Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Интервю с Аарон Ашмор
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Интервюта
toho
Ето едно интервю с Аарон Ашмор( Джими Олсън). В него той говори за потенциалната връзка между Джими и Кара.

LINK:Exclusive: Jimmy Olsen on His Two Loves

Enjoy it.
smallville_f
Омг те се ... целунаха ... Holly Sh*t ... Е туй вече не ми се нрави ... Защо да развалят красивото чувство м/у Джими и Клои ...
Мерси, @toho biggrin2.gif
toho
На мен пък Кара + Джими ми се виждат по добра двойка от колкото Клои + Джими.

ПП:То ако става на въпрос двойката Клои + Кара ще е най-добре ама biggrin2.gif .....
storm
Цитат(toho @ Oct 12 2007, 11:36) *
На мен пък Кара + Джими ми се виждат по добра двойка от колкото Клои + Джими.

ПП:То ако става на въпрос двойката Клои + Кара ще е най-добре ама biggrin2.gif .....

Така си е, Джими не е за Клои. Клои си е за Кларк rolleyes.gif.
sonofsparda
Шшшшшшеееееей, Тошко, по-полека го раздавай бе! 18.gif Сега като каза, веднага ми изникна сцената с Лоис и Атина от "Combat". 15.gif Аз също не съм особено навит за Джими-Кара връзка, ама нали знаете - нов персонаж непременно означава нова връзка или нов триъгълник( dry.gif ), така че това явно не би трябвало да ни изненадва.
didssy
хммм не си я представям ного тая двойка blink.gif не че джими не ми харесва но си мислех че кара има друг идеал за мъж mrgreen[1].gif милата клои напоследък обаче не и ввърви особено huh.gif
sonofsparda
Тук си много права, Диди. С Клои наистина много се е*ават засега. Клои толкова усилено се стараеше да си намери работа в Дейли Планет, а сега, не че нещо против мис Лейн, но нея я назначиха едва ли не за нищо там. Много лош подход спрямо Лоис Лейн, ама ще го преглътнем някакси, както винаги. Ония малоумник редактора не спира да плямпа идиотщини на Клои, а постоянните му намеци, че Лоис била по-добра от Клои, при положение, че тя още една статия за вестника няма, не смятам да го коментирам. Прибави и метеоритните способности на Клои, а сега и Кара-Джими. Много ще й дойде май този сезон, ама сценаристите да не прекаляват много особено с излиянията на Грант Гейбриъл спрямо нея, защото тогава Синът на Спарда вади огромния меч и чифтето пистолети. wink.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2007, 11:23) *
Много ще и дойде май този сезон, ама сценаристите да не прекаляват много особено с излиянията на Грант Гейбриъл спрямо нея, защото тогава Синът на Спарда вади огромния меч и чифтето пистолети. wink.gif

Да се надяваме че няма да се стигне до там 4.gif
Съгласна съм че Клои много и се събра,сега ако и Джими я зареже и то заради Кара,ще е върха на сладоледа!
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 12 2007, 17:27) *
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2007, 11:23) *
Много ще и дойде май този сезон, ама сценаристите да не прекаляват много особено с излиянията на Грант Гейбриъл спрямо нея, защото тогава Синът на Спарда вади огромния меч и чифтето пистолети. wink.gif

Да се надяваме че няма да се стигне до там 4.gif
Съгласна съм че Клои много и се събра,сега ако и Джими я зареже и то заради Кара,ще е върха на сладоледа!

А вероятноста това да се случи е много голяма blush.gif
didssy
според мене той няма да я зареже само че клои ще се усети , че м/у джими и кара има нещо . тя вече го забеляза . самичка ще реши да се отдръпне от джими според мене ( точно както беше в някой от пердишните сезони с кларк, след бала им )
sladuranka
Цитат(sonofsparda @ Oct 12 2007, 12:23) *
Тук си много права, Диди. С Клои наистина много се е*ават засега. Клои толкова усилено се стараеше да си намери работа в Дейли Планет, а сега, не че нещо против мис Лейн, но нея я назначиха едва ли не за нищо там. Много лош подход спрямо Лоис Лейн, ама ще го преглътнем някакси, както винаги. Ония малоумник редактора не спира да плямпа идиотщини на Клои, а постоянните му намеци, че Лоис била по-добра от Клои, при положение, че тя още една статия за вестника няма, не смятам да го коментирам. Прибави и метеоритните способности на Клои, а сега и Кара-Джими. Много ще й дойде май този сезон, ама сценаристите да не прекаляват много особено с излиянията на Грант Гейбриъл спрямо нея, защото тогава Синът на Спарда вади огромния меч и чифтето пистолети. wink.gif

Съгласна съм...Абе тея сценаристи да не би да мразят Клои, че постоянно я карат да страда. Не е честно mad.gif mad.gif mad.gif
Adorkable
Цитат(toho @ Oct 12 2007, 00:39) *
потенциалната връзка между Джими и Кара.

И това ако не е дежа-вю shocking.gif shocking.gif shocking.gif.
Тенкя ^^.
toho
Цитат(Adorkable @ Oct 12 2007, 19:54) *

Тенкя ^^.

В смисълconfused.gif
Adorkable
Цитат(toho @ Oct 12 2007, 19:59) *
Цитат(Adorkable @ Oct 12 2007, 19:54) *

Тенкя ^^.

В смисълconfused.gif

Ами имах предчуствието ,че Кара и Джими ще се вземат.
А сега остава само Клои и Оливър да тръгнат заедно и отивам в канал 2001 18.gif .

didssy
кхъм аз лично имам други идеи за оливър но няма да ги споменавам че ми се живее още 18.gif

иначе надали я мразят ... и все пак напоследък я товатяр с доста гадории . браво за предусещането... на мене ми дойде като гръм от ясно небе !
smallville_f
Цитат(didssy @ Oct 12 2007, 21:28) *
кхъм аз лично имам други идеи за оливър но няма да ги споменавам че ми се живее още 18.gif

И аз така предположих ... Отивам да загрея
Обаче, наистина, голям проблем ще се окаже тайната на Клои... тепърва ще осъзнава милата какво му е било на Кларк сичките тези години - да крие нещо толкова потресаващо от голямата си любов...
toho
Цитат(didssy @ Oct 12 2007, 21:28) *
иначе надали я мразят ... и все пак напоследък я товатяр с доста гадории .

Според мен така трябва да е. От 4-ти сезон до половината на 6-ти сезон тя беше добрия sidekick и почти нищо не и се случваше, никакво развитие или конфлик за персонажа. Сега и тя като всички в сериала има някакви проблеми както е реалния живот.
didssy
да понякога забравям че живота понякога е несправедлив biggrin2.gif
A_l_e_x
Аз съм много навита за Кара И Джими,искам ги заедно,макар че тотално ще ми стане жал за Клои,всеки да я отхвърля така...
sonofsparda
Не всеки. Кларк за какво й е. smile.gif
ViruZzZ
Цитат(sonofsparda @ Oct 13 2007, 23:14) *
Не всеки. Кларк за какво й е. smile.gif

Кларк е за Лана biggrin2.gif
sonofsparda
Добре знаеш какво имах предвид. smile.gif А относно изречението ти ще си замълча ехидно. wink.gif
Adorkable
Кларк е за ЛОИС,ПЪК . !!!
biggrin2.gif
Ще ми е интересо да видя реакцията на Клои,може да хванат да се сбият двете 18.gif .
didssy
муахахаха ... не и завиждам на клои тогава ... 36_6_1[1].gif кой ли ще излезе победител 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.