Аха, и в сериала е трябвало да си изберат една от всичките. Макар че аз смятам, че в Смолвил смесват от различните интерпретации различни неща. Все пак доколкото знам, в почти всички интерпретации Лана е въздишащата по Кларк, а не обратното(както е било в малко други). Чел съм и че в сериала са използвали доста моменти, идващи от Супербой-митологиите. Освен това Лекс и Кларк наистина са били приятели в по-младите си години, в доста от по-класическите броеве на историите, също така и в една по-нова, която лично аз много препоръчвам - Superman: Birthright. Много от моментите между Кларк и Лекс там, идват почти директно от Смолвил. Бащата на Лекс се казва Лайнъл да му се не види, а преди Смолвил, почти нищо не се е знаело за този герои, дори името му. Та както казах, аз съм доволен да използват различните интерпретации и да ги полагат успешно в сериала, стига само да не вземат да се олеят малко, мъчейки се да бъдат оригинални. Защото примерно, колкото и да я тача, не мога да отрека, че Лоис Лейн някакси не би трябвало да се появява толкова рано в живота на Кларк Кент(познавайки го толкова добре по характер и най-вече по физиономия и разбира се без очила), камо ли пък да я изкарват, че търчи след почти всеки нов персонаж или супергерой в сериала. Голям удар по тази толкова иконична героиня, ама карай - да не изкарваме керливите ризи на показ сега. Аз все пак както и винаги досега, вярвам в пичовете и в това какво ще ни поднесат....макар че тоя Грант ми дойде в повечко -