премиерния.
Secretly
Oct 28 2007, 12:07
Мн як епизод и с участието на Кристина Милан
MaLkIq_MuKi
Oct 28 2007, 12:25
Чак днес имах възможност да го гледам епизодчето. За мен епизода беше повече от суперскии

Направо ревнах като Лана падаше отсградата и Кларк я хвана. Беше soooo romantic

А последната сцена беше повече от уникална. Как остави наметалото и той на заден план *in love* За Супер епизод - Супер оценка 5