Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #11 - "Siren"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
sonofsparda
Епизод #11 - Siren

Официално описание на "Siren"

Докато работи тайно за Оливър Куин, Клои се натъква на един от проектите на Лекс, но е нападната от Черното Канарче, мистериозна жена със способноста да издава високо честотен писък. Другото име на Черното Канарче е Дайна Ланс, тя е домакин на консервативно толк-шоу за Дейли Планет и има пререкания с Лоис. Лекс убеждава Черното Канарче, че Зелената Стрела и неговия екип са терористи и тя атакува Оливър и Кларк. Междувременно Лоис открива тайната на Оливър. Кристин Крюк, Аарън Ашмор, Лора Вандервурт и Джон Глоувър също участват.

Снимки от епизода:

ArenaBG.com

Zamunda.Net

Smallville.S07E11.REPACK.PROPER.HDTV.XviD-2HD - субтитри
toho
Бряф.... аз очаквах да е Green Latern, ама и на това съм доволен. wacko.gif
От заглавието съдя че епизода ще специално за "канарчето" и верочтно как я отриват или нещо от типа и едва ще има джи-джи-биджи с Оливър още отначало. mrgreen[1].gif wacko.gif
smallville_f
Йей Оливър се завръщаааааааааааааа I'm so so so happy!!!!! Мерси за новинката!!! happy.gif
sonofsparda
Е, много ясно че няма още от началото да има, Тошко, ама аз се радвам, че освен Кларк и Лоис, ще има един вид още една супер-двойка в сериала. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Oct 25 2007, 12:10) *
Е, много ясно че няма още от началото да има, Тошко, ама аз се радвам, че освен Кларк и Лоис, ще има един вид още една супер-двойка в сериала. smile.gif

Е кво му е суперското на Кларк и Лоис?
sonofsparda
Ами Супермен и Лоис Лейн все пак. Най-популярната комиксова двойка. Нямах предвид, че и двамата са със сили или нещо такова. smile.gif
didssy
АААА като видях оливър се завръща и получих истеричен изблик на радост 3.gif ааааааа ААААА ... , мерси за информацийката
smallville_f
Цитат(didssy @ Oct 25 2007, 12:46) *
АААА като видях оливър се завръща и получих истеричен изблик на радост 3.gif ааааааа ААААА ... , мерси за информацийката

Ти много внимавай!!! dry.gif А Лоис как ше реагира като го види Оли? Пък и ако сформират двойка с мацката веднага ... Малко кофти ше стане, въпреки че Лоис има земане-даване с оня @%$@!%$ Грант dry.gif
MaLkIq_MuKi
Вече си казах мнението в другата темичка...Black Canary Rulzzzzzzzz. Can't wait tongue.gif
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.
toho
Мерси за спойлерите, Ванка. Много се надявам да изберат някоя по-известна за ролята на "канарчето".
Enchanted
Мерси за споилерите!
Струва ми се,че и предстоящите епизоди,ще тичат към митологията със пълна сила,което мен специално много ме радва worthy.gif!
sonofsparda

П.П.: Да, защо ли имам чувството, че малко по-късно един определен герой ще бъде обвиняван с коментар от сорта на: "Защо не ми каза, че той се е върнал?" dry.gif
ermata
eh super ,ama kvoli 6a prai pak toq
Mr. Winchester
супер ще видим Оли

p.s. ermata, пиши на кирилица
Enchanted
Meрси за снимките,Тедо!
sonofsparda
Йееааааа! Отново Кларк и Брус! Така де - Оливър. smile.gif Не, сериозно, с тия черни дрехи, боядисайте му косата на Оли в малко по-тъмен цвят и ето ви го Тъмния Рицар на Готъм. 15.gif Niiiice. smile.gif Така ли ми се струва или Кларк е с малко по-различна прическа? И изглежда май много ще тъжи по своя ненормално куул клонинг, след като е навлякъл синьо върху червено. smile.gif Хехе.

