Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Criminal minds (2005) / Престъпни намерения
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
sulu
Criminal Minds, Престъпни намерения

Резюме: В този сериал виждаме елитен екип от ФБР профайлъри , който летят от Куантико до различни места, където вилнеят серийни убийци, за да разследват местопрестъпленията, да съставят ефективен профил и да се опитат да предотвратят следващото фатално нападение.Главния мозък е Аарон „Хоч" Хочтнър; още младежа Др.Спенсър Рийд, който е еродиран за всичко освен за истинския живот; Пенелъпи Гарсия, брилянтна компютърна специалистка, която влиза в която база данни желание; Дерек Морган, специалист по маниакални престъпления и Джей Джей, която всеки ден се изправя пред съсипаните семейства на жертвите.Често Отделът за Анализ на Поведението се състезава с времето в опитите си да спасят поредната жертва на умопомрачен убиец.

Лично мнение: Дълго време се чудех дали да го почна, тъй като епизодите които бях сващала по AXN[b] ми се сториха доста кървави и брутални за моя вкус.Но като го започнах разбрах, че дълбоко съм грешала.Сериала е уникален по простата причина, че за да намерят дадения престъпник ОАП вникват в ума на престъпника, което е доста интересен и любопитен процес.Също така много ми допадна, че говорейки за убийците в дадената серия споменяват и реални серийни убийци.

По времето на 3-те сезона, актъорският състав се мени няколко пъти доста драстично, затова ще сложа постоянните актъори.

Shemar Moore като Derek Morgan

Thomas Gibson като Aaron "Hotch" Hotchner

Matthew Gray Gubbler като Dr.Spencer Reid

A.J. Cook като Jennifer J.J Jareau

Kirsten Vangsness като Penelope Garcia

+ Новите два актъора от 2-ри и 3-ти сезон

Paget Brewster като Emily Prenstiss

Joe Mantegna като David Rossi

DOWNLOAD:Сериалът има сийд в замунда.нет на 1,2 сезон.Излезлите епизоди от 3-ти сезон може да изтеглите от Арена.ком.

Официална страница: Crimnal minds on CBS
IMDB: IMDB Criminal Minds
ludoto_mimi
Почнах да го гледам преди доста време и ми хареса, но не знам защо го оставих. Още на първи сезон. Но съм засичала епизоди по AXN и са ми харесвали. Някой ден ако имам повече време ще си сваля сериите, че така не ми е чака всяка седмица. biggrin2.gif

Подкрепям, че сериалът е много хубав и интересен! 4.gif
Alanna
Сериалът е жесток, един от любимите ми! worthy.gif
Само че ми е мъчно за Гидиън! unsure.gif
Но новия сезон започва чудесно! mrgreen[1].gif
Nathan_Lee
Много добро профайлърско сериалче... най-накрая с тема и в нашия форум smile.gif Всеки, които си пада по кримки и серийни убийства да гледа! А ето и линк към 1 и 2 сезон в Замунда, много прилично сийднат! Criminal minds Епизодите от новият трети сезон можете да намерите пак в Zamunda
sulu
Цитат(Nathan_Lee @ Oct 17 2007, 21:03) *
Много добро профайлърско сериалче... най-накрая с тема и в нашия форум smile.gif Всеки, които си пада по кримки и серийни убийства да гледа! А ето и линк към 1 и 2 сезон в Замунда, много прилично сийднат! Criminal minds Епизодите от новият трети сезон можете да намерите пак в Zamunda

Мерси, че си сложила линк към епизодите, защото аз просто не се справям с тея линкове. blush.gif

Излезе новият 4-ти епизод в Арена.
sulu
Описание на следващият епизод на Октомври 24, при нас 25

Seven Seconds
When a child is abducted at a local mall, the BAU locks down the area and profiles the people at the scene in order to retrieve the child before it is too late.

Седем секунди
Когато дете е отвлечено от местен мол,Отдел за Анализ на Поведението заключват мястото и изготвят профили на хората на местопрестъплеието, за да върнат детето преди да е станало твърде късно.

