Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официално описание на епизод 7 - "Wrath"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Поради смесване на криптонит и високо напрежение по време на гръмотевична буря, Лана приема силите на Кларк. Използвайки новооткритите способности, тя нахлува в сейфа на Лекс и намира изобличаващо доказателство, което доставя на Лоис и Грант, заставяйки ги да отпечатат статия, разкриваща тайните на Лекс. След като Грант отказва да използва краден материал, Лана решава собственоръчно да се заеме с Лекс. Кларк се опитва да й попречи да го убие, след което настъпва супер-битка между двамата. Алисън Мак, Арън Ашмор и Джон Гловър също участват.
repeto
Значи че Кларк не губи силите си, а само част от тях се прехвърлят на Лана така ли? За да има супер битка между двамата. Е това вече е нещо Лана и Кларк да се млатят. Определено си заслужава да се види. Мерси за инфото, явно ще е интересен епизод, а и явно това е "Dark Lana". Само не мога някак да си представя да се бие с Кларк, все пак го обича и толкова жертви направи за него, а и той за нея. Определено ще е интересно да се види това.
smallville_f
По подобен начин Кларк и онова очилатото хлапе си размениха силите във втори сезон [ако не греша...] А иначе няма за пръв път да гледаме Кларк и Лана да си ''трошат каските'' -.-' Когато я бяха превърнали във вампир също разтресе мозъка на мъжО си 18.gif ... Обаче много лошо впечатление прави - лъжкиня, крадла и убийца ... Кларки, Кларки, къде се набута, мойто момче 18.gif Благодарско и ... чакаме 4.gif
repeto
Цитат(smallville_f @ Oct 19 2007, 23:35) *
По подобен начин Кларк и онова очилатото хлапе си размениха силите във втори сезон [ако не греша...] А иначе няма за пръв път да гледаме Кларк и Лана да си ''трошат каските'' -.-' Когато я бяха превърнали във вампир също разтресе мозъка на мъжО си 18.gif ... Обаче много лошо впечатление прави - лъжкиня, крадла и убийца ... Кларки, Кларки, къде се набута, мойто момче 18.gif Благодарско и ... чакаме 4.gif

А епизода за които говориш е от първи сезон 11 или 12 "Leech" ама там той прие силите на Кларк и Кларк остана без силите си, а тук се споменава за супер битка което ме кара да си мисля че и двамата ще имат сили(подобен епизод/и имаше в сериала за супермен с Диин Кеин). А аз другото съм съгласен, явно пак ще му удари един пердах. 18.gif
sonofsparda
Тц. Епизода в "Лоис и Кларк", за който говориш, се нарича "Ultra-Woman". Там силите изцяло се прехвърлят на Лоис, докато Кларк остава без никакви. Много забавен епизод. smile.gif Ето част от него - Lois & Clark - Ultra-Woman
Enchanted
Найстина Лана не влизае добре на Кларк 18.gif
А иначе това ще е много интересен епизод,аз самаат нямам търпение да го голедам...ахх само това не съм си представяла Кларк и Лана да се бият и двамата да са с акъла в главите си 18.gif
repeto
Цитат(sonofsparda @ Oct 19 2007, 23:59) *
Тц. Епизода в "Лоис и Кларк", за който говориш, се нарича "Ultra-Woman". Там силите изцяло се прехвърлят на Лоис, докато Кларк остава без никакви. Много забавен епизод. smile.gif Ето част от него - Lois & Clark - Ultra-Woman

Имах в предвид за A Bolt from the Blue - от 2-ри сезон, там където супермен спаси един човек на гробищата и светкавица го удари и прехвърли част от силите му на него.
А може и да се прехвърлят напълно и Кларк да остане без сили, но от описанието което си дал ме наведе просто в тази посока на мисли, понеже се споменава за супер битка между Лана и Кларк. Но определено ще ми е интересно да видя Лана толкова рязарена и целеустремена да се разплати с Лекс, че чак да се стигне до битка с Кларк. А и снимките които пуснаха за епизода между нея, Грант и Лоис са страхотни. Определено си заслужава да видим Лана да раздава тупаници на ляво и дясно. Е ще видим Супер Лана сега остана и да видим Кара на red-k а може и двамата с Кларк заедно.
kentrildumon
Е стига бе , чак Кларк и Лана да се млатат. Честно да ви кажа не ми се вярва , се пак като си разменат силите Лана си остава същия човек , не става "вампирка" като в 5ти сезон да и се промени самоличността . А за онова хлапето дето му зе силите в 1ви сезон , той просто не беше наред.
sonofsparda
Е, какво не ти се вярва - това е официалното описание на епизода. Като в него са казали, че ще има бой, значи ще има.
ViruZzZ
Ще бъде интересно да се види отново кака Лана лоша mrgreen[1].gif
ПП.
Цитат(kentrildumon @ Oct 20 2007, 12:32) *
Е стига бе , чак Кларк и Лана да се млатат. Честно да ви кажа не ми се вярва , се пак като си разменат силите Лана си остава същия човек , не става "вампирка" като в 5ти сезон да и се промени самоличността

В 4 сезон и беше магьосница wink.gif
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Oct 20 2007, 13:20) *
Е, какво не ти се вярва - това е официалното описание на епизода. Като в него са казали, че ще има бой, значи ще има.

