Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 6:The Handmaiden's Tale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
”The Handmaiden's Tale”

24 октомври 2007

Промо CWtv Промо CTV

Дан е разделен между две момичета,когато неговата приятелка от детството, Ванеса се връща в къщи и споделя чувствата си към него,в същото време Дан и Серена се опитват да разберат какво значат един за друг.На известният маскен бал, Блеър праща Нейт на лов,но Нейт в край на краищата e объркан от неговите чувства към Серена. Макар че Блеър обявява съвсем ясно ,че аутсайдерите не са добре дошли , дегизираните Джени и Дан се промъкват на бала.Накрая Лили моли Руфъс да я придружи на вечеря у Елинор Уолдорф , за да накара Барт Бас да ревнува.

Download:
Gossip Girl 01x06@zamunda.net
Gossip Girl 01x06@ArenaBg.com

Музика:

Yeah Yeah Yeahs - "Kiss, Kiss"
Nekta - "Guess Who"
5 Alarm - "Take It To The Top"
Sofi J - "The La La Song"
Becca Styles - "Nasty Funky Crazy"
Miss Eighty 6 - "Ring A Ling"
Beck - "Timebomb"
Mika - "Happy Ending"

Субтитри:

(subs.sab.bz)
vuskutos
Първото промо е прекалено бързо, иначе 10х
Enchanted
Ще го гледкам с интерес,макар че все така става че гледам филмчето с голямо закъснение,свалям си епизода веднага щом излезе и след това чак в Неделя ми остава време huh.gif
ladysunshine
Още малко остава до епизодчето. На мен продължава да ми бъде много интересно какво ще стане за напред между Лили и Руфъс. Чакам с нетърпение епизода. А кога ще има една седмица почивка след 6 или след 7 епизод??
barbaronka
Чакам с нетърпение епизодчето... сега гледах клипчето с Ванеса, Серина и Дан иии.. хъм :/
brooke_scott
само още една нощ biggrin2.gif нямам търпение rolleyes.gif обаче имам чувството, че ням да понеса едно нещо, ама после ще го коментирам, като мине епизода dry.gif
Gossip Girl

Аа, страхотен епизод. Ужасно много ми хареса. Като че ли ми е любим от всички 6 досега. Малката Джени си направи беля. И ся да не вземе да хлътне по Нейт? Ууф, как я мразя. Чък беше страшен накрая, когато беше с онези червени чорапи. Красота. Нейт също беше прекрасен. Стана ми супер гадно за него, когато баща му изкара кокаина негов. И за Блеър ми стана кофти. Беше планирала цялата нощ и накрая Нейт не си мръдна и пръста за нея. Дан ме подразни, че излъга Серена. Но пък после бяха супер сладки. Тази Ванеса ми е много антипатична. Много скучен персонаж ми беше. Само проблеми създаде. Лили и Руфъс бяха мнооого сладки. А този Барт изобщо не си струва. Дано по-скоро ги съберат Лили и Руфъс, защото много ми харесват.
brooke_scott
йее ей ся пускам да го гледам и нямам търпение да се изтегли rolleyes.gif
Gossip Girl нищо чудно че Ванеса те дразни, аз още преди да се появи и си знаех, че ша е гадна и само ще пречи dry.gif
ladysunshine
Цитат(Gossip Girl @ Oct 24 2007, 11:00) *

Аа, страхотен епизод. Ужасно много ми хареса. Като че ли ми е любим от всички 6 досега. Малката Джени си направи беля. И ся да не вземе да хлътне по Нейт? Ууф, как я мразя. Чък беше страшен накрая, когато беше с онези червени чорапи. Красота. Нейт също беше прекрасен. Стана ми супер гадно за него, когато баща му изкара кокаина негов. И за Блеър ми стана кофти. Беше планирала цялата нощ и накрая Нейт не си мръдна и пръста за нея. Дан ме подразни, че излъга Серена. Но пък после бяха супер сладки. Тази Ванеса ми е много антипатична. Много скучен персонаж ми беше. Само проблеми създаде. Лили и Руфъс бяха мнооого сладки. А този Барт изобщо не си струва. Дано по-скоро ги съберат Лили и Руфъс, защото много ми харесват.