Епизода е много добър, има го в Арената и наистина е неочакван Ен Суб-а този епизод.
sulu
6-ти епизод излезе в Арената.Като го гледам ще коментирам, но не се съмнявам, че е добър. smile.gif
Alanna
Епизодът беше жесток както винаги.. като изключим новият ..I just don't like him 14.gif 19.gif
sulu
Да и с това тевтерче много странен беше, но просто старите кучета не се учат на нови номера.Той е един от първите профайлари и затова е свикнал по един начин да прави нещата.А междудругото някой знае ли къде е участвал Джон Мантеня преди тази роля?
sulu
http://www.youtube.com/watch?v=EUFSG76C2Vg...feature=related това е промото за новия 8-ми епизод.Дано Гарсия оцелее и не умре emoticon1 (10).gif
dEniChka
Не е лош филма... biggrin2.gif
sulu
Вчера излезе 12 епизод от 3 сезон.Предполагам че заради стачката това може да е посления епизод за този сезон.
Епизода беше много интересен и в него гостува дъщерята на един от актъорите, която си играе ролята много добре
FaLLOuTbOy
Много готин сериал! Сега съм на 18та серия 2ри сезон и супер ме кефи. Не ми хареса само, че Ел си тръгна, тази новата не ме кефи много. Ще видим по-нататък biggrin2.gif
sulu
Линк за 13 епизод, който очевидно е излязал доста отдавна, но аз чак сега разбирам.Иначе трябва да има нов епизод днес, но още не е качен по БГ тракерите.Та ето го и линка Criminal Minds so3ep13
FaLLOuTbOy
Аз изтеглих 14ти епизод от тука. Беше супер епизод като за начало след стачката. Разкриха най-накрая подробно мистерията около случая на Дейвид Роси. smile.gif

П.П. Гарсия и онзи другия компютърен спец са много сладки happy.gif
sulu
Новият 15 епизод-----> Criminal Minds so3ep15
sulu
Новият 17 епизод---------> So3.ep17.

Описанието на следващия 18 епизод:

The Crossing: The team trails a dangerous stalker who followed a woman across state lines.

Преминаването: Екипът проследява опасен дебнещ мъж, който следва жена отвъд линните на щата.
abydos
Сериалът е страхотен, но бях разочарован от смяната на един от главните герои. И все пак - страшно е интересен и определено ми допада с това, че е по-брутален от конкурентите си. Последния сезон е малко по-слаб от другите, но не е късно да ни шашне.
sulu
Новият 18 епизод-------> So3. ep. 18
Mr. Winchester
ИсКам да питам толквоа ли е добро сериалчето колкото е CSI
sulu
Новият 19 епизод-------> So3 ep. 19
FaLLOuTbOy
Леле, Season Finale-то беше страхотно. Може би най-хубавият край до сега. Нямам търпение до следващия. shocking.gif shocking.gif
sulu
Нещо съвсем ми замря темата, но ако някой се интересува- в ИМДБ са написали, че новият 4-ти сезон започва на 24 Септември 2008.
Екстра, нямам търпение да разбера, кой от всички е взривеният, ако разбира се изобщо има такъв.
az.
жалко ,че субтитри не се правят за 3 сезон...иначе най-добрият сериял в жанра си !
MeLFs
Боже божее... Criminal Minds ... Направо се влюбих в тоя филм.Съвсем скоро разбрах за него и съм като полудяла.Ако нямам възможност да го гледам в момента си мисля за мига в който ще натисна копчето плей и ще се изкърта от кеф. Много много много добър сериал. (имам странното чувство че съм се вманиачила) shocking.gif Актьорите са простоо worthy.gif Мн гадно че Гидиън го махнаха но... нали не е доктор Рийд.. blush.gif blush.gif Многоо е як... може би повечето ще решите че имам странни разбирания за як ... но е нз нз Филмчето е много добро.Вчера открих и книгите по които е правен сериала...за жалост установих че в тъпата България все още не са преведени.... Има ги само на английски изкушавам се да си поръчам 2 или 3... но мн хора ме разубеждават и ме успокояват че скор ще ги има и на бг преведени нз нз какво ще правя докато не ги изчета и тях biggrin.gif успех с сериалчето и който все още се чуди дали да го сваля или просто да влиза в замунда и да действа.Филмът е по добър и от "От местопрестъплението" ;р
sulu
Леле съвсем изключих за един от любимите ми сериали. sleep.gif
Та ето го примиерния епизод от сезон 4------> Сезон 4, еп. 1
Даже и субтитри са направили в subs.sab.bz
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.