Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ал Гоуф отговаря на въпроси от фенове.
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Fan Question- Все още не сме видели журналиста Кларк Кент в този сериал. Кога ще имаме тази възможност?

Alfred Gough- Не в този сезон, но Лоис вече ще работи в "Планет" редовно. smile.gif

F.Q.- Моралното отношение на Супермен против убиването на враг е много ясно в комиксите. Смятате ли, че моралната преценка не Кларк е сравнително по-объркана във времето преди да стане Супермен или има ли някакъв вид философия, която да сте наложили в такива ситуации?

A.G.- Великолепен въпрос. Директно ни беше заявено от ДиСи Комикс, че Кларк не може да убива никого. Да, мога да чуя феновете да казват: "Ама в този епизод..." Още от началото ние съобразихме с това, че примерно злодеят умира от собственото си оръжие или поради други обстоятелства извън контрола на Кларк. Чувал съм доста аргументи, че в някои епизоди Кларк е "убил" някого, но той не го е правил и никога няма да го направи. Сега, ако нещата се свеждат до Фантоми или Зод(който в комиксите Супермен наистина убива с криптонит), правилата са малко по-неясни, но принципът си остава - Супермен(или в случая все още Кларк) не убива никого. Повярвайте, по този въпрос имаме доста интересни разговори със сценаристите.

F.Q.- Смятате ли някога да върнете Майкъл Маккийн като Пери Уайт?

A.G.- Много бихме искали, но засега е страшно зает. sad.gif

F.Q.- Знам, че Алисън Мак ще режисира епизод този сезон. Майкъл или Том ще режисират ли отново през този сезон?

A.G.- Много се вълнуваме за Алисън. Том ще се изяви отново. Майкъл имаше желание, но наскоро му правиха операция на гърба, така че това трябваше да отпадне. Майлс и аз винаги много сме подкрепяли решенията на актьорите да режисират, и Том, и Майкъл ни поднесоха страхотни епизоди. Очакваме това да продължи и с Алисън.

F.Q.- Защо смятате, че триъгълникът Кларк/Лекс/Лана беше такъв успех, въпреки това, че разочарова много фенове?

A.G.- Защото хората са толкова привързани към тези герои. Това е страхотното на феновете на сериала - те са пристрастни към него и персонажите му. Върху мен и Майлс се сипе толкова много критика в интернет-обществото относно наши различни решения и това ме прави щастлив, защото феновете все още ги е грижа. И смятам, че фактът, че Лекс и Лана разделиха толкова много фенове, е доказателство за това. Това е главният триъгълник на сериала и това, че в първите пет сезона вървеше на бавни обороти, допълнително допринесе за фурора.

F.Q.- Някога ще видим ли твърдо доказателство за гениалния интелект на Лекс?

A.G.- Добър въпрос. Не сме го обсъждали, но със сигурност ще го обмислим.

F.Q.- Лоис и Кара ще станат ли приятелки през този сезон?

A.G.- Рано или късно, да. Кара все пак е братовчедка на Кларк, а знаем, че Лоис има слабост към членове на семейство Кент(или по-скоро Ел, ако наистина знаеше откъде са).

F.Q.- Ерика Дюранс ще се появява ли по-често този сезон? Нейната Лоис Лейн е най-вярната инкарнация, на която съм попадал и смятам, че това, че се появява толкова рядко, започва да вреди на развитието на героинята.

A.G.- Вярвам, че ще виждате Лоис по-често този сезон, но няма да е във всеки епизод.

F.Q.- Знам за ограниченията, които имате спрямо Лоис и Кларк(като двойка) в сериала. Но възможно ли е някой от двамата да развие не-платонични чувства спрямо другия? Например Кларк да харесва Лоис все повече, но да го крие в себе си?

A.G.- Шшшшшшт! Издаваш края на сезона! emoticon1 (119).gif

F.Q.- Здравейте, аз съм от Аржентина и обожавам сериала. Любимият ми е. Моят въпрос е: мислите ли, че Кларк се нуждае от по-честа смяна на дрехи? Смятам, че Том Уелинг е невероятно красив мъж, но непрекъснато носи едно и също. Може да продължи да носи червено и синьо, но също от време на време да сменя цветовете, мисля.

