sonofsparda
Oct 19 2007, 22:08
Поради смесване на криптонит и високо напрежение по време на гръмотевична буря, Лана приема силите на Кларк. Използвайки новооткритите способности, тя нахлува в сейфа на Лекс и намира изобличаващо доказателство, което доставя на Лоис и Грант, заставяйки ги да отпечатат статия, разкриваща тайните на Лекс. След като Грант отказва да използва краден материал, Лана решава собственоръчно да се заеме с Лекс. Кларк се опитва да й попречи да го убие, след което настъпва супер-битка между двамата. Алисън Мак, Арън Ашмор и Джон Гловър също участват.
repeto
Oct 19 2007, 22:21
Значи че Кларк не губи силите си, а само част от тях се прехвърлят на Лана така ли? За да има супер битка между двамата. Е това вече е нещо Лана и Кларк да се млатят. Определено си заслужава да се види. Мерси за инфото, явно ще е интересен епизод, а и явно това е "Dark Lana". Само не мога някак да си представя да се бие с Кларк, все пак го обича и толкова жертви направи за него, а и той за нея. Определено ще е интересно да се види това.
smallville_f
Oct 19 2007, 22:35
По подобен начин Кларк и онова очилатото хлапе си размениха силите във втори сезон [ако не греша...] А иначе няма за пръв път да гледаме Кларк и Лана да си ''трошат каските'' -.-' Когато я бяха превърнали във вампир също разтресе мозъка на мъжО си
... Обаче много лошо впечатление прави - лъжкиня, крадла и убийца ... Кларки, Кларки, къде се набута, мойто момче
Благодарско и ... чакаме
repeto
Oct 19 2007, 22:43
sonofsparda
Oct 19 2007, 22:59
Тц. Епизода в "Лоис и Кларк", за който говориш, се нарича "Ultra-Woman". Там силите изцяло се прехвърлят на Лоис, докато Кларк остава без никакви. Много забавен епизод.

Ето част от него -
Lois & Clark - Ultra-Woman
Enchanted
Oct 19 2007, 23:06
Найстина Лана не влизае добре на Кларк
А иначе това ще е много интересен епизод,аз самаат нямам търпение да го голедам...ахх само това не съм си представяла Кларк и Лана да се бият и двамата да са с акъла в главите си
repeto
Oct 19 2007, 23:16
Цитат(sonofsparda @ Oct 19 2007, 23:59)

Тц. Епизода в "Лоис и Кларк", за който говориш, се нарича "Ultra-Woman". Там силите изцяло се прехвърлят на Лоис, докато Кларк остава без никакви. Много забавен епизод.

Ето част от него -
Lois & Clark - Ultra-WomanИмах в предвид за A Bolt from the Blue - от 2-ри сезон, там където супермен спаси един човек на гробищата и светкавица го удари и прехвърли част от силите му на него.
А може и да се прехвърлят напълно и Кларк да остане без сили, но от описанието което си дал ме наведе просто в тази посока на мисли, понеже се споменава за супер битка между Лана и Кларк. Но определено ще ми е интересно да видя Лана толкова рязарена и целеустремена да се разплати с Лекс, че чак да се стигне до битка с Кларк. А и снимките които пуснаха за епизода между нея, Грант и Лоис са страхотни. Определено си заслужава да видим Лана да раздава тупаници на ляво и дясно. Е ще видим Супер Лана сега остана и да видим Кара на red-k а може и двамата с Кларк заедно.
kentrildumon
Oct 20 2007, 11:32
Е стига бе , чак Кларк и Лана да се млатат. Честно да ви кажа не ми се вярва , се пак като си разменат силите Лана си остава същия човек , не става "вампирка" като в 5ти сезон да и се промени самоличността . А за онова хлапето дето му зе силите в 1ви сезон , той просто не беше наред.
sonofsparda
Oct 20 2007, 12:20
Е, какво не ти се вярва - това е официалното описание на епизода. Като в него са казали, че ще има бой, значи ще има.
ViruZzZ
Oct 20 2007, 12:24
Ще бъде интересно да се види отново кака Лана лоша
ПП.
Цитат(kentrildumon @ Oct 20 2007, 12:32)

