Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички Админи !
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
3pacalypse Now
Значи искам да кажа едно голямо "ЕВАЛА!" на нашите си админи!
Останал съм с впечатление , че навсякъде другаде освен тук админите на разни голями форуми или не толкова голями се имат за богове и трябва да им се кланяме worthy.gif и там да ги имаме за икони и месии понеже са с титлата "Админ" . Само тук сякаш има равни права (като изключим техническите разлики) между потребител и админ, отношенията са коренно различни.Ей сега преди малко писах 2-3 часа една статия само за да ми пише някъв сульо "Ами не е достатъчно добре , не е достатъчно изчерпателно , не ми харесва стилът ти на писане "(Нищо чудно , че публикуват по-една статия на 2 седмици) ...та незнам някои хора за кви се имат и написах в отговор "Добре тогава Ваше Капризничество , хванете си я напишете сам , не стига , че по цял ден си бараш .... със някакъв форум дето го посещават 50 човека макс , ама ест като всеки друг самопровъзгласил се админ трябва да се имаме за голямата работа във собствения ни форум ... Та теглих му една майна и се сетих за разликите между тук и там wink.gif И за уважението и толерантноста , които ги има тук и може би само тук smile.gif

Та ЕВАЛА ! smile.gif
Morska~Vu6ka
Напълно съгласна =)) За пръв път срещам толкова земни админи laugh.gif Което може само да ме радва, разбира се.

Същото мога да кажа и за модовете ((((:

Много човечно отношение показва целия екип на форума, поздравления за което smile.gif
hristin4e
И аз съм напълно съгласна с вас tongue.gif
Какъвто и проблем да имаш винаги ще ти отговорят и ще ти е обяснено спокойно и разбираемо. Просто спазваш правилата и всичко си е ОК. Страхотна работа са свършили smile.gif
Поздравления на всички в екипа. И си останете същите, ей wink.gif
melkor
От името на екипа - Благодарим! biggrin.gif
ludacris
Да - точни са и винаги ако могат ще помогнат wink.gif
ogata
Eвала и от мен , особено на Вико за перфектния съпорт
Мелкор - човека с маската и брадвата xD
Криско - уорн римуувъра xD
и моя френд Кънект без който трейд раздела , нямаше да е това , което е в момента smile.gif
aria
Айде едно голямо БРАВООО и от мен 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Целият форум е много добре организиран и подреден.Поздрави smile.gif
$windle
Хах, аз преди много време като видях форума, той на безплатен хостинг май беше, като видях викторшефа и си викам баси ника, за какъв се има тоя, после осъзнах че по-точен админ не съм срещал. Смятам че и другите от екипа са много готини и коректни хора, нямат грешка, banana.gif
Titan
Дам прав си. И аз бях така първия път.

Ето едно голямо БРАВО! На всички от екипа. Прекрасна работа и държание. smile.gif
3pacalypse Now
Цитат(ogata @ Oct 16 2007, 14:00) *
Eвала и от мен , особено на Вико за перфектния съпорт
Мелкор - човека с маската и брадвата xD
Криско - уорн римуувъра xD
и моя френд Кънект без който трейд раздела , нямаше да е това , което е в момента smile.gif

Дам , напълно си прав smile.gif
galdoka
WoooHooo правилно ... а иначе просто какво да кажа ... в другите форуми като имам проблем и 3 дена се подготвям да попитам някой админ или мод как да го оправя и накрая ми отговарят няккво грубо все едно съм баси некадърната издънка , низша твар! Докато виж тука е друго - супер земни и готиняги са ни админите и модовете ... позволяват да се чуе и мнение различно от тяхното, което в много други форуми е на практика почти невъзможно ... абе пичове к`во да кажа ... само след като ги обсипахме с похвали да не вземат да се възгордеят biggrin.gif ...
akolevutd
Това е целта на форума. Важното е всички да са доволни и да ти е приятно да влезеш.

galdoka: ще се възгордейм ся и ще станем много лоши. пазете се 4potrivam[1].gif
vIkToRsHeFa
Цитат(3pacalypse Now @ Oct 16 2007, 11:10) *
Значи искам да кажа едно голямо "ЕВАЛА!" на нашите си админи!
Останал съм с впечатление , че навсякъде другаде освен тук админите на разни голями форуми или не толкова голями се имат за богове и трябва да им се кланяме worthy.gif и там да ги имаме за икони и месии понеже са с титлата "Админ" . Само тук сякаш има равни права (като изключим техническите разлики) между потребител и админ, отношенията са коренно различни.

Във всяко стадо има по някоя черна овца без тях не може, но поне се стремим тук да няма подобни.