П.П.: Ама що няма снимки на Дайна бе?! 0039[1].gif
didssy
ООООООЛИИИ !!!!! е не са ли бахти дуото двамата с том уелинг ... не не не .. ще се размажа на този епзиод, оли и сирената и кларки или бизаро там ... това ми стига... вече знам какъв ще е резултата от този епизод, а именно : shocking.gif 3.gif worthy.gif
мерси за снимките !

smallville_f
Олеле, Джийзъс, Ками-сама, спаси ме!!! Ванка, ще те убия! Защо ме накара да влезна!!! Сега съм пред удар shocking.gif Колената ми се разтрепераха, егаси...... не моа си намеря място..!!!!!!!! Страхотен ееее!!! Oh, Olly, my dear Olly, I have prepared something..sweeeeeeet for you... Just come sooner 15.gif Хаха, ужас, трябва да ида да си пийна успокоителните 3.gif
Страхотни снимки, мерси 4.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Jan 18 2008, 15:15) *
П.П.: Ама що няма снимки на Дайна бе?! 0039[1].gif

Ванака, Ванкаааа, що ми взе думите от устата бе 15.gif 15.gif ...и аз исках да видя най-сетне хубавото "канарче", ама май ще трябва да почакаме още мъничко за това си удоволствие. Аз искам да видя физиономията на Лойс обаче като види Дайна с Оли( на който междувпрочем му честитим завръщането happy.gif happy.gif ) 10.gif 10.gif . Мерси за снимчиците Тедо happy.gif happy.gif !!!
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Jan 18 2008, 21:06) *
Аз искам да видя физиономията на Лойс обаче като види Дайна с Оли

Ами какво да ти кажа Вики, освен, че това ще е поредното(но този път не чак толкова пагубно) изсиране върху уж любовта на живота на Супермен. Някои викат, че специално този вариант, който ти посочи, не било голяма работа, и наистина не е, ама виждаш ли какво става като тръгват да си правят тъпи експерименти с някои герои и то повече от един или два пъти. Ама то като се замисля това не е и експеримент даже. Те просто очевидно не знаят какво да правят с тази героиня и направо не ми се мисли ако присъстваше във всеки епизод какво щяха да скалъпват с нея, за да я държат "интересна" за зрителите. wink.gif

П.П.: А за вече легендарната похотливост на Лоис през последните два сезона няма пак да говоря. That's fucked up. emoticon1 (64).gif
sonofsparda
Едит: Сега, от това, което виждам поне до момента, имам кажи-речи смесени чувства и затова смятам да изчакам да видя героинята в действие, за да си кажа тежката дума. Би било глупаво да кажа, че не я харесвам заради тъпата физиономия, която е направила в първата снимка(макар че това очевидно й е силата - The Canary Cry) или заради факта, че не е с дълга коса. Костюмът, както добре се вижда в другата снимка си е 6 точки според мен - сложили са и ръкавиците, и коженото яке, и "мрежещия" чорапогащник - браво. Но смятам да изчакам да видя какъв ще е финалният продукт, защото много разчитам на добро представяне на тази героиня, а от друга страна досега нито веднъж според мен не сме имали зле представен супергерой. Да, тя може и да не е Даяна, но напълно заслужава добра поява. Тъй че, ще чакаме. smile.gif
vikihill96
Чакаме и се надяваме Ванка, чакаме и се надяваме blush.gif !!! Абе дано наистина не ни разочароват нещо и се надявам да си говорим само за "евентуално прецакване" Ванка и както казваш - досега сме нямали лошо представен супергерой, дано така и да продължат mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! ...Но с дълга коса щеше да е обезателно по-добре happy.gif !!!
toho
Докато работи тайно за Оливър Куин, Клои се натъква на един от проектите на Лекс, но е нападната от Черното Канарче, мистериозна жена със способноста да издава високо честотен писък. Другото име на Черното Канарче е Dinah Lance, тя домакин на консервативно толк-шоу за Дейли Планет и има пререкания с Лоис. Лекс убеждава Черното Канарче, че Зелената Стрела и неговия тим са терористи и тя атакува Оливър и Кларк. Междувременно Лоис открива тайната на Оливър. Кристин Крюг, Аарън Ашмор, Лора Вандервут и Джон Глувър също частват.

ПП: Очакванията ми за този епизод са големи, надявам се да не се разочаровам накрая.
Enchanted
Meрси за инфото smile.gif
Да,наистина очакванията за този епизод са големи и се надявам дори да бъдът надскочени,все пак Оливър Куин и мис Ланс...
A_l_e_x
Искам го този епизод. Наистина изглежда много интересен,дано не само описанието е такова
sonofsparda
Да, наистина се очертава великолепен епизод. smile.gif Без да отбелязвам, че работата с Лоис, откриваща тайната на Оли е буквално изкопирана от комиксите, в които тя открива тайната на Брус, след като е имала връзка с него известно време. wink.gif Карай, очертава се нещо грандиозно. Ама изглежда опасенията ми, че един персонаж ще бъде злостно обвиняван с коментар от сорта на "Защо не ми каза, че той се е върнал?" или вече "Защо не ми каза, че той е Зелената Стрела?", май ще се окажат верни. dry.gif
DeaD_KniGh7
едно не мога да разбера от сичкие тия описания, кога Кларк и Бизаро ще се разменят отново biggrin2.gif
toho
Добавих всички снимки на Черната "врабка" в първия пост.

