Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smiley Face (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
FrAgMaKeR

Оригинално заглавие: Smiley Face
Българско заглавие: Усмивчица
Година: 2007
Жанр: Комедия
Линк: imdb.com
Режисьор: Грег Араки
Участват: Ана Ферис, Адам Броуди, Джон Чо, Майкъл Хичкок, Дейвид Голдман

Ревю: След като случайно изяжда кексчетата с канабис на съквартиранта си, натоварения ден на младата актриса Джейн се изпълва с уникална поредица от недоразумения и забавни приключения. smile.gif

Критиката е разделена на две коренно противоположни мнения за филма, за една част от хората, които са го гледали, това е уникално забавен филм, за другите е невероятно тъп и безсмислен. Това се дължи до някъде и на това, че голяма част от забавните ситуации във филма не могат да бъдат схванати от всички, трябва да имаш известен житейски опит с някои неща, за да можеш да заглееш за какво става въпрос в конкретните ситуации и да се разсмееш. Ако този опит и познаване на "материала" ти липсва, то този филм не е за теб, няма да го разбереш, а ще гледаш тъпо.

На мен лично много ми хареса, макар и далеч от класики като "How High", филма е достатъчно забавен и интересен. А и изпълнението на главната актриса Ана Ферис, позната от "Страшен Филм" и "Горещо маце" много ми допадна, интересно ми беше да видя и Адам Броуди в такава роля.. smile.gif
lemmy
Оня ден го гледахме в приятеля ми и беше забавничко, но има толкова мноу такива филми, че вече ми писва от тях.
ladysunshine
А Адам Броуди Сууупер smile.gif От къде да си го дръпна? Щом е с Адам веднага съм навита да го гледам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.