И аз се надявам по-скоро да има развитие между Лили и Руфъс. А както изкглежда е само въпрос на време Джени да хлътне по Нейт. Сега пускам епизодчето да се тегли :Р
ludoto_mimi
Готин епизод. Хареса ми. smile.gif
brooke_scott
Мн хубаво епизодче biggrin2.gif
Първо да кажа, че бала беше мн яко направен и от костюми бяха страхотни всички
Блеър ми направи добро впечатление в този епизода и май почвам да я харесвам все повече unsure.gif
За разлика от нея, обаче Нейт се държа ужасно с нея. Ако все още има чувства към Серина трябва да остави Блеър, а не да продължава да я наранява (не че С ще тръгне с него biggrin2.gif ), историята с дрогата, според мен не го оправдава за държанието към Б mad.gif
Ванеса - хм, добре явно е, че е влюбена в Дан, обаче тя си е тръгнала и сега нещата са се променили и мисля, че въобще няма раабота там dry.gif само да обърква отношеннията на Д и С
Дан ме издразни в началото, че излъга Серина, но после оправи нещата biggrin2.gif Браво на момчето!
Серина евала, че се разбраха с Дан и че не се пусна на Нейт mrgreen[1].gif
Джени нз дали ще хлътва по Нейт, ама се видя, че целувката не беше предназначена за нея и май още нещата м/у тях няма да станат, щот тя не знае кой я целуна...нали?
А тия Руфъс и Лили явно, че той е влюбен в нея, но по-нататък ще се разбере(не ми е кой знае колко интересно, но все пак)
Еми края си беше супер и общо взето целия епизод ми хареса мн
Gossip Girl
Цитат(brooke_scott @ Oct 24 2007, 19:54) *
щот тя не знае кой я целуна...нали?

Съмнявам се да е толкова тъпа. Той й се обясни в любов(на Серена, де, но Джени чу обяснението), каза й, че и на двамата им пука за Блеър, целуна я и тя го видя(защото въпреки маските хич не е трудно да познаеш кой кой е). Ако не е разбрала, че е бил Нейт, трябва да е баси кухата.
Adorkable
Цитат(Gossip Girl @ Oct 24 2007, 20:09) *

Съмнявам се да е толкова тъпа. Той й се обясни в любов(на Серена, де, но Джени чу обяснението), каза й, че и на двамата им пука за Блеър, целуна я и тя го видя(защото въпреки маските хич не е трудно да познаеш кой кой е). Ако не е разбрала, че е бил Нейт, трябва да е баси кухата.

Хайде по-кротко с обидите,става ли mad.gif dry.gif ?
Епизодът още не съм го гледала,защото съм адски заета,а и не ми се гледа,защото съм заета напоследък.
А Ванеса и Нейт sick1.gif sick1.gif sick1.gif wacko.gif ...
mirka
Някой да знае коя е песента,която пускат накрая?
Menna
Цитат(mirka @ Oct 25 2007, 00:30) *
Някой да знае коя е песента,която пускат накрая?

Mika - "Happy Ending" smile.gif
brooke_scott
Цитат(Gossip Girl @ Oct 24 2007, 20:09) *

