Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промоционални снимки на епизод 7 - "Wrath"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda

П.П.: Кака Лана ще му разкаже играта на ония идиот. 15.gif Can't wait!
toho
Освен, че Лана на СиКей мод ще му разкаже играта, усещам, че и Лоис няма да му остане длъжна. На тоя със сигурност не му е чиста работата и бая проблеми ще има, както се ебава и Клои.
smallville_f
УооооооооУ ... Лана цепи мрака в тфа якенце 15.gif Дано хубуу го разтресе, че да му дойде акъла в главата на тфа арогантно изчадиийце 14.gif Ше храни той Клои ли?! Я да ми дойде само ... 15.gif Искам бой, тупалки и кръв! 18.gif Мерси за снимките!
MaLkIq_MuKi
Леле, Лана е много готина тука 15.gif Заслужава си го тоя щом ще вика на Клои - Клоистър 14.gif
sonofsparda
А и няма да е лошо ако насоли и Лоис малко: "Ааа, начи за туй та зеха на работа тука." 15.gif
lex's_girl
хаха, облечен ли е някой в кожени дрехи вече е преминал на тъмната страна. Трябва да си сложа някви лупи на очите че не виждам тва Лоис ли където се целува с Грант, абе тя си е. А и май има нова репортерска прическа cool biggrin.gif
Enchanted
shocking.gif Ауу супер,просто ако Ланчето литне докато е със силите на Кларк,вече ще се скъсам от смях! 18.gif
sonofsparda
Е, чак такава гавра с Кларк Кент едва ли ще си направят. Братовчедка му лети, неговия(култов) клонинг лети, а той не, а сега и Лана? Неее, чак така няма да му се crap-нат отгоре. wink.gif
didssy
наскоронякой беше казал за ланчето в черно костюмче (или нещо такова) еее ей я на ! рулира на тия снимки дано го ннаучи тоз на уважение !!! 4.gif 12.gif
smallville_f
Цитат(didssy @ Oct 13 2007, 18:06) *
наскоронякой беше казал за ланчето в черно костюмче (или нещо такова) еее ей я на

Аз, но подчертах, да е като на жената котка и прибавих 3 метров бич ... Но и в кожено якенце не е зле 15.gif Бой, бой, бой, меле, бой, бой, бой 18.gif
ViruZzZ
Махлиии Лана тука ohmy.gif biggrin.gif Дано да му затвори на тоя надъхания устата... 12.gif
Enchanted
Aз не мисля че ще го бие ,само ще го сплаши малко,но на мен ми е адски интересно как Кларк ще се здържи да не я следва по петите постоянно...как ли ще си разменят силите двамата rolleyes.gif
vikihill96
Абе ще го видим Грант колко е многословен и сладкодумен, когато изпадне в такава ситуация 15.gif ! То е лесно да викаш и да се заяждаш с такъв готин човек какъвто без съмнение е Клои. А да го видим сега като някой не му играе по свирката дали ще продължи с напереното си поведение 15.gif ! А иначе Ванка-мерси за снимките- страшни са, а Лана в черното костюмче-аааа, Dark Side Forever-

Well done Lana, well done my young padawan 15.gif (ей така да я видя Лана с костюмче като на горната снимка и направо вече бих изпаднал в пълен екстаз biggrin2.gif ) !
A_l_e_x
Eee,Лана е истински Лутър тука,явно и е дошъл мозък в главичката,дано налее и на тоя Грант малко,че много дразни
solenka
Wow! shocking.gif Лана как изглежда само... 15.gif Грант ще бъде разкрасен подобаващо.
Мерси за снимките!
ViruZzZ
Мимз кой не иска Лана в костюма на жената котка и с 3 метров бич ... 1sun[1].gif Ша ги буха наляво надясно biggrin.gif
sonofsparda
Цитат(ViruZzZ @ Oct 14 2007, 01:54) *
Мимз кой не иска Лана в костюма на жената котка

Аз. Искам я без него. smile.gif
Enchanted
С костюмче може и да се уредим да я видиме,но без него няма как 18.gif ,а по възможност и Кларк да остане само по суперменско костюмче,тогава аз ще съм на-доволна! 18.gif

П.П.Извинете ама се отнесох!
free_soul
Цитат(sonofsparda @ Oct 13 2007, 17:49) *
Е, чак такава гавра с Кларк Кент едва ли ще си направят. Братовчедка му лети, неговия(култов) клонинг лети, а той не, а сега и Лана? Неее, чак така няма да му се crap-нат отгоре. wink.gif

Хехе Ванка, защо ли имам чувството, че нарочно ще се изгаврят по този начин с Кларки ; )
sonofsparda
Ааа, не. Това вече ще бъде прекалено. Едва ли ще го направят.
Enchanted
Незнам,да си кажа право,не се съмнявам да го направят...но да се надяваме че няма да са толкова жестоки,представете си само изражението на СК,ако види и гаджето му да лети 18.gif
vikihill96
Е защо бе- " Крилете на любовта" 18.gif 18.gif . Пък и нали правилно си го каза Кара вече-"Явно хората са прави Кал-Ел. Момичетата сързряват по-бързо от момчетата" 10.gif 10.gif !!! Тъй, че нищо чудно Лана и да полети happy.gif . Друг е въпросът, дали Лана ще се усети да пробва това неизползвано от Кларки умение - летенето blush.gif ? Абе ако наистина литне, ще е доста гаден удар върху самочуствието на Кал. Той колко време се опитва да полети, а видите ли Лана, както се казва - от първи опит успява blush.gif . Гадничко наистина би било mrgreen[1].gif !!!
didssy
ем ако помните кларк летеше насън един два пъти в 2 сезон лио бешеее ... ох незнам но си беше в възьдуха човека . това е по скоро психическа нагласа според мене .
Enchanted
Цитат(didssy @ Oct 16 2007, 10:19) *
ем ако помните кларк летеше насън един два пъти в 2 сезон ли бешеее ... ох незнам но си беше в възьдуха човека . това е по скоро психическа нагласа според мене .

Не беше ли във първи сезон...незнам може да греша rolleyes.gif
А иначе испоред мен е психическа нагласа,Ланчето е готова да литне ще го направи.
sonofsparda
Вижте сега, тия способности на Кларк не идват току-така. Много би било глупаво в по-следващите епизоди, Кларк да се пребива всеки път щом се опита да литне, а Лана просто да си го каже и хоп - готово. Няма да стане така. Аз лично ще бъда много обиден ако направят така и съм сигурен, че няма да подходят по този начин.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.