Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официален трейлър на епизод #05 "Action"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Ето ви поредния трейлър от сезон 7 и епиозд #05 "Action"

Връзка: Официален трейлър на епизод #05 "Action"
Enchanted
shocking.gif Нашия СуперМен пак ще се прояви като такъв...нямам търпение!
Green_Arrow
Баси якото smile.gif
didssy
4potrivam[1].gif единственото което мога да кажа е ... нямам търпение !!!
sonofsparda
Оууууу, тази сцена с наметалото ще е просто велика. Как го вееше вятъра само. smile.gif Както винаги, чакаме. smile.gif
Apfh
Готино наметало wink.gif
sonofsparda
Удължен трейлър на епизода - Action Extended Trailer

Director's Cut на епизода - Action Director's Cut. По едно време за малко във видеото се чуват разни писъци, които според мен не са от него, а просто е станала някаква грешка. Така че не се учудвайте.

П.П.: Тия журналисти можеха да си ги спестят. dry.gif На другия ден, целия Метролис сигурно ще знае как изглежда Кларк без очила. dry.gif
smallville_f
*кхъм* What a lame excuse ... 18.gif Сигурно си изхвърчала от колата... а стиа бе?! 18.gif Да вярно, това с журналистите е глупаво >.< ... Нищо, мацката сигурно ще направи някаква шашма, или Клои ще се намеси smile.gif

П.С.Тия писъци бяха от Cure 18.gif Мерси smile.gif
didssy
хах така си е ! от cure са кат и вадиха на оная мацка органа ( така и не познах кой точно беше ) .... ллелей като си спомня какви удари получи трупа и и ми става жал за нея ... много е смешно да се чуват и двете biggrin2.gif обзе ме пристъп на смях доато гледах директорс къта
toho
Очаквам да е добър епизода.
vikihill96
Мдааа. Този епизод се очертава да бъде доста добричък mrgreen[1].gif . А дано дори да надхвърли очакванията ми happy.gif !!!
Enchanted
Много интересен епизод ще е,ауу нямам търпение....
Аз ли греша в този епизод ли беше,някакъв луд фен иска да убие Лана,за да разчисти пътя на Кларк 18.gif ,това трябва да го видя 15.gif
MaLkIq_MuKi
Очертава се да е поредния суперски епизод worthy.gif Малеййй, много ми се иска да видя тази сцена с наметалото ама от-до smile.gif Чакаме happy.gif
Mr. Winchester
Нямам търпение до следващия епизод... Изглежда, че ще е супер!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.