Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ГоспожицЪ ВещицЪ
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Госпожица Вещицата
Имам свободно време до 12ч утре на обяд... та реших че след като мина конкурса е време и аз да се запиша с една тема 18.gif (Излишъкът на време вече става очевиден като си гледам обема на писанията)
Като за начало - подвизавам се като форумната млада вещица и май всички ме знаят че се казвам "Никол". Всъщност съм Николета, от обичайния Пловдив на никаквата възраст от 17 години. Напоследък не се мотам особено из форума, но явно все още не сте ме забравили, щом вчера ме разпознаха на улицата съфорумници blink.gif
Понеже не ми хрумва с какво да продължа - ще пиша явно задължитените външни отличителни белези: кестенява коса и лешникови очи, въздългичък чип нос, немлъкваща уста, кльощавка 1,70 фигура, която се опитвам да задържа на 48кг, но не винаги успявам (да не смъкна...) А,да, предполагам трябва да сложа и нещо като зодия (нищо че може да се повери в профила) - ми Стрелец/Кон съм, или като резултат: зодия "кентавър", както често се шегуват с мен... Като статус в момента съм доволно заета... ест с никой, който по-ниско от шеф biggrin2.gif
Забавлявам се с музикалните си извращения които започват от....оффф някъде и свършват на майната си. Слушам всичко. За сметка на това гледам рядко филми, камо ли ТВ. Прекарвам твърде много време из нета (макар че напоследък не чак толкова), но пък обожавам да съм сред природата. Захващам да тренирам нещо,после го оставям,после почвам друго... Засега съм минала спортни и народни танци,после модерни,после пак народни (това бяха единствените по-дълги: за 2години),около месец WT и от др месец смятам да почвам Тай Дзи Цюан... Много зарибена съм по караокетата петък и събота - всъщност май аз заразих форума. Това никак не значи че мога да пея. Подрасквам чат-пат, но общо взето - бездарно. Гледам на Таро. В свободното си време уча в ОМГ 11кл. Основно занимание - водеща на клуб "Квант". rolleyes.gif
Като характер....хЪх...Ми едно от онея вечно усмихнати същества които изглеждат като надрусани повечето време и с начина си на говорене, и с неадекватното си държание (осбено ако има повече хора около мен) - да ти се доповръща чак 16.gif Много съм комуникативна, но това не пречи да се смотвам пред хора,които не са ми достатъчно близки. "Малка и невинна". Несериозна за глупостите, но много отговорна, ако успееш да ми втълпиш че дадено нещо е важно. Изключително емоционална.
Недостатъци - понякога не си знам мярката. Но нищо, това е поправимо. Споменах ли че не ми млъква устата? "Често се изказвам по теми, в които не съм компетентна... И понеже не съм компетентна в нищо, като цяло говоря много глупости." (Това е цитат на една приятелка) 18.gif Всъщност избягвам да го правя, но се случва и това - обикновено когато някой ме подразни и искам да го накарам да млъкне. И (удивително!) повечето подобни импровизации са изключително успешни... smile.gif
Омръзна ми и май удовлетворих нарцистичното настроение, което явно ме беше обзело. Може би някой друг път ще продължа. Поздрави на най-любимите ми съфорумници от моя си форум: ggbit.info blush.gif
the_mouse
Супер, много оригинално се е получило! Най-много обаче ми хареса това:
Цитат
В свободното си време уча в ОМГ 11кл.

18.gif 18.gif 18.gif

Иначе да кажа две думи: винаги ми е много забавно като ходим по форум срещи или караокета, винаги създаваш страхотно настроение!!! 36_1_55[1].gif 3.gif 4.gif 13.gif 11.gif
Brooke
Честито за темата Ники,доволно ме разсмя преди лягане,така добре си се описала,че чак да няма какво да добави човек.Почти помня когато измисляхме лиготиите с "Малка и невинна" и като цяло много добре се лигавя с теб 18.gif .Гледала съм те като водеща на състезанията по физика и ми беше доста трудно да те възприема сериозна blush.gif .
Цитат
Като статус в момента съм доволно заета... ест с никой, който по-ниско от шеф

Този момент съм го пропуснала,ще те потърся за подробна информация,да не остана по-назад .Днеска и мен ме е обхванало приказливото настроение и оспамих където можах,ама вече ми се спи .Това не знам защо ти го пиша ама карай ,нали имаш време до 12 часа,да има какво да четеш.
В заключение добавям ,че си голямо слънце и се радвам ,че те познавам bigarmhug.gif
ogata
Тва е един от малкото хора , който ... никога не ме разбира напълно xD

