Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Отечествен фронт по Нова ТВ
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
Pishpunta
За всички фенове на "Фронта", особенно тези извън България - можете да гледате предаването отново като го теглите от ТУК .

Търся предаванията от Април до Септември 2007, ако някой ги има, моля да пише тук. Споделете мнението си за предаването. rolleyes.gif
BPEMETO
Много ми харесва предаването. Още откакто слушах Радио Пирати по Дарик ми допадна това, което прати Мартин Карбовски. Не са много хората на като него. Много благодаря за връзката. =)
Pishpunta
Цитат(BPEMETO @ Oct 24 2007, 14:16) *
Много ми харесва предаването. Още откакто слушах Радио Пирати по Дарик ми допадна това, което прати Мартин Карбовски. Не са много хората на като него. Много благодаря за връзката. =)

Имам почти всички предавания на Радио пирати от декември 1999. Всеки месец качвам по 2-3.
Виждам че си фен, ако имаш някое любимо предаване от тези години, кажи и ще го кача. Поздрави smile.gif
toho
Предаването е наистина добро. Сериозна журналистика. Мартин Карбовски е много приятен и сериозен човек. Гледам го когато имам време.
BLASTERS
Малко са хората като Мартин Карбовски,които ще се изправят и ще кажат истината право в очите на всички па макар тая истина да е опорочена и омърсена от корупция цигнщина и политика.Той е човека който единствен посмя да заснеме малко момиче почти насилено от съседа и още много такива ,които не са се отървали само с почти.Харесваше ми още когато пишеше за Егоист.Много добър журналист!
shegobieca
Винаги когато го хвана го гледам..Няма друго такова предаване worthy.gif като това,а и руските песни които пускат..Евалата
divata_airis
И аз като го хвана го гледам...Харесва ми, защото действително Карбовски е човек, който не само казва истината, ами и да кажеш в повечето случаи се обръща към малкия човек - включвал е и по-известни, но обикновено е за малкия човек...Да не повярваш, че в България е пълно с всякакви откачалки.
Шепот и прах'
Не бих определила Карбовски като приятен човек. Той е всичко, но не и приятен на екрана.. Което обаче не значи, че не е добър в работата си..
Гледам го винаги, когато имам възможност. Истина, болка, всичко има в това предаване. И избират луди песни за допълнение. В последното предаване, което гледах, за майката с двете деца идиоти, пускаха някаква уникална песен. Все още обаче не мога да се сетя на кой е. dry.gif
Госпожица Вещицата
Харесва ми силът на Карбовски, сложиш ли го в някое предаване, той изцяло го променя. Когато го засека го гледам.
Bloody_Tears
Цитат(Шепот и прах @ Feb 27 2008, 16:11) *
В последното предаване, което гледах, за майката с двете деца идиоти, пускаха някаква уникална песен. Все още обаче не мога да се сетя на кой е. dry.gif

Как двете деца идиоти бе?! blink.gif Какво им беше на децата? Майката ги беше пратила на майната си и си гледаше живота, а баба им ги гледаше. Майката лъжеше по телефона и даже децата казаха на Карбовски, че тя ще се скрие. Нещо не те разбирам blink.gif Пък може и да говорим за различни предавания....
Иначе аз много харесвам предаването, винаги когато мога го гледам. Мартин Карбовски ми е много странен. Определено е много добър в работата си, много ми харесва как им казва истината в очите, много хубаво ги отсича biggrin2.gif И много интересни истории разказва всеки път
K_f_R
Не бих определила Карбовски като приятен човек. Той е всичко, но не и приятен на екрана.. Което обаче не значи, че не е добър в работата си..
Гледам го винаги, когато имам възможност. Истина, болка, всичко има в това предаване. И избират луди песни за допълнение. В последното предаване, което гледах, за майката с двете деца идиоти, пускаха някаква уникална песен. Все още обаче не мога да се сетя на кой е. dry.gif

шепоте :> да не говориш за Mama, We All Go To Hell :>
поне епизода с 2те бавно развиващи е с нейн съпровод :>
Шепот и прах'
Цитат(Bloody_Tears @ Jun 17 2008, 11:11) *
В последното предаване, което гледах, за майката с двете деца идиоти, пускаха някаква уникална песен. Все още обаче не мога да се сетя на кой е. dry.gif

Как двете деца идиоти бе?! blink.gif Какво им беше на децата? Майката ги беше пратила на майната си и си гледаше живота, а баба им ги гледаше. Майката лъжеше по телефона и даже децата казаха на Карбовски, че тя ще се скрие. Нещо не те разбирам blink.gif Пък може и да говорим за различни предавания....

Не не, за друго говоря аз.
В това, което гледах, на децата (които вече бяха на по 20) им бе поствена диагноза еди-си-каква идиотия или нещо такова, и наистина майка им си ги гледаше. Тъжна гледка беше..

А за песничката, май не е тази. Но и тя е добра worthy.gif май често я пускат dry.gif
lemmy
Карбовски е велик според мен! Сега си намерих някои от книгите му, а за изпита майка ми ми изкопа стари броеве на списание Егоист. Предаването го гледам винаги когато мога и наистина добро! Абе Карбовски си е велик хах наистина съм му голяма фенка, на стила му и на всичко smile.gif Дано догодина, ако вляза в софийския, ми се отвори парашута за стаж при него rolleyes.gif
ZuZka yeah
Цитат(lemmy @ Jul 23 2008, 16:00) *
Карбовски е велик според мен!

4.gif Предаването му също е много добро!
vess
Едно от малкото реалистични предавания в България!Когато имам възможност го гледам с интерес!:)
dragon_girl
И на мен ми харесва предаването.Излага проблемите в и извън България и търси решението,а Карбовски си казва мнението в ефир,без да му пука и до често съвпада с моето biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.