Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Kindness of Strangers"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Kindred"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Between shifts at a local fast food joint, Monica Dawson (Dana Davis) begins to exhibit some unexpected new abilities unbeknownst to her brother Damon (guest star Carlon Jeffery), grandmother Nana (guest star Nichelle Nichols), and cousin Michah (Noah Gray-Cabey). Angela Petrelli (guest star Cristine Rose) makes a shocking confession as new information about the previous generation of Heroes is revealed. With Molly’s (guest star Adair Tishler) ”boogyman” continuing to turn her dreams into nightmares, Matt (Greg Grunberg) asks her to put aside her fears and locate him on a map -- with terrible results. Suspecting Claire (Hayden Panettiere) has a new boyfriend, H.R.G. (Jack Coleman) fears for the future. As they get closer to the U.S., Maya (Dania Ramirez) and Alejandro (Shalim Ortiz) make a grim discovery on the road.

НАКРАТКО: Между две смени в местен ресторант за бързо хранене, Моника Доусън започва да проявява неочаквани нови способности, незабелязани от брат й, Деймън, баба й Нана и братовчед й - Майка. Анджела Петрели признава нещо шокиращо и така разкрива нова информация за предишното поколение герои. След продължителните кошмари на Моли, Мат я моли да преодолее страховете си и да го открие на картата... с ужасяващи последици. Подозирайки, че Клер има ново гадже баща й се страхува за бъдещето. С приближаването си до САЩ, Мая и Алехандро откриват нещо мрачно на пътя.

Download:
Четвърти епизод@Zamunda
Apfh
Линк - http://zamunda.net/details.php?id=104137
smile.gif

За епизода... много добър, както винаги! Втори сезон май за момента няма слаб епизод. Тук се разкриха сума тайни и отговори, като в същото време за моя изненада не бяха зададени, кой знае колко нови въпроси. Определено ми хареса...
toho
Стахотен епизод, както винаги!!!
Братовчедката на Майка има страшна сила!!! С тая хватка от кеча ме разбиха. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Хаха, хватката от кеча беше луда. Оня със сигурност няма да се върне. biggrin2.gif

Както винаги, страхотна серия и пак много въпроси. Какъв ли е бащата на Мат, че плаши Моли? Дали той е убиецът? И какво ще стане с нея сега? Гррр, мразя го тоя сериал. 18.gif Прекалено много въпроси и мислене.

На Гейбриъл пак му затиктакаха часовниците. Дали това означава, че си връща силите? huh.gif
toho
http://tinyurl.com/2gcmq3
Субтитрите
ludoto_mimi
Цитат(toho @ Oct 17 2007, 00:42) *
Субтитрите

Защо не даваш линк към сайта? субс 2х04
f0rgy
Абе тая му направи тва там 619 ли 691 ли как беше,се 1 ама го разпори хахахахах..лелел...иначе яко...Дано Сайлър ги утрепе тея 2мата,не мога да ги понасям..иначе Клеър - wub.gif wub.gif wub.gif
ludoto_mimi
Той хубаво ще ги утрепе, ама ще им вземе ли силите? А и те като вървят в комплект той сам ли ще може да се спира? (както брата спира силите на сестрата)
toho
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 17 2007, 02:40) *
Цитат(toho @ Oct 17 2007, 00:42) *
Субтитрите

Защо не даваш линк към сайта? субс 2х04

ами аз това съм направил, просто съм съкратил линка blush.gif
Fairina
Цитат
Той хубаво ще ги утрепе, ама ще им вземе ли силите? А и те като вървят в комплект той сам ли ще може да се спира? (както брата спира силите на сестрата)

Мне, предполагам, че първо трябва да изчака да си върне способността за ядене на мозъци и тогава laugh.gif Щото все пак силите им не са за изпускане, а той с Кандис вече се прецака...Иначе да, сигурно ще може сам да си се контrолира.
Хубав епизод беше...
ZzoOoMeR
Да ... Определено мога да кажа , че ми хареса повече от предишната серия! Вече Поне знаем за кои са 12-те ( или поне 11 от тях защото 1 не се вижда : ) ) :