A.G.- Имайки предвид, че си от такава модна страна, напълно те разбирам. Работата е там, че Кларк е животновъдски фермер в Канзас, който не изкарва толкова пари, затова няма много време, отделено на стила му на обличане. За сметка на това, върху всичките му останали персони(Кал, Бизаро, Кал-Ел) се набляга на това. Ако щете вярвайте, по често ни задават въпроси от сорта на: "Откъде мога да си намеря такова червено или синьо яке?", отколкото за автографи на актьорите. ( happy.gif ) Всъщност купихме голямо количество от тях и след това ги боядисахме собственоръчно(не лично аз де, а невероятно талантливия ни дизайнер за костюмите).
MaHeKeHa
Мерси, че го преведе, Ванка.
sonofsparda
Удоволствието беше мое. smile.gif

П.П.: Иначе нямам търпение да дойде сутринта - happy.gif
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Oct 18 2007, 23:51) *
F.Q.- Знам, че Алисън Мак ще режисира епизод този сезон. Майкъл или Том ще режисират ли отново през този сезон?

A.G.- Много се вълнуваме за Алисън. Том ще се изяви отново. Майкъл имаше желание, но наскоро му правиха операция на гърба, така че това трябваше да отпадне.

cry.gif Защооо?!?!?! Какво му се е случилоconfused.gif Край ... Влизам под одеалото и почвам да роня горчиви сълзи cry.gif

Цитат
F.Q.- Някога ще видим ли твърдо доказателство за гениалния интелект на Лекс?

A.G.- Добър въпрос. Не сме го обсъждали, но със сигурност ще го обмислим.

Bad people ... Very bad people ... Само празни надежди ми дават sad.gif

Цитат
F.Q.- Знам за ограниченията, които имате спрямо Лоис и Кларк(като двойка) в сериала. Но възможно ли е някой от двамата да развие не-платонични чувства спрямо другия? Например Кларк да харесва Лоис все повече, но да го крие в себе си?

A.G.- Шшшшшшт! Издаваш края на сезона! emoticon1 (119).gif

Ванка, емотиконката е твоята реакция, нали?! 18.gif Иначе и аз се радвам супер много!!!

Мерси за превода 10.gif

П.С. Въпросът за дрехите ме застреля по начина, по който Лейди напълни кофата на Данте с олово 18.gif

sonofsparda
Споко, Мимс, Майкъл си е наред, това с гърба му смятам, че не е било особено сериозно. smile.gif

