Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Seeker: The Dark Is Rising
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Gossip Girl

Режисьор: Дейвид Л. Кънингам
Година: 2007
Каст: Кристофър Еклестън, Ян МакШейн, Грегъри Смит, Джонатан Джаксън, Джеймс Космо, Амелиа Уорнър, Александър Людвиг
Резюме:
Във филма се разказва историята на Уил Стентън, млад човек, който разбира, че е последният от група войни, които са посветили живота си на борбата срещу силите на тъмнината. Пътувайки напред и назад във времето, той търси загадъчни следи, но се сблъсква със силите на злото. Тъй като тъмнината отново се надига, бъдещето на света е в ръцете на Уил.

Инфо: замунда.нет

Лично Мнение:
Страхотен филм. Ужасно много му се изкефих. Прилича на смесица между Хари Потър и Stardust, но е по-хубав и от двата(броя всичките серии на Хари Потър за едно). Александър Людвиг е невероятен. Голямо бъдеще има това момче. Като цяло филма трябва да се гледа.
vasinka_{P}
Мисля да го гледам, инфото ме заинтересува, надявам се да е интересен :Р smile.gif
Brooke
Цитат
Пътувайки напред и назад във времето...

18.gif Това прозвуча супер смешно и като цяло описанието на филма звучи много банално,но твоето мнение ,а и фактът ,че си падам по такива филми ,ще ме накарат да го гледам rolleyes.gif
vuskutos
изглежда интересно, но ще чакам на кино!
ThePinkDuck
Взимате малко от Землемория, малко от Хари, щипка Толкин, няколко лъжички звезден прах от Нарния за вкус и ето ви филма. Супер клиширан, супер предсказуем, супер ефкти, супер музика и супер актьорска игра! Определено ще го гледам пак като се появи хубаво качество! mrgreen[1].gif
Chefata
Фен съм на Фентъзитата особено на Хари Потър и мисля , че филма ще е добър! Само да излезне по-добро качество и ще го гледам wink.gif!
CheerFuL-F
гледах му трейлъра и ми хареса smile.gif ще бъде готино филм4е...
vicky_2007
A от къде мога да го изтегля много ви моля кажете worthy.gif
Gossip Girl
Замунда.нет-The Seeker: The Dark Is Rising.
Качеството не е особено добро.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.