Бая поизмислена Способност има тази братовчедка на Мика( Майка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) Но определно ми хареса 619 8.gif
Интересно ми е Сайлърчо как ще си върне способностите а също и Питър докога ще вижда онова "зомби" в огледалото ...
А относно Mоли по мои подозрения - тя ще си остане в това състояние ( по мои подозрения клинична кома ) докато Паркър и Суреш не отидат в апартаменчето на "Nightmare Man" ... В другата серия очаквам и майката на Нейтънчо да бъде убита някъде в затвора от тайнствения убиец , освен ако понякъв начин е се спаси ( ама съм сигурен дори и не я убие поне ше има опит за убийство) , а и мисля , че е крайно време да си покаже способностите wink.gif ... И като за финал да кажа - определено се разбра , че на картината това е била Клеар , сега остава да видим как приятелчето и ще разбере кой е баща и да видим как ще изкрейза tongue.gif
ludoto_mimi
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 17 2007, 14:59) *
и Питър докога ще вижда онова "зомби" в огледалото ...

Нейтън. biggrin2.gif

Не вярвам толкова бързо да разбере Уест кой е бащата. Все пак това е последната картина... rolleyes.gif
ZzoOoMeR
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 17 2007, 15:47) *
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 17 2007, 14:59) *
и Питър докога ще вижда онова "зомби" в огледалото ...

Нейтън. biggrin2.gif

Не вярвам толкова бързо да разбере Уест кой е бащата. Все пак това е последната картина... rolleyes.gif

Oops... Да де Нейтън ... явно съм се объркал ,защото в същото време си мислих кога ли ще се осъзнае онзи "пустиняк" Питър и ще погледне в кутийката : ) - би трябвало в следващия епизод да се направи нещо по тоз въпросец ( : )

Цитат

Аз пък смятам , че съвсем скоро време ще се разбере ... с тези негови склонности към Воайорство biggrin.gif
FrAgMaKeR
Тези картини не винаги се сбъдват.. а дори когато е така, не винаги това, което изразяват е точно това, което се е случило.. Аз като я гледам тази картина си мисля, че приятеля на Клеър, всъщност я е предърнал да я утешава задето някой друг е убил баща й.. защо му е да го убива, по-скоро някой от Компанията? Другото с това летени ми изглежа свързан със семейство Петрели.. братчет или защо не чичо.. но всичко е възможно.. smile.gif

Интересно 12-тия дали не е Кенсей smile.gif

Сайлър.. Гейбриъл, той наистина е интересна комбинация с тези двамата.. ако им вземе силите.. наистина ще стане много опасен.. но интересно този Торбалан, кой е.. какъв е и какво може да прави.. confused.gif
an4ito
серията си беше хубава ... ам наистина ако Сайлър вземе способностите на двамата ша е много опасно , а за Моли ... много искам да разбера какво виждя след като изпадна в шок... sad.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 17 2007, 18:38) *
Тези картини не винаги се сбъдват.. а дори когато е така, не винаги това, което изразяват е точно това, което се е случило.. Аз като я гледам тази картина си мисля, че приятеля на Клеър, всъщност я е предърнал да я утешава задето някой друг е убил баща й.. защо му е да го убива, по-скоро някой от Компанията? Другото с това летени ми изглежа свързан със семейство Петрели.. братчет или защо не чичо.. но всичко е възможно.. smile.gif

Е,тва е кръвосмешение...ако е свъръзн с Нейтън,който е баща на Клеър,надали mrgreen[1].gif А винаги ми е било странно...тези които могат да се регенерират (Клеър,Кенсей) не трябва ли по някой начин да са безсмъртни(имам предвид + естествена смърт)... blink.gif
ludoto_mimi
Цитат(f0rgy @ Oct 17 2007, 20:05) *
Цитат(FrAgMaKeR @ Oct 17 2007, 18:38) *

Е,тва е кръвосмешение...ако е свъръзн с Нейтън,който е баща на Клеър,надали mrgreen[1].gif А винаги ми е било странно...тези които могат да се регенерират (Клеър,Кенсей) не трябва ли по някой начин да са безсмъртни(имам предвид + естествена смърт)... blink.gif

И аз не съм особена фенка на тия кръвосмешения. Дано да нямат нищо общо.

Има някаква логика... Генетиката и биологията, не са ми силни страни, но щом може да регенерира мускули и тъкани, би трябвало да живеят доста дълго... rolleyes.gif
dudenceto
Току що изгледах епизода smile.gif Страхотен .... С нетърпение очаквам следващия епизод(поне по трейлъра изгл. интересен) happy.gif
Mr. Winchester
Интересно. Дали Сайлър ще иска да убие близнаците confused.gif

П.П.: Много яко брачедката на Мика направи 619 biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.