Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промо снимки от епизод #5 "Action"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Ето ги и тях:

smallville_f
Ауууу!!! Кристина Милиън е супер сладка shocking.gif happy.gif Тя май се е усетила, че Кларк е по-"специален", затова му подарява наметалото... Епизодът наистина ще е мн интересен 4.gif Мерси!!!
sonofsparda
Хващам се на бас, че Лана ще му каже, че наметалото ще му ходи. smile.gif Кристина Милиън наистина е голяма сладурана. Чакаме. smile.gif
Enchanted
Мда и аз съм сигурна ,че Ланчето ще изрази мнението си относно наметалото!
Иначе Лана и Кларк са мн сладки заедно! 4.gif happy.gif
didssy
охохо и няма да излъжат че му отива 4.gif 4.gif 4.gif
MaLkIq_MuKi
Мале, верно му отива biggrin2.gif А аз по принцип я харесвам Кристинчето Милиън, така че мисля 2 мнения няма smile.gif Мерси за снимките smile.gif
vikihill96
Мдааа, веднъж и на мен червеният цвят да им хареса( иначе по-рано Шумахер с червеното Ферари и много други неща, абе както и да е mrgreen[1].gif ) . Определено на Клорки му приляга това наметалце. А за Кристина направо да не говором, защото единственото, което ще мога да кажа е - WOW happy.gif !!! Абе този сезон просто има за всекиго по нещо, а в по-общ план- по много и то за всички happy.gif happy.gif !!!
solenka
Снимките са много готини, серията ще е още по - готина!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.