Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-добра целувка за 2-ри сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
eL
Ето я дългоочакваната тема за слюнчещата фиеста от 2ри сезон. biggrin2.gif (Нас, направих я точно както си бяхме говорили).Анкетата е доста субективна, така че ако ме питате "Защо тия?" ще ви кажа - "Ми така...". 18.gif
Искам да направя обаче едно важно отклонение преди това. Тези мърдащи "джаджи", които виждате по-горе не са ГеПаНи от форумите, а са плод на двудневното ни с Мимски джъткане по фотошопа. Така че ако обичате, ако случайно не ви хареса някоя от мърдащите иконки ... по-добре си замълчете тактично, защото ставам много "чувствителна" по въпроса. 15.gif Чувствайте се свободни обаче да ни хвалите( happy.gif ), може да се навием да направим и за 4ти сезон, знам ли? wink.gif

Vote and have fun tongue.gif

p.s. Може с повече от един глас. rolleyes.gif
Катeто
Аз гласувах за Пейтън и Джейк понеже от всички тук според мен е най-истинска rolleyes.gif а и браво за темата happy.gif
ludoto_mimi
Аз гласувах за Пейтън и Джейк и Брук и Лукас. Реших да се огранича само до 2 иначе ще гласувам за всички. biggrin.gif
susito
аз гласувах за Пейтън и Джейк и Пейтън и Брук!Наистина на Джейтън целувката им(и според мен) е най-истинска!

П.П.мърдащите иконки са се получили чудесно smile.gif
П.П.2.очаквам тема и за 4-ти сезон smile.gif
*PeyT*
3.gif 3.gif 3.gif Супер е станала темичката, браво ( emoticon1 (11).gif ) и на двете! emoticon1 (44).gif
Хмм... изборът не беше лесен, но в крайна сметка и аз гласувах за Джейтън и Брукас.. biggrin2.gif Май тези две целувки най ме грабват. rolleyes.gif
♥Didito♥
Браво за темата biggrin2.gif ,гласувах за Брук и Лукас и Пейтън и Джейк happy.gif
Tedds
Гласувам за Брукас целувчицата..оо беше страхотно.Тогава си казах най-после!

п.п.Браво са темичката smile.gif
Gossip Girl
Аз пък гласувах за Брук и Лукас и Пейтън и...Ана( 3.gif ) 4.gif .
Sensimilla
Ми Брук и Лукас. Много са сладки.
siska
Пейтън и Брук и Нейтън и Хейли biggrin.gif
Brookie
Брук и Лукас smile.gif
brooke_scott
Брукас Дъ БЕСТ както винаги... и също гласувах за Ана и Пейт biggrin.gif
slaitime
Готина анкета сте направили двете. Тия движещите ме изпълват! Гласувам за всичките
ALeX4e7y^
Аз гласувах за Брук и Пейтън,защото целувката им беше много неочаквана и ме изкефи. biggrin2.gif Иначе другите целувки си бяха обичайни и често повтарящи се(е освен между Ана и Пейт happy.gif )
DeSeRt^RoSe
Гласувах за Нейтън и Хейли сладури какво повече да кажа.Брук и Лукас страхотен момент беше и с това негово обяснение. Пейтън и Джейк един от любимите ми тяхни моменти и бебето като се засмя беше мн сладко.
DesiTo
Гласувах за Брук и Лукас и Пейтън и Джейк. 4.gif

