Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Becoming Jane
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e
Becoming Jane

"A woman especially if she has the misfortune of knowing anything, should conceal it as well as she can."
-Jane Austen

Режисьор:
В ролите: Ан Хатауей, Джеймс МакАвой, Джули Уолтърс, Джеймс Кромуел, Маги Смит, Джо Андерсън, Джесика Ашуорт
IMDB
Година: 2007
Държава: UK / USA / Ireland
Резюме:
Биографичен филм за славната Джейн Остин и нейната романтична връзка с млад ирландец.

лично мнение:
Филмът е просто прекрасен... Много тъжен, но красив. Точно като филмите които обичам.
Плаках като малко дете... sad.gif
Определено се класира към любимите ми филми.

arenabg, zamunda
ladysunshine
Ооо Ан Хатауей... ,а и щом е за Джейн Остин бих искала да го гледам. Има ли го вече за теглене? Ако да някой ще даде ли линк?
hristin4e
Цитат(ladysunshine @ Oct 24 2007, 16:29) *
Ако да някой ще даде ли линк?

edit-нах 1-вия пост wink.gif
дано да ти хареса филмчето smile.gif

П.С. качеството е супер smile.gif
ThePinkDuck
Филма определено си заслужава гледането. Аз имам лека мания на тема Джеймс МакАвой и този филм не го пропуснах. Ан Хатауей е прекрасна както винаги, прави супер роля. Последно време наизлязоха, а има и още да излизат, доста биографични филми, сред цялата палитра този филм блести доста ярко. Препоръчвам, филм за душата дето се вика! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Току що изгледах филма. Страхотен е. Много ми беше странно да гледам Ан Хатауей в такава роля, защото е доста по-различна от другите и, но все пак игра страхотно. И края беше много хубав, но много тъжен sad.gif
vasinka_{P}
Онзи ден гледах филма и остана очарована. Филма е много хубав, отдавна не бях гледала толкова красив и стойностен филм. Много добра игра на Ан Хатауей (както винаги) и на моя любимец wub.gif Джеймс МакАвой wub.gif . Такива филми като този ми връщат вярата в американското кино.
Mimsey
Филмът е много хубав! На мен лично много ми хареса. Ако сте харесали "Гордост и предрасъдаци" и него ще харесате! wink.gif Приятно гледане. smile.gif
divata_airis
Обожавам самата писателка...вкъщи имам 2 филми по нейни романи и мисля с още да се запася...Чела съм засега само Гордост и предрасъдъци но я обожавам...И док. филм за авторката съм гледала така че ми беше много интресно как ще го предтавят във фимла - хареса ми доста..."Добрите не винаги свършват добре" като мисъл много ми хареса...Само че не показаха това, че тя не само, че не се е омъжила, ами е умряла млада, там на 40 и няколко от някаква болест...
3pacalypse Now
Jane трябва да гледа филма biggrin.gif
Enchanted
Ще гледам филма,макар че описанието след,като прочетох описанието разбрах,че не ми е много по вкуса,но щом участва Ан Хатауей...smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.