Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Journeyman (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Gossip Girl

Режисьор: Кевин Фолс
Година: 2007
Трейлър: YouTube-Journeyman
Линкове: BuddyTv, IMDb
Резюме:
Дан Васър мислеше, че има всичко - страхотна жена, страхотна работа и страхотен син. Но скоро Дан открива, че може да се връща в миналото и да променя живота на хората - понякога за добро, понякога за лошо. Докато го прави, Дан се сближава с Ливия Бейл, неговата бивша годеница, която умира при мистериозна самолетна катастрофа. Със знанията от бъдещето, ще успее ли Дан да спаси Ливия? Ако успее, ще разруши перфектния си живот, който има в бъдещето.

Каст:
Кевин МакКид
Дан Васър
Муун Блъдгууд
Ливия Бейл
Гретчен Еголф
Кейти Васър

Download:
Journeyman 01x01 A Love of a Lifetime
Journeyman 01x02 Friendly Skies
Journeyman 01x03 Game Three
Journeyman 01x04 The Year of the Rabbit
Journeyman 01x05 The Legend of Dylan McCleen
Journeyman 01x06 Keepers
Journeyman 01x07 Double Down
Journeyman 01x08 Winterland
Journeyman 01x09 Emily
Journeyman 01x10 Blowback
Journeyman 01x11 Home by Another Way
Journeyman 01x12 The Hanged Man
Journeyman 01x13 Perfidia

Лично Мнение:
Уау, един от най-добрите сериали за сезона. Доста добре се е получило, напомня ми на един от любимите ми филми-"Ефектът на пеперудата". Мисля, че може да се задържи, защото е наистина страхотен.
ludoto_mimi
Много хубав сериал! 4.gif
Следя го още от началото и е много интересен.
Още не съм изгледала новият епизод, но съм сигурна, че е на ниво. biggrin2.gif
qwe123
Току що изгледах първия епизод и сериала ми се стори доста интересен. След малко смятам да гледам и втория, и третия и така докато не ми се доспи или не свършат епизодите biggrin.gif Освен на "Ефекта на пеперудата", ми напомня и на "Утрешен вестник" smile.gif
Само на разбрах, защо жена му толкова бързо му се метна на врата, при положение, че пишеше само датата...
Gossip Girl
Oo тоя "Утрешен вестник" на времето ми беше любим. Обаче кога ко даваха....аз съм го забравила. Даже не можах да позная Кайл Чандлър във "Friday Night Lights".

Цитат
Само на разбрах, защо жена му толкова бързо му се метна на врата, при положение, че пишеше само датата...

Тва за вестника в кутията ли става въпрос? Защото там варта или каквото беше, беше излято преди години, когато са се местели в къщата. Което значи, че няма как да го е заровил след това.

Ето 5 и 6 епизод, че сме ги забравили:
Journeyman 01x05@zamunda.net
Journeyman 01x06@zamunda.net
ludoto_mimi
Последният епизод беше интересен. Видя се как точно Дан е решил да се ожени за Кейти.
Много ми беше забавно като крадяха колата на Джак. А и костюмът на малкия като буболечка беше жесток. biggrin2.gif
Gossip Girl
Наистина добра серия! Младия Дан беше много сладък. wub.gif Много ми е интересно кога Джак ще разбере, че Дан е "пътешественик".
Между другото коя е песента, с която започва сериала?
qwe123
Цитат(Gossip Girl @ Oct 31 2007, 23:25) *

Ами във форума на IMDb има тема и някакъв човек е написaл, че я е намерил в iTunes, и че се казва "Journeyman" на Amanda Ghost & The Rural. Аз не можах да я намеря обаче...
Само че да ви кажа, не мисля, че е особено популярен сериала. Не знам. Просто американците... Интересно ми е да видя някъде рейтинг.
Gossip Girl
Цитат(qwe123 @ Nov 2 2007, 22:21) *
Цитат(Gossip Girl @ Oct 31 2007, 23:25) *

Ами във форума на IMDb има тема и някакъв човек е написaл, че я е намерил в iTunes, и че се казва "Journeyman" на Amanda Ghost & The Rural. Аз не можах да я намеря обаче...
Само че да ви кажа, не мисля, че е особено популярен сериала. Не знам. Просто американците... Интересно ми е да видя някъде рейтинг.