П.П.: "Аз пък ни съ занимаам с мадами дет' ма стрелят в гла'ата". 18.gif
lex's_girl
Това че ти пресмяташ че не е сериозно не означава че не е .Оо Лекс, какво ти е? уаа sad.gif
Май няма и да видим лош Лекс до края на сезона.Дайте ми стол!!!Kълна се на небелязания ми гроб справедливостта ще ги намери!'
А Колкото и да се радвам за Кларк и Лоис, ще ми е кофти като Лана си тръгне как ще живея без мокрия й поглед sad.gif
Доколкото до дрехите на Кларк ай като е фермер да има и сламена шапка. Малко разнообразие- за разлика от обичайните му карирани ризи, няма да навреди на полезрението ни 10.gif
Не лоши, но малко недобри новини са тези за моя интелигентност
sonofsparda
1. Ани, смятам, че ако беше сериозно, до сега щеше да стане ясно, защото ако е било прекалено зле, Майкъл 100% нямаше да може да играе в епизодите. Това относно операцията стана ясно още от времето на Comic-Con-а тази година(август месец), та след като досега не е казано, че е сериозно, значи съдя, че наистина не е чак толкова. 2. По какво прецени, че няма да видим лош Лекс този сезон, че наистина не успях да разбера? Досега 100 пъти са казали, че този сезон ще се види истинската тъмна страна на "бате Сашо". 3. Лана няма да си тръгне до края на сериала. Това, че Кларк лека-полека ще започва да се влюбва в Лоис, не отписва Лана. До края на сериала, най-вече тя ще е в главата му. Защото имайки предвид развитието на историята досега, би било малко глупаво 7 сезона главно това и изведнъж да поемат напълно нова посока(макар че не им попречи Лана да скъса с Кларк в единия епизод и на следващия веднага да тръгне с Лекс, ама карай). wink.gif
lex's_girl
Хаха това с Лекс знам че не е сериозно, както и аз никога не съм smile.gif
Та Анна ПрибързаниЗаключения Иванова, се офлянка понеже знае че тяхното примерно "може би" е почти еднакво равно на "Скоростта, с която ще разтягаме историята ще е безкраен източител на търпение"както беше в някои моменти от сериала за мен. А това за Лана, четох че Кристин е подписала договор само до 7 сезон, даже и че едва ли е щяла да го довърши и когато прочетох това за Кларк и Лоис предположих че сигурно ще намерят някакъв начин да я ескортират от Смоувил в най-близко настояще wink.gif
didssy
ухааа мерси ванка .... най накрая ! най-накрая останалата част от интервюто worthy.gif ааа умирам си от щастие !!! простоооо ... новината за това че кларки или не се знае може и от страна на лоис да е това ... най накрая ще се забележат един друг и то не като обект за пилене на нерви 1sun[1].gif майкъл си е мъжко момче не се и съмнявам че ще се опраВИ ако вече не се е оправил де smile.gif е ми хареса лоис и кара като приятелки ... иска ми се кара да се впише повечко в смолвилската картинка ... очаквам с нетърпение какво ли ще сътвори алисън ... blink.gif е в секи случай ще бъде на ниво сигурна съм 4.gif въпроса от аржентина си го бивашеееееее ... 3.gif леко съм съгласна че кларки прекалява с червеното и синьото , но нямам нищо против всъщност тй не е там да дава модно ревю все пак ... ех обичам си смолвил .... happy.gif happy.gif happy.gif
sonofsparda
Цитат(didssy @ Oct 19 2007, 15:08) *
ухааа мерси ванка .... най накрая ! най-накрая останалата част от интервюто worthy.gif

Е, всъщност има и още една, която тепърва трябва да излезе. smile.gif Иначе както вече казах - удоволствието беше изцяло мое. Най-накрая чух неща, които много отдавна очаквам и в това всъщност няма нищо чудно, имайки предвид в кой сезон сме вече. smile.gif Cheers. smile.gif
didssy
cheers cheers ! така де знам че има още една част но просто се самозабравям като пиша съжелявам mrgreen[1].gif
Enchanted
Мерси,много за превода..от кога се надявам на тази част от интервюто! worthy.gif
Тоза за дрехите много ми хареса и аз много пъти съм се замисляла,защо не му сменят по честичко облеклото,няма да му навреди...аз специално съм Клана фенка,макар че знам какво ще стане за напред в митологията на СуперМен,не ми се ще да видя Лойс и Кларк заедно ,в този или в следващия сезон...немога да си ги представя дори,а Кларк и Лана съм им свикнала да ги гледам,понякога ме ядосват,но както споменах вече съм им свикнала blush.gif
sonofsparda
Ами ти няма и да ги видиш заедно. Кларк и Лоис имат сериозна връзка след като Кларк стане Супермен и след като Лоис престане да въздиша по неговото супер "аз". Това, което е възможно да видим в сериала, е как Кларк започва да изпитва тези чувства към Лоис, в същото време бъдейки страхотно объркан, защото това е Лоис - момичето, с което уж не могат да се понасят(макар че хиляди пъти са доказвали точно обратното). Според мен той ще се опитва да се бори с тези си емоции(ако изобщо бъде по-наблегнато на това), но в крайна сметка ще ги приеме и ще бъде сложено началото на тази негова привързаност към нея - но само от негова страна. В бъдеще има доста време преди Лоис Лейн да успее да си "отвори очите", подобно на Кларк в този сериал. Така че не се тревожи - Клана ще съществува до последния епизод, а на Клоис, поне от страната на Кларк, ще бъде дадено "начало".
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Oct 19 2007, 17:13) *
Така че не се тревожи - Клана ще съществува до последния епизод, а на Клоис, поне от страната на Кларк, ще бъде дадено "начало".

Обнадеждих се...
Като си помисля само колко са различни характерите и персонажите на Лана и на Лойс,винаги съм се чудила как той може да харесва и двете,но пък то хората порастват .. ъъъ исках да кажа криптонците happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.