Иначе е пекана ... чак вече и коричка има tongue.gif
ludoto_mimi
Хахах, това наистина ме развесели. Много готино написано. biggrin2.gif

Ти си ми фаворитката във вече несъществуващия конкурс, а също и за караокето. 10.gif
unvisioble
В характера на Ники откривам доста свои черти и още от самото начало тя ми направи силно впечатление. rolleyes.gif
Инфантилна на моменти, малко ексцентрична, щурачка една такава biggrin.gif , много бъбрива, интелектът й не остава незабелязан, лъчезарна, привидно нежна и крехка, но всъщност може да те сдъвче и след това да те изплюе, без ни най-малко да се поколебае. biggrin2.gif
С удоволствие чета постовете й, като повечето пъти почти се напишквам от смях. 18.gif Аплодирам я за умението да се самоиронизира по изключително неповторим неин си начин! 4.gif
Memoria on Rails
Бях видяла някъде израза "Бърборина-Лудетина" и той страшно много и приляга smile.gif Много лъчезарна и хахава, което най-харесвам в нея.
never_mind
Най-прекрасното същество, което познавам...
hristin4e
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 17 2007, 00:34) *
В свободното си време уча в ОМГ 11кл.

по принцип съм много забляна, ама чак да не съм обърнала внимание, че си в мойто даскало 16.gif (между другото съм 10 Е wink.gif)
иначе мога да кажа, че си много готин човек smile.gif
Госпожица Вещицата
Уауууу накарахте ме да подскачам на стола от кеф!!!! Мерси на всички за трахооотните мнения! Брук,ей сега ти драсвам едно ЛС да си поклюкарим! Мите, ми то си е баш като хоби мойто ходене на училище - много по-сериозна съм в заниманията с на водеща. Стеф, обвиниха ме че твърде често ползвам думата "инфантилна", та реших да си я спестя тоя път - но ти ми спести терзанията относно пренебрегването й wink.gif ! Фил, целууууувкиииииииии, мойто пате!!!Христинче,11 "г" съм smile.gif
ogata
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 17 2007, 21:58) *
Фил, целууууувкиииииииии, мойто пате!!!

Що ли ми мирише на blowjob 18.gif
club135
Цитат(ogata @ Oct 18 2007, 15:18) *
Що ли ми мирише на blowjob 18.gif

Сигурно, защото ти е близо до носа... mrgreen[1].gif
Brooke
Цитат(Госпожица Вещицата @ Oct 17 2007, 22:58) *
Брук,ей сега ти драсвам едно ЛС да си поклюкарим!

Обаче аз още си чакам 18.gif .Да не си помислиш сега ,че се сърдя,просто ми стана смешно,щото вчера чаках наистина и после забравих и сега като го прочетох и ме напуши на смях .
Госпожица Вещицата
Щото ми се ресна компа точно докато ти го пишех 16.gif Написано и изпратено! С извинявки и гушки.
*PeyT*
Голямо сладурче.. Имаш много лъчезарно излъчване. happy.gif
Бъбрива, интелигентна и с много яко чувство за хумор.. 3.gif Ю рулз! biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
От последния ми пост не бях хвърляла поглед насам, сега си глеадм представянето и си се хиля на глупостите (както впрочем правя с всички стари постове)... обичайната реакция: "Аааааааз ли съм го писала 16.gif 18.gif трябва много да съм била изпростяла?!... "
NhazUl
... Но от това, което чета, наистина имаш завидно чувство за самоирония. Поне така ми се струва де, все пак не те познавам, за да кажа със сигурност. smile.gif
Niksana
Oт 7 месеца съм в тоя форум и сега разбрах,че се казваш Николета 18.gif 16.gif
Иначе не те познавам много добре,но ми харесваш smile.gif

П.П: Брат ми е в "Клуб Квант" smile.gif
Fixer
Еее.... колежката съм я пропуснал. Не съм си писал с теб много, но когато сме си писали нещо, винаги сме се разбирали доста добре, струва ми се. smile.gif Готин човек. Иначе това за свободното време ме хвърли в тъча... евала smile.gif
dark_templar13
ще ми се да видя как ще накараш да млъкне 1 наш общ познат wink.gif
unvisioble
Цитат(dark_templar13 @ Jun 14 2008, 23:29) *

