nadezhda_had
Oct 15 2007, 20:01
”Dare Devil”17 октомври 2007
Промо YouTube Промо DownloadСерена и Дан излизат на среща.Дан прави подробни планове ,за да впечатли Серена на тяхната първа официална среща.Същата нощ Джени е поканена на прочутото преспиване у Блейр и се въвлича в играта ”истина или предизвикателство”.Междувременно Лили разбира ,че Ерик е изчезнал от стаята си в терапевтичния център, Лили търси помощ от бившото си гадже Руфъс.
Download:
Gossip.Girl.S01E05.HDTV.XviD-XOR (zamunda)
Музика:
The Little Ones - There's A Pot Brewin
Bach - Brandenberg Concerto No.3 in G Major - BWV 1048: I. Allegro
Prima J - Rockstar
Cadence Blaze - Came To Dance
Two Hours Traffic - Jezebel
Kat Deluna ft Elephant Man - Whine Up
All Wrong & The Plans Change - I'm Doing It Again
Ozzy Osbourne - Mama, I'm Coming Home
Zooland - Get Ur Party On
Tim - Something Like That
Субтитри:
ladysunshine
Oct 15 2007, 20:05
Чакам го с нтърпение епизода. На мен ми стана много интересно това за Лили и Руфъс. Мился, че понататък ще се развият действията между тях. А за Серинка и Дан много се радвам и се надявам срещата им да мине много готино.
brooke_scott
Oct 15 2007, 20:27
още ден и половина
Enchanted
Oct 15 2007, 22:20
Наближава време за епизодчето мисля че всички го чакаме с нетърпение...
този път няма начин да закъснея с гледането му
И аз с нетърпение очаквам епизода.Нейт сигурно ще почне да работи някъде,ще видим как ще се развият отношенията между Серена и Блеър абе яко ще е епизодчето

(както винагИ)
nadezhda_had
Oct 17 2007, 11:49
ladysunshine
Oct 17 2007, 12:46
Цитат(nadezhda_had @ Oct 17 2007, 11:49)

Ето, че дойде и деня

От кога си го чакам. Мерси за линкчето, веднага дърпам :Р
vivata123
Oct 17 2007, 14:13
Много интересен епизод... Най-накрая и Джени да покаже малко характер. Стига е лизала подметки..
А това момченце Ерик започва да ми става все по-симпатично..
ludoto_mimi
Oct 17 2007, 17:30
Много хубав епизод.
Мисля, че това беше единственият, който ми хареса изцяло.
Roxanne
Oct 17 2007, 20:16
Хубава серия, по-положителна от останалите. Интересно ми е дали ще стане нещо между Руфъс и Лили. Серена/Дан беше готино, Джени ми се издигна в очите, Блеър както винаги се представи на ниво в това да бъде кучката(но то това й е забавното

). Само си признавам, че се разочаровах от липсата на моя любимец Чък.
barbaronka
Oct 18 2007, 12:42
Много ми хареса епизодът... Супер мн се радвам, че наблегнаха малко на отношенията на Дан и Серена ;]
А Джени ме издразни малко в началото, но накрая завърши доста силно според мен
Ммм... също така мисля, че ще има нещо и между Лили и Руфъс, но по-нататък... Жалко само, че нямаше нищо от Чък и Нейт :/
ludoto_mimi
Oct 18 2007, 12:54
Цитат(barbaronka @ Oct 18 2007, 13:42)

Жалко само, че нямаше нищо от Чък и Нейт :/
Лично за мен това беше най-хубавото. Нямам нищо против Чък, но Нейт ми лази по нервите.
Честно казано интересно ми е миналото на Руфъс и Лили и какво ще стане в бъдеще.
brooke_scott
Oct 18 2007, 14:49
пфф тъкмо го пуснах да се тегли, че 2 дена нямах нет и направо откачих, от кога я чакам серийката
pretty_girl
Oct 18 2007, 20:30
Много се радвам,че сериала събра фенове защото настина супер ме кефи.Епизода беше моного интересн особено ми хреса на края как Джени си тръгна от преспиването и разбира се Серена и Дан бяха супер сладки
Enchanted
Oct 18 2007, 22:20
Охх все не ми стига времето да го гледам,утре съм си обещала да му отделя 45мин...
brooke_scott
Oct 19 2007, 13:29
Много готин епизод.Любимият ми досега.Най-много се зардвах на Серена и Дан леле много са сладки.Джени много ме изкефи!Блеър боже разказа и играта...и много ме е яд че Чък и Нейт не участваха,щешед а бъде още по интересн.Бартчвто на Серена се повече ме кефи,а пък с Джени са сладки и аз немога още да повярвам че Джен е на 14..
Серийката беше много мн яка....нямам думи...А Джени не мога да повярвам че е на 14
Enchanted
Oct 21 2007, 20:21
Цитат(MoLlY @ Oct 20 2007, 14:06)

Серийката беше много мн яка....нямам думи...А Джени не мога да повярвам че е на 14
На същото мнение съм като Йони...просто да не повтарям поста,ние всички мислим еднакво за епизода,така ми се струва!
ladysunshine
Oct 23 2007, 13:25
Страхотна серийка. Определено е една от най-добрите до сега. Края беше просто върха. време си им беше на Дан и Серинка. Сладури
nadezhda_had
Oct 23 2007, 13:32
много интересен епизод беше,липсваха ми доста Нейт и Чък
Enchanted
Oct 26 2007, 17:29
Все пак епизода беше интересен!
Mr. Winchester
Dec 30 2007, 22:19
Епизода беше интересен нищо 4е Нейт и 4ък (един епизод без гадната физиономия на Чък ) ги нямаше нали пък са тук Джени и Ерик
Mrs.B.Bass
Jan 20 2008, 18:37
Цитат(brooke_scott @ Oct 19 2007, 13:29)

Нямам думи, мн беше готин, а Серина и Дан откога ги чакам, ауууу големи сладури, мн им се радвам

Дам,това беше най-интересното в епизода,а и също така смешният момент с Б,като се прави на дрогирана
^BeLieVe`iN`Me^
May 30 2008, 18:44
Епизода е най-якия за сега.
Имаше повече забавни моменти, отколкото интриги.
Харесаха ми моментите между Серена и Дан...Егати сладурите са!
Джени за първи път ми допадна от началото на сериала.
Блеър отново се превъзнася..Голяма кучка си е момичето ;D
Ерик и Джени са много готини и съм почти сигурен, че ще се получи между тях.
Лили и Руфъс определено са имали нещо, което ги е свързвало преди и ми е адски интересно да се разбере какво...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.