Като за начало - подвизавам се като форумната млада вещица и май всички ме знаят че се казвам "Никол". Всъщност съм Николета, от обичайния Пловдив на никаквата възраст от 17 години. Напоследък не се мотам особено из форума, но явно все още не сте ме забравили, щом вчера ме разпознаха на улицата съфорумници
Понеже не ми хрумва с какво да продължа - ще пиша явно задължитените външни отличителни белези: кестенява коса и лешникови очи, въздългичък чип нос, немлъкваща уста, кльощавка 1,70 фигура, която се опитвам да задържа на 48кг, но не винаги успявам (да не смъкна...) А,да, предполагам трябва да сложа и нещо като зодия (нищо че може да се повери в профила) - ми Стрелец/Кон съм, или като резултат: зодия "кентавър", както често се шегуват с мен... Като статус в момента съм доволно заета... ест с никой, който по-ниско от шеф
Забавлявам се с музикалните си извращения които започват от....оффф някъде и свършват на майната си. Слушам всичко. За сметка на това гледам рядко филми, камо ли ТВ. Прекарвам твърде много време из нета (макар че напоследък не чак толкова), но пък обожавам да съм сред природата. Захващам да тренирам нещо,после го оставям,после почвам друго... Засега съм минала спортни и народни танци,после модерни,после пак народни (това бяха единствените по-дълги: за 2години),около месец WT и от др месец смятам да почвам Тай Дзи Цюан... Много зарибена съм по караокетата петък и събота - всъщност май аз заразих форума. Това никак не значи че мога да пея. Подрасквам чат-пат, но общо взето - бездарно. Гледам на Таро. В свободното си време уча в ОМГ 11кл. Основно занимание - водеща на клуб "Квант".
Като характер....хЪх...Ми едно от онея вечно усмихнати същества които изглеждат като надрусани повечето време и с начина си на говорене, и с неадекватното си държание (осбено ако има повече хора около мен) - да ти се доповръща чак
Недостатъци - понякога не си знам мярката. Но нищо, това е поправимо. Споменах ли че не ми млъква устата? "Често се изказвам по теми, в които не съм компетентна... И понеже не съм компетентна в нищо, като цяло говоря много глупости." (Това е цитат на една приятелка)
Омръзна ми и май удовлетворих нарцистичното настроение, което явно ме беше обзело. Може би някой друг път ще продължа. Поздрави на най-любимите ми съфорумници от моя си форум: ggbit.info