Мерси за песента, ще пробвам да я намеря, но се съмнявам, пък и щом и ти не си я намерила.
Иначе наистина не е популярен. Най-малкото, че от такъв голям форум явно го гледаме само аз, ти и Мими.
Рейтингите, намерих това в TvGuide, ама малко ми изглежда съмнително: "Journeyman (6.94 mil)". В tv.com пък пишеше 3 милиона..Не знам, не е чак толкова зле, но дали са реални е друг въпрос.
ludoto_mimi
7 епизод

Според мен това беше най-интересната серия от началото. Страшно много ми хареса и честно казано за пръв път наистина чакам следващата с нетърпение.
Gossip Girl
Journeyman 01x08 Winterland@zamunda.net

Еее, не. Вече съм в тъча. Току що изгледах серията и съм очарована. Предишната наистина беше много добра, но тази...Най-сетне разбрахме къде е Ливия. Всичко се заформя още по-интересно. Чудя се дали най-сетне брата на Дан ще разбере и повярва какво наистина става. И дали Дан ще се окаже за по-дълго време в миналото? Нямам търпение за отговори.
А и кодата беше страхотна.
ludoto_mimi
A Ливия в коя година беше? Защото го гледах късно снощи и не помня. Но ако съдя по колата/облеклото е в много хубаво време. rolleyes.gif

Като цяло серията много ми хареса, и как "тактично" отърваха парите от ФБР. biggrin2.gif
Gossip Girl
Аз пък тръгнах да тегля друг филм и нямах място, та го изтрих, но беше през '30 или '40..и нещо с деветка накрая. biggrin.gif
Gossip Girl
Journeyman 01x09 Emily@zamunda.net

Епизода беше..Уау! Много ми хареса. Вече съвсем запчилича на "Ефектът на пеперудата". След това, което му каза Ливия, и това, което стана с Джак, и Дан май разбра, че не трябва да се меси. А края....ммм нямам търпение за следващата серия.

ПП. Точната година, където е Ливия е 1948г. Чух я в интрото на серията. biggrin.gif
ludoto_mimi
1x10 Blowback (Zamunda)

Уау, тази серия беше... shocking.gif доста интересна. Много ми хареса като цяло, особено Ливия в настоящето. Става още по-интересно. За съжаление поради стачката, може да свърши по-рано от заплануваното. :/

Музика: Dashboard Confessional - "The Shade of Poison Trees" (CODA)
Gossip Girl
Мерси, че пусна линка, че аз забравих.
А серията беше уникална. Тоя сериал не тъпка на едно място, всяка серия е по-добра от предишната. Най-много се радвам, че Джак разбра за "пътешествията" на Дан. Много ще ми е интересно да гледам най-сетне срещата Ливия/Кейти.

Мерси и за песента. Много е приятна.
ludoto_mimi
О, да, най-накрая Джак му повярва... Как само стояха и се гледаха с Ливия в асансьора. unsure.gif shocking.gif То всеки би гледал така. Все едно, че е видял призрак... Предполагам в следващата серия ще се разсиква също какво е станало с ФБР-агента, защото в края на тази нищо не се разбра. В смисъл, не може така да мине без разследвания защо агент е бил убит в къщата им. Поне Джак вече няма да си вре носа навсякъде. biggrin2.gif
toho
Сериала e спрян unsure.gif Check Here
Gossip Girl
Journeyman 01x11 Home by Another Way@zamunda.net

Добре, де. Аз разбрах от Мими, че ще има още 2 епизода другата седмица. Пък ей сега проверих и в IMDb пише, че ще ги има.
ludoto_mimi
Явно ще ги излъчат, но няма да бъде подновен след стачката за още епизоди.
toho
Аз тамън бях решил да го почвам, ама се оказа че няма смисъл, ще вземе да ми хареса и после ще ме е яд че е свален. mad.gif
ludoto_mimi
Уау, новата серия беше доста интересна. Жалко, че спират. Сега или ще свърши с отворен край или ще претупат нещата. sad.gif
Gossip Girl
Grrr..надявах се в последният момент да го продължат. Жалко...опрделено беше сред любимите ми този сезон.
Аз по-късно се надявам да мога да го изгледам.
Значи ни остава само един епизод?
ludoto_mimi
Да, само един. Той ще бъде излъчен утре и ще го гледаме в четвъртък. Наистина много ми хареса това сериалче.
ludoto_mimi
Eто я и последната серия sad.gif
http://zamunda.net/details.php?id=111532
Gossip Girl
Мерси, че пусна линка, че съвсем бях изключила, че трябва да е излязло.
Аз едвам снощи изгледах The Hanged Man и беше страхотно. Направо е срамота да го спрат. Изобщо не ми се струва, че като хората ще се обясни всичко около Дан и Ливия.
Много тъжно. Искаше ми се да го продължат.
ludoto_mimi
Да, и на мен. Още не съм изгледала серията, вероятно по-късно. Но нещо от предишния епизод ми направи впечатление - онези жена, която гледаше на Кейти, каза на Дан, че има само още една дата като неговата - датата на Ливия. Тогава какви са тези други хора, които уж разследваха от ФБР... blink.gif
Или аз пак нещо не съм разбрала.
dodoart
Страхотен сериал!!!! Дълго време се чудех от къде ми е позната музикалната тема от филма...е сладващите линкове са поздрав от мен за феновете на сериала
1.музикалната тема от сериала: http://www.youtube.com/watch?v=gF4O94XZycw
2.Един български хит: http://www.youtube.com/watch?v=YFCqAPd9wHw...feature=related

П.П. Кой от кого е крал, оставям на вас да решите
The_Man_Of_Steel
Кога ще почва 2ри сезон
confused.gif
Gossip Girl
За съжаление няма да има втори сезон, доколкото последно четох.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.