Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ТРЕЙЛЪР: епизод #04 "Cure"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Ето трейлъра за 4-ти епизод от седмия сезон на Смолвил, дълго очаквания епизод с бившия Супермен Дийн Кейн.

Линк :"Cure" - Short Trailer

Линк :"Cure" - Extended Trailer

Линк : Dean Cain New Interview

Powered by Ванката

Линк : Smallville Cure Director's Cut 7x04

Линк : Smallville Cure Clip (Yahoo.com)
sonofsparda
Аха, ще видим миналия и сегашния господин Кент как измитат Смолвил един с друг. smile.gif
sonofsparda
Ето го и удължения трейлър - "Cure" - Extended Trailer

П.П.: Чудя се Клои това "Кларк!" на кой от двамата го викна. tongue.gif
sonofsparda
Още едно ново интервю с Дийн Кейн. Скролвате малко надолу - Dean Cain New Interview

П.П.: Дийн е голям образ. smile.gif
didssy
уохохоу горката клои ... изглежда доста гадно а аз както съм психясана на тема зъболекари, лекари и всичко с бели престилчици ( може и в електриково сини ) ... сега няма а стъбя в болница до второ пришествие huh.gif ohmy.gif
MaLkIq_MuKi
shocking.gif Много ми е странно като го гледам Дийн с Кларк biggrin2.gif Определено ще е интересна серия worthy.gif Мерси за трйлърчетата smile.gif
toho
Линк : Smallville Cure Director's Cut 7x04
sonofsparda
Ихаааа. Оооо, да - "There will be blood". greenchainsaw.gif
Apfh
УоУ,.... Дийн е Уошшшшшшшшшшш... определено му отива!
Мерсим...
smallville_f
WTF OMG?>!?!!?!?!? Епизод по моята част - касапници и ужасии 18.gif Гадост ... Чакаме 18.gif
Wallker
Епизод пак ще е 6+!!!
Enchanted
Епизода ще е интересен,а Лаура ще участва ли в него?
sonofsparda
Лора. smile.gif Ахам. smile.gif
didssy
shocking.gif има защо тфа да е director's cut прекалено хорърско е ... rolleyes.gif
smallville_f
Миличка, тфа хорърското не е изрязано wink.gif Кътната е целувката по челото 18.gif
didssy
омг ... е явно и мозъка ми е замръзнал доакто бях навънка мали къф зверзски студ е !!! изв се за грешката blush.gif
Victoria
Въх...
трайлъра ми хареса, ама тоя дайректърс кът... ще чакаме. smile.gif

Цитат(sonofsparda @ Oct 13 2007, 17:41) *
Лора. smile.gif Ахам. smile.gif

Ар ю шуър? Че да й сменям името в инфото в саба, ако си. wink.gif
sonofsparda
Така мисля, Вики. smile.gif Име "Лаура" на английски доколкото знам, няма. smile.gif
Mr. Winchester
Провери с тая програма тук. Напиши й името и ще разбереш как е правилно.
vikihill96
ААаааа, трейлъра, особено удължения е пълно шест, а епизода ще е ненормално як Си-Кей Vs Си-Кей . Това просто ще си заслужава да се види отвсякъде. А кървавата сценка, ооо, няма какво да кажа. Всъщност има едно нещо- защо ли изведнъж пак ми се доигра Blood Rayne (предполагам, че се сещате какво имам предвид 15.gif ). Суупер 4.gif !!!
Victoria
Цитат(LeoWyatt @ Oct 13 2007, 22:06) *
Провери с тая програма тук. Напиши й името и ще разбереш как е правилно.

Няма нужда... че ицяла програма за това да тегля... wink.gif
Стига ми, че Ванката каза, че по интервюта й викат Лора. smile.gif
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Oct 13 2007, 22:25) *
ААаааа, трейлъра, особено удължения е пълно шест, а епизода ще е ненормално як Си-Кей Vs Си-Кей . Това просто ще си заслужава да се види отвсякъде. А кървавата сценка, ооо, няма какво да кажа. Всъщност има едно нещо- защо ли изведнъж пак ми се доигра Blood Rayne (предполагам, че се сещате какво имам предвид 15.gif ). Суупер 4.gif !!!

Лошо няма Вики, и на мен ми се прищя да грабна моя човек Данте и да почна да коля и пуцам по демони, ама язък - Плейстейшъна ми е в Бургас. Наистина двамата господин Кент ще спретнат страхотно freak-show другата седмица. Изглежда това ще е още един rated R епизод на Смолвил("Фантом" също хич не си поплюваше спрямо вътрешности). 4potrivam[1].gif
ViruZzZ
Мммм... Тази кървавата сцена ми заприлича на сцената от "Туристи" ... и там им вадиха вътрешностите biggrin.gif
toho
Smallville Cure Clip (Yahoo.com)
Ето още едно клипче от епизод 4
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.