Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Invisible (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ludoto_mimi
The Invisible (2007)

Жанр: Драма, Фентъзи, Мистерия
Линк: IMDB
Режисьор: Дейвид Гойър
Трейлър: YouTube
Участват: Джъстин Чатуин, Маргарита Левиева, Марша Гей Хардън, Крис Маркет
Ревю: Младо момче е убито, но вместо да премине в отвъдното, то остава на Земята, невидимо за всички останали. Обречено да остане в това състояние докато убиеца му е на свобода, то трябва да немери начин да го изобличи. Но как, след като хората нито го виждат, нито го чуват?
Лично мнение: Днес го гледах този филм, след като доста време ми седя на харда, и страшно много ми хареса. Темата не е нова, само че тук липсва Дженифър Лав Хюит да го види, за да му помогне и Ник трябва да се оправя сам. Допадна ми това как показват емоциите на всички герои, как се променят и как се справят с проблемите си. Много добър филм и саундтрак, според мен.

инфо

*Субтитри
*Саундтрак
ZzoOoMeR
Гледах го преди месец ( май толкова стана вече ) ... Идеята е по изтъркана , но интересно е реализирана иии ДА - Хареса ми 2thum[1].gif
Gossip Girl
Гледах го онзи ден..ъъъ..точно след като видях темата. Много добър филм. Страхотна актьорска игра! Мис Левиева е очарователна. Освен, че е красива е и ужасно талантлива. Пича дето играеше Ник не ми направи особено впечатление, пък и като визия не е нищо особено. Не мога да пропусна да коментирам и Алекс О'Лафлин. Наистина, ролята му беше малка, но със особено значение за целия филм. Беше ужасно секси! ОМГ, говоря глупости. Мноооого е готин.
Музиката за жалост не можах да я чуя dry.gif . Коментарите под торента бяха много добри, говоря за качеството, супер картина, супер звук. Аха, на кукуво лято. Не стига, че филма нон-стоп засичаше, ами и за секунда през целия филм не чух звук. Наложи се да си сваля субтитри! Аз не гледам със субтитри от близо година! Много се ядосах. dry.gif

ПП. Обаче си личеше, че филма има връзка с "Шесто чувство". Особено когато онази инвалидна количка минаваше сама.
ludoto_mimi
Аз нямах проблем нито с картината нито със звука. Филмът е свалян отдавна, даже не знам откъде, но определено при мен нямаше никакви проблеми. Версията ми е The.Invisible.2007.DVDRip.XviD-FLAiTE. Ако и твоята е същата, значи проблемът не е във филма.
Gossip Girl
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 26 2007, 22:54) *
Версията ми е The.Invisible.2007.DVDRip.XviD-FLAiTE. Ако и твоята е същата, значи проблемът не е във филма.

Ми уж и аз свалих същата версия. 19.gif Все нещо на мен ми се прецаква. А иначе точно след това гледах друг филм и с него нямах никакви проблеми. Може би нещо при свалянето ми се е повредил файла.
Нищо...нервите минаха. Сега тегля The Sisterhood of The Traveling Pants и пуснах и саундтрака от твоя линк, да се тегли.
toho
6/10

Малко мудно се развиваха събитията, но общо взето става за убиване на време.
dEniChka
Ще дойде да е добьр biggrin2.gif
PoLiTy'
Гледах го до половината някъде и ми стана безинтересен,а и сюжетът ми се стори много познат huh.gif
divata_airis
Не е лош, мадамата е много яка...А за главния олееееее. Направих си един страшен банер от него, не е нещо особено, ама си е мой. Мисля си все пак ще можеше да направят този филм по-добър.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.