Цитат(3pacalypse Now @ Oct 16 2007, 11:10)

Значи искам да кажа едно голямо "ЕВАЛА!" на нашите си админи!
Останал съм с впечатление , че навсякъде другаде освен тук админите на разни голями форуми или не толкова голями се имат за богове и трябва да им се кланяме

и там да ги имаме за икони и месии понеже са с титлата "Админ" . Само тук сякаш има равни права (като изключим техническите разлики) между потребител и админ, отношенията са коренно различни.
Във всяко стадо има по някоя черна овца без тях не може, но поне се стремим тук да няма подобни.

Ей сега преди малко писах 2-3 часа една статия само за да ми пише някъв сульо "Ами не е достатъчно добре , не е достатъчно изчерпателно , не ми харесва стилът ти на писане "(Нищо чудно , че публикуват по-една статия на 2 седмици)
Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава...

...та незнам някои хора за кви се имат и написах в отговор "Добре тогава Ваше Капризничество , хванете си я напишете сам , не стига , че по цял ден си бараш .... със някакъв форум дето го посещават 50 човека макс , ама ест като всеки друг самопровъзгласил се админ трябва да се имаме за голямата работа във собствения ни форум ... Та теглих му една майна и се сетих за разликите между тук и там

И за уважението и толерантноста , които ги има тук и може би само тук

Та ЕВАЛА !

Всеки избира сам как да постъпва, лично аз мирно и тихо бих се изнесъл, защото просто подобен човек не уважава труда ми => не уважава мен самия => няма причина да поддържам каквито и да било контакти с подобна личност. Няма смисъл да си хабя нервите, каквото е това е. Иначе навсякъде си има някакви условни правила и тук е така, но малко са хората които по какъвто и да било начин могат да се оплачат от некоректно отношение. Заслугата не е само на екипа, а и на всички потребители, независимо админ модер или редовен потребител, ние всички заедно правим форума такъв какъвто е.
Цитат(hristin4e @ Oct 16 2007, 13:04)

И аз съм напълно съгласна с вас

Какъвто и проблем да имаш винаги ще ти отговорят и ще ти е обяснено спокойно и разбираемо. Просто спазваш правилата и всичко си е ОК. Страхотна работа са свършили

Поздравления на всички в екипа. И си останете същите, ей

Всичко тече всичко се променя е казал един древен мъдрец... Но се надявам да продължаваме и занапред в положителна посока, всичко зависи от самите нас, каквото зависи от администраторския и модераторски екип, ще бъде направено.
Цитат(aria @ Oct 16 2007, 17:00)

Както Стефи(unvisiоble) беше казала преди моето мото е "Винаги може по-добре"...
Цитат($windle @ Oct 16 2007, 17:45)

Хах, аз преди много време като видях форума, той на безплатен хостинг май беше, като видях викторшефа и си викам баси ника, за какъв се има тоя, после осъзнах че по-точен админ не съм срещал. Смятам че и другите от екипа са много готини и коректни хора, нямат грешка,

Благодаря за думите, иначе ника ми първоначално беше изцяло на шега, просто защото реално такъв ми беше прякора и до ден днешен си ми викат така. Знам и аз, ако видя някой с подобен ник бих си направил погрешни впечатления, но нещата са такива каквито са, а и който ме познава ме познава... (В това последното имаше много смисъл...

)
Цитат(galdoka @ Oct 17 2007, 15:12)

WoooHooo правилно ... а иначе просто какво да кажа ... в другите форуми като имам проблем и 3 дена се подготвям да попитам някой админ или мод как да го оправя и накрая ми отговарят няккво грубо все едно съм баси некадърната издънка , низша твар! Докато виж тука е друго - супер земни и готиняги са ни админите и модовете ... позволяват да се чуе и мнение различно от тяхното, което в много други форуми е на практика почти невъзможно ... абе пичове к`во да кажа ...
Всички сме хора и допускаме понякога грешки, човешко е да се греши. А и никой не се е родил научен.
Цитат(galdoka @ Oct 17 2007, 15:12)

само след като ги обсипахме с похвали да не вземат да се възгордеят

...
Ох, хубаво е да чуеш и някоя добра дума от хора които оценяват направеното.
ПП. Ще помоля, всякакви дискусии свързани с напускането на Жоро(The_Shaman) от екипа да бъдат пренасочени към блоговете, където е писал по въпроса. Предварително благодаря!
ПП2. Разчистих темата от офтопиците, заканите и обидите, ще помоля най-учтиво подобни такива да бъдат незабавно преустановени!