добре де, не ми се карай
barbaronka
Беше хубав епизод...
Блеър ми хареса... а накрая ми стана гадно за нея заради Нейт :/ Поне не се скараха със Серина...
Нейт почва да ме дразни още повече... да решава последно кво иска и с коя иска да бъде dry.gif
Дан и Серина добре, че се оправиха... супер сладки са ми happy.gif И Лили и Руфъс също, но при тях мисля, че ще има развитие по-нататък :?
А мен колкото и странно да звучи Ванеса не ме дразни толкова... смисъл разбирам я донякъде. Иска й се всичко да е така както е било, нормално е някакси... друг е въпросът доколко е възможно. Помогна на Джени, прие ситуацията, когато й беше обяснено.. нзм кво повече може да направи в случая.. И все пак ако по-нататък почне да прави интриги ще е кофти :/
Ааа и да не забравя да кажа - Чък ми пълни душата 3.gif happy.gif
vivata123
Интересен епизод..
Блеър горката имаше да си чаака. Той оня мармот въобще нямал намерение да се събира с нея. Накрая ще остане той самотен, ама.. Серена ми прави хубаво впечатление, че не е някое избухваща, ама изслуша целите обяснения на Дан. Той пък и той с тази Ванеса <-> съмнява ме да излезе някакво приятелство от това.. Иначе момичето е симпатично и ми харесва като цяло. Джени пък за вори път ме изумява, че не е толкова безхарактерна и цялата тази игра с Чък много ми се услади. А той беше толкова сладурскиии.. wub.gif Много ме кефи пича, ама тъй като гледам, май с Джени все нещо ги събира, та не знам..
Абе, хареса ми. Винаги съм харесвала балове с маски! ^^
ladysunshine
Мнооого готино епизодче. Току що го изгледах. Костюмите за бала и маските бяха страхотни. Блеър си се показа като кучка както винаги. Разкарваше горкото момиче да и върши работата, а накрая и съобщи, че няма да отиде на бала. Баси лудата. Стана ми жал за Нейт, защото той си обича Серина, а тя не му обръща никакво внимание. Нейт не обича Блеър, но заради баща си стои при нея. Явно човека е доста объркан. Ще е интересно какво ще стане с баща му и какви бъркотии ще забърка. Струва ми се, че с бащата на Нейт ще стане като с бащата на Мариса в 1 сезон, който с някви сделки пропиля парите и се разориха, нооо....ще видим...
MoLlY
Ето линк за субтитрите..... http://subs.sab.bz/index.php?
Enchanted
Мерси за линкчето Йони...
Аз все още се каня да гледам епизода,надявам се да ми остане време утре,защото от резюмето ми се стори интересен!
divata_airis
Нейт и Джени остановиха контакт, макар той да я мислеше за друга, но пак е нещо...ией tongue.gif В книгата по друг начин се срещнаха и главно заради балкона и, но така даже стана по-яко, много ме изкефи как хакна Чък, евала.
Катeто
Епизодчето наистина беше страхотно,според мен най-доброто до сега..нямам търпение за следващия.Серина и Дан бяха мн сладки накрая обаче малко ме е яд за Блеър и Нейт понеже като двойка ми харесват unsure.gif
Enchanted
Аз гледах епизодчето и да си призная най-много ми хареса момента,когато Серина и Джени си смениха маските..върха беше това biggrin2.gif
Иначе много добър епизод!
brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Oct 27 2007, 21:13) *
Епизодчето наистина беше страхотно,според мен най-доброто до сега..нямам търпение за следващия.Серина и Дан бяха мн сладки накрая обаче малко ме е яд за Блеър и Нейт понеже като двойка ми харесват unsure.gif

еми и на мен ми харесват Блеър и Нейт, но той не я обича, така че няма да ги гледаме още дълго заедно sad.gif
Enchanted
ами мен не ми харесваха Блеър и Нейт заедно,не бяха като едно цяло,а като отделни личности,който даже не си отиваха...ама това си е моето мнение аз така ги виждам нещата,защото Блеър и трябва по-властно момче,а не подлизурко като Нейт,него го е страх сам да взема решения!
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 29 2007, 16:53) *
ами мен не ми харесваха Блеър и Нейт заедно,не бяха като едно цяло,а като отделни личности,който даже не си отиваха...ама това си е моето мнение аз така ги виждам нещата,защото Блеър и трябва по-властно момче,а не подлизурко като Нейт,него го е страх сам да взема решения!