Браво за темата, супер е. 10.gif
hip_hop^girl
Ами целувката между Хейли и Крис , макр че е непоносим и обърка работата целувката си беше страхотна
Menna
Тази анкета въобще не ме затрудни (за разлика от предишните), така че Брук и Лукас. biggrin2.gif
heili
Лукас и Брук smile.gif Много ми хареса просто very sweet blush.gif но също така ми хареса и на Хейли и Нейт wink.gif smile.gif
A_l_e_x
Джейк и Пейтън-ей тва е целувка
Sway
Макар че любимата ми двойка са Джейк и Пейтън, избирам The Goodbye Kiss на Лукас и Брук (втората ми любима двойка biggrin.gif ) , невероятно сладка целувка...
burn4e
Нейтън и Хейли
lkjhgfds
Аз гласувах за Хейли и Нейтън,не знам защо просто ми се струва много сладка emoticon1 (55).gif целувка.Всички целувки са страхотни(дори на Ана и Пейтън), sad.gif но какво да се прави такъв е живота не може да гласуваш за всички едновременно.
kelly_93
Определено Брук и Лукас,наистина най-добрата целувка според мен!Също така гласувах и за Брук и Пейтън smile.gif biggrin2.gif
*BringMeToLife*
НЕЙЛИ ФОРЕВЪЪЪРР !!! иначе готина целувка и м/у Пейт и АНа.. sick1.gif sick1.gif puke pukeee biggrin.gif
dEniChka
Нейли посли Феликс и Брук ... ОоООо Феликс 18.gif 3.gif
haley_scott_
Браво за темата !!! 13.gif Аз лично гласувах за три най- хубави целувки : На Лукас и Брук wub.gif (предпочитам Лукас и Брук пред Лукас и Пейтън) blush.gif ; на Джейк и Пейтън ( те са наистина много сладка двойка и понякога ми харесват дори повече от Лукас и Брук) 1eyeb[1].gif ; на Нейтън и Хейли ( няма по- добър за нея от Нейтън ) excl.gif . Това е моето скромно мнение. tongue.gif
LylY
Цитат(A_l_e_x @ Nov 30 2007, 17:38) *
Джейк и Пейтън-ей тва е целувка

Абсолютно съгласна!
Baba_Qga^
Лукас и Брук wub.gif wub.gif един от любимите ми моменти във филма happy.gif браво за темата 2thum[1].gif
cherub
няма спор - Брук и Лукас( реалния живот оказва влиянир все пак) wink.gif
neohl
Цитат(Menna @ Nov 7 2007, 09:43) *
Тази анкета въобще не ме затрудни (за разлика от предишните), така че Брук и Лукас. biggrin2.gif

Абсолютно! worthy.gif
pinko_z
Нейтън и Хейли wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
dessity
Нейт и Хейли много са сладки rolleyes.gif
hrivetoo
Нейтън и Хейли
nelito_91
Аз гласувах за Нейтън и Хейли biggrin2.gif Много са сладки двамата blush.gif
poLyto
номр 5 - Лукас и Брук wub.gif , въпреки, че тази на Нейтън и Хейли, както и тази на Джейк и Пейт също ми харесват ... ноо Брукас преди всичко wub.gif 4.gif
fenkanabrooke
Най- много харесвам снимка №5 - просто ми навява такива приятни спомени. А в края на 2- ри сезон така се бях обезсърчила, заради Нейтън и Хейли. GO BRUCAS !!!!!
PayTon__
Пейтън и Брук
or1g1nal
Еми Брук и Лукас- наистина много сладка целувка, а също и Хейли и Нейтън. Пейтън и Брук също са много яки biggrin2.gif ама ако тръгна така тярбва да галсувам за всички, така че се спирам само на Брукас и Нейли smile.gif
caprice
100% Брук и Лукас..тази целувка беше като за размишление на Брук, а Лукас пък направи всичко в този момент за да й покаже че му пука за нея tongue.gif
gotinatakuma
Дадох глас за Джейк Пейтън както и за Брук и Пейтън!!! biggrin2.gif
**Naley*
Лукас и Брук
krisence13
Джеък и Пейтам и Хейли и Найтан. Браво за темичката 4.gif
allnitess
Лукас и Брук
borislava
Лукас и Брук wink.gif
summer77881
Нейтън и Хейли RLZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}
Bodyguard
Пейтън и Брук mrgreen[1].gif
moni_hs
Лукас и Брук
Dimple
Феликс и Брук...мнооого беше готин тоя момент!
mak3-l0ve
1. Брук и Лукас ( беше мн тъжен момент .. заминаването на Брук wub.gif )
2. Нейтън и Хейли ( големи сладури са wub.gif )
3. Пейтън и Джейк ( много истинска целувка. Те са двойката, която наистина заслужава да се събере blush.gif )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.