Ей сега преди малко писах 2-3 часа една статия само за да ми пише някъв сульо "Ами не е достатъчно добре , не е достатъчно изчерпателно , не ми харесва стилът ти на писане "(Нищо чудно , че публикуват по-една статия на 2 седмици)
Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава... emoticon1.gif

...та незнам някои хора за кви се имат и написах в отговор "Добре тогава Ваше Капризничество , хванете си я напишете сам , не стига , че по цял ден си бараш .... със някакъв форум дето го посещават 50 човека макс , ама ест като всеки друг самопровъзгласил се админ трябва да се имаме за голямата работа във собствения ни форум ... Та теглих му една майна и се сетих за разликите между тук и там wink.gif И за уважението и толерантноста , които ги има тук и може би само тук smile.gif
Та ЕВАЛА ! smile.gif
Всеки избира сам как да постъпва, лично аз мирно и тихо бих се изнесъл, защото просто подобен човек не уважава труда ми => не уважава мен самия => няма причина да поддържам каквито и да било контакти с подобна личност. Няма смисъл да си хабя нервите, каквото е това е. Иначе навсякъде си има някакви условни правила и тук е така, но малко са хората които по какъвто и да било начин могат да се оплачат от некоректно отношение. Заслугата не е само на екипа, а и на всички потребители, независимо админ модер или редовен потребител, ние всички заедно правим форума такъв какъвто е. happy.gif

Цитат(hristin4e @ Oct 16 2007, 13:04) *
И аз съм напълно съгласна с вас tongue.gif
Какъвто и проблем да имаш винаги ще ти отговорят и ще ти е обяснено спокойно и разбираемо. Просто спазваш правилата и всичко си е ОК. Страхотна работа са свършили smile.gif
Поздравления на всички в екипа. И си останете същите, ей wink.gif

Всичко тече всичко се променя е казал един древен мъдрец... Но се надявам да продължаваме и занапред в положителна посока, всичко зависи от самите нас, каквото зависи от администраторския и модераторски екип, ще бъде направено.

Цитат(aria @ Oct 16 2007, 17:00) *
Айде едно голямо БРАВООО и от мен 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif Целият форум е много добре организиран и подреден.Поздрави smile.gif

Както Стефи(unvisiоble) беше казала преди моето мото е "Винаги може по-добре"... emoticon1 (28).gif

Цитат($windle @ Oct 16 2007, 17:45) *
Хах, аз преди много време като видях форума, той на безплатен хостинг май беше, като видях викторшефа и си викам баси ника, за какъв се има тоя, после осъзнах че по-точен админ не съм срещал. Смятам че и другите от екипа са много готини и коректни хора, нямат грешка, banana.gif

Благодаря за думите, иначе ника ми първоначално беше изцяло на шега, просто защото реално такъв ми беше прякора и до ден днешен си ми викат така. Знам и аз, ако видя някой с подобен ник бих си направил погрешни впечатления, но нещата са такива каквито са, а и който ме познава ме познава... (В това последното имаше много смисъл... biggrin.gif )

Цитат(galdoka @ Oct 17 2007, 15:12) *
WoooHooo правилно ... а иначе просто какво да кажа ... в другите форуми като имам проблем и 3 дена се подготвям да попитам някой админ или мод как да го оправя и накрая ми отговарят няккво грубо все едно съм баси некадърната издънка , низша твар! Докато виж тука е друго - супер земни и готиняги са ни админите и модовете ... позволяват да се чуе и мнение различно от тяхното, което в много други форуми е на практика почти невъзможно ... абе пичове к`во да кажа ...

Всички сме хора и допускаме понякога грешки, човешко е да се греши. А и никой не се е родил научен.

Цитат(galdoka @ Oct 17 2007, 15:12) *
само след като ги обсипахме с похвали да не вземат да се възгордеят biggrin.gif ...

Ох, хубаво е да чуеш и някоя добра дума от хора които оценяват направеното.

ПП. Ще помоля, всякакви дискусии свързани с напускането на Жоро(The_Shaman) от екипа да бъдат пренасочени към блоговете, където е писал по въпроса. Предварително благодаря!
ПП2. Разчистих темата от офтопиците, заканите и обидите, ще помоля най-учтиво подобни такива да бъдат незабавно преустановени!
club135
Вик, ти май го прие като въпрос на чест да отговориш на всички в един пост...
vIkToRsHeFa
Цитат(club135 @ Oct 18 2007, 09:02) *
Вик, ти май го прие като въпрос на чест да отговориш на всички в един пост...

Ам не просто отбрах коментарите, които сметнах да коментирам. blush.gif

Иначе всеки си има собствено мнение за всичко де, радвам се че има поне и хора които оценяват онова което се прави. emoticon1 (111).gif emoticon1 (28).gif
Freaky
Аз оценявам всичко много smile.gif Тук съм още от phpbb форума който беше на forumer.com biggrin2.gif . Сега всичко е наред само остана да се намери някой да срита Bucky че пише като Свети Петър наоколо ... mrgreen[1].gif Естествено го казвам с почти никаква агресия (да ве... huh.gif ) happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.