дам, вярно е тва за Нейт, ама все пак като двойка (то по-скоро физически де) ме кефеха
Tedds
Много хубаво епизодче,таз Ванеса не е чак толкоз оша ама да не се бърка на Дан и Серена много са сладки двамата.Нейт ми става все по антипатичен,направо не го понасям.Да му избират жена и да не се меси на Блеър и Серена...Джени тя абе сигурно с Нйет ще я съберат,,незнам но чакам следващата серия,ии май тази седмица няма да излиза нова,нали?
brooke_scott
Цитат([ТеDиТо] @ Oct 30 2007, 14:45) *

Много хубаво епизодче,таз Ванеса не е чак толкоз оша ама да не се бърка на Дан и Серена много са сладки двамата.Нейт ми става все по антипатичен,направо не го понасям.Да му избират жена и да не се меси на Блеър и Серена...Джени тя абе сигурно с Нйет ще я съберат,,незнам но чакам следващата серия,ии май тази седмица няма да излиза нова,нали?

мне чак на 7, ако се не лъжа unsure.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Oct 30 2007, 16:56) *
мне чак на 7, ако се не лъжа unsure.gif

Не се лъжеш,мисля че някви футболни първенства ще има и за това няма да дават сериала,ама не съм сигурна,дали е точно по тази причина...
DesiTo
Аз очаквах повече от сериала, като че ли засега не ми е толкова интересен, колкото очаквах. Все пак това беше един от малкото сериала, които очаквах най-много. Засега също нямам и любим персонаж, никои не се отличава с нещо повече от другите. unsure.gif wacko.gif

Иначе епизода не беше лош. Поне имаше малко развитие - в отношенията между Лили и Руфъс (то си беше ясно още от началото), в отношенията м/у Джени и Чък - тя малко ме дразни, заради това, че винаги 'се бута между шамарите' и по вякакъв начин иска да бъде част от това общество.
Дан и Серена са ми малко банални, особено пък в този епизод.
Една от най-добрите, за мен, сцени в този епизод беше между Серена и Нейт. Тъй като те са 'забранената двойка' /ако може така да се каже/. И затова имат по-малко общи сцени, а и пък тази не беше лоша. Друг е въпроса, че той ми е малко антипатичен. Вижда се, че той има още чувства към нея.
Miss_Duff
Уф,откъдето и да сваля субс за епизода,навсякъде ми забавят страшно много.. :S
Mr. Winchester
страхотен епизод , накрая вси4ки объркаха Джени със Серина

a кой ли е оставил пакет4ето с дрогата да не би наистина нейт да се друса
Mrs.B.Bass
Цитат(vivata123 @ Oct 26 2007, 09:28) *
Интересен епизод..
Блеър горката имаше да си чаака. Той оня мармот въобще нямал намерение да се събира с нея. Накрая ще остане той самотен, ама.. Серена ми прави хубаво впечатление, че не е някое избухваща, ама изслуша целите обяснения на Дан. Той пък и той с тази Ванеса <-> съмнява ме да излезе някакво приятелство от това.. Иначе момичето е симпатично и ми харесва като цяло. Джени пък за вори път ме изумява, че не е толкова безхарактерна и цялата тази игра с Чък много ми се услади. А той беше толкова сладурскиии.. wub.gif Много ме кефи пича, ама тъй като гледам, май с Джени все нещо ги събира, та не знам..
Абе, хареса ми. Винаги съм харесвала балове с маски! ^^

И аз така,а и мразя Джени (мое лично мнение),надявам се нищо да не я свързва с Чък wub.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Ехее епизода ми хареса много, сериала започна да става интересен..В началото ми се стори скучен и не вярвах, че ще продължа да го гледам, но ето стана ми доста интересен.

Епизода беше готин...Хареса ми всичко в него.
Серена и Дан са много готини, винаги нещо им излиза а пътя, но те се справят с това.
Много ми хареса Джени как изигра Чък в епизода..Леле тва момиче не е толкова глупаво колкото си мислех.
Кофти се получи с Нейт когато майка му и баща му го обвиниха, че взима наркотици... И не очаквах, че изпитва още чувства към Серена, нямам си на идея как ще се развие филма нататък.
Блеър беше много готина на бала.
А тази Ванеса ме издразни как се появи и се опита да развали всичко между Дан и Серена..Но накрая беше яко, предполагам няма да се меши в отношенията им и ще са само приятели.

След малко пускам и другия епизод wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.