Ами добро епизодче. То от Смолвил не съм и очаквал лош епизод. Но за съжаление и аз ще се присъединя обаче не "към критиците" , а към "леко лично разочарованите". Не мога да отрека ,че участието на Дийн беше на наистина много високо ниво- за това адмирирам отвсякъде сценаристите на сериала. Абе изобщо всичко около доктора

( Ванка и мен ме разби момента когато Лекс го направи уж на решето и това дето Си-Кей му каза, че дори маите не са успяли да го убият
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
). Доста неща ми харесаха, но за да не се отклонявам просто ще спомена нещата ,които леко ме поразочароваха. И пак казвам, не че епизода беше лош, но чисто лично мен ме подразниха няколко неща- Как пак прецакаха Клои и връзката й с Джими(все на нея всичко лошо

). Да вярно, че тя е силна и тъй нататък, но почват вече да попрекаляват все на нея да й се струпват лошите неща. А и то при нея може доста време да ги няма, но като дойдат-възможно най-гадничките и болезнените неща. Няма степени-просто възможно най-гадничките

. Второ- Триъгълника- Марсианеца- Кларк - Кара. Но и да уточня какво точно в него ми хареса и какво не. Хареса ми, че продължават завръзката със Зор-Ел и тайните на фамилията Ел- Това ок

. Но не ми хареса колко бързо Кларк взе страната на Марсианеца в спора му с Кара. Вярно е , че Марсианеца на няколко пъти помогна на Кларк и очевидно е на негова страна и тъй нататък. Това ок

! Не казвам и , че трябваше нейната страна да взима (на Кара да). Но след като веднъж каза на Джор-Ел, че не трябва веднага греховете и отношенията между бащите да се пренасят върху децата им и изведнъж, когато Д'жон му каза- Кара е зла, не й вярвай и Си-Кей веднага взе неговата страна( или поне така изглеждаше.-То вярно Кара не изчака особено, за да види конкретното решение на Кларки, това е така

)- поне аз останах с това впечатление. Според мен просто според мен веднага трябваше да каже- "НЕ взимам засега ничия страна" и щях да бъда напълно доволен

.Иначе за тайните - ок. И на менн ще ми е интересно как ще се развият нещата. ПРосто леко не ми хареса начина по който "зададоха въпросите", както се казва
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
! И накрая да уточня едно нещо. За разлика от "умните американци"- ако един епизод не ми е харесал напълно, аз не казвам, че е боклук и тъй нататък и няма да се откажа да го гледам, както те много често правят с разните сериали(не само Смолвил). Пак си гледам епизодчето, защото както още в началото казах- щом е Смолвил- слабо няма. Просто наистина не може всеки епизод да ми е любим. Или поне не изцяло- защото просто в настоящия не мога да отрека, че Дийн беше префектен

!!!