Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Reaper (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
P_1

Резюме: През целия си живот, Сам се е чудил защо неговите родители са му позволявали всичко и не са му се карали за нищо - нито за спорт, нито за училище, нито за кариера, а брат му Кийт - обратното. Сам решава да не посещава повече колежа, избира си ужасна работа и хаби по-голямата част от времето си, залисан в някоя видео игра. Всичко се променя в живота на Сам, когато става на 21. Разбира, че родителите му са продали душата му на дявола, преди да бъде роден. Сам трябва да бъде ловеца на духове на Сатана и да преследва всички души, които са избягали от Ада.

Download: Сезон 1 @ Zamunda.NET
Gossip Girl
Браво за темата Сериала изглежда много добре и дори бих си дръпнала някоя серия.
K_f_R
СЕРИЯЛА КЪТИ МИФКИ ДА КАЖА!! ГЛЕДАЙТЕ МНОГО СМЯХ Е!
FrAgMaKeR
Цитат(K_f_R @ Oct 19 2007, 19:01) *

Забавни простотиики.. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(FrAgMaKeR @ Oct 19 2007, 19:11) *
Цитат(K_f_R @ Oct 19 2007, 19:01) *

Забавни простотиики.. biggrin2.gif

Незнам какво да добавя. От много време ме мързеше да направя тема и много се радвам, че се появи такава. Съжалявам само, че махнаха едната мацка от предварителния каст, НО и така е супер. Сериала е жесток просто! mrgreen[1].gif
*AdDiCTeD*
Мм.. тази едната не играеше ли в Хироус и главната роля в Stick it? biggrin.gif
Иначе сериала твърдо казах, че няма да го гледам, след като го пуснаха на мястото на Вероника Марс. 1 (4).gif
toho
Цитат(*AdDiCTeD* @ Oct 26 2007, 01:55) *
Мм.. тази едната не играеше ли в Хироус и главната роля в Stick it? biggrin.gif
Иначе сериала твърдо казах, че няма да го гледам, след като го пуснаха на мястото на Вероника Марс. 1 (4).gif

Да тя е.
FaLLOuTbOy
Този сериал има много добър пилотен епизод, но нищо повече. Гледах първите 3 епизода и ми стана прекалено скучен
Според мен не си заслужава гледането smile.gif
pretty_girl
Допада ми надявам се занапред да стане още по интересен.
Mr. Winchester
не е лощо сериал4ето забавно е
demonnndays
След първите три епизода ми стана изключително скучен и изнервящ за гледане-не ми харесва,прекалено е измислен и му липсва нещо.А за това,че е смешен-на мен такъв хумор не ми харесва...
ThePinkDuck
Почват да го излъчват по AXN. Онзи ден му видях рекламата. Супер! mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Супер, че отново се излъчва. smile.gif Епизода беше много интересен, дявола е супер як образ, иска ми се да го видя ядосан. smile.gif А тримцата са уникални идиоти, супер са. Щерката на дявола също е няква психарка.. абе направо всичко е супер.
anji_banji
Цитат
От 18 март AXN започва излъчването на сериала всеки вторник от 22 часа и с повторение вечерта вторник срещу сряда в 3 часа, не видях да има заложено повторение в почивните дни, но ако видя ще го добавя.
The_Man_Of_Steel
Супер, аз все се каня да го гледам, ама някой знае ли кога ще го дават по AXN?

Мерси за инфото.

пилотния епизон ми хареса...дано да продалжи натътака по същия на4ин ато 1виепизод..аз ще следя серияла
privilege
Какво е DMV или КАТ на български? smile.gif
f0rgy
QUOTE(privilege @ May 30 2008, 05:05) *
Какво е DMV или КАТ на български? smile.gif

Department of Motor Vehicles
Иначе сериала уникален ! Един от малкото,които ми харесват напоследък.Да се надяваме и следващите сезони да са добри smile.gif
Шепот и прах'
Снощи изгледах и последната серия.. е**ти филмите!
И ъ.. някой знае ли нещо за втори сезон, че нямам търпение?
bgy
Супер си е сериала, весел, забавен biggrin2.gifbiggrin.gif има простотий на коит да се смееш biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.