ПП: Ако беше с дълга коса щеше да много по добре.
sonofsparda
Е, то Смолвил просто няма да е Смолвил ако не решат да правят експерименти, нали Тошко. ;) Вече дали това има успех или не, е друга работа. Ще видим как ще са я направили, защото като изключим тая ху*ня по лицето й, костюма е на практика 1 към 1 с комиксовия еквивалент.

Ама все пак Дайна трябваше да изглежда ето така. What the f*ck were these guys thinking?!

sonofsparda
Ами навярно в този който чакаме скоро - Persona wink.gif
toho
О аз съм почти сигурен че Бизаро ще изяде тупаника следващия епизод.
vikihill96
Обезателно Дайна би изглеждала много по-добре така Ванка. Както се казва винаги трябва да се стремим към съвършенството макар и да е непостижимо, но това не пречи да се стремим към него mrgreen[1].gif !!! Абе и аз си помислих същото да си призная за онуй нещо на лицето й( "убавата думичка" дето си я споменал, ама беше дор в по-хард вариант 15.gif 15.gif ).
vikihill96
Цитат(toho @ Jan 19 2008, 17:28) *
О аз съм почти сигурен че Бизаро ще изяде тупаника следващия епизод.

Аз пък направо съм сигурен, не убеден съм, че Том Уелинг ще е този, който ще изяде боя по един или друг начин в следващия епизод 18.gif 18.gif 18.gif !!!
Green_Arrow
Имам чувството , че е леко дебеличка ...
sonofsparda
Ееее, ама кви сте гадни само. Стига сте нареждали моя човек бе. smile.gif Bizarro No.1! tongue.gif
kashlakov
Нямам търпение да излезе wacko.gif .Мерси за инфото toho.
Enchanted
Амм то,Том вече какво ли не става с него,че и вие го наредихте едно хубаво biggrin2.gif
didssy
oooooo yeah... Лоис ще разбере за оливърчо worthy.gif а и нищо чудно че има пререкания с черното канарче 15.gif мерси за инфото
Enchanted
Aми първо мерси за снимките и второ...доста различно изглежда мис Ланс от това,което си представях,но както знаем в Смолвил външния вид на дамите се различва доста от този в комикса(Лойс и Лана са достатъчен показател)
lyubenski
Искам пък да е с дълга коса sad.gif.
sonofsparda
Кой от нас не иска. sad.gif
didssy
ох стъписаха ме леко тия снимки blink.gif нещо канарчето не ми допада на външен вид...
didssy
ох стъписаха ме леко тия снимки blink.gif нещо канарчето не ми допада на външен вид...
sonofsparda
Ами тия хора очевидно не знаят защо Дайна я наричат "Русата бомба." wink.gif Хм, досега поне докарваха добре супергероите. Абе ще видим - за Канарчето вероятно ще мога да им простя, ама евентуално за Даяна, в никакъв случай!
sonofsparda

П.П.: Нямам търпение да видя Оли, а е повече от ясно, че Кларк за пореден път ще прости всичко, което Лана е направила. dry.gif То просто няма как иначе. dry.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Jan 23 2008, 14:47) *
П.П.: Нямам търпение да видя Оли, а е повече от ясно, че Кларк за пореден път ще прости всичко, което Лана е направила. dry.gif То просто няма как иначе. dry.gif

Абе Ванка, да беше видял наший Кларки Лана и Бизаро в действие (отблизо mrgreen[1].gif ) щеше да видиш как ще й го прости с "един между очите", ама това ще си остане само в болните ми мечти 10.gif 10.gif !!!
Enchanted
Мерси много за спойлерите,Ванка!
Мммм радвам се,че Лана най-после събира смелостта да каже истината,а относно Оли...какво повече,да кажа освем,че много ми допадат новинките!
toho
Ето и трейлъра за епизода:

Link : Smallville - 07x11 - Siren (YouTube)
sonofsparda
Хммм, Дайна изглежда много по-добре в действие. smile.gif А стила на трейлъра е просто ВЕЛИКОЛЕПЕН! Welcome to my world. smile.gif Yeah!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.