Когато фактите говорят, и Господ мълчи 4.gif Вече си предстаам как Лана зашеметява Лекс, Кларк идва и й се нахвърля... "изодзадзе" 18.gif Тя литва [ако полети ще се счупя от смях], забива ено яко круше на гаджето си и Кларк се приземява в Източна Европа 18.gif В същото време Лекс наблюдава случващото се с премрежен поглед, но една от удърните вълни го вкарва в кома, и той се събужда след 2 седмици в болница, с 15 шева на голото теме, и с частична амнезия, забравил разбира се за случилото се м/у бившата му, Кларки и него 18.gif

Цитат(ViruZzZ @ Oct 20 2007, 13:24) *
ПП.
Цитат(kentrildumon @ Oct 20 2007, 12:32) *
Е стига бе , чак Кларк и Лана да се млатат. Честно да ви кажа не ми се вярва , се пак като си разменат силите Лана си остава същия човек , не става "вампирка" като в 5ти сезон да и се промени самоличността

В 4 сезон и беше магьосница wink.gif

Тогава беше обладана от Маргарет Търоу wink.gif А в пети сезон в университета вече, ена мацка си поряза езика с нокът и го ръгна в устата й sick1.gif [демек се нацелуваха, но не беше показано] и я превърнаха във вампир, при което Клои я видя с друг на един маскен бал [на който всъщност Кларк каза - нямам нищо против наметала, но не обичам маски .. така мисля де biggrin.gif ] и тя нахапа Клои, и после пи и от кръвта на Кларк [след като го омлати biggrin.gif ] и имаше лазерен поглед wink.gif
sonofsparda
Цитат(smallville_f @ Oct 20 2007, 13:27) *
Тогава беше обладана от Маргарет Търоу wink.gif

Май беше Елизабет Търоу. smile.gif

Кларк каза - нямам нищо против наметала, но не обичам маски

Пак Суперменски и Батмански намеци. biggrin2.gif

smallville_f
Ooopss baka Reya, baka 16.gif Много ги бъркам имената, щото и двете ми звучат средновековно biggrin.gif и преди да си допиша коментара 5 минути кълчих пръсти и се чудех дали е Маргарет или Елизабет 18.gif Моя грешка, извинявам се biggrin.gif
lex's_girl
Ако Кларк се приземи в Източна Европа няма да имам нищо против 18.gif
Като се спомена за епизода "Leech", аз чак сега разбрах че оня с очилата е бил брата близнак на Арън Ашмор, незнам как не съм го забелязала. А Лана да иска чак да убие Лекс не ви ли се струва малко странно, какъв е тоя порив за справедливост който идва заедно със суперсилите, защото ако беше за отмъщение е меко казано преувеличено.. Lexana фена в мен се бушува като маймуна в сандък, оо нарекох се сандък, да де натъжи се 16.gif
smallville_f
Мда и същият той игра в X-Men 3 happy.gif Ох и аз някога бях Лексана фенка, преди това Клексана фенка, а сега само Клекс и най-вече Лекс фенка 18.gif Веднъж Лана се опита да бие Лекс, обаче тогаа удари на камък - Зод беше в тялото му и Лана получи кол в дланта biggrin.gif Малии как се израдвах на тоя момент 18.gif Ама както и да е... Само по-леко да раздаа с Лекс, че тука сме няколко дет ше я тепаме ако го нарани 15.gif
Green_Arrow
Много ми е интересно каква ще е тази супер-битка ...
Wallker
Само кви извинения ще си правят после biggrin.gifbiggrin.gif:D:D
Mr. Winchester
Хахахахухухуаха, ще се мелят яко. Нямам търпение!
A_l_e_x
Цитат(sonofsparda @ Oct 20 2007, 13:51) *
Тогава беше обладана от Маргарет Търоу wink.gif

Май беше Елизабет Търоу. smile.gif

Кларк каза - нямам нищо против наметала, но не обичам маски

Пак Суперменски и Батмански намеци. biggrin2.gif

Ам тая,която беше обладала Лана не беше ли Изабел? blink.gif
sonofsparda
Коя Изабел? Тази, която я беше обладала, беше далечната й предшественичка контеса Елизабет Търоу. Коя е тази Изабел, Алекс, че нещо не мога да се сетя? smile.gif
smallville_f
Ма нас много ни бива в запомнянето на имена ве 18.gif Countess Isabella Thoureau ... Тфа Isabella си го превеждайте както искате biggrin.gif
sonofsparda
Че тя Isabella ли беше бе! Въъъъъ! 16.gif
Mr. Winchester
Очертава се супер епизод!
Victoria
Цитат(sonofsparda @ Oct 27 2007, 13:16) *
Че тя Isabella ли беше бе! Въъъъъ! 16.gif

//off-topic

Баси, аз се чудя що тия дни само "въъъ" викам. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.