Самото й присъствие ще е достатъчно, повярвай ми. 4.gif Ако е в настроение, от такава бъбривка трудно можеш да вземеш думата. biggrin2.gif

П.П. Ники, знаеш, че го казвам с най-добри чувства, нали. wub.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(unvisioble @ Jun 16 2008, 11:38) *
Цитат(dark_templar13 @ Jun 14 2008, 23:29) *

Самото й присъствие ще е достатъчно, повярвай ми. 4.gif Ако е в настроение, от такава бъбривка трудно можеш да вземеш думата. biggrin2.gif

П.П. Ники, знаеш, че го казвам с най-добри чувства, нали. wub.gif

Знам, знам. Все се каним да се видим с теб, след 14ти ми се отваря мнооооого свободно време (Весо заминава да работи 'у Софиятъ'), така че - хайде да си устроим една среща по това време (ще съберем и още женска компания от форума, разбира се wink.gif )?

Жоро си ме знае добре. Нашият общ познат... Няма да го коментирам.
-eclipse-
Нека и аз да драсна едно-две редчета.. Николета е познавам от много скоро, но засега имам страхотни впечатления.
Много позитивно настроен човек, страшно мила и добра и какви танци върти само tongue.gif
[sagi]
Здрастии..
Имаш ли гадже?
Имаш ли скайп?
С коя известна личност искаш най-много да се запознаеш?
Виждала ли си двойници на известни личности?

(:
Госпожица Вещицата
Цитат([sagi] @ Jul 4 2008, 22:09) *

Здрастии..
Имаш ли гадже?
Имаш ли скайп?
С коя известна личност искаш най-много да се запознаеш?
Виждала ли си двойници на известни личности?

(:

Абе сигурна съм, че някъде тук имаше вписана графа "доволно заета", ама не ми се търси.
Skype-ът ми ще ти бъде пратен след малко на ЛС
Известна личност... Май единствената, с кяото съм искала да се запозная, и то преди 5-6-7 год. беше.. Слави biggrin2.gif След това съм нямала такива желания. Може би Джоан Роулинг, кефи ме въображението на тая жена.
Двойници... Случвало се е да се припозная, даже една позната от преди 2-3 год. беше копие на Зара от първия Биг Брадър.. Ако това се брои де unsure.gif

Благодаря на eclipse за чудесните думи, аз също съм останала с прекрасно впечатление от теб blush.gif Елате на следващото парти, пък тогава ще видите танцииии 15.gif Подозирам, че и вие двечките имате с какво да изненадате околните, дори и с мъничко тренировка wink.gif
dark_templar13
eee точно се надявах да го изкоментираш нашия общ и тъй МЪЛЧАЛИВ познат wink.gif
Госпожица Вещицата
Казвали са ми, че ако нямам какво добро да кажа в даден момент, по-добре да си мълча.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Госпожица Вещицата @ Jul 6 2008, 12:00) *
Казвали са ми, че ако нямам какво добро да кажа в даден момент, по-добре да си мълча.

blink.gif ... worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ПП. mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
ПП2. Имаше един филм "мисията невъзможна"... сходни условия...
ПП3. Жоро, той ако е мълчалив, аз съм трактор... 3.gif
vess
Много си сладка!!!Кефиш ме много! smile.gif Абе вие всички от Пловдив сте много яки!!!! biggrin.gif

Госпожица Вещицата
Цитат(vess @ Jul 24 2008, 14:50) *
Много си сладка!!!Кефиш ме много! smile.gif Абе вие всички от Пловдив сте много яки!!!! biggrin.gif

Благодаря, а ти от къде си? Софиянче?
vess
Цитат
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 24 2008, 18:15) *
Цитат(vess @ Jul 24 2008, 14:50) *

Благодаря, а ти от къде си? Софиянче?

Не аз съм от Сливен!!! biggrin.gif
vesko_oth_fen
снимчици нямаш ли blush.gif
ogata
Има .. в профила , а и не само dry.gif .
Госпожица Вещицата
В профила ми винаги има снимка, а в Галерия -> Форумни срещи просто изобилства от мои фотоси по срещите, макар и не на последните няколко.
never_mind
Цитат(vesko_oth_fen @ Aug 3 2008, 01:17) *

Ти кво, да не зарибяваш патето... biggrin2.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(never_mind @ Aug 3 2008, 15:09) *
Цитат(vesko_oth_fen @ Aug 3 2008, 01:17) *

Ти кво, да не зарибяваш патето... biggrin2.gif

Не му убивай мерака на детето, може да ми се отвори парашута 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.