Е стига бе , чак Кларк и Лана да се млатат. Честно да ви кажа не ми се вярва , се пак като си разменат силите Лана си остава същия човек , не става "вампирка" като в 5ти сезон да и се промени самоличността
В 4 сезон и беше магьосница
smallville_f
Oct 20 2007, 12:27
Цитат(sonofsparda @ Oct 20 2007, 13:20)

Е, какво не ти се вярва - това е официалното описание на епизода. Като в него са казали, че ще има бой, значи ще има.
Когато фактите говорят, и Господ мълчи
Вече си предстаам как Лана зашеметява Лекс, Кларк идва и й се нахвърля... "изодзадзе"
Тя литва [ако полети ще се счупя от смях], забива ено яко круше на гаджето си и Кларк се приземява в Източна Европа
В същото време Лекс наблюдава случващото се с премрежен поглед, но една от удърните вълни го вкарва в кома, и той се събужда след 2 седмици в болница, с 15 шева на голото теме, и с частична амнезия, забравил разбира се за случилото се м/у бившата му, Кларки и него
Цитат(ViruZzZ @ Oct 20 2007, 13:24)

ПП.
Цитат(kentrildumon @ Oct 20 2007, 12:32)

Е стига бе , чак Кларк и Лана да се млатат. Честно да ви кажа не ми се вярва , се пак като си разменат силите Лана си остава същия човек , не става "вампирка" като в 5ти сезон да и се промени самоличността
В 4 сезон и беше магьосница

Тогава беше обладана от Маргарет Търоу
А в пети сезон в университета вече, ена мацка си поряза езика с нокът и го ръгна в устата й
[демек се нацелуваха, но не беше показано] и я превърнаха във вампир, при което Клои я видя с друг на един маскен бал [на който всъщност Кларк каза - нямам нищо против наметала, но не обичам маски .. така мисля де
] и тя нахапа Клои, и после пи и от кръвта на Кларк [след като го омлати
] и имаше лазерен поглед
sonofsparda
Oct 20 2007, 12:51
Цитат(smallville_f @ Oct 20 2007, 13:27)

Май беше Елизабет Търоу.

Кларк каза - нямам нищо против наметала, но не обичам маски
Пак Суперменски и Батмански намеци.
lex's_girl
Oct 20 2007, 13:38
Ако Кларк се приземи в Източна Европа няма да имам нищо против
Като се спомена за епизода "Leech", аз чак сега разбрах че оня с очилата е бил брата близнак на Арън Ашмор, незнам как не съм го забелязала. А Лана да иска чак да убие Лекс не ви ли се струва малко странно, какъв е тоя порив за справедливост който идва заедно със суперсилите, защото ако беше за отмъщение е меко казано преувеличено.. Lexana фена в мен се бушува като маймуна в сандък, оо нарекох се сандък, да де натъжи се
Green_Arrow
Oct 20 2007, 20:54
Много ми е интересно каква ще е тази супер-битка ...
Wallker
Oct 22 2007, 16:45
Само кви извинения ще си правят после

:D:D
Mr. Winchester
Oct 22 2007, 20:40
Хахахахухухуаха, ще се мелят яко. Нямам търпение!
A_l_e_x
Oct 27 2007, 11:58
Цитат(sonofsparda @ Oct 20 2007, 13:51)

Май беше Елизабет Търоу.

Кларк каза - нямам нищо против наметала, но не обичам маски
Пак Суперменски и Батмански намеци.

Ам тая,която беше обладала Лана не беше ли Изабел?
sonofsparda
Oct 27 2007, 12:10
Коя Изабел? Тази, която я беше обладала, беше далечната й предшественичка контеса Елизабет Търоу. Коя е тази Изабел, Алекс, че нещо не мога да се сетя?
smallville_f
Oct 27 2007, 12:14
Ма нас много ни бива в запомнянето на имена ве
Countess Isabella Thoureau ... Тфа Isabella си го превеждайте както искате
sonofsparda
Oct 27 2007, 12:16
Че тя Isabella ли беше бе! Въъъъъ!
Mr. Winchester
Oct 28 2007, 21:04
Очертава се супер епизод!
Victoria
Oct 28 2007, 22:39
Цитат(sonofsparda @ Oct 27 2007, 13:16)

Че тя Isabella ли беше бе! Въъъъъ!

//off-topic
Баси, аз се чудя що тия дни само "въъъ" викам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.