Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Fight or Flight"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
Gossip Girl
"Fight or Flight"

Без Спойлери

В Ирландия, изгубен герой се опитва да избяга от миналото, но открива, че мистериозна жена, на име Ели, се опитва да го убие. Мат прави неочакван полет до Филаделфия, за да хване "бугимен", след нападението над Моли. Моника се опитва да разбере границите на възможностите си, след като се е превърнала в местен герой. Суреш се запознава с новият си партньор и получава притеснителна задача. ХРГ предприема стъпки да защити семейството си. Същевременно Хиро се опитва да поправи миналото на феодална Япония, а Андо се опитва да сглоби исторически какво е сторил приятелят му.

Download:
Heroes 02x05@zamunda.net
Heroes 02x05@ArenaBg.com
ludoto_mimi
ЖЕСТОК епизод!
Много ми хареса, особено частта с бащата на Паркман. Как им вкара някакви илюзии само и се измъкна. shocking.gif Определено ще става още по-интересно с него. А и сега като разбраха, че всъщност той ги убива. Дали ще се докопа до шефа на компанията? rolleyes.gif
Честно казано се надявам Питър да си събере багажа и да отива в Монреал вече. Да видим какво ще се случи на картината. Скучно ми стана с тая Ирландия. Пък и Ели вече го остави. Чудно, кой ли е таткото, който й се обажда. biggrin2.gif
Apfh
Хубаво епизодче. Доста въпроси се повдигнаха и на доста беше отговорено...
FrAgMaKeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 23 2007, 14:44) *
Чудно, кой ли е таткото, който й се обажда. biggrin2.gif

Щом работи за компанията може да е Боб smile.gif

Ама страшен разговор водиха по телефона.. "добре де убих го, какво толкова.." biggrin.gif
FaLLOuTbOy
Според мен този епизод беше най-хубавият засега за 2ри сезон. Най-накрая започнаха да правят епизоди толкова хубави колкото и в 1вият сезон..
Как така не излъчиха Клеар в този епизод shocking.gif . Голяма изненада беше за мен, тъй като останах с впечетлението, че без нея немогат.. Кристен Бел си изигра добре ролята. Хареса ми.. Миналият епизод Моника ми беше много скучна, но сега започна да ми харесва. И да повторя: историйте с Питър и Херо са ми толкова тъпии, направо започнах да превъртам. Вместо да се занимават със по старите герои като Ники, те ни представят все повече и повече, което малко ме дразни. Дано да видим повече от Ники и Сайлър в следващите епизоди. Липсваха ми братът и сестрата happy.gif . Много искам да разбера какво ще се случи с тях. Шашнаха ме с бащата на Паркмън worthy.gif . И аз искам такава сила mrgreen[1].gif

Сега малко въпроси: С кого говореше "Веронка Марс" (сори но не и запомних името в сериала). Дали има някаква възможност Моника и Мохиндер да се опитат да измъкнат Ники? biggrin2.gif
f0rgy
Ех,супер епизод..странно мойта любоФ(Клеър blush.gif ) не я излъчиха,ше се караме :^) ама нищо др епизод mrgreen[1].gif
Добре че не даваха и за мексиканците,не мога ги дишам,безинтересни са ми...Мохиндер няма да спаси Ники..тя няма нужда от спасение,сама се е предала..Моника и тя ми става любимка happy.gif ...Та ся се позамислих замалко..ако може да копира каквото види,то тя може ли да копира например летенето на Нейтън,регенерацията на Клеър huh.gif

П.С.Ако някой е гледал и новия епизод на Призън Брейк-актьора който изпорти Питър на оная русата(не й знам името ама ми е мн противно момичето,въпреки че попринцип си падам по блондинки 18.gif ) играе и най-новия затворник в Сона в Призън Брейк 4.gif

OFF
14' Dynamo Kyiv 0 - 1 Manchester U.

4part[1].gif
an4ito
Цитат(FaLLOuTbOy @ Oct 23 2007, 21:50) *
Според мен този епизод беше най-хубавият засега за 2ри сезон. Най-накрая започнаха да правят епизоди толкова хубави колкото и в 1вият сезон..

и аз съм на тва мнение ... smile.gif
ludoto_mimi
f0rgy, тя не копира силите, както Питър, а някакви обикновени неща, които види. Примерно - пианото или бойните изкуства. Разни "човешки" способности.
f0rgy
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 23 2007, 23:15) *
f0rgy, тя не копира силите, както Питър, а някакви обикновени неща, които види. Примерно - пианото или бойните изкуства. Разни "човешки" способности.

Да ама тайничко се надявах да може и сили да копира happy.gif
FrAgMaKeR
Цитат(f0rgy @ Oct 24 2007, 00:03) *
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 23 2007, 23:15) *

Да ама тайничко се надявах да може и сили да копира happy.gif

Може това да е само началото.. постепенно способностите й може да се увеличават и развиват. smile.gif

Мат от едно четене на мисли може да стигне баща си.. вижте какво му казва, че тази способност е само началото. smile.gif
toho
Мда, добър епизод, нямаше екшън но става все по-интресно сега като знаем че Паркман може да прави много повече отколкото да чете мисли, според мен той може да си играе с съзнанието на хората и да ги кара да сънуват кошмари и да халюцинират. Кристин Бел радва, много се радвам че я взеха, Кой ли е баща й, може би Боб? Моника според мен може да копира асолютно всичко включително и сили.
pretty_girl
Беше много добър епизод според мен,много се израдвах на Кристен надявам се скоро да разберем повече за героинята й.През целия епизод очаквах да видя Клeър,но си останах с очакването...Дано вече японеца се разкара от миналото щото ми е супер безинтесно, но пък бащата на Паркман се оказа по интересен от колкото очаквах и особено способноста му.
ludoto_mimi
Хахахха! Ще умра от смях. В паспорта на Питър пише, че е жена. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

f0rgy
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 25 2007, 03:13) *
Хахахха! Ще умра от смях. В паспорта на Питър пише, че е жена. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Е...нене 18.gif е как може да не са го видяли...или пък да значи друго...както и да е все си е 18.gif
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 25 2007, 03:13) *

хахахахахахх От това по-аматьорско нямаше на къде mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif

Серията беше наистина добра ... Между другото форги и аз като видях силата на Моникак веднага се запитах дали и тя не може да копира супер силите , но не ми се вярва ... Въпреки че и предположението на Румен звучи интересно - да видим за напред сценаристите какво са и намислили де rolleyes.gif

Това с бащата на Мат беше страхотно ... стоях и гледах така shocking.gif worthy.gif Обаче Матчо показва напредък в развитието на силите си ... да видим дали ще се развие достатъчно бързо за да се изправи наново с баща си ...
А в същност дали наистина ТОЙ е лошия ... ммм на мен ми изглеждаше доста щастлив след като им оплеска умовете 15.gif А какво ще стане Ако( / като ) се сблъскат със Сайлърчо wacko.gif starwars.gif 3.gif

И пак на Питър действията ми бяха малко страннички ... Като разбра , че го търси някво русокосо девойче и той се скри на кънда мънда ... Що huh.gif Рано или късно трябва да се изправи с миналото си - би трябвало да го знае ... Е поне разбрахме от кой е взел силата електро-силата : )

А... я някой по-върл фен да каже ( че аз май не се сещам ) - Кой е бащата на Нейтън и Питър confused.gif

П.п. Оффффф Тва Момиче с Ирландския акцент ми бърка в здравето 14.gif
ludoto_mimi
Мисля, че не сме го виждали досега. Само в началните серии майката каза, че е самоубил. Или нещо такова. Не помня точно.
f0rgy
Хах,ся като се замисля незнам кой е баща им..май само е споменаван че ги е напуснал..и някакъвгроб ми се върти из главата wacko.gif ...човече тряя се провери в комиксите,довечера щ ги прегледам
ludoto_mimi
Цитат(f0rgy @ Oct 25 2007, 20:09) *
Хах,ся като се замисля незнам кой е баща им..май само е споменаван че ги е напуснал..и някакъвгроб ми се върти из главата wacko.gif ...човече тряя се провери в комиксите,довечера щ ги прегледам

В комиксите няма нищо за него. Ааа всъщност има. Има няколко комикса за едни войници. Там участва той. Обаче той не е имал никакви способности.
На мен ми се върти нещо в главата за самоубийство, защото когато Питър се опитваше да лети и се хвърли от покрива на сградата решиха че искал да се самоубива и споменаха бащата. unsure.gif
ZzoOoMeR
Еммм ... нз щото ми се върти няква мисъл в главата дали няма да го включат и него confused.gif Ама то ще стане прекалено - Няма само около сем. Петрели ( Форестър направо 16.gif ) да се върти сериала я !!!
Fairina
А нека не забравяме и бащата на Сайлър biggrin2.gif Все пак се постараха да споменат в 1ви сезон ни в клин, ни в ръкав, че и той е зачезнал на някъде...Очертават се интересни серии rolleyes.gif
А Питър кви ги върши dry.gif Дано поне скоро да се осъзнае...или той, или сценаристите...
ZzoOoMeR
Цитат(Fairina @ Oct 25 2007, 23:48) *
А Питър кви ги върши dry.gif Дано поне скоро да се осъзнае...или той, или сценаристите...

Eто това вече е приказка 1clap[1].gif 8.gif

Абе интересно е това с бащите ... верно , че и на Сайлърчо бащата го няма . Само знаем май , че бил часовникар ... dry.gif
Много на семейни начало го ударихме One Big "happy" Family ...
Абе Хиро освен сестра баща му не спомена ли , че има още някой .... confused.gif
ludoto_mimi
Ако някой го интересуват сънищата на Моли, тук съм добавила последния комикс.

Промо за следващият епизод.
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 26 2007, 04:57) *
Ако някой го интересуват сънищата на Моли, тук съм добавила последния комикс.

Промо за следващият епизод.

пфффф горкото момиченце ... този кошмар незнам дали аз щях да го преживея - камоли тя sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif

dry.gif dry.gif dry.gif А дали може да умре в съня си unsure.gif
Tedds
Току щио изгледах епизода!Страхотен беше shocking.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Бащата на Мат направо ме уби,как си изяга лесно,много е гаден и как им вмъкна илюзии..Клеър много странно че не я показаха...Сайлър и той не се появи.Ели е много интересен перосонаж според мен,ама се чудя кой ли е баща и...
Хиро да взема да се връща,но нали сега имат задача да спсят бащата на принцесата biggrin2.gif Новото гадже на Питър ми е малко антипатично.Нали бащата на Клеър щеше да ходи до Украйна нищо не ни показаха,абе много готин епизод беше...и кога ще излезе следващия? unsure.gif
ZzoOoMeR
Цитат([ТеDиТо] @ Oct 26 2007, 14:51) *

...и кога ще излезе следващия? unsure.gif

Аммм както винаги ще я чакаме Вторник сутринта да е в България , а с превода - максимум още един ден wink.gif
toho
Имам странното усещане че Хиро е прецакал цялата работа като отиде и започна да се бърка в работите на Кенсей. След като му показа как да се бие и че е безсмъртен трябваше си върне а не да остане само заради японката.
Може би именно Такезо е този който е т. нар. Голямо ЗЛО този сезон.
Fairina
Цитат
Може би именно Такезо е този който е т. нар. Голямо ЗЛО този сезон.

Може, може...пък и като гледам на трейлъра как подло прасна Хиро в главата...но ше видим де...още няколко дни
Mr. Winchester
Епизода като цяло беше добър Кристин Бел е супер ама Клеър